Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98851-98875

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : " Kenen kannalta olisi suotuisinta, että ihmiset kirjoittaisivat tänne omalla nimellään?"

- Ajatuspoliisin kannalta:(
  
  22. marraskuuta 2008 11:03:06

Nimi : far angst
  
Viesti : Pirjotron-parka saa aina trollatessaan koproa kotsaansa.

Mutta sitähän tilasitkin.
  
  22. marraskuuta 2008 11:03:48

Nimi : Lapinleuku
Kotisivu : Lapinleuku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tsemppiä Jussille kaiken tämän hulluuden keskellä! Olet äijä!
  
  22. marraskuuta 2008 11:09:12

Nimi : JP
  
Viesti : Laittakaas muuten nörtit tänne linkit miten näkee trafiikin noille höglundin sivuille ja sitaatteihin ajan funktiona. Se ymmärtääkseni jotenkin onnistuu vaan en raukka itse osaa.
  
  22. marraskuuta 2008 11:14:08

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "On näköjään toivoa puna(viher)naisten suhteen. Joukossa on ajattelevia ihmisiä, kunhan pääsevät hiukan irti aatteen palostaan. Ex-puheenjohtaja Suvi-Anne tuntuu vähän ajatelleen asioita ja kirjoittaa seuraavaa luettuaan The Last Days of Europen."

- Voisiko tästä nyt vetää johtopäätöksen, että kaikilla vihermilitantoilla ei ole kaikki aivosolut vielä kuolleet? Onko toivoa vielä?
  
  22. marraskuuta 2008 11:14:18

Nimi : new-shit
Kotisivu : Rkp haluaa pakkoruotsin takaisin kirjoituksiin
  
Viesti : Voi kyynel, ihmiset eivät enää haluakaan antaa opinnäytettä turhasta kielestä!
  
  22. marraskuuta 2008 11:16:13

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olin eilen eräissä juhlissa oululaisessa ns. korkeatasoisessa ravintolassa, jossa oli myös kansainvälisiä vieraita. Kesken illan muu ohjelma taukosi, kun sisään marssivat tiernapojat ja esittivät lankkinaamaisen murjaanien kuninkaan nöyryytysrituaalinsa. Kaikilla oli hauskaa ja pojat keräsivät kunnon kolehdin. Eikö neekerivaltuutettu (vai mikä se oli) Suurpäällä ole reseptiä lopettaa tällaista sukupolvesta toiseen jatkuvaa järjestäytynyttä rassismia?
Tuli mieleen myös, että Pravda on jostakin syystä ollut hissukseen somalimerirosvojen "kalastajataustasta", josta se vaahtosi vielä joitakin viikkoja sitten.
  
  22. marraskuuta 2008 11:18:35

Nimi : MMA
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Tässä muutama pointti miksi toivoisin Jussin asettuvan ehdolle eurovaaleihin:

1. Saisin kerrankin äänestää henkilöä, jonka mielipiteet tunnen ja olen hänen kanssaan riittävän paljon samaa mieltä.
2. Poliittinen painoarvosi kasvaa.
3. Vasemmistomedia todennäköisesti lopettaa loanheiton vaalitulokseen asti, koska eivät halua antaa sinulle yhtään ilmaista mainosta.
4. Mikäli tulet valituksi: tulotasosi nousee ja raha luonnollisesti parantaa antaa edellytyksiä toimia.
5. Tiukemman maahanmuuttopolitiikan ajaminen on mahdollista myös europarlamentissa.

p.s. vaihdoin nimimerkkiäni, koska samalla nimimerkillä on kirjoittanut toinenkin henkilö.
  
  22. marraskuuta 2008 11:26:05

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tunkki: EFFI:n sekoittaminen kansallismieliseksi ja maahanmuuttajavihamieliseksi on vähän sama kuin jos sanoisi Paavo Arhinmäkeä tyypilliseksi kokoomuslaiseksi kapitalistiksi.

Tai pikemminkin jos sanoisi voipurkkia poliisiksi tms. "viksua" ja loogisesti pätevää heittoa. Tuo oli oikeastaan sikäli hyvä, että kannanotto on niin kaukana todellisuudesta, ettei tuohon edes voi päästä millään vasta-argumenteilla kiinni.

... mutta onhan Turussa toki Olavi Mäenpää ja Ilkka Kanerva, joten sekaannus mistä tahansa asiasta sallittaneen Turun Sanomien kolumnistille.
  
  22. marraskuuta 2008 11:47:00

Nimi : Ratkaisukeskeisyys
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Miten ratkaistaan tämä turvapaikkaturistien massainvaasioon liittyvä ongelma?

Tällä kasvutahdilla ensi vuonna "turvapaikanhakijoita" tulee 20000.
  
  22. marraskuuta 2008 12:01:54

Nimi : Herja
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Helpompi lukea tätä vieraskirjaa nyt, kun luen vain ne kommentit, joiden kirjoittajat ovat tarpeeksi rohkeita esiintyäkseen omalla nimellään.

Ai jaa. Olen täällä sanonut nimeni, työpaikkani ja sähköpostini. Kekken tavoin nimeni saa tietoon myös kysymällä. Olin omalla nimelläni Persujen ehdokkaana, nimi on Jussin kannattajalistassa ja jossain Jussin kirjoituksessa. Blogger-profiilissakin nimeni näkyy ja käytän omaa nimeäni silloin kun kommentoin muualla. Kahvipöytäkeskusteluissa en käytä nimimerkkiä.

Olen kirjoittanut tällä nimimerkillä tänne vuodesta 2005. Viisi minuuttia sitten Vieraskirjaan ilmestyneen Jorman pullistelut eivät siis oikein vakuuta.

Omalla nimellä esiintymisen järkevyys nähdään kun vuodenvaihteen jälkeen ollaan joko pysyvässä työsuhteessa tai vaihtoehtoisesti työttömänä. En kuitenkaan halua, että googlea käyttävä työnantaja löytää nimelläni tänne ja yhdistää minut jonkun rääväsuisen trollin kirjoitukseen.

Jari
  
  22. marraskuuta 2008 12:08:25

Nimi : Juha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Miten ratkaistaan turvapaikkaturistiongelma? Helppoa, annetaan Esko-Juhani Tennilän perustaa Lappiin oma Valko-Venäjä -henkinen kansandemokratia ja toimitetaan hänelle 20000 uutta kannattajaa.
  
  22. marraskuuta 2008 12:09:31

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : 11.10.2008 Matti Vanhanen vakuutti, etteivät suomalaiset joudu muiden maiden pankkikriisien maksajiksi.

Tuon uutisen jälkeen joku kirjoittikin heti tänne, että alkakaahan kaivamaan kuvetta...
  
  22. marraskuuta 2008 12:15:59

Nimi : P
  
Viesti : "Kalle: No kun Lahtinen ei tehnyt sitä ilmoitusta poliisille, hän vain kertoi blogissaan tehneensä sen. Toimittajat eivät varmistaneet asiaa vaan nielivät syötin, ja seurauksena oli US:n sanoin "asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat" :-)

22. marraskuuta 2008 9:15:21
"

Mutta tuohan on juuri sitä Ukkolan älähtämää toimittajien työn häiriköintiä. On ihan väärin, että toimittaja voisi tai toimittajan pitäisi tarkastaa uutisen paikkansapitävyys myös muista lähteistä. Tai ihan soittamalla kyseiselle henkilölle ennen uutisen julkaisemista. Niin aikoinaan tiedotusopissa opetettiin.

Mutta uuden polven "ei minun rasisteille tarvitse mitään perustella" - toimittajalahjakkuudet tekevät näppärästi uutiset lukaisemalla nettikirjoituksia. Poimimalla asiayhteydestään sanottu irti, muokkaamalla se lähes käänteiseksi ja pistämällä juttu lehteen. Pahimmillaan vitsailu teekkari/ radiojäynän kaltaisesta toimittajien jäynäämisestä ja puhelun nauhoittamisesta voidaan vääristellä "häiriöpuhelujen tehtailuksi" - vaikka yhtään puhelua ei ole soitettu ja kytkeä asia tappouhkausten yhteyteen.

Jos vakuuttavuutta haluaa lisää, voi valita "asiantuntijaksi" nettihäiriköinnistä alan ammattilaisen. :))

Ja ilmeisesti Jussilla on ip-tiedot tallessa? Niin lukisin vihervasemmiston tyyliin rivien välistä, että ilmeisesti tänne on kirjoitellut lie joku lasitalosta?

Tuohan on mitä kätevin keino uudenpolven "toimittajille". Kirjoita itse sivuston kommenttiosuuteen mitä kirjoitat ja uutisoi sitten kirjoittamasi.
Todella näppärää. Tuolla metodilla eivät uutiset lopu! Toimittajan moraali on nykyään aika joustavaa tavaraa. Jos tosiaan toimittaja on itse kokkaamassa omilla kommenteillaan itselleen "uutista", voitaisiin ihan perinteiseen malliin ajatella kyseessä olevan lukijoiden pettämisen.

Hienoa Lasitalo hienoa. Palkatkaa vaan lisää näitä "dzjuurnalisteja". Hah. Itsellennehän kuoppaa vaan kaivatte. Ei kukaan nykyisen vapaantiedonväityksen aikana ole valmis maksamaan rahaa uutisista, jotka perustuvat toimittajan fantasiaan.

Suuressa maailmassa paljastui taannoin eräs "tähtitoimittaja", joka keksi hatusta jymyjuttunsa.
Paljastus oli lehdelle lopulta aika nolo.

Suosittaisin perinteiselle medialle ihan toimittajien uutisten tarkkailemista. Ainakin päätoimittajan ainakin olisi hyvä tietää millaisella hutulla eräskin dzjuurnalisti on uutisia viimeaikoina tehnyt. Kas kun päätoimittaja voi joutua vastuuseen.


  
  22. marraskuuta 2008 12:19:47

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ja ilmeisesti Jussilla on ip-tiedot tallessa? Niin lukisin vihervasemmiston tyyliin rivien välistä, että ilmeisesti tänne on kirjoitellut lie joku lasitalosta?

Äläs perskuta rupea ip-tietoja kaivelemaan. Itse kirjoitan aika säännönmukaisesti erään mediatalon ip:istä, tosin "meijän" mediatalo kuuluu alan konservatiivisimpiin eikä ole pahemmin kiinnostunut tästä aiheesta.
  
  22. marraskuuta 2008 12:26:26

Nimi : P
  
Viesti : "Mikähän sinuakin vaivaa, Pirjo?

Psykiatri en ole, mutta maallikkonakin havaitsen sen olevan jotain varsin vakava-asteista.."

Pirjona eläminen keski-ikäisen polkupyöräilevän miehen ruumiissa on henkisesti raskasta. Onneksi media on uutisoinut laajalti Lappeenrannan kirkkoherran vastaavasta ongelmasta.

Toivokaamme että herra pyöräilijäkin pääsee lähiaikoina leikkaukseen. Sillä lie suuri vaikutus mielenterveyteen?
  
  22. marraskuuta 2008 12:26:27

Nimi : P
  
Viesti : "

Jos vieraskirja joutuu sulkulistalle, sen huvittavampaa ja lööpittävämpää :D."

Eikös suvaitsevaisto kokeillut moista Ruotsissa viimeaikoina? Siis joku hyvä ihminen postasi mielestään "vääriä" poliittisia mielipiteitä sisältävälle keskustelupalstalle lapsipornolinkkeja ja ilmiantoi sivun poliisille. Asiasta tuli kuitenkin valtava haloo, kun tuo paljastui.

Näppärää. Suvaitsevaisto ei selkärankaa tarvitse, kun "ollaan hyvän puolella".

Mitäs jos Pirjo tai muut tette saman. Saa Jussi taas ilmaista mainosta.
  
  22. marraskuuta 2008 12:31:34

Nimi : Lappeenrantalainen
  
Viesti : Ei siinä että transgenderkirkkoherroissa olisi jotain vikaa, mutta kyseinen kirkkoherra on Imatralta :I
  
  22. marraskuuta 2008 12:31:46

Nimi : UppoaakoEurooppa
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Voisiko Euroopan halukkuus ottaa vastaan pakolaisia johtua siitä, että Eurooppalaisten kolonialismin jäljet näkyvät nyt Afrikan ja muiden riistettyjen alueiden kurjuutena? Sinnepäin maailmaa kun ei tunnu sopivan länsimainen hallintomalli ja yhteiskunta, mutta sitä on vaikea enää lähteä purkamaan, kun se on sinne jo viety. En usko, että kolmannen maailman ongelmat ratkeavat kuitenkaan sillä, että sieltä tuodaan väkeä tänne, koska ihmiset siellä lisääntyvät nopeampaa tahtia kuin heitä keretään viedä pois. Jotain pitäisi keksiä. Rajojen sulkeminen mielestäni tarkoittaa sitä, että säilytämme Eurooppalaisen käsityksemme yhteiskunnasta suurella varmuudella ja emme salli lievytystä joillekin ihmisille, joilla on huonommat olot. En ota kantaa siihen ovatko nuo ihmiset hihhuleita vai rauhallisia toisen kulttuurin edustajia. Jos rajat avataan, saattaa olla hyvinkin, että pitkällä tähtäimellä Eurooppa muuttuu siitä millaisena sen nyt tunnemme, ehkä jopa huonompaan suuntaan. Tuokin muutos sisältää tavallaan silti tietyn edun, nimittäin sen, että silloin eurooppalaiset voivat sanoa, että lyhyellä tähtäimellä lievitimme huonompiosaisten oloja, vaikka seuraamukset pitkällä ajalla saattavat olla huonot jopa useammille ihmisille. Loppujen lopuksi kyseessä on eurooppalaisten ratkaisu, varallisuutemme on kuitenkin välillisesti sen ansiota, että olemme pystyneet hyödyntämään halpatuotantoa ja raaka-aineita köyhissä maissa. Millaisena tuo velka on maksettava takaisin?
  
  22. marraskuuta 2008 12:32:12

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Olen sattumalta löytänyt Jussin kaipailemaan materiaalia ja kysynkin että laitanko linkin tänne vieraskirjaan vai haluaako hän linkit omaan sähköpostiinsa?ehkä olisi parempi laittaa tänne vieraskirjaan,mutta en tiedä tohdinko ja kysynkin paremmin tietäviltä että syyllistynkö rikokseen jos autan Jussia tällä tavalla?"

Tuntuiko löydettyäsi, että pitäisi ostaa numeroa isommat pyöräilyshortsit?
  
  22. marraskuuta 2008 12:34:39

Nimi : fgh
  
Viesti : "Suvi-Anne Siimes nuivistelee."

Kolumni lähti alussa hyvin nousuun mutta romahti lopussa ihan normaalille ei-nuivisti-tasolle.

Siimeksen loppukaneetti: "Jos perussuomalaisten vaalimenestys havahduttaa meidät esimerkiksi lähiöiden kouluolojen ja kaikenikäisten maahanmuuttajien kielenopetuksen parantamiseen, vaalituloksella on pysyvää yhteiskunnallista merkitystä. Havahtumista harkittaessa kannattaa muistaa, että vuonna 2025 jo joka neljäs helsinkiläinen voi olla taustaltaan maahanmuuttaja. Muutosten tekeminen vasta siinä vaiheessa on ehdottomasti liian myöhäistä."

Eli massamaahanmuutolle emme voi mitään. Ainoastaan voimme parantaa lähiöiden ja maahanmuuttajien kouluoloja. Mikään "havahtuminen" ei näytä tuovan mieleen sellaista vaihtoehtoa, että pakkoko sitä massamaahanmuuttoa yleensäkään on harjoittaa.
  
  22. marraskuuta 2008 12:35:56

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Rva Nikopol, joka yleensä haukottelee monikultturismiöyhötykselleni, luki Talibbosen kirjoituksen ja pimahti ihan nuivaksi. Kiitos, norsunluutornin sokeat valtiattaret!

Homma. ¤¤¤.
  
  22. marraskuuta 2008 12:37:43

Nimi : P
  
Viesti : "
- Voisiko tästä nyt vetää johtopäätöksen, että kaikilla vihermilitantoilla ei ole kaikki aivosolut vielä kuolleet? Onko toivoa vielä?"

Siimes hiillostettiin pihalle ilmeisesti juuri siksi, että aivosolut eivät olleet kokeneet joukkokuolemaa ja hänen ajatteluaan ei oltu korvattu kyseenalaistamattomilla dogmilla.

Pahoin pelkään, että jos tantat, joilla on aivotoimintaa paljastavat tuon puolueissaan, niin heillä on edessään Siimeksen tie - hiillostaminen ulos.
  
  22. marraskuuta 2008 12:39:26

Nimi : rokka
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jussi totesi tekstin lopussa. "Haluatteko verta käsiinne ja minusta marttyyrin? Minä olen siihen valmis, mutta oletteko te?"

Ilmottaudun mukaan, yksi kaikkien kaikki yhden puolesta...

  
  22. marraskuuta 2008 12:40:34

Nimi : jmk
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Onko kukaan muu pannut merkille TE-keskusten keskeisen osuuden mamumaniassa?


Uudenmaan TE-keskus puuhaa vastaanottokeskusta Kirkkonummelle.
Varsinais-Suomen TE-keskus vaatii vastaanottokeskusta Naantaliin.
Pirkanmaan TE-keskus puuhaa vastaanottokeskusta Lempäälään

Tätä ilmiötä pitäisi tutkia tarkemmin. Miksi ja miten juuri TE-keskuksista on tehty mokutuskeskuksia? Eikö niiden tehtävä olekaan tämä:

Työvoima- ja elinkeinokeskukset (TE-keskukset) ovat valtion alueellisia palvelu- ja kehittämiskeskuksia.

TE-keskukset tukevat ja neuvovat yrityksiä niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa, osallistuvat innovaatioympäristön kehittämiseen, hoitavat alueellista työvoimapolitiikkaa sekä edistävät maatilatalouden ja maaseutuelinkeinojen kehittymistä.

TE-keskukset ovat elinkeinoelämän ja työmarkkinoiden asiantuntijoita. Toiminnan tavoitteena on:

* osaamisen, yrittäjyyden ja kasvun vahvistaminen
* työllisyyden parantaminen
* tasapainoinen aluerakenne
* elinvoimainen maaseutu


Mihin kohtaan tässä kuuluu turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskusten puuhaileminen?
  
  22. marraskuuta 2008 12:44:02


guestbook © freebok.net