Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98801-98825

Nimi : fgh
  
Viesti : Helpompi lukea tätä vieraskirjaa nyt, kun luen vain ne kommentit, joiden kirjoittajat ovat tarpeeksi rohkeita esiintyäkseen omalla nimellään.

No enpä tiedä kuinka helppoa tuokaan on. Jos siis tarkoitus on päästä jotenkin selville siitä, mistä täällä milloinkin puhutaan.
  
  22. marraskuuta 2008 0:36:56

Nimi : Ake
  
Viesti : Taidanpa painaa paidan jossa edessä lukee (siis):

The Homma!

Ja takana:

PS: Jokaisella MEILLÄ on 1 ääni!

näillä mennään....tv:sta tuttu! Tilaa omasi!!!
  
  22. marraskuuta 2008 0:45:17

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : _Jorma_ tuli ottamaan homman haltuun, nimellään. Hyvä Jorma.

Koska laulu 20 netsistä available in juutuup or whatever? Lähellä sydäntä, varsinkin netsiversiona...

Alkuperäinen 20 perhettähän oli "Lautanen Guatemalan verta" -nimisellä lätyllä, jossa on ihan kuolemattomia huumoripläjäyksiä. Harmikseni olen julkaisun kadottanut.
  
  22. marraskuuta 2008 0:46:14

Nimi : JP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Internetnetsi: Jorma on aito. Tiedän hänet ammattiliiton kautta.

Juha Pääkkönen
  
  22. marraskuuta 2008 1:00:41

Nimi : MW
  
Viesti : Itse asiassa, "Jorma" haisee Jeja-Pekalta. "Täällä haisee elimeltä!"

No niin, se siitä korkeasta tasosta, vetäydyn.
  
  22. marraskuuta 2008 1:03:01

Nimi : Kekke
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Helvetin helvetti. Pääkkönenhän tästä peer pressuren määrästä tulee.

Sovitaanko niin että nimeni tulevat tuntemaan ne jotka haluavat tuntea minua.

  
  22. marraskuuta 2008 1:04:27

Nimi : MW (..tu kun se ei vaan kaadu...)
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : jormistelemaan katettuun pöytään. tana.
  
  22. marraskuuta 2008 1:09:51

Nimi : intternetnetsi
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Juha Pääkkönen todista sinä sitten. Sana ei riitä koska tuo sinun "Juha Pääkkönen" voi olla aivan hyvin keksitty jne.
  
  22. marraskuuta 2008 1:17:00

Nimi : MW
  
Viesti : Soitetaan "Paranoid"! Hyvää yötä, veliet ja siksot halal-ahossa. [anti-quote typot. paranoid]
  
  22. marraskuuta 2008 1:25:42

Nimi : JP
  
Viesti : Hohhoijaa. Oletan että olet trolli, mutta jos oikeasti kiinnostaa: juha.paakkonen@luukku.com Olen aika varma että olen lihaa ja verta, sinusta en ole niinkään varma.
  
  22. marraskuuta 2008 1:26:52

Nimi : rähmis
  
Viesti : Viharikokset muslimitulokkaiden riesana Södertäljessä

Pikku Bagdadiksi tituleeratussa Södertälje-nimisessä Onnelassa kuohuu. Muslimit ja muut vast'ikään Ruotsin lihapatojen ääreen päässeet ovat joutuneet inhojen viharikosten kohteeksi.

Länstidningen kertoo mm kuinka 8-17-vuotiaista nuorista koostunut joukkio oli hyökännyt 5-vuotiaan maahanmuutajan kimppuun ja kuinka ilkeämieliset naapurit olivat lorotelleet virtsaa muslimiperheen postiluukusta sisään.

Teoista epäillään maahanmuuttajataustaisia nuorukaisia.

Göteborgissa puolestaan sattui uhkaava tilanne, kun eräs naishenkilö uhkasi sytyttää itsensä tuleen. Onnekseen nainen kuitenkin otti ja pyörtyi ennen soihduksi muuttumistaan. Poliisi ei tuoreeltaan pystynyt kuulemaan naista, koska tulkkipalveluja ei ollut saatavilla.
  
  22. marraskuuta 2008 1:33:15

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Marttyyreista puheenolleen, eläköön iäti vesilahtelaisen Juha Tannin muisto. Arvelen, että hän on ollut jotenkin esikuvana Väinö Linnalle Pohjantähden alla-teokseen. Tanni ei tarttunut aseeseen. Hänen syntinsä oli, että hän perusti Vesilahden työväenyhdistyksen.

http://vesta.narc.fi/cgi-bin/db2www/sotasurmahaku/input?hakuid=22500
  
  22. marraskuuta 2008 1:37:51

Nimi : rähmis
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Al skeida haukkuu Obamaa neekeriksi
  
  22. marraskuuta 2008 1:37:51

Nimi : Maxwell Smart
  
Viesti : Mitä helvataa!
Sain aliääniylityökutsun päivystäväksi netsiksi eikä täällä ole ketään.
Täytynee palata salaisille sivuille.
  
  22. marraskuuta 2008 2:48:31

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Täytyy sanoa tässä parin perjantaikaljan jälkeen, että tämä tällainen nettipolitikointi tuntuu aivan mahtavalta. Perinteiset tiedonjakelun pullonkaulojen vartijat: haistakaa pitkä patonki.


  
  22. marraskuuta 2008 2:55:14

Nimi : Jyri Nikander
  
Viesti : O tempora, o mores

Täytyy ihmetellä oikein. Elämme Suomessa erikoisia aikoja. Aikoja, jolloin perinteiset arvot eivät ole kunniassa. Paljoakaan arvoa poliittisessa päätöksenteossa ei anneta kohtuullisuudelle, muiden suomalaisten hyvinvoinnille tai turvallisuudelle. Valitettavan usein arvoistamme ja kanssaihmisistämme välittävät ihmiset joutuvat uudella (ja usein ihmeelliseltäkin tuntuvalla) tavalla ajattelevien valtaa pitävien tahojen hampaisiin. Nyt viimeksi otsikoissa on ollut Jussi Halla-aho, joka varsin onnistuneesti herättelee keskustelua maahanmuuttopolitiikasta.

On selvää, että esimerkiksi suomalaisessa maahanmuuttopolitiikasta ei olla kaikilta osin onnistuttu. Maahantulleista ihmisistä tilastollisestikin liian suuri osa käyttäytyy erilailla kun kulttuurissamme on perinteisesti hyväksyttyä ja jopa eri tavalla kuin arvojamme heijastavan lainsäädäntömme puitteissa on sallittua.

Mielestäni on ihan paikallaan tuoda esille sitä, että jos mitään harjoitetussa politiikassa ei muuteta ja Suomi seuraa vanhojen eurooppalaisten maahanmuuton kohdemaiden esimerkkiä, niin suuri vaara on, että ongelmat tulevat vain kasvamaan. Tämähän se Scriptankin pääviesti on ollut... Ei tarvitse edes pintaa raaputtaa, niin tämä idea sieltä löytyy kun viitsii hieman lukea.

Kun tilanne on edellä kuvatun kaltainen, niin on pöyristyttävää, että miten tilanteeseen suhtaudutaan. Monet valtaa pitävät tahot (niin politiikassa kuin tiedotusvälineissäkin) eivät tunnu välittävän tilanteesta. Tämä taas johtaa siihen, että loppujen lopuksi varsin pieni vähemmistö vaikuttaa päälukuaan paljon suuremmalla vaikutusvallalla siihen, että millaista suomalaisten arki tulee olemaan. Toisin sanoen harvalukuiset tahot päättävät, että millaisen yhteiskunnan ja isänmaan tulemme tuleville polville jättämään.

On myös hämmästyttävää, että miten nykyisin harjoitetun politiikan arvosteluun suhtaudutaan. Joskus jopa tuntuu, että asiallista keskustelua politiikasta ei haluta käydä ja kansalaiskeskustelijat pyritään keinolla millä hyvänsä hiljentämään. Pidän täysin käsittämättömänä, pöyristyttävänäkin, esimerkiksi hiljaittain uutisoitua ja täälläkin esillä ollutta Vihreiden naisten suhtautumista FT Jussi Halla-ahon blogikirjoituksiin. Kuten olemme saaneet huomata, niin jälleen kerran substanssiin ei puututa, mutta kontekstista irrotetaan joku lause, jota sitten tulkitaan ja annetaan sille omia merkityksiä.

Voi kun suomalaiset laajoin joukoin pian heräisivät siihen, että millaisia aikoja elämme. Voi kun yhä useammalla kansalaisella olisi leivän hankkimisen jälkeen aikaa ja voimia muidenkin asioiden kuin sirkushuvien seuraamiseen. Ehkä se olisi tie, joka pakottaisi äänestäjiensä mandaatilla varsin mukavaa palkkaa nauttivat poliitikotkin jälleen huomioimaan myös äänestäjiensä pitkän tähtäimen hyvinvoinnin.

Pakko tunnustaa, että Vihreissä Naisissakin on ihmisinä oikein mukavia henkilöitä (vaikka nyt ajatusmaailmamme monin osin ovatkin ihan erilaiset). Siksi en toki toivoisi, että hekään joutuisivat rikosten uhreiksi. Siksipä juuri olisikin tärkeää, että myös maahanmuuttopolitiikan epäkohtiinkin oltaisiin valmiimpia puuttumaan - olisi sitten naisillakin olkoon sitten minkä värisiä tahansa - turvallisempaa. Se on Jussinkin viesti ollut.

Tällä kirjoituksellani haluan osoittaa tukeni ja myötätuntoni Jussille tämän ihmeellisen julkisuusrumban keskellä. Haluan myös toivottaa menestystä ja voimia Jussille hänen tärkeässä työssään Helsingin kaupunginvaltuustossa, johon hän on saanut demokraattisissa vaaleissa valtakirjan.
  
  22. marraskuuta 2008 2:58:27

Nimi : Kekke
  
Viesti : "!
Sain aliääniylityökutsun päivystäväksi netsiksi eikä täällä ole ketään."

Näätä kuittaa.
Siirrän päivystysvuoron Sulkakäärmeelle, ajattelin katsoa The Departedin jossa Jaakko Nikonpoika on nuivistinen ja italialaisniminen irkku.
  
  22. marraskuuta 2008 3:00:08

Nimi : Nuorinainen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Rasismisanan käytöstä arabinäkökulma:

Walid Shoebat, arabi, entinen muslimi, entinen jihad- taistelija palesiinasta, entinen muslimiterroristi. Tämä tyyppi kertoo eräässä haastattelussa, kuinka erikoista on, että silloin kun hän taisteli palestiinalaisten riveissä islamistiterroristina tappaen ihmisiä, häntä ei koskaan sanottu rasistiksi. Mutta kun hän kääntyi pois islamista, lakkasi olemasta islamistiterroristi, muutti amerikkaan (?) ja ryhtyi kristityksi, hänestä tuli yhtäkkiä "rasisti". Kuinka kummaa! =)

Mainostan tätä dokkaria vielä vähän koska se on niin hyvä. Katsokaa se jos ette ole katsoneet! En tiedä onko se tullut suomen tv.stä koskaan mutta itseltä on mennyt ohi jos on.

Eli dokumentti ISLAM: Mitä lännen tulee tietää. En jaksa etsiä sitä nyt muualta, mutta tubesta löysin suomennetun version (13- osainen) josta ensimmäinen osa on tässä, loput löytyy luonnollisesti siitä vierestä:

http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU&feature=related

Shoebat sanoo että länsimaissa ollaan yliherkistytty rasismille. Hän muutaman muun asiantuntijan kanssa ottaa esille näkäkulmia islamista, jotka laittaa nämä "islam on rauhan uskonto"- hokemat ihan uuteen valoon. Sille miksi sitä hoetaan, on selvä syynsä, ainakin näiden asiantuntijoiden mukaan. Erittäin mielenkiintoinen juttu on myös tuo hudna. Että se siitä "rauhaisasta rinnakkaiselosta". Jne. jne. paljon mielenkiintoista jutskaa.

Itse pidän tätä dokkaria vakuuttavana. Uskoisin että entistä jihad- taistelijaa, joka nykyään elää lännessä kristittynä, parempaa islam- asiantuntijaa on vaikea löytää.
  
  22. marraskuuta 2008 3:15:18

Nimi : Maxwell Smart
  
Viesti : Näätä: Katselin Delta-jengin tuossa kolmannen kerran ja samaan aikaan pelasin nettipokeria.
Arvaahan sen miten siinä käy...
Mutta Lumikko kuittaa ja käy levolle:)

Muuten, VAT69 on yliarvostettu, Tullamore Dew on jees. Tämä fatwankin uhalla!
  
  22. marraskuuta 2008 3:18:51

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Voisivatko nyt vihdoinkin kaikki piltit olla enää pelleilemättä tutkintapyynnöillä ja rikosilmoituksilla.
  
  22. marraskuuta 2008 3:29:03

Nimi : Zngr
  
Viesti : Nuorinainen: täyttä asiaa nuo quotet ja wanhojen nuivistien peruspropagandaa (koska = Tohtori Viha), mutta on täällä yliherkistytty monelle muullekin asialle, kunhan se on vaan POLIITTISESTI EPÄKORREKTIA siinä määrin, että siitä voi vetää palkoja nenään oli syytä tai ei. Yleensä ei.

Anthony Daniels taisi kirjoittaa, että nykypäivän suvaitsevaisen henkilökohtaisen suuruuden ja henkisen ylemmyyden määrittävä mittari on se, kuinka hysteerisen kohtauksen k.o. suvaitsevainen saa (tai yleensä esittää saavansa) kohdatessaan ns. vääriä ajatuksia, nuivuutta, tai muita ajatusrikoksia.

Esimerkiksi jos joku arvostelee maahanmuuttopolitiikkaa, voi merkitä itsensä suvaitsevaiseksi haukkumalla arvostelijaa rasistiksi. Jos taas väittää, että rikolliset ovat vastuussa omista teoistaan, saa rikoksen vakavuuden mukaan pisteitä siitä, kuinka julkeasti syyttää "yhteiskuntaa" näistä rikoksista ja kuinka pitkälle pystyy ulkoistamaan rikoksen tekijän muiden syyksi.

Esim. sarjaraiskaajan tekojen selittely "yhteiskunnan luomalla paineella" on hyveellinen ja suvaitsevainen teko parhaasta päästä. Jos taas sanoo moniraiskaajan oleva häiriintynyt yksilö tai paha ihminen, on huonosti koulutettu ja typerä sekä nuiva ja vaarallinen yhteiskunnan vihollinen täynnä vihaa (ja jos raiskaaja on tummaihoinen, myös rasisti).

Eletään, vittu, outoja aikoja, kun unabomberin manifesti rupeaa kuulostamaan järkipuheelta Kafkan ja Orwellin lisäksi

(Ilta-Sanomille JUTTU-VINKKI: Halla-ahon blogissa palvotaan Unabomberia ja suunnitellaan vastaavia kirjepommi-iskuja, pistäkää Ukkola kirjoittamaan jos kukaan muu ei koske, koska hän ei tajua sarkasmia, eikä paljon mitään muutakaan, joten syötti mennee kalastajaa myöten kurkusta alas)
  
  22. marraskuuta 2008 3:41:47

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Poliitikkojen pitäisi saada riitansa sovittua ilman oikeudenkäyntejä. Sillä tavalla pitäisi nousta itsensä yläpuolelle.
  
  22. marraskuuta 2008 4:04:54

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Helpompi lukea tätä vieraskirjaa nyt, kun luen vain ne kommentit, joiden kirjoittajat ovat tarpeeksi rohkeita esiintyäkseen omalla nimellään.

Se on velttomulkku joka helppoutta hakee.
  
  22. marraskuuta 2008 5:03:19

Nimi : svobo
Kotisivu : rautaneito
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : siis ei perkele. olin reinolassa kattomassa maidenia ja nyt ne kertoo nettisivuillaan, että ne on ihan lääpällään ählämeihin ja umpipoliittisestikorrekteja. mitä tähänkin pitäisin sanoa. voiko maidenia enää kuunnella?
  
  22. marraskuuta 2008 6:24:24

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Islam: What the West Needs to Know on hyvä dokumentti. Linkki siihen yhtenä kokonaisuutena tässä, jos joku sen haluaa mieluummin sellaisena katsoa:

http://lyhytlinkki.net/?qmvit0nn

Kyseisestä versiosta tosin puuttuvat suomenkieliset tekstit.
  
  22. marraskuuta 2008 6:28:44


guestbook © freebok.net