Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98776-98800

Nimi : Vesa
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Tämä idea on varmaan mainittu täällä ennenkin, mutta: voisiko Halla-aho itse tai joku masinoiduista toimittaa Halla-ahon kirjoitukset/ajatukset kirjaksi?

Terra Cognita tai Like voisi hyvinkin kustantaa.
  
  21. marraskuuta 2008 23:37:44

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Jussilla ja hänen rouvallaan on ollut aika lailla rankat oltavat. Huh huh! Miten voisimme, rakkaat kanssanetsit, tukea heitä ja muistaa vaikkapa lähestyvän joulun (tai itsenäisyyspäivän) kunniaksi? Miten voisi kerätä rahaa tähän tarkoitukseen? Onko ideoita? Jokin tilinumero?
  
  21. marraskuuta 2008 23:38:35

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : ...taisi J. Belushi olla albaani... no, ihan sama.

Hyv' yötä!
  
  21. marraskuuta 2008 23:38:43

Nimi : Ake
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Taidanpa painaa paidan jossa edessä lukee:

The Homma!

ja takana:

Jokaisella meillä on 1 ääni!

"PerusSuomalaiset"
  
  21. marraskuuta 2008 23:38:51

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Löytyisiköhän Suomen "tiedotusvapaassa ilmastossa" edes yksi toimittaja, joka uskaltaisi kysyä Urpilaiselta (Kataiselta, Haloselta, Lipposelta, Braxilta, Thorsilta etc.), että mitä oot mieltä tost Halla-ahosta?
  
  21. marraskuuta 2008 23:41:50

Nimi : Juha Pääkkönen
  
Viesti : LOISTAVA vastine viimeaikaiseen kirjoitteluun. Heikkona hetkenä jo arvelutti miten Jussi jaksaa, mutta Jussihan jaksaa. Ja tuohon on Ukkolan, ja muiden amatöörien, turha nikotella. Keskeltä poikki, pinoon ja nippuun. Kynä _on_ miekkaa mahtavampi mikä tuli taas kerran osoitetuksi.

  
  21. marraskuuta 2008 23:45:37

Nimi : Junakohtaus
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Näin eskalaation kynnyksellä ehdotan yhteisölle vanhan, mutta negatiivisia mielleyhtymiä siviileissä herättävän Tummeli-klubi-nimityksen korvaamista ytimekkäällä Homma-kerholla.
  
  21. marraskuuta 2008 23:46:33

Nimi : Vesa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Miten voisi kerätä rahaa tähän tarkoitukseen? Onko ideoita? Jokin tilinumero?"

Lyyli: kannattaa kysyä sähköpostilla Jussilta itseltään.
  
  21. marraskuuta 2008 23:47:11

Nimi : Ake
  
Viesti : The Homma.
  
  21. marraskuuta 2008 23:48:51

Nimi : HR
  
Viesti : Ake:
"Taidanpa painaa paidan jossa edessä lukee:
The Homma!
ja takana:
Jokaisella meillä on 1 ääni!
"PerusSuomalaiset""

Itse asiassa tuon PerusSuomalaiset voisi näppärästi lyhentää kuitenkin muotoon PS (vrt. post scriptum, jälkikirjoitus) jonkin lauseen eteen... eli vaikka tuosta edellisestä tyyliin:
"PS - Jokaisella meillä on 1 ääni!"
Tai jotain vastaavaa...
  
  21. marraskuuta 2008 23:49:02

Nimi : PT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Miten voisimme, rakkaat kanssanetsit, tukea heitä ja muistaa vaikkapa lähestyvän joulun (tai itsenäisyyspäivän) kunniaksi?"

Käykää joku Hkin kieppeillä asuva ostamassa rautakaupasta säkillinen rappinkia, muurauskauha ja laastiämpäri, ja käykää korjaamassa JH-a:n Führerbunker:in seinä. Näytti näet töllöstä katsottuna olevan aika huonolla hapella.

FYI miehet: olkaatte aika varovaisia sen suhteen että annatteko paremman puoliskon lueskella noita CosmonCoottuja. Erehdyin näyttämään niitä emännälle, ja en ole ihan äsken nähnyt niin kiukkuista naisimmeistä mitä siitä seurasi, melkein piti käydä vaihtamassa asekaapin lukot sellaisiin minkä avainten paikkoja hän ei tiijä.
  
  21. marraskuuta 2008 23:49:21

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Okei Vesa, hyvä idea.
  
  21. marraskuuta 2008 23:51:37

Nimi : Ake
  
Viesti : Tää oli hyvä!:
"PS - Jokaisella meillä on 1 ääni!"
  
  21. marraskuuta 2008 23:52:04

Nimi : Toni H.
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : ???????? ?????? (Ilta-Pravda) näyttää ottaneen perus-Pravdalta paskanheittotehtävän. Ja kun matskut köykäisiin juttuihin alkavat taas tältä aviisilta olla lopussa, niin sitten vaan seuraavan Sanoma-lehden (sic!) korppikotkat haaskan kimppuun. Homma toimii ja mikäs siinä, lokapojat ja -tytöt kaivavat vain omaa hautaansa.

Jo ajat sitten mainittujen Thorsin ja Abdullahin lisäksi SKP:n Yrjö Hakanen voi olla Jussille ikimuistoinen kollega valtuustossa. Kun on vähänkin Taudinkantajan tekstejä kun on vähänkin lukenut niin ymmärtää kyllä miksi. SKP:n nettisivujen tiedotteet ovat vielä aika köykäistä kamaa itse lehteen verrattuna.
  
  21. marraskuuta 2008 23:53:41

Nimi : Ake
  
Viesti : PS niin että näyttää persujen (meidän) logolta! (värit ym...)
  
  21. marraskuuta 2008 23:53:52

Nimi : mmm
  
Viesti : Jussi tarvitsee henkivartija, eiköhän talkootöinä Jussille saada järjestettyä henkivartija esim. julkisia esiintymisiä yms. varten.
  
  21. marraskuuta 2008 23:56:11

Nimi : ugh
  
Viesti : Sanattomaksi vetää tiettyjen asioiden hullunkurisuus (luin juuri Halla-ahon viimeisimmän). En osaa sanoa muuta kuin toivottaa tsemppiä Jussille perheineen.

Samat sanat. Jaksamista Jussille ja koko perheelle. Tiukkoina hetkinä muista että sinulla on tuhansia uskollisia tukijoita.
  
  21. marraskuuta 2008 23:57:16

Nimi : JP
  
Viesti : (= Juha Pääkkönen kontiolahdelta lehmosta, mutta kun olen niin kiintynyt nimimerkkiinini..)

" Jussilla ja hänen rouvallaan on ollut aika lailla rankat oltavat. Huh huh! Miten voisimme, rakkaat kanssanetsit, tukea heitä ja muistaa vaikkapa lähestyvän joulun (tai itsenäisyyspäivän) kunniaksi?"


Ajatus on hyvä. Ehdotan reinoa joulupukin apuriksi. Ehkäpä ilmamarsalkka kunnioitusta ja kaikenpuolista luottamusta nauttivana laittaisi keräystilin pystyyn, ja selvittäisi siinä sivussa mahdolliset juridiset ongelmat rahakeräykseen liittyen? Jotain pikkumukavaa muumimukin ja sporttimersun väliltä?
  
  21. marraskuuta 2008 23:57:26

Nimi : Philips
  
Viesti : Koitahan äijä jaksaa. Ota vaan varovasti nyt eläkä anna mitään todellista syytä käydä pilliin kiinni.
  
  21. marraskuuta 2008 23:57:40

Nimi : ihminen
  
Viesti : Mitä teen: Mainitsen Sanna Ukkolan Ja saan kolinaa oikeuden miekastaHyvä teksti tämä uusin. Voimia tulevaan ja toivotaan paskan satamisen hyytyvän kunnon pakkasiin.
  
  22. marraskuuta 2008 0:04:34

Nimi : ocean
  
Viesti : Maastamuuttaja: "Löytyisiköhän Suomen "tiedotusvapaassa ilmastossa" edes yksi toimittaja, joka uskaltaisi kysyä Urpilaiselta (Kataiselta, Haloselta, Lipposelta, Braxilta, Thorsilta etc.), että mitä oot mieltä tost Halla-ahosta?"

Väittäisin että turhaa hommaa. Tässä vaiheessa todennäköisesti vain kysyisivät "kuka Halla-aho?" ja esittäisivät tietämätöntä eivät missään tapauksessa ottaisi kantaa mihinkään suuntaan.
  
  22. marraskuuta 2008 0:14:30

Nimi : Jorma K.A. Räty
  
Viesti : Helpompi lukea tätä vieraskirjaa nyt, kun luen vain ne kommentit, joiden kirjoittajat ovat tarpeeksi rohkeita esiintyäkseen omalla nimellään.

Tsemmpiä Jussi, ja paljon enemmän rohkeita leijonia, karhuja ja jopa kuolemaa uhmaavia poroja tänne. Ketä oikeastaan kiinnostaa, mitä nimimerkin takaa piipittävä omaa surkeaa olemassaoloaankin pelkäävä Anonymouse-hiiri kirjoittaa? Eipä juuri ketään muuta kuin kommentin kirjoittanutta pelokasta anonymousea...

????????? ????.


  
  22. marraskuuta 2008 0:28:06

Nimi : Patteri-Petteri
  
Viesti : Ja minä kun luulin, että täällä puhutaan asioille, ei niinkään ihmisille.

No... Jotkut menee keikalle bändin takia, jotkut musiikin.
  
  22. marraskuuta 2008 0:30:15

Nimi : intternetnetsi
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Annas jorma todisteet nimestäsi tai muuten se on vain nimimerkki.
  
  22. marraskuuta 2008 0:32:23

Nimi : Blauweissschimmelkäse
  
Viesti : Jokohan arvais tapausta hiukan analysoida? Jussi Halla-aho oli houkuttelevan oloinen uhri haaskalintujournalistille: ns. oikeistopopulisti, joita meillä on totuttu leimaamaan surutta. Ja vielä siitä raivostuttava, että on saavuttanut asemansa ja vaalituloksensa ilman yhdenkään toimittajan suojelusta. Tämähän on kertakaikkiaan outo tilanne journalistikunnallemme, joka nyt sitten realisoitui kokemattoman toimittajan eteen. Onnettomuudekseen Sanna arvioi Halla-aho-ilmiön aivan väärin: mentoritkaan tuskin hokasivat, että Halla-aholla on ihan oikeasti varaa valikoida foruminsa, eikä tarvitse 'omaa' toimittajaa. Täällä vaaliyönä esitetyn 'laulun 20 netsistä' ensimmäinen säkeistö tuli todella lihaksi - painomustetta tosin ei edustanut itse HS vaan saman talon aamupäiväjulkaisu. Tämä on erinomainen muistutus koko journalistikunnalle kuolevaisuudesta, ja heidän ammattinsa varsinaisesta funktiosta. Loistavaa!
  
  22. marraskuuta 2008 0:33:21


guestbook © freebok.net