Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98751-98775

Nimi : MW
  
Viesti : Mitä teen: Vaahtoan

"Olisi mielenkiintoista jos Halla-aho suostuisi Ukkolan haastatteluun nauhottaisi [..]

NETZIGATE, malauta, net salaiskuun tellee!!11! ...

Aika nauttia illan annos proosaa, ja nähdä unta paremmasta maailmasta, tai edes Suomesta.
  
  21. marraskuuta 2008 22:42:34

Nimi : Jääkiekkoilija
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kuten aiemmassa viestissäni totesin, Suomen moku-ykkösketju on matkustanut muun joukkueen mukana Brysseliin, jossa käydään suvaitsevaisuuden EM -kilpailut.

Ranska, Ruotsi ja Englanti ovat ennakkosuosikit. Hollanti on musta hevonen.

Ranskan valttikorttina on palaneiden ajoneuvojen lukumäärä, joka on Euroopan ennätys. Vaikka autojen polttaminen on viime aikoina vähentynyt, asiantuntijat arvioivat, että öljyn hinnan laskun myötä autopalokerroin saadaan normalisoitua.

Ruotsin suvaitsevaisuuskerroin on puolestaan ollut voimakkaassa kasvussa. Palaneiden ambulanssien per capita-lukema on jopa Ranskaa suurempi. Toisaalta Ruotsin suorituskyky nojaa liiaksi Malmön ja Tukholman esikaupunkien varaan, pohjois-Ruotsissa on vielä alueita, joissa lapset käyvät koulua ilman saattajia.

Englannilla on tukenaan hyvä fatwa-tilasto ja Canterburyn kirkkoherran suositus sharia-lain asteittaisesta soveltamisesta.

Hollanti, jolla on pitkät suvaitsevaisuusperinteet, on joutunut altavastaajan asemaan. Maassa ei ole pitkään aikaan surmattu väärinajattelijoita. Toisaalta eräät toisinajattelijat ovat siirtyneet ulkomaille, mikä ehkä jossain määrin parantaa Hollannin asemaa.

Tässä tilanteessa ei käy kateeksi Suomen edustajia. Yhden puolueen yhdellä ilmiantotoimella ei pitkälle pötkitä.
  
  21. marraskuuta 2008 22:42:51

Nimi : Pawl
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Asemansa puolesta varmasti Suvi-Anne joutuu torjumaan tuollaisia näkemyksiä, mutta yllättävän avointa tilitystä hän vasemmistopoliitikoksi esittää.

Minusta nuo eivät myöskään ole kovinkaan perinteisiä vasemmistolaisia näkemyksiä."

Eikös Suvi-Annea ole pidetty viime vuosina enemmänkin kokoomuslaisena, etenkin Lääketeollisuus ry:n siirtymisen jälkeen. ;) Kyllästymiseen asti on siteerattu myös hänen lausahdustaan "en ole minkään sortin sosialisti". Niin tai näin, tuollaisten puheenvuorojen voi olettaa lisääntyvän nyt kun jää on murrettu.
  
  21. marraskuuta 2008 22:43:46

Nimi : Ake
  
Viesti : Thanks vastauksesta also to:
"new-shit"
  
  21. marraskuuta 2008 22:43:51

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : jeh... kunnioitusta niille, jotka käyttävät oikeaa nimeään. Toiset haluavat käyttää sitä sitten vasta äänestäessään. Ei siinä pahaa - hyvä puoli netissä minun mielestä.

Itse pysyn Anu Sorjana
  
  21. marraskuuta 2008 22:45:09

Nimi : Ake
  
Viesti : Anu Sorjalle.....juuri näin!
  
  21. marraskuuta 2008 22:46:36

Nimi : Katselija
  
Viesti : Halla-aho pohtiessaan Soininvaaraa havaitsee minusta osuvasti, kuinka internet tuo esiin ihmisestä pahimmat piirteet. Tulee mieleen joukko- tai massailmiöt, joissa korostuu sitoutuminen toisiin, ja nimenomaan se mikä on kaikille yhteistä. Ja se taas ei ole yksilöllinen harkinta, joka on kullakin omansa, vaan yksinkertaiset intensiiviset tunnetilat: tyypillisesti raivo. Tämmöisen joukkotartunnan kentäksi ei yleensä ole mielletty kirjallista keskustelua, jota pidetään älyllisenä, viileänä, etäisyyttä ottavana. Mutta reaaliaikainen internet näyttäisi olevan uusi joukkoliikkeiden ja joukkotartuntojen kenttä. Tämä ehkä on tehnyt Soininvaaralle ja Roosille tepposet: kirjoittaminen, heidän omansakaan, ei olekaan niin puhtaan älyllistä kuin millaiseksi he sen olivat mieltäneet.

Muuten tästä kiihkeästä hegemoniataistelusta varmaan aikanaan tehdään paljonkin tutkimusta, tämä saattaa näkyä hyvinkin tärkeänä. Tässä tapahtuu. Ei ole vähäpätöistä, että Hesari on siistinyt linjaansa. Ymmärrän Halla-ahon pyrkivän siihen, että kummitusmaisen epämääräinen ulkomaalaiskysymys saataisiin järkevään, vaikkapa erimieliseenkin keskusteluun. Parhaat kiitokset tähänastisesta.
  
  21. marraskuuta 2008 22:47:22

Nimi : Ake
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Vigilia pretium libertatis.
  
  21. marraskuuta 2008 22:54:33

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Jorma: sittenhän olet. Pidä tunkkisi JA lumilapiosi. Nimelläsi on merkitystä vasta kun olet itse merkittävä.
  
  21. marraskuuta 2008 22:55:05

Nimi : Anu S. Tormentor
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Tätä se nykymeno on.
  
  21. marraskuuta 2008 22:56:35

Nimi : Sakari Nora
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Olen siis edelleen sitä mieltä, että parhaiten tuemme Jussia, kun olemme rohkeasti ja rehellisesti omalla oikealla nimellämme häntä tukemassa.

Olen siis edelleen sitä mieltä, että parhaiten tuemme Jussia jossain ihan muualla kun internwebin keskustelupalstoilla nimimerkeillä tai ei.
  
  21. marraskuuta 2008 22:58:39

Nimi : Ake
  
Viesti : Sakari Nora on asian ytimessä. Jokaisella meillä on 1 ääni.
  
  21. marraskuuta 2008 23:04:38

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Tätä se nykymeno on."

Niin (sic). ;)

Vieraskirja on kuitenkin yllättävän spämmivapaa areena, modaamisen puuttumisesta huolimatta.

Liekö keskustelussa jotain, mihin öyhön on vaikea tarttua? Tai sitten vaan puuttuu ne viiden sekunnin klipit.
  
  21. marraskuuta 2008 23:04:45

Nimi : Teemu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toinen kaima Teemu alempana, laita joku eri nikki tai lisä nikkiisi. Olen Teemu nikillä joka on oikea etunimeni kirjoitellut tänne vieraskirjaan jo pari kolme vuotta, ettei nääs sekasin mene. ;-)
  
  21. marraskuuta 2008 23:09:12

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : lain kiemuroista kun en tiedä paskelin vertaa niin mitenkäs on, saako nettiin pystyttää keräyksen vaalirahastoa varten? Eli Jussille ensi eduskuntavaaleihin semmoinen rahoitus että menee suoraan Euroopan Aurinkokuninkaaksi. Näillä tukijamäärillä uskoisin, että rahaa irtoaa, kun jokainen laittaa sen euron. Mahdollista/laillista? Pitkältä etukäteen asialle ja homma kotiin hoppuilematta.

Oletan siis, että Jussi on ehdolla
Jussi: "en aio vaieta"
  
  21. marraskuuta 2008 23:09:39

Nimi : Nuorinainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Päätin nyt jopa kirjoittaa tänne. Ja vain siksi koska edustan tätä "ongelmmallista kohderyhmää"; nuoret naiset.

Jussin kirjoituksia lukiessa olen ollut lähinnä onnesta mykkänä. Pääosin kaikki on täyttä asiaa, ja hieno huumori. Oon saanut monet naurut. Positiivisessa mielessä. Erityisesti maahanmuuttaja- asioista olen samoilla linjoilla. Kertakaikkiaan olen vaikuttunut tuosta Halla- Ahon viitseliäisyydestä vääntää vaikka sitten rautalankaakin, jotta tulis oikein ymmärretyksi. Joidenkin meidän kohdalla se rautalagan vääntäminen toimii.

En tiedä johtuuko se siitä että olen "ongelmallinen nuorinainen", mutta omalla kohdallani todellakin vasta syvempi perehtyminen ajatuksiisi valaisi sitä miten ajattelet. Tai siis sitä miten et ajattele, kuten virheellisesti mediassa tällä hetkellä halutaan olettaa. En tosin haluaisi millään uskoa että, tämä helposti mielikuvien vietävissä oleminen olisi vain meidän nuortennaisten ongelma. :)

Uskon että Halla- Aho on hyvällä asialla ja toivon pitkää uraa poliitikkona. Tóivottavasti pääset jollakin tavalla vaikuttamaan maahanmuuttoasioihin.

Ainiin, ja jos joku ei ole vielä nähnyt dokumenttia Islam: What the west needs to know, kannattaa katsoa.


  
  21. marraskuuta 2008 23:09:51

Nimi : Kokoliha
  
Viesti : Huh kun tänne tulee matskua. Reilu viikko jäi välistä, enkä jaksanut kelata taaksepäin kymmentä sivua enempää.

Hyppään vielä monikulttuuriuskonnon varjopuolista hiukan laajempaan kontekstiin:

Jussi H-a, kenties enemmän kuin kukaan muu, on viime aikoina asettanut kyseenalaiseksi paitsi TV:n, etenkin painetun median uskottavuuden ja tarpeellisuuden mediana. Niinpä se käy vastaiskuun. IS/Sanna Ukkolan läpinäkyvyydessään säälittävä ristiretki Jussia vastaan on tietysti luku sinänsä, mutta lienee selvää, että varsinkin painettu media on saattanut ymmärtää kuolinkamppailun olemassaolostaan olevan vääjäämättä edessä.

Toki Sanna Ukkolat toiminnallaan toimivat pikku katalysaattoreina ko. prosessille, mutta olisiko Jussiin henkilönä kohdistettun ajojahdin -monikulttuuriuskonnon epätoivoisen puolustustaistelun lisäksi- vaikuttimena myös perinteisen median alalla toimivien tahojen yleinen puolustus-/viivytystaistelu? Tällöinhän Jussi edustaa em. tahoille Yhteistä Vihollista - ollen sen sen henkilöitymä.
  
  21. marraskuuta 2008 23:11:36

Nimi : Goo
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : Viimeaikaisesta julkisuudesta voi muuten panna merkille, että vriheiren lisäksi muut puolueet eivät ole (ainakaan minun silmiini osuen) osallistuneet loan heittoon. Eli Jussi&Co ovat jo tehneet sen mitä vähän ounasteltiin etukäteen. Muut poliittiset puolueet ovat "ilmiöstä" tietysti ihmeissään, mutta kunnon poliittisten eläinten lailla ovat asettuneet pohdiskelemaan sivummalle. Vihreät ovat heti nähneet, että tässä on Vastustaja, joka on Suurta unelmaa™ vastaan, eikä ajatuksia ole mahdollista omaksua omaan ohjelmaan - siis hyökkäykseen. Muut puolueet taasovat huomanneet, että noin paljon kansan parissa ymmärrystä ja kannatusta herättävää asiaa ei voi vastustaa menettämättä rationaalisia äänestäjiä omistakin leireistä. Näin ollen ollaan aluksi vähintään hiljaa ja kohta saatetaan myötäillä Nuivien kantoja ainakin osittain ja ympäripyöreästi. Niinkuin vain kunnon poliitikot osaavat. Seuraavaksi väitetään, ettei olla Suurta Unelmaa™ koskaan kannatettukaan.

Homma tosiaan on nousussa, mutta niin on turvapaikanhakijoiden määräkin.
  
  21. marraskuuta 2008 23:15:47

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Jokaisella meillä on 1 ääni."

Minulla on kaksi heti kun saan skitsofrenian.
Ajattelin kerätä kokonaisen sarjan näitä halla-aholaiselle työväenluokkaiselle ihmisvihaajanatsille tyypillisiä vikoja, impotenssi ja diabetes ovat seuraavana listalla.

(jos joku lehtineegeri saa tuosta vakavasti otettavan kannanoton, nostan hattua. Ei kun siis.... Nostamme hattujamme!)
  
  21. marraskuuta 2008 23:16:19

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Suurta Unelmaa™ "

:) mainio ilmaisu - kerrassaan mukavan nuiva.
  
  21. marraskuuta 2008 23:18:21

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : John Belushi "nuorisona". Kerrassaan väärää, rasssistissta sss nuorisoa... RIP.
  
  21. marraskuuta 2008 23:25:26

Nimi : Sakari Nora
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jokaisella meillä on 1 ääni.

Lisäksi meillä on kaveriporukoita, työporukoita, kahvipöytäkeskusteluja ja ties mitä. Monikulttuurihulluus koskettaa jokaista viiteryhmää jollain tavalla. Meidän tehtävämme on nostattaa Hommaa ja kertoa heille miten.
  
  21. marraskuuta 2008 23:27:04

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nuorinainen: "En tosin haluaisi millään uskoa että, tämä helposti mielikuvien vietävissä oleminen olisi vain meidän nuortennaisten ongelma. :)"

Ei, ei se toki ole vain naisten ongelma. Tunnen itse useita miespuolisia joilla on kova halu tulkita kaikki "monikulttuurisuus on rikkaus" -julistuksesta poikkeava hirveäksi razzenazzismiksi. Ja vastaavasti loogisesti ajattelevia ja huoltosuhdetta heikentävään maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvia nuoria naisiakin on ihan oikeasti olemassa enemmän kuin yksi tai kaksi kappaletta. Naisilla on silti varmasti kovempi ryhmäpaine olla "suvaitsevainen" kuin samanikäisillä miehillä.
  
  21. marraskuuta 2008 23:27:39

Nimi : Ake
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Lisäksi meillä on kaveriporukoita, työporukoita, kahvipöytäkeskusteluja ja ties mitä. Monikulttuurihulluus koskettaa jokaista viiteryhmää jollain tavalla. Meidän tehtävämme on nostattaa Hommaa ja kertoa heille miten."

The Homma!
  
  21. marraskuuta 2008 23:33:21

Nimi : fgh
  
Viesti : Sanattomaksi vetää tiettyjen asioiden hullunkurisuus (luin juuri Halla-ahon viimeisimmän). En osaa sanoa muuta kuin toivottaa tsemppiä Jussille perheineen.
  
  21. marraskuuta 2008 23:37:41


guestbook © freebok.net