Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98676-98700

Nimi : ämpee
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Laitoin noin muuten, Ilta-läpyskään(lehteen), vihjeen Ilta-Pravdan(lehden) valehtelemisesta,..."

Kotitoimituksen käännösvirhe(ammattitaidottomuus) tuotti sellaisen mokan, että Ilta-Pravda taipui väärään muotoon, oikea muoto on Ilta-Pravda([b]sanomat[/b).

Pahoittelen virhettä.
  
  21. marraskuuta 2008 20:32:29

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sakari Nora: Vieraskirja.

Itselläni on ainakin ollut tapana jo pitkään selata vieraskirjan viimeisimpiä tuotoksia aamukahvin kanssa. Nousen yleensä sen verran myöhään, että vieraskirjassa ehtii olla jo parin tunnin ajalta matskua eli ihan riittävästi yhden kahvikupposen tarpeisiin.
  
  21. marraskuuta 2008 20:33:16

Nimi : PK
  
Viesti : Tällä postaustadilla varmaan saisi jo painettua paperivieraskirjan päivän viesteistä, joita voi sitten aamupöydässä lukea kahvia juoden.
  
  21. marraskuuta 2008 20:37:27

Nimi : Sakari Nora
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Sama täällä meidän arjen uhkaamossa. Perinne on on hioutunut sellaiseksi, että emäntä aikaisemmin herätessään jättää kaikki oleelliset "listalle" postatut linkit auki selaimeen ;). Varjopuolena on tosin se, että päivä alkaa "Hei nyt vittu oikeesti?!?"-fiiliksissä.
  
  21. marraskuuta 2008 20:41:38

Nimi : HaH
  
Viesti : Uusi Suomi kun tulisi takaisin paperille, mutta olisiko mikään muu julkaisu täyttämään lähinnä aamuisin kahvikupin sivulla olevaa tyhjää tilaa.

Laptop-mallinen tietokone, ja tämä vieraskirja, tottakai.
  
  21. marraskuuta 2008 20:42:59

Nimi : Goo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vieraskirjaa tulee luettua sitäkin aika tiuhaan, joskus jopa ennen töihin lähtöä, mutta vaimolle sitä ei voi tarjota lehden sijaan. Itselle netti kelpaisi uutislähteeksi muutenkin, mutta vanhasta tavasta pois oppiminen ei ole helppoa hänelle.
  
  21. marraskuuta 2008 20:43:14

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Esimerkiksi eilen päivä kyllä alkoi ainakin täällä huutonaurun merkeissä sen Sanna Ukkolan oksentaman häirikköpuhelu-jutun takia.
  
  21. marraskuuta 2008 20:43:34

Nimi : VanDerVaart
Kotisivu : http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1618788
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mistä jalkapalloilija-Mensahia syytetään?

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1618788

  
  21. marraskuuta 2008 20:44:40

Nimi : Goo
  
Viesti : Myönnettävä on, että onhan siitä viihteeksikin joskus
  
  21. marraskuuta 2008 20:47:09

Nimi : Tuure Karhunen
Kotisivu : melkein
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Huh huh, aika dramaattista alkaa meno olla. Mutta ehkä aivopierujen purkautuminen on hyvästä: kunhan suvaitsevaisto on lyönyt tiskiin kaikki "kohahduttavat" seikat asian vierestä, jäljelle jää pelkkä asia.

Tsemppiä Jussille ja perheelle!
  
  21. marraskuuta 2008 20:50:11

Nimi : jepjep
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kiitos iltasanomien ja tämän sivuston; liityn kannattajiisi. Asiaa maahanmuuttajista, vihdoinkin. Vihreille tiedoksi: olen akateeminen, pääkaupunkiseudulla konsulttina työskentelevä "parempipalkkainen".
  
  21. marraskuuta 2008 20:52:15

Nimi : Lukija Vantaalta
  
Viesti : Tänne tulee niin tolkuton määrä viestejä kerralla, etten äkkiseltään löytänyt, josko joku jo bongasi yhteyden päivän ruokamyrkytysskandaalin ja kulttuurin rikastumisen välillä. Muropaketista kaivettua tietoa

Alkueläin aiheutti ripuliepidemian henkilöstöravintolassa Helsingissä

vs.

Maahanmuuttajat työntekijöinä Palmian catering-palvelussa

Helsingin kaupungin rakennusviraston henkilöstöravintolassa on ilmennyt poikkeuksellinen ruokamyrkytysepidemia.

Ruokamyrkytyksen aiheuttajaksi on paljastunut Cryptosporidium –alkueläin, jonka aiheuttamia epidemioita ei ole ennen tavattu Suomessa.

...

Helsingin kaupungin rakennusviraston henkilöstöravintola on Palmian catering -palvelujen ravintola.


vs.

Opinnäytetyössä selvitettiin Palmian catering-palveluissa työskentelevien maahanmuuttajien taustoja ja heidän vaikutuksiaan työpaikkojensa toimintaan.

...

Tutkimuksen mukaan ruokapalvelutyöntekijöiksi voidaan palkata heikosti suomea osaavia ihmisiä vailla aikaisempaa alan kokemusta.
  
  21. marraskuuta 2008 20:52:47

Nimi : Uskollisuus on Kunniamme
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Haluatteko verta käsiinne ja minusta marttyyrin? Minä olen siihen valmis, mutta oletteko te?"

Aika kovaa tekstiä Jussi. Samaa sanon joka ilta iltarukouksessa..

Eiköhän tästä pikkuhiljaa saada vastaava osuus äänistä kuin monessa muussa maassa on jo tietyt ryhmät saanneet :)

Monet Vihervasemmiston kannattajat ovat alkaneet mm. sinun tekstien ja meidän niiden mainostamisen ansiosta tajuamaan mitä tietyt ryhmät ajavat täällä.

Olen aina ihmetellyt kun mamuja tänne tulee niin on saatu "näyttämään" se pieneltä ihmeeltä sekä melkein voitoksi. Oikeasti jos ostettaisiin lentokone niin voitaisiin nonstoppina lentää afrikkaan sekä lähi-itään ja joka kerta kone olisi täynnä porukkaa tähän suuntaan ja toiseen suuntaan tyhjä... Tämä porukka olisi täysin valmista elämään täällä sekä tekemään 10 jälkeläistä meidän kustannuksella tekemättä päivääkään työtä... Ja tämä on saatu näyttämään rikkautena, mahdollisuutena, kansainvälistymisellä jne... missä mahtaisi mennä raja tietyissä piireissä kun sanoisivat että ollaan otettu jo tarpeeksi velkaa teitä varten ja nyt pitäisi tehdä myös hommia täällä (pikkaisen edes)?? 1 vai 2 miljoonaa???

  
  21. marraskuuta 2008 20:53:36

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Päinvastoin kuin menneen maailman jejapekat väittävät, anonymiteetti vapauttaa ja voimaannuttaa. Sanottu asia on tärkeämpi kuin sanoja. Netin lyhyisiin perinteisiin kuuluu anonymiteetti josta voi halutessaan luopua. Tätä eivät vanhan median kasvatit hyväksy tai ymmärrä.

Pidän anonymiteettini koska voin. Reaalimaailmassa kasvot, nimi ja toimi ovat koko ajan esillä - netissä valitsen piilottaa ne. Näin olen tehnyt jo yli 15 vuotta. Googlaus www:stä löytää nimeni tasan 0 kertaa työasioiden ulkopuolella.

Yksi hyvä syy: Seppo Lehto ja kaikki maailman muut seppolehdot.

Nimimerkkien tarinat pitää suodattaa, mutta omanimiset tyypit sitä kokkareisinta paskaa suoltavat. Nimimerkkien halveksijoille totean että pitäkää tunkkinne.
  
  21. marraskuuta 2008 20:53:56

Nimi : MikkoK
Kotisivu : Eu:n sisä- ja oikeusministerit kokoontuvat Brysselissä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kolmikko Brax, Holmlund ja Thors päättämässä kuun lopussa EU:n "turvallisuusasioista" Brysselissä. (lähde: Turvasanomat / STT)

lainaa:
<...>
Sisäministerien on tarkoitus hyväksyä tietoverkkorikollisuutta koskevat päätelmät. Päätelmissä sovitaan yhteisestä työskentelystrategiasta ja konkreettisista toimenpiteistä tietoverkkorikollisuuden torjumiseksi.
<...>


<...>
Lisäksi neuvoston on tarkoitus hyväksyä lopullisesti useita muita, jo valmiita rikosoikeudellisen yhteistyön puitepäätöksiä, jotka ovat odottaneet tiettyjen jäsenvaltioiden parlamenttivaraumien poistumista. Nämä puitepäätökset koskevat terrorismin torjuntaa, rasismin ja muukalaisvihan torjuntaa, rikoksesta tuomittujen siirtämistä EU:n jäsenvaltioiden välillä, todisteiden luovuttamista jäsenvaltioiden välillä sekä henkilötietojen suojaa poliisi- ja rikosoikeudellisessa yhteistyössä. Päätökset hyväksytään niin sanottuina A-kohtina ilman keskustelua.<...>
  
  21. marraskuuta 2008 20:54:02

Nimi : MikkoK
Kotisivu : Korjattu linkki
  
Viesti : Jospa linkki nyt toimisi ..
  
  21. marraskuuta 2008 20:59:17

Nimi : DuPont
  
Viesti : Varsinainen karhukopla noilla Brysselin keikalla.

Mutta hyväähän he vain meille aikovat.
  
  21. marraskuuta 2008 21:06:33

Nimi : Scotch
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Entinen kannattajani, ylioppilas Jussi K. Niemelä, jonka motiiveja käsittelin...

Tuo rivien välistä v*ttuilu on ehdottomasti paras v*ttuilun muoto. :D
  
  21. marraskuuta 2008 21:11:59

Nimi : Kekke
  
Viesti : "Miksi niin moni kirjoittaa tänne nimimerkillä? Tuskin sentään kuitenkaan kaikkien tähän vieraskirjaan kirjoittavien täytyy pelätä välitöntä hänen henkilöönsä kohdistuvaa 'minipogromia' tai työpaikan menetystä vain sen vuoksi, että hän on kirjoittanut asiallisen kommentin Jussi Halla-ahon vieraskirjaan?"

Anonymiteetti on meidän Herramme demokratian suoma lahja jota ei pidä väheksyä. Itse kyllä kirjoitan myös omalla nimelläni, en vain näe mitään syytä miksi en saisi käyttää myös nimimerkkiä.
Ja nimerkkini on rakas muisto edesmenneestä isoäidistäni.
  
  21. marraskuuta 2008 21:12:17

Nimi : Ake
  
Viesti : Hieno ja hyvin tehty kirjoitus IL:stä ja Ukkolasta. Tsemppiä Jussi!!
  
  21. marraskuuta 2008 21:14:18

Nimi : Jorma K. A. Räty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ihmeellistä, mutta totta: Niin ponnekkaita mielipiteitä esitetään täällä, mutta pakoillaan nimimerkkien anonymiteetin suojaan, koska ei ihan oikeasti uskalleta olla sitä omaa mieltä kuin vain nimimerkin savuverhon takaa pölisten. Ja juuri tässä vieraskirjassa tarvittaisiin niitä, jotka ihan oikeasti uskaltavat olla Jussin rinnalla.

Oletteko muuten huomanneet, että Jussi esittää omat mielipiteensä täysin avoimesti omaa nimeään käyttäen? Luulisi Jussin kannattajilla olevan yhtä paljon 'munaa' kuin Jussilla, eli siis rohkeutta kirjoittaa nimimerkin taakse piiloutumatta... Mutta ainahan sitä kaikenlaisia syitä löytää, kun jänistää.

Minä uskallan olla oma itseni täälläkin. Miksi niin moni muu teistä niin kernaasti sanan säilää käyttävista ei uskalla?

"Silkkimatoni ovat nälkäisiä. Ja hevosenikin hirnuvat." - Wang Wei kauan sitten kertoessaan ystävälleen, että hänen pitää lähteä nyt...
  
  21. marraskuuta 2008 21:18:41

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : joo
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Toimittajien ammattietiikasta tuli juuri mieleen, että kukaan ei ole tarkistanut tutkintapyyntöä millään tavalla vaan jutut perustuvat 100%:een uskoon siihen mitä olen sanonut. Meinaan siis, että poliisi ei ole saanut mitään minun tekemääni tutkintapyyntöä.
  
  21. marraskuuta 2008 21:19:39

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "...rasismin ja muukalaisvihan torjuntaa,..."

Vielä kun päättäjämme onnistuvat määrittelemään yksiselitteisesti mitä kummallakin määritelmällä tarkoitetaan, ilman määritelmää kummallakaan ei ole mitään arvoa.

Rasismia tyrkytetään lainsäädäntöön, illman että sille on kelvollista määritelmää.

Vaarana on, että rasismista muodostuu yksisuuntainen katu.
  
  21. marraskuuta 2008 21:22:57

Nimi : Villea
  
Viesti : Käytän mieluusti nimimerkkiä ja suurin syy siihen on internet yleensäkin. Mielestäni tätä ei tarvitse perustella paremmin kuin Nikopol tuossa alla.

Mutta jos jonain ikävänä päivänä tarvitsisi tehdä jotain IRL, olen varmasti paikalla. Ongelma on enemmän internet kuin vasemmisto, sanoisin.
  
  21. marraskuuta 2008 21:23:49

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Jorma K. Räty

en oikein ymmärtänyt, minne Sinun pitää lähteä
  
  21. marraskuuta 2008 21:24:05


guestbook © freebok.net