Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98651-98675

Nimi : DuPont
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Uuno: "Oli vaikeuksia pysyä tuolilla kun tuon uuden jutun luin. TODELLA tymäkkää tekstiä, ettenkö sanoisi."

Samoin. Toivon tosin, että tämä henkilökohtaisuuksiin mennyt jupakka jäisi vähitellen taka-alalle. Lokakampanja Jussia vastaan on harvinaisen voimakasta suomalaisessa politiikassa.
  
  21. marraskuuta 2008 19:17:06

Nimi : Vierasse
  
Viesti : Rispektit Mesulle viimeisestä!
  
  21. marraskuuta 2008 19:26:33

Nimi : Scotch
  
Viesti : Olipa vahva kirjoitus Jussilta tänään. Älä luovuta, kannatusta piisaa jatkossakin.
  
  21. marraskuuta 2008 19:33:11

Nimi : Patteri-Petteri
Kotisivu : Patteri-Petterin Pohdintoja
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : "Ankarinkaan rautalankan ja ratakiskon vääntäminen ei ole selkeyttänyt-"

Nopeita korjausliikkeitä ennenku menee ne rippeetkin.
  
  21. marraskuuta 2008 19:34:29

Nimi : Uuno
  
Viesti : Olen huomannut viime aikoina monesti pohtivani, että monen mielenterveys alkaa olla koetuksella näissä hommissa. Itse olen valmis myöntämään, että tämän skenen seuraaminen on välillä todella ahdistavaa, vaikken tee muuta kuin kommentoin blogi- ja lehtikirjoituksia, ja senkin suurimmaksi osaksi nimettömänä. Silti tuntuu välillä, että tätä ei jaksa. Voinkin vain kuvitella miltä tuntuu niistä ihmisistä, jotka ovat omalla nimellä ja persoonallaan tapahtumien polttopisteessä.

Tämä ei tarkoita, että säälisin Ukkolaa ja kumppaneita, vaan tasan päinvastoin. He saavat mielestäni melko lailla ansionsa mukaan. Toivon silti heidän huomaavan pikaisesti, että paskan heittely ei johda mihinkään hyviin asioihin kenenkään kannalta.
  
  21. marraskuuta 2008 19:34:39

Nimi : Dan
Kotisivu : Tohtori Viha
  
Viesti : On mielenkiintoista nähdä, miten internet taannuttaa järkevät ja oppineet ihmiset (tarkoitan "neljän koplaa") pikkulapsen asteelle. Tässä olisi jollekin yhteiskuntatieteilijälle tai psykologile tutkimusaihe.

Oma arvaukseni on se, että kun vastapuolta ei näe, hänet on helppo epäinhimillistää. Ilmiö on vähän sama mikä iskee joihinkin autoilijoihin. Ratin takaa he uskaltavat osoittaa mieltään ja purkaa pahaa oloaan ja öykkäröidä tavalla, joka ei tulisi kyseeseen, jos kohde seisoisi heidän edessään. Internetissä ja liikenteessä ei näe vastapuolta eikä kuule hänen sanojaan eikä näe hänen ilmettään. Sen vuoksi ystävällinenkin viesti voidaan tulkita vihamieliseksi - jostakin syystä harvoin toisinpäin.

Jos joku sanoo toiselle hymyillen ja silmää iskien "senkin sika", toinen ei loukkannu, koska hän ymmärtää sanat leikinlaskuksi. Kun ihminen näkee nettifoorumilla itseään tarkoittavat sanat "senkin sika", hän ei näe siinä mitään leikkiä vaan pitää sitä vihanilmaisuna - ja vastaa samalla mitalla.

On joitakin keinoja, joilla ilmapiiriä saadaan siistittyä. Kun ei esimerkiksi käytä koskaan nettikeskusteluissa sana "sinä" eikä autolla ajaessaan missään tilanteessa koske äänimerkkiin, välttää monta konfliktia.

Määritelmiä:

"Sinä" = Nelikirjaiminen sana, joka kirjoitetaan nettiviestiin, kun esitetään moite ja haukut tai henkilöön kohdistuva alatyylinen arvostelu jollekin.

"Äänimerkki" = Autoihin asennettu sähköllä toimiva protestointi- ja öykkäröintiväline, jonka avulla puretaan omaa pahaa oloa ja haukutaan muita.
  
  21. marraskuuta 2008 19:38:41

Nimi : dfg
  
Viesti : Tuota ennen suitsutusta 1/4 sivua Paciuksesta, Fazerista, Sinebrychoffista ja tietysti perusmamu Carl Ludvig Engelistä.


Jännää, kun tämä rinnastus pulpahtelee yhäkin esille. Ilmeisesti suvaitsevaisten kyky itsepetokseen on ehtymätön?

Joo, sehän tekee hyvin kunniaa menneen maailman Suomeen sijoittaneille ulkomaisille liikemiehille ja Suomessa toimineille taiteilijoille, että heitä verrataan tähän nykyiseen humanitaariseen maahanmuuttajistoon. Huhhuh! Puistattaa ihan ajatellakin mitä tuo käsite pitää sisällään...

Voimia Jussille! Netsit tukevat sinua ja H^^^!
  
  21. marraskuuta 2008 19:39:13

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Jussin uusimmassa kirjoituksessa kyykytetään montaa mokuttajaa kerralla ja pahasti. Mainiota :)
  
  21. marraskuuta 2008 19:44:26

Nimi : Vierasse
  
Viesti : Seppo kirjoitti: Mutta Somalian kansantalous on todella kovassa nousussa, nytkin vaaditaan 25m$ supertankkerista.

Ehkäpä täälläkin pitäisi työllistää noin.

No helvata, Suomenlahdella seilaa venäläistankkereita joka päivä. Nyt eikun silmälaput ja puujalat joka suomisompulle, Jolly Roger mastoon ja merille. Seppo on nero!
  
  21. marraskuuta 2008 19:46:07

Nimi : Paul R
  
Viesti : "suosittelisin kuitenkin osoitetietojen salaamista jo tässä vaiheessa."

Tehty. Mutta saa aina kylään tulla! Keitän kaffet.
Onkelmaa on niin tullaan selvittelemään. :)
  
  21. marraskuuta 2008 19:49:46

Nimi : Janne
  
Viesti : Himputti!

Tuo Oikean Aian Soturi alkoi soimaan aivoissa niin että pitääkö Mestarin ja perheen fyysistä habitusta OIKEASTI ryhtyä suojelemaan? Vakaumuksesta riippumata seinähulluja riittää suomessa valitettavan paljon! Olisiko tehtävä jotain?
  
  21. marraskuuta 2008 19:51:51

Nimi : Scotch ent. Kenkkis
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Vielä lahjat ostamatta?

http://www.soininvaara.fi/2008/11/21/joululahjavinkki-oden-kirja/
  
  21. marraskuuta 2008 19:55:00

Nimi : kertsu59
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Taas kerran reidiou rock aamushow ,herrat tuumailivat notta mahtaa hallahoa ketuttaa ,ettei lentokoneessa syntynyt lapsi ollut suomalainen vaan ulkomaalainen.Meinasi lyödä värit päälle,mutta onneksi mietin sekunnin provohan tämä.Pojat haluaa mahd paljon palautetta että pääsee kehumaan että taas oli palaute puhelin tukossa.Apropos:Voitaisiin miettiä arvon asemalle uusi "Netsinimi"aitoon hyysäri henkeen.Muuten purkaukseeni ovat osasyyllisiä Capitain Morgan hunaja&kuuma vesi ja alkava flunssa
  
  21. marraskuuta 2008 19:59:09

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Radio Runckin aamushow: apinat änkyttävät ääniaalloilla.
  
  21. marraskuuta 2008 20:00:58

Nimi : Janne
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Huolestuneisuuteni johtuu siitä että tiedän miltä peitelty perhettä koskeva uhkaus tuntuu. Työni puolesta "asiakas" vain antoi ymmärtää tietävänsä perheestäni ja asumismuodostani....silloin hoidin homman työpaikan avustuksella virallisia teitä. Kotiväkeä en huolestuttanut varmistin vain että eivät jää yksin.... raskasta
  
  21. marraskuuta 2008 20:02:28

Nimi : kertsu59
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Nikopol:ei paha
  
  21. marraskuuta 2008 20:07:04

Nimi : Jorma K.A. Räty
  
Viesti : Olen aivan oikeasti lukenut suuren osan Jussin blogissaan kirjoittamista teksteistä. En ole kuitenkaan löytänyt mitään, mistä olisin täysin eri mieltä Jussin kanssa tai mistä emme voisi asiallisesti neuvotella takan äärellä. Sen asemesta olen löytänyt Jussin kirjoituksista paljonkin sellaista, josta olen hänen kanssaan täysin ja varauksitta samaa mieltä. Ehkä joskus olisin pukenut mielipiteen hieman toisenlaiseen verbaaliasuun, mutta se ei ole olennaista. Niin kauan, kuin Jussi pysyy Jussina ja rehellisesti ajatuksilleen sekä idealismilleen (minutkin voi luokitella maailmankatsomukseni ja filosofisen asenteeni vuoksi idealistiksi) uskollisena (ja miksei pysyisi?) hänellä on minun tukeni myös tulevaisuudessa, vaikka moni muu kääntäisi takkinsa.

---

Miksi niin moni kirjoittaa tänne nimimerkillä? Tuskin sentään kuitenkaan kaikkien tähän vieraskirjaan kirjoittavien täytyy pelätä välitöntä hänen henkilöönsä kohdistuvaa 'minipogromia' tai työpaikan menetystä vain sen vuoksi, että hän on kirjoittanut asiallisen kommentin Jussi Halla-ahon vieraskirjaan?

  
  21. marraskuuta 2008 20:18:28

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tuota ennen suitsutusta 1/4 sivua Paciuksesta, Fazerista, Sinebrychoffista ja tietysti perusmamu Carl Ludvig Engelistä. "

Puhumattakaan Snelmannista, jota ilman meillä ei olisi ollut satasia, jolloin noiden toisten tuotokset olisivat jääneet hankalasti realisoitaviksi.

Aivan yhtä relevanttia suomalaisen työn arviointia.

Laitoin noin muuten, Ilta-läpyskään(lehteen), vihjeen Ilta-Pravdan(lehden) valehtelemisesta, ja kaupunginvaltuutetun vastauksesta omassa blogissaan.
Saas nähdä ottavatko toisen konsernin penaalit vihjeestä vaarin, vai suojellaanko saman penaalikoulun kasvatteja ylikansallisesti.

Aate-, tapa-, ja asennekasvattavan penaalikoulun edustajat kun käyvät saman mankelin läpi kaikki.

Noin uutuuttaan Suomeen tarvittaisiin välillä ihan oikeita toimittajia, jotka toimittavat uutisia, illman välttämätöntä kasvattavaa asennetta.
  
  21. marraskuuta 2008 20:19:12

Nimi : Masentunut apina
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Teidän profeettanne, mullahinne, mestarinne J.Halla-aho on nyt viimeistään todistanut olevansa vainoharhainen hörhö. Miltä tuntuu digata tuollaista säälittävää mänttiä?
  
  21. marraskuuta 2008 20:21:09

Nimi : Kissapeto
  
Viesti : Soitetaan mitä käsketään.
Kamelinselän katkaisi, kun aamushow´n herrat intoutuivat vittuilemaan urakalla Hannu Karpolle, koko kanavan kuuntelu loppui siihen.

  
  21. marraskuuta 2008 20:21:12

Nimi : Kysyn vaan
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Onko joku tutkinut kuinka moni työssäkäyvistä somaleista tekee jotain muuta kuin tulkin tai koraaniopettejan työtä?
  
  21. marraskuuta 2008 20:23:04

Nimi : Goo
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mitä Hesarin tilalle?

Alkaa olla mitta täysi ja puolen vuoden maksujakso on päättymässä?

Ei viitsisi pilata sunnuntaipäivää tuon asenteellisen propagandan kanssa. Olo on kuin 80-luvulla lukiessa satunnaisesti käteen osunutta Kansan uutiset aviisia.

Uusi Suomi kun tulisi takaisin paperille, mutta olisiko mikään muu julkaisu täyttämään lähinnä aamuisin kahvikupin sivulla olevaa tyhjää tilaa.
  
  21. marraskuuta 2008 20:29:34

Nimi : Sakari Nora
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : olisiko mikään muu julkaisu täyttämään lähinnä aamuisin kahvikupin sivulla olevaa tyhjää tilaa.

Vieraskirja.
  
  21. marraskuuta 2008 20:30:37

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Uskon, että moni alaan perehtynyt (itsellänikin hieman kokemusta: mm. opiskeluaikoina psykologian amanuenssina Lapinlahden sairaalassa) ei kummeksu Jussin näkemyksiä JP Roosista. Samalla ihmetyttää ja herättää suurta kunnioitusta Jussin luja mielenrakenne ja rohkeus kaikkien näitten sekoboltsien ja hysteerikkojen kanssa. Siinä vasta MIES!
  
  21. marraskuuta 2008 20:31:09

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Miksi niin moni kirjoittaa tänne nimimerkillä? Tuskin sentään kuitenkaan kaikkien tähän vieraskirjaan kirjoittavien täytyy pelätä välitöntä hänen henkilöönsä kohdistuvaa 'minipogromia' tai työpaikan menetystä vain sen vuoksi, että hän on kirjoittanut asiallisen kommentin Jussi Halla-ahon vieraskirjaan?"

Otas ja lue esimerkiksi vaikkapa Ilta-Sanomien valheellisia juttuja tästä blogista ja Jussista niin tajuat että aika harva haluaa vihervasemmistolaisen terrorin kohteeksi.

Jussi sen on tehnyt ja siitä iso hatunnosto hänelle. Mutta minä olen tappeluni jo vuosikymmeniä sitten tapellut enkä jaksa enää...

Ja nimenomaan vihervasemmistossahan näitä terroritekoja ja viharikoksia värkänneitä on pilvin pimein.

Ja sitten on vielä ne höpönassut jotka uskovat että Sanoma OY:n roskalehdissä kaikki on totta mitä sieltä lukee. Jo heidänkin takiansa on parempi olla anonyyminä.

Mutta vielä sekin päivä tulee jolloin näistä mamu-jutuista voi keskustella kriittisesti ilman että mamujen palvojat ovat demonisoimassa, ja silloin yksi jos toinen kertoo nimensä.

Mutta niin kauan kuin nämä vihervasemmistolaiset fasistit voivat ilman oikaisumahdollisuutta tuhota kenen tahansa maineen ei kannata nimeään paljastaa, Suomessa kun joutuu itseään puolustava paljon todennäköisemmin tuomiolle kuin rikoksen tekijä.
  
  21. marraskuuta 2008 20:32:05


guestbook © freebok.net