Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98626-98650

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Hanun blogissa käyminen on psykedeelinen sekoitus wanhan ajan friikkisirkusta ja apinatalna. Iso oranki käy keskustelua näkymättömien vastustajien kanssa, rikosilmoitukset, pähkinät ja paska lentävät, mutta ulospäin näkyy vain P:n yksinpuhelua. Sitten show loppuu, villimies lakaisee häkkinsä ja kaikki vaikuttaa normaalilta, seuraavaan esitykseen asti.

Epätodellista. Ei ihme että nuubiotoimittaja menee halpaan.

Ihmisenä minua harmittaa että Panu on oikea eikä keksitty hahmo.
  
  21. marraskuuta 2008 18:27:17

Nimi : Pate
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen kauhistuneena seurannut keskustelua.
Vai että syytteeseen tekstistä joka on irroitettu kontekstistä!
Hurraa Toffolandia ja sen ns.fiksut ihmiset.
Sinä Halla-Aho olet kuitenkin uskaltanut laittaa itsesi likoon Suomen puolesta.
Älä missään tapauksessa luovuta!


  
  21. marraskuuta 2008 18:31:32

Nimi : HR
  
Viesti : Adephi: "Olenko muuten ainoa, jonka kädet tärisevät nyt näitä kommentteja kirjoittaessa?"

Tuskin. Piti nimittäin itse kirjoittaa kommentti heti tuon kirjoituksen luettuani, vaan en oikeasti kyennyt, vaan piti käydä ensin vähän kävelemässä pitkin kämppää... Rohkeaa puhetta Halla-aholta, ja jälleen erinomaisesti kirjoitettu. Viimeinen kappale oli hieman ehkä liiankin provosoiva makuuni, mutta ajatus tuli kyllä selväksi. Hieno, arvokas mies. Toivottavasti saamme nauttia hänestä pitkään.

ps. Ukkolaa ja hänen vastuutaan & lehden vastuuta koskeva täysin asiallinen kommenttini aiheessa "Jussi Halla-Ahosta rikosilmoitus?" ei mennyt tuossa jokin aika sitten läpi Ilta-Sanomien keskustelupalstalla. "Ihme."
  
  21. marraskuuta 2008 18:33:14

Nimi : JKN
  
Viesti : Tuntuu hieman omituiselta että tällaisia netissä asiattomuuksia kirjoittaneita henkilöitä kuin Höglund ja Niemelä käytetään vanhassa mediassa muka asiantuntijoina ja Rooskin valitti häiriköinnistä kun ei pärjännyt argumentoinnissa omalla palstallaan. Melkein tuntuu siltä kuin vanha media pyrkisi tahomaan lietsomaan nettisotaa, että sitten päästäisiin todelliseen tavoitteeseen sensuroimaan internettiä. Ehkäpä jotkut toivovat että netti kirjoittelu menisi molemmin puolin niin rumaksi, että sivusta voitaisiin viheltää pelipoikki ja pistää kaikki keskustelupalstat ja blogit ennakkosensuuriin.
  
  21. marraskuuta 2008 18:33:22

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Suomessa on monia yksityisiä laillisia turvallisuuspalveluita tarjoavia yrityksiä. Jos sellaisiin turvautuminen käy tarpeelliseksi, niin uskoisin laajasta kannattajakunnasta löytyvän halua auttaa taloudellisesti henkilökohtaisen suojelun järjestämiseksi. Vielä en usko tilanteen olevan ollenkaan niin paha, mutta suosittelisin kuitenkin osoitetietojen salaamista jo tässä vaiheessa.


  
  21. marraskuuta 2008 18:35:37

Nimi : TH
  
Viesti : Sanoisin tuosta Ukkola-kirjoituksesta, että Höglundia ja Niemelää koskevat luonnehdinnat ovat varmasti kohdallaan--he ovat jo aikaa sitten valinneet puolensa ja hyökkäävät apinan raivolla--mutta Soininvaaran ja Roosin kohdalla asia on epäselvempi. Halla-ahon ei kannattaisi mennä esittämään mitään väitteitä mielensairaudesta, jos ei halua rosikseen. Ei tätä hommaa viedä eteenpäin naurettavilla rikosilmoituksilla puolin ja toisin.

Soininvaaran ja Roosin elämöinti asiassa liittynee tiivisti "halla-aholaisten" elämöintiin heidän blogeissaan. Luen Soininvaaran blogia säännöllisesti, ja hän on enimmäkseen ollut täysin asiallinen. Roosin juttuja en ole enemmälti lueskellut, mutta kyse lienee hänen kohdallaan ollut siitä, että hän on tykästynyt siihen trafiikkiin, jota Halla-ahosta puhuminen tuo hänen blogiinsa.

Yleisesti ottaen pitäisi nyt päästä taas keskustelemaan itse maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta ja keinoista niiden rajoittamiseksi. Koko jutun kiinnittyminen Halla-ahon henkilön ei ole oikein tervettä.
  
  21. marraskuuta 2008 18:36:09

Nimi : Mikael
  
Viesti : "Nimi:Timo

Viesti:Siis onko toi 'hönu böklund', joka postausten määrällä mitaten on jotain todella tärkeää, tosiaan joku yo-kylän soluasunnossa asuva kkeski-ikäinen runkku-urpo luuseri kuten alla olevassa linkissä kerrottiin? Ompa kämmäreillä sitten tosi vihollinen :)"

Minulle ainakin tämä hönu böklundin ja muiden urpojen käyttö median "syväkurkkuina" vahvistaa sen että on tahtomattaan joutumassa kaiken maailman salkkari hahmojen kanssa tekemisiin todellisessa elämässä.

Joten nyt sitten nauretaan aikamme näille haisuleille ja salkkarihahmoille kunnes he pakenevat sinne mielikuvitusmaailmaan sotkemasta todellista elämää ja kaiken maailman sannat alkaa aikansa hävettyään kirjoittaa hiukan uskottavampia tarinoita.

Homma kato on niinku ^^^ ja lujaa.
  
  21. marraskuuta 2008 18:36:54

Nimi : Zngr
  
Viesti : JKN:

Veikkaan että kyseessä no ainoastaan se, etteivät vanhat mediat ole vielä sisäistäneet "netin" olemusta, eikä mitään sen kummempaa.

Samasta syystä johtunevat eri poliitikkojen ja erikoisasiantuntijoiden oudot lausunnot vanhassa mediassa viime aikoina "ilmiantonapeista" ja "netin valvonnasta" ynnä muusta. Ei mene jakeluun, että se elää ja juoksee omaa tahtiaan, paljoltikin ilman rajoituksia huolimatta siitä, mitä jonkun yksittäisen maan yksittäinen tuomioistuin päättää tai on päättämättä tai keitä vaaditaan valvomaan "nettiä" ja mille sivulle pistetään ilmiantonappi.

Veikkaan, että esim. Ritva Viljanen luulee internetin olevan jonkinlainen laatikko Espoossa johon poliisilla on avaimet, ja on ilmiselvää, etteivät ainakaan eräät vanhan median toimittajat osaa käyttää googlea (kuten Ukkonen).
  
  21. marraskuuta 2008 18:37:55

Nimi : Seppo
  
Viesti : Jos joku tuntee kiinnostusta esim. somalikulttuuriin, eikö hän voi mennä vierailulle Somaliaan, tutustuakseen kyseiseen kulttuuriin?

Ei koska siellä rikastumisen vaara on suurempi. Ovat nimittäin silläpäin melkoisia rasisteja valkoisia kohtaan.

Mutta Somalian kansantalous on todella kovassa nousussa, nytkin vaaditaan 25m$ supertankkerista.

Ehkäpä täälläkin pitäisi työllistää noin.
  
  21. marraskuuta 2008 18:38:55

Nimi : Kekke
  
Viesti : "ps. Ukkolaa ja hänen vastuutaan & lehden vastuuta koskeva täysin asiallinen kommenttini aiheessa "Jussi Halla-Ahosta rikosilmoitus?" ei mennyt tuossa jokin aika sitten läpi Ilta-Sanomien keskustelupalstalla. "Ihme."

Hooray. Tietenkin konsernin etu menee kansalaisvaikuttamisen kanavana toimimisen edun edelle. Tämä tosiaankin on liian pieni maa - suurten lehtitalojen hegemonia on ja pysyy vaikka toimituskunta olisi huoneellinen simpansseja.
Voisin tilata Hiidenkiven, ehkä se sentään on säilynyt ennallaan.
  
  21. marraskuuta 2008 18:39:33

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : TH: Yleisesti ottaen pitäisi nyt päästä taas keskustelemaan itse maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta ja keinoista niiden rajoittamiseksi. Koko jutun kiinnittyminen Halla-ahon henkilön ei ole oikein tervettä.

En voisi olla samempaa mieltä. Siksi käsittelenkin henkilöäni riepottelevaa uutisointia "Medianurkassa" enkä ns. leipätekstin puolella.
  
  21. marraskuuta 2008 18:39:45

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : Olkiukko:
"Hänen esittämistään kommenteista voimme päätellä, että minä ja mystiset "halla-aholaiset" olemme syyllisiä jotakuinkin kaikkiin maailman epäkohtiin, kenties joitakin kaukaisissa maissa tapahtuneita kivivyöryjä ja tulvia lukuunottamatta."
  
  21. marraskuuta 2008 18:42:15

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mestarin uusimmasta kirjoituksesta päättelen, ettei Sanna Ukkola ole tyhmyyttään kirjoittanut Halla-ahoa demonisoivia kirjoituksiaan Ilta-Sanomiin.

Ukkola on siis seurannut blogia ja vieraskirjaa, koska hän on jo kuukausia sitten vaatinut poistettavaksi vieraskirjasta lausetta "Sitä paitsi rasisteille minun ei tarvitse perustella yhtään mitään".

Koska Halla-aho ei suostunut sitä poistamaan, Ukkolalle jäi henkilökohtaisia kaunoja häntä kohtaan.

Kun kaunat yhdistää siihen, että ilmeisesti Ukkolan maailmankuvassa "rasistit" pitää tuhota ja siihen, että Ilta-Sanomien täytyy tietenkin tuottaa raflaavia juttuja, niin rikinkatkuiset keitokset ovat syntyneet Ilta-Sanomien sivuille.

Ukkola on varmaan ymmärtänyt, että vieraskirjassa viljellään myös paljon huumoria, mutta ristiretkellään oikean asian puolesta hän on ollut ottavinaan nämä huumoripläjäykset tosissaan ja saanut täten luotua Halla-ahon blogista ja "halla-aholaisista" aivan sairaan kuvan.

Ilta-Sanomat toki kirjoittaa raflaavia juttuja monista valtakunnan tason poliitikoista, mutta käsittääkseni Ukkolan kirjoitukset Halla-ahosta ovat olleet aivan omaa luokkaansa rajuudessa ja tietoisessa vääristelyssä. Hän on luonut kuvaa, että Eirassa asuu jokin hirviötohtori, joka on äänestäjien käsittämättömän typeryyden vuoksi saanut äänivyöryn.

Oma lukunsa on tietenkin Ukkolan käyttämät "asiantuntijat". Siinä hän astui pahasti liukumiinaan, siis koiranjätökseen puistossa tai lehmänlantaan kesäisessa haassa. Haju ei lähde helposti.

Olen erittäin iloinen siitä, että Halla-aho on onnistunut tekemään melkein vallankumouksen. Hän on rikkonut suvaitsevaisuuskuplan ja -liturgian, saanut savijaloilla seisovan jättiläisen pahasti horjahtelemaan, ellei jopa kaatumaan. Yksi ja toinen sanoo nyt, että maahanmuutosta pitää keskustella avoimesti.

"Suvaitsevaiset" yrittävät tietysti jatkaa liturgiaansa kuin mitään ei olisi tapahtunut, mutta nyt se kuulostaa päivä päivältä ontommalta.
  
  21. marraskuuta 2008 18:43:02

Nimi : Avrelivs
  
Viesti : Nyt tuli sivuston isännältä niin tiukkaa tekstiä, että täällä kumarretaan. Liikuttunut olo. Tällä tavoin julkisuuden riepoteltavaksi joutuminen kuten Jussi on joutunut on helvetin kovaa hommaa kaikin tavoin. Ja kun ottaa huomioon mitä monille muille monikulttuurin kriitikoille on käynyt, se on entistä kovempaa hommaa. Täältä päin lähetetään todella suurta kunnioitusta Jussia ja perhettä kohtaan. Tästä voisi kyllä sanoa paljon enemmänkin, mutta sanojen löytäminen tuntuu vaikealta.
  
  21. marraskuuta 2008 18:43:26

Nimi : far angst
  
Viesti : pH muistaakseni oli happamuusarvo?

Joillakin meistä tulee sikarista pakonomaisesti mieleen Bill Clintonin hupaisat sikaritemput.

Voiko enää koskaan ajatella Sanna Ukkolaa ilman että samalla ajattelee asiantuntija Panu Höglundia?
  
  21. marraskuuta 2008 18:43:59

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : HS, IS, Sanna Ukkola ja "oikeus"ministeri Brax, hävetkää tekemisiänne ja lukekaa Halla-ahon tuore kirjoitus
http://www.halla-aho.com/scripta/sanna_ukkola_ja_iltasanomat.html

  
  21. marraskuuta 2008 18:51:23

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Voiko enää koskaan ajatella Sanna Ukkolaa ilman että samalla ajattelee asiantuntija Panu Höglundia?

En minä ainakaan pysty. Sulautuvat mielessäni yhdeksi ja samaksi Pannu Ukkolundiksi. ;)

  
  21. marraskuuta 2008 18:56:55

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kekke: Voisin tilata Hiidenkiven, ehkä se sentään on säilynyt ennallaan.

Hiidenkivi ja Kanava ovat vielä hyviä ja asiallisia aikakauslehtiä. Myös Parnasso, jos sattuu pitämään kirjallisuudesta. Parnassossakin tosin julkaistaan välillä muista aviiseista tuttua suvaitsevaisuustykistystä (esim. tämän vuoden ykkösnumerossa Oscar Rossin vuodatus Muhammed-pilapiirroksista nimeltä "Ihan mitä tahansa"), mutta esimerkiksi Janne Saarikiven kielitieteelliset kolumnit ovat hauskaa luettavaa.
  
  21. marraskuuta 2008 18:57:27

Nimi : Nyt tulee vähän sivusta...
  
Viesti : Perjantai-illan kevennykseksi... kuin kaksi marjaa -palstalle. Arvatkaa, ketä "toimittajaa" tämä catwoman muistuttaa? http://www.dailyhaha.com/_pics/catwoman.jpg

Sorry. Oli vaan pakko...
  
  21. marraskuuta 2008 18:57:51

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Suomessa on monia yksityisiä laillisia turvallisuuspalveluita tarjoavia yrityksiä. Jos sellaisiin turvautuminen käy tarpeelliseksi, niin uskoisin laajasta kannattajakunnasta löytyvän halua auttaa taloudellisesti henkilökohtaisen suojelun järjestämiseksi. Vielä en usko tilanteen olevan ollenkaan niin paha, mutta suosittelisin kuitenkin osoitetietojen salaamista jo tässä vaiheessa."

- Voipi tulla hyvinkin tarpeelliseksi:(
  
  21. marraskuuta 2008 18:58:39

Nimi : Sami
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Täällä: http://www.halla-aho.com/scripta/guestbook/3788.html esitetyssä viestissä siteerattiin:

"Ahvenanmaata edustava Elisabeth Nauclér on Ruotsista muuttanut siirtolainen, mutta "varsinaisia" maahanmuuttajataustaisia kansanedustajia ei eduskunnassa ole."

Nauroin makiasti ääneen kun luin tuon. Onko HS:ssä tosiaan kirjoitettu noin? Ei kai. Kylläpä onkin: http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Suomen+Obamaa+joudutaan+viel%C3%A4+odottamaan/1135241045206

Saadaanko nyt lanseerattua uuskäsite "varsinainen maahanmuuttaja"? Naurettavaa pelleilyä.
  
  21. marraskuuta 2008 18:59:24

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Futuristi: "Suomessa on monia yksityisiä laillisia turvallisuuspalveluita tarjoavia yrityksiä. Jos sellaisiin turvautuminen käy tarpeelliseksi, niin uskoisin laajasta kannattajakunnasta löytyvän halua auttaa taloudellisesti henkilökohtaisen suojelun järjestämiseksi. Vielä en usko tilanteen olevan ollenkaan niin paha, mutta suosittelisin kuitenkin osoitetietojen salaamista jo tässä vaiheessa."

Viisaita sanoja, ja komppaan. Suomessa nämä eivät kaikki toki ole häikäisevän päteviä tyyppejä, mutta löytyy joukosta todella osaavia tahojakin. Jussi itsekin voi ja varmaan osaakin tehdä paljon jo omalla henkilökohtaisella toiminnallaan. Silmien auki pitäminen on puoli voittoa. Situational awareness ja defensive movement ja näitähän löytyy.
  
  21. marraskuuta 2008 19:00:40

Nimi : Uuno
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Huh. Oli vaikeuksia pysyä tuolilla kun tuon uuden jutun luin. TODELLA tymäkkää tekstiä, ettenkö sanoisi.
  
  21. marraskuuta 2008 19:03:12

Nimi : SJS
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Nykyään puhutaan paljon "ulkomaalaisvihasta" ja "muukalaisvastaisuudesta". Kumpikin termi on ainakin itselleni melko käsittämätön. En tunne enkä ole koskaan tavannut yhtäkään ihmistä, joka vihaisi ulkomaalaisia (99,9% maapallon väestöstä) tai vastustaisi kategorisesti maahanmuuttoa. En usko, että tällaisia ihmisiä on olemassakaan. Toki on olemassa ihmisiä (kuten minä), jotka vaihtelevin perustein ja vaihtelevissa määrin haluavat rajoittaa ja/tai kontrolloida maahanmuuttoa, mutta tämä on eri asia kuin "ulkomaalaisviha" tai "muukalaisvastaisuus".

Kuten jokainen ilman rajoja-osastolainen tulee kohta ilmoittamaan, maailmassa on ihmisiä, jotka vihaavat itselleen tuntemattomia ihmisisä heidän syntyperänsä ja lähtömaansa takia ja ovat valmiita väkivaltaan heitä kohtaan...
  
  21. marraskuuta 2008 19:09:32

Nimi : Päivettynyt
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Enpä olisi uskonut löytäväni tämänlaista tekstiä Kunto plus lehdestä. Raija Kivinen kirjoittaa,(KUNTO PLUS 17/2008) "Kun miettii, kuinka yhteiskunnassamme kohdellaan maahanmuuttajia tänä päivänä, tulee omituinen olo. Nykysuomalainen ei mamuista piittaa. Asennoidumme heihin rasistisesti ja nuivasti sekä pidämme heitä usein alempiarvoisina. valitettavati totta! Viisaat ja akateemisestikin koulutetut mamut kelpaavat monen perussuomalaisen mielestä vain siivoojiksi ja hanttihommiin."

Tuota ennen suitsutusta 1/4 sivua Paciuksesta, Fazerista, Sinebrychoffista ja tietysti perusmamu Carl Ludvig Engelistä.

Raija lopettaa nohevasti "Pidetään menneitä aikoja arvossa ja ollaan kiitollisia Pauligista, Sinebrychoffista, Fazerista ja Engelistä. Ja ollaan ihmisiksi tämän päivän mamuille. He ovat kanssamme rakentamassa Suomea, josta historian kirjoissa tulevaisuudessa puhutaan."

Luulin ostavani lehden, jossa pohditaan syvemmin jouluna kerääntyvien kinkkukilojen karistelua.
  
  21. marraskuuta 2008 19:15:09


guestbook © freebok.net