Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98576-98600

Nimi : Jesse Ikälumi
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mitäköhän viherpiipertäjillä on persuja vastaan, kun kokoajan täytyy parkua ties mistä aiheesta. Osmo Soininvaarakin osoittautui selkärangattomaksi paskiaiseksi, eipä uskaltanut seisoa sanojensa takana. Miten tuollainen tuuliviiri keräsi niin paljon ääniä? Vihreillä naisilla taas taitaa olla jotain muita ongelmia, ja niitä täytyy nyt sitten purkaa persuihin. He tietävät varmaan itsekin, ettei heillä ole tulevaisuutta. Koko Vihreiden puolue alkaa vaikuttaa yhdeltä vitsiltä, kun taas persut ovat nostaneet uskottavuuttaan roimasti. Toivon, että Osmo, Jyrki ja kumppanit pitäisivät viimein jo turpansa kiinni, ja painuisivat halailemaan niitä puitansa.
  
  21. marraskuuta 2008 16:51:47

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kävin laittamassa oheisen pienimuotoisen kritiikin Soininvaaran blogiin. Saas nähdä heiluuko punakynä ja tuleeko leimakirveestä ohimoon.Arvoisa herra Soininvaara. Kirjoituksenne herätti joitakin kysymyksiä, joita sallinette minun tässä esittää.

“Tuo esitys vain maahanmuuttajille tarkoitetusta geneettisen sormenjäljen rekisteristä oli tietysti pelkkä bluffi, jonka tarkoituksena oli saada “ulkomaalaiskriittiset” kertomaan kannattavansa sitä.”

- Lähtivätkö nämä “ulkomaalaiskriittiset” tahot mukaan bluffiinne? Itse en ole tällaista huomannut. Itse asiassa käsittääkseni näissä piireissä suhtaudutaan kielteisesti ihmisten yksityisyyden ja vapauden rajoituksiin. korjannette ystävällisesti jos olen väärässä.

“En pidä halla-aholaisten kampanjoinnistaan maahanmuuttajia vastaan raiskauksilla pelottelemalla.”

- Ja minä en pidä älyllisestä epärehellisyydestä. Halla-aholla on yli kaksisataa (200) kirjoitusta, joissa hän käsittelee hallitsemattoman maahanmuuton aiheuttamia ongelmia. Oletteko tutustunut niihin laajemmaltikin? Voinko kysyä kuinka monessa niistä “pelotellaan” raiskauksilla? Onko todellisten ongelmien esiintuonti niillä “pelottelua”?

“Jos joku pitää ulkomaalaisten tekemiä raiskauksia niin suurena ongelmana, että niiden välttämiseksi pitäisi Helsingin monen kymmenen tuhannen hengen ulkomaalaisväestö karkottaa maasta”

- Voisitteko ystävällisesti kertoa missähän kirjoituksessaan Halla-aho vaatii kaikkien Helsingin seudun ulkomaalaisten karkottamista? Itse en ole tällaista vaatimusta hänen teksteistään löytänyt, mutta ehkä te tunnette ne minua paremmin?

“Voi hyvin olla perustellusti sitä mieltä, että tällainen rekisteri olisi täysin ylimitoitettu toimi selvittää raiskaukset jha pahoinpitelyt”

- Miksi sitten esititte sitä? Ai niin se oli “bluffia”. Nyt herää kysymys, onko teillä tapana kirjoittaa paljonkin sellaista mitä ette tarkoita oikeasti?

Teidän

P.I.
  
  21. marraskuuta 2008 16:52:36

Nimi : Vetinari
Kotisivu : http://vaivihkaavainottu.freehostia.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hönu on nyt tomerana haastamassa vainottua oikeuteen kunnianloukkauksesta ja "tietoliikenteen häirinnästä". Säälittävä kaveri. Mitään perusteitahan moiseen hänellä ei ole. Noloa silti.

Karmea itkupilli, itse ensin tekee tuhoja vuosikausia, ja kun joku kertoo totuuden, niin heti aletaan parkua. Onneksi hänen kirjoituksiaan on tallessa varmasti monillakin, joissa hänen todellinen luontonsa tulee ilmi. Voikin kääntyä syytteet ihan päälaelleen ;)
  
  21. marraskuuta 2008 16:53:35

Nimi : Lyyli
  
Viesti : ÄLKÄÄ vastatko Pirjolle PLIIS!!
  
  21. marraskuuta 2008 16:54:41

Nimi : Jesse Ikälumi
  
Viesti : No ei tee edes mieli vastata jollekin piipertäjälle. Eikös tietokoneen käyttö tuhoa luontoa?
  
  21. marraskuuta 2008 16:57:00

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lyyli mitä pelkäät että tapahtuu jos joku vastaakin?en ole vetämässä ketään oikeuteen vaikka nimiä mainittaisiinkin jos sitä pelkäät.Minun puolestani saa jäädä vastaamatta =)
  
  21. marraskuuta 2008 16:57:33

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Itse sain Panun sepustuksista käsityksen, että hän aikoo tehdä tutkintapyynnön/rikosilmoituksen linkkiä hänen blogiinsa tyrkyttäneestä kommentoijasta, ei Vaivihkaa vainottu -tekstin kirjoittajasta. Käsittääkseni tekstin kirjoittaja ei kuitenkaan ollut se, joka linkin Panun blogin kommenttiosastoon lähetti.
  
  21. marraskuuta 2008 17:01:11

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo: Mitäkö? Etköhän itse antanut tässä keskustelussa esimerkin, mitä. (jo ties kuinka monta postia aiemmin, tänään kumminkin)
  
  21. marraskuuta 2008 17:01:42

Nimi : jellona
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jehkin kirjoitusta mukaillen...

Tällainen analyysi antaa lohduttoman kuvan afrikkalaisesta yhteiskunnasta. Iso osa väestöstä on paskiaisia, joiden ääniä voivat tavoitella vain hyvin konservatiiviset ehdokkaat.
Mutta jos haluamme oikeasti tuhota afrikkalaiset, meillä täytyy olla keinoja parantaa heidän äänestäjiensä taloudellista asemaa.

Miltä kuulostaa eri kansallisuuksien vaihto asiayhteyteen? Suomalaisten sijaan Juutalaiset, Aasialaiset...jne.
  
  21. marraskuuta 2008 17:02:37

Nimi : Katja Korhonen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Hei Jussi ja ehkäpä myös Suomen Sisun jäsenenet!
Puolustatte kovin suomalaista kulttuuria mutta viitsisittekö edes kerran määritellä mitä oikein puolustatte? Saunaa, mämmiä ja ...muuta ALKUPERÄISTÄ suomalaista en sitten keksikään.

Mihin siis tarkkaan ottaen vedetään raja suomalaisen ja tuontikulttuurin väliin?
Pienenä vinkkinä voin mainita että kulttuurien mosaiikkimaisesta rajaamisesta on luovuttu jo kauan sitten eikä mitään oikeasti suomalaista ole olemassakaan....
  
  21. marraskuuta 2008 17:03:09

Nimi : Jesse Ikälumi
  
Viesti : Katja Korhonen

Perussuomalaiset edustavat puhdasta suomalaisuutta. Vaalikaamme siis perussuomalaisuutta.
  
  21. marraskuuta 2008 17:07:42

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Aitoa suomalaista kulttuuria on ainakin suomen KIELI ja suomalainen kirjallisuus, siksi juuri pännii tuo Kotuksen alasajosuunnitelma.
  
  21. marraskuuta 2008 17:08:01

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : "Hei Jussi ja ehkäpä myös Suomen Sisun jäsenenet!
Puolustatte kovin suomalaista kulttuuria mutta viitsisittekö edes kerran määritellä mitä oikein puolustatte? Saunaa, mämmiä ja ...muuta ALKUPERÄISTÄ suomalaista en sitten keksikään."

Minä puolustan sen saunan, mämmin, tervasnapsin, eukonkantokisojen, Suomi-rockin ja Marttiinin puukkojen lisäksi sitä eurooppalaista kulttuuria joka mm. valistusajan jälkeen meille on kehittynyt.

Siihen kuuluu mm. ettei nainen ole huonekalu ja hän saa pukeutua miten haluaa sekä naida kenen kanssa haluaa (tai olla naimatta) ja ettei homoja ruoskita tai hirtetä.

Nim. Suomen Sisun jäsen
  
  21. marraskuuta 2008 17:08:41

Nimi : Embo
Kotisivu : Opettajat eivät osaa kohdata monikulttuurisia oppilaita
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Löysinköhän tämän Päivi Lipposen & Mirja Tytti-Talibin uusimman aivopierun täältä vieraskirjasta, vai jollakin hakusanalla?

No, sama se. Lukekaa kommenttiketjusta, mitä linkkejä eräs opettaja laittaa Ruotsin tilanteeseen.

Tämä kouluasia tulee olevaan seuraava iso juttu mamukeskustelussa. Ennustan, että vanhemmilta viedään pois oikeus valita lapsensa koulu.
  
  21. marraskuuta 2008 17:09:12

Nimi : t_k
  
Viesti : "Pienenä vinkkinä voin mainita että kulttuurien mosaiikkimaisesta rajaamisesta on luovuttu jo kauan sitten eikä mitään oikeasti suomalaista ole olemassakaan...."

Sitä on päästy opiskelemaan kulttuuritieteitä, vai? :D
  
  21. marraskuuta 2008 17:09:43

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En ole sisulainen enkä myöskään syö lapsia tai tee perusteettomia tutkintapyyntöjä edes huvikseni, mutta voisitko ajatella kulttuuria samana kuin elämänmuoto? Jos pelkistät kulttuurin johonkin "mämmi, känni, sauna ja Sibelius" -osastoon, altistat myös arabialaisen kulttuurin "Koraani, halal ja kalligrafia" -yleistykselle. Ei mistään kulttuurista voi tehdä yleistyksiä parin kosketeltavissa olevan seikan perusteella.

Mietipä, miksi ulkomailla noin ylipäänsä on erilaista? Eri elämänmuoto, eri kulttuuri, mitä lähemmäs mennään, sen tarkempi täytyy olla mutta kumminkin.
  
  21. marraskuuta 2008 17:10:51

Nimi : joojoo
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Tottakai sauna, mämmi, sipelius, salmiakki, suomalaien sisu, kossu ja ihan kaikki muutkin kansalliset ääliömäisyytemme on vaihdettavissa shariaan, huntuun, mustakaapuun, mäkkäriin, poppakasveihin, islamiin... sitähän tuntuu olevan tämä vallalla oleva monikulttuurisuus.

Tämän foorumin nimi on AJATUKSIA UPPOAVASTA LÄNNESTÄ jos et sattunut huomaamaan. Mene lukemaan multikulttuuriplokeja joissa ylistetään suomalaisen kansanperinteen katoamista jos hirvittää nämä toisentyyppiset skenaariot.
  
  21. marraskuuta 2008 17:13:09

Nimi : Kallion Kostaja
Kotisivu : Panu Höglund
  
Viesti : Googlebombia Panulle. Kaikki sekopäisyyden vastustajat voivat tehdä vapaille foorumeille nettilinkin, jossa lukee vain "Panu Höglund" ja joka viittaa Vainotun sivulle. Tarpeeksi monen toimiessa näin Google-haku "Panu Höglund" alkaa viitata ensimmäiseksi tuohon Vainottuun.

George W. Bushille ja Michael Moorellehan näitä tehtiin Ameriikan maassa muutama vuosi sitten.
  
  21. marraskuuta 2008 17:16:17

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Katjalle: minä ainakin puolustan ihmisarvoista elinympäristöä itselleni ja lapsilleni.

Siinä ei paljon auta pohtia kulttuurien mosaiikkimaista rakennetta, kun elät keskellä Paskastaniaa.

Mikä tuossa on niin kauhean vaikeaa ymmärtää?
  
  21. marraskuuta 2008 17:16:22

Nimi : Zngr
  
Viesti : Juha:

Minä syön lapsia ja kuljen töihin laivalla, jota soutaa 100 orjaa.

Muut maankolkat tekee erilaiseksi se, että siellä ihmiset puhuvat eri kieltä tai pelkästään ääntelevät oudoin tavoin, asuvat puussa ja ovat eri värisiä.

Se naurattaa usein kajuutassa päällystöä. Ammumekin hyvällä kelillä pilkkaa rannalla juokseviin alkuasukkaisiin. Se on lystiä puuhaa.

No oikeasti, mitä yrität kysyä? Pitääkö jonkun määritellä sinulle mitä "kulttuuri" tarkoittaa, ja miten vaikka nigerialainen, kiinalainen ja suomalainen kulttuuri poikkeavat toisistaan? Vai oliko taustalla se, että tyhmä perussuomalainen joka on kouluttamaton ja rasisti ei edes tiedä mitään muuta kuin "kossua" ja "perkeleen neekerit".
  
  21. marraskuuta 2008 17:17:21

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Itse sain Panun sepustuksista käsityksen, että hän aikoo tehdä tutkintapyynnön/rikosilmoituksen linkkiä hänen blogiinsa tyrkyttäneestä kommentoijasta, ei Vaivihkaa vainottu -tekstin kirjoittajasta. Käsittääkseni tekstin kirjoittaja ei kuitenkaan ollut se, joka linkin Panun blogin kommenttiosastoon lähetti.

Tuskinpa tuossa rikoksen tunnusmerkit täyttyvät mutta silti en ymmärrä miksi sinne Panun kommenttilootaan täytyy kenenkään mennä yksinomaan vittuilemaan silloin, kun Panu on käsitellyt jotain aivan muuta aihetta. Eihän hänkään kommentoi vastustajiensa blogeja. Toisaalta silloin, kun Panu itse ottaa jonkin aasinsillan kautta esiin "nettivihollisensa", en pitäisi minään häiriköintinä kenenkään kommentteja aiheesta.
  
  21. marraskuuta 2008 17:20:10

Nimi : jellona
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tiesithän että kansallinen identiteetti muodostuu mm. em. asioista. Hyvät Slovakiystäväni kehuskelevat omilla kansallisilla erikosuuksillaan, kuin myös druusikaverini. Ellet osaa vetää rajaa mihinkään esim. afrikkalaisen ja Suomalaisen kulttuurin väliin, on sinulla pallo täysin hukassa. Maailmaa reissanneena tiedän että kulttuurit rikastuttaa, miksi me hävittäisimme ne mielenkiintoiset ominaispiirtemme jotka tekevät meistä mielenkiintoisia toisillemme.
  
  21. marraskuuta 2008 17:21:39

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Pienenä vinkkinä voin mainita että kulttuurien mosaiikkimaisesta rajaamisesta on luovuttu jo kauan sitten eikä mitään oikeasti suomalaista ole olemassakaan"

Miksi sitten esimerkiksi muslimit jatkuvasti rajaavat itsensä mosaiikkimaisesti irti muista ihmisistä?

Ovatko suomalaiset asiat niitä ainoita joita ei ole lainkaan olemassa, vai eikö ole olemassa myöskään esimerkiksi amerikkalaisia tai somalialaisia asioita?
  
  21. marraskuuta 2008 17:22:03

Nimi : Juha
Mitä teen : Aion mainita Tony Halmeen nimen
  
Viesti : Zngr: ??? WTF?

Vastailin tuossa Katjan provoon, mutta siis pointtisi oli mikä?

Yritin sanoa, että suomalaista kulttuuria ei oikein voi kuvata mämmillä, kossulla, Sibeliuksella ym. eikä mitään kulttuuria muutamalla iskusanalla, suomalainen kulttuuri eli elämänmuoto nyt vaan on, miten me elämme ja siinä se. Zimbabwessa on toisin, samoin Bhutanissa ym.
  
  21. marraskuuta 2008 17:23:32

Nimi : Mikael
  
Viesti : "Nimi : Vetinari
Kotisivu : http://vaivihkaavainottu.freehostia.com/
Mitä teen : Viritän keskustelua

Viesti:Olen kyseisen vainotun lukioaikainen luokkatoveri ja olen ollut pienenä apuna sivustohankkeen alullepanemisessa. Tarina pitää paikkansa, niin surullista kuin se onkin.
..................................
.................................."

Näin se homma etenee ja kirjoitus oli hyvä ja katumus aidon oloinen,parahinta jatkoa vaan sille "typylle",näin sitä netsiintyy ja nuivistuu yks`sun toinen.

Nyt kun eletän tälläistä Ukkolat,Vina/PS viha/rakkaus suhdetta ja kaikki alkaa näyttää kauniiden ja rohkeiden/salkkareiden touhulta ennen kuin päästään tosi toimiin Vinat ja Ukkolat ottaa lusikat kauniisti käteen ja pyytävät kenties aluksi loukkaamiltaan persusuomalaisilta anteeksi kuten Matti "Anteeksi" Vanhanen kun muslimit tuli loukatuksi :)

Jotenkin tämän suuntainen anteeksi pyyntö olisi vaikka sopiva

"I've been lost I've been found, I've been fooling around.
I've been up, I've been down, come on in, take your time.
I've been low, I've been high, I'm in love with this lie.
So good, It's so good, so good, HA!

And bring me up just to kick me down.
'n fix me up, just to kick me down.
Kick it, kick it, kick it AH!
And bring me down yeah yeah."
Anteeksi versio 1

Tässä sitten toinen versio monikulttiversio pörröpäille

"Anna anteeksi, desculpa me
Excuse me, pardon moi, i'm so sorry
Ei sen näin pitänyt mennä mutta menipä silti
Didn't mean it but i did it
Admit it i'm guilty"
Anteeksi versio 2

Jotenni noin kehottaisin Sanna Ukkoloita ja Vinan lähentyvät loukkaantuneita perussuomalaisia niin eiköhän täälläkin aleta leppymään pikku hiljaa :)

Homma^^^
  
  21. marraskuuta 2008 17:25:03


guestbook © freebok.net