Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98551-98575

Nimi : Sattuma
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : toteamalla kuinka nykymedialla on puurot ja vellit kurapöksyissä, tarinat kun menevät vain hieman sinnepäin....

Perussuomalaisten espoolainen kaupunginvaltuutettu, Suomen Sisun entinen puheenjohtaja Teemu Lahtinen on jättänyt tutkintapyynnön poliisille koskien perussuomalaisten Jussi Halla-ahon ns. raiskaustekstiä.

tämä juttu on US etusivulla. jOkin siinä ei nyt ihan täsmää."
  
  21. marraskuuta 2008 15:52:24

Nimi : Embo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "1. eikö pakolaisia/"funktiottomia" maahanmuuttajia(lue kouluttamaton,työtön) voida pakko-sopeuttaa? "

Ei. Pakko-opiskelun tulokset ovat laihat, ja pakolla tehtäviä töitä ei oikeastaan enää ole.

  
  21. marraskuuta 2008 15:52:58

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "En keksi turhempaa virkaa tai ammattia kuin vähemmistövaltuutettu. Nimikkeen loppuosa viittaa hämäävästi luottamustehtävään josta ei yleensä makseta palkkaa. Sen onkin tarkoitus hämätä veronmaksajia."

- Jep. Ja sana valtuutettu antaa vielä valheellisen vaikutelman siitä että hän olisi saanut valtuutuksen kansalta, kuten esim kunnanvaltuutettu, vaikka hän on itseasiassa valtaeliitin nimittämä kansankusettaja.
  
  21. marraskuuta 2008 15:55:30

Nimi : Kai
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Testi. Testi.
Saanko kirjoittaa tänne? HS onnistuu sensuroimaan aina. Nyt myös US! Perkele!!! Tuliks tää läpi?


Ei tullut!
  
  21. marraskuuta 2008 15:55:51

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : HS: Eduskunta vaatii tietoa kehitysrahojen käytöstä
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : No niin, nyt alkaa tapahtua. Eduskunnan ulkoasiainvaltiokunta on ottanut asian esiin. Vielä tosin on liian aikaista nuolalaista, sillä kehitysavun tavoitteen (0,7%) suhteen puolueet ovat vielä taantumuksellisia. Nyt kuitenkin asiaa saa kritisoida valtakunnan tasollakin.
  
  21. marraskuuta 2008 16:03:16

Nimi : reino
  
Viesti : liisa: "No, sitten voit aloittaa Pirjon postauksesta, josta ei voi päätellä, että Pirjo olisi uhannut Halla-ahon lapsia. Päinvastoin, se oli paljon enemmän huolestumista, niinkuin joku jo kirjoittikin."

Haista sinäkin nyt jo viimeinkin pitkä Panu Höglund.

Se oli aivan selvä uhkaus ja minä suhtaudun siihen sellaisena.

Jos punaviheranarkopaskat innostuvat Sanna Ukkolan, Tuija Braxin, Päivi Hertellin ja Heli Järvisen jne. yllytyksestä ryhtymään väkivaltaan, niin toivon hartaasti, että kohteena olen minä mieluummin kuin joku mukava, viaton ja puolustuskyvytön ihminen. Kuten Jussin lapset.

Mutta kuten veli lot eilen väkevästi todisti, se on aivan sama pitääkö Jussi suunsa kiinni vai ei. Lisääntyvän monikulttuurin myötä suomalaisten lasten todennäköisyys joutua väkivallan kohteeksi koulumatkalla kasvaa joka tapauksessa. Ja konkretisoituu aina jonkun kohdalle.

Mutta nyt alkoi reinomiehen perjantai!
Viideltä visaan ja kuudelta putkaan,
se on sellainen reinomiehen perjantai.

viherpiiperöt vaviskaa...
  
  21. marraskuuta 2008 16:06:32

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : "Vielä tosin on liian aikaista nuolalaista, sillä kehitysavun tavoitteen (0,7%) suhteen puolueet ovat vielä taantumuksellisia"

Niinhän ne ovat, nykypoliitikon laskupäällä kun ei tajuta että tuo osa BKT:sta on desimaalista huolimattakin aikamoinen läjä fyffeä.
Itse kiinnittäisin huomion pääasiassa tuen laatuun, rahaa ammennetaan edelleen talikolla pohjattomaan säkkiin budjettituen muodossa. Olisi parempi siirtää panostus esim. mikrolainoihin, naisten koulutukseen ja viljelymenetelmien opettamiseen. Ei siellä Playstationeja tarvita, semminkin kun niillä ei saa pelata kumminkaan koko kylä vaan vain eliitin mukulat.
  
  21. marraskuuta 2008 16:08:45

Nimi : Janne
  
Viesti : Persujen tai Sisun tulisi tehdä periaatepäätös siitä, että ajaisivat suomalaisille vähemmistön aseman EU:ssa. Suomalaisia on reilu prosentti unionin väestöstä ( 5/300) joten perustelut löytyy.

Tämän vähemmistön aseman myönnytys takaisi suomalaisille oikeuden omaan kulttuuriin ja sen vaalimiseen.

Kaadetaan vastustaja omassa pelissään.
  
  21. marraskuuta 2008 16:09:19

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Persujen tai Sisun tulisi tehdä periaatepäätös siitä, että ajaisivat suomalaisille vähemmistön aseman EU:ssa. Suomalaisia on reilu prosentti unionin väestöstä ( 5/300) joten perustelut löytyy."

Mainio ehdotus!
  
  21. marraskuuta 2008 16:10:22

Nimi : Zngr
  
Viesti : Heh, raivopäinen rasistibloggaajanatsi Irish Savant kirjoitti jokin aikaa sitten ettei Irlannin ekonomian ottamista iskuista ole seurannut pelkästään pahaa:

The Equality Authority has had its budget cut in half... The Human Rights Commission will have its budget cut by 25%, while best of all, the National Consultative Commission on Racism and Interculturalism is to be completely axed.

Ha ha! On muuten ankaria nimiä noillakin laitoksilla. Good riddance.

Sen haluan tietää miten Ritva Viljanen ja hänen hengenheimolaisensa ovat varautuneet tulevaan taloudelliseen hätään Suomessa. 200k mamua korvaamaan kirkuvaa työvoimapulaa ei kuulosta enää mitenkään, millään päin tai muotoa, järjelliseltä projektilta. Työttömiä on ensi vuonna aivan tarpeeksi omastakin takaa.

Tosin tulihan rikastavien Somalien ensimmäinen aalto juuri karuimman laman aikaan Suomeen ja jälkeenpäin onkin kätevästi syytelty, että Somalien työttömyys johtuu siitä ettei heille keksitty töitä koska työntantaja on rasisti. Tietenkään se ei ollut silloin mitenkään edes mahdollista, kun ei ollut muillekaan töitä, mutta se unohdetaan kätevästi kun asiasta tulee puhe.

Uusiutuuko sama kaava?

Eräs tietämäni henkilö oli muuten sosiaalitoimen viranomainen kun Somalit saapuivat, tai se ensimmäinen aalto. Hän muistelee vieläkin kuinka vimpan päälle mm. uusien pakolaisten asunnot varusteltiin elektroniikkaa ja saippuoita myöten - samalla kun suomalaisia oli leipäjonossa.

Samassa yhteydessä kuulin että sosiaali- ja työvoimaviranomaiset ovat heittäneet toivonsa (ainakin siellä toteuttavalla tasolla, ehkä joku johtaja elää vielä norsunluutornissa) ja heihin suhtaudutaan jo ns. "uusina mustalaisina" koska tätä ryhmää on ollut täysin mahdoton integroida millään tavalla tuottavaksi porukaksi.

Pidin muuten itse aikoinaan väitettä, että pakolaiset saivat erityisvarustelun ja enemmän hyvää kuin suomalaiset rasistien panetteluna. Tuo entinen sosiaalitantta sitten oikaisi senkin harhaluulon minulta.
  
  21. marraskuuta 2008 16:12:40

Nimi : Sakari Nora
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Minäkin olen ihmetellyt, mitä nämä varsinaiset maahanmuuttotutkijat tekevät muuta kuin ylistävät monikulttuurisuutta ja leimaavat epäilijät natseiksi.

Olisikohan ne selvät 300 000 euron säästöt per maahanmuuttaja olleet näiden tuloksia? Vaan taitaa tuokin mennä siihen mokuilun ylistämiseen.
  
  21. marraskuuta 2008 16:15:17

Nimi : Janne
  
Viesti : "HS: Kehitysyhteistyömäärärahoilla on vastattava ruokakriisistä kärsivien tarpeeseen, ulkoasiainvaliokunta vaatii."

Jos valtion viljelysmaat ja ympäristö ovat yhdet maailman parhaista (Zimbabwe) ja silti kärsitään nälästä, ei siihen osaamattomuuten mikään auta...

Darwin: "Populaatio saattaa hetkellisesti kasvaa yli luonnon kestokyvyn, ts. tarjolla oleva ravinto ei riitä, minkä seurauksena on väistämättä populaation pieneneminen"
  
  21. marraskuuta 2008 16:15:31

Nimi : Paul R
  
Viesti : liisa: "Eli ei sokeaa oman agendan ajamista, vaan totuutta huolimatta siitä kenen hyödyksi se koituu."

Tämä mietelauselma ansaitsee tulla nostetuksi.
  
  21. marraskuuta 2008 16:16:32

Nimi : ??
  
Viesti : "Jos valtion viljelysmaat ja ympäristö ovat yhdet maailman parhaista (Zimbabwe) ja silti kärsitään nälästä, ei siihen osaamattomuuten mikään auta...

Darwin: "Populaatio saattaa hetkellisesti kasvaa yli luonnon kestokyvyn, ts. tarjolla oleva ravinto ei riitä, minkä seurauksena on väistämättä populaation pieneneminen"

- Noi kappaleet tuskin liittyy toisiinsa, Zimbabwen väestöntiheys on näemmä 33/km2.
  
  21. marraskuuta 2008 16:19:13

Nimi : Vetinari
Kotisivu : http://vaivihkaavainottu.freehostia.com/
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Olen kyseisen vainotun lukioaikainen luokkatoveri ja olen ollut pienenä apuna sivustohankkeen alullepanemisessa. Tarina pitää paikkansa, niin surullista kuin se onkin.

Hönun blogissa sivusto on leimattu jo "netsien masinoimaksi" ja itsekin tuo meni tunnustamaan jutun paikkansapitävyyden huomaamattaan.

Kyllähän me vainotun ystävät ja opiskelutovert aikoinaan jo suutuimme Hönulle tuosta kaikesta ja kirjoitimme hänelle kiukkuisia kirjeitä, jotka hän nyt leimaa vainotun masinoimaksi häiriköinniksi. Vainottu itse olisi halunnut vain kaiken hiljentyvän, mutta jotkut meistä ei vaan voineet pidätellä kiukkuamme.

Hönu väittää myös ettei ole muka käynyt lukemassa kyseistä sivustoa. Olen melkoisen varma että hän ei ole voinut vastustaa kiusausta.

Vainottu on hyvin lahjakas ihminen, joka haluaisi olla rauhassa, mutta Hönu jatkuvasti kirjoittaa hänestä kaikenlaista sontaa käyttäen häntä esimerkkinä yhdessä jos toisessakin jutussa. Sivuston tarkoitus on kertoa tämä varoittava esimerkkitarina ja totuus siitä, mitä on noiden nk. "psykonarttujen" takana - tavallisia ihmisiä jotka ovat vain sattuneet törmäyskurssille Hönun kanssa.

On suositeltavaa, että sivusto tulisi yleiseen tietoisuuteen. Ehkä Hönu jättää sitten Vainotun rauhaan, kun hän alkaa toteuttaa omia projektejaan.
  
  21. marraskuuta 2008 16:24:34

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vai pelkäävät netsit vihreitä naisia :O jo on aikoihin eletty.Kaippa FPS tai poliisi tarjoaa jonkinlaista turvamiehiä?Reino käyppä ihmeessä kysymässä.Olen melko varma että vihreät naiset ovat poliisienkin mittareilla Suomen vaarallisinta porukkaa heti Bandidosin jälkeen.
  
  21. marraskuuta 2008 16:25:23

Nimi : kojootti
  
Viesti : Kokeile Pirjo huvikses, onnistuisitko pääsemään törmäyskurssille Höglundin kanssa!
  
  21. marraskuuta 2008 16:28:17

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Vihreitä Naisia on syytä epäillä kannibalismista, onhan niitten lehden nimikin Syöjätär
  
  21. marraskuuta 2008 16:30:24

Nimi : Epäkorrekti
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : [i]Mikä oli todistettava: raiskaaja ei siis ole vain marttyyri ja Jeesus, vaan myös kansanterveyden asialla.

Minua ei kiinnosta pohtia sitä asiaa. Pääasia on että naisen iloa vastaan taistellaan armotta. Niin, ja on muuten ihan hyvä homma että somalit leikkaavat vitusta löysät pois. Mallia meillekin![i]

Selvisipäs viimein syy, miksi iirin kielen "asiantuntija" on niin katkera Halla-aholle. Panu haluaa naisten tulevan raiskatuksi, Jussi ei halua. Conflict of interests.

Mutta mikä lienee Sanna Ukkolan kanta? Hyväksyykö toimittajatytsy Panun vihapuheet vai vaihtaako vaivihkaa tietolähteitään? (Avoimesti hän ei sitä tietenkään tee.)
  
  21. marraskuuta 2008 16:35:35

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jotenkin Suomen sisu saa vielä lisää koomisia piirteitä kun puheenjohtaja pelkää jotain persujen massatuhoamisia.Siis hä?meneekö Teemulla hissi ihan ylös asti vai mitä se sekoilee.Ja mitä mieltä Timo Soini on tästä farssista?luulisi häntäkin hävettävän.
  
  21. marraskuuta 2008 16:41:18

Nimi : Villea
  
Viesti : - Noi kappaleet tuskin liittyy toisiinsa, Zimbabwen väestöntiheys on näemmä 33/km2.

Hmph. Sama kai se jos se olisi 1/km^2. Pitääkö vääntää rautiksesta?

Okei, jos kehitys on vaikka Rovaniemellä sellaisessa tilassa, että yhden ihmisen elättämiseen tarvitaan 600 hehtaaria peltoa. Tällöin Darwin oli oikeassa, jos näillä 600 hehtaarin pelloilla juoksee yli yksi pellavapää suomalainen(niinkuin eloveenapurkissa).
  
  21. marraskuuta 2008 16:41:23

Nimi : Juha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Pirjo: Kuten jo yhdistyksen nimessä lukee, "Vihreät Naiset ry" on jo lähtokohdiltaan syrjivä, joskin tietysti ko. syrjintä on lain sallimaa. Lisäksi vihreiden naisten keskuudessa noin yleisesti on aikamoinen virtaus toinen toistaan suvaitsemattomampia pikkuliikkeitä turkistarhauksen vastustajista "anarkofeministeihin" tms. Tämän lisäksi mielipiteissä on hyvin paljon sellaista henkeä, että esim. avioerotilanteessa lapsen on vaikka väkipakolla asuttava narkkariäitinsä luona, vaikka isä olisi ns. kunnollinen perheenisä, tämä tuntuu olevan äärifeminismin (ml. Vihreät naiset -feministit) kannattajien mielestä suositeltavaa, vain koska mies on paha tms. Siis sen valtavirtafeminismin, joka ohjaa esim. yliopistoissa harjoitettavan naistutkimuksen tasoa ja tutkimussuuntauksia.

Joten kyllä vihreät naiset tuntuvat kohtuullisen vaarallisilta, he pyrkivät sortamaan miehiä ja ei-feministi -naisia kaikissa yhteiskunnallisissa tilanteissa sekä vaientamaan vastustajat laittamalla heidät vankilaan, lienee keskuudessa esitetty rajumpiakin mielipiteitä.

Minua ei yhtään ihmetyttäisi, jos ainakin alustavia suunnitelmia jotkin ViNa:t tekisivät erinäisistä teoista, joilla aiheuttaa JH-a:lle mahdollisimman suurta tuskaa, ja itse kun sanoit, niin...
  
  21. marraskuuta 2008 16:43:31

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Antaisitko jonkun esimerkin siitä mitä vihreät naiset mahdollisesti tekisivät aiheuttaakseen mahdollisimman suurta tuskaa JHA:lle?Kertoisitko vielä mahdollisesti kuka vihreä nainen näin tekisi niin saataisiin jotain konkretiaa keskusteluun.
  
  21. marraskuuta 2008 16:48:35

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Equus: "1. eikö pakolaisia/"funktiottomia" maahanmuuttajia(lue kouluttamaton,työtön) voida pakko-sopeuttaa? Mikä pakko ulkomaalaiselle on maksaa kaikki valmiina? En minäkään saa Saksan valtiolta mitään, vaan päinvastoin joudun maksamaan kaikesta enemmän."

Voi toki, ja siitä on ihan hyviä kokemuksia USA:ssa. Kuitenkin suuresti epäilen että Suomesta löytyisi poliittista tahtoa siihen. Sen lisäksi luulen että jenkkityylinen sopeuttaminen toimii vasta silloin, kun pakolaisiakin karkoitetaan jos he syyllistyvät vakaviin rikoksiin.

"2. Miten on muiden ulkomaalaisten laita? Vastustatteko ulkomaalaisia vai vain työttömiä ulkomaalaisia? Saako venäläinen insinööri tulla Suomeen töihin?"

En tietenkään vastusta, itsekin olen ulkomaalainen.
  
  21. marraskuuta 2008 16:49:04

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Alkaa ottaa päähän tuo tasaisin väliajoin kiven alta ryömivä Pirjo-Yrjö. Mitä jos kukaan ei enää reagoisi millään lailla hänen neronleimauksiinsa, vaan jätettäisiin ne omaan arvoonsa.
  
  21. marraskuuta 2008 16:49:46


guestbook © freebok.net