Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98526-98550

Nimi : Jussi Savola
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "mä luulen että sille on kerrottu millaisten miesten vedätettäväksi se on suostunut"

Satun tietämään, että Ukkolalle on tullut palautetta lähteiden valinnasta. Usealta taholta.

Hän on mahdollisesti jossain määrin ainakin ymmärtänyt mistä on kyse.

Jatko näyttää. Itse en kiusaa Ukkolaa enempää tämänkertaisen perusteella.
  
  21. marraskuuta 2008 14:45:15

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Yksi ansiokas maahanmuuttotutkija on toki Perttu Salmenhaara (sai väärennetyn kutsun linnaan) googlettamalla tulevat esiin hänen hienot tutkimuksensa
  
  21. marraskuuta 2008 14:48:16

Nimi : Zngr
  
Viesti : Lyyli: Perttu Salmenhaara

Perttu-setä on nimenomaan täydellinen esimerkki siitä, mistä kirjoitin hetki sitten.

Perttu olisi kohta työtön, jos olisi rehellinen tutkimuksissaan. Joko sen takia, että saisi kenkää koska virkamiehet eivät siedä Vääriä tuloksia, tai siksi, että olisi hyödytön ja myöntäisi sen.
  
  21. marraskuuta 2008 14:50:53

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Zngr

Sitähän mieltä minäkin olen Pertusta!!!
  
  21. marraskuuta 2008 14:52:12

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Perttu Salmenhaara: Sykettä ja suvaitsevaisuutta
  
  21. marraskuuta 2008 14:52:38

Nimi : Stäni
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Timo Soinin kirjoitus Ilta-Sanomissa 21/11/2008.
Soini ei aio taipua Vihreitten Naisten vaatimukseen ja sanoutua irti Halla-ahon kirjoituksesta.(raiskausplogi)
Hyvä, että Soini auttaa Jussia, mutta pitäisi tehdä enemmän, eikä olla passiivinen.
Vihreitten Naisten hyökkäys Halla-ahoa vastaan ei ole maali, vaan koko puolue.
Soinilta pitäisi tulla yhtä hyvää viiltävää analyysiä kuin Jussiltakin, vaikka Soininvaaran pussittikin sanomisistaan kyseisessä lehtijutussa.  
  21. marraskuuta 2008 14:54:25

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Juuri saamani telepaattisen viestin mukaan:

Mestarimme paluumatka Kuun pimeältä puolelta luoksemme alkoi tänään klo 14:01.

Mestarimme tuo SS -Blitztrinker -huoltoaluksen mukana, paitsi itsensä, myös juuri valmistuneen painovoimankumoamis -apparaatin.
Lyijykengät ja ankkurit valmiiksi.
Myrsky alkaa pian!
  
  21. marraskuuta 2008 14:55:36

Nimi : Equus
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvä herra Halla-aho
Aloittaessani blogin selailun olin jo skarpannut itseni pöyristymään. Natsihan se on, ei kai kukaan muukaan tuollaisilla otsikoilla kirjoita.
Petyin hiukan omaan vapaamielisyyteeni huomatessani yhtyväni moniin moniin mielipiteisiin ja ennen kaikkea huomioihin. En ole rasisti, en edes ahdasmielinen, mutta minulla on suojeluvaisto ja tietoisuus omasta edustani. Asun Saksassa, tarkemmin sanottuna erittäin multi-kulti länsiosassa. Tiedän miltä tuntuu pelätä kaduilla tai joutua erinäisten poikaporukoiden huutelun uhriksi. Näen itse joka päivä epäonnistuneen integroimisen tulokset. Tietysti sillä erotuksella, että saksalaiset aikoinaan hakemalla hakivat ulkomaista työvoimaa ja yllättyivät sitten "ne perkeleet jäi tänne!".
En kuitenkaan pidä multikulti-yhteiskuntaa huonona. Olen itsekin ulkomaalainen täällä Saksassa. Minua ei ole MITENKÄÄN integroitu, mutta koen sopeutuvani melko hyvin. Koen turkkilaiset vihanneskaupat ja aasialaiset ravintolat rikkaudeksi.

Aion joskus palata Suomeen, mutta en tiedä millaiseen suomeen. Jos "ulkomaalaiset" tarkoittaa väkivaltaa ja rikoksia en tiedä mitä ajatella (kun kuulun itse ko. ryhmään). Siispä kaksi kysymystä:
1. eikö pakolaisia/"funktiottomia" maahanmuuttajia(lue kouluttamaton,työtön) voida pakko-sopeuttaa? Mikä pakko ulkomaalaiselle on maksaa kaikki valmiina? En minäkään saa Saksan valtiolta mitään, vaan päinvastoin joudun maksamaan kaikesta enemmän.
2. Miten on muiden ulkomaalaisten laita? Vastustatteko ulkomaalaisia vai vain työttömiä ulkomaalaisia? Saako venäläinen insinööri tulla Suomeen töihin?

kiitos mahd. vastauksesta ja pahoittelen huonoa kieltä, vuodet ulkomailla syövyttävät suomen kielen oikeinkirjoituksen.

Lg Equus

  
  21. marraskuuta 2008 14:59:04

Nimi : JL
  
Viesti : Olen myöskin sitä mieltä, että Teemu voisi vetää tutkintapyynnön takaisin, mikäli mahdollista.
  
  21. marraskuuta 2008 15:01:55

Nimi : SJS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : 1. eikö pakolaisia/"funktiottomia" maahanmuuttajia(lue kouluttamaton,työtön) voida pakko-sopeuttaa? Mikä pakko ulkomaalaiselle on maksaa kaikki valmiina? En minäkään saa Saksan valtiolta mitään, vaan päinvastoin joudun maksamaan kaikesta enemmän.

Miksi meillä pitää olla täällä funktiottomia ulkomaalaisia, joita sitten pakkosopeuttaa? Onko pakkosopeuttaminen ilmaista ja suomalaista työvoimaa vaatimatonta? Jos meillä on funktiottomia mamuja aggressiivisemmista kulttuureista, joille ei makseta mitään, seuraa rikosaalto. Mieluummin siis seulaa rajalle.

2. Miten on muiden ulkomaalaisten laita? Vastustatteko ulkomaalaisia vai vain työttömiä ulkomaalaisia? Saako venäläinen insinööri tulla Suomeen töihin?

Venäläinen insinööri ei heikennä arkielämän turvallisuutta eikä vie verovaroja, joten tervetuloa, jos joku palkkaa. Itse vastustan määrältään niin suuria muuttoliikkeitä, oli lähtömaa mikä hyvänsä, että Suomi muuttuu "toiseksi maaksi". Tässä on kyse perustuslain pykälästä 'valtiovalta kuuluu Suomen kansalle'.

  
  21. marraskuuta 2008 15:08:08

Nimi : reino
  
Viesti : Kuule Jermu, jos työministeriön vuoden 2005 tilaston mukaan työIKÄISISTÄ somaleista 16% on töissä ja kaikista somaleista 10%, niin hyvinkö tuo muka menee, kun vertaa kantaväestöön Suomessa: 65% työikäisistä on töissä ja 43% koko kansasta.

Korjatut prosentit siis yllä. Sitä loppuosaa järkeilyistäsi en ymmärtänyt, mutta joskohan Jermu jatkossa käytettäisiin faktoja niissä tilastoissa eikä muotoiltaisi totuutta oman mielen mukaiseksi.
  
  21. marraskuuta 2008 15:08:15

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "2. Miten on muiden ulkomaalaisten laita? Vastustatteko ulkomaalaisia vai vain työttömiä ulkomaalaisia? Saako venäläinen insinööri tulla Suomeen töihin?"

Hyvin selvästi Jussin tekstissä on selostettu, että juuri Suomelle haitallinen maahanmuutto (työtön, kouluttamaton, syyllistyy rikoksiin) on, mitä vastaan Jussi kirjoittaa.
  
  21. marraskuuta 2008 15:09:00

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Viljami: ’Jos hoidan työni perseelleen, ihmisiä kuolee, ja minä joudun vankilaan. Ukkolalle ei tapahdu mitään.’

Luulisin, että aika moni tämän vieraskirjan vakionimmareista on vastaavassa asemassa. Ei ehkä ihmisten kuolemaan asti, mutta isoihin asioihin kuitenkin.

Voi ehkä ajatella, että Sanna Ukkolalta on hävinnyt toimittajan työssä täysin välttämätön ominaisuus eli uskottavuus. Tapahtumasarja voidaan aina tästä lähtien kaivaa esiin, jos joku niin haluaa.

Säälihän se on nuorelle tytölle, mutta tyhmästä päästä kärsii yleensä koko elämä. Moraalinen ongelma piilee siinä, että tarvitseeko tuntea sääliä sen jälkeen, mitä hän on alunperin tehnyt ja mitä ajoi alunperin takaa.

Sen varmaan jokainen ratkaisee itse.
  
  21. marraskuuta 2008 15:11:02

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "2. Miten on muiden ulkomaalaisten laita? Vastustatteko ulkomaalaisia vai vain työttömiä ulkomaalaisia? Saako venäläinen insinööri tulla Suomeen töihin?"

Equus, ei vastusteta ketään pelkästään ulkomaalaisuuden perusteella.

Jos luet Vieraskirjan kirjoituksia, huomaat, että tänne kirjoittaa ihmisiä, joilla on ulkomaalaisia työkavereina, ystävinä tai perhepiirissä, itsellänikin.
  
  21. marraskuuta 2008 15:11:33

Nimi : Zngr
  
Viesti : Pitkänmatkan nuivistina kiinnostaa seuraava:

1. eikö pakolaisia/"funktiottomia" maahanmuuttajia(lue kouluttamaton,työtön) voida pakko-sopeuttaa?


Mitenkäs Saksassa? Nähdäkseni suvaitsevaisuuskoneista on valjastettu sen ideologian käyttöön, että monikulttuurisuus on rikkaus ja pakkosopeuttaminen rasistista. Olin vähän aikaa sitten lukevani, että nimenomaan Saksassa on herätty siihen, etteivät Turkkilaiset ja Arabit sopeudu ollenkaan, mutta paikallisen maahanmuuttoministeri (?) mukaan tämä "ei ole mahdollista" koska "sopeuttamiseen käytetään enemmän rahaa kuin koskaan" joten siitä seuraa loogisesti se, että "asiat on oikein hyvin" vaikka poliisi ja västikään Saksan Tuomarit ovat toista mieltä asiasta.

Suurin osa meistä nuivista varmaan kippaisi sopeutumattomat sinne mistä tulivatkin, ja jos EU kieltää, pakkosopeuttaisi.

Yhdelläkään Euroopan hallituksella ei ole ollut tähän vielä tahtoa. No, ok, Sveitsi ehkä.

2. Miten on muiden ulkomaalaisten laita? Vastustatteko ulkomaalaisia vai vain työttömiä ulkomaalaisia? Saako venäläinen insinööri tulla Suomeen töihin?

Lg Equus


En tunne ainuttakaan ihmistä, joka vastustaa sitä että koulutttu maahanmuuttaja tulee tänne töihin.

Itse teen töitä mm. Turkkilaisten ja Pakistanilaisten maahanmuuttajien kanssa. Arvaa onko ongelmia? Ei ole. He ovat täällä töissä ja tulivat tänne sen takia. Sopii mainiosti.

Käsittääkseni Jussi Halla-aho on samaa mieltä.

Lienee aika yksi lysti onko tänne töihin tuleva insinööri venäläinen, somali vai sakemanni, jos tulee siis töihin ja maksaa itse ylläpitonsa.

Btw, tuota ravintola- ja ruokakauppavertausta on käyttänyt moni kritisoidessaan monikulttuurisuuskiihkoilijoita, koska usein tuntuu siltä, että monikultturistit eivät näe mitään muuta kuin eksoottiset vaatteet ja jännän etnoruuan. He eivät ymmärrä ollenkaan, että eri kulttuurit tuovat mukana paljon muutakin kuin väriä ja uusia makuja. He luulevat, että kaikki ihmiset ovat täysin samanlaisia kuin he itse, ja puhuvat sitten toiseuden kohtaamisesta kohtaamatta sitä kertaakaan omin silmin.

Ottaisivat silimän kätteen ja sillä katsoisivat. Edes kerran.
  
  21. marraskuuta 2008 15:11:46

Nimi : Seppo
  
Viesti : 2. Miten on muiden ulkomaalaisten laita? Vastustatteko ulkomaalaisia vai vain työttömiä ulkomaalaisia? Saako venäläinen insinööri tulla Suomeen töihin?


Mitä itse ajattelen ja mitä olen mestarin kirjoituksia lukenut niin ulkomaalainen joka haluaa sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan on toki tervetullut suomeen työtä tekemään.

Vastustan näitä kultamunia joita tänne raahataan rikastuttamaan suomea ja elämään veronmaksajien rahoilla.

Maassa maan tavalla ja ulkomaalaisen tekemissä rikoksissa pitäisi olla hyvin pieni kynnys karkoitukseen. Yhtään ainoaa rikosta täällä ei ulkopuolisilta tarvita, riittää jo nämä omat kotimaiset rikolliset.

Halla-aholaiset ovat nimenomaan maahanmuuttokriittisiä, haluamme että voidaan keskustella myös maahanmuuton ongelmista sen sijaan että silmät sinisinä avaamme rajat ja perustamme afrikkaan rekrytointipisteitä. Ongelma on vain että kun asioista ja ongelmista yrittää keskustella niin punavihreät alkavat välittömästi loanheitto operaation. Totuudella ei niin väliä ole tässä pyhässä sodassa vääriä mielipiteitä vastaan, ovathan Halla-aholaiset kouluttamattomia huonosti toimeentulevia natseja.

Sieg Heil!
  
  21. marraskuuta 2008 15:15:04

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : usariblogi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Hyvä, että Soini auttaa Jussia, mutta pitäisi tehdä enemmän, eikä olla passiivinen"

Soini tekee juuri oikein. Tällä hetkellä käydään kaikkialla Suomessa kuumeisesti lautakuntaneuvotteluita ja puoluejohtajan tärkein tehtävä on panostaa näihin neuvotteluihin eikä puolustella yksittäistä kaupunginvaltuutettua. Mitä vähemmän Soini kiinnittää huomiota tähän kohuun, niin sitä parempi.
  
  21. marraskuuta 2008 15:18:56

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : 1. eikö pakolaisia/"funktiottomia" maahanmuuttajia(lue kouluttamaton,työtön) voida pakko-sopeuttaa? Mikä pakko ulkomaalaiselle on maksaa kaikki valmiina? En minäkään saa Saksan valtiolta mitään, vaan päinvastoin joudun maksamaan kaikesta enemmän.

Miksi meillä pitää olla täällä funktiottomia ulkomaalaisia, joita sitten pakkosopeuttaa? Onko pakkosopeuttaminen ilmaista ja suomalaista työvoimaa vaatimatonta? Jos meillä on funktiottomia mamuja aggressiivisemmista kulttuureista, joille ei makseta mitään, seuraa rikosaalto. Mieluummin siis seulaa rajalle.


Ilman muuta seula tiheäksi.

Mutta mitä tehdä funktiottomille jo maassa oleville. Pakkosopeutus lienee heille sopivin. Jos sortuvat rikoksiin, niin pitkät rangaistukset ja maastakarkoitukset pitävät heidät poisssa suomalaisesta yhteiskunnasta.

Oma kysymyksensä on, kannattaako joillekin ihmisille maksaa tai antaa yhteiskunnan tukia siitä hyvästä, etteivät he tekisi rikoksia.
  
  21. marraskuuta 2008 15:19:32

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Testi. Testi.

Saanko kirjoittaa tänne? HS onnistuu sensuroimaan aina. Nyt myös US! Perkele!!! Tuliks tää läpi?
  
  21. marraskuuta 2008 15:21:30

Nimi : Pasi T
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Hyvä, että Soini auttaa Jussia, mutta pitäisi tehdä enemmän, eikä olla passiivinen."

Minusta taas Soini tekee ihan oikein, syy on että aihe on turhankin arka ja hän ei voi osata ulkoa mitä H-a on missäkin kirjoittanut. Sen muistaa ja tietää vain H-a itse.

Ja toisekseen, H-a on jo iso poika ja osaa pitää huolen itsestään eikä kaipaa nessunpitelijöitä.
  
  21. marraskuuta 2008 15:22:21

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Perussuomalaisten espoolainen kaupunginvaltuutettu, Suomen Sisun entinen puheenjohtaja Teemu Lahtinen on jättänyt tutkintapyynnön poliisille koskien perussuomalaisten Jussi Halla-ahon ns. raiskaustekstiä.

tämä juttu on US etusivulla. jOkin siinä ei nyt ihan täsmää.
  
  21. marraskuuta 2008 15:28:52

Nimi : Jukka Karén
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kuule Jermu, jos työministeriön vuoden 2005 tilaston mukaan työIKÄISISTÄ somaleista 16% on töissä ja kaikista somaleista 10%, niin hyvinkö tuo muka menee, kun vertaa kantaväestöön Suomessa: 65% työikäisistä on töissä ja 43% koko kansasta.

Eikäkö, mutta Suomeen tulevat mamuthan profiloituvat just sillä, että heissä on enemmän nuoria miehiä ku...tai siis paljon on,
niin siksi he, joidenkin natsien mielestä, ovat yliedustettuina rikostilastoissa.

Tämä sama lienee syynä suureen työttömyyteen, et ku on paljon nuoria, työikäisiä ja -kykyisiä miehiä, niin sit niinku just siks ei voi olettaa et niist ois moni töis...
eikäköö...meinasin siis, et rasismista kaikki johtuu.
  
  21. marraskuuta 2008 15:37:20

Nimi : Janne
  
Viesti : Monikulttuurisen maailman kansallislaulu
  
  21. marraskuuta 2008 15:43:38

Nimi : Nikopol
  
Viesti : "Perussuomalaisten espoolainen kaupunginvaltuutettu, Suomen Sisun entinen puheenjohtaja Teemu Lahtinen on jättänyt tutkintapyynnön poliisille koskien perussuomalaisten Jussi Halla-ahon ns. raiskaustekstiä.

tämä juttu on US etusivulla. jOkin siinä ei nyt ihan täsmää."

Confused? You won't be, after the next episode of... Soap!
  
  21. marraskuuta 2008 15:46:48

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Zngr

Viesti : Aika moni konservatiivisempi ajattelija Euroopassa on miettinyt siihen malliin, että maahanmuuttotutkijoiden ja vähemmistövaltuutettujen edun mukaista on siinä määrin paljon lisätä maahanmuuttoa ja löytää erilaisia vähemmistöjä, joita sorretaan mahdollisimman paljon, ettei totuus kovin paljoa paina siinä mittarissa.

Lähtee lapsilta ja työkevereitten lapsilta muuten leipä. Ja näin suuntautuneilla akateemisilla ei usein muita töitä ole tarjolla kuin tutkia jotain oikeaa, tai kuvitteellista, asiaa. On heille erityisen tärkeää tehdä niistä asioista mahdollisimman monimutkaisia ja vaikeita ja lisäksi pitää tulokset julkisuudelta salassa.

Sana "Victim Industry" mm. viitannee juuri tähän byrokraattiseen sosiaalikoneistoon jonka tehtävä on ratkaista yhteiskunnissa havaittuja "uusia ongelmia" ja koneiston pyörien suurin etu on se, että ongelmat kasvatat jatkossa mahdollisimman paljon.

Mitä isompi ongelma, sitä isompi byrokratia, ja sitä paremmat palkat ja tittelit tarjolla jos on ollut alusta asti mukana kasvattam... ratkomassa "ongelmaa"
"

Johanna Suurpää on juuri prototyyppi ja malliesimerkki tuollaisesta ongelmanluoja/ongelmanratkaisijasta. Se kuuluu maahanmuutoklusterin luonteeseen. Se tuo loputtoman työmaan sen rattaissa työskenteleville. Mutta kuinka kalliiksi se yhteiskunnalle tuleekaan.

En keksi turhempaa virkaa tai ammattia kuin vähemmistövaltuutettu. Nimikkeen loppuosa viittaa hämäävästi luottamustehtävään josta ei yleensä makseta palkkaa. Sen onkin tarkoitus hämätä veronmaksajia.
  
  21. marraskuuta 2008 15:49:59


guestbook © freebok.net