Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98451-98475

Nimi : Roope
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : reinolle:

Entä jos Panu on soittanut mielikuvitukselliset asiantuntijatietonsa Ukkolalle Vieraskirjan yllyttämänä provokaattorina? Silloinhan Jussi todellakin on masinoinut häirikköpuhelun, aivan kuten jutussa kerrottiin. Myös Osmo ja J.P. ovat saattaneet saada palstalta yllykkeen häiritä toimittajaa liioitelluilla jutuillaan. Milloin paljastuu että he kaikki olivat samassa juonessa (koepallo) mukana? Nih.
  
  21. marraskuuta 2008 13:04:24

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Jouni Kotakorpi on dille:

Jos kerran hän ei ole perehtynyt asiaan:

"En ole perehtynyt hänen kirjoituksiinsa tai aiheeseen ylipäänsä"

Niin mistä hän repii mielipiteensä?
"Halla-ahoon on vaikea luottaa totuuden torvena, koska hän on yhden asian propagandakone, joka näyttää blogissaan aika-ajoin merkkejä verhoillusta muukalais- ja naisvihasta."

Eli mielipiteen (voimakkaan) muodostaa minkä avulla? Maasäteilyn?

  
  21. marraskuuta 2008 13:04:59

Nimi : Viljami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ottaahan Ukkola hieman takaisin tuossa uusimmassaan, kun päästää läpi Odenkin Tehy-sanomiset.Taitaa olla Tena pettänyt, kun tietää, että ensi viikolla Mestarin punakynä alkaa viuhua :)
  
  21. marraskuuta 2008 13:06:57

Nimi : Petteri
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Google Translate on sitä mieltä, että Vihreä lanka on englanniksi "green wire".
  
  21. marraskuuta 2008 13:15:47

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Puhelinhaastattelussa ei onneksi hajut häiritse."

Skypellä soitettaessa voi kämpän sotkuisuus näkyä, jos kamera on sijoitettu sopivasti. Mutta Cosmollahan on nykyään tyttöystävä, joka *toivottavasti* on laittanyt sen tekemään suursiivouksen.

Mutta eiköhän tuo haastattelu ole tehty kännyköitse.
  
  21. marraskuuta 2008 13:15:54

Nimi : ..????
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Siis mitäh, Haisulilla on tyttöystävä?? Millainen nainen suostuu elämään sellaisessa sikolätissä? [*puistelee päätään*] Taitaa joillakin olla vähän rima alhaalla..? Vai onkos sitten samaa maata nainenkin?
  
  21. marraskuuta 2008 13:18:16

Nimi : Lukija Vantaalta
  
Viesti : Iltalehti:

Islamistit haluavat hyökätä merirosvojen kimppuun
21.11.2008 12:29

Raskaasti aseistetut islamistit ovat lähteneet etsimään saudiarabialaisen supertankkerin kaappaajia Somaliassa, kertoivat paikalliset lähteet perjantaina.
Lue myös

Merirosvot haluavat tankkerista 25 miljoonaa dollaria

- Islamistit sanoivat hyökkäävänsä merirosvojen kimppuun koska he ovat kaapanneet muslimien omistaman laivan, kertoi nimettömänä pysytellyt paikallinen johtaja uutistoimisto Reutersille Haradheerestä Somaliasta.

Kaapatun Sirius Star -tankkerin uskotaan olevan ankkurissa Haradheeren edustalla. Laivassa on liki sadan miljoonan dollarin arvoinen öljylasti. Merirosvot vaativat tiettävästi siitä 25 miljoonan dollarin lunnaita.

Tankkeri kaapattiin vajaa viikko sitten.
  
  21. marraskuuta 2008 13:19:15

Nimi : Vieraileva tähti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eikös tässä koko tutkimuspyyntökohussa ole kuitenkin kyse jostain muusta kuin ViNan ajattelemattomasta roiskimisesta? Tässähän yritetään selvästi adoptoida maailman malleja tänne Suomeenkin.

A Strategic Lawsuit Against Public Participation ("SLAPP") is a lawsuit or a threat of lawsuit that is intended to intimidate and silence critics by burdening them with the cost of a legal defense until they abandon their criticism or opposition. Winning the lawsuit is not necessarily the intent of the person filing the SLAPP. The plaintiff's goals are accomplished if the defendant succumbs to fear, intimidation, mounting legal costs or simple exhaustion and abandons the criticism. A SLAPP may also intimidate others from participating in the debate.
Wikipedia

Ei kait ViNa todella edes odota tuomiota? Haluavatpahan vaan lähettää viestin, peloitella ja uhkailla Halla-ahoa ja hänen kannattajiaan. Luonnollisesti tarkoitus on myös kertoa suurelle yleisölle (joka ei tätä asiaa muuten seuraa), että Halla-aho on paha natsi ja vihaa naisia. Tämä peloite-efekti on varmaasti melkoinen: asioista ei uskalleta kahvipöydässä enää keskustella ääneen leimautumisen pelossa.

Mielestäni tästä olisi hyvä vinkata jollekin valveutuneelle lehtimiehelle, olisi kerrankin ihan oikea paikka tutkivalle journalismille. Tai vaikka gradun aiheeksi oikikseen..
  
  21. marraskuuta 2008 13:19:55

Nimi : Junakohtaus
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Viljami,

mä luulen että sille on kerrottu millaisten miesten vedätettäväksi se on suostunut. Aika monesta täällä poiketen mä en nimittäin näe Ukkolan toiminnassa mitään erityisempää vihamielisyyttä, ainoastaan normaalin iltapäivälehden toimintaan kuuluvan haaskalintumoraalin.
  
  21. marraskuuta 2008 13:21:09

Nimi : Lukija Vantaalta
  
Viesti : Michael Jacksonista muslimi

http://iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1618584
  
  21. marraskuuta 2008 13:22:02

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "en nimittäin näe Ukkolan toiminnassa mitään erityisempää vihamielisyyttä, ainoastaan normaalin iltapäivälehden toimintaan kuuluvan haaskalintumoraalin."

Juuri näin. Viikonlopun juttupläjäys oli puhdasta skandaalihakuista uutisointia.
  
  21. marraskuuta 2008 13:22:58

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Viesti : Viljami,

mä luulen että sille on kerrottu millaisten miesten vedätettäväksi se on suostunut. Aika monesta täällä poiketen mä en nimittäin näe Ukkolan toiminnassa mitään erityisempää vihamielisyyttä, ainoastaan normaalin iltapäivälehden toimintaan kuuluvan haaskalintumoraalin. "

Et siis usko että kyseesä on tyypillinen Viherpeippo joita alkaa olla valtaosa nuorista naisista joilla on kyllä älliä päässä mutta se alapää on kuitenkin aina vallitseva ajatteluelin.
  
  21. marraskuuta 2008 13:24:32

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Haluavatpahan vaan lähettää viestin, peloitella ja uhkailla Halla-ahoa ja hänen kannattajiaan"

Siinäpähän yrittävät, on tässä kerinny kaikenlaisten syytösten lomassa persaus kehkeytyä jo sewwerta meriveden kestäväksi ettei tuollainen hiekkalaatikkouhkailu kovin tunnu.

"Islamistit haluavat hyökätä merirosvojen kimppuun"

Eilen tais olla uutisissa suomalaisen merimiehen haastattelu, jossa hän sanoi että tuon tankkerin päällisiä tulee merirosvoille tupenrapinat koska Saudit eivät ole mikään hyväntekeväisyysjärjestö.
  
  21. marraskuuta 2008 13:24:48

Nimi : Junakohtaus
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jouko,

ei, en usko. Mun semiprofessionaaliin silmääni se on toimittaja, joka tekee toimittajan työtä ja ottaa kiinni, mistä saa. Erityisen perehtynyt se ei ole asiaansa, mutta harvapa toimittaja on.
  
  21. marraskuuta 2008 13:25:35

Nimi : Mo
  
Viesti : "Islamistit haluavat hyökätä merirosvojen kimppuun
21.11.2008 12:29"

Kohta näemme kotimaassaan vainottujen meriros..miesten hakevan turvapaikkaa Suomesta..
  
  21. marraskuuta 2008 13:26:42

Nimi : liisa
  
Viesti : "Viesti : TOIMITTAJAT HUOMIO!

Ajattelin kysyä tätä palstaa tiiviisti seuraavilta kymmeniltä toimittajilta, että nyt kun Sanna Ukkolan käyttämä asiantuntijalähde on paljastunut yhdeksi nettihäiriköiden kaikkien aikojen Top 10 -listan kärkinimistä, niin naurattaako teitä yhtään? Millään tasolla? Edes pientä kiherrystä tai aivan raakaa paskanaurua?

Kaikki muita nimittäin naurattaa. :)"

Ei kaikkia naurata. Jos tuo vahingonilo on asenteesi politiikkaan, niin way to go.

Mutta mähän olenkin kauhea moralisti.

Ukkola tekee työtään puolueellisesti. Sinä kämytoimittajana tekisit varmaan samanlaisia juttuja, mutta toiseen suuntaan vääristyneensti, vai?

  
  21. marraskuuta 2008 13:27:18

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei kait ViNa todella edes odota tuomiota? Haluavatpahan vaan lähettää viestin,

ViNalle voisi lähettää joulujuhliin vaikka kakun josta hyppää... iirinkielisiä runoja lausuva kielitieteilijä.

  
  21. marraskuuta 2008 13:29:47

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Haastan riitaa

Viesti : Jouni Kotakorpi on dille:

Jos kerran hän ei ole perehtynyt asiaan:

"En ole perehtynyt hänen kirjoituksiinsa tai aiheeseen ylipäänsä"

Niin mistä hän repii mielipiteensä?
"Halla-ahoon on vaikea luottaa totuuden torvena, koska hän on yhden asian propagandakone, joka näyttää blogissaan aika-ajoin merkkejä verhoillusta muukalais- ja naisvihasta."

Eli mielipiteen (voimakkaan) muodostaa minkä avulla? Maasäteilyn? "

Tuohan on sitä naisen logiikkaa.Saadaan mahtumaan kaksi keskenään ristiriitaista asiaa samaan juttuun.
Taitaa olla estrogeenin myrkyttämä homo kyseessä.
  
  21. marraskuuta 2008 13:30:09

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vilhelm Holmsten: Jouni Kotakorpi on dille:

Jos kerran hän ei ole perehtynyt asiaan:

"En ole perehtynyt hänen kirjoituksiinsa tai aiheeseen ylipäänsä"


Jätit tuosta sitaatista pois olennaisen loppuosan "tarpeeksi hyvin voidakseni niitä kumota". Täällä kehotettiin kyllä jokin aika sitten lainailemaan muitakin kuin Halla-ahoa out of context "ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön"-hengessä, mutta tässä ei kuitenkaan liene kyse siitä?
  
  21. marraskuuta 2008 13:30:38

Nimi : jeppe
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Median ja vastapuolen järjestelmällisen mustamaaluskampanjan ja räikeän leimaamisen vuoksi ainakin tiedetään mitä on vastassa.
Altavastaajan asemasta on hyvä ponkaista, sinnikkyys kasvaa. Hyvän ja älykkään argumentoinnin taito kehittyy koska vastapuoli tarttuu kaikkeen. joka sanan suhteen on opittava olemaan tarkka ja huolellinen. Jos tämä sinnikäs porukka pitää päänsä ja vie tätä juttua pikkuhiljaa eteenpäin ruohonjuuritasolla, tämä menee viuhuenvihreiden ohi. Ekaa kertaa Kekkosen jälkeen politiikka on taas "jännittävää", tunteikasta ja mielenkiintoista. On olemassa selkeä tavoite ja yhteinen vastustaja.
Nyt on paikka paukutella!!!
  
  21. marraskuuta 2008 13:30:40

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Michael Jacksonista muslimi???
Koska tulevat Ilta-Sanomiin kuvat kastetoimituksesta, eiku siis ympärimpärileikkauksesta? Olisi kiva, nähdä minkävärinen vehje MJ:llä on, onko sekin valkaistu??
  
  21. marraskuuta 2008 13:34:26

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Vilhelm Holmsten: Jouni Kotakorpi on dille:

Jos kerran hän ei ole perehtynyt asiaan:

"En ole perehtynyt hänen kirjoituksiinsa tai aiheeseen ylipäänsä"

Jätit tuosta sitaatista pois olennaisen loppuosan "tarpeeksi hyvin voidakseni niitä kumota". Täällä kehotettiin kyllä jokin aika sitten lainailemaan muitakin kuin Halla-ahoa out of context "ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön"-hengessä, mutta tässä ei kuitenkaan liene kyse siitä? "

Mutta eihän se loppukaneetti poista selvää ristiriitaisuutta lausunnossa.

Siinä olet oikeassa että sitaattien pitää olla kokonaisia.
  
  21. marraskuuta 2008 13:37:45

Nimi : Vieraileva tähti
  
Viesti : "Siinäpähän yrittävät, on tässä kerinny kaikenlaisten syytösten lomassa persaus kehkeytyä jo sewwerta meriveden kestäväksi ettei tuollainen hiekkalaatikkouhkailu kovin tunnu."

Juu, mutta jos sen Homman haluatte todelliseen nousuun, pitää ottaa huomioon juurikin ne, jotka eivät lue muuta kuin nuo Iltapäivälehdet. Hesarikin on monelle fiksulle ja koulutetulle nuorelle liian "raskasta" lukemista (ehkä onneksi?). Tarkoitan vain sanoa, että erityisesti kaupungeissa luvattoman monia nuoria ei vaan kiinnosta ottaa selvää asioista. Tähän isoon joukkoon tuo Vihreiden roska uppoaa, on uponnut aina ennenkin muiden asioiden tiimoilta. Kun asiat ei oikein kiinnosta, on helppo valita "hyvä", kunhan joku ensin kertoo mikä se on.

Mielipiteet ovat nykyään harvoin omia, ajatusprosessin kautta syntyneitä. On helpompaa olla samaa mieltä mitä muutkin. Sanoisin, että Ruotsalaisiin syvälle juurtunut laumasieluisuus on pesiytymässä Suomeen, eikä se toki koske ainoastaan maahanmuuttoasioita.

Juuri näihin äänestäjiin ViNa vaikuttaa SLAPP -keissillään.
  
  21. marraskuuta 2008 13:40:04

Nimi : Mika
  
Viesti : "Jos jotain ikävää tapahtuisi jollekin maahanmuuttokrittisjulkkikselle - mitä kukaan järkevä ihminen ei tietenkään toivo..."

Ai miten niin ei toivo? Toivominen ei sentään ole kriminalisoitu.
  
  21. marraskuuta 2008 13:40:19

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Adelphi - mua vaan getuttaa nämä kaikki hysteerikot jotka yleensä aina puhuvat asioista joista eivät mitään itse tiedä mutta mielipiteitä kyllä on ja sitten niitä tyrkytetään. Ei nyt ole kyse Halla-ahon kirjoituksista vaan ihan yleensäkin. Henkilökohtainen trauma mulla tosta.

Mullakin on jyrkkiä mielipiteitä mutta yleensä mä olen tutustunut aiheeseen että mä tiedän mistä on kyse. Propagandaa kun on aina kahteen suuntaan. Mutta sitten tulee näitä tyyppejä jotka huutaa hoosiannaa eikä pysty perustelemaan mitään faktapohjaisesti.
  
  21. marraskuuta 2008 13:41:26


guestbook © freebok.net