Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98426-98450

Nimi : ??
  
Viesti : Juha, tuolta kantilta tosiaan Vihreät ovat kaikissa asioissa Lahtista/persuja isompia pellejä. Ja minusta hekään eivät ole kauhean uskottavia.
  
  21. marraskuuta 2008 12:15:34

Nimi : JK
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Olen päässyt näille sivuille vasta kunnalisvaalien jälkeen, kun valtamedia on näistä kovasti puhunut. Valtamedioiden vääristely johtuu pelosta, joista Scriptan kirjoituksissa usein kerrotaan. Tekstejä nyt luettuani en voi muuta todeta, kuin että kirjoittaja on oikeassa hyvin monessa asiassa. Toivotan voimia tässä kohussa ja tulevaisuudessa tuki on ainakin minun osalta taattu!
  
  21. marraskuuta 2008 12:16:34

Nimi : Juha
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : Taidan olla sitten oikein emäpelle, itse en ole "vakavalla mielellä" äänestänyt ketään muita kuin Vihreitä ja nyttemmin Persuja....
  
  21. marraskuuta 2008 12:17:44

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Se joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön. Siinä viesti Vihreille Ämmille. Peli voi olla joskus kovaa mutta sen pitää olla reilua. Ja Vihreitten Ämmien peli ei ole reilua.
  
  21. marraskuuta 2008 12:19:30

Nimi : Roope
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jouko:
Lahtinen vain haluaa näyttää viherpeipoille että poliisi ja oikeuslaitos ei ole vain heidän työkalunsa. Samalla haluaa panna pisteen persoonaansa kohtaan jo pitempään kohdistuneen paskanheittoon. Kyllä omahyväisille ja ylimielisille Vihreille pitää näyttää kaapin paikka.

Ymmärtämällä tahallaan väärin jonkun turhan Vihreän Langan kolumnistin tekstinpätkää joka ei edes käsitellyt häntä? Ei näin näytetä kenellekään kaapin paikkaa. Miksi vajota samalle uhmaikäisen tasolle?

Teemu:
Eikä tässäkään ole muusta kysymys kuin pyrkimyksestä osoittaa Vihreille, kuinka hölmöä tietä ovat juuri valitsemaisillaan.

Ei se tuota kautta mene perille. Antaa vaan aseita vastapuolelle, juuri siten kuin he haluavatkin. He voivat halutesssan sijoittaa järjestöistään palkattuja kokopäiväresursseja tällaiseen puuhasteluun.

Ei pidä provosoitua kun provosoidaan. Oikeisiin laittomuksiin on toki puututtava. Jussilla on faktisesti ja taktisesti hyvät perusteet omiin tutkintapyyntöihinsä, mutta ei niitä pidä turhan takia tehtailla. Mieluiten ei enää yhtään.
  
  21. marraskuuta 2008 12:22:07

Nimi : Rixu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Aivan mahtavaa, että Halliksella on pokkaa olla Suomen vihatuin mies ja tekee sen vielä pää pystyssä yhtään nöyristelemättä. Lisää vettä myllyyn ja Hallis eduskuntaan seuraavissa vaaleissa. Kansan syvien rivien mielipiteet tässä vain tuodaan julki.
  
  21. marraskuuta 2008 12:22:10

Nimi : Mikael
  
Viesti : Nyt pelataan Vinan aloittamaa kuinka teet itsestäsi pellen korttipeliä rikosilmoituksia ja tutkintapyyntöjä satelee,no nämä VInat huomaa kohta kuinka typerää oli tälläinen lasten korttipeli ja asioista on alettava puhumaan oikeasti.

Tsemppiä Teemulle,Jussille ja kaikille muille jotka jotuvat pelamaan Vina teet itsestä pellen peliä.

Ja sitten ihman muille maille vierahille.
Netissä liukkaasti liikkuvat nettinetsit yllättivät ties kenen kultamuna kaupoilta,täyttyykö tässä nyt ihmiskaupan määritelmä?

3 kultamunaa=1 biljoonaa
  
  21. marraskuuta 2008 12:24:53

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
  
Viesti : Eräs Aamulehden sivuilla blogia pitävä dosentti mikä lie toivoo Halla-aholle vastablogia tai opponenttia, joka tieteellisesti käsittelisi Halla-ahon väitteitä ja kumoaisi ne.

Minäkin olen ihmetellyt, mitä nämä varsinaiset maahanmuuttotutkijat tekevät muuta kuin ylistävät monikulttuurisuutta ja leimaavat epäilijät natseiksi.

Blogin kommenttiosastossa kyllä esitetään epäily, etteivät ns. tiedeyhteisön jäsenet ryhdy käsittelemään Halla-ahon väitteitä, koska saattaisivat joutua toteamaan hänen olevan oikeassa ainakin joissain asioissa, mikä taas olisi natsismia.

"Halla-aho on vaarallinen."

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/hallaaholle-vastablogi
  
  21. marraskuuta 2008 12:32:28

Nimi : jellona
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tässä salaisen piirikokouksen tapahtumat tiivistettynä.

Aihe oli vihervasemmiston joukkotuho ja se välineet.
Teemun ehdotus oli käyttää zyklon-b:tä mutta Jussin mielestä se on vanhanaikaista. Timo taas arveli että säteilytys voisi toimia hyvin. Yhteisymmärrykseen ei vielä päästy.
Jussin idea perusmiesten rekrytoinnista raiskauksiin on kentällä otettu innokkaasti vastaan.
Todettiin myös että kentällä on ahkerasti piirretty hakaristikoristeita voitonparaatia varten.
Samalla kun keskustelimme askartelimme kutsukortteja linnan juhliin.
Lopuksi saunottiin ja ryypättiin. Tais muuten olla Teemu se joka oksensi ruskeille nahkasohville kännipäissään. On kuulemma itellä valkoset nahkasohvat ettei tule pahoinvointia.

Tämän paljastuksen tarkoitus on hiukan valottaa kenttäväkeä puolueen tavoitteista. Toivottavasti vihervasemmisto ei huomaa tätä viestiä.

Tuleekohan tästä tutkintapyyntö?
  
  21. marraskuuta 2008 12:34:56

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Porvaritko tuhoavat suomen kielen?"

- Jaa jotta hallitus leikkaa rahoja suomen kielen opetuksesta. Hmm... Voisiko johtua siitä, että jostain on otettava rahat somalin, urdun ja kaikkien muiden kymmenien maahanmuuttajien kielten opetukseen, joihin nykyisin pitää pistää rahaa. Asiaahan ei ilmeisesti voi ratkaista siten, että mamut opettelisivat jonkun yhteisen kielen jota tässä maassa puhutaan. Kuten vaikka...suomen?

AUTS!!! Ja heti läjähti ohimoon natsileimakirves. Sillä eihän tällaista saa ehdottaa! Eihän?
  
  21. marraskuuta 2008 12:35:31

Nimi : Roots
  
Viesti : Kultamunat kuoriutuvat että kopse vain käy
  
  21. marraskuuta 2008 12:36:40

Nimi : reino
Kotisivu : http://vaivihkaavainottu.freehostia.com/index.php
  
Viesti : TOIMITTAJAT HUOMIO!

Ajattelin kysyä tätä palstaa tiiviisti seuraavilta kymmeniltä toimittajilta, että nyt kun Sanna Ukkolan käyttämä asiantuntijalähde on paljastunut yhdeksi nettihäiriköiden kaikkien aikojen Top 10 -listan kärkinimistä, niin naurattaako teitä yhtään? Millään tasolla? Edes pientä kiherrystä tai aivan raakaa paskanaurua?

Kaikki muita nimittäin naurattaa. :)

Kannattaa lukea tuo Vaivihkaa vainottu vielä kertaalleen.

Tuli muuten mieleen sellainen, että kun Sanna Ukkola itsekin kirjoitti, että suuressa maailmassa on yleistymässä kansainvälinen, hieno tapa, että haastatelluille annetaan aina palkkio, niin mahtoikohan Sanna luvata Panulle mitään palkkiota tämän asiantuntijalausunnosta?

  
  21. marraskuuta 2008 12:38:28

Nimi : Jouko
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Vihreät on semmoinen stalinistiporukka joka ei suvaitse eriäviä mielipteitä maailmojasyleilevästä suvaitsevaisuudestaan huolimatta. Eivätkä halua alistaa ajamiaan asioita demokraattisen päätöksenteon alle vaan hoidella hommat käskyttämällä virkamiesjohtoisesti.
  
  21. marraskuuta 2008 12:39:06

Nimi : JF
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei jumalauta! :D Yksi toisensa jälkeen ilmestyy näitä aivan käsittämättömiä henkilöitä kuten tämä Jouni Kotakorpi joka laittaa sanat muiden suihin.

"Halla-ahon ja hänen uskollisimpien kannattajien piirissä kyse on syvemmälle menevästä ulkomaalaisvihamielisyydestä kuin mitä pelkkä kriittisyys antaisi ymmärtää. Mutta onhan se korrektimpaa määritellä itsensä ulkomaalaiskriittiseksi kuin ulkomaalaisvihamieliseksi."

Minä en ole uskollinen kannattaja vaan asetan itseni "tukija"-nimekkeen alle. Olen maahanmuuttokriittinen mutta en todellakaan ulkomaalaisvihamielinen. Kyseisen herran mukaan tälläistä vaihtoehtoa ei edes ole :D N A U R E T T A V A A.
  
  21. marraskuuta 2008 12:43:40

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kanada vapisee maahanmuuttajien edessä!

(joka tosissaan ottaa sitä tikulla persiisiin)
  
  21. marraskuuta 2008 12:44:58

Nimi : Viljami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : On taas saanut maha kipeänä nauraa noita Cosmon tempauksia. Eittämättä rikollisin öyhö netissä kaikilla mittareilla. Ja JKN:n mukaan hyvää yhteiskunnallista analyysia pukkaava kaveri, käyttäkää lähteenä, lehdistö, käyttäkää!

No niin. Niin kauan, kun Skepsis ry ja Vapaa-ajattelijainliitto pitävät tuota sekopäätä (JKN) listoillaan, on Sarah Palin kreationismeineen tieteen kovimmassa ytimessä. Muistakaamme, että ei tästä maasta tutkinnottomat ylioppilaat heti kesken lopu.

Ja Cosmo saa mennä vedättämään hampaat suustaan ja häipyä v*tuksi Tukholmaan, niin pysyy lahjakkuutensa rajoissa.
  
  21. marraskuuta 2008 12:47:07

Nimi : JF
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : btw, tuo Riikka Pulkkisen kannanotto päivän metrossa oli mielestäni melko järkevä.
  
  21. marraskuuta 2008 12:50:14

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Eräs Aamulehden sivuilla blogia pitävä dosentti mikä lie toivoo Halla-aholle vastablogia tai opponenttia, joka tieteellisesti käsittelisi Halla-ahon väitteitä ja kumoaisi ne.

Minäkin olen ihmetellyt, mitä nämä varsinaiset maahanmuuttotutkijat tekevät muuta kuin ylistävät monikulttuurisuutta ja leimaavat epäilijät natseiksi.

Blogin kommenttiosastossa kyllä esitetään epäily, etteivät ns. tiedeyhteisön jäsenet ryhdy käsittelemään Halla-ahon väitteitä, koska saattaisivat joutua toteamaan hänen olevan oikeassa ainakin joissain asioissa, mikä taas olisi natsismia."

- Rohkenisin olettaa, että se voisi johtua siitä, että tietävät ettei Jussin argumenteille löytyisi mitään tieteellisiä vasta-argumentteja.
  
  21. marraskuuta 2008 12:55:11

Nimi : Paul R
  
Viesti : "Lahtinen on pyytänyt poliisia tutkimaan, ovatko asianosaiset syyllistyneet joukkotuhonnan valmisteluun"

*Reps*
  
  21. marraskuuta 2008 12:58:19

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sitähän se Jussi yrittääkin saada aikaiseksi etä hänen kirjoituksiaan ja väitteitään analysoitaisiin ja yritettäisiin kumota järkisyin. Miksi rikkiviisaat proffat heräävät vasta nyt? Ei taida riittää vasta-argumentit että jotain tuloksia syntyisi.
  
  21. marraskuuta 2008 12:58:59

Nimi : ocean
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : mmm: "Pitää aina muistaa, että nämä vihervasurit TODELLA uskovat taistelevansa natsismia vastaan. Lähtökohtana on se, että nyt estetään uuden Hitlerin syntyminen, joten mikä tahansa on sallittua..."

Joku voisi kerrata Vihreillevasureille tämän kohdan "A man for All Season":sta. Erityisesti Sir Thomas Moren viimeisen kommentin.

William Roper: So, now you give the Devil the benefit of law!

Sir Thomas More: Yes! What would you do? Cut a great road through the law to get after the Devil?

William Roper: Yes, I'd cut down every law in England to do that!

Sir Thomas More: Oh? And when the last law was down, and the Devil turned 'round on you, where would you hide, Roper, the laws all being flat? This country is planted thick with laws, from coast to coast, Man's laws, not God's! And if you cut them down, and you're just the man to do it, do you really think you could stand upright in the winds that would blow then? Yes, I'd give the Devil benefit of law, for my own safety's sake!

Tosin fanaatikkoihin harvemmin tehoaa edes järki puhe.
  
  21. marraskuuta 2008 12:59:09

Nimi : Zngr
  
Viesti : JF: btw, tuo Riikka Pulkkisen kannanotto päivän metrossa oli mielestäni melko järkevä.

Kiitti vinkistä, piti lukaista ja niinpä oli. Lisäksi Riitta Pulkkinen ei maininnut suoraan Adolf-setää, natseja tai rasistisovinisteja joilla on huono koulutus, eiväthän he muuten vastustaisi maahanmuuttoa Somaliasta ja Irakista. Pisteet siitä.
  
  21. marraskuuta 2008 12:59:18

Nimi : Tinden
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : mahtoikohan Sanna luvata Panulle mitään palkkiota tämän asiantuntijalausunnosta?

Minua kyllä kiinnotaisi tietää se, että oliko pahojakin hajuhaittoja?
Onko toimittaja Ukkola joutunut istumaan kovinkin etäällä?

Puhelinhaastattelussa ei onneksi hajut häiritse.
  
  21. marraskuuta 2008 12:59:59

Nimi : Anna
  
Viesti : Hesarin pääkirjoitus kyvyttömistä opettajista

Opettaja-aihe näkyy laajentuneen vieraskirjan ulkopuolellekin. Yllättäen Hesarin artikkeli ei tarjonnut mitään kovin konkreettista ohjenuoraa. Ei siinä mitään vikaa, toisaalta - miksipä jostain matematiikan opetuksen didaktiikastakaan pitäisi pääkirjoituksessa ryhtyä puhumaan. Siinä on kyllä totuus, että opettajankoulutuksessa tähän ei olla keskitytty kovin paljoa.

Tänään esitimme lukupiirityömme muille opettajaksi opiskeleville, n. 10 kpl. Heittelimme esimerkkejä eri maissa tapahtuneista ristiriitatilanteista (Ranskan huivikielto, Brittien burkhaan pukeutunut äänenvaimennettu opettaja jne) ja olimme printanneet porukalle muutaman uutisartikkelin luettaviksi.

Oli jännittävää nähdä, miten eri kannoilta asioita saattoi katsella. Vastakkainasettelunhan kaikki löysivät "Porvoolainen koulu kielsi suomen kielen käytön" ja "Helsinkiläinen koulu kielsi äidinkielen käytön oppitunneilla" -uutisista. Parin mielestä se oli kuitenkin päivänselvää, että älähdämme heti, jos meitä kielletään puhumasta suomea, mutta suomipakko kuulostaa porukasta ihan pätevältä lausunnolta. Ilahduttavasti erimielisyyksistä huolimatta keskustelimme asiasta ja päädyimme siihen, että pedagogisesti kummatkin kielipakkonäkökulmat ovat perusteltavissa. Kieltä oppii sitä enemmän, mitä enemmän sitä käyttää. Jos asiasta vallitsee kuitenkin täyskielto, se ruokkii asennevammaa, eikä sitäkään haluta (tehdä koulua vastenmieliseksi paikaksi).

Nämä asiat ovat tosi hankalia, kun mitään yhteistä säännöstöä ei tunnu olevan. Opettajat ja koulut tarkoittavat oppilaidensa parasta. "Oppilaat saavat nopeasti kiinni kielestä ja pääsevät mukaan yhteisöön!" Sitten tulee lehdistö ja haukkuu porukan rasisteiksi.

Puhuttiin jonkin verran myös käytännön näkökulmasta. Monikielisten oppilaiden eriyttämisestä on tehty tavattoman hankalan kuuloista. Ei se mitään taikatemppua vaadi. Sekin on jo paljon, jos luokassa tehdään tehtäviä parityönä tai itsenäisesti, ja opettaja kiertelee auttamassa. Tällöin voi hienovaraisesti, vain asianomaisten oppilaiden kuullen, avustaa helpompia ja oppilailla on matalampi kynnys kysyä, jos he eivät jotain kohtaa ymmärtäneet.

Tarvitaanko tähänkin oppilaille eri oppimateriaalit, jotka ottavat heidän kulttuuriset lähtökohtansa huomioon?

Loppukaneettina vielä, että olen kyllä sitä mieltä, että tarinamuotoiset historian ja biologian yläkoulun oppikirjat ovat aika vaikeita. Ehkä niitä on kiva lukea, mutta itsenikin on hankala poimia niistä olennaisia tietoja. Jos kokeessa kuitenkin kysytään muistinvaraisia faktoja, ei rönsyilevässä kirjassa ole mitään järkeä. Ehkä, jos niiden tarkoitus on opettaa lukemaan näille oppiaineille tyypillisiä tekstejä, voisi koekysymyksinäkin olla tällaisen tekstin lukeminen ja sen perusteella kysymyksiin vastailu.
  
  21. marraskuuta 2008 13:00:53

Nimi : Peikko
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Heh, hassua sinänsä että tämä mustamaalaus on noussut oikeaksi mediavyörytykseksi juuri, kun Jussi itse on maapallon toisella puolella, eikä täällä koto-Suomessa kirjoittelemassa vastineita. :)
  
  21. marraskuuta 2008 13:01:38


guestbook © freebok.net