Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98351-98375

Nimi : Valkea
  
Viesti : Tällaisissa globaaleissa tulevaisuudennäkymissä on vaarallista ottaa maahanmuuttajia:

http://edition.cnn.com/2008/POLITICS/11/20/global.trends.report/
  
  21. marraskuuta 2008 6:21:12

Nimi : Saarelainen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jopas sattuikin! Illalla kirjoitin täällä Rinkebyn koulun kriisiytymisestä, ja heti aamulla saan lukea rangaistukseksi Mirja-Tytti Talibin ja Päivi Lipposen laatiman aivopesuohjelman suomalaisille opettajille:

"Opettajat eivät osaa kohdata monikulttuurisia oppilaita

<...> Mikä sitten hiertää? Opettajan toimintaa luokassa ohjaavat usein teoriat ja uskomukset, jotka ovat syntyneet ennen opettajankoulutusta ja joita opettaja muokkaa nopeasti tilanteiden vaihtuessa. Opettaja saattaa pitää omaa kulttuuriaan ja sen edustajia ainoina oikeina – muita kulttuureja edustavia vain siedetään. Kun todellista kohtaamista ei synny, yhdessäolo tuntuu vaikealta. Monikulttuurisessa koulussa opettajalla on oltava halua ja kykyä toimia luontevasti erilaisissa kulttuurisissa ympäristöissä. Tällainen herkkyys on mahdollista kaikille, mutta joustavimmin se kehittyy niille, jotka osaavat eri kieliä tai ovat itse joutuneet katsomaan asioita vähemmistö- tai alakulttuurista käsin.

<...> Opettajankoulutuksen tavoitteena on synnyttää kasvattajissa herkkyyttä ymmärtää ja hyväksyä kulttuurien väliset erot. Opettaja omaksuu monenlaisia viitekehyksiä ja osaa soveltaa vaihtoehtoisia ajattelumalleja eri kulttuurisiin tilanteisiin. Tällöin opettaja on myös syvällisesti tiedostanut oman erilaisuutensa. <...> "

http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Opettajat+eivät+osaa+kohdata+monikulttuurisia+oppilaita/1135241280058

  
  21. marraskuuta 2008 6:57:08

Nimi : Lukija Vantaalta
  
Viesti : Opettajat varmasti ovat mielissään kun Mirja-Tytti (onko tuo nimi Pahkasiasta?) Taliban ja Lipposen rouva kertovat, että he eivät osaa kohdata monikulttuurista värinää.

Uskoisin, että kohtaamiselle ei jää aikaa, kun pitää keskittyä paimentamaan näitä tummahipiäisiä rasavillejä, jotta luokkaan saataisiin edes jonkinlainen työrauha.
  
  21. marraskuuta 2008 7:08:00

Nimi : M
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Aseiden kieltämistä vastustava ja aseharrastuksen tasapuolista mahdollisuutta kannattava adressi on kerännyt yli 25000 allekirjoitusta. Allekirjoita sinäkin!

http://www.adressit.com/aseet
  
  21. marraskuuta 2008 8:01:13

Nimi : Nikopol
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Talib-Lipponen Komplexin kirjoitus on mokutusta puhtaimmillaan. Tieteellisen pohdinnan näköistä stiiknafuuliaa jonka perimmäinen tarkoitus on osoittaa etteivät suomalainen kulttuuri ja sen arvot, perinteet ja käytänteet ole missään tapauksessa ja millään muotoa parempia tai edes yhtä hyviä kuin maahanmuuttajien omat, ja että suomalaisten pitää luopua omastaan ja sopeutua, muuten olla rassismi.

Kyllä maahanmuuttajia osataan kohdata siinä missä kantaväestöäkin. Heitä ei vain kumarreta ihan niin syvään kuin Talibbonen haluaa. Opettajankoulutukseen pitää siis saada lisää matelu- ja alistumiskoulutusta. Niiden muutaman prosentin vuoksi. Etteivät syrjäydy polttamaan autoja.

Suurkiitos Rinkeby-linkeistä, tulevat tarpeeseen kun joudun pian kuuntelemaan monikulttuurisen koulunsa ylistystä. Hausja provokaatio luvassa!

ObPanu: raiskauksista on jo puhuttu tarpeeksi. Niinpä toivon hartaasti ViNa:lle kokonaisuudessaan ja Ukkolan plikalle erikseen tapaamista Panu "Cosmo Hunk" Höglundin kanssa henkevän ajatustenvaihdon ja yökyläilyn merkeissä.

Veljet. Vuosi on ollut hyvä. Nautitaan.
  
  21. marraskuuta 2008 8:04:35

Nimi : LW
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Brr. Kaikkeen sitä netissä törmääkin. Lieneeköhän tämäkin viehättävä arabiperinne teoriassa nyt Suomessa laillinen, kun poikia kerran saa virallisesti ympärileikata?

http://lyhytlinkki.net/?vtac7fk5

Kelatkaa, mikä show. Nykyaikana juhlahetken televisointikin olisi toki mahdollista, joskin paikan päälle kokoontuminen kyllä varmasti vahvistaa yhteisöllisyyttä!
  
  21. marraskuuta 2008 8:04:42

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mirja-Tytti ja Päivi eivät varmaankaan ole kuulleet siitä uudesta monikulttuurista, josta Vesa Puuronen kirjoitti. Mikä se olikaan? Se täti, jolla on munat - eli monikulttuuri, jossa oikeasti tärkeissä asioissa kuitenkin pitää noudattaa länsimaisia arvoja.
  
  21. marraskuuta 2008 8:08:23

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kullervo:
"Sitä - voi visvasyyläinen vittu ja kyrpätynnyri sentään - saa mitä tilaa.
Ja minun kuolleen lapseni repostelu oli liikaa. Poliittinen korrektius perseeseen - elämme mediasodan aikaa."

Taidan muistaa episodin, enkä kyllä ala tuomitsemaan siuta jos pistät rallin päälle, tahi sen jälkeen säälimään Cosmo&companyä. Hermot ne on hevosellakin ja ne menee jos riittävän pitkälle vedätetään.
  
  21. marraskuuta 2008 8:27:30

Nimi : Alumiinitaivas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : trani
Mitä teen : Viritän keskustelua

Viesti : Millanen on Halla-ahon tai persujen käsitys esim. aasialaisperäisistä maahanmuuttajista keskimäärin?

21. marraskuuta 2008 0:21:01


Tuoreena sitoutumatonta mutta perussuomalaisten listoilla ollutta ehdokasta äänestäneenä vastaan minäkin omasta puolestani, kokemukset korkeakoulu- ja työmaailmasta:

Pirun mukavaa ja ahkeraa väkeä. Niinkin ahkeraa, että ihan välillä hirvittää - noidenko kanssa pitäisi kilpailla samoista työpaikoista :). Muutama on tullut vähän tutummaksikin, kivaa on ollut. Pieniä kommunikaatiohaasteita joidenkin kiinalaisten lontoonmurteiden kanssa mutta kun kärsivällisyyttä ja kohteliaisuutta on riittänyt niin ei siinä mitään ongelmaa.

Tämän sivuston aiheeseen liittyen: eräs tuttu aasialaisperäinen perusti tässä taannoin yritystä - menemättä nyt enempää yksityiskohtiin, ihmetteli sitten jälkikäteen kuinka TE-keskuksessa tjsp. ilmapiiri oli mennyt jotenkin vaikeaksi sen jälkeen kun tuore yrittäjä oli melko avoimesti eräässä yhteydessä todennut, että ei hänen kannata työllistää tai varsinkaan tuoda maahan työntekijöitä Lähi-idästä, ne kun eivät kokemuksen mukaan oikein sopeudu tekemään töitä...piti sitten vähän avata tätä suomalaista diskurssia. Minkä jälkeen huutonaurua.


  
  21. marraskuuta 2008 8:35:29

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ryhmäkoti Ingas on ahdettu täyteen nuoria
Virallisesti tilaa on yhdelletoista, mutta nytkin väkeä on tuplasti
Elsa Tuppurainen

helsingin sanomat

Ryhmäkoti Ingas Espoon Pellaksessa on täpösen täynnä.

Ilman huoltajaa maahan pyrkivien lasten ja nuorten vastaanottokodissa on virallisesti yksitoista paikkaa. Juuri nyt talossa majailee 20 poikaa.

Tytöt on ohjattu tien toisella puolella olevaan rakennukseen.

Keltaisen hirsitalon keittiössä on juuri ruokailtu. Tumma poika pyyhkii pöydät ja täyttää astianpesukoneen.

"Nämä nuoret ovat todella ahkeria", johtaja Mari Pyy kiittää.

Johtajan ja marokkolaissyntyisen vastaavan ohjaajan Mounia Abdellaouin lisäksi lasten arkea pyörittää kymmenen ohjaajaa.

Heistä kuudella on maahanmuuttajatausta. Maahanmuuttajataustaisten ohjaajien lisäksi on kaksi sosiaalityöntekijää, terveydenhoitaja ja toimistosihteeri.

Joukko pärjää yhteensä 22 kielellä.

Espoon kautta kulkee noin kaksi kolmasosaa kaikista Suomeen saapuvista alaikäisistä turvapaikanhakijoista.

Eniten heitä tulee Irakista, Somaliasta ja Afganistanista. Useimmat ovat 16–17-vuotiaita poikia, mutta tänä syksynä tyttöjäkin on tullut poikkeuksellisen paljon.

Ingas tarjoaa tulijoille leposijan ja hoivan. Jokainen saa alkupaketin, jossa on hammasharja, -tahna ja saippua. Leikin ja pelaamisen ohella tankataan heti myös suomen alkeita.

Ingaksessa ei setvitä tulijoiden taustoja.

Poliisin tehtävä on selvittää lapsen henkilöys ja matkareitti. Kun turvapaikkaprosessi on käyty eli kuulustelut tehty, lapset siirretään maan muihin ryhmäkoteihin.

Tavoite on, että nuoret viipyisivät Ingaksessa 1–2 kuukautta. Nyt tavoite ei toteudu."

http://www.hs.fi/digilehti/kaupunki/artikkeli/Ryhm%C3%A4koti+Ingas+on+ahdettu+t%C3%A4yteen+nuoria/1135241280085

Huomatkaa henkilökunnan määrä!
Ja vanhuksia kehotetaan tekemään tarpeensa vaippoihin, kun ei ole rahaa palkata tarpeeksi porukka heitä auttamaan!

J-lauta! Vetäköön vessanpytystä itsensä alas ne limanuljaskat, jotka tällaisia arvoasetteluja priorisointia ovat ajaneet ja edelleen ajavat!

  
  21. marraskuuta 2008 8:47:29

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Turvapaikanhakijoita saapuu Suomeen enemmän kuin aikoihin

Vastaanottokeskusten paikkamäärää on jo vuoden alkuun verrattuna kaksinkertaistettu. Paikkoja on Suomessa nyt 2 000, mutta sekään ei riitä.

"Ennusteiden mukaan turvapaikanhakijoiden määrä voi tänä vuonna rikkoa 4 000 rajan", kertoo maahanmuuttojohtaja Sirkku Päivärinne sisäministeriöstä.

Tänä vuonna Suomeen on saapunut noin 500 alaikäistä turvapaikanhakijaa ilman huoltajaa. Viime vuonna alaikäisiä hakijoita oli vain 97

www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Turvapaikanhakijoita+saapuu+Suomeen+enemm%C3%A4n+kuin+aikoihin/1135241277646

Otaniemeen kaavaillaan tilapäistä vastaanottokeskusta. Se kykenisi ottamaan 150–300 turvapaikanhakijaa. Asuntola toimisi kaksi vuotta kauttakulkuyksikkönä, jossa turvapaikan hakijat oleilisivat poliisin ja maahanmuuttoviranomaisten tekemän tutkinnan ajan.


Tässäkään jutussa ei pohdita niitä syitä miksi hakija määrät nousevat vuodessa näin paljon. Vouhotetaan vaan minne sijoittaa kaikki 500 ankkurilasta. No paikkahan löytyy tiloista jotka oli suunniteltu opiskelijaasunnoiksi. Näin se menee, jos asuisin Otaniemessä olisin hieman harmissani kyseisestä tilanteesta.
  
  21. marraskuuta 2008 8:52:40

Nimi : Juha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : PH:iin liittyen Vihreistä naisista:
Kuulin taannoin ihan oikeassa keskustelussa kommentin, että Linkolalla oli säännöllisesti tapana ottaa kesän ajaksi opetuslapsi, siis nuori Vihreä nainen, ja opettaa omaa aatettaan käytännössä, ja "näyttää aatteensa voimaa" siinä sivussa. Ehkä tuo on vain jokin nuoren naisen, erityisesti "tiedostavan" nuoren naisen aikuistumisriitti, että pitää etsiä parikymppisenä pahimmat mahdolliset äijänkäppyrät satunnaiskumppaneiksi, jotta riittää motivaatiota koko loppuelämäksi huutaa valkoisen heteromiehen äärimmäistä pahuutta?
  
  21. marraskuuta 2008 8:54:08

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Monikulttuurisessa koulussa opettajalla on oltava halua ja kykyä toimia luontevasti erilaisissa kulttuurisissa ympäristöissä

Niinpä, viskataan silmille vielä.
  
  21. marraskuuta 2008 8:59:29

Nimi : acc
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : http://www.vihreatnaiset.fi/category/tiedote/
- Oleellisinta olisi nyt puhua siitä, miten naisiin kohdistuva väkivalta – sekä maahanmuuttajien että suomalaisten miesten tekemä – saataisiin loppumaan. Tämä on todellinen ongelma, johon perussuomalaiset eivät ole osoittaneet kiinnostusta tai ratkaisuja, Vihreiden Naisten pääsihteeri Sirpa Hertell toteaa.

Ainakin Jussi Halla-aho on osoittanut huomattavaa kiinnostusta raiskausten määrän vähentämiseksi.

Jos nyt joku vihreä tätä lukee, niin täältä tulee nyt heille tiedoksi ratkaisu, joka taatusti vähentää muukalaisten tekemiä raiskauksia. Jos maahanpääsyä rajoitetaan voimakkaasti riskiryhmien osalta, raiskausten määrän kasvu pysähtyy. Ja laskuun se lähtee, kun aloitetaan raiskaajien ja rikollisten karkoitukset. Niille jotka ovat ehtineet saada kansalaisuuden voidaan antaa pidempiä tuomioita. Ja luonnollisesti maahanmuuttajaväestölle tulee tehdä selväksi, että suomalaisia naisia ei raiskata.

  
  21. marraskuuta 2008 9:06:44

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Oikeastaan vallitsevaksi käytännöksi voitaisiin ottaa, että kaikki pakolaistoiminta sijoitettaisiin yliopistojen tiloihin tai niiden välittömään läheisyyteen."

Totta. Ja myös ruotsinkielisten alueille. Mutta kun ne ei kuitenkaan halua sitä Astrid Thorsin maanitteluista huolimatta.
  
  21. marraskuuta 2008 9:08:29

Nimi : Valkea
  
Viesti : Left Turn on The Red Light:

http://www.youtube.com/watch?v=WhW8g_inE7Q&feature=related
  
  21. marraskuuta 2008 9:10:47

Nimi : Zngr
  
Viesti : Hitto kun rupesi suututtamaan tuo Vihreiden naisten jeesustelu heti aamusta, miten ne voi ottaa itseensä sen, että joku haluaa vähentää raiskauksia ja kirjoittaa siitä blogissaan

Perussuomalaisten hiljaisuudesta voi tehdä sen tulkinnan, että kenet raiskataan ensin -puhe on ihan linjassa puolueen periaatteiden kanssa. En olisi uskonut, että joudun vielä 2000-luvulla ylipäätään käymään tällaista keskustelua, hämmästelee Järvinen.

Niin, Järvinen, kun te keskustelette ihan keskenänne asiasta jota ei ole olemassa? Mitä siihen muut voi sanoa, jos ette ymmärrä, mitä on kirjoitettu, ettekä usko, kun sanotaan että raiskauksia halutaan vähentää.

"Moi, en halua lisää raiskauksia"
"Raiskaus mainittu! Miten tämä on mahdollista! Rikos!"
"Ei... kun haluan vähentää raiskauksia"
"MINÄ OLEN VIHREÄ NAINEN ENKÄ KESKUSTELE RASISTIEN KANSSA"
  
  21. marraskuuta 2008 9:13:37

Nimi : Zngr
  
Viesti : Jestas tuota Vihreiden Naisten "logiikkaa", ensin vaaditaan Soinia ja Perussuomalaisia sanoutumaan irti sitoutumattoman henkilön, Halla-ahon, kirjoituksista, jossa hän nimenomaan toivoo että raiskauksia vähennetään.

Sitten:

Tämä on todellinen ongelma, johon perussuomalaiset eivät ole osoittaneet kiinnostusta tai ratkaisuja, Vihreiden Naisten pääsihteeri Sirpa Hertell toteaa.

Eli Perussuomalaiset ovat vastuussa kirjoituksista, joissa pyritään avaamaan silmät sille, miten rikollisuutta ja raiskauksia voidaan vähentää, jos siitä pyritään nostamaan syyte tai on rikollista toivoa rikosten vähenevän... mutta samalla he eivät tarjoa mitään keinoja rikosten vähentämiseksi?

Eli PS on vastuussa osasta "toivon, että..." mutta PS ei kuitenkaan ole vastuussa, tai voi ansiokseen lukea ehdotuksia joita alla-aho on esittänyt raiskausten vähentämiseksi.

Niinq häh.
  
  21. marraskuuta 2008 9:22:46

Nimi : PT
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Normimeininkiä:
http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id108158.html
  
  21. marraskuuta 2008 9:23:27

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : acc: Ja luonnollisesti maahanmuuttajaväestölle tulee tehdä selväksi, että suomalaisia naisia ei raiskata.

Pikemminkin väestölle, myös maahanmuuttajaväestölle, pitää tehdä selväksi, että naisia, olkoon suomalaisia, somalialaisia, iranilaisia tai bhutanilaisia, ei raiskata.
  
  21. marraskuuta 2008 9:25:12

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lotta:Mirja-Tytti ja Päivi eivät varmaankaan ole kuulleet siitä uudesta monikulttuurista, josta Vesa Puuronen kirjoitti. Mikä se olikaan? Se täti, jolla on munat - eli monikulttuuri, jossa oikeasti tärkeissä asioissa kuitenkin pitää noudattaa länsimaisia arvoja.

Kyllä minusta siinä Puurosen esittämä monikulttuurisuus oli ihan perinteistä. Epäonnistuessaanhan mharjoitettu monikulttuurisuus on aina "väärää monikulttuurisuutta" ja asia korjaantuu maahanmuuttoa kasvattamalla ja järjestämällä monikulttuurisuuskoulutusta.
  
  21. marraskuuta 2008 9:26:54

Nimi : Juha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Älkää nyt hyvät ihmiset unohtako, että Kongon sisällissota, ryöstöt, raiskaukset ja joukkomurhat siellä ovat suomalaisten rasistien syytä!

... samoin raiskaukset Suomessa ... ongelmista pitää keskustella, mutta ongelmien aiheuttajia ei saa syyllistää, koska he eivät ole ongelmiin syyllisiä, vaan rasistit ...
  
  21. marraskuuta 2008 9:28:15

Nimi : ihminen
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : " "Oikeastaan vallitsevaksi käytännöksi voitaisiin ottaa, että kaikki pakolaistoiminta sijoitettaisiin yliopistojen tiloihin tai niiden välittömään läheisyyteen."

Totta...."

Mitä mitä eikö pojilla ole rahkeet riittäneet kunnon koulutukseen ;)Onhan Mestari itsekkin yliopiston kasvatti.

Ruotsinkielisiin kuntiin sijoittaminen olisi ihan ok, onhan ruåtsi helpompi oppiakkin kuin suomi (ainakin erään poliitikon mukaan).
  
  21. marraskuuta 2008 9:31:17

Nimi : Juha
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Vihreiden naisten logiikka on kyllä erehtymätön, tuossa samassa tiedotteessa, jossa kerrotaan tutkintapyynnöstä, korostetaan voimakkaasti kotiväkivallan vastustamiseksi tehtävää työtä -> leimataan Halla-aho samalla kivasti kiertäen naistenhakkaajaksi.
  
  21. marraskuuta 2008 9:31:54

Nimi : Junkkari
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Onko kukaan seurannut Pravdan keskustelua aiheesta: "Perussuomalaiset vaativat maahanmuuttajalle oleskelulupaa"?

Aikamoista itkua ja parkua tyyliin "perussuomalaisten rotuoppi hyväksyy nämä pakolaiset, koska he ovat valkoisia", "Onko Halla-aho laskenut paljonko nämä naiset maksavat suomelle?"

Yleinen mielipide keskustelussa tuntuu olevan, että koska turvapaikanhakija ei ole musta, niin hän ei ole "aito". Tämähän vahvistaa käsitystä siitä, että ns. suvaitsevat ovat itse asiassa pahimpia rasisteja, sillä heille musta ihminen ei ole ihminen vaan koko rotunsa (paha sana) symboli, eikä mustalla ole arvoa kuin mielenkiintoisena näyttelyesineenä kulttuurikeskuksen etnoillassa.

Samoin keskustelusta tulee mieleen, että ollaanko suomessa todellakin niin naiiveja, että uskotaan turvapaikanhakijan olevan todellinen hädänalainen kunhan tällä vain on oikea ihonväri. Eihän nyt mitään ankkurilapsia tai muita keinottelijoita suomeen tulevissa ole. Eihän ne nyt tänne asti tulisi pelkästään huijaamaan meitä. Sitä paitsi eihän musta voi olla paha.
  
  21. marraskuuta 2008 9:34:29


guestbook © freebok.net