Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98326-98350

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kukkahattutädit
  
  21. marraskuuta 2008 1:51:03

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Fdg: loistava kooste. En ole koskaan aiemmin lukenutkaan tämän palstalla mainitun iirinkielen tutkijan Panu Höglundin kirjoituksia. Jotenkin alkaa tuntua, että Sanna Ukkolan ammatillinen uskottavuus ja ura toimittajana olikin sitten siinä. Vaikea varmaan enää on tuosta alemmaksi päästä.

Täytyy sanoa, että iirinkielen tutkimus taitaa olla aika vaarallinen laji. Siis mielenterveydelle, onko kenelläkään laittaa kuvalinkkiä tästä IS:n tähtilähteestä?

Sanna Ukkolalla on kyllä loistava ura tutkivana journalistina. Se ura taitaa olla nyt takana. Sanna pärjää kyllä, luulen hänen seuraavan duunipaikkansa olevan viemärisukeltajana.

Tinden: kaivoin tietoja siitä Kirkkonummen keskuksen taustoista. Pitää vielä koota palaset yhteen. Viikonloppuun varmaan menee, mutta tulossa on.
  
  21. marraskuuta 2008 1:53:12

Nimi : Risto A,
  
Viesti : Katsokaas tämä:

http://www.youtube.com/watch?v=KAdaHzK8XGM&feature=related

Tuossa on kulttuurirelativismia normitoimittajalle koko vuodeksi.

Sanonpa vain genrestä jotain tunteville, että 'midnight meat train' ei jätä vannoutuneintakaan Clive Barker fania kylmäksi..

Vittu, vuoden paras leffa. .\m/
  
  21. marraskuuta 2008 1:53:19

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : ibn ghul: Eli internetin lisättyä sensurointia ja valvontaa kannattavat henkilöt käyttävät asiantuntijanaan ihmistä, joka henkilökohtaisesti vastaa huomattavasta osasta törkeintä nettiin tuotettua materiaalia, ja tällä perusteella pyrkivät sensuroimaan ns. rasistien tuottamaa materiaalia, vaikka rasisteilla ei ole mitään tekemistä törkymateriaalin kanssa, ja heidän asiantuntijallaan on.

No jaa. Enpä ole kyllä kuullut, että juuri muut olisivat hairahtaneet Panua asiantuntijana käyttämään kuin Sanna Ukkola (ja jossain mielessä kai Jussi K. Niemeläkin). Totta kyllä on, että Panu on tässä internetsensuuriasiassa nyt samassa rintamassa sensorien kanssa, mikä on sinänsä aika hupaisa tilanne. Onpa hän häätynyt takavuosien vuodatustensa tiimoilta suorastaan itsekriittiseksikin:

En voi itsekään sanoa käyttäytyneeni takavuosien verkkofoorumikeskusteluissa erityisen sivistyneesti...

Noiden täällä juuri siteerattujen usenet-kommenttien valossa tuo on kyllä understatement of the year.
  
  21. marraskuuta 2008 2:00:50

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : kielen tutkimus taitaa olla aika vaarallinen laji

tulee kumman nuivaksi, tai muuten vihamieliseksi
  
  21. marraskuuta 2008 2:04:38

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
  
Viesti : Saarelainen:
Rinkebyskolanista:
Rojas arvioi, että käännöspiste jonka jälkeen ruotsalaiset poistuvat ja vievät lapsensa mukanaan on silloin kun maahanmuuttajien määrä koulussa nousee 20 prosenttiin alueellisesta väestöstä. Syykin on selvä - ottaen huomioon, että maahanmuuttajilla on enemmän lapsia - maahanmuuttajaoppilaiden määrä koulussa nousee tuolloin puoleen oppilaista. Lapset tulevat kotiin koulusta puhuen Rinkeby Svenskaa, tasaisine intonaatioineen, ja runsaine turkkilais- ja arabiperäisine slangisanoineen, joita näin sitten etnisesti ruotsalaiset kylvävät. Rinkebyssä ja Tenstassa tämän pisteen ohi on menty kauan siten.

“Erottelu on olemassa,” sanoo Björn Hjamarsson, Bredbyn koulun rehtori Rinkebyssä. “Tämä on erillisalue”.
Tässä Bredbyn 400 oppilaan koulussa alle 10 lasta puhuu ruotsia kotonaan. Ruotsi esitteli laajalti avoimen koulujen vaihtoehtojärjestelmän 1990-luvun alussa ja se vaikuttaa tällaisissa koulupiireissä. Jotkut kunnianhimoiset vanhemmat laittavat lapsensa kaupungin keskustassa oleviin kouluihin, koska se on ainoa tapa luoda suhteita ruotsalaisiin ja tätä kautta (vanhemmat luulevat) nousta elämässä ja yhteiskunnassa ylöspäin. Kaikkein konservatiivisimmat muslimivanhemmat, jotka näkevät Ruotsin moraalittomana ja ateistisena eivätkä halua tyttäriensä menevän koulun tanssiaisiin, käyttävät alueen multikulttuurikouluja.

Englannintunnilla olevat 15-vuotiaat oppilaat ovat kotoisin Somaliasta, Syyriasta, Turkista ja Irakista. Monet tytöistä ovat pukeutuneet pään peittävään huiviin tai hijabiin. Jos Bredby edustaa alueen kouluja (ja se näyttäisi tekevän sitä),
niin Ruotsi on opetustuloksissa paljon, paljon parempi kuin muut Euroopan maat tai Yhdysvallat. Lasten englanti - kolmas kieli kaikille heille - on erinomaista, vaikka heiltä ottaisi hetken päästä eroon ujoudestaan ja käyttää sitä. He eivät puhu politiikkaa ja he ovat yksimielisiä siitä, että Yhdysvallat on “cool”. He haluavat tietää paljon amerikkalainen lehtimies tienaa ja onko Tupac Shakur oikeasti kuollut. “Siellä ei voi tulla kuuluisaksi” sanoo yksi heistä. Ainoa erimielinen kommentti Yhdysvaltojen “cooliudesta” tulee ruotsalaiselta opettajalta, eikä se ole yllättävää.
Erityisesti Saddam Husseinin hallinnon kaatumisen jälkeen, jonka uhrien joukossa on monien kurdien ja irakilaisten turvapaikanhakijoiden sukulaisia, anteeksipyytelemätöntä amerikkamyönteisyyttä löytyy enemmän maahantulijamuslimien kuin alkuperäisten ruotsalaisten keskuudesta.

Etnisesti ruotsalaiset tulevat harvoin Rinkebyyn. Monet näistä oppilaista tulevat hermostuneiksi ja heistä tuntuu siltä, että heitä tuijotetaan silloin kun he matkustavat kauemmaksi naapuristostaan. Se mikä erottelee oppilaita toisitaan terävimmin, on kysymys siitä ovatko he vai eivätkö he ole ruotsalaisia. Kysyttäessä tätä, puolet heistä vastaa päättäväisesti ”kyllä” ja toinen puoli vastaa päättäväisesti ”ei”. ”Olen ruotsalainen” sanoo eräs somalityttö. ”Ja olen ylpeä siitä, että olen ruotsalainen. Olen syntynyt täällä.” Yksi hänen ystävistään tuhahtaa vieressä.

Voisiko jotain samanlaista mitä tapahtui Ranskassa tapahtua myös täällä Ruotsissa? Mellakoita joissa poltetaan autoja ja jengit riehuvat? ”Ehdottomasti” sanoo eräs ikkunan vieressä istuva hontelo poika. ”Täällä poltetaan autoja koko ajan. Ei siksi, että ihmiset olisivat vihaisia, vaan siksi että se on heidän mielestään hauskaa.” Ja toden totta; hiiltynyt paikka maassa koulun sisäänkäynnin vieressä osoittaa mihin kohtaan viime viikonloppuna ajettiin auto seinää vasten ja sytytettiin tuleen.


Lisää samasta aiheesta:
http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/category/kaannosteksteja-maailmalta/

(Jusupliut, kun täällä vieraskirjassa on nykyään trafiikkia...)
  
  21. marraskuuta 2008 2:07:34

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Totta kyllä on, että Panu on tässä internetsensuuriasiassa nyt samassa rintamassa sensorien kanssa,

Eihä se kestä jos vittuillaan takasin.
  
  21. marraskuuta 2008 2:07:55

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : asiantuntijana käyttämään kuin Sanna Ukkola

No, sillähän oli antirasisti jonka tekstit on geneettisesti päteviä, ajan hermolla oleva asiantuntija joka on pihalla kuin lumiukko ja häirinnän uhri jonka tekstien räävittömyys on vertaansa vailla.

  
  21. marraskuuta 2008 2:13:50

Nimi : Dan
  
Viesti : "Mistä ihmeen vihakampanjasta puhut, on tainnut mennä meikäläiseltä nyt ohi?"

Siitä, että ensiksi päätetään tehdä rikosilmoitus tai tutkintapyyntö poliisille ja vasta sitten aletaan, porukalla mittiä mistähän "rikoksesta" ilmoituksen saisi tehtyä. Eikö tällainen järjestys jo kerro jotain siitä, etteivät motiivit ainakaan kovin ystävällisiä ole. Toinen vihan tunnusmerkki on järkevinä pidettyjen ihmisten itsekontrollin pettäminen niin, että he alkavat kirjoitella aggressiivisesti ja epäasiallisesti blogeissaan ja muuallakin.

Tietenkin viha myös synnyttää vihaa, joten kuka enää pystyy sanomaan, missä vihaa ensimmäisen kerran esiintyi, kun täysi sota on käynnissä. Jossakin vaiheessa vain pitää jättää kostamatta. Niinhän ne riidat yleensä loppuvat. Autuaita ovat rauhantekijät...
  
  21. marraskuuta 2008 2:14:03

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Pirjo:
En voisi itse koskaan uhkailla ketään enkä varsinkaan kakaroita.Tarkoitus on joskus itsekin adoptoida lapsi kunhan vain adoptiolainsäädäntöön tulee tarvittavia muutoksia.

Heitä Ciclista voltti.

Todistit juuri aikaisemman väitteeni siitä, että vihreät ampuvat itseään jalkaan - lasten aikana.

Ja Sergein molemmilla piipuilla ammuslaatikot kerralla tyhjentäen.

  
  21. marraskuuta 2008 2:16:03

Nimi : Aurajoen varrelta
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Löysin tällaisen linkin. :( Olisikohan syytä Sanna Ukkolan lukaista myös? Karmea juttu, jos tosi.
http://vaivihkaavainottu.freehostia.com/juttu.php

Miksi poliisin vanhat tutut saavat tekosensa anteeksi vain jos mielipiteet ovat oikeat? En sano että H-a:n mielipiteet ovat yhtään sen oikeammat, mutta onhan tuo jo aika paksua juttua mitä tuossa linkissä oli. :(

On tämä sairas maailma. :(
  
  21. marraskuuta 2008 2:18:37

Nimi : Kissapeto
  
Viesti : Dan, pyydän anteeksi!
Ymmärsin tuon kappaleen tekstistäsi täsmälleen päinvastoin kuin tarkoitit (eli niin, että tarkoitit mokukriittisten toiminnan olevan vihakampanjaa)
Näin ollen viittaukseni historiaankin on tietenkin päälaellaan ja korostaa rujolla tavalla väärinymmärrystäni.
Ja kyllä, peace!
  
  21. marraskuuta 2008 2:24:03

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Piti jo tarkistaa etten kyseessä ollut minä. Kämpän kuvaus oli kohdallaan.
  
  21. marraskuuta 2008 2:38:22

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Jos laitan tämän Beatlesin koveriveisun niin olettaisin, että jo "please to meet you.." -homman kohdalla älyttäisiin jo kevyemmässäkin mediassa KAIKKIN olevan lucifeeruksen asialla.

http://www.youtube.com/watch?v=Yr1p4F0dKjY
  
  21. marraskuuta 2008 2:44:22

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Laitetaas vielä Pirjolle veisu:

http://www.youtube.com/watch?v=Gawdjmxdssk
  
  21. marraskuuta 2008 2:55:56

Nimi : VMJ
  
Viesti : http://vaivihkaavainottu.freehostia.com/juttu.php

Siis hyi vittu.
  
  21. marraskuuta 2008 2:56:17

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Aloitetaas vaikka sillä, että minä en ole koskaan lakannut tykkkäämästä (huom. 3x) naisista.

- naiset voi aina palata kotiin!

http://www.youtube.com/watch?v=HZBUb0ElnNY&feature=related
  
  21. marraskuuta 2008 3:08:30

Nimi : PK
  
Viesti : trani:
En ole minkään puolueen jäsen, en edes varsinainen kannattajakaan, enkä kuulu mihinkään muuhunkaan aatteelliseen kerhoon, joten vastaan vain omasta puolestani.

En pidä kovin tärkeänä muodostaa mitään erillistä keskimääräistä kuvaa aasialaisista maahanmuuttajista, tai minkään muunkaan mantereen maahanmuuttajista. Jos maahanmuuttopolitiikasta puhutaan, niin tärkeintä olisi karsia kaikista suunnista tulevista jyvät akanoista.

Tulijoista on siis karsittava yhteiskunnan kannalta epäedullinen aines pois, mutta tervetulleita ovat tietenkin sellaiset, jotka kustantavat oman ja perheensä oleskelun, sopeutuvat yhteiskuntaan, eivät vaadi erivapauksia tai mittavia sopeuttamiskursseja, eivät räyhää eivätkä muodosta muusta yhteiskunnasta eristäytyviä saarrekkeita. Jos henkilö julistaa kuuluvansa johonkin fasistiseen, rasistiseen tai sadistiseen ideologiaan, puolueeseen tai muuhun kerhoon, niin voi pysyä muualla.

Mikäli valtio ei harrastaisi ideologista massamaahanmuuttoa (satojatuhansia kymmenessä vuodessa), ei erikseen hyysää ja pakota maahanmuuttajia haluamaansa uhrimuottiin ja palauttaa epäkelvot yksilöt, vaan antaisi ihmisten tulla vain jonkin hyvän henkilökohtaisen syyn voimin, ei mistään päin maailmaa pitäisi tulla liikaa ongelmatapauksia, eikä yhteiskunta pirstoudu keskenään vihamielisten etnisten ryhmien linnakkeiksi. Tietenkään kaikkia ei voida arvioida yksilöinä, mutta koitettava profiloimaan tulija mahdollisimman tarkasti.

On selvää, että kehittyneissä maissa on enemmän tälläisiä henkilöitä, kuin kehitysmaiden takapajuisilla heimoalueilla. Ongelmallista on myös, jos kehitysmaista houkutellaan kehittyneisiin maihin se vähäkin ammattieliitti, niin silloin he eivät le auttamassa omaa maataan eteenpäin. Kouluttaa ja kansainvälistää heitä tietenkin voidaan muissa maissa väliaikaisesti. Jos taas haalitaan paljon halpatyövoimaa, niin varsinkin kaukaisista kulttuureista tulleilla on suurempi vaara syrjäytyä ja suurina määrinä eristäytyä muusta yhteiskunnasta.

Nämä periaatteet ovat ihan jokaisen maalaisjärkeen sopivia, eikä niiden noudattaminen olisi mitenkään radikaalia, näin on aina toimittu. Nykyisellään politiikkaa kuitenkin harrastetaan ideologisin motiivein neljällä eri periaatteella:
1)halutaan pelastaa maailma tuomalla mahdollisimman paljon ihmisiä köyhistä maista
2)halutaan korjata väestörakennetta tuomalla mahdollisimman paljon ihmisiä köyhistä maista
3)halutaan olla kansainvälisiä tuomalla mahdollisimman paljon ihmisiä köyhistä maista
4)halutaan olla edellä Ruotsia tuomalla mahdollisimman paljon ihmisiä köyhistä maista.
  
  21. marraskuuta 2008 3:09:03

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Joku on näköjään käynyt postaamassa tuon Vaivihkaa vainottu -kirjoituksen linkin Panun blogin kommenttiosastoon. Saa nähdä, miten kauan se siellä pystyy ja millaisten visvavittuisten sadattelujen saattelemana se lähtee sieltä pois.
  
  21. marraskuuta 2008 3:11:33

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : - naiset voi aina palata kotiin!

pitää ottaa asennekasvatusta
  
  21. marraskuuta 2008 3:13:31

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
  
Viesti : : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Noi CosmonCootut on kyllä aika helmiä aikojen saatosta, mutta se että onko niiden saattaminen "yleiseen tietoisuuteen" kovinkaan viisasta onkin sitten toinen juttu. ViNa ja S.Ukkola tuntuvat käyvän jonkinasteista munasarjatulituksellista Jihad:ia Hallista & PS:ia vastaan, ja mikäli heidän asiantuntijoikseen ja lähteikseen paljastuvat Suoli24 sekä Cosmo ihquine kirjoituksineen niin se saattaa heitit enemmän kuin epäilyksen alaiseksi jotakuinkin kaikilla mittapuilla mitä keksiä voi.
Ja kun muistaa, että yhtikäs mikään eliölaji ei ole niin tuhoisa ja vittumainen kuin umpikujaan itsensä ajanut nainen (vrt. J.Korhonen) niin siitäpä sitten voisikin riemu revetä vähän turhankin suureksi.

Suorastaan silavaa tihkuvan herkullinen ajatus kylläkin :-D[/i]

Pasi. En voinut enää vastustaa kiususta, sen jälkeen kun muistin Cosmon terroristit-räjäyttäisivät-sinut-ja-vastenmieliset-aatetoverisi-kommentin.

Sitä - voi visvasyyläinen vittu ja kyrpätynnyri sentään - saa mitä tilaa.

Ja minun kuolleen lapseni repostelu oli liikaa. Poliittinen korrektius perseeseen - elämme mediasodan aikaa:

Haista vittu Höglund!

Ai niin... ethän sinä pääse edes lähelle toosaa... :D
  
  21. marraskuuta 2008 3:14:53

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Olen vakaasti sitä mieltä, että ei ole haavaa, jota Elvis ei parantaisi:

http://www.youtube.com/watch?v=6BxlM-d6aWQ&feature=related
  
  21. marraskuuta 2008 3:36:43

Nimi : PK
Kotisivu : http://vaivihkaavainottu.freehostia.com/juttu.php
  
Viesti : Voi helvetti, mikä jätkä! Tuollaisen kanssa se toinen hötkyilijä tekee "yhteistyötä" ja molemmat pyörittää nuorta toimittajaparkaa mielensä mukaan. Vaikka teinityttöjen nettistalkkaamisesta ollaan siirrytty jo aikuisten pariin, niin JOS SANNA LUET TÄTÄ, ole ihmeessä varovainen noiden kahden kanssa, ties mitä he keksivät.
  
  21. marraskuuta 2008 4:07:25

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Yhtä pimeätä, ja ennakkkoon (3XKKK) touhua tämä on jo, notta haluan omistaa seuraavan oman ehdotuksen koko suomen hautaamiselle ja tappamiselle:

http://www.youtube.com/watch?v=7oDuGN6K3VQ

(twin peaks intro)

Se lienee vähintä mitä voin tehdä.
  
  21. marraskuuta 2008 4:16:30

Nimi : Don Pedro
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Panu Höglundin "parhaita paloja". Pehmustetun huoneen tarinoita siis.

http://groups.google.com/group/sfnet.keskustelu.seksi/msg/eb9df4aeca9be347

http://groups.google.com/group/sfnet.keskustelu.ihmissuhteet/msg/3406d306513ac2b8

http://groups.google.com/group/sfnet.keskustelu.ihmissuhteet/msg/b160f0c1214c4467

http://groups.google.com/group/sfnet.keskustelu.ihmissuhteet/msg/d9ecaa62a090fd2e

http://groups.google.com/group/sfnet.keskustelu.seksi/msg/e12de7f9e43dc16e

http://groups.google.com/group/sfnet.keskustelu.ihmissuhteet/msg/97ef05ab7983a01e

http://groups.google.com/group/sfnet.keskustelu.seksi/msg/cbf4ad0d221c71d1

Pahemmin sekaisin kuin profeetta Muhammed (PeBbUH) konsanaan.
  
  21. marraskuuta 2008 5:25:07


guestbook © freebok.net