Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98301-98325

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Noi CosmonCootut on kyllä aika helmiä aikojen saatosta, mutta se että onko niiden saattaminen "yleiseen tietoisuuteen" kovinkaan viisasta onkin sitten toinen juttu. ViNa ja S.Ukkola tuntuvat käyvän jonkinasteista munasarjatulituksellista Jihad:ia Hallista & PS:ia vastaan, ja mikäli heidän asiantuntijoikseen ja lähteikseen paljastuvat Suoli24 sekä Cosmo ihquine kirjoituksineen niin se saattaa heitit enemmän kuin epäilyksen alaiseksi jotakuinkin kaikilla mittapuilla mitä keksiä voi.
Ja kun muistaa, että yhtikäs mikään eliölaji ei ole niin tuhoisa ja vittumainen kuin umpikujaan itsensä ajanut nainen (vrt. J.Korhonen) niin siitäpä sitten voisikin riemu revetä vähän turhankin suureksi.

Suorastaan silavaa tihkuvan herkullinen ajatus kylläkin :-D
  
  21. marraskuuta 2008 0:22:48

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Mutta aikakauslehdillä on nuoremmassakin väessä vankka lukijakunta: ruudulla on vähän veemäistä syventyä lukemaan _rentoutuneesti_. Tai ehkä tekniikka vielä kehittyy paremmaksi?

Niin no, tarvitaan näyttö, joka on tarpeeksi halpa, kevyt, taiteltavissa/rullattavissa ja jonka kuva on tarpeeksi laadukas, jotta sen voi viedä mukanaan sänkyyn, vessaan, aamiaispöytään tai muualle missä luetaan lehteä. Meikäläinen syö aamiaisen koneen ääressä. Olen niin tottumaton sanomalehden plärääjä, että ilman kunnon pöytää sanomalehti tuntuu hankalalta käsitellä. Aikakauslehdet ovat tuossa mielessä helpompia.


  
  21. marraskuuta 2008 0:23:13

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hyväksytään. Myös reinon VAT69:n massoihin kohdistuvat joukkosiirrot idässä.

Kullervo Rosenberg(ele)
Virallinen Puolueen Ide(o/iootti)(b)logi(sti)
  
  21. marraskuuta 2008 0:26:35

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Ilmamarsalkkana takaan, että VAT69-kuljetukset kuun toisella puolella olevaan salaiseen tukikohtaan pystytään suorittamaan täysimääräisinä!!"

No mutta jos sitä Vattia on niin perhanasti, niin miksette te lähettäneet puolta siitä rahtisukkuloilla?
  
  21. marraskuuta 2008 0:29:48

Nimi : nillittäjä
  
Viesti : 'Saattaa olla, että ViNan väkeä lukee vieraskirjaa tälläkin sekunnilla, etsien niitä rrrrrrrasistisia ilmaisuja. Olisi huvittava sattuma jos he samalla törmäisivät Höglundin kannanottoihin naisista...' (Avrelius)
Ennuste: jos näin käy, ne vaativat kohta Timo Soinilta kantaa siihen, millaista naisvihamielistä kirjoittelua Scriptassa esiintyy, Cosmo-lainauksiin viitaten...
  
  21. marraskuuta 2008 0:34:18

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : ViNa ja S.Ukkola tuntuvat käyvän jonkinasteista munasarjatulituksellista Jihad:ia Hallista & PS:ia vastaan, ja mikäli heidän asiantuntijoikseen ja lähteikseen paljastuvat Suoli24 sekä Cosmo ihquine kirjoituksineen niin se saattaa heitit enemmän kuin epäilyksen alaiseksi jotakuinkin kaikilla mittapuilla mitä keksiä voi.

Cosmon witsa ja sauwa heitä lohduttaisi.
  
  21. marraskuuta 2008 0:35:05

Nimi : perusmies
  
Viesti : Olen erittäin perussuomalainen mies. En ole kiinnostunut ihonväreistä sun muista. Arvostan etenkin aasialaista ahkeruutta ja myös muita kansalaisuuksia sen mukaan kuinka he tänne sopeutuvat. Arvostukseni mittari on siis työpanos ja sopeutuminen. Olen tavannut monia loistoyyppejä maahanmuuttajissa.
Ainoastaan islam vituttaa usein, sen vuoksi olenkin leimattu rasistiksi. Rasisti en ole! Islamia inhoan sen rasitisuuden vuoksi.

Kuinka on mahdollista että että olemme sekoittaneet kansallisuudet ja uskonnon keskenään?
Ongelmien aiheuttajat ovat omalta arviolta n. 80% islaminuskoiset, etenkin afrikkalaisperäiset. Tässä on se asian ydin!

Onko olemassa tilastoja islaminuskoisten rikoksista suomessa? Otaksun että sieltä löytyy tämä kulttuurien törmäys.

Aasialaisten osalta integroituminen on tapahtunut erinomaisesti.

  
  21. marraskuuta 2008 0:39:03

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Niin ja Futuristi; siihen pitää pystyä pyyhkiä ja.
  
  21. marraskuuta 2008 0:41:16

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Millanen on Halla-ahon tai persujen käsitys esim. aasialaisperäisistä maahanmuuttajista keskimäärin?"

Vastaan tietysti vain ja ainoastaan itseni puolesta. Olen uusi perussuomalaisten äänestäjä. Minulla hyvä. Aasialaisperäisiä maahanmuuttajia tapaa harvemmin, mutta kun heitä näkee niin yleensä tuppaavat olemaan työn touhussa. Joko fyysistyyppisessä työssä tai yliopistolla asiantuntijatehtävissä.
  
  21. marraskuuta 2008 0:47:08

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Niin ja Futuristi; siihen pitää pystyä pyyhkiä ja."

Itse en ole pyyhkinyt koskaan persettäni mihinkään muuhun kuin vessapaperiin kuin korkeintaan vertauskuvallisesti. ;)
  
  21. marraskuuta 2008 0:48:31

Nimi : Ulkopuolinen
  
Viesti : Paljon olen netissä nähnyt, mutta nyt täytyy sanoa, että noissa naisvihavuodatuksissa ("v-tusta löysät leikattava pois, hakkaa se ämmä") joita täällä on esitetty, jotka siis on kuulemma kirjoittanut tämä yksi Halla-ahon vastustaja - nämä ovat kyllä PAHINTA, mitä olen nähnyt.

Mikä mahtaa olla toimintamenetelmä, jos tuollaisista jutuista haluaisi tehdä ilmoituksen. Ei tällaista VOI olla, en voi ymmärtää että nettiyhteisö ei ole tehnyt mitään, seissyt tumput suorina vaan, vaikka tuollaista syydetään silmille. Mikä meitä vaivaa!?
  
  21. marraskuuta 2008 0:50:13

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Risto A: minä olen jo kiertoradalla
  
  21. marraskuuta 2008 0:53:49

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "..täytyy sanoa, että noissa naisvihavuodatuksissa ("v-tusta löysät leikattava pois, hakkaa se ämmä") joita täällä on esitetty, jotka siis on kuulemma kirjoittanut tämä yksi Halla-ahon vastustaja - nämä ovat kyllä PAHINTA, mitä olen nähnyt. "

Pointti on siinä, että naisviha yms. on sinulle vain teoreettinen hypoteesi, ei fakta, mistä mm. Jussi puhuu.

Täällä ihmiset puhuvat siitä mikä on totta.
  
  21. marraskuuta 2008 0:57:43

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei tällaista VOI olla, en voi ymmärtää että nettiyhteisö ei ole tehnyt mitään, seissyt tumput suorina vaan, vaikka tuollaista syydetään silmille

Siks toi ViNa:n hysteria tuntuukin lähinnä huonolta vitsiltä. Mutta kun siinä on sitä rassissmia... ssss...

Mehän ei voida sanoa sulle mitään osoitetta tai antaa numeroa kun mehän masinoidaan täällä. Itkusilmäiset hippitytöt kirjoitti niin, se on totta.

  
  21. marraskuuta 2008 0:58:49

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Nimi : Vilhelm Holmsten

"Risto A: minä olen jo kiertoradalla "

Sviddu, että kuulostaa komealta.

Tässä toinen, jonka laitoin jo viime viikonloppuna, mutta scripta-ajanlaksussa siitä on jo ikuisuus:

Angelo Badalamentí muistelee, kun nämä tekivät Twin Peaks teeman David Lynchin kanssa.

http://www.youtube.com/watch?v=SwvSFOEfHJE&feature=related

..

  
  21. marraskuuta 2008 1:07:25

Nimi : Tinden
  
Viesti : HS-leipäjono-jutusta:


"Lisäksi vanhukset joutuvat odottamaan hoitopaikkaa pitkään. Vanhainkotiin tai palveluasumiseen jonotti 290 vanhusta toukokuussa 2008."

Jospa vanuksiin käytettäisiin ne summat, jotka menevät nyt näihin turvapaikkaturisteihin. Ja uusia vastaanottokeskuksia vaan lisää.

Hei Octavius, sinullako oli tiedossa jotain mielenkiintoista tekstiä?

Minä äänestin persuja Jussi Halla-ahon ansiosta.

Väärin äänestetty?
Ei se mitään, sama HommaTM jatkuu seuraavissa vaaleissa.
  
  21. marraskuuta 2008 1:19:50

Nimi : jaakkeli
  
Viesti : <i>Ei tällaista VOI olla, en voi ymmärtää että nettiyhteisö ei ole tehnyt mitään, seissyt tumput suorina vaan, vaikka tuollaista syydetään silmille</i>

Kyllä niitä silloin kiikutettiin poliisille. Tuleksena taisi olla pari lähestymiskieltoa kun PH oli lähetellyt näitä kirjeitään suoraan muutaman (täysin tuntemattoman mutta nettiin kirjoittelevan) naisen sähköpostiin.

Nuo kirjoitukset olivat oikeastaan sfnetin ihmissuhdepalstoille se viimeinen isku. Kukaan ei halua hengailla moderoimattimilla foorumeilla kun niskaan sataa roskaa jota ei poliisikaan saa loppumaan.

Monia muuten huvittanee suuresti jos paljastan että yksi PH:n kirjoituksista aikanaan oikeusjuttua yrittänyt nettailija on vanha ystävämme Seppo Lehto.

  
  21. marraskuuta 2008 1:24:25

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Eurooppalainen und reino:
Miten sattuikin... ;)


Eurooppalainen:
etsikää joku maahanmuuttanut hyvin erilaisen kultuurin edustaja, jonka aknssa olette itse asiasta ja ongelmista samaa mieltä ja antakaa hänen nousta esittämään Halla-Ahon kritiikki.

Esimerkiksi PerSujen listalta onneaan kohti yrittänyt?

reino:
Ja moni Suomessa tällä hetkellä asuva ulkomaalainenkin on aivan samaa mieltä siitä, että Suomea ei kannata muuttaa Afrikaksi.

Ei kuitenkaan tämä?
http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2008/11/20/viikon-mokutus-4708/
  
  21. marraskuuta 2008 1:24:52

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nuo kirjoitukset olivat oikeastaan sfnetin ihmissuhdepalstoille se viimeinen isku. Kukaan ei halua hengailla moderoimattimilla foorumeilla kun niskaan sataa roskaa jota ei poliisikaan saa loppumaan."

Eli internetin lisättyä sensurointia ja valvontaa kannattavat henkilöt käyttävät asiantuntijanaan ihmistä, joka henkilökohtaisesti vastaa huomattavasta osasta törkeintä nettiin tuotettua materiaalia, ja tällä perusteella pyrkivät sensuroimaan ns. rasistien tuottamaa materiaalia, vaikka rasisteilla ei ole mitään tekemistä törkymateriaalin kanssa, ja heidän asiantuntijallaan on.

Jos nyt ymmärsin oikein...? Hyvin menee, järkevä meininki Suomessa...
  
  21. marraskuuta 2008 1:32:33

Nimi : Dan
  
Viesti : "En usko, että uhkauksen tunnusmerkit täyttyvät juridisessa mielessä."

Totta. Varsinkaan "ikävyyksiä koulumatkalla" vihjailut...

Vaikka yhteenkään suomalaiseen poliitikkoon tuskin voidaan yhdistää tällä hetkellä mitään konkreetisia uhkakuvia, julkisuuden henkilöt ovat luonnostaan alttiina julkisuuden ikäville puolille eri tavalla kun tavalliset ihmiset.

Jos jotain ikävää tapahtuisi jollekin maahanmuuttokrittisjulkkikselle - mitä kukaan järkevä ihminen ei tietenkään toivo - tuntisivatko vihakampanjaa (siitähän tässä on kyse, turha asiaa on kaunistella) käyneet tahot edes pientä pistoa sydämessään siitä, mitä saivat aikaan.
  
  21. marraskuuta 2008 1:35:28

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Kyllä niitä silloin kiikutettiin poliisille. Tuleksena taisi olla pari lähestymiskieltoa kun PH oli lähetellyt näitä kirjeitään suoraan muutaman (täysin tuntemattoman mutta nettiin kirjoittelevan) naisen sähköpostiin.

Kas kas, tuota en tiennytkään. Kertoivatko nuo naiset lähestymiskielloista newsseissä vai miten asia tuli yleisön tietoon?

  
  21. marraskuuta 2008 1:38:35

Nimi : Paul R
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Väärin äänestetty?
Ei se mitään, sama HommaTM jatkuu seuraavissa vaaleissa."

Näillä mennään. :)

Suomen chiliyhdistys tuli kylään.

1L leijona pulloon 5 halkaistua naga morich -chiliä. Jätetään 3-4 kuukaudeksi.
Viunaa/batterya 1:10.
Burn, burn, burn the ring of fire!
  
  21. marraskuuta 2008 1:41:31

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "naga morich -chiliä"

>D
  
  21. marraskuuta 2008 1:44:35

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
  
Viesti : Mitä teen: mainitsen Panu Höglundin rectumin

Ibn Ghul:
Hyvä kun otit puheeksi Cosmon. Melkein unohdin - vaikka olen laittanut tämän lukijapalautteen blogini aktiivipaikalle:

Minusta olisi ihan hyvä jos muslimiterroristit tulisivat ja räjäyttäisivät hengiltä sinut ja kaikki vastenmieliset aateveljesi. Älä yhtään kuvittele että kukaan kunnon ihminen tuntisi pätkääkään myötätuntoa sinua kohtaan.

Panu Höglund turkulainen humanisti


Njah - katsellaan. taisi löytyä yksi epäilty lisää tp listalle...
  
  21. marraskuuta 2008 1:44:39

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : " tuntisivatko vihakampanjaa (siitähän tässä on kyse, turha asiaa on kaunistella) käyneet tahot edes pientä pistoa sydämessään siitä, mitä saivat aikaan."

Mistä ihmeen vihakampanjasta puhut, on tainnut mennä meikäläiseltä nyt ohi?

Pitäisikö muuten tuolta pohjalta suomalaisten tuntea pisto sydämessään siitä, mitä "sankarilliset" partisaanit tekivät rajakylien lapsille?
  
  21. marraskuuta 2008 1:47:57


guestbook © freebok.net