Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98251-98275

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Panun parhaat palat löytyvät täältä.
  
  20. marraskuuta 2008 22:36:31

Nimi : terrakotta
  
Viesti : Tiedän oikein hyvin, että Pirjo on täysi trolli, mutta ei Pirjon ”uhkaus” mikään uhkaus ollut. Enemmän kuin uhkaukseksi sen voisi tulkita huolestuneeksi puheenvuoroksi siitä, että maailma on hulluja täynnä. Hulluja, joista joidenkin Pirjo pelkää olevan niin hulluja, että nämä voisivat kostaa Jussin kirjoitukset tämän lapsille.
  
  20. marraskuuta 2008 22:37:28

Nimi : Risto A.
  
Viesti : herra 4x.

Oma tarinani on siitä kummallinen, että en ole tavannut juurikaan äitini puoleista sukua, mutta toimin täsmälleen samalla tavalla kuin nämä toimivat aikoinaan.

Nämä olivat (siis äitini puolelta) suomenruotsalaista varakasta sukua, MUTTA, fennomaaneja, koska, päättely meni näillä siten, että näin pieni kansa toimii parhaiten ilman turhaa kielimuuria.

Nämä luottivat siihen, että vapaaehtoisuuden myötä suomalaiset lapset haluaisivat oppia ruotsia.

Miksi ei? Sankareita riitti ja nämä olivat suosittuja hahmoja, Fazer oli hyvää suklaata, ..siis kaikki se mitä esim. amerikkalaisilla ei ollut 'silloin' suomalaisten lasten sydämien voittamiseksi..

Suomenruotsalaiset valitsivat kuitenkin muinaisen kasti -ajatteluun perustuvan sanelupolitiikan, josta oma sukuni irtaantui täydellisesti 'kieltämällä' lapsiaan puhumasta ruotsia!

Nyt, minä ainoastaan teen sitä aivan samaa ilman, että olen koskaan ollut ehdollistettu näiden "kapinallisten" julkealle indoktrinaatiolle. Iso-Tätini oli itseasiassa täydellisen ällikällä lyöty, kun puhuin AIVAN samoilla argumenteille kuin nämä esi-isät koskaan edes tuntematta näitä..
  
  20. marraskuuta 2008 22:39:40

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hosp, ei pitäisi mennä sotkeentumaan yhteiskummallisiin asioihin näin pitkäksi aikaa kun heti näemmä karkaa vieraskirja lapasesta.

"Jonkun pitäisi informoida Jussi Halla-ahoa noista Höglundin "pahimmista paloista" uutisryhmissä yms."

Eiköhän noi ole hänellä jo tiedossa. Oikeastaan kaikki muut vähääkään tämän scenen tiimoilta touhua seuranneet tietävät kyseisen ihqun höpönassukan tekoset, paitsi PyhääOikeutettuaVihaa huokuvat toimittajat tms.
  
  20. marraskuuta 2008 22:39:56

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : herra 4x, suunnilleen sama elämäntilanne, tiivistit hyvin. Oma vaarini, maanvijelijä, metsäteknikko, komppanian vääpeli, oli suuri vaikuttaja lapsuudessani. RIP.
  
  20. marraskuuta 2008 22:41:37

Nimi : Asko Saura
  
Viesti : Terrakotta,

Minä olen tuosta samaa mieltä, mutta mietipä, jos jotain piakkoin tapahtuu. Minä kerron: poliisisetä käy kysymässä Pirjolta, jotta sopisiko vähän jutella.

Toisekseen, todellinen uhkaus näyttäisi samalta. Ainoa asia, joka puhuu Pirjon puolesta, on hänen historiansa täällä.

Kolmanneksi, tämä saa saatana riittää.
  
  20. marraskuuta 2008 22:42:45

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo, luku -ja kirjoitustaitoinen kun on, voi varmaan pahoitella kirjoituksensa aiheuttamia väärinkäsityksiä ja samantien korjata ne? Voi juku, koska saadaan karkkia?
  
  20. marraskuuta 2008 22:43:29

Nimi : Alex
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo, hiippailet kuule flikka kapealla vyöhykkeellä. :)

Meidän laatutoimittaja Ukkola taas sai meikäläiseltä makeat naurut, voisi kyllä vähän panostaa työntekoon ja lähdekritiikkiin, ja ennen kaikkea sisälukutaitoon...
  
  20. marraskuuta 2008 22:45:34

Nimi : fgh
  
Viesti : Päivän vanhaa "uutista" tässä vielä jauhan. Onko alla kerrotuista asioista todellakin pääteltävä että PS:n "rivit rakoilevat pahan kerran"?

IS: "Vaalivoittaja perussuomalaisten (PS) rivit rakoilevat pahan kerran. ... PS:n lahtelainen kuntavaaliehdokas Hassan Osman Gebreil kertoo harkitsevansa rikosilmoituksen tekemistä puolueensa joidenkin kuntapoliitikkojen verkkoblogeissaan maahanmuuttajiin kohdistamien väitteiden takia. ... Osmanin syyttävä sormi kohdistuu erityisesti sellaisiin perussuomalaisiin, jotka kuuluvat kansallismieliseen Suomen Sisu -järjestöön. Kuuluisin sisulainen on PS:n Helsingin ääniharava Jussi Halla-aho. ... Osman jäi viiden äänen päähän Lahden viimeisen varavaltuutetun paikasta. PS:n Lahden paikallisyhdistys ei alun perin kelpuuttanut Osmania ehdokkaakseen. ESS:n mukaan puolueen vaaliasiamies lisäsi Osmanin listalle viime tingassa vastoin yhdistyksen hallituksen päätöstä."
  
  20. marraskuuta 2008 22:45:54

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En voi pahoitella mitään ja seison täysin sanojeni takana.Hulluja maailmassa riittä ja mediassa paljon esillä olevat ovat usein hyviä kohteita sekopäille.Toki jo se oloa helpottaa voin pahoitellakin,mutta en kenellekkään teille vaan Jussille.Vai että vihreät naiset villiintyvät parista hassusta lauseesta haha..
  
  20. marraskuuta 2008 22:47:36

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Tuota Pirjon kirjoitusta pitää lukea lause kerrallaan ja pohtia sen lauseen viestiä.
  
  20. marraskuuta 2008 22:49:27

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Sveitsi
nuivistuu.

Ja artikkelissa mainittu
juliste.


  
  20. marraskuuta 2008 22:50:42

Nimi : liisa
  
Viesti : Panu Höglund: "Sitä paitsi
ruotsinkieliset tytöt ovat reiluja ja kohteliaita, eivät Perkeleen
perseen paiseesta ruilahtaneita vihreärakeisia limamöykkyjä kuten
suomenkieliset."

Kukaan kunnon toimittaja ei valvo näin myöhään, mutta jollekin pikku vintiölle viestiksi, mitä iirin kielen asiantuntija miettii..

Itse tykkäsin kovasti!
  
  20. marraskuuta 2008 22:51:37

Nimi : äbis
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Pirjo (luultavasti pirjot monikossa) ajaa provollaan sitä asiaa, että Vieraskirja tulisi moderoitavaksi ja / tai tunnistautumispakkoiseksi foorumiksi. Se mitä Pirjo(t) ei näe on se, että tämän jälkeen Homma^^^^^^^^^^^^
  
  20. marraskuuta 2008 22:51:42

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Dialoginsa, ja oikeinkirjoituksensa, perusteella Pirjo profiloituu persujen tyypilliseksi kannattajaksi: kouluttamaton, asuu kerrostalolähiössä...

Voin olla väärässäkin, ja maailmahan on hulluja täynnä. niitä on päässyt korkeisiin virkoihinkin.
  
  20. marraskuuta 2008 22:56:49

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Pirjo,

Harkitse tätä seuraavaa niinkuin sen olisi sanonut paras kaveri:

"Sinä olet väärässä".

JA että:

"Huomion hakeminen kertoo tämän puutteesta"

Ja

"tyhjän elämän kompensoiminen vihalla, ei muuta tyhjyyttä miksikään".

  
  20. marraskuuta 2008 22:57:07

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo, psykopaattien tapaan, ei kadu mitään. Ei "osaa", koska ei halua. Tahto suuntautuu muualle, vaikkei välttämättä tietoisesti pyri kalterien taakse.
  
  20. marraskuuta 2008 22:58:53

Nimi : Esa Jussila
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Pirjon" jutuissa on näemmä niin oikeinkirjoitus kuin kirjoitusten sisällönkin laatu laskenut kuin lehmän häntä.
Hämmästyttävän yleinen ilmiö mokutrollien keskuudessa...
  
  20. marraskuuta 2008 23:04:03

Nimi : Karjuva työvoimapula
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti :

Väestörakenteen muutos ja maahanmuutto:

Somaleiden huoltosuhde (väestö/työlliset) on 9.7
  
  20. marraskuuta 2008 23:10:08

Nimi : lot
Kotisivu : on
  
Viesti : Pirjo: Jussin kannattaisi varmaan pitää pienempää ääntä nyt ainakin vuoden tai pari ei itsensä,mutta vaimonsa ja lastensa takia.

Pienemmän äänen pitämisestä tai suun kokonaan tukkimisesta ei ole mitään hyötyä. Turpiin ne lapset joka tapauksessa mamuilta saavat.

Ottaa aivoon niin että meinaa pää haljeta. Vittusaatana.
  
  20. marraskuuta 2008 23:10:56

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "Osittain samasta syystä olisi suotavaa, että Halla-Ahon kritiikin esittäisi maahanmuuttajataustainen henkilö. Tämä pakottaisi keskustelijat keskittymään ongelmaan itseensä ja jättämään täysin asiaankuulumattomat rasisti-syyttelyt sekä vieläkin asiaankuulumattomat rasistiset sivuhuutelut pois.

Jos Halla_Ahon sijasta asiaa ajaa muslimi ja afrikkalainen hiljenee tämä vähä-älyinen rasismiteema, joka on asian vierestä."

Meikäläistä aikuisten oikeasti vituttaa välillä se asenne että henkilön edustama etnisyys tai uskonto buustaisi / latistaisi hänen sanomistensa fakta-arvoa. Sillä tavalla keräillään suvaitsevaisuusmannekiineja joiden pääasiallinen funktio on seistä näyteikkunassa ja olla nätti ja ihan vitun eksoottinen. (anteeksi alatyyli, muotoseikkoja) Jos tänne joku pieraisee mustan tai intialaisen Halla-ahon, mitäs sitten tehdään kun hänkin alkaa ladella tiedemiesmäisen analyyttisesti raiskausjuttuja? Hymistellään ja vaietaan?

Vituttaa sitäkin enemmän kun tiedän että olen kaivannut täsmälleen samaa kuin mitä tuossa on kuvailtu - koska tiedän tasan tarkkaan miten tätä narrinpeliä nimeltä politiikka pelataan, vaikka se onkin liian iljettävää kaltaiselleni "hiukan onnelliselle" maalaispojalle.
  
  20. marraskuuta 2008 23:15:10

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Adelphi,

Suuret kiitokset Panu "raiskaajan siitin on oikeuden miekka" Höglundin parhaista paloista. Mieshän lähestyy välillä miltei itsejään maestroja Lehtoa ja Siitointa näissä vuodatuksissaan.

Tästä ei silti pääse kyllä kukaan yli eikä ympäri:

http://www.youtube.com/watch?v=DZJTNLvOFRo

Jawohl katkase!
  
  20. marraskuuta 2008 23:16:28

Nimi : JT
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Pirjo vaan lahtipenkkiin. Pala kurkussa on hieno tunne. Enjoy.
  
  20. marraskuuta 2008 23:18:02

Nimi : CSX_Jack
  
Viesti : Turvapaikanhakijoita saapuu Suomeen enemmän kuin aikoihin:

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Turvapaikanhakijoita+saapuu+Suomeen+enemm%C3%A4n+kuin+aikoihin/1135241277646?ref=rss

Raportti: Helsinki ohjaa leipäjonoihin sosiaaliavun sijaan.

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Raportti+Helsinki+ohjaa+leip%C3%A4jonoihin+sosiaaliavun+sijaan/1135241277011
  
  20. marraskuuta 2008 23:18:47

Nimi : ha ha
  
Viesti : http://www.tappis.0catch.com/sotkijat.htm
  
  20. marraskuuta 2008 23:22:32


guestbook © freebok.net