Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98201-98225

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Repikää tästä rassisstisset

Perussuomalaiset vaativat maahanmuuttajalle oleskelulupaa"


Onnittelut. Onnistuit yhdellä kommentilla osoittamaan, ettet ymmärrä kontrolloidun(ja järkevän) maahanmuuton ja tuhoavan mokuttamisen eroa.
  
  20. marraskuuta 2008 21:10:31

Nimi : Saarelainen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kun Suomessa järjestetään monikulttuurista koulua käsitteleviä seminaareja ja koulutustilaisuuksia, on kunniavieraiden ykköspaikalla tukholmalaisen Rinkebyn koulun rehtori Börje Ehrstrand. Arviot Ehrstrandin ja hänen opinahjonsa saavutuksista ovat olleet kauttaaltaan ylistäviä. Kun Ehrstrand luennoi huhtikuussa 2004 Turun Varissuolla, julkaisi opetushallituksen tukema Monikulttuurisen opetuksen virtuaalikoulun julkaisukanava Moped neliosaisen juttusarjan Rinkebystä. Viimeinen osa on nimeltään "Monikulttuurinen koulu kasvattaa tulevaisuuden menestyjiä Rinkebyssä" ja se päättyy seuraaviin sanoihin:

"Koulu on saanut useita tunnustuksia menestyksestä eri aloilla, viimeksi valtakunnallisessa matematiikkakilpailussa. Rehtori itse luennoi suurten yritysten johtajille ja kouluväelle kehityksen menestystekijöistä. Johtavat periaatteensa Börje Ehrstrand kiteyttää seuraavasti: kieli ja kommunikaatiotaidot, sosiaaliset vuorovaikutustaidot ja hyvä terveys ovat menestyksen perustekijöitä. Ihminen pystyy tekemään enemmän kuin uskookaan. Vastoinkäymiset ja kielteiset vastaukset on kohdattava haasteina ja alkuina kohti positiivista kehitystä. Monikulttuurisen koulun oppilaat omaksuvat ennakkoluulotonta uskonnollisista ja kansallisista rajoista vapaata kansainvälisyyttä, joka on edellytyksenä menestymiseen nykyajan työelämässä yhdentyvässä Euroopassa ja maailmanlaajuisilla markkinoilla. Se on pääomaa, jonka avulla nimenomaan monikulttuurisessa koulussa kasvaneet hyvät tiedot ja taidot omaksuneet lapset ovat tulevaisuuden menestyjiä."

http://www.mopedkoulu.fi/arki/rinkeby4.html

Vuonna 2005 rehtori Ehrstrand palkittiin Kungliga sällskapetin Pro Patria -mitalilla. Perusteluna huomionosoitukselle oli se, että Ehrstrand on tehnyt Rinkebystä yhden Ruotsin parhaista kouluista. Mutta mitäpä kuuluu Rinkebyn koululle Herran vuonna 2008? Dagens Nyheter on julkaissut hiljattain kolme koulua käsittelevää artikkelia:

"Rinkebyskolan upprättar krisplan. Situationen har blivit ohållbar. Den prisbelönta Rinkebyskolan tvingas nu kalla in hjälp utifrån. En oberoende speciallärare ska omgående utvärdera elevernas kunskaper och därefter ska individuella räddningsplaner upprättas för varje enskild elev." <...> "Vi kräver att de får gå i en riktig svensk skola. Ingen dålig Rinkebyskola, sa Demet Talayhan och slog ut med armarna."

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=842366

"Rinkebyskolans elitsatsning har hyllats och skolan har fått en rad prestigefyllda utmärkelser. Men DN:s granskning visar att 52 procent av dagens niondeklassare var underkända i något av kärnämnena efter vårterminen 2008."

"I en artikel som ni presenterar på er hemsida säger du att Rinkebyskolans vision är att "de elever som går ut Rinkebyskolan ska vara vinnare på den framtida arbetsmarknaden". Hur väl tycker du att ni lever upp till detta?
- Utifrån sina egna förutsättningar ska de prestera maximalt och klara sig på bästa möjliga sätt på framtidens arbetsmarknad, inte bara kunskapsmässigt utan även socialt."

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2621&a=833867

"Rinkebyskolan inte värd sina priser"
Rinkebyskolan har mottagit flera prestigefyllda priser de senaste åren. Men mer än hälften av dagens niondeklassare riskerar att inte bli behöriga till gymnasiet.
- Jag känner mig förd bakom ljuset, med de här resultaten är man inte värd några priser, säger Metta Fjelkner, ordförande i Lärarnas riksförbund, till DN.se."

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=841478

  
  20. marraskuuta 2008 21:11:29

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : eiku hitto... nyt mie tajusin tuoha oli vitsi. Sori :D
  
  20. marraskuuta 2008 21:11:31

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Viitsisikö joku fiksumpi suomentaa tällaiselle höperölle, että oliko tuo viimeinen lause sitä sarkasmia vai ei? "

Minä voinen suomentaa.

Ei ollut sarkasmia. Pyydän ihan ystävällisesti (humour) sinua katsomaan postauksestani sen kohdan, jossa mainitsen REALITEETIN, että edes Jussin omat postaukset omaan blogiinsa ei jää ilman paranoiakriittistä (=erittäin tarkkaa analyysia) vaille.

Jussi ei, toisin kuin vihreät ämmät, nosta syytettä, vaan KIITTÄÄ asiasta.
  
  20. marraskuuta 2008 21:12:03

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Maastamuuttaja,

"Toistaiseksi missään Euroopan maassa ei ole julkisuutta vaatinut yksikään muslimiryhmä, joka olisi oikopäätä tuominnut islamin nimissä tehdyt verityöt.

Hiljaisuus lienee siis myöntymisen merkki, Suomessakin?"

http://www.freemuslims.org/
http://www.demokratiskemuslimer.dk/
http://www.islamfortoday.com/terrorism.htm

Pienellä googlauksella löytää paljon, paljon lisää. Ei sitä sielläkään päässä mitenkään hiljaa olla. Useimmat tietenkin pitää turpansa kiinni, joko sen takia, että "ymmärtää motiiveja", aika kuluu perheen elättämisessä, tai sitten yksinkertaisesti pelkää, mutta islamismilla ja etenkin terrorismilla on kyllä myös aktiiviset vastustajansa. Tälle työlle on annettava tunnustus, vaikka kaikesta ei samaa mieltä heidän kanssa oltaisikaan. Tosin ei myöskään pidä langeta siihen toiveuneen, että homma on nyt hoidossa eikä islamismista tule mitään tätä isompaa ongelmaa. Etenkään koska monet maahanmuuton ongelmat eivät liity uskonnolliseen fanatismiin juuri mitenkään, kuten se joku tänne äskettäin kirjoittanut tyyppi totesikin.
  
  20. marraskuuta 2008 21:16:23

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : LW: Olen toki tietoinen näistä poikkeuksista. Mutta ne ovat todellakin - sinänsä kunnioitettavia - mutta sittenkin
harvinaisia poikkeuksia, joilla ei ole ainakaan näkyvää massatukea. Ei plakaatteja kadulla tyyliin: "Stop Islamist Violence Now!" ja tuhansia perässämarssijoita. Saati että paikalliset Sanna Ukkolat palstoillaan käsittelisivät tällaista outoa ilmiötä.
  
  20. marraskuuta 2008 21:26:32

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "..vaan KIITTÄÄ asiasta."

Jatkan tätä lausetta ennenkuin alan olemaan viinien suhteen done done.

Jos joku haluaa vetää lööpin, että Halla-ahon palstalla sitä vain ryypätään ja rällätään niin tässä on sinulle.

- En siis tarkoita, että Jussi on 'kiitollinen' yhtään mistään. Jussi antaa enemmän kuin ottaa.

Make no mistake. (Bebah)

Vaan sitä, että hän on aidosti 'tyytyväinen' kun virhe on huomattu ja ilmoitettu ja Jussi pääsee korjaamaan tämän 'virheen'.

Se mikä jää huomaamatta standardi-idealistilta on se, että tosiasioiden / totuuksien parissa toimiville kehittyy pitkälle etenemisen merkkinä tietynasteinen perfektionismi.

Tämä on, toisinkuin normi-idealisti voisi luulla, hyvä piirre.
  
  20. marraskuuta 2008 21:28:49

Nimi : Sardyn
  
Viesti : Die swarte wil niks steel nie want hulle wil net doodmaak.

http://censorbugbear-reports.blogspot.com/

  
  20. marraskuuta 2008 21:31:44

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussin kannattaisi varmaan pitää pienempää ääntä nyt ainakin vuoden tai pari ei itsensä,mutta vaimonsa ja lastensa takia.Ei varmaan ole lapsistakaan kivaa kun koulussa haukutaan natsin kakaroiksi tjsp.Vähän käy surku :'/
  
  20. marraskuuta 2008 21:32:21

Nimi : Scotch
  
Viesti : Pirjoa käy surku kun pitää syyttömiä lapsiakin uhata.
  
  20. marraskuuta 2008 21:34:23

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "ei itsensä,mutta vaimonsa ja lastensa takia."

Äläpä uhkaile todellakaan.
  
  20. marraskuuta 2008 21:37:32

Nimi : kojootti
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Tulee Pirjosta mieleen Moskovan Tiltu.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Moskovan_Tiltu
  
  20. marraskuuta 2008 21:40:04

Nimi : Eurooppalainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ihan hyviä, mainosti argumentoituja juttuja Halla-aholta, mutta loppujen lopuksi on hyvin pelottavaa, että maahanmuuttovastaisuus saa älykkään ja sivistyneen keulahahmon. Tällöin moni suomalainen "SUOMI SUOMALAISILLE" Karjala lippiksensä taakse vetäytyvä saa rasistisille mielipiteilleen "oikeutuksen" koska joku häntä huomattavasti älykkäämpi kaveri virittää fiksua keskustelua näistä asioista. En siis väitä, että Halla-aho olisi millään muotoa rasisti, mutta uskon, että moni rasisti on hänen kanssaan näistä asioista samaa mieltä. Näin siis suuri suomalainen junttilegioona on omasta mielestään oikeassa toitottaessaan "neekerit vittuun täältä, ne on apinoita" juttuaan koska Halla-aho on perustellut maahanmuuttovastaisuutta erittäin vakuuttavasti.

Toivottavasti joku ymmärsi pointtini. Kiitos!"


Osittain samasta syystä olisi suotavaa, että Halla-Ahon kritiikin esittäisi maahanmuuttajataustainen henkilö. Tämä pakottaisi keskustelijat keskittymään ongelmaan itseensä ja jättämään täysin asiaankuulumattomat rasisti-syyttelyt sekä vieläkin asiaankuulumattomat rasistiset sivuhuutelut pois.

Jos Halla_Ahon sijasta asiaa ajaa muslimi ja afrikkalainen hiljenee tämä vähä-älyinen rasismiteema, joka on asian vierestä.

Ja asia, siis ongelman ydin, on kulttuuri ja kulttuurierot sekä niistä aiheutuvat haitat, ahittojen ehkäiseminen ja välttäminen jne...

  
  20. marraskuuta 2008 21:41:18

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En minä ole uhkaillut mitään.Mahdollista on toki että nyt kun Jussi on saanut medianäkyvyyttä niin hänen kirjoituksensa saattavat ajautua myös "ääriaineksen" luettavaksi ja silloin voi vaikka lapsien koulumatkalla sattua ikävyyksiä.Kannattaa muista että hulluja suomeen mahtuu.
  
  20. marraskuuta 2008 21:43:24

Nimi : mmm
  
Viesti : Ilmeisesti vihervasurien blogeja ei saisi kommentoida, koska se on häiriköintiä, että esittää eriävän mielipiteen. Kummallista tosiaan.

Ja se vielä ihmetyttää, että mistä häirikköpuheluista on kyse?

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1617915
  
  20. marraskuuta 2008 21:44:39

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Eurooppalainen,

Ei se vähä-älyinen kritiikki mihinkään hiljene, vaikka totuudesta puhuisi musta neitsyt Maria. Tutustu vaikkapa tapaus Hirsi Aliin.

(Et ole ensimmäinen, joka toivoo kehiin Super-Jussia. Olet ehkä sadas besserwisseri, joka täällä laupiaasti ja viisaasti imagokonsulteeraa. Siksi saat melko tylyä palautetta.)
  
  20. marraskuuta 2008 21:46:36

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : mmm: lue vieraskirjaa taaksepäin. Kaikki on selvitetty siellä.

Yritin avata aiheesta keskustelua myös Ilta-Sanomien lukijan ääneen, jotta asiasta kiinnostuneet voisi ohjata sinne, mutta eipä (odotettavasti) mennyt läpi.
  
  20. marraskuuta 2008 21:49:32

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Pirjo:
...
silloin voi vaikka lapsien koulumatkalla sattua ikävyyksiä...

jaajaa vai uhkailetko sittenkin?
  
  20. marraskuuta 2008 21:50:10

Nimi : liisa
  
Viesti : Vallankumous tunnetusti syö lapsensa - siksi ajattelenkin jo tulevaisuuden Suomea: toisinajattelijoina vihreät naiset.

Näin alustavasti ilmoittautuisinkin siihen puiston laidalla kokoontuvaan ViNa:n kerhoon, lynkkausryhmän eteen. Ok?
  
  20. marraskuuta 2008 21:50:19

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En voisi itse koskaan uhkailla ketään enkä varsinkaan kakaroita.Tarkoitus on joskus itsekin adoptoida lapsi kunhan vain adoptiolainsäädäntöön tulee tarvittavia muutoksia.
  
  20. marraskuuta 2008 21:53:35

Nimi : kojootti
  
Viesti : Tee Pirjo lapselle suuri palvelus ja jätä hänet adoptoimatta.
  
  20. marraskuuta 2008 21:56:18

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjon repliikki ei enää pysty dementoimaan aiempaa möläytystä. Miten olisi lepotauko?
  
  20. marraskuuta 2008 21:57:16

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ja, Sardyn, maar die Finse sosiaaldemokraate wil nie erken sy skuld in dit nie.
  
  20. marraskuuta 2008 21:58:03

Nimi : far angst
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Toivottavasti Jussi ei ota tuota Pirjon huonosti verhottua uhkausta perheeseensä kohdistuvana väkivallalla uhkaamisena.

Jos Jussi sen sellaiseksi tajuaa, heilahtaa Pirjolle häkki.

"Niin on, jos siltä näyttää."
  
  20. marraskuuta 2008 22:01:43

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Alhaisemmalla tasolla ei voi enää argumentoida.
  
  20. marraskuuta 2008 22:03:29


guestbook © freebok.net