Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98151-98175

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-ahon väitetään menettävän uskottavuuttaan, koska hän rikkoo vieraanvaraisuutta vastaan. Siksi joidenkin mielestä pitäisi löytää joku muuttaja joka toisi julki samat jutut kuin Halla-aho. Jos tällainen ihmeolento löytyisi, (uskon että jollain muuttajalla on vastaavia mielipiteitä), millaisena näkisitte hänen tulevaisuutensa? Taitaisi olla Salman Rushdien kohtalo aika lähellä. Kun Halla-ahoakin näin lyödään, mikä olisikaan "rotu-
petturin" kohtalo.
  
  20. marraskuuta 2008 19:30:36

Nimi : Risto A.
  
Viesti : ""Halla-aho on kuin Tom Cruise Top Gun elokuvassa. Naiset rakastavat häntä ja miehet haluavat olla kuin hän""

Tähän sanoisin, että se Gandhilta siteerattu juttu 'first they ignore..' on käsittääkeni Gandhin soveltama lainaus Mark Twainilta, joka kirjoitti päiväkirjaansa:

"in the time of change, true patriot is scarse, brave, hated and scorned. When his cause succeeds, the timid will join him, for then it costs nothing to be a patriot".
  
  20. marraskuuta 2008 19:33:35

Nimi : Del
  
Viesti : Kuten jo toissapäivänä kerroin ei Halla-Ahon aukottomasta rationaalisesta argumentaatiosta ole mitään hyötyä, jos päätöksiä ei tehdä rationaalisen argumentaation pohjalta ja Halla-Ahon persona torjutaan. Halla-Ahon kritiikki on tarpeellista ja kohdallaan, mutta hänen itsensä esittämänä sillä ei ole sellaisia vaikutuksia kuin kenties on tavoitteena.

Halla-ahon kritiikki on saanut juuri sellaisen efektin aikaan mikä oli tavoitteenakin: nyt maahanmuutosta ja monikulttuurista ppuhutaan.

Jokainen täyspäinen tajuaa ettei yksi mies voi päätöksentekoon muutoin vaikuttaa kuin saada julkista debattia aikaan. Nostaa ongelmia esiin ja hersytää näin niistä keskustelua.
  
  20. marraskuuta 2008 19:34:36

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Siksi joidenkin mielestä pitäisi löytää joku muuttaja joka toisi julki samat jutut kuin Halla-aho.

Huomaa toki, että ihmeolennon tulisi olla varsinainen muuttaja. Sellainen hesarin ruskettunut.
  
  20. marraskuuta 2008 19:38:04

Nimi : Alumiinitaivas
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : [i]Nimi : braeden

Viesti : "Viime kunnallisvaaleissa Vihreät menestyivät juuri Otaniemessä erittäin hyvin ja kun Vihreät on profiloitunut maahanmuuttajaystävällisenä puolueena, on aivan oikein että maahamme tulevat pakolaiset pääsevät kosketuksiin heihin myötämielisesti suhtautuvan kantaväestön kanssa."

Oikeastaan vallitsevaksi käytännöksi voitaisiin ottaa, että kaikki pakolaistoiminta sijoitettaisiin yliopistojen tiloihin tai niiden välittömään läheisyyteen.[/]

OK, hyväksytään yliopistot. Mutta ei sitten sekoiteta korkeakoulua tähän. Perkele.

Meinaan, väitän että Otaonnelasta löytyy näin keskimäärin se akateemisen maailman nuivistikohortin Kova Ydin. Eikö tainnut Teemu Lahtinenkin saada sieltä sangen kohtalaisen äänisaaliin.

Ja sanalla sanoen vituttaisi jos labrat joutuisivat muutenkin vähistä rahoistaan osallistumaan vielä erilaisten satunnaisotantaan perustuvien solidaarisuusverojen maksamiseen.
  
  20. marraskuuta 2008 19:46:12

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Halla-ahoa paremmaksi poliitikoksi saa ilmoittautua. Petri Kaivanto onkin kertonut olevansa käytettäväksi esim. presidentinvaaleihin.

Se on selvää, että kultamuna olisi ässä tähän rooliin, mutta näillä mennään mitä on. Jos olet parempi, ryhdy leikkiin mukaan. Onko sinulla, rakas lukija, kenties enemmän menetettävää kuin vaikkapa Jussilla?
  
  20. marraskuuta 2008 19:46:54

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Maahanmuuttokriittisyys on tällainen hetken muoti-ilmiö.Näitä tulee ja menee ja 10 vuoden päästä koko asialle naureskellaan.
  
  20. marraskuuta 2008 19:47:22

Nimi : Perji
  
Viesti : "Multikultivillitys on tällainen hetken muoti-ilmiö.Näitä tulee ja menee ja 10 vuoden päästä koko asialle kauhistellaan"

FYP.
  
  20. marraskuuta 2008 19:49:55

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Muualta poimittua:
"Vihreät ja vasemmisto usein meuhkaavat siitä, että Suomen pitäisi ottaa enemmän kiintiöpakolaisia ja nostaa kiintiö 750:sta ainakin 1000:een. Usein nämä tahot täysin valheellisesti väittävät, että 750 hengen pakolaiskiintiö on kansainvälisesti varsin vaatimaton.

Todellisuushan on sellainen, että vuonna 2005 vain 16 maata otti ylipäänsä vastaan kiintiöpakolaisia. Suomi siis ottaisi kansainvälisesti katsoen keskitasoa enemmän jo yhden hengen pakolaiskiintiöllä. Tässä taulukossa näkyy paljonko kukin maa otti kiintiöpakolaisia vuonna 2005:"
http://img141.imageshack.us/img141/4278/kiintipakolaisetos8.jpg
"Suomi otti siis 5. eniten kiintiöpakolaisia koko maailmassa ja toiseksi eniten EU:ssa. Maailmassa on 216 muuta valtiota Suomen lisäksi, joten Suomi otti enemmän kiintiöpakolaisia kuin yli 98 % maailman valtioista. Kansainvälisesti vaatimaton suoritus?

Jos kiintiöpakolaisten määrä suhteutetaan väkilukuun, Suomi otti kiintiöpakolaisia 6. eniten maailmassa ja ENITEN EU:ssa. Jos tuo kiintiö nostettaisiin Vihreiden toivomaan 1000:een, niin silloin Suomi ottaisi kiintiöpakolaisia 3. eniten maailmassa. Jos vielä suhteutetaan nykyinen kiintiö väkiluvun lisäksi BKT:hen, niin Suomi otti kiintiöpakolaisia 4. eniten maailmassa ja eniten EU:ssa.

Tuo vihervasemmiston valehtelu on kyllä jännä juttu. Niinpä esitän arveluni (jota en käsittele faktana), että valehtelu on vihervasemmiston kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre."

  
  20. marraskuuta 2008 19:51:27

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Maahanmuuttokriittisyys on tällainen hetken muoti-ilmiö.Näitä tulee ja menee ja 10 vuoden päästä koko asialle naureskellaan."

kymmenen vuoden päästä jos jatketaan samalla mallilla voit naureskellen kävellä sinne slummiin asumaan ja nauttia värinästä täysin siemauksin. Siin vaihees kyl moni voisi haikailla Mestarin äänestämistä Aurinkokuninkaaksi.
  
  20. marraskuuta 2008 19:58:03

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Multikultivillitys on tällainen hetken muoti-ilmiö.Näitä tulee ja menee ja 10 vuoden päästä koko asialle kauhistellaan"

Maahanmuuttokriittisyys on käytännössä isänmaallisuutta. Tämä taasen on ehkäpä vanhempaa kuin
huoraaminen.

Isänmaallisuus, eli identiteetti, ei ole mitään sellaista, jota voisi relativistisesti venyttää kuin purkkaa.

Kyseessä on historian tuhoisin ja samalla myös rakentavin voima koko ihmisen historiassa ja evoluutiossa.

Siis jotain sellaista, jota lasten ja lapsen mielisten ei pitäisi alkaa räpläämään.
  
  20. marraskuuta 2008 20:06:44

Nimi : Eurooppalainen
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Haluaisin demonstroida miksi Halla-Aho ei ole uskottava vaikka olisikin väitteineen ja argumentteineen oikeassa.

Kuvitelkaa Jussi esittämässä maahanmuuttoa ja sallivaa monikultuurista politiikkaa käsittelvän kritiikkinsä ja sen perustelut viileän rauhallisesti televisioidussa keskusteluohjelmassa.

Kuvitelkaa sitten että kritiikin esittäjä onkin somalitaustainen nainen.

Sillä on väliä kuka puhuu ja mitä yleisö odottaa puhujalta. Jos yleisö saadaan yllätettyä, sen on pakko käsitellä itse asiaa.

Tässä tehokas esimerkki retoriikasta:
http://www.youtube.com/watch?v=C7f-BgDgpmE
  
  20. marraskuuta 2008 20:10:14

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kaisa,

"Viitaten 15.11. kirjoitukseesi: Mars mars takaisin logiikan kurssille, Jussi-poika! Tarkoituksesihan ei varmastikaan ollut millään muotoa vihjata, että jotkut maahanmuuttajaryhmät olisivat kuin krokotiileja, jotka syövät kun ovat nälkäisiä ja ruokaa näkevät - siis raiskaavat tyydyttääkseen himonsa milloin sattuu sopivaa riistaa nähdessään. Nyt korjauksesta tulee juurikin tämä näkökulma. Joo, eihän sitä tietysti eläimiltä voi etiikkaa edellyttääkään."

Analogiasta ei suinkaan tee virheellistä se, että siitä voi sopivasti tulkitsemalla vetää joitain kyseenalaisia johtopäätöksiä. Subjektiiviset näkemyksesi "vihjailuista" eivät ole mikään syy olettaa Profeetan logiikantajussa olevan mitään erityistä vikaa.

Oletetaan kuitenkin, että tekstissä tällainen vihjaus oli. Karmeaa razzismia? On henkilöitä, jotka eivät ole pelkästään tyytyneet vihjaamaan näin, vaan ovat jopa suoraan verranneet muslimimiehiä petoeläimiin - eivät tosin krokotiileihin, vaan kissoihin.

"Why would you do this, Rafihi? He says because if she had not left the meat uncovered, the cat wouldn't have snatched it.

If you take a kilo of meat, and you don't put it in the fridge or in the pot or in the kitchen but you leave it on a plate in the backyard, and then you have a fight with the neighbour because his cats eat the meat, you're crazy. Isn't this true?

If you take uncovered meat and put it on the street, on the pavement, in a garden, in a park or in the backyard, without a cover and the cats eat it, is it the fault of the cat or the uncovered meat? The uncovered meat is the problem."

-Sheikh Al-Hilali

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/6089008.stm

Tämä Australian islamilaisten neuvostojen silloinen mufti (joka sittemmin joutui eroamaan varojen väärinkäytöksiin liittyneen skandaalin takia) piti tämän puheensa raivostuneena siitä, että Nuorukainen nimeltä Bilal Skaf, joka johti Sydneyssä 2000 riehunutta brutaalia joukkoraiskaajajengiä, tuomittiin ankaraan vankeusrangaistukseen. Eihän se nyt hyvänen aika hänen vikaansa ollut. Lihahan oli paljaana.

Islamilaisessa kulttuuripiirissä on varsin yleistä näkemys, jonka mukaan yksilö ei voi juuri kontrolloida seksuaalisuuttaan, vaan se on yhteisön tehtävä: Miesten ja naisten maailmat on pitkälti erotettava toisistaan, ja naiset puettava hyvin peittäviin asusteisiin seksuaalisten signaalien minimoimiseksi. Tähän on lisättävä puritaaniselle kulttuurille tyypillinen ilmapiiri, jossa naiset ilmaisevat kiinnostustaan irtosuhteisiin hyvin hienovaraisesti (silmäkontakti on jo vahva viesti), ja lähtö miehen asunnolle on käytännössä myöntymys seksiin. Ei myöskään tule unohtaa Euroopassakin aikoinaan tyypillistä käsitystä, että naisten pitää vähän pannakin vastaan, pitääkseen yllä illuusiotaan siitä, että he ovat kunnon siveellisiä naisia, jotka eivät tällaiseen ryhtyisi, ellei nyt olisi pakko...

Ei oikeasti ole ihme, että tältä pohjalta lähtevä nuori mies saattaa käsittää länsimaisten naisten käytöksen usein aivan täysin väärin, ja käyttäytyä helposti kuin se kissa, tai krokotiili. Jokainen pystyy itsekontrolliin, mutta se ei ole niin yksinkertaista, jos ihmistä ei ole kasvatettu tiedostamaan sen olevan sekä mahdollista, että jokaisen velvollisuus.
  
  20. marraskuuta 2008 20:10:38

Nimi : d
Kotisivu : muoks
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Päivän photari-annos:

Spam and destroy!!!

http://img165.imageshack.us/img165/3284/spametdestroycj9.jpg
  
  20. marraskuuta 2008 20:13:46

Nimi : Jari
Kotisivu : Suomi Mokuland-Kaaos Alkanut?
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä,että Halla-Aho on parasta,mitä Suomalaisessa poliittisessa keskustelukulttuurissa on tapahtunut koko sinä aikana,kun hallitsematon maahanmuuttovirta Suomeen alkoi!Siitä on jo melkoisesti aikaa.Suomalainen on tunnetusti takarivissä jupisija,joka ei avaa suutansa silloin kuin pitäisi,vaan vasta silloin,kun on jo myöhäistä.
Minusta on hienoa,että Halla-Aho on ryhtynyt eturivin sotilaaksi ja muiden samalla tavalla ajattelevien äänitorveksi,jos näin voi sanoa.Halla-Aho on Suomalaisuuden asialla,mikä pitäisi olla jokaisen Suomalaisen ensisijainen prioriteetti.Jos Suomalaista edunvalvontakoneistoa valvoo viher-vasemmistolainen klikki,matka kohti katastrofia ei ole ajan junassa kovinkaan pitkä.

Kiitoksia JHA:lle tähän astisesta työstä.Toivottavasti voimia riittää jatkossakin!
  
  20. marraskuuta 2008 20:14:00

Nimi : reino
  
Viesti : Eurooppalainen: "etsikää joku maahanmuuttanut hyvin erilaisen kultuurin edustaja, jonka aknssa olette itse asiasta ja ongelmista samaa mieltä ja antakaa hänen nousta esittämään Halla-Ahon kritiikki."

Käykö papukaija tai sumuisten vuorten gorilla? Jos ei, niin tehdäänkö silleen, että sinä käyt etsimässä sopivaksi katsomasi tyypin. Tuo näytille sitten, kun olet opettanut sille Halla-ahon jutut ulkoa.

Me jatketaan sillä välin hyväntahtoisen siiselin varassa. Itse ajattelin nostattaa koko kalevalaisen kansan vastustamaan nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa. Ihan silleen suomalaiskansallisen vähäeleisesti ja kylmän rauhallisesti, näin sanoen: "Ei käy. Eihän tuossa ole mitään järkeä. Sillä tämä on Suomi." Ja moni Suomessa tällä hetkellä asuva ulkomaalainenkin on aivan samaa mieltä siitä, että Suomea ei kannata muuttaa Afrikaksi.

Mutta tosiaan jos löydät jonkun hyvän tyypin niin anna mennä vaan!
  
  20. marraskuuta 2008 20:16:20

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Sillä on väliä kuka puhuu ja mitä yleisö odottaa puhujalta."

Pieleen menee. Sillä ei ole mitään väliä kuka asiaa esittää. Ihonvärillä ei tässä porukassa ole väliä. Ayaan Hirsi Ali esim. saa 99% kaikkien tänne kirjoittavien tuen (1% varattu trolleille).

- Nainen on ruskea kuin maidossa uitettu kahvinpapu! Mit Vit!?

No sit vit, että tänne kirjoittavat eivät ole sumusilmiä ennakkoon päättettyine biasseineen vaan aidosti todellisten asioiden perässä.

- Tähän evoluution pisteeseen on matkaa tavallisella idealistilla melkoinen määrä, mutta todellisten asioiden pariin päätyvät ovat kaikki tervetulleita. Huolimatta mistään ulkoisesta seikasta tai aikaisemmasta idealistisesta historiasta.
  
  20. marraskuuta 2008 20:17:40

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toistaiseksi missään Euroopan maassa ei ole julkisuutta vaatinut yksikään muslimiryhmä, joka olisi oikopäätä tuominnut islamin nimissä tehdyt verityöt.

Hiljaisuus lienee siis myöntymisen merkki, Suomessakin?

Vastaajaksi en kaipaa Hämeen-Anttilan pariskuntaa, en HY:n sosiaalipolitiikan laitosta enkä ylipäänsä muutakaan suomalaistahoa.

Ja jos nyt joku maahanmuuttaja haluaa reagoida, niin se on tervetullutta, yhdellä ehdolla: kunhan ei vastaanottajamaata syyllistetä.

  
  20. marraskuuta 2008 20:17:46

Nimi : Peräkamarin poika
  
Viesti : Kerrankin joku uskaltaa puhua asioista niin kuin ne ovat !!!!
Jatka samaan tyyliin ! "Suvaitsevaisia" "asiantuntijoita" vituttaa!!!
  
  20. marraskuuta 2008 20:21:38

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.gt.se/nyheter/1.1376484/tingsratten-hon-anvande-voodo
  
Viesti : Joo, Eurooppalainen, meillä on se mielipide-ero, että minun mielestäni se ei ole tärkeää, että suomalaiset uskaltaisivat kuunnella, kun somalinainen sanoo, että Suomen maahanmuuttopolitiikka on perseestä, vaan se, että suomalaiset uskaltaisivat sanoa sen ihan itse.

Tuo Spam&Destroy -juliste on aivan hulvaton. Samoin Mestarin kotiinpaluu. Pitäisikö ruveta keräämään näitä parhaita Halla-ahon palvontajulisteita jonnekin samaan paikkaan?

Samaan aikaan Ruotsissa ruotsalaisnainen saa tuomion siitä, että on voodoon avulla pakottanut viattomat maahanmuuttajatytöt prostituoiduiksi. Yksi lautamies esitti eriävän mielipiteen: hänen mielestään tämä voodootapaus ei ollut vakava. Toivottavasti Suomessakin saataisiin pian ensimmäiset tuomiot voodoon käytöstä. Ehkäpä Illman voisi tuomita Jussin siitä, että tämä on käyttänyt voodoota vihreitä naisia kohtaan tökkimällä Rosa-nimistä mollamaijaa mustalla makkaralla.
  
  20. marraskuuta 2008 20:28:40

Nimi : braeden
  
Viesti : "OK, hyväksytään yliopistot. Mutta ei sitten sekoiteta korkeakoulua tähän. Perkele.

Meinaan, väitän että Otaonnelasta löytyy näin keskimäärin se akateemisen maailman nuivistikohortin Kova Ydin. Eikö tainnut Teemu Lahtinenkin saada sieltä sangen kohtalaisen äänisaaliin."

Piti tuohon vielä liittää se maaginen humanisti sana, mutten sitten jaksanutkaan. Itsekin tekniikan akateemisena on helppo myöntyä siihen tosiasiaan, että teekkarit ovat humanisteja selkeästi nuivempia ja eivät täten ansaitse osaansa mamujen tuomasta rikkaudesta. ;)
  
  20. marraskuuta 2008 20:34:00

Nimi : liisa
  
Viesti : Ihan silleen suomalaiskansallisen Reino: "vähäeleisesti ja kylmän rauhallisesti, näin sanoen: "Ei käy. Eihän tuossa ole mitään järkeä. Sillä tämä on Suomi." Ja moni Suomessa tällä hetkellä asuva ulkomaalainenkin on aivan samaa mieltä siitä, että Suomea ei kannata muuttaa Afrikaksi."

Nimenomaan. Itse kannatan Suomea, jossa arvostetaan toisen kunnioittamista ja moraalia eli (järki)hyvyyttä ja (järki)suvaitsevaisuutta, ylläpidetään sukupuolten tasa-arvoa sekä vihataan kyynisyyttä.

Eli ei muututa Afrikaksi, mutta hienosäädetään myös omaa kulttuuria, jos tarvetta on.
  
  20. marraskuuta 2008 20:37:45

Nimi : PP
Kotisivu : http://nieminen.blogit.uusisuomi.fi/2008/11/20/lupa-nauraa/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ukkolan syväkurkuksi on paljastunut Suoli24!
  
  20. marraskuuta 2008 20:39:16

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : mutta hienosäädetään myös omaa kulttuuria, jos tarvetta on.

Kunhan sitä "tarvetta" ei luoda väkisin, eikä hienosäätöä tee vihervasemmistolaiset naiset.

Hienosäätöähän tapahtuu koko ajan.
  
  20. marraskuuta 2008 20:42:04

Nimi : korpst
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Ihan hyviä, mainosti argumentoituja juttuja Halla-aholta, mutta loppujen lopuksi on hyvin pelottavaa, että maahanmuuttovastaisuus saa älykkään ja sivistyneen keulahahmon. Tällöin moni suomalainen "SUOMI SUOMALAISILLE" Karjala lippiksensä taakse vetäytyvä saa rasistisille mielipiteilleen "oikeutuksen" koska joku häntä huomattavasti älykkäämpi kaveri virittää fiksua keskustelua näistä asioista. En siis väitä, että Halla-aho olisi millään muotoa rasisti, mutta uskon, että moni rasisti on hänen kanssaan näistä asioista samaa mieltä. Näin siis suuri suomalainen junttilegioona on omasta mielestään oikeassa toitottaessaan "neekerit vittuun täältä, ne on apinoita" juttuaan koska Halla-aho on perustellut maahanmuuttovastaisuutta erittäin vakuuttavasti.

Toivottavasti joku ymmärsi pointtini. Kiitos!
  
  20. marraskuuta 2008 20:42:22


guestbook © freebok.net