Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98126-98150

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Aloitetaas tällä.

Ja siitä veisusta lainaus: "I don't hear you, I don't need to" - pätee kaikkiin väittelyihin 'jos' henkilökohtainen evoluutio ei ole vielä yltänyt aidon totuuden tavoittelun tasolle.

Voin lyödä vetoa, että 95% tänne kirjoittavista haluaa kuulla hyvät, loogisesti koherentit ja 'renkaiden potkimisen' kestävät argumentit.

Useimmat jopa haluavat olla väärässä maahanmuuton epäonnistumisen suhteen.

Nykytilanne kuitenkin on se, että tänne kirjoittavat ihmiset haluavat tietää asian todellisen luonteen ja noudattavat klassisesta Sherloc Holmes logiikasta peräisin olevaa väittämää: 'helppoa tohtori watson, eliminoi yhtälöstä kaikki paikkaansa pitämättömyydet, jolloin se mikä jää jäljelle, vaikka kuulostaisikin omituiselta, on pakko olla totuus'.

Tässä tapauksessa, ne, jotka hyväksyvät tosiasiat sellaisenaan, ovat lähes mahdottoman tilanteen edessä, kun valtaeliitti ei ole vielä kasvanut omassa evoluutiossa todellisuuden tasolle. Nämä ovat alisteisia omille toiveille, fantasioille ja puhtaille kuvitelmille, ja näkevät 'näiden' vastustajan aitona vihollisena omalle 'olemassaololleen'.

Seuraten edelleen Sherloc Holmesia niin: 'jokaisessa tarinassa on professori moriarty', eli logiikan ja totuuden antilogiikka ja antitotuus: 'the enemy', josta palataan hienosti salkkovilla takaisin alkuperäiseen laulu- ja soitinyhtye Backyard Babiesin musiikkiesitykseen.

(..Vaimo ja muksu lähti ruotsiin matkalle, ja minä jäin yrittäjänä tekemään deadlinet loppuun. Eli kone rendaa hienoa 3Dtä, enkä voi tehdä muuta kuin juoda punaviiniä ja Rentoutua; laittaa jalat pöydälle, ajatella ja antaa koneen tehdä töitä. Poor me :D )
  
  20. marraskuuta 2008 18:27:49

Nimi : rähmis
  
Viesti : Perussuomalaiset vaativat maahanmuuttajalle oleskelulupaa

Maahanmuutto- ja rasismikysymyksissä tulitukseen joutuneet perussuomalaiset ovat tehneet vastavedon ja vaativat nyt yhdelle maahanmuuttajalle pysyvää oleskelulupaa Suomeen.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä vetoaa julkisesti maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thorsiin (r), että tämä puuttuisi inkerinsuomalaistaustaisen naisen oleskelulupa-asian käsittelyyn ja järjestäisi hänelle pysyvän oleskeluluvan.

Ryhmän tiedotteen mukaan inkerinsuomalainen 77-vuotias äiti ja hänen 52-vuotias tyttärensä hakivat Suomesta oleskelulupaa paluumuuttajina. Äidille lupa myönnettiin, mutta tyttärelle ei, koska hän ei ole alle 18-vuotias eikä siten lain tarkoittama perheenjäsen.

Perussuomalaisten mukaan tytär ei kuitenkaan tule psyykkisen sairautensa vuoksi toimeen ilman äitinsä apua eikä heidän aiempi asumuksensa Inkerinmaalla ole ihmisasumiseen kelpaava. Siellä ei myöskään ole sopivia palvelu- tai sairaskotipaikkoja.

Siksi myös tyttärelle pitäisi myöntää inhimillisistä syistä jatkuva oleskelulupa.

"Mielestämme huomioon tulisi ottaa myös se, että hakijan isä oli Suomen armeijan palveluksessa jatkosodan aikana", perussuomalaisten ryhmä huomauttaa ministeri Thorsille.
  
  20. marraskuuta 2008 18:31:03

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Antti S:
"Mutta ihan vakavasti ottaen pointtini oli se että Perussuomalaiset eivät ole mitenkään erityisesti profiloituneet korkeasti koulutettujen tai edes kohtalaisen hyvin toimeentulevien puolueena"

Elät menneisyydessä. Tilanne muuttui näissä kunnallisvaaleissa ratkaisevasti parempaan suuntaan. Omasta kotikunnastani meni läpi ainakin kaksi korkeasti koulutettua.

Korkea koulutus on myös Jeja-Pekka Roosilla, mutta en ikipäivänä voisi kuvitella äänestäväni hänen kaltaistaan.

  
  20. marraskuuta 2008 18:32:50

Nimi : farssi
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Nyt kun tämä poliittinen väittely on viety tutkintapyyntöjen ja ääliömäisten epäilysten muodossa viranomaisten tutkittavaksi, ei liene epäselvää että kyseessä on poliittinen farssi.

Vihreiden tosikkomaiseen täpinään verrattuna Teemu Lahtisen tutkintapyyntö oli loistava veto kaikessa koomisuudessaan.

Lisää tutkintapyyntöjä kehiin. Osmo soinivaaran koepallosta voisi joku väsätä hyvän version...
  
  20. marraskuuta 2008 18:39:16

Nimi : M.
  
Viesti : "Ja varsinkin kannattaisi pyrkiä eroon H-A:n kaltaisista friikeistä."

Taitavat mokuttaja-friikit kokea Halla-ahon todella pelottavaksi, kun suosittelevat PS:ää hankkiutumaan eroon lähes 3000 ääntä saaneesta edustajasta.
  
  20. marraskuuta 2008 18:42:13

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : Sundelin, kirjoitit:

"Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
todennäköisyyteni tulla raiskatuksi kasvaisi suhteellisen suureksi, mikäli mr. halla-ahon tekstit toteutuisivat sellaisinaan! En pitäisi siitä..."

Jos äänestäisit Halla-ahoa, niin silloin et olisi "vihervasemmistolainen maailmanparantaja tai heidän äänestäjänsä".

Ja silloinhan todennäköisyyteni tulla raiskatuksi menisi nollaan, "mikäli mr. halla-ahon tekstit toteutuisivat sellaisinaan".
  
  20. marraskuuta 2008 18:42:44

Nimi : P
Kotisivu : http://oikeusjakohtuus.blogspot.com/2008/11/parkcom-oy-hvisi-hov
  
Viesti : Parkcom-päätös edistää rassismia!

Näin Ruotsissa:

Parkkeeraussakot
Svea | 20.11.2008 15:47

Hyvä Suomi!
Nämä yksityiset pysäköintiyhtiöt käyttäytyvät sikamaisesti täällä Ruotsissa. Olin laittanut pysäköintilevyn klo 13.00 . Paikassa oli kahden tunnin pysäköinti sallittu. 13.18 minulle kirjoitettiin sakot. Syynä oli "epäselvä "jotakin jota en voinut lukea. Minulle oli epäselvää mitä joku ei ruotsiaosaava oli mongertanut parkkisakkoon. Kun soitin firmalle, sanoivat että eivät olleet saaneet selvää mikä aika levyyn oli laitettu. Nämä levyt ovat ERITTÄIN helppoja lukea. Siis en voinut valittaa kun en pystynyt todistamaan, että levy oli oikeilla lukemilla. 450 kr. noin vaan puhallettiin.
Toinen kerta olin asialla ja olin maksanut melkeen 9 tunnin parkkimaksun. 23.53 juoksin autolle. Olin missannut muutamalla minuutilla, myös ystäväni teki saman virheen. Tämä johtui siitä, että muistimme väärin mihin asti olimme maksaneet. Ja 00.00 alkoi ilmainen yöparkkeeraus. Kivasti taas sakot 8 min. virheestä.
Totean että nämä yksityiset täällä ovat palkanneet ulkolaisia huonolla luku-sekä kirjoitustaidolla ko työhön, ja heillä on proviisiopalkka. Nykyisellä työpaikallani saavat jatkuvasti vaihtaa parkkivahteja syystä että heitä uhataan selkäsaunalla! Miksi uhataan, siksi että he ovat systemaattisesti kirjoittanut että eivät osaa tulkata aikoja parkkilevyissä. Monet ovat joutuneet sakkokiertueeseen tällä torilla ilman syytä.
Pois proviisiopalkat, pois yksityiset pysäköintiyhtiöt.
  
  20. marraskuuta 2008 18:45:24

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ihmisen, jonka kulttuurinen syvätieto rajoittuu lomaseudun moskeijan eksoottisiin rukouskutsuihin ja Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan laitoksen ideologisiin näkemyksiin, kannattaisi ehkä miettiä hieman pidemmälle ennenkuin naittaa ainoan tyttärensä (if any) Uskontoviritteiselle Kunnolliselle Ihmiselle.

Ennen lopullista päätöstä kannattaisi ehkä
vilkaista Koraaniin. Jos alkaa heikottaa, ei kannata heti soittaa Hämeen-Anttilan palokunnalle.
  
  20. marraskuuta 2008 18:46:33

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Seuraava ei liity tänne oikeastaan mitenkään, mutta

www.vihrealanka.fi/forum/vihreita-mustamaalaavien-oman-poliittisen-kannan-levittaminen-wwwpakkotoistocomssa.

;)hymyä vihreät kyllä se siitä...
  
  20. marraskuuta 2008 18:52:37

Nimi : Eurooppalainen
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Kuten jo toissapäivänä kerroin ei Halla-Ahon aukottomasta rationaalisesta argumentaatiosta ole mitään hyötyä, jos päätöksiä ei tehdä rationaalisen argumentaation pohjalta ja Halla-Ahon persona torjutaan. Halla-Ahon kritiikki on tarpeellista ja kohdallaan, mutta hänen itsensä esittämänä sillä ei ole sellaisia vaikutuksia kuin kenties on tavoitteena.

Halla-Aho ei ole uskottava toisen kulttuurin kritisoija, koska hänen kritiikkinsä rikkoo (vielä SUomessa vähäisen ja lyhytkestoisen minoriteettiasutuksen takia) vieraanvaraisuuden psykologiaa vastaan. Hän on oikeassa mutta käyttäytyy huonosti. Hän ei saa sympatiaa, mikä tuhoaa hänen uskottavuutensa. MOT.

Siksi palaan asiaan jota esitin jo toissapäivänä: etsikää joku maahanmuuttanut hyvin erilaisen kultuurin edustaja, jonka aknssa olette itse asiasta ja ongelmista samaa mieltä ja antakaa hänen nousta esittämään Halla-Ahon kritiikki. Silloin se on itsekritiikkiä. Silloin se on hyvää käytöstä. Silloin seurauksena saattaa olla hyvä päätöksiä ja parempi tulevaisuus.


  
  20. marraskuuta 2008 18:53:00

Nimi : ihQ
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Lehdistölle:
Halla-aho sanoo, että homous tappaa ihmiset sukupuuttoon.
Jos homoja olisi luonnostaan merkittävä prosentti väestöstä, jokainen sukupolvi olisi edellistä pienempi ja ihmiset (ensimmäisinä homot) kuolisivat sukupuuttoon.
  
  20. marraskuuta 2008 18:53:28

Nimi : Mika
  
Viesti : "Hän ei saa sympatiaa, mikä tuhoaa hänen uskottavuutensa. MOT."

Ai ettei saa sympatiaa?

Halla-aho oli kunnallisvaaleissa Helsingin ääniharava ja kepitti monta valtakunnanpolitiikassa kovaa nimeä. MOT.

Eduskuntavaaleissa Halliksen tietävät jo kaikki, joten veikkaan, että "sympatiaa" tulee vielä paljon enemmän.
  
  20. marraskuuta 2008 19:01:00

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Eurooppalainen: koska hänen kritiikkinsä rikkoo vieraanvaraisuuden psykologiaa vastaan.

Kyllä kuule ne on ihan ne vieraat itse jotka on rikkoneet sen vieraanvaraisuuden.
  
  20. marraskuuta 2008 19:04:17

Nimi : svobo
  
Viesti : jussi toi persuille omien 3000 äänen lisäksi ääniä muuallakin suomessa. minä olen esimerkiksi sellainen tapaus keski-suomesta, enkä usko olevani ainoa.

ja sanoma-lafkan tiede julkaisun tilaaminen loppuu nyt.
  
  20. marraskuuta 2008 19:04:45

Nimi : VMJ
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Hän ei saa sympatiaa, mikä tuhoaa hänen uskottavuutensa. MOT."

Halla-aho on kuin Tom Cruise Top Gun elokuvassa. Naiset rakastavat häntä ja miehet haluavat olla kuin hän.
  
  20. marraskuuta 2008 19:04:53

Nimi : LS
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : HUOMATTAJA

kyllä, olette käyneet peruskoulun äidinkielen oppiaineen ja varmasti pysähdytte punaisissa valoissa. Ironiaa ei opeteta koulussa, se opitaan harjoittamalla kommunikaation eri muotoja.
  
  20. marraskuuta 2008 19:08:45

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "onko köyhän, lähiöläisen tai kouluttamattoman ääni jotenkin huono?"

Väärin äänestettynä ääni on huono, etkö jo tätä ole oppinut. Onneksi pian sähköisesti voidaan eliminoida väärät äänet
  
  20. marraskuuta 2008 19:09:36

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Halla-Aho ei ole uskottava toisen kulttuurin kritisoija, koska hänen kritiikkinsä rikkoo (vielä SUomessa vähäisen ja lyhytkestoisen minoriteettiasutuksen takia) vieraanvaraisuuden psykologiaa vastaan."

- kukaan ei ole uskottava tai juuri oikeanlainen, kun kyse on erittäin epäortodoksisesta asiasta, joka on kuitenkin tosiasia.

- Yksittäisen kansalaisen yhteiskunnallinen painoarvo mitataan ainoastaan tämän väitteiden sisältämän totuuden painoarvolla.

Toisinsanoen, sillä, miten nätti, karismaattinen tai säihkyvä henkilö on, ei ole mitään merkitystä todellisuudessa. Nämä ovat ulkoisia kuriositeetteja ilman todellista substanssia.
Tavallinen kansalainen omaa substanssia ainoastaan väitteidensä totuus arvon mukaan.

Tosiasioiden saama vastalauseiden määrä kertoo valeen määrästä rakenteessa.

(on se hienoa tuo punaviini)
  
  20. marraskuuta 2008 19:14:20

Nimi : M
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Minäkin äänestin persua, koska en voinut äänestää tri. Halla-ahoa. Sanna Ukkolan ja muiden vastaavien ikäväksi on todettava, että on akateeminen tutkinto, heteroydinperhe, vakituinen työ, keskimääräistä parempi vuosiansiotaso, omakotitalo, kissa, koira ja velat maksettu. Mutta ukkoloille lohdutukseksi mainittakoon, että auto on melko vaatimaton ja toissavuoden mallia. Enteilleekö tuo syrjäytymistä?
  
  20. marraskuuta 2008 19:14:29

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Samoin Islamista on muitakin kirjoja kuin Robert Spencerin tuotokset, ja Eurabiasta ei kirjoita ainostaan Bat Ye'or.

Turhan moni mokukriitikko ei tiedä mm. Islamista ja sen radikalisoitumisesta juuri mitään muuta kuin "Muslimi = paha" joka ei auta asiaa."

Islamista:

Islamilainen Kulttuuri, toim. Heikki Palva ja Irmeli Perho. Hyvä yleiskatsaus islamilaisen kulttuuripiirin menneisyyteen ja nykypäivään useasta eri näkökulmasta. Hämeen-Anttilakin pysyy siinä asiassa, missä on oikeasti huippuasiantuntija. Ei mikään erityisen kriittinen, mutta ei myöskään ksenofiilinen. Paljon asiaa, jotka edes päällisin puolin sisäistettyään on valovuosia Astrid "sharia on islamin vastainen" Thorsin ja tovereiden yläpuolella islamtietoisuutensa suhteen. Tarjoaa myös hyvän rungon, johon suhteuttaa sitä kantaaottavampaa, kriittistä tavaraa.

God's Terrorists, kirj. Charles Allen. Käsittelee wahhabismin ja deobandismin syntyä, ja näin ollen myös nykyisen islamismin juuria.

What Went Wrong? Western Impact and Middle Eastern Response, kirj. Bernard Lewis. Hieman hajanainen, mutta sisältää paljon hyviä ajatuksia islamilaisen kulttuuripiirin reaktioista läntiseen imperialismiin ja sen kyvyttömyydestä vastata siihen yhtä rakentavasti kuin itä-aasialaiset.

Martin Meredithin State of Africaa komppaan kanssa. Erinomainen kirja, joka ei kyllä esitä VHM:ääkään missään kovin ihailtavassa valossa, mutta se on tietysti täysin OK, koska kyseessä ei ole mikään poliittinen asennekasvatusopus, vaan oikea historiankirja joka käyttää ruoskaa vain silloin kun siihen on syytä.

Ja tietysti jokaisen netsin unelmakirja, Nicholas Goodrick-Clarken The Occult Roots of Nazism: Secret Aryan Cults and Their Influence on Nazi Ideology. Raflaavasta nimestään huolimatta rutikuivan asiallinen teos, joskin aiheena ariosofismi on kyllä aika hillitön.
  
  20. marraskuuta 2008 19:15:40

Nimi : Huomauttaja
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : LS,
"ironia" olisi pitänyt huomata tästä?

"Jonain päivänä se pilkka osuu omaan nilkkaan!"
  
  20. marraskuuta 2008 19:16:08

Nimi : Nikopol
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Halla-ahon äänestäjät saivat juuri sellaisen friikin kuin halusivat.

Jos Halla-ahon kirjoitukset toteutuvat, eli Suomi imaistaan täyteen sopeutumattomia, kaikkien naisten todennäköisyys joutua raiskatuksi todellakin kasvaa. Sitä suurempi syy äänestää nuivasti. Mutta kenen nilkkaan pilkka oikein iskee? Mitä ihmettä tuokin tarkoitti?

Ihmeellistä nillitystä ja sekavaa onelineriä pukkaa. Voitto vaaleissa romahdutti vieraskirjan tason.
  
  20. marraskuuta 2008 19:19:03

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Siis spämmäämään, spämmäämään me joka aamu sännätään
ja kun päivä on ohi niin lisää spämmätään.
Tietoliikennettä häiritä aina sekä maanantaina
tiistaina, keskiviikkona ja torstaina.
  
  20. marraskuuta 2008 19:26:48

Nimi : Del
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Voitto vaaleissa romahdutti vieraskirjan tason.

Eiköhän se ollut ihan odotettuakin. On selvää että runkkuklubi haihtuu hiljalleen tältä palstalta pois.

Itse olen jopa hämmästynyt miten vähän trolliroskaa tänne tulee kun suhteuttaa sen siihen miten paljon paskaa media sylkee Jussin ja kaikkien samoin ajattelevien syliin.

Joka tapauksessa Jussi ei ole enää pienen piirin Johtaja. Siihen ajatukseen kannattaa alkaa totuttelemaan ;)
  
  20. marraskuuta 2008 19:28:59

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Tosiasioiden saama vastalauseiden määrä kertoo valeen määrästä rakenteessa.

Poistamalla vastalauseet saadaan parempi mieli.
  
  20. marraskuuta 2008 19:29:55


guestbook © freebok.net