Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98076-98100

Nimi : Blauweissschimmelkäse
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Lisää raskauttavaa aineistoa H-a:a vastaan. Hän on kirjoituksessaan ilmoittanut HALUAVANSA SYRJIÄ joitakuita tahoja:

"Syrjivää toimintaa en ole harrastanut, koska asemani vuoksi minulla ei olisi mahdollisuutta syrjiä ketään vaikka tahtoisin."
  
  20. marraskuuta 2008 16:28:30

Nimi : Jouko
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Perussuomalaisilla kun ei tässä maailmantalouden tilanteessa voi olla mitään ohjelmaa jolla Suomen talous saataisiin jaloilleen ja esimerkiksi kyettäisiin poistamaan tai vähentämään taloudellista eriarvoisuutta."
Potaskaa!
On olemassa arvaamattoman hyvä taloudellinen ohjelma:
Loisijat oppimaan suomalainen työkulttuuri ja töihin tai maasta ulos. Monikulttuuriin syydetyt miljoonat hyödyllisempään käyttöön. Kehitysapu jäihin. Lisää ydinvoimaa. Vuotos padottava voimantuotantoon. Ero EU:sta, josta sitäkin tulee säästöä satoja miljoonia vuodessa. Puretaan monikulttuuri-ja maahanmuuttoklusteri (taas säästöä). Siitä vapautuvat ihmiset hyödyllisempään työhön vaikka tuotantolinjoille. Tuetaan nimenomaan työllistäviä PKT-yrityksiä. Rahaa tuotekehittelyyn ja teknologiseen tutkimukseen lisää mutta ei suuryrityksille.

Tämä voisi olla Perussuomalainen talousohjelma. Taatusti toimisi mutta nykyinen valtiojohto on vaihdettava ensin lähes kokonaan.
  
  20. marraskuuta 2008 16:29:46

Nimi : P
  
Viesti : Kultamuna tekemässä bisnestä? Rasiistisia tuommoiset vaatimukset taksiluvasta.
  
  20. marraskuuta 2008 16:30:06

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jokainen vähänkin asioita ymmärtävä tajuaa, että moinen ajatus on naurettava (toisaalta ehkäpä tämä on vihreiden salainen netti guerrilla-taktiikka, jonka he luulevat jonkun vuotaneen "persuille"). Aikamoista Halla-ahon imartelua toisaalta tuo väite, että hän sormiaan napsauttamalla saa netsiarmeijan verkkohyökkäykseen :D Taitaa todellakin vihreillä ja muilla olla pasmat menneet lopullisesti sekaisin vaalien tuloksesta. Elämme näköjään mielenkiintoisia aikoja."

Hehe. Netsikenraali Jussi Halla-aho.
  
  20. marraskuuta 2008 16:33:39

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : " 4 vuoden päästä huomataan että puolue ei ole saanut kunnanvaltuustoissa tai muuallakaan aikaan muuta kuin häiriötä ja väittelyä toisarvoisista asioista."

Asiallista väittelyä olisi ollut tarjolla ensisijaisen tärkeästä asiasta eli maahanmuuttopolitiikasta jo nyt, mutta siihen on vastattu loanheitolla, mustamaalaamisella, tekaistuilla syytöksillä ja henkilöön käyvällä ajojahdilla. Keskustele siinä nyt sitten asioista.

Toisaalta on hauska seurata, miten hätääntynyt vihervasemmisto teutaroi asian ympärillä, ovat ressukat niin sekaisin, etteivät tiedä, onko kahvitauko vai peräpukamat.
  
  20. marraskuuta 2008 16:35:44

Nimi : P
  
Viesti : "Scriptassa käsketään ihmisiä spam & destroy tehtäviin. Ei tulisi kuuloonkaan, että nämä ihmiset kertovat oman mielipiteensä, ehei. Kyseessä on vaarallisen taustavaikuttajan tohtori Halla-ahon aivoton zombinatsiarmeija, joka tekee kiltisti mitä käsketään."

Oikeasti käskyttäminen tapahtuu aamukäskynjaossa Valhallasta käsin netsi-intranetissä. Siinä pahuutta tihkuvassa verkossa, jota JP Roos maalaili blogissaan.
  
  20. marraskuuta 2008 16:36:18

Nimi : Juha
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : No totta kai, Kirkkonummen "ei vastaanottokeskukselle" ei liittynyt mitenkään ärkkopeeläiseen nimby-perinteeseen (saati piilorasismiin) vaan lasten terveyden suojeluun:
http://www.hbl.fi/text/inrikes/2008/11/20/d20330.php

Nuivistit/netsit voisivat ottaa mallia!
  
  20. marraskuuta 2008 16:39:50

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Asiasta toiseen: olen seurannut outoa rikastumiskieltäytymistä Kirkkonummella. Establishment on valinnut mainitun paikkakunnan lottovoittajaksi etsittäessä sijoituspaikkaa 50:lle A 1-luokan rikastusyksilölle.

Huolimatta rikastusmenettelyn kiistattomista hyvinvointieduista Kirkkonummen alkuasukkaat tuntuvat vieroksuvan ajatusta mielikuvitusta kiehtovien kaukaisten tulijoiden sijoittamisesta kunnan alueelle.

"Ei kai tässä vain ole kysymys rasismista?" kysyi saudi-arabialainen ystäväni Abdullah.

Eliminoin hänen epäluulonsa elegantilla lauseella: "Ei, kysymys on kuntien välisestä kilpailusta, jota koko ajan käydään pinnan alla ja josta lehdetkin vaikenevat".

Otan mielelläni vastaan tietoja siitä, mikä kunta voitti tämän kilpailun. Saudi-arabialainen ystävänikin on siitä kiinostunut.


  
  20. marraskuuta 2008 16:41:41

Nimi : Ulkopuolinen
  
Viesti : Nyt on kyllä sanottava, että media ei ole käsitellyt tätä raiskausjupakkaa tasapuolisesti. Netin uutisryhmissä 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa viihtyneet tietävät hyvin, että Halla-ahoa pahempia törkyturpia piisasi kyllä. Myös korkeasti akateemisissa kuvioissa. On huvittavaa päivitellä Halla-ahon tekemisiä jos omat jauhot ovat kaikkea muuta kuin puhtaita.

Minä en ole 'persu', enkä isommin samaa mieltä edes Halla-ahon kanssa, mutta nyt täytyi reagoida kun Iltasanomia luin netin kautta.
  
  20. marraskuuta 2008 16:43:33

Nimi : Juha
  
Viesti : Tietkseni Afrikassa on paljon erittn vaarallisia tartuntatauteja, miksi siis Kyrkslt-argumentti ei k Otaniemen sijoituskiistassa?
  
  20. marraskuuta 2008 16:47:51

Nimi : Tinden
  
Viesti : Kirkkonummen alkuasukkaat tuntuvat vieroksuvan ajatusta mielikuvitusta kiehtovien kaukaisten tulijoiden sijoittamisesta kunnan alueelle.

Otaniemessä näyttäisi olevan sama HommaTM, kun sielläkin pistettiin pakolaiskysymys jäihin tms.

Jussi kertoo toivottavasti sitten kävijämääriä, sillä luku on varmaan huima.
  
  20. marraskuuta 2008 16:48:49

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onhan päivänselvää että tartuntataudit ovat vaarallisia vain ruotsinkielisille. Suomenkielisiä lapsia ne vain karaisevat mukavasti.

Samaan tyyliin kuin kielikylpyopetus, joka on suomenkielisille todella mahtavaa ja hienoa ja ruotsinkielisille aivan saatanallista ja tuhoavaa.
  
  20. marraskuuta 2008 16:51:19

Nimi : Jouko
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Netsikenraali Halla-aho aloittaa suuroffensiivin ja pyyhkäisee kuin aalto yli nettiavaruuden. Vastustajien viimeiset rippeet antautuvat ja lopettavat törkyilynsä sekä luovuttavat tietokoneensa keräyspisteisiin hyödyttöminä romuina.

Ensi maanantaina on amerikkalaisten Kiitospäivä ja suuri virushyökkäyspäivä samalla.
  
  20. marraskuuta 2008 16:52:41

Nimi : Juha
Kotisivu : Iltasanomat kyselee vaikeita
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Ota kantaa! Huolestuttavatko uutiset lasten tekemistä pahoinpitelyistä?"

No ei ne nyt varmaan zilleen voi huolestuttaa, q ne qmminki on ziiz niiq razzismin zyytä..... Voi jessus, ja joku on vielä tuohon vastannut, että ei (4% tällä hetkellä)
  
  20. marraskuuta 2008 17:00:55

Nimi : Unna Sakkola
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Tsemppiä Jussi! Pidä puolesi selkärangattomia "toimittajia" (Sanna Ukkola) vastaan!

  
  20. marraskuuta 2008 17:05:55

Nimi : Seppo
  
Viesti : Samalla Perussuomalainen puolue kaivaa omaa (tai kannatuksensa) hautaa. 4 vuoden päästä huomataan että puolue ei ole saanut kunnanvaltuustoissa tai muuallakaan aikaan muuta kuin häiriötä ja väittelyä toisarvoisista asioista. Lisänä vielä puolueen johdon haluttomuus tehdä pesäeroa H-A:n kaltaisiin tahoihin mikä taas karkottaa fiksummat ja koulutetummat äänestäjät.


Heh, siinä taas yksi olki-ukko.. Me Halla-ahon kannattajat ollaa tyhmiä, kouluttamattomia, heikosti toimeentulevia. Ettäs tiedätte!

Mutta rajat auki niin meidänkin silmät aukeaa.

Sanna Ukkolasta sen verran että taitaa uskoa Jeja-Pekka Roosin paljastamaan salaiseen foorumiin jossa meitä aivottomia zombieta masinoidaan eri häiriköintitehtäviin, koska en täältä vieraskirjasta ole mitään käskytystä löytänyt.
  
  20. marraskuuta 2008 17:16:08

Nimi : octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kaivelin ennen kotiin lähtöä 10 minsaa taustoja tuosta Kirkkonummen rikastamiscasesta. Ihan mielenkiintoisia kytköksiä taustayrityksistä alkoi löytyä. Irvokasta touhua, täytyy sanoa.

Kirjoitan varmaan yhteenvedon asiasta huomenna tai kunhan ehdin.
  
  20. marraskuuta 2008 17:22:14

Nimi : P
  
Viesti : "

Sanna Ukkolasta sen verran että taitaa uskoa Jeja-Pekka Roosin paljastamaan salaiseen foorumiin jossa meitä aivottomia zombieta masinoidaan eri häiriköintitehtäviin, koska en täältä vieraskirjasta ole mitään käskytystä löytänyt."

Hyshys! Salainen itranet ja telepatia. Siinä netsien salaisuus.

  
  20. marraskuuta 2008 17:24:00

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sanna Ukkolasta sen verran että taitaa uskoa Jeja-Pekka Roosin paljastamaan salaiseen foorumiin jossa meitä aivottomia zombieta masinoidaan eri häiriköintitehtäviin, koska en täältä vieraskirjasta ole mitään käskytystä löytänyt.

Kyllä se käskytys on täällä ollut, selaa vieraskirjaa vähän taaksepäin niin löydät parikin copypastausta ja linkkejä. Kyse oli ns. genrehuumorista.
  
  20. marraskuuta 2008 17:25:13

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : Tänään muistin miksi välillä harmittaa Erkko-mediaboikottini: Ilta-Söpöttimen sarjissivulla on Nemi! Tosin tämänpäiväinen strippi oli ns. wanha.
Joku oli duunipaikan kahvihuoneeseen lehden ostanut, olisikohan Alman lesbosyrjintäboikotin takia - se toinen Iltsari on imho nimittäin suositumpi ja parempi.

Ei minulla muuta. Jatkakaa.
  
  20. marraskuuta 2008 17:27:14

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Antti S,

"Noin yleisesti ottaen Perussuomalaisten vaalivoitosta seurasi juuri se mitä odotinkin: seuraavaan 4 vuoteen julkisuudessa / medioissa ei tehdä muuta kuin käydään juupas-eipäs-väittelyä maahanmuutosta ja haastetaan ihmisiä oikeuteen. Todella tärkeät asiat kuten nuorison pahoinvointi jäävät tuon väittelyn jalkoihin."

Nyt en yritä sanoa, etteikö olisi muitakin hyvin tärkeitä asioita kuin maahanmuutto - ja mikä asia ikinä onkaan tapetilla, jotkut tärkeät jutut jäävät aina huomiotta. Mitä nuorten pahoinvointiin kuitenkin tulee, maahanmuuton kontrollointi on ensisijaisen tärkeää, jos halutaan estää tänne muodostumasta suurilukuista, läpikotaisin syrjäytynyttä ja todella huonosti voivaa Nuorisoa, joka sitten oireilullaan saa etnisetkin suomalaisnuoret voimaan entistä huonommin ja purkamaan sitä antisosiaalisilla tavoilla.

"Perussuomalaisilla kun ei tässä maailmantalouden tilanteessa voi olla mitään ohjelmaa jolla Suomen talous saataisiin jaloilleen ja esimerkiksi kyettäisiin poistamaan tai vähentämään taloudellista eriarvoisuutta."

Jos puolueella ei lähtökohtaisesti voi olla tällaista ohjelmaa, minkä tahansa puolueen äänestäminen on tältä kannalta katsottuna ajan haaskaamista.

Lama on tulossa, sille ei mitään voida. Taloudellisesti asiat tulevat muuttumaan pahemmiksi, ennen kuin ne paranevat. Siihen voimme kuitenkin vaikuttaa, miten paljon vahinkoa tilanne aiheuttaa. Ihan vain yhtenä esimerkkinä se, että ei oteta tänne suuria määriä hyvissäkin oloissa pääosin työttömäksi jääneitä ja syrjäytyneitä tulijoita.
  
  20. marraskuuta 2008 17:30:52

Nimi : VMJ
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Tänne tulee viestejä sellaiseen tahtiin että eihän tässä pieni netsi enää millään pysy perässä..

Mitä Sanna Ukkola on tänään kirjoittanut? Linkkiä?
  
  20. marraskuuta 2008 17:32:14

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Muzzled in Finland, Part 5
  
  20. marraskuuta 2008 17:34:12

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : VMJ: linkki.
  
  20. marraskuuta 2008 17:39:12

Nimi : H T
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Teemu Lahtinen:

Ilmoitan tehneeni tutkintapyynnön Vihreiden kirjoituksesta.


Itse en olisi Jehkin kirjoituksesta lähtenyt tutkintapyyntöä tekemään. Olkoonkin, että sana 'tuhota' siellä selkeästi mainitaan.

Uskoakseni suosionkin kannalta kestävämmällä pohjalla oltaisiin, mikäli tyydyttäisiin vain vastavetona ViNa:n kauhisteluille blogeissa, mediahaastatteluissa jne. tuomaan mainintana esille moiset tuhoamis- ym. puheet - ei lähtien jokaista kiveä kääntämään ympäri.

Kumpikohan osapuoli (vihreät vs. persut) ymmärtää ensin kääntää kurssinsa pois tutkintapyyntötehtailujen alhon tieltä?
  
  20. marraskuuta 2008 17:39:24


guestbook © freebok.net