Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98026-98050

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onko Ilta-Sanomilla edes mitään kommenttiosastoa, jonka voisi "spämmätä ja tuhota"? Tuon uutisen hatarista yhtymäkohdista todellisuuteen olisi hyvä huomauttaa siellä.

Toisaalta, kuten joku jo joskus mainitsi täällä, korjaukset lehdissä ovat oikeastaan jo tulleet tarpeettomiksi, koska Scriptan vieraskirjalla on jo lukijoita normaalin nettilehden verran. Ilmeisesti ihan samoissa luvuissa kuin Ilta-Sanomat ei vielä liikuta, vai mikä mahtaa olla Homman™ tämänhetkinen tilanne?
  
  20. marraskuuta 2008 14:48:31

Nimi : P
  
Viesti : "

- Halla-ahon tukijoiden häirintätoiminta blogillani on koko kahden ja puolen vuoden ajan ollut niin jatkuvaa ja taukoamatonta, että se on todennäköisesti organisoitua. Muuten en kykene sitä selittämään, kertoo iirin kielen asiantuntija Panu Höglund."

Pitäisikähän vuotaa Panulle salainen netsien "späm-intranetti"?

Kauankohan tämän päätyminen "uutiseksi" iltapulun sivuille kestää? Arvauksia?

  
  20. marraskuuta 2008 14:49:30

Nimi : liisa
  
Viesti : "- Onko kukaan lukenut kirjaa "Piemburgin pelottomat"? Siinä on kolmipiippuine makasiini haulikko, joka pysäyttää raivohullun norsun tuhannen jaardin matkalta:)"

Mitä tulee pelottomuuteen...onkohan tämä provosointi, vihreille naureskelu ja vahingonilo mennyt liian pitkälle?

Onko järkeä saada "viholliset" niin vihaisiksi, että järkevää yhteistyötä ei voi ehkä koskaan syntyä. Netistä liikkelle lähtenyt uusinta punaisista ja valkoisista? Ja jos ei niin, ettekö näe tässä touhussa mitään vaaraa, varsinkin jos tämä vasta on alkua?

Vai mennäänkö huumorin ja pilkan ehdoilla?
  
  20. marraskuuta 2008 14:50:08

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : Valmistellaanko Vihreissä joukkotuhontaa?
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ilmoitan tehneeni tutkintapyynnön Vihreiden kirjoituksesta.
  
  20. marraskuuta 2008 14:50:24

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minusta raiskaustapahtumat tulisi tilastoida niiden alkuperämaan mukaan. Siten voidaan erottaa kotimaiset raiskaukset tuontiraiskauksista.

Tämä ns. raiskaustase näyttäisi omien havaintojeni pohjalla osoittavan melkoista tuonnin ylijäämää. Tuontisektori näyttäisi toimivan huomattavasti vitaalisemmin kuin vienti.

Globaalisessa katsannossa näyttää siltä, että Suomen raiskaustaseen rasitteena ovat ennen kaikkea kristinuskon luutuneet käsitykset naisen asemasta, yksiavioisuudesta, tasa-rvosta yms.

Meidän tulisi - sikäli kuin haluamme tasapainottaa raiskaustilastoja - ottaa oppia ennenkaikkea raiskausvientitoiminnassa menestyneistä ideologioista.
  
  20. marraskuuta 2008 14:51:38

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Voitaisiinko tätä vieraskirjaa spämmätä hieman vähemmän huumorilla ja sarkasmilla?

todellisuus on pahkasika
  
  20. marraskuuta 2008 14:52:10

Nimi : Jack
Kotisivu : "Historiaa"
  
Viesti : Ns. "edistykselliset" piirit ovat kehittäneet uuden määritelmän käsitteelle "häiriköinti": Eri mieltä oleminen.

Jos jonkin blogin kommenttiosastoon kirjoittaa mielipiteen, jossa esittää poikkeavan näkemyksen siitä, mitä blogin pitäjä on kirjoittanut, se on häiriköintiä. Jos vielä sen jälkeen puolustaa mielipidettään, kun blogin kirjoittaja on leimannut sen roskaksi, kyseessä onkin jo systemaattinen häiriköinti, jota mahdollisesti johdetaan jostakin pahuuden pesästä.
  
  20. marraskuuta 2008 14:54:07

Nimi : Juha
Kotisivu : http://www.vartti.fi/artikkeli/5123cb10-4bd1-40ea-b32d-35
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : 11-v pahoipitelykeissistä...

Tulihan se sieltä, Sanomien tutkiva journalismi paljastaa uhrin äärettömän rasismin kaiken syyksi. Koska Halla-aho saa syytteen tästä?
  
  20. marraskuuta 2008 14:56:06

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : P

Viesti : Olettekos huomanneet Tämän? Setä Roos istuu lautamiehenä Helsingin käräjäoikeudessa!

Pelottava todellisuus.


Pakolaiskeskus- asiaan aikalisä

20.11.2008 11:05

Anneli Tuominen-Halomo

Helsingin vastaanottokeskuksen laajentamisessa entisen poliisikoulun tiloihin Otaniemeen on nyt neuvottelutauko. Helsingin sosiaalijohtaja Paavo Voutilainen veti asian pois sosiaalilautakunnan listalta.

www.lansivayla.fi/Uutiset/Jutut/Pakolaiskeskus-asiaan-aikalisa

Kukaan ei halua pakolaiskeskusta, ei tänään eikä eilen.

  
  20. marraskuuta 2008 14:57:27

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hyvä esimerkki siitä, millaista "häirintä" Panun blogilla on ollut, löytyy vuoden takaista nobelistia Doris Lessingiä käsittelevän kirjoituksen "Nobel meni Shikastaan" kommenttiosastolta. Vieraskirjastakin tuttu nimimerkki Kekke kävi kommentoimassa kirjoitusta seuraavasti:

7.

"Lessing on täysin epäkiinnostava kirjailijana."

Minä kyllä kiinnostuin tämän merkinnän luettuani. Thnx, Panu.

12.10.2007 klo 13.56, Kekke (vierailija)


Panun vastaus kommenttiin kuului näin:

9.

"Minä kyllä kiinnostuin tämän merkinnän luettuani. Thnx, Panu."

Juu ja lehmät lentää. Oikeasti tietysti halusit kirjoittaa pari sanaa mielistelyä saadaksesi laittaa tänne linkin paskablogiisi.

12.10.2007 klo 15.38, PanuHöglund


Tätä saapui komppaamaan joku nimimerkki "Nada más":

10.

Hohoo, tsekkailin tosta sanailusta kiinnostuneena Keken blogin ja kahlasin paskassa aika nopeesti juu. Kun siellä vielä klikkaa pari kertaa eteenpäin itsensä kuten Suomalian sanomien sivuille niin alkaa olla jo "roturealistin" maailmantuska nähtävissä kaikessa vainoharhaisuudessaan... :D

12.10.2007 klo 16.36, Nada más (vierailija)


...minkä jälkeen Panu pääsikin jo asiaan:

12.

"Hohoo, tsekkailin tosta sanailusta kiinnostuneena Keken blogin ja kahlasin paskassa aika nopeesti juu. Kun siellä vielä klikkaa pari kertaa eteenpäin itsensä kuten Suomalian sanomien sivuille niin alkaa olla jo "roturealistin" maailmantuska nähtävissä kaikessa vainoharhaisuudessaan… :D"

Juu, tämä koko homososiaalinen toisiltaan iskulauseita kopioiva porukka on jatkuvasti yrittänyt kaapata minun kommenttiosastoni propaganda-alustakseen milloin uhkailemalla ja milloin mielistelemällä. Se sakki tuntuu olevan jossain liitossa feministien kanssa - feministit yrittävät leimata meikäläistä rasistiksi muutenkin, ja nämä rasistit sitten iloisesti täällä pelaavat feministien pussiin.

Pitää varmaan laittaa silmään isompi rasisminvastainen vaihde, että roskasakki ymmärtää, kenen joukoissa minä seison.

12.10.2007 klo 17.29, PanuHöglund


...joka oli muutaman kommentin jälkeen kiihtynyt jo tällaiseksi:

41.

"Tekeekö se ihmisestä rasistin, jos hän ei halua, että suomeen muuttaa köyhiä ja kouluttamattomia ulkomaalaisia elämään meidän rahoillamme?"

Ilmaus "ei halua, että Suomeen muuttaa köyhiä ja kouluttamattomia ulkomaalaisia elämään meidän rahoillamme" on koodikieltä, jonka taakse verhotaan rasismi.

Kukaan ei tietenkään halua, että Suomeen "muuttaa köyhiä ja kouluttamattomia ulkomaalaisia elämään meidän rahoillamme", lainsäätäjä kaikkein vähiten. Jos tällaisten tyyppien maahanmuuttoa jossain määrin esiintyy, se on väistämätön seuraus siitä, että Suomeen ylipäätään saa kukaan muuttaa, koska niin tarkkaa seulaa ei pystytä keksimään, että se pitäisi kaikki pummit ulkopuolella, puhumattakaan siitä, että voitaisiin estää alkujaan työteliäänä ja lupaavana henkilönä maahan tulleen rappeutuminen spurguksi ja pummiksi.

Muuten: tällaisia pummeja maahan tulee ennen kaikkea suomalaisten naisten etelänmatkatuliaisina. Toisin sanoen ainoa asia, mitä voitaisiin tehdä sellaisten tyyppien maahantulon ehkäisemiseksi, on rajoittaa suomalaisten avioitumista ulkomaalaisten kanssa, mikä on suurin piirtein poliittisesti mahdottominta, mitä maahanmuuttopolitiikassa voi ehdottaa.

Kukaan ei myöskään halua maksaa verorahoistaan sitä, että joku koulutetaan työttömäksi merkonomiksi, joka sitten juo raittiiden ihmisten maksamilla korvausrahoilla kapakissa ja haukkuu ulkomaalaisia. Valitettavasti ei ole vielä kehitetty menetelmää, jolla tällaiset tyypit voitaisiin etukäteen tunnistaa ja abortoida ennen syntymäänsä, joten ilmeisesti niitä joudutaan elättämään. Sellaisten tyyppien syntyminen on väistämätön seuraus siitä, että meillä on tämä yhteiskuntajärjestelmä koulutusmahdollisuuksineen ja korvauksineen.

17.10.2007 klo 20.17, PanuHöglund
  
  20. marraskuuta 2008 14:59:52

Nimi : Pikkupoika
Kotisivu : http://alastontotuus.blogspot.com/
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Sepi kävi blogissani irtisanoutumassa pilakutsuista; on kuulemma oltu oikein Pravdakonsernistakin yhteydessä.
  
  20. marraskuuta 2008 15:00:57

Nimi : ihminen
  
Viesti : Mitä teen: HUUDAN RASSISSSMIA


Pilkka ehkä syynä 11-vuotiaiden pahoinpitelyyn

Poliisi on saanut uutta tietoa kahden 11-vuotiaan tytön epäillystä pahoinpitelystä Vuosaaressa. Yksi pahoinpitelystä epäilty tyttö otti itse yhteyttä poliisiin ja kertoi, että toinen uhreista oli haukkunut ikätoverinsa äitiä irc-galleriassa muun muassa neekeriksi.

Pahoinpitelystä epäilty viisikko oli mennyt tytön kertomuksen mukaan selvittämään tätä asiaa Vuosaaren McDonald´sille viikko sitten keskiviikkona. Tyttö kertoi pilkantekijän aloittaneen tönimisen.

– Jutun tutkinta on ihan alussa. Epäillyn kertoman mukaan pahoinpitely ei ole ollut niin yksipuolista kuin julkisuudessa on aiemmin kerrottu, vaan molempia osapuolia on syytä epäillä pahoinpitelystä, sanoo tutkinnanjohtaja Jarmo Heinonen Itäkeskuksen poliisista.

Poliisi oli aiemmin kuullut vain uhrien kertomuksen tapahtuneesta, eivätkä he kertoneet, miksi pahoinpitely alkoi.

– Toisen osapuolen kertomuksen pohjalta alkanut uutisointi on aiheuttanut pahoinpitelystä epäillyille tytöille ongelmia niin koulussa kuin kaveripiireissäkin. Toivottavasti lynkkausmieliala ei tästä enää laajene, Heinonen sanoo.

Pahoinpitelystä epäillyllä viidellä tytöllä ainakin osalla on maahanmuuttajatausta. Tapaukseen liittyy yhdeksän nuorta. Kahakka päättyi, kun sivullinen aikuinen puuttui tilanteeseen ja vei kaksi tytöistä koteihinsa omalla autollaan.
  
  20. marraskuuta 2008 15:02:25

Nimi : P
  
Viesti : "Sanna Ukkola on keksinyt omasta (ala)päästään että häriköinti on halla-aholaisten työtä. Ei varmasti ole mitään faktatietoa. Ja lausuntoautomaatksi on otettu Jussin pahimpiin vastustajiin kuuluva Panu Höglund. Täysin tarkoitushakuista toimintaa. Ei varmasti mitään puoleetonta journalismia."

Voitaisiin puhua Panu Höglundin ja Niemelän kohdalla "tunnetuista julkisista vihamiehistä" - termi, jota esim. tuomioistuimissa käytetään saattamaan mm. riita-asioissa todistajana toimivan ilmeisen vihamiehen todistus viitekehykseen. Tai julkishallinnon päätöksissä moinen pitää ottaa huomioon.

Tuolla lisää linkkejä oikeudellisessa yhteydessä
julkisesta vihamiehestä
.

Jos Ukkola olisi dzjuurnalisti, hän mainitsisi käyttäessään Niemelää, Höglundia tai Roosia "asintuntijana tai kommentoijana" - että kyseiset henkilöt ovat Halla-ahon julkisia vihamiehiä, mikä selviää esim. lukemalla heidän blogejaan.

Nyt Ukkola pukee "puolueettoman asintuntijankaavun" vihamiehille. Tietoisesti.

Ei tuollainen ole journalismia, vaan paskantongintaa ja vääristelyä. Aika likasankkodzjuurnalisti koko ihminen.
  
  20. marraskuuta 2008 15:04:16

Nimi : Jukka Karén
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : - Halla-ahon tukijoiden häirintätoiminta blogillani on koko kahden ja puolen vuoden ajan ollut niin jatkuvaa ja taukoamatonta, että se on todennäköisesti organisoitua. Muuten en kykene sitä selittämään, kertoo iirin kielen asiantuntija Panu Höglund.

Johtuisko selityskyvyttömyys vain siitä, että Panulla ei niin leikkaa?
Tai ei ole halua nähdä totuutta?
Tai että ylipäätään jos joku on eri mieltä Panun kanssa, Panun saama itkupotkuraivari on sitä luokkaa, että ei siinä tunnekuohussa paljoa ajattelemaan kykene, niinpä selityskin jää löytymättä.

Tosin eihän Hanun kanssa saa olla edes samaa mieltä, silloinkin on aika väärässä, koska VAIN Hanu on oikeassa.
  
  20. marraskuuta 2008 15:05:36

Nimi : tuntematon
  
Viesti : http://www.vartti.fi/artikkeli/5123cb10-4bd1-40ea-b32d-3507b471479a

Pilkka ehkä syynä 11-vuotiaiden pahoinpitelyyn

Poliisi on saanut uutta tietoa kahden 11-vuotiaan tytön epäillystä pahoinpitelystä Vuosaaressa. Yksi pahoinpitelystä epäilty tyttö otti itse yhteyttä poliisiin ja kertoi, että toinen uhreista oli haukkunut ikätoverinsa äitiä irc-galleriassa muun muassa neekeriksi.

Pahoinpitelystä epäilty viisikko oli mennyt tytön kertomuksen mukaan selvittämään tätä asiaa Vuosaaren McDonald´sille viikko sitten keskiviikkona. Tyttö kertoi pilkantekijän aloittaneen tönimisen.

– Jutun tutkinta on ihan alussa. Epäillyn kertoman mukaan pahoinpitely ei ole ollut niin yksipuolista kuin julkisuudessa on aiemmin kerrottu, vaan molempia osapuolia on syytä epäillä pahoinpitelystä, sanoo tutkinnanjohtaja Jarmo Heinonen Itäkeskuksen poliisista.

Poliisi oli aiemmin kuullut vain uhrien kertomuksen tapahtuneesta, eivätkä he kertoneet, miksi pahoinpitely alkoi.

– Toisen osapuolen kertomuksen pohjalta alkanut uutisointi on aiheuttanut pahoinpitelystä epäillyille tytöille ongelmia niin koulussa kuin kaveripiireissäkin. Toivottavasti lynkkausmieliala ei tästä enää laajene, Heinonen sanoo.

Pahoinpitelystä epäillyllä viidellä tytöllä ainakin osalla on maahanmuuttajatausta. Tapaukseen liittyy yhdeksän nuorta. Kahakka päättyi, kun sivullinen aikuinen puuttui tilanteeseen ja vei kaksi tytöistä koteihinsa omalla autollaan.Siis pahoinpitelijä omalla kertomuksellaan ikääänkuin puhdistautuu teostaan. Entäpä jos uhri ei ole niin tehnyt, kuin pahoinpitelijä väittää. Saahan niitä kaikenlaisia tarinoita kehitellä.

Mikä näitä somaleita vielä Suomessa pidättelee. Heillähän on oma kotimaa, jonne voivat palata. Siellä on käyty lomailemassakin.
Helsingin kaupunki voisi lähettää heille tuet ja muut rahat sinne. Palaajat voisivat elää herroiksi siellä.
  
  20. marraskuuta 2008 15:06:42

Nimi : ocean
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Ei ainakaan täällä kirjoittavia voi niputtaa mihinkään yhteen muottiin. Porukka on niin erilaista, ainoa yhdistävä tekijä on sananvapauden kannatus ja maahanmuuttopolitiikasta ääneenpuhuminen.

Porukan moninaisuudesta muistuu hyvin muutamakin keskustelu, jotka eivät liittyneet millään tavalla kahteen yllämainittuun aiheeseen. Esimerkiksi sillon kun homma ei ollut yltänyt yhtä näin suureen ^^^! ja viereskirjan päivän kommentit pystyi lukemaan klikkaamalla kerran seuraavaa sivua täällä käytiin muutamaankin otteeseen vääntöä ihan meidän omastakin uskonnostamme ja sen pahuudesta/hyvyydestä. Myös monia muita polttavia aiheita on käsitelty. Nykyään (valitettavasti) vihreät ja media tuntuvat luovan tänne keskusteluaiheet :).
  
  20. marraskuuta 2008 15:08:31

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Siis pahoinpitelijä omalla kertomuksellaan ikääänkuin puhdistautuu teostaan. Entäpä jos uhri ei ole niin tehnyt, kuin pahoinpitelijä väittää. Saahan niitä kaikenlaisia tarinoita kehitellä."

Hommahan näyttää menevän niin että 5 yhtä vastaan jengi pahoinpitelee jonkun, ja tämän jälkeen uhrille annetaan syyte pahoinpitelystä ja rasismista.
  
  20. marraskuuta 2008 15:15:08

Nimi : Sattuma
  
Viesti : BTW, Sanna Ukkola on kansanedustaja Tuulikki Ukkolan tytär. Toimittaja siis jo toisessa polvessa.
  
  20. marraskuuta 2008 15:15:28

Nimi : Hagbard
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Hommahan näyttää menevän niin että 5 yhtä vastaan jengi pahoinpitelee jonkun, ja tämän jälkeen uhrille annetaan syyte pahoinpitelystä ja rasismista."

Ja minä kun luulin, että Der Homma tarkoittaa jotain ihan päinvastaista!Äkkiä laskuun tuollainen homma.
  
  20. marraskuuta 2008 15:22:16

Nimi : Anu Sorja
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Eläintarina. (postapocalyptic)

Eräänä päivänä koulussa, vuonna jolloin eläimet ovat saaneet syrjinnän estämiseksi ihmisarvon lisäksi myös osakseen positiivista syrjintää. Ihmiset eivät enää ole nähtyinä muuta kuin eräänä hyvin tasapaksuna eläinryhmänä, joka on alistanut muita eläimiä teknologisen taitonsa avulla. Onhan vähintäänkin aika maksaa takaisin.

Koulupäivä alkaa ja jo ensimmäisen välitunnin aikana alkaa tapahtumaan. Opiskelija tiikeri syö erään opiskelijatoverinsa, Mäyrän. Mäyrä on tylsä ja aivan värinätön elukka, joka jopa asuu kolossa. Siiseli kantelee opettajalle tiikeristä.

Opettaja valistaa siiseliä. "Onhan toki näin, että tiikeri saattoi tehdä tuhmasti, mutta älä unohda, että tiikereitä on metsästetty vuosisatoja ja niitä on käytetty hyväksi. Ja ajattele nyt kuinka vastahakoisesti esimerkiksi juuri mäyrä on mennyt leikkimään tiikerin kanssa."

"No mutta opettaja, ymmärtiähän mäyrä, että tiikeri sö..."

"Hyst hiljaa. Mokomaa puhetta sietäisit hävetä. Etkö ymmärrä että mäyrä on aina ollut syyllinen piilosyrjintään. Heitä kohtaan kyllä sietääkin hieman katsoa pahasti. Enhän minäkään hänelle koskaan oikein suonut puheenvuoroa"

"No mutta tuohan on hirveää"

"ETKAI OLE LAJINSYRJINTÄÄ HARJOITTAVA NATSI?"

"En mutta, koetan nähdä asiat hieman järkiperäisesti"

"Tässä sinulle järkiperäisyyttä: Tiikereitä ei ole maassamme ollut koskaan tarpeeksi ja mäyriä huomattavia määriä. Kuinka voit kuvitella, että mäyrillä on oikeus mokomaan? Sitäpaitsi onhan tiikeri niin eksoottinen ja värikäs. Teidän argumentittomien tulisi hieman ymmärtää suvaitsevaisuutta."

"HÄN TAPPOI LUOKKALAISENSA!"

"Vitun rasisti. Tuosta hyvästä jäät luokallesi."

Ja näin jatkuu koulupäivä.

Kesken tunnin tulee keskusradiosta, tuosta totuuden torvesta, kuulutus jossa kerrotaan koulussa olevan hurjaa syrjintää. Jokaista syrjinnästä epäiltyä tullaan rankaisemaan rajusti. Opettajille tullaan aloittamaan erikoisopetus eräiden oppilaiden sensuroimiseen tähtäävää opetusta.

Ja koulupäivä jatkuu. Mutta taas tapahtuu. Tällä kertaa kantelijana on viherpeipponen.

"Opettaja opettaja, tiikereitä on koulun pihalla viisisataa. Mitä hel*ettiä oikein on menossa? Ja missä on siiseli?"

"Hyvä hyvä, onhan jo aikakin saada varsinaisia rikkauksia meidän kouluumme. Ja siiselistä ei puhuta!"

"Rikkauksia? Ne juuri repivät lehmiä palasiksi ja tekivät utareista hattuja."

"Rikkautta lapsoseni Rikkautta!"


(Ja niin... en vertaa eläimillä esim. ihmisrotuihin vaan kulttuureihin ja uskontoihin)


PS. ajatusrikollisena joudunkin sitten rehtorin kansliaan.
  
  20. marraskuuta 2008 15:23:40

Nimi : Huscarl
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Oi Mestari, kunpa palaisit pian johdattamaan meidät lännen miehet pois Mordorin pimeydestä.
  
  20. marraskuuta 2008 15:28:16

Nimi : liisa
  
Viesti : William S"Voitaisiinko tätä vieraskirjaa spämmätä hieman vähemmän huumorilla ja sarkasmilla?

SAma: "todellisuus on pahkasika"

No en kuvitellutkaan, että kovin isänmaalliset ihmiset täällä kokoontuisivat (ja juu olin siellä minäkin).
  
  20. marraskuuta 2008 15:30:03

Nimi : Lepakko
  
Viesti : "BTW, Sanna Ukkola on kansanedustaja Tuulikki Ukkolan tytär. Toimittaja siis jo toisessa polvessa."

Ja äiskähän on saanut suurnalistin oppinsa kuuluisassa Tampereen yliopiston Yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa 1970-1980 -luvuilla. Kuinka yllättävää!!
  
  20. marraskuuta 2008 15:30:51

Nimi : P
  
Viesti : "Ns. "edistykselliset" piirit ovat kehittäneet uuden määritelmän käsitteelle "häiriköinti": Eri mieltä oleminen.

Jos jonkin blogin kommenttiosastoon kirjoittaa mielipiteen, jossa esittää poikkeavan näkemyksen siitä, mitä blogin pitäjä on kirjoittanut, se on häiriköintiä. Jos vielä sen jälkeen puolustaa mielipidettään, kun blogin kirjoittaja on leimannut sen roskaksi, kyseessä onkin jo systemaattinen häiriköinti, jota mahdollisesti johdetaan jostakin pahuuden pesästä."

Jep Höglund ja Roos ovat vieneet tuon idiotian korkeimpaan potenssiin.

Jos kirjoittaa blogia ja pitää siinä vieraskirjaa, niin vieraskirjaan kirjoittaminen ei ole todellakaan häiriköintiä, vaikka bloginpitäjä ei mielipiteistä pitäisi. Hän voi julkaista tai olla julkaisematta.

Jos negatiivinen palaute ahdistaa, voi olla kirjoittamatta nettiin, tai ei avaa kommentoimismahdollisuutta.

Tätä mm. herrat Roos ja Höglund eivät näytä ymmärtävän.

Samoin lehtijutusta tai virkamiehen tms. mediaan antamasta lausunnosta mahdollisesti saatava palaute ei ole häirintää, vaan palautetta. Jos palaute ei kiinnosta, niin sen voi delettää, tai sitten ei ryhdy toimittajaksi tai virkamiehenä, tutkijana tms. ei anna lausuntoja medialle.

Simppeliä.

Jos joku saa esim. tappouhkaiksia tms. postiinsa, on kyse rikoksesta ja asia kannattaa viedä poliisille.

Se että joku kommentoi olevansa erimieltä, tai pitävänsä mielipidettä uranukselaisena, ei ole häirintää. Se on palautetta.


  
  20. marraskuuta 2008 15:31:32

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Valitettavasti Vuosaaren tönimisholocaust ei ole vielä selvitetty. Katsokaas kun

- tappelu- tai riitatilanteessa kukaan osallistuneista ei ole luotettava todistaja
- lapset yleensä eivät ole luotettavia todistajia
- monivärisissä nujakoissa kaikki valehtelevat
- kaikista monivärisissä nujakoista tehdään rotuviritteisiä koska rassekortti voittaa aina
- yksikään somali, kurdi, arabi, turkkilainen ei ole KOSKAAN antanut tapahtuneesta todenmukaista kertomusta, jos on itse ollut syyllinen - näin jopa ja etenkin jos ulkopuolisia todistajia on. Eipä kyllä mikään muukaan etnisyys, ml han-suomalaiset

ja tietysti tärkeimpänä

- pahoinpitelyyn porukalla ei ole mitään lieventäviä asianhaaroja. Tämän luulisi tajuavan toimittajankin.

Näin >10 vuotta rikastuneissa kouluissa maailmaa tarkkaillut, eli minä.
  
  20. marraskuuta 2008 15:33:09


guestbook © freebok.net