Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97976-98000

Nimi : ocean
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Miten näin yksinkertaisesta asiasta saadaan valtio tasolla niin iso ongelma että siihen tarvitaan kuusi uutta virkamiestä!!!

Jos jaetaan ilmaisia hedelmiä kouluihin niin eikö se nyt ole kohtuu helppoa. Jako tapahtuu oppilasmäärien mukaan. Koulut hoitavat joko itse hedelmien tilauksen tai ne toimitetaan jonkun kuljetusfirman kanssa sopimalla. Mihin h**vettiin tarvitaan virkamiehiä?
  
  20. marraskuuta 2008 13:09:07

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Olemme kaikki
aivottomia seuraajia, zombeja ilman omaa tahtoa. Tietääkö joku jonkun muun viiteryhmän joka väkisin ja melko aiheetta sidotaan näin vahvasti yhteen henkilöön? "
Ööö...Griinpeas? Ei, perustajakin erosi lafkasta ja alkoi ydinvoiman kannattajaksi.

Varaan oikeuden olla Felix Steiner kämylarppaustapahtumassa.
  
  20. marraskuuta 2008 13:11:07

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Suomalaisen ihmisvihahistorian synkin lehti ajoittuu 1960-luvun loppuun, jolloin Arvo Salo laski liikkeelle sanonnan "Tapa talonpoika päivässä".

Sanontaa toisteltiin virnistellen erinäisissä verenhimoisissa piireissä.

Vieläkään ei ole täyttä varmuutta talonpoikaisluokan vähenemisen syistä seuraavilla vuosikymmenillä.
  
  20. marraskuuta 2008 13:12:54

Nimi : Juha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Hesarin syrjinnästä vapaa alue, "lähetä kortti": http://ekortti.hs.fi/lahetakortti.htm?kortti=2019

Älkää nyt menkö lähettelemään, vaikka Sanomain toimittajat ja se Islamin värinen puolue tuntuvat unohtaneen tuon todellisen merkityksen...
  
  20. marraskuuta 2008 13:13:09

Nimi : HR
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Mielenkiintoista kyllä tuo Sanna Ukkolan henkilökohtainen ajojahti (kiusaamis- tai piinaamiskampanja?) Halla-ahoa vastaan. Saa nähdä, urkeneeko tuolla sitten uusi ura Seiskassa tai jossain... vai yrittääkö hän nyt saada Halla-ahon pillastumaan ja sanomaan jotain harkitsematonta ja oikeasti tuomittavaa, ennen kuin on liian myöhäistä? En ihmettelisi, vaikka hän tai joku hänen viherkumppaninsa kohta kirjoittaisi tänne vieraskirjaan jotain "nokkelaa" perussuomalaisten "nimissä", kun alkaa nuo tarttumakohdat olla jo kovin vähissä...
  
  20. marraskuuta 2008 13:16:09

Nimi : Juha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Jotain nokkelaahan tuolla pari postausta alempana jo on:

IS tutki: Halla-ahon kannattajat kehottavat tappamaan talonpoikia!
  
  20. marraskuuta 2008 13:18:34

Nimi : TH
  
Viesti : Tuota spämmäyskommenttia ei tunnu enää olevan vieraskirjassa, mutta se löytyy lainattuna suoli24:stä. Sen perusteella spämmäyksen kohteena olikin IS:n "kommenttilaatikko", ei sähköposti niin kuin IS:n uutisesta voisi päätellä.
  
  20. marraskuuta 2008 13:19:18

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jos jaetaan ilmaisia hedelmiä kouluihin niin eikö se nyt ole kohtuu helppoa. Jako tapahtuu oppilasmäärien mukaan. Koulut hoitavat joko itse hedelmien tilauksen tai ne toimitetaan jonkun kuljetusfirman kanssa sopimalla. Mihin h**vettiin tarvitaan virkamiehiä?"

- Onko kenelläkään muulla tunne, että tämä on pahaa unta? Miten tästä heräisi?
  
  20. marraskuuta 2008 13:19:34

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Nöyremmin ehdotan Rakastetulle Mestarillemme että josko hän voisi lisätä tuohon "Mitä teen" kohtaan rivin "teksti sisältää huumoria" niin nämä 3-5 vuotiaan henkisellä tasolla olevat sannaukkolatkin tajuavat että tekstiä ei tarvitse ottaa ihan niin täydestä että menee vieläpä siitä tekemään raflaavan jutun lehteen.

Tunnettuahan on että tuon ikäiset lapset osaavat kyllä jo puhua ja ymmärtävät puhettakin, mutta eivät vielä tajua huumoria saatika ironiaa.

Ja kuten tämän päivän Ilta-Sanomista voimme havaita, ei sitä kyllä ymmärrä toimittaja Sanna Ukkolakaan.

Ja koska me Mestarin pyhiä kirjoituksia päivät pääksyten ulkoa opettelevat opetuslapset emme halua uhrata vähää vapaa-aikaamme tuollaisen varoitusrivin lisäämiseen tekstiemme loppuun, niin olisi kiva jos se löytyisi jo valmiina tuosta listalta. Näin meille jäisi hieman enemmän aikaa opetella ulkoa Mestarimme Pyhiä Tekstejä.

Mutta nyt on aika tarkistaa osaanko jo sen yhden Pyhän Tekstin ulkoa ja sitten pitääkin ryhtyä jo soittelemaan suvaitseville häirintäpuheluja ja häiritsemään useammankin suvaitsevaisen blogeja kirjoittelemalla sinne juttuja joissa silleen ilkeesti ja rassistisesti olen heidän kanssaan erimieltä heidän kirjoituksistaan.

Niin ja Sanna Ukkola & muut totiset aatetoverit, tämäkin kirjoitus sisältää sitten huumoria ja jopa ironiaa, eli älä ota tätä niin todesta... kysy vaikka äipältä tai joltain muulta aikuiselta mitä se huumori ja ironia oikein tarkoittaa.
  
  20. marraskuuta 2008 13:20:32

Nimi : Sam
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ehkä tämä on jo ollut täällä:

Tänään kello 16 keskustelutilaisuus aiheesta Islam ja toiseus

Paikka: Tieteiden talo (sali 505), Kirkkokatu 6, Helsinki

Mukana ainakin:
Iivi Anna Masso (mm. Helsingin yliopisto, politiikantutkimus; Uusi Suomi)
Marko Juntunen (Helsingin yliopisto, Afrikan ja Aasian tutkimus)
Kommentti: Mohamed Moallin (Väestöliitto)

Ja eiköhän tuonne muutama nuivakin eksy.

Lisäinfoa:
http://filosofia.fi/node/3975
  
  20. marraskuuta 2008 13:22:53

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Nöyremmin ehdotan Rakastetulle Mestarillemme että josko hän voisi lisätä tuohon "Mitä teen" kohtaan rivin "teksti sisältää huumoria" niin nämä 3-5 vuotiaan henkisellä tasolla olevat sannaukkolatkin tajuavat että tekstiä ei tarvitse ottaa ihan niin täydestä että menee vieläpä siitä tekemään raflaavan jutun lehteen."

- Meinaatko että ne ymmärtäis sen. Siis oikeesti...ihan aikusten oikeesti? Ja onhan siellä jo toi kunhan tuuletan ikeniä.
  
  20. marraskuuta 2008 13:24:57

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
  
Viesti : "Ilmamarsalkkana takaan, että VAT69-kuljetukset kuun toisella puolella olevaan salaiseen tukikohtaan pystytään suorittamaan täysimääräisinä!!"

- Mutta kuka on Kuun Varakuningas?

Ai niin. Tiedote kaikille huumorintajuttomille vihermammoille: Tämä oli HUUMORIA!!!
  
  20. marraskuuta 2008 13:30:08

Nimi : Scotch
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Miten "halla-aholaisuus" määritellään?
  
  20. marraskuuta 2008 13:31:11

Nimi : M.
  
Viesti : "Miten "halla-aholaisuus" määritellään?"

Ei mitenkään, ei sitä ole tarkoitettukaan määriteltäväksi. Vai oletko joskus kuullut jonkun rasismisössöttäjän määrittelevän, mitä hän rasismilla tarkoittaa?

  
  20. marraskuuta 2008 13:33:54

Nimi : HR
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Nöyremmin ehdotan Rakastetulle Mestarillemme että josko hän voisi lisätä tuohon "Mitä teen" kohtaan rivin "teksti sisältää huumoria" niin nämä 3-5 vuotiaan henkisellä tasolla olevat sannaukkolatkin tajuavat että tekstiä ei tarvitse ottaa ihan niin täydestä että menee vieläpä siitä tekemään raflaavan jutun lehteen."

Voin kuvitella, millaisia juttuja siitä sitten tulisi, kun eräs (tyhjän)toimittaja tarttuisi niihinkin juttuihin intoa puhkuen... koska varmaan huumorin taakse naamioidaan kaikki Todelliset Sanomat(tm): "Mestaritoimittaja mursi rasistikoodin" tai "Neiti Etsivä selvitti HOMMAN taustan"...
  
  20. marraskuuta 2008 13:34:41

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Miten "halla-aholaisuus" määritellään?"

- Jokainen, joka kumartaa Mestarin pyhää kuvaa ja rukoilee häntä valistamaan kasvonsa meidän puoleemme, on halla-aholainen.

Huomautus huumorintajuttomille viherpeikoille: Tämä oli HUUMORIA!!!

Vakavasti puhuen, ei kai sitä pysty määrittelemään, koska sitä ei edes ole olemassa. Täällä on hyvin sekalainen seurakunta (Kuvaannollinen. Huom. viherpiipertäjät) ihmisiä, joita huolestuttaa se että valtaeliitti on ajamassa tätä maata suoraan Helvettiin moku ideologiallaan. Ei tämä ole mikään liike, jota voisi kutsua halla-aholaisuudeksi.
  
  20. marraskuuta 2008 13:38:40

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Se tonttu joka on noiden kutsukorttien takana pitäisi käräyttää.

Lisäksi erottaminen Perussuomalaisista, jos on siis Sepi tai joku muu jäsen...
  
  20. marraskuuta 2008 13:39:09

Nimi : tunkki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jos niitä roolipelipaikkoja on avoinna niin voisin olla Adolf Galland. Ilmailupuoli ollut aina se soft spot meikäläisessä.
  
  20. marraskuuta 2008 13:41:31

Nimi : Juha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Rasismin määrittelyhän on helppoa: "hyvän ihmisen" "suvaitsevaisuus"-argumentti kumotaan järkiperusteluin -> järkiperusteluiden esittäjä on rasisti.

P.S. "suvaitsevaisuus"-argumentti on mikä tahansa väite, joka tulee "hyvän ihmisen" suusta, joten rasisti on jokainen, joka ei ole "hyvän ihmisen" kanssa samaa mieltä.

P.P.S "hyvän ihmisen" tunnistaa siitä, että tämä on täydellisen suvaitsematon kaikkea sellaista kohtaan, jota ei ymmärrä ja jota hänen ei oman jenginsä säännöissä käsketä ymmärtämään, toisaalta tämäkin tunnistaminen on turhaa, koska "hyvä ihminen" haukkuu sinut rasistiksi luultavasti jo ennen kuin keskustelua pääsee syntymään.
  
  20. marraskuuta 2008 13:43:26

Nimi : Tinden
  
Viesti : Mä taas tykkään merestä, joten joku sukelluvene-juttu tai laiva voisi olla kiva.

Enkä mä haluu olla Leni, vaikka nainen olenkin.

Tää on sitten huumoria, Ilta-Pravda, huumoria.
  
  20. marraskuuta 2008 13:44:52

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Korjaus, en tiedä onko Sepi Perussuomalaisten jäsen, olikin näköjään omalla listalla ehdokkaana
  
  20. marraskuuta 2008 13:45:03

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Se tonttu joka on noiden kutsukorttien takana pitäisi käräyttää." Samaa mieltä. Ihan turhaan ehdin jo otattaa mitat ja tilata kankaan hamppusmokkia varten ja varata ajan Mama Africa-kampaamon rastaletitykseen.
  
  20. marraskuuta 2008 13:45:15

Nimi : Sivari myös
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Haluan olla Felix Steiner.

Toimittajat saavat ohjeensa ylhäältä - eli ovat vain rattaiston osia.
  
  20. marraskuuta 2008 13:46:03

Nimi : M.A
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Pintaa syvempää tietoa siitä mikä mokuilussa on aina mättänyt,lataa ilmainen kirja:[/link]http://understanding-human-history.blogspot.com/[/link]
Kirjoittaja:"Michael H. Hart (born April 28, 1932 in New York City) is an astrophysicist who has also written three books on history and controversial articles on a variety of subjects.

Hart, a graduate of the Bronx High School of Science who enlisted in the U.S. army during the Korean war, received his undergraduate degree at Cornell in mathematics and later earned a PhD in astrophysics at Princeton. He also holds graduates degrees in physics, astronomy, and computer science, as well as a law degree. He was a research scientist at NASA before leaving to be a professor of physics at Trinity University in San Antonio, Texas."
Eli ihan perus-rasse-nasse.
  
  20. marraskuuta 2008 13:46:36

Nimi : Juha
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Ei ole väliä, onko Sepi persuissa, Sepi on jo joissain blogiyhteyksissä nimittänyt/liittänyt itsensä persuihin, joten eiköhän siitäkin kohta IS:stä lueta.
  
  20. marraskuuta 2008 13:46:44


guestbook © freebok.net