Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97926-97950

Nimi : Jouko
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Missä jutussa Jussi kehottaa spämmäämään Ilatasanomia? Olen kyllä lukenut kaikki mutta ei tule mieleen, mikä.
  
  20. marraskuuta 2008 12:15:04

Nimi : Tulituki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Optimi: Kiitos

J-Ha: Vaikka tuskin maltan odottaa kotiinpaluutasi, toivotan sinulle rentoa ja kiireetöntä loppulomaa. Eiköhän netsit pidä Hommaa yllä sen ajan. Tsemppiä!
  
  20. marraskuuta 2008 12:15:41

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id108033.html
  
Viesti : "Maahanmuuttoasioista julkisuudessa keskustelevat tutkijat ja toimittajat ovat jatkuvan aggressiivisen häirinnän kohteena. Häirintä tapahtuu yleensä verkossa. Aggressiivista palautetta ja uhkauksia tulee myös kirjeinä ja sähköposteina."

Näinhän se on. Jussikin voi vahvistaa tuon. Ja siitä agressiivisesta palautteesta ja uhkauksista on ollut jopa näytteitä esillä täällä. Sama kohtalo tuntuu siis olevan kaikilla maahanmuuttoasioista julkisuudessa keskustelevilla tutkijoilla.

Sanna Ukkolan osalta uskon tämän Jussiin kohdistuvan häirinnän olevan jopa toistuvaa ja järjestelmällistä.

Itsekin olen saanut agressiivista palautetta ja jopa tappouhkauksia, vaikka kirjoitan maahanmuuttoasioista nimimerkillä. Olen myös päätynyt internetin rasistisille vihasivustoille.

Maahanmuuttoasioista kirjoittavien häirintä ja vainoaminen on aikamme polttavin ongelma. Viranomaisten on puututtava tiukasti vihanlietsontaan maahanmuuttoasioista kirjoittavia kohtaan.
  
  20. marraskuuta 2008 12:15:56

Nimi : Antti S.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämä "mustat / ulkomaalaiset raiskaavat valkoisia naisia" ei ole mikään uusi juttu. Samaahan KKK:n perustajat väittivät kun orjat vapautettiin ja tuon ajan asiaa käsittelevä propaganda on melkoisen seksuaalisviritteistä.

Sama juttu näiden Halla-Ahon kommenttien kanssa. Niissä on havaittavissa seksuaalisen fantasioinnin piirteitä, tiedä vaikka kirjoittajaa kiihottaisi ajatus mustista miehistä joukkoraiskaamassa valkoisia naisia.

Noin yleisesti ottaen Halla-Aho on kuluneesti ilmaistuna ns. Göbbels-tyyppi: fyysisesti liian mitätön käyttämään väkivaltaa ja sen verran fiksu ettei itse turvaudu siihen. Puheillaan ja kirjoituksillaan H-A kuitenkin saa itseään tyhmemmät ja väkivaltaisemmat liikkeelle mikä näkyy esimerkiksi tutkijoiden ja toimittajien häiriköintinä.
  
  20. marraskuuta 2008 12:16:29

Nimi : fgh
  
Viesti : Parin vuoden ajan lueskelin hyvin skeptisesti niitä viestejä, joissa väitettiin valtamedian toimittajien seuraavan Vieraskirjaa. Nyt se on kyllä pakko uskoa, kun Vieraskirjasta oli kuvaa YLE:n TV-lähetyksessä, ja Ilta-Sanomien nettiversion etusivun jutussa siteerataan Vieraskirjaan kirjoitettua tekstiä.
  
  20. marraskuuta 2008 12:17:02

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jouko: Missä jutussa Jussi kehottaa spämmäämään Ilatasanomia? Olen kyllä lukenut kaikki mutta ei tule mieleen, mikä.

Kyseessä oli vieraskirjassa heitetty läppä, etten sanoisi koepallo.
  
  20. marraskuuta 2008 12:17:27

Nimi : kunhan kirjoitan
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : Sinnehän se on Otaniemeen hyvä perustaa pakolaiskeskus. Varsinkin niin kauan, kun meillä on yleinen asevelvollisuus.

Siellä nimittäin on Suomen suurin keskittymä reserviupseereita ja reservin aliupseereita.
  
  20. marraskuuta 2008 12:17:38

Nimi : tapio
  
Viesti : Nyt äkkiä joku soittamaan Ukkolalle, että halla-aholaisten salainen tukikohta kuun pimeällä puolella on mystisesti kadonnut.
  
  20. marraskuuta 2008 12:19:37

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Panu Höglund on kykenemätön ottamaan mitään arvostelua vastaan, asiallistakaan, omista älyvapaista kirjoituksistaan.

Hänen kunniakseen: homma on nousussa - tiogfaidh ar la!

  
  20. marraskuuta 2008 12:22:51

Nimi : ämpee
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jyrkästi ollaan nousussa Homman kanssa.

Poliisi tarvitsee lisää työntekijöitä mikäli pahoinpitelyrikoksen tutkinnan aloitus kestää 1½-vuotta, tai sitten siellä vain odotetaan, että rikosoikeudelliseen vastuuseen edellytettävä ikä täytyy.
Muuten, noita rikastuslapsi-jengejä on sitten kaksi, sillä 1½-vuotta sitten rikastanut 11-vuotias jengi ei enää ole 11-vuotias, vaikka miten rikas olisi.

Noin muuten, jokos ne sovitut anonyymiserverin kautta kierrätettävät 20 häirikköpuhelua on jo soitettu ?
Meinaan, että ehditään lähettää ne Spam and destroy textarit ennen itsenäisyyspäivää.

Pidetään homma nousussa, ja päivän koodi on sitten C7.
  
  20. marraskuuta 2008 12:23:35

Nimi : PK
  
Viesti : UusiSuomi ei ole JSN jäsen, koska verkkojulkaisuja ei toistaiseksi kelpuuteta jäseniksi, haluaisi kyllä.
  
  20. marraskuuta 2008 12:24:08

Nimi : Uuno
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hyvä Antti! Juuri noin!

Hmmm, kuinkahan suuri osa Jussiin kohdistuvasta kritiikistä on pelkkää henkilöön menevää v*ttuilua? 99%?
  
  20. marraskuuta 2008 12:25:17

Nimi : Zngr
  
Viesti : Joonatan: sanat "rasisti", "natsi", "ääri-oikeistolainen" ja "keskitysleiri" ovat menettäneet tehonsa ja alkuperäisen merkityksensä pitkän aikaa sitten. Ilmiöstä Euroopassa on kirjoiteltu jo maailman sivu. Tätä ei tosin ole ihan kaikki vielä huomanneet.

Lähinnä näitä terme viljelee poliittisen eliitin tahtiin marssiva media ja erilaiset vasemmistolaiset hörhöt ja akateemikot, jotka eivät ole koskaan nähneetkään natsia tai keskitysleiriä.

Eikä ole kaukaa haettu, että silloin kun keskustelussa esintyy sana "rasisti" se tarkoittaa yleensä sitä, että liberaali vasemmistolainen on häviämässä väittelyn konservatiivin kanssa.
  
  20. marraskuuta 2008 12:26:56

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Metroa ei löytyne netistä - olen etsinyt.

Löytynee...http://www.metrolive.fi/lehdet/

  
  20. marraskuuta 2008 12:27:45

Nimi : jmk
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "propaganda on melkoisen seksuaalisviritteistä"

Tarkoitat ilmeisesti Vihreiden vastapropagandaa?

Objektiivisesti laskien aika pieni osuus Scripta-teksteistä edes mainitsee seksuaalisuuden. Mutta Vihreiden vastapropagandassa juuri nuo kohdat saavat pääosan ja paisuvat suorastaan monumentaalisiin mittasuhteisiin.

Onko tälle mitään muuta selitystä kuin se, että juuri vastapropagandistien omassa mielessä seksuaalisuus on mamukeskustelun ydinasia?
  
  20. marraskuuta 2008 12:27:51

Nimi : Zngr
  
Viesti : Saiskohan Jussin blogin etusivulle jonkinlaisen "Recommended reading" listan.

Mokutuksesta ja Marxilaisuuden KOSTOSTA on kirjoitettu iso kasa hyviä, asiaa kriittisesti käsittelevia kirjoja ja esseitä joita rupeaa olemaan ihan kiva kokoelma omassakin hyllyssä.

Samoin Islamista on muitakin kirjoja kuin Robert Spencerin tuotokset, ja Eurabiasta ei kirjoita ainostaan Bat Ye'or.

Turhan moni mokukriitikko ei tiedä mm. Islamista ja sen radikalisoitumisesta juuri mitään muuta kuin "Muslimi = paha" joka ei auta asiaa.
  
  20. marraskuuta 2008 12:29:53

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voisihan kirjalistaa mainostaa täällä vieraskirjassakin, itseäni ainakin kiinnostaisi tietää, mitä kannattaa lukea.
  
  20. marraskuuta 2008 12:31:10

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jos Hallis olisi edes sanonut että soittakaa Ukkollalle, ja spämanddestroy, niin siinä voisi olla jotain häirinnän merkitystäkin.
MUTTA KUN tuollainen lehden palautekanava on - yllätys yllätys - tarkoitettu PALAUTTEELLE. Mielestäni kansalaisten osoittama palaute palautekanavaa pitkin virheelliseen tai asenteelliseen arktikkeliin on jotenkin niinkuin asiaan kuuluvaa. VAIKKA se olisi masinoitua.

Ihan kuin vanhat puolueet eivät olisi masinoituja. Onko nyt niin että joku uusi liike kun lähtee liikkeelle, se on masinointia? Tai jos se on spontaania (á la lex-karpelan vastustus) niin se on silti masinoitua ja sitä ei tarvitse kunnioittaa?


En tiennytkään että US haluaisi JSN:n jäseneksi? Kas kas.

  
  20. marraskuuta 2008 12:31:35

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : US: Nettivaltuutettu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : PK: "UusiSuomi ei ole JSN jäsen, koska verkkojulkaisuja ei toistaiseksi kelpuuteta jäseniksi, haluaisi kyllä."

Itseasiassa Huusko juuri ilmoitti Usarin liittyneen JSN:oon.
  
  20. marraskuuta 2008 12:32:11

Nimi : Sakari Nora
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mielenkiintoista miten media käsittelee monikulttuurikriittistä yhteisöllisyyttä. Puhutaan hallaholaisista, ja siitä kuinka "Mestari käskyttää vieraskirjassaan seuraajiaan". Olemme kaikki
aivottomia seuraajia, zombeja ilman omaa tahtoa. Tietääkö joku jonkun muun viiteryhmän joka väkisin ja melko aiheetta sidotaan näin vahvasti yhteen henkilöön? Vai johtuuko tämä nyt vain siitä, että
Jussi toimii mokukritiikin uutena uljaana lippulaivana ja establishment luulee upottavansa
Tuhatpäisen Arkea Uhkaavan Armadan pommittamalla pelkkää lippulaivaa?
Homma on logaritmisessa nousussa ja kulmakerroin alkaa uhkaavasti lähestyä ykköstä.
  
  20. marraskuuta 2008 12:32:49

Nimi : Juha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "tiedä vaikka kirjoittajaa kiihottaisi ajatus mustista miehistä joukkoraiskaamassa valkoisia naisia"

Ajatus minkävärisistä miehistä tahansa joukkoraiskaamassa minkävärisiä naisia ainakin kirveskiihottaa tätä kommentoijaa ... missäs se hiomakivi olikaan?

Antti: kommenttisi taisi sisältää suurimman osan tämän vieraskirjan seksuaalisväritteisestä keskustelusta ... Höglundin blogissa on paljonkin "halla-aholaisia vituttaa, kun musliminaisilta ei saa pesää" -juttuja.
  
  20. marraskuuta 2008 12:34:08

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Ja jos joku saa Panun ja Jussi K:n vittuuntumaan noin rankasti, jostain Soininvaarasta ja vihreistä akoista puhumattakaan, se on aina positiivinen asia.

Minä en edes ole "halla-aholainen" mutta kun sellaiseksi leimataan niin vittuilua ei voi estää.
  
  20. marraskuuta 2008 12:34:42

Nimi : jeremies
  
Viesti : Ruotsi on tiukentanut maahan pääsyä, mutta silti maahan on tullut väkeä tänä vuonna ennätysmäärä.

http://www.thelocal.se/15772/20081118/

Sweden taking in record numbers of immigrants

As the flow of immigrants into Sweden reaches record levels, growing numbers are choosing to live in communities featuring universities rather than in cities traditionally known for their large immigrant populations.

According to recent figures from Statistics Sweden (SCB), Sweden’s population increased by nearly 60,000 residents in the first nine months of 2008, with immigration accounting for more than 70 percent of the increase.

Altogether, just over 78,200 immigrants came into Sweden between January and September of this year, while nearly 34,900 foreign-born residents left the country.

The net immigration of more than 43,000 represents the highest net immigration ever recorded in Sweden, reports the Sydsvenskan newspaper.
  
  20. marraskuuta 2008 12:35:24

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Sehän on vanha ilmiö, että toimittajat kostavat, jos heitä arvostelee."

Toimittaja-poimittajat on mukavaa väkeä. Mutta jos joku arvostelee niitten juttuja, niin...

Meno muistuttaa surullisen hauskalla tavalla 70-luvun öyhöämistä. Tällä kertaa agitaattoreille on vain tullut ikävänä yllätyksenä, että "kansa" on niistä ajoista hieman rohkaistunut, eikä sitä saa enää kiljumalla ja vaahtoamalla hiljennettyä. H^^^ !
  
  20. marraskuuta 2008 12:36:31

Nimi : Nikopol
  
Viesti : To do-listalle:

- spammaa Ukkolan laatikko täyteen Cosmopojan vanhoja visvavittu-vuodatuksia että oppii vähän lähdekritiikkiä. Seuraavaksi Sanna kai kysyy Sepin kantaa Linnan kutsu-jupakkaan.

- jatketaan Antti S:n "kuka natsisaksan hahmo olisit"-fadia. Puumis = Dirlewanger, Jussi = Göbbels, reino = Göring, jne. Huom! Kaikki ei voi olla Rommel! Apus eka Skorzeny! Vai olenko mä Heydrich? Kullervo on selvä Rosenberg, pahalla tuulella ollessaan Streicher.

Joko päästiin Ilta-Pravdaan taas?
  
  20. marraskuuta 2008 12:38:09


guestbook © freebok.net