Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97901-97925

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Enpä kyllä muista mihinkään häirikköpuheluihin kenenkään kehottaneen täällä.
  
  20. marraskuuta 2008 11:23:42

Nimi : Juha
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Vihreässä langassa on näemmä kullervo-blogissa käytettyä viikon mokutusta vastaava sammakko-palsta keskellä saittia: http://www.vihrealanka.fi/

Tällä kertaa Halla-aho on päästänyt sammakon suustaan: "Mikään laki ei estä minua toivomasta vaikka ydinsotaa - Jussi Halla-aho Scripta-blogissaan 15.11."

JHA on kovin suosittu :)
  
  20. marraskuuta 2008 11:23:43

Nimi : Lagopus
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kansanedustaja Lyly Rajala kirjoitti Sanna Ukkolan eli "politiikan toimittajan alun" murheista blogissaan tämän vuoden tammikuussa.

Silloin Sannan suurimpana huolenaiheena oli neekeriksi nimittäminen. Taso ei näytä vuodessa merkittävästi kohentuneen.

http://blog.lylyrajala.fi/?p=126
  
  20. marraskuuta 2008 11:28:42

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Juha
Mitä teen : Homma^^^!

Viesti : Vihreässä langassa on näemmä kullervo-blogissa käytettyä viikon mokutusta vastaava sammakko-palsta keskellä saittia: http://www.vihrealanka.fi/

Tällä kertaa Halla-aho on päästänyt sammakon suustaan: "Mikään laki ei estä minua toivomasta vaikka ydinsotaa - Jussi Halla-aho Scripta-blogissaan 15.11."

JHA on kovin suosittu :) "

Jussin tapa kärjistää asia joka on totta. Vihreitten tapa on taas autistinen ja kaukana todellisuudesta oleva pseudoajattelu. Mutta me elämme karussa maailmassa, ei sateenkaarella kuten Illusia.
Sammakko-efektillään Vihreät yrittävät taas kiertää sananvapaus-argumentin.
  
  20. marraskuuta 2008 11:34:27

Nimi : Sivari myös
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Kuinka monella on jo paita?
  
  20. marraskuuta 2008 11:41:10

Nimi : Tinden
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Boikottia vaan päälle palstalaiset: Ilta-Sanomia eli Ilta-Paskaa ei sitten osteta. Niin kuin IDA kirjoitti, lehden voi aina lukea kahvilassa ilmaiseksi.

Itse olen jo pitkään ostanut tuota Iltalehteä, jos joskus lehden ostan.

Jussille tsemppiä.
  
  20. marraskuuta 2008 11:43:20

Nimi : Roots
  
Viesti : Vetsher-Pravdaa ei ole tullut ostettua n. vuoteen.
  
  20. marraskuuta 2008 11:46:52

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Takkirauta-blogi:

"Vihreät naiset eivät taida ymmärtää, että kuka heillä on vastassaan. Halla-aho on aivan oikeasti vaarallinen vastustaja. Halla-aho ei ole mikään sananvapauden Simon bar Kochba, vaan hän on äärimmäisen älykäs, voimakasluonteinen, suorasanainen ja ennenkaikkea sanavalmis mies. Hänellä on klassinen sivistys ja hän argumentoi pelkillä asia-argumenteilla. Häntä on mahdotonta saada sanoistaan kiinni ja hän osaa kääntää vihollisensa argumentaation tätä itseään vastaan. Vihreät naiset ovat aliarvioineet Halla-ahon, ja maksavat siitä kalliisti.

Juttu pääsi tänään television iltauutisiin. Nyt koko Suomi tietää, kuka on Jussi Halla-aho. Tämä koko juttu on ilmaista mainosta sekä Halla-aholle että Perussuomalaisille. Jos Vihreät naiset olisivat pitäneet sievän suukkinsa supussa, Halla-aho olisi jäänyt pelkäksi hesalaiseksi kuriositeetiksi.

Siitä Gandhin toteamuksesta ollaan nyt siirrytty kakkosvaiheesta (pilkanteosta ja bashaamisesta) kolmosvaiheeseen (avoimeen vihaan ja taisteluun). Jos Vihreät naiset jatkavat näitä tempauksiaan, niin tätä menoa edessä on enää Perussuomalaisten voitto ja Halla-ahon valitseminen eduskuntaan."

  
  20. marraskuuta 2008 11:51:35

Nimi : Tulituki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Halla-ahosta iso juttu METRO-lehdessä tänään liittyen "raiskausyllytyksiin".

Vilkaisin kanssamatkustajan lehteä, en tunne sisältöä paremmin, mutta oli iso kuva ja kaikki.

Metroa ei löytyne netistä - olen etsinyt.
  
  20. marraskuuta 2008 11:51:52

Nimi : Juha Kettunen
Kotisivu : Juha Kettunen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Mihin mittoihin suvaitsevaisuusfasistien paskanheittokampanja vielä kiihtyykään, ennen kuin Halla-aho palaa ulkomaanmatkaltaan?
  
  20. marraskuuta 2008 11:52:43

Nimi : Joonatan
  
Viesti : Ei perkele, Reino, mistä sinä tiedät että minulla on musta märkäpuku? Ja korkeat mustat saappaat. (Ne tosin on ratsastus- eikä nazzirazzisti-saappaat) Eikä niillä ole edes hyvä uida.

--

Minä tein tuonne JSN:lle ilmon. Oletan että ne tietysti tiputtavat sen roskakoriin jo ensimmäisessä esikarsinnassa, en sen enempää odotakaan. Mutta pitää mielestäni sinnekin laittaa painetta. Oikeampi osoite olisi tietysti Ilta-sanomien toimitus ja heidän linjansa, mutta kun sielläkään ei kuunnella.

Muuten olen sitä mieltä että JNS on aika ovela pulju. Kun se kerran kuitenkin on vain vapaaehtoinen yhdistelmä toimituksellista (mahdollista) itse-sensuuria, mutta ovat saaneet sen näyttämään ikäänkuin viralliselta valtiolliselta elimeltä. Käyttävät jopa noita pykäliäkin ikäänkuin lakitekstissä. Ja tuossa kantelulomakkeessa on kytkös siihen että onko tehty myös rikosilmoitus (jolloin JSN ei käsittele asiaa).

Huomatkaa tämä kohta JNS:n kantelu-lomakkeessa:
Julkisen sanan neuvoston perussopimuksen (10 § 2. momentti) mukaan neuvosto ei käsittele tapauksia, joissa neuvoston päätöstä selvästi haetaan samassa asiassa nostettavaa rikos- tai vahingonkorvausoikeudenkäyntiä varten.
[...klipsis...]
Tämä sitoumus ei poista mahdollisuutta hakea oikeutta muilla perusteilla rikos- tai vahingonkorvausprosessin avulla.


IHAN niinkuin JSN:llä olisi joku laillinen asema ja ihan niinkuin tuon kantelun antaminen pystyisi mitään rikosoikeudellista prosessia pysäyttämään. Tuollainen sitoutuminen olemaan tekemättä rikosilmoitusta niin halutessaaan ei varmaan ole edes laillinen - sellainen sopimus jossa kansalainen luopuu laillisista oikeuksistaan tuskin on lainvoimainen.

Ei sillä, mielestäni JSN on ihan hyvä asia, se on tavallaan proaktiivisuutta lehdistöltä, mutta silloin kun sitä käytetään lehdistön omien etujen käsikassarana niin onhan se vähän omitusita. Ja sitten vielä kansalaisille annetaan sellainen fiilis että tuo olisi jotenkin lainsuojainen pulju, ja jolla olisi jotain tuomiovaltaa.

Minusta oli aika kuvaavaa se että kun jossain keskustelussa täälläkin mainittiin että Uusi Suomi (of all things!) ilmoitti ettei he paljon JSN:llä uhkailusta perusta, koska eivät kuulu neuvoston jäseniin! Eli vapaaehtoisesti lehtitalot ovat perustaneet sisäisen komitean joka tekee noita (itse)arviointeja. Sinänsä fiksua, tällä tavalla ehkäistään tarvetta todellisen yhteiskunnan rakentaa tuollaista valvovaa koneistoa - ja olen sitä mieltä että parempi niin, kuin että poliittinen valta myös omaisi sensuurivallan.

Mutta tietysti tämä muodostaa JSN:lle myös taloudellisen kytköksen, ja näyttää JSN:kin kuten kaikki muutkin neuvostot kärsivän siitä että ihmisten vaihtuessa myös ideologia vaihtuu.


No, kunhan saan vähän sinnekin painetta, vähintään edes byrokraattista työtä. Se ei edes ole verovaroista pois. Ja jospa ryhtysivät ajattelemaan että kyllä oikeasti toimittajakin voi ylittää poliittisen puolueellisuuden (kohtuulliset) rajat.
Itse keissihän on selvä: Sanna Ukkolla valehtelee esittäessään vihjailuita että tele- ja kotirauhan häirintä ja laittomat uhkaukset olisivat jotenkin organisoituneesti organisoituja. Perusteetkin ovat aika heikoilla jos tosiaan Panu Höglund on se suurin auktoriteetti.

Hmm. Edelliseen ehkä pieni tarkennus: minua ei niinkään haittaa Höglundin sanomiset Halla-ahosta tai Vieraskirjasta. Höglund on omanlaisensa tyyppi, vähän niinkuin Seppo Lehto. Höglundin painoarvo on suoraan hänen omista teksteistään peräisin, ja en minä sitä mitenkään halua moittia. ENKÄ SENSUROIDA, niinkuin en Seppo Lehtoakaan. Koliskoon Panuhuoneessaan, ja normaalilla järjellä varustettu kansalainen osaa sen laittaa kontekstiin ja antaa sille sopivan painoarvon. Tuo toimittaja Ukkolan artikkeli onkin paljon vakavampi kun siinä esitetään ikäänkuin vakavasti noita syytteitä, eikä yksittäinen kansalainen voi niin helposti arvioida toimittaja Ukkolan neutraaliutta. Panun tekstejä sentään voi helposti lukea yhdestä paikasta, ja verrata niitä vaikka Vieraskirjan "masinointiin".

Puuh, on tää taas varsinainen yhteiskunta.


Mikä siinä on että nykypäivänä EI TAJUTA että yhteiskunta perustuu tiettyihin kulmakiviin, joista yksi on sananvapaus - ja kansalaisten oikeus vaikuttaa. Ja niihin ei vai puututa, jos ei haluta rikkoa koko systeemiä. Systeemi EI perustu myriadiin holhouslainsäädäntöön, ne ovat vain sitten seuraus-guidelineja joilla voi olla jopa haitallista merkitystä kokonaisuuden kannalta. Joihinkin asioihin ei vaan pidä puuttua, tai saa koko homman sekaisin.
  
  20. marraskuuta 2008 11:54:25

Nimi : Optimi
  
Viesti : Tulituki: http://static.metrolive.fi/nakoislehdet/metro/MET20081120/
  
  20. marraskuuta 2008 11:56:18

Nimi : JF
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-Ahon netsi-häirikkötehdas. Jestas.

Mitköhän aineita Sanna Ukkola käytti irtautuakseen todellisuudesta?
  
  20. marraskuuta 2008 11:56:33

Nimi : Junakohtaus
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Erityisen lystiä on, että Sanna Ukkola on luovuttanut kokonisen kerran kunniallisen valtakunnallisen sanomalehden herrojen Niemelä & Höglund vapaaseen käyttöön.

Voi vain arvailla vedätetäänkö Sannaa pahemman kerran vai onko Sanna esimiehineen täysin tietoinen siitä, mihin on ryhtynyt. Veikkaan ensimmäistä ja odotan ilolla&jännityksellä mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään, kun Sanna huomaa tulleensa narratuksi edistämään kilikalien henkilökohtaisia projekteja.
  
  20. marraskuuta 2008 12:04:10

Nimi : reino
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : Ainoa toivomme on, että media ei saa tietää, miten lähellä maailma oli joukkotuhoa, kun Ilkka aikoi räjäyttää halla-aholaisten sivariterroristien salkkuydinpommin otettuaan pari Guinnesia liikaa.

TOISTAN: toivottavasti media ei saa tietää, että meillä on ydinpommi ja me suunnittelemme koko maailman tuhoamista.

P.S. Ilkka prkle, oli puhetta, että mun vuoro välillä säilyttää ydinpommisalkkua sänkyni alla. Misut on nimittäin ihan kuumana sellaiseen mieheen, jolla on hallussaan ydinaseiden laukaisukoodi.
  
  20. marraskuuta 2008 12:06:08

Nimi : Tosi
  
Viesti : Ja jos joku saa Panun ja Jussi K:n vittuuntumaan noin rankasti, jostain Soininvaarasta ja vihreistä akoista puhumattakaan, se on aina positiivinen asia. Halla-aho, jatka vittuilua. Nälvi, pilkkaa, heitä herjaa. Tätä on hieno katsella.

Jos tosiasioiden julkituonti ja looginen puinti on vittuilua, niin mahtaa olla tietyillä tahoilla vaikeaa.

Jussi ei mun mielestä vittuile, vaan koittaa saada asioihin jotain tolkkua.

Jos rakentava kritiikki on vittuilua, niin arvokäsityksissä on siinä vaiheessa jotain tarkastettavaa.
  
  20. marraskuuta 2008 12:06:17

Nimi : M.
  
Viesti : Voi saakeli reino, nyt sinä paljastit SEN!
  
  20. marraskuuta 2008 12:06:54

Nimi : Jukka
  
Viesti : "Tulitukea vasemmalta laidalta" on postauksessaan oikeassa että vihreät olettavat että kaikkien pitäisi pitää heitä jonain perus-kivoina mutta kuitenkin fiksuina ja jänninä kapinallisina.

Todellisuudessahan kyseessä on aika vanhoillinen kokoomuksen apupuolue, joka pyrkii tekemään jotain asioita (sensuuri, vakoilu,...) poliisin puolesta. Toisaalta kyseessä on naisten feministinen puolue.

Eräistä vihreistä - siis eräistä - tulee mieleen itse asiassa Gorkin mainio "Vakooja", joka kuvaa tsaarin kätyriä.
  
  20. marraskuuta 2008 12:07:14

Nimi : Lagopus
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Sanna Ukkola - tutkivaa journalismia jo vuodesta ... tammikuusta 2008!
  
  20. marraskuuta 2008 12:10:08

Nimi : Juha
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Onko tämä nyt jo Halla-ahon kiihotuksen syytä? http://www.vartti.fi/artikkeli/0e561a6f-5118-4c09-961b-7e3f29f40c6c

Vai kolmen kusipään sairautta? Eiköhän Halla-ahoa syytetä tästäkin, varsinkin jos nainen on vihreiden jäsen/kannattaja...
  
  20. marraskuuta 2008 12:10:48

Nimi : JP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Juristeriaa tunnen kovin huonosti. Mutta eikö tuo ole herjausta? Tietoliikenteen häiritseminenkin taitaa olla rikollista?

"Halla-aho on itse pyytänyt vieraskirjansa kävijöitä lähettelemään roskapostia IS:n toimitukseen hänestä julkaistun uutisen jälkeen. "Spam and destroy", tuleva kaupunginvaltuutettu kirjoitti."


Muuten olen sitä mieltä, että tiesin Jussin olevan Pommi, mutten näin Iso Pommi. Johtaja iskee kuin 100 megatonnia!
  
  20. marraskuuta 2008 12:11:01

Nimi : Old No. 7
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1617915

Kai tämä jo täällä oli? Iltis heittää paskaa minkä kerkiää. Luulisi että toimittajilla on kohta rasitusmurtumat sormissa.

Jatkakaa.
  
  20. marraskuuta 2008 12:11:58

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Sanna huomaa tulleensa narratuksi edistämään kilikalien henkilökohtaisia projekteja."

Sanna on "hyödyllinen idiootti", kuten Niemelä sanoisi.
  
  20. marraskuuta 2008 12:12:20

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Koska voi lähettää auton noutamaan seuraavaa erää tehtailtuja häirikköpuheluita? Alkaa olla hyllyt tyhjinä puheluista ja asiakkaat kärttävät lisää.
  
  20. marraskuuta 2008 12:12:34

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Hihihi Tuhotkaan Perussuomalaiset kannustaa Vihreät.

Hahahaha. Nyt Halla-aho toivoo ydinsotaa ja kehottaa raiskauksiin, Vihreät toivovat tuhoavansa Perussuomalaiset, ja toisaalta kehottavat murhiin. Ja säännöllinen häirintä (!??) on rasismia.


Tiäettekö, kun tuollainen ilmiö tapahtuu kuten sanan tai kunnianloukkaussyytteiden yliviljely, niin se MENETTEE MERKITYKSENSÄ ja vesittyy pois.

Rasismi-kortti on nyt kovasti menettämässä arvoaan. Inflaatio laukkaa!
(Ja toivottavasti se vielä säilyttää merkityksensä edes törkeimpien OIKEIDEN rasististen tilanteiden yhteydessä, jos esim joku hakataan ihonvärinsä vuoksi. Mutta nykyinen rasmismi-kortin ryöstökalastus/viljely vaarantaa tuonkin.)
  
  20. marraskuuta 2008 12:13:08


guestbook © freebok.net