Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97876-97900

Nimi : Herja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mitä ihmeen häirikköpuheluita? Olen viime viikkoina käväissyt palstalla melkein joka päivä, eikä täällä ole kyllä... Ja miten niin Halla-ahon "blogissa tehtaillaan"?

Ainoa mikä minulle tulee mieleen on se, että joku laittoi tänne Mustasaaren(?) koulun yhteystiedot kun kommentit eivät menneet läpi Hesarin keskustelussa.

Homma on kyllä nousussa kun Ukkolan kaltainen "Hyvä ihminen" liittoutuu Höglundin kanssa päästäkseen Jussin kimppuun.

Kyllä minä toisaalta ymmärrän Ukkolaa. Hänhän on selvästi kyvykäs kirjoittaja joka on pantu raportoimaan sellaisista yhteiskunnallisesti toisarvoisista aiheista kuin politiikasta kun taas sellaiset tärkeät aiheet kuin Idols ovat menneet muille.

Uutiskynnys on muuten jäänyt vähän hiljaiseksi viime aikoina. Tässä olisi hyvä sauma kirjoittaa sinne juttu Jussiin kohdistuvasta ryöpytyksestä ja linkata sitä muutamaan paikkaan. Onko kellään kykyä/haluja?
  
  20. marraskuuta 2008 10:35:28

Nimi : Zngr
  
Viesti : Niin ja itsekin toki käyttäydyn siivosti ja toivon, että muutkin niin netsit kuin hipitkin käyttäytyisivät. Perustellun mielipiteeni saatan jonnekin kirjoittaa, mutta en spämmää enkä todellakaan soita minnekkän.

No onhan se nyt hitto selvää, ettei tämän vieraskirjan lukijoista kukaan spämmää tai soittele kenellekään sen enempää kuin minkään muunkaan foorumin tai vieraskirjan lukijat.

Mistähän tuo väite, että täällä suunnitellaan sellaisia, tai että Halla-ahon blogi "tehtailee häirikköpuheluita" btw kumpuaa kun en ole nähnyt edes pilanpäiten kenenkään mainitsevan moisesta. Tuo "spam and destroy" sentään lukee jossain, vaikka oli selvästi vitsi.
  
  20. marraskuuta 2008 10:37:09

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Höglundin mainitsema 'jatkuva häiriköinti' on yksinkertaisesti hänen kanssaan eri mieltä olemista"

Cosmo toimii myös kaupallisessa mediassa, kuten hän itse muistaa aina kehua.

Kun Cosmo kirjoittaa iirinkielisestä kirjallisuudesta, se ei kiinnosta Cosmon itsensä lisäksi juuri ketään.

Kun hän solvaa Halla-ahon kannattajia, lukijoiden määrä lisääntyy räjähdysmäisesti.

Cosmon siis kannattaa haukkua Halla-ahon kannattajia kaupallisista syistä. Luulen, että tämän vieraskirjan lukijat muodostavat merkittävän osan Cosmon blogin lukijoista.

  
  20. marraskuuta 2008 10:37:34

Nimi : Sardyn
  
Viesti : Ilta-Sanomat uutisoi huomenna: "Vieraskirjassa käytetään yleisesti rotuviritteisiä ja seksistisiä ilmauksia, kuten nimimerkki reinon viljelemä tokaisu 'aseistetut buurimisut on ihanii!1!'."

Ja, ons sal seker lees daarvan. Maar al die boeremeisies is nie gewapen nie. Kyk na hierdie video waar mooi meisies wil net dans.
http://www.youtube.com/watch?v=CZ9Y9nZCFbk
  
  20. marraskuuta 2008 10:40:54

Nimi : Jussi Halla-aho
Kotisivu : http://www.halla-aho.com/scripta/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämähän on julkinen vieraskirja. Tässä kuka tahansa voi teknisesti esiintyä kenenä tahansa, ei tuota kontrolloida mitenkään. Tajuaakohan lehdistö tätä.

Niin jä tämän viestin ei todellakaan jättänyt Halla-aho. Kunhan vaan testaan meneekö viseti läpi jos Jussin tiedot syötän kommenttikenttään.
  
  20. marraskuuta 2008 10:40:54

Nimi : Juha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Kummia nuo Soininvaaran kommentit törkyviesteistä. Itse olen blogiin pistänyt muutamia kommentteja, kaksi ilmeisesti luokiteltiin törkyviesteiksi, koska ne jätettiin julkaisematta. Julkaisemattomien sisältönä oli Vihreiden kritisointi siitä, että he ovat suuna päänä sensuroimassa kaiken maahanmuuttopolitiikan kritiikin ja rajoittamassa melkomoisen törkeällä tavalla sananvapautta. En kirjoittanut paljoakaan maahanmuuttopolitiikasta enkä taatusti rasistissävytteisin ilmaisuin saati tarkoituksin. Ilmeisesti sensuroinnin aiheutti se, kun molemmissa mainitsin, että koska olen pettynyt Vihreiden politiikkaan täydellisesti, lopetin heidän äänestämisensä ja kuntavaaleissa valitsin H-a:n lähinnä yrityksenä järkyttää valtapuolueet (ml. Vihreät) takaisin aidon politiikanteon ruotuun pois lässytyksestä.

Ilmeisen törkyistä.
  
  20. marraskuuta 2008 10:42:48

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Näiltä pimutoimittajilta "unohtuu" jatkuvasti se halla-aholaisten toitottama asia että ulkomaalaiset rötöstelevät maassa aika rankasti ja että siihen pitää puuttua kovin ottein. Sitä ei edistä ääntä pitävien henkilöiden persoonan sorkkiminen. Pitää puhua itse asiasta eikä asian vierestä. Vai onko näiden pimujen mielestä asiat niin hyvin ettei niistä tarvitse edes keskustella? Taitavat vain olla sopuleina hallituspolitiikan mukana. Suomessa puuttuu päämedialta se vahtikoiran luonne joka sille kuuluisi: räksyttää epäkohdista. Mutta onneksi on tämä Internet.
  
  20. marraskuuta 2008 10:43:32

Nimi : Risto A.
  
Viesti : No, odotellaan, että Jussi marssii kotio.

Todellakin, media kuvittelee "halla-aholaisten" olevan lainsuojattomia ja vapaata riistaa solvauksille ja kuivien naisten vääristyneelle panettelulle.

Näin ei ole.
  
  20. marraskuuta 2008 10:44:13

Nimi : tapio
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eiks täällä äskettäin leikkimielellä suunniteltu, että toimittajille annetaan vinkkiä jostain ihan huuhaajutuista ja kokeillaan, ottavatko tosissaan.

Ehkä Ukkola on ottanut ideansa tästä.
  
  20. marraskuuta 2008 10:45:01

Nimi : Osama bin Laden
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Te olla rasisti te kaikki! Te mennä vankilaan ja minä lähetä teille vankilaan iiiiiso pommi!

Sori, oli pakko törkyillä
  
  20. marraskuuta 2008 10:46:16

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Väitetään, että Sanna Ukkola olisi kokoomuksen Tuulikki Ukkolan (ex-LKP) tytär. Toimittaja Tuulikki Ukkola kirjoitteli aikoinaan Kalevaan pikkupahennusta herättäviä porvarillisia kolumneja (ei kuitenkaan laitaoikeistolaisia) ja pääsi libeeraalien listoilta Eduskuntaan, jonne palasi kokoomuslaisena. Ehkä Sanna haluaa seurata äitinsä jäljillä Arkadianmäelle ja tekee jo omaa pikku kampanjaansa kirjoittelun sivussa. Tuollaiselle tytölle olisi vihreissä käyttöä!
Mutta ehkä Sanna ei oikeasti olekaan Tuulikin tyttö, ja kaikki "kansanedustajan tyttönä keittiön ovesta toimitukseen" -puheetkin on pelkkää kateellisten razzenazzejen panettelua. Eihän näistä nykymaailmassa tiedä, kun netissä saa sanoa jo kaikenlaista.
  
  20. marraskuuta 2008 10:47:52

Nimi : Tosi
  
Viesti : Te olla rasisti te kaikki! Te mennä vankilaan ja minä lähetä teille vankilaan iiiiiso pommi!

Sori, oli pakko törkyillä


Oli kyllä alatyylinen törkyily.

Mistä näitä sikiää?
  
  20. marraskuuta 2008 10:47:55

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Ilta-Sanomat uutisoi huomenna: "Vieraskirjassa käytetään yleisesti rotuviritteisiä ja seksistisiä ilmauksia, kuten nimimerkki reinon viljelemä tokaisu 'aseistetut buurimisut on ihanii!1!'."

- Miunnii mielestä asseistetut buurimisut on ihanii:) Piäsenks miekii ny Ilta-Paskan riepoteltavaks?
  
  20. marraskuuta 2008 10:51:28

Nimi : Zngr
Kotisivu : AFRICAN MTV
  
Viesti : Tuosta mainio musiikkivideo piristämään päivää ja vierailevia tähtiä jotka etsivät puhelinterrorikampanjan lähteitä.
  
  20. marraskuuta 2008 10:51:34

Nimi : Pölhö-Kustaa
  
Viesti : Eiks täällä äskettäin leikkimielellä suunniteltu, että toimittajille annetaan vinkkiä jostain ihan huuhaajutuista ja kokeillaan, ottavatko tosissaan.

Jos huuhaajuttu koskisi Halla-ahon sanomisia tai tekemisiä, ei olisi väliä sillä, onko se huuhaata vai ei, toimittajat tekisivät siitä väkisinkin totta.

Ei kannata jujuttaa, koska toimittajilla ei noin keskimäärin ole moraalia tai vastuuta sanoistaan, kunhan kohde on "oikea".

Toisaalta voi lähteä vastaiskuun ja etsimään "vainoajien" kirjoituksista vastaavantyyppisiä harkitsemattomia sanamuotoja keskeltä täysin vastakkaista mielipidettä esittävää skribenteerausta kuin mistä Halla-aho on "saatu kiinni".
  
  20. marraskuuta 2008 10:53:43

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : www.finemb.org.uk/public/default.aspx?contentid=98813&nodeid=35867&contentlan=1&culture=fi-FI
...
Samassa ajassa suomalainen journalismi on kokenut mullistuksen: myös siitä on tullut entistä viihteellisempää, entistä brittiläisempää.
Jo opiskeluaikoina ounastelin, että sekkivihkojournalismi tulee pian myös Suomeen. Uusien viihdelehtien myötä julkkiksille onkin alettu maksaa rahaa haastatteluista ja yksinoikeudella annetuista jutuista, ns. omista skuupeista.

Iltapäivälehdet eivät haastatteluista maksa, eikä suomalainen haastateltava ole koskaan sellaista minulle - vielä - ehdottanut. Britanniassa rahan pyytäminen on enemmän sääntö kuin poikkeus. Useammin kuin kerran täkäläinen haastateltava on kieltäytynyt kommentoimasta, kun hänelle on selvinnyt, ettemme maksa kommenteista korvausta.

Brittiläinen aggressiivinen (lue: myös viihteellinen) poliittinen journalismi ei ole vielä rantautunut Suomeen. Täkäläinen media ei arkaile antaa pyyhkeitä poliitikoille, ja poliitikot ovat siihen tottuneet. Se kuuluu pelin henkeen. Suomalaispoliitikko taas on tottunut kilttiin, usein melko hampaattomaankin journalismiin, ja hermostuu helposti pienestäkin kritiikistä.

Kaikkia brittitoimittajien uutishankintakeinoja en Suomeen välttämättä toivoisi. Kiinnostuksella olen seurannut muun muassa Britannian armottomimman sensaatiolehden News of the Worldin reportterin Mazher Mahmoodin uraa. Sheikkinä esiintyvä tähtitoimittaja jymäytti esimerkiksi viime vuonna Englannin maajoukkueen päävalmentajaa Sven-Göran Erikssonia puhumaan ohi suunsa. NoW sai valtavat levikit - Eriksson potkut.

Uutisten viihteellistyminen on ymmärrettävää Britanniassa, jossa kaupallisuus sanelee journalismin säännöt: täällä tabloidien levikki on moninkertainen broadsheeteihin verrattuna. Aamulehdet kamppailevat ostajista, jolloin kansiin päätyvät kovimmat sensaatiot ja räväkimmät otsikot. Kehitys tuskin pysähtyy tähän.
...
Sanna Ukkola


Sanna on tuonut oppinsa mukanaan...
  
  20. marraskuuta 2008 10:55:25

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Cosmon siis kannattaa haukkua Halla-ahon kannattajia kaupallisista syistä. Luulen, että tämän vieraskirjan lukijat muodostavat merkittävän osan Cosmon blogin lukijoista.

Skepsismies ja Cosmopoika. Itse asiassa aika huvittavaa.

Kuten jo aiemminkin todettu: Ilta-Sanomat voi lukea ilmaiseksi melkein missä tahansa kahvilassa.
  
  20. marraskuuta 2008 10:58:27

Nimi : Tulitukea vasemmalta laidalta
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : En ole "halla-aholainen" eikä minusta sellaista tule, vaikka olenkin ollut ensimmäisiä jotka kyseistä sanaa ryhtyivät nettifoorumeilla käyttämään, eli tietyssä määrin asianosainen. Sen vain sanon että tämä vaalienjälkeinen Halla-ahon leimaaminen kansanviholliseksi on jotain käsittämätöntä ja osoittaa että johonkin yhteiskuntamme kipupisteeseen on oikeasti osuttu. Kiitos Halla-aholle ainakin siitä. Tuen moraalisesti vaikka en kannata poliittisesti.

Ja jos joku saa Panun ja Jussi K:n vittuuntumaan noin rankasti, jostain Soininvaarasta ja vihreistä akoista puhumattakaan, se on aina positiivinen asia. Halla-aho, jatka vittuilua. Nälvi, pilkkaa, heitä herjaa. Tätä on hieno katsella.
  
  20. marraskuuta 2008 11:00:48

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lisää tukea vasemmalta laidalta. Tai ei nyt tukea mutta...

http://valtamedia.net/index.php?option=com_content&task=view&id=253&Itemid=1

Osmo Soininvaara on viimeaikaisissa blogikirjoituksissaan katsonut tarpeeksi hyökätä rajusti Jussi Halla-ahon rasistisia ulkomaalaiskannanottoja vastaan. Herää epäilys, että Osmon hyökkäystarpeen taustalla on monien hänen näkemystensä häiritsevän suuri läheisyys Halla-ahon kanssa.

Tapelkaa hipit, saatte hupitupakkaa.
  
  20. marraskuuta 2008 11:06:25

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Lyly Rajala(kok) blogissaan nätistä Tuulikin tytöstä Sannasta:
"Kokoomuksen Tuulikki Ukkolan kaunis tytär, toimittaja Sanna Ukkola, oli soittanut eilen iltapäivällä ja jättänyt viestin että haluaisi keskustella “räväkästä” blokistani. Soitin hänelle. Sanna oli lopettanut kahden vuoden kirjeenvaihtajapestinsä Lontoossa ja siirtynyt Iltasanomien politiikan toimitukseen Helsinkiin. Ihmettelin, mitähän räväkkää tässä blokissani on. Kuulemma se, että olen käyttänyt sanaa neekeri. Voi elämän kevät. On ne politiikan toimittajan alulla suuret murheet. Hän ihmetteli etteikö minua huolestuta, että käyttämäni sana loukkaa monia. Ketähän. Minä en ainakaan tunne yhtään mustaa kaveria joita sana loukkaisi."
http://blog.lylyrajala.fi/?p=126
  
  20. marraskuuta 2008 11:09:57

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Nykyinen medialogiikka on ilmeisesti tämä:

Jussi provosoi - tähän saa vastata miten haluaa: valehtelemalla ja vääristämällä.

Kyseinen logiikka menee metsään niin, että hongat kolisee.

- Suomessa ei ole lainsuojattomia ja selkeistä rikoksita pitää joutua vastuuseen. Sanna Ukkola mm. ei ole astunut kenenkään "halla-aholaisen" varpaille niin, että joku olisi tästä loukkaantunut, mutta hän on astunut lain varpaille. Tämä on kokonaan toinen juttu.

Toisinsanoen, vaikka "halla-aholaiset" olisikin niin suurisydämisiä, että painaisi asian mieluummin villaisella, niin laki on laki. Media, ei voi käyttäytyä tällä tavoin. Kyseessä on avoimen rikollinen toiminta, ja sellaista ei voida periaatteessa eikä de facto hyväksyä laillisuuteen perustuvassa yhteiskunnassa.

Yhteiskunta EI ole, toisinkuin vihreät kuvittelevat, mikään mielentila, jossa voi odottaa, että kuvitellut asiat manifestoituisivat todellisiksi, kuten Barbien ja Kenin parisuhteissa lapsuuden nukkekotileikeissä. Yhteiskunnan pelisääntöjä ei myöskään voi muuttaa silloin, kun todellisuus haraa mielikuvitusta vastaan.

Yhteiskunta koostuu ihmisistä ja loogisesti koherentista lainsäädännästä. Jos laki ei ole loogisesti koherentti, yhteiskunta on mielivaltainen ja irrarionaalinen tyrannia.
  
  20. marraskuuta 2008 11:11:36

Nimi : Roots
  
Viesti : Kyllä se kuulkaa menee siihen, että N-sanan käytöstä saa kommandovierailun klo 4 aamuyöllä. Ainakin jos Sannasta tämä olisi kiinni.
  
  20. marraskuuta 2008 11:12:11

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : " Nälvi, pilkkaa, heitä herjaa. Tätä on hieno katsella."

Iltasanomien toimittaja trollailee, koska pelkää jutunaiheiden loppuvan.
  
  20. marraskuuta 2008 11:13:24

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ilta-Sanomat nimiseen roskalehden likasankotsuurnalistin kyhäämiin juttuihin viitaten ihmettelen kyllä enemmän kuin paljon että provosoiviin ja silkkaa tarkoitushakuista valhetta täynnä oleviin blogiteksteihin jos kommentoi niin saakin kuulla ihan roskalehdestä toimittajan kertomana olevansa häirikköviestien lähettäjä!

Tuollaiset kansalaisia mustamaalavat toimittajat pitäisi kyllä saattaa oikeuden eteen vastaamaan herjoistaan.

Mielestäni Jussin pitää nyt ottaa kovat otteet käyttöön ja tehtailla herjaavista lehtikirjoituksista rikosilmoituksia oikein urakalla, muuten nämä toimittajien tarkoitushakuiset ja valheelliset "uutiset" jäävät elämään omaa elämää nsä virallisina totuuksina.

Enpä ole sitten 70-luvun nähnyt tämän tapaista toimittajien kanssa erimieltä olevien kansalaisten halveksuntaa toimittajien taholta.

Ilmeisesti ne paskapäät eivät ole oppineet mitään edeltäjiensä virheistä. Sama politikointi jatkuu ja nätisti sotketaan oma ideologia työtehtäviin ja vääristellään totuutta sen minkä iljetään. Eli varsinaista ammatillista huoraamista näyttää toimittajakunnassa olevan enemmän kuin kotitarpeiksi.
  
  20. marraskuuta 2008 11:21:07

Nimi : reino
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Arvatkaa nauroinko tuota blondatun neekerin chicken dance -videota melkein yhtä paljon kuin SANNA UKKOLAn törkyjuttua Ilta-Sanomissa. Minusta niissä oli paljon samaa.

On se vaan tämä suomalainen "kahden kilon siika" -kulttuuri niin kylmää ja väritöntä. :)

Mutta ilmoitusasioita tähän väliin:

Tampereella kaikille avoin nuiva tapaaminen lauantaina 6.12. itsenäisyyspäivän iltana klo 19 ravintola Kahdet Kasvot, alakerta. Joonatan varmaan tulossa ainakin hä? Maila-Katriinakin ehkä tulee.

Nuiva VAT69-ostosristeily Tallinnaan oliko se nyt sitten 13.12.? Tuija on luvannut järjestää menomatkalle sellaisen Passi ja hammasharja -tyyppisen helikopterikuljetuksen, eli päästään mustan helikopterin kyydissä Suomenlahden puoliväliin, josta matka jatkuu uimalla. Siinä on kuulemma Itämeressä polskutellessa aikaa miettiä niitä vääriä ajatuksiaan. Kannattaa laittaa ne Kinky Netzi -bileitä varten aikoinaan ostetut märkäpuvut alle ja vähän vitalista naamaan, ettei tule kylmä. Vedenpitävään säkkiin vaihtovaatekerta. Ajattelin, että mennään Piritan kylpylään vähän saunomaan ja lämmittelemään, niin ei tarvitse keskustaan asti uida. Siitä sitten parin kuuman högweinin jälkeen kumijalalla keskustaan. Paluumatka Georg Otsilla normaalisti Kakadubaarissa.

Tuija lupasi, että näitä mustien helikopterien kyytejä järjestyy jatkossakin. Ja "jos ei ne vihapuheet netissä ja valtuustoissa vaikene, niin seuraava tiputus on sitten pallo jalassa".
  
  20. marraskuuta 2008 11:22:38


guestbook © freebok.net