Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97851-97875

Nimi : Henri K.
  
Viesti : Nyt varmaan kannattaisi ottaa varulta screenshotti tuosta ukkolan kirjoituksesta. Se saattaa hyvinkin vaithaa tyyliä päivän mittaan :D
  
  20. marraskuuta 2008 10:01:56

Nimi : MJ
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : JT: "Miten sanotaan iirinkielellä multa tulee nyt?"

Ei muuten taida Hönykään tietää tuota.
  
  20. marraskuuta 2008 10:03:29

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Screenshotti on tallessa. Minua naurattaa tuo melko paljon samalla kun tuollainen tietysti sapettaa. Oma hesari on jo peruttu ja Welho on menossa poikki heti, kun määräaikainen soppari pian päättyy.

Älkäämme aliarvioiko kansaa.
  
  20. marraskuuta 2008 10:04:12

Nimi : M.
  
Viesti : "Perussuomalaisten tulevan valtuutetun, Jussi Halla-ahon tukijat ovat esimerkiksi viime päivinä suunnitelleet Halla-ahon nettiblogissa häirikköpuheluita maahanmuuttoasioista kirjoittaville toimittajille."

Eikö tukija ole jo hieman enemmän kuin äänestäjä? Oma nimeni oli sillä muinaisella eduskuntavaalien tukijalistalla. Olisikohan tässä tutkintapyynnön paikka oikeasti, jos joku mitenkään yhdistäisi minut Halla-ahon "tukijana" noihin väärennettyihin kortteihin?
  
  20. marraskuuta 2008 10:05:10

Nimi : Janne
  
Viesti : Lasten koulussakäynti ja turvallisuus tämän laitoksen hoivissa on itselleni suuri prioriteetti. Keskustelimme vakavissamme muutaman luokan vanhemman kanssa, että palkkaisimme nyt 4. luokkaa käyville lapsillemme yhteisen kouluavustajan - Securitakselta.

Kouluavustajan käyttö on perusteluta vanhempien näin halutessa.

Voi luottaa siihen, että jatkossa koulurauha pysyy. Nykyiset usein heiveröiset naisopettajat kun eivät tähän selvästikkään kykene. Kustannukset olisivat reilu 1000e / vanhempi lukukaudessa.

(mukana 10 maksajaa, kouluavustajaa tarvitaan 30 h / viikko 9kk vuodessa)


------------------

aikaisempi viestini ei toiminut, tässä korjattuna.

Astrid Thors: Suomi tarvitsee monikulttuuria, sillä se on rikkaus ja voimavara. Meidän tulee ymmärtää että Suomi ei ole enää eristäytynyt lintukoto


Somalia delivers <3
  
  20. marraskuuta 2008 10:05:51

Nimi : Siltavouti
  
Viesti : Tämä häirikköpuheluselkkaus on nyt juuri sitä mistä puhuin aiemmissa viesteissäni.. Paitsi Halla-ahon teksteissä, myös (ja erityisesti) tässä vieraskirjassa on aivan uskomattoman paljon materiaalia, jota voidaan käyttää juuri niin kuin Kasvi, vihreät naiset, Ukkola ym käyttävät..

Ukkolan väitteitä on nyt paha käydä jyrkästi kieltämään jos Halla-aho kerran todella on kirjoittanut vieraskirjaansa "spam and destroy".. vaikka kysymyksessä olisi ollut vitsikäs kehoitus, Halla-aho saa selitellä tätäkin asiaa koko valtuustokautensa.
  
  20. marraskuuta 2008 10:06:57

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sanna Ukkolasta

Ote tekstistä:
www.uta.fi/~tierka/Karpelajulk.htm

(Tähän on itsellänikin omakohtaista tuntumaa. Toimittaja Ukkola näet soitti minullekin ja kertoi käyvänsä läpi koko joukon kommentaattoreita liittyen Karpelan "julkisuudella ratsastamiseen". Kun osoittauduin asiassa aika mediakriittiseksi, toimittaja lopetti puhelun lyhyeen. Ilmeisesti en edustanut sitä näkemystä jota oltiin hakemassa. Lopullisessa jutussahan oli sitten vain yksi kommentoija, Pekka Sauri, jolla oli lehden ennakkokäsitykseen sopiva kanta. Näinkö siis journalismia tehdään? Soitetaan niin monelle, että lopulta löytyy omaa kantaa tukeva asiantuntija?)

Ministeri kävi ripeästi vastatoimiin. Tiedotteessaan 21.5. hän totesi, ettei arvostele mediaa yleensä, vaan kritiikki koskee Ilta-Sanomia ja sen nykyistä päätoimittajaa, joka on johtanut asiatonta kampanjaa häntä vastaan. Karpela löysi jutuista 27 virheellistä väittämää, jotka hän kumosi vastineessaan. Se on luettavissa myös Karpelan verkkosivuilta (www.tanjakarpela.net). Minusta Karpelan vastalauseet vaikuttavat päteviltä tai ainakin yhtä uskottavilta kuin lehden esittämät väitteet.

Sanna Ukkolalla taitaa olla ilkeämieli, no kyllä se kalikka sieltä vielä omaan nilkkaan osuu. (Karpelan linkki oli vanha.)
  
  20. marraskuuta 2008 10:08:02

Nimi : Roots
  
Viesti : "Spam and destroy"
ööö..siis missä?

Kaikki tänne
  
  20. marraskuuta 2008 10:10:31

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Iltasanomat on kaupallinen julkaisu ja luonnollisesti se vedättää tätä juttua niin pitkään kuin mahdollista, koska sen avulla Iltasanomat saa lukijoita.

Tässä viimeisimmässä oli vähän keinotekoinen sävy eli eväät ovat ilmeisesti Sanna Ukkolalta lopussa. Viimeistään tuo Panu Höglundin vetäminen mukaan osoitti tämän.

Iltasanomat lopettaa kirjoittelun siinä vaiheessa, kun lukijoita ei enää ole ja kirjoittamisen aiheet loppuvat.
  
  20. marraskuuta 2008 10:11:42

Nimi : ihminen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Montaako Blogia pskalehdet seuraavat aktiivisesti?

Tänään aamulla mietin mikä mahtaa olla tämän päivän kuranheitto, no sitä ei kauaa tarvinnut odottaa.

Späm and destroy!
  
  20. marraskuuta 2008 10:14:33

Nimi : Zngr
  
Viesti : Mitä ihmeen häirikköpuheluita? Olen viime viikkoina käväissyt palstalla melkein joka päivä, eikä täällä ole kyllä... Ja miten niin Halla-ahon "blogissa tehtaillaan"?

Sangen kummallista.

Mietin jo aikaa sitten, että internet on kuitenkin sen verran uusi asia ettei moni IS:n tai HS:n lukija välttämättä tajua ettei mm. Halla-aho ole vieraskirjan kirjoituksista missään vastuussa. Tämähän on käytännössä täysin moderoimaton vapaa palsta, ts. Panu Höglund voisi kirjoittaa tänne sitä sun tätä, jota Ukkola voisi sitten siteerata Halla-ahon toimina. Tämänhän tajuavat kaikki... paitsi ettei tajua.
  
  20. marraskuuta 2008 10:16:26

Nimi : JK
  
Viesti : Ja J.P.Rooskin muka saanut roskapostia kun totuus on että mies rupesi kirjoittelemaan olemattomilla argumenteilla ja hävisi sitten väittelyn bloginsa kommenteissa 100-0. Eihän se ole mitään häiriköintiä jos asiallisesti mutta kriittisesti argumentoi blogia. Taisi tulla Roosilla itku ku hävisi väittelyn niin selkeästi, että oli vaikea olla tuntematta myötähäpeää.
  
  20. marraskuuta 2008 10:17:48

Nimi : Zngr
  
Viesti : Tähän juttuun (http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1617915) muuten linkitti minut Hesarin, jossa halusin katsua päivän fingerporin, webisivuilla oleva JÄTTILÄISBANNERI jonka otsikko oli "BLOGISSA TEHTAILLAAN HÄIRIKKÖPUHELUITA", samalla tavalla kuin yleensä päivän pääuutisia hehkutetaan. Mietin, että kukahan on kilahtanut ja jäänyt moisesta kiinni. Kun avasin artikkelin oli ensimmäisenä mielessä "eikai...", eihän tuollaista voi kukaan väittää.

Ja mainostaa pääuutisena HS:ssä ;)  
  20. marraskuuta 2008 10:23:12

Nimi : IHQ
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Vihdoinkin järkevää pakolaispolitiikkaa: http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Helsinki+kaavailee+Otaniemeen+satojen+ihmisten+pakolaiskeskusta/1135241255052

Mutta miksi ei esim. Kaivopuiston paikalle voisi rakentaa vastaanottokeskusta? Saisivat pakolaiset kontaktia valtaväestöön ja valtaväestö kontaktia erilaisiin ihmisiin, ehkä tämä auttaisi paremmin taistelemaan rasismia vastaan?

... koska hs ei julkaise kriittisiä kommentteja, edes asiallisia, lähes lainkaan, kokeilin paria em. henkistä täkyä, jos saisi julkaistua ja näkisi minkä tyylistä vastinetta tulisi ...

Jos turvapaikanhakijoita on "pakko" vastaanottaa, miksi ei käytetä halvempia vaihtoehtoja vastaanottokeskuksille. Hylätty maaseutu on täynnä autioita, hyvässä kunnossa olevia koulurakennuksia, joihin turvapaikanhakijat voisi sijoittaa...
  
  20. marraskuuta 2008 10:23:14

Nimi : JoeDoe
  
Viesti : Sanna ei kerta kaikkiaan ymmärrä, että ensi eduskuntavaaleissa tavataan.
  
  20. marraskuuta 2008 10:24:36

Nimi : M.
  
Viesti : Onko joku tekemässä JSN:lle kantelua? Katsoin toimittajien ohjeita, joihin valituksessa on viitattava, ja Ukkolan artikkeli näyttäisi sotivan useampaakin kohtaa vastaan. Itse en millään ehdi. :-I
  
  20. marraskuuta 2008 10:24:59

Nimi : Tosi
  
Viesti : Roos muuten ei päästänyt mun kommenttia läpi eiliseen kirjoitukseensa US:n blogiin, kun kyseenalaistin hänen uskottavuutensa vain siteeraten hänen omaa tekstiään =) Herkkä kaveri.
Sanna Ukkolan toiminta alkaa olla jo arveluttavaa. Enkä usko kenenkään täältä Vieraskirjasta soittelevan häirikköpuheluita yhtään kellekään. Itse ainakin käyttäydyn aina muut huomioonottaen.

Mutta uskomatonta touhua kuitenkin IS-HS-akselilla.
  
  20. marraskuuta 2008 10:25:25

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Näkyy Abend Scheissen keskutelupalstalla käyvän tunteet kuumina sen somali tyttöjengin harjoittaman terrorin tiimoilta. Taisi viimeinkin mennä kansalle viesti perille että mitä se monikulttuuri käytännössä on:)
  
  20. marraskuuta 2008 10:26:34

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1617915

Perussuomalaisten tulevan valtuutetun, Jussi Halla-ahon tukijat ovat esimerkiksi viime päivinä suunnitelleet Halla-ahon nettiblogissa häirikköpuheluita maahanmuuttoasioista kirjoittaville toimittajille. Halla-aho on itse pyytänyt vieraskirjansa kävijöitä lähettelemään roskapostia IS:n toimitukseen hänestä julkaistun uutisen jälkeen. "Spam and destroy", tuleva kaupunginvaltuutettu kirjoitti.

- Halla-ahon tukijoiden häirintätoiminta blogillani on koko kahden ja puolen vuoden ajan ollut niin jatkuvaa ja taukoamatonta, että se on todennäköisesti organisoitua. Muuten en kykene sitä selittämään, kertoo iirin kielen asiantuntija Panu Höglund.


Olen seurannut vieraskirjaa, ja en muista, että täällä kukaan olisi ehdottanut häiriköintiä. Onkohan toimittajan mielikuvitus nyt laukannut.

Onko Höglund todellakin iirin kielen asiantuntija? Onko häneltä ilmestynyt tieteellisiä julkaisuja aiheesta. Onko kyseessä jokin vitsi.
  
  20. marraskuuta 2008 10:29:18

Nimi : Välikevennys
  
Viesti : IS-HS-sotaan liittyen:

”Ensin he ovat välinpitämättömiä, sitten he nauravat sinulle, seuraavaksi he taistelevat sinua vastaan ja lopulta sinä voitat.” -Mahatma Gandhi

Tsemppiä!
  
  20. marraskuuta 2008 10:29:23

Nimi : SJS
  
Viesti : Mitä teen: olen muuten sitä mieltä että H^^^

Sanna Ukkolalle ja hänen juttunsa perusteella tänne tulleille:

Höglundin mainitsema 'jatkuva häiriköinti' on yksinkertaisesti hänen kanssaan eri mieltä olemista:

Keskustelu on tietyissä rajoissa vapaata, kunhan pidät mielessä, että tällä sivulla kirjoitan minä, ja minun sananvapauteeni kuuluu myös oikeus poistaa sinun asiattomat kirjoituksesi kommenttiosastostani. Omia vääriä mielipiteitäsi voit kirjoittaa vaikka omaan nettipäiväkirjaasi.

http://plaza.fi/ajassa/kolinaa-panuhuoneesta/
  
  20. marraskuuta 2008 10:29:48

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : On kyllä uskomaton tuo Iltiksen juttu. Naurattaa. Että voi olla puusilmä, ja toisaalta niin tarkoitushakuinen poliittista agendaa ajava toimittaja. Ei sillä että mitään toimittajia pitäisin mitenkään neutraaleina, niilläkin jotka ovat suhteellisen neutraaleja poliittisesti on jotain mielipidettä joka näkyy. Mutta tuo Sanna Ukkolan kampanja on kyllä niin huono ja puusilmäinen. Tuo on lisäksi selkeä valhe, minä ainakaan en ole syyllistynyt kotirauhan rikkomiseen tai viestintärikokseen, josta Sanna Ukkolla tuossa kovasti vihjailee. Ja saa mielestäni Poliisi lukea tätä Vieraskirjaa niin paljon kuin haluaa, ja tuota Sanna Ukkolan juttua ei pysty todistamaan.


Muuten olen sitä mieltä että silti ei mielestäni tarvitse alkaa moderoimaan omia sanomisiaan. Suomi TARVITSEE kovasti keskustelua asioista niinkuin ne on, eikä sitä poliittista perushöttöä jolla ei ole mitään merkitystä. Se että Halla-ahon on saanut niin paljon huomioita johtuu juurikin hänen kursailemattomasta linjastaan. Eihän Jussi ole aina korrekti, mutta ei valehtele eikä puhu paskaa, ja logiikka pysyy. Eli sanotaan asiat niinkuin ne on. Sehän tässä kai vastapuolen vihat herättääkin.
Juu, toki Jussi ajaa tiettyä retoriikkaa - voisi siellä joskus mainita senkin että on edelleen maahanmuuttajia joilla kaikki asiat on hyvin. Kyllä se ryhmänä leimaaminen on teksteissä mukana.
Mutta ei silti mitään häpeämistä. Jos joidenkin sannaukkoloiden pelossa pitäisi oikeasti alkaa käyttämään sordiinoa niin eihän tästä mitään tulisi, eikä Suomessa asioita voitaisi hoitaa. Juurikin nykyinen holhous- ja poliittisen correkti lainsäädäntö on johtanut nykyisen kaltaiseen absurdiin yhteiskuntaan jossa kansalaiselta ei enää odoteta mitään (muuta kuin tuhansien lakien noudattamista) eikä oleteta että ihminen osaisi ajatella itse.

Jos nyt musta auto tulee hakemaan minuakin kun olen uskaltautunut, hyi hemmetti, kirjoittamaan Halla-ahon vieraskirjaan, niin tulkoot. Saavat tavata tekstejä niin paljon kuin haluavat, ja jos täältä sellaista rikosaihetta löytyy niin saavat viedäkin...


Tosin Tanja Karpeelolla en kyllä perustelisi mitään. Siinä on nainen lex-karpelan takana ja niin harvinaisen pihalla ja tuhoisa ex-ministeri Suomelle että kilpailee kyllä Astrid Thorsin kanssa. Nyt tosin lex-nokia taitaa mennä aika pitkälle sekin tässä Uudessa Uljassa Holhouksen Yhteiskunnassa.
  
  20. marraskuuta 2008 10:30:20

Nimi : Anna palaute
  
Viesti : Oon täysin menettänyt uskoni JSN:n toimintaan. Ketä kiinnostaa mitä mieltä ne on. Suoraan vain rikosilmoitusta peliin. Tuo Ukkolan juttusarja on suoraa henkilöön menevää ajojahtia ja kunnianloukkausta.

Niin ja itsekin toki käyttäydyn siivosti ja toivon, että muutkin niin netsit kuin hipitkin käyttäytyisivät. Perustellun mielipiteeni saatan jonnekin kirjoittaa, mutta en spämmää enkä todellakaan soita minnekkän.
  
  20. marraskuuta 2008 10:32:13

Nimi : reino
  
Viesti : Ilta-Sanomat uutisoi huomenna: "Vieraskirjassa käytetään yleisesti rotuviritteisiä ja seksistisiä ilmauksia, kuten nimimerkki reinon viljelemä tokaisu 'aseistetut buurimisut on ihanii!1!'."
  
  20. marraskuuta 2008 10:33:03

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sanna Ukkola on keksinyt omasta (ala)päästään että häriköinti on halla-aholaisten työtä. Ei varmasti ole mitään faktatietoa. Ja lausuntoautomaatksi on otettu Jussin pahimpiin vastustajiin kuuluva Panu Höglund. Täysin tarkoitushakuista toimintaa. Ei varmasti mitään puoleetonta journalismia.
  
  20. marraskuuta 2008 10:34:39


guestbook © freebok.net