Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97776-97800

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Pravdasta:

Helsinki kaavailee Otaniemeen satojen ihmisten pakolaiskeskusta

Julkaistu: 8:53


Helsinki harkitsee perustavansa turvapaikanhakijoille tilapäisen vastaanottokeskuksen Otaniemeen. Keskus kykenisi vastaanottamaan arviolta 150–300 turvapaikanhakijaa.

Otaniemi toimisi kauttakulkuyksikkönä, jossa turvapaikan hakijat oleilisivat poliisin ja maahanmuuttoviranomaisten tekemän tutkinnan ajan. Helsingin sosiaalilautakunta käsitteli asiaa kokouksessaan tiistaina.

Entisen poliisiopiston asuntolaan rakennettava pakolaiskeskus vastaisi Kyläsaaren vastaanottokeskuksessa koettuun tilanpuutteeseen. Tilat Otaniemessä olisi arvioiden mukaan suhteellisen helppo muuttaa palvelemaan uutta tehtävää.

Otaniemen keskus on Senaatti-kiinteistöjen omistuksessa. Hallinnollisesti uusi vastaanottokeskus kuuluisi Helsingin vastaanottokeskukseen.

Asiasta uutisoi Länsiväylä-lehti keskiviikkona
  
  20. marraskuuta 2008 9:04:14

Nimi : Jouko
  
Viesti : "Nimi : Alumiinitaivas
Mitä teen : Homma^^^!

Viesti : Presidentti Tarja Halonen:

"Halonen tähdensi, että kaikki mahdolliset tekijät otetaan ... turvallisuudessa ... huomioon: " "Yksikin sellainen henkilö, joka ei meidän pelisääntöjä, lainsäädäntöä ja elämisen ohjeita toteuta, saattaa olla riski."'

Näinhän se on.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Presidentti+ei+tiedä+kutsujen+väärentämisen+syytä/1135241238232"

Aivan. Sitä samaa täälläkin toistetaan mutta meneekö presidentin viesti punavihreän eliitin ja hallituksen korvista sisään?
  
  20. marraskuuta 2008 9:04:58

Nimi : Siltavouti
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Jos vastasit minulle, Jouko, niin tokihan minä sen tiedän.. olen lukenut kirjoitukset tarkemmin kuin J.P.Roos konsanaan.. ja itselleni rehellisemmin..

Tarkoitan sitä, että nyt kun Jussi Halla-ahosta leivotaan mediassa sellainen Goebbelsin ja Pekka Siitoimen fuusio, tulee mahdolliseksi muille poliitikoille asettua ikään kuin edustamaan sellaista kultaista keskitietä maahanmuuttoasioissa..

Toisena ääripäänä on "vastuuton, naiivi" maahanmuuttopolitiikka, joissa ongelmista ei lainkaan puhuta jne.. ja toisena ääripäänä on "arvelluttavilla, sameilla vesillä kalasteleva Halla-aholainen klikki".. ja nämä kultaisen keskitien miehet sitten käyttävät Jussi Halla-ahon keskeisimpiä argumentteja, mutta siistittynä ja kieli keskellä suuta.
  
  20. marraskuuta 2008 9:08:15

Nimi : Tinden
  
Viesti : Matti: Kyllä jomman kumman iltapäivälehden uutisessa mainittiin, että tyttöjengi oli "ulkomaalaistaustainen"

Joo, näin kyllä päättelin sisällöstä, vaikka Iltalehti ei tainnut sitä mainita.
Eilisessä Vuosaari-tapauksessa Iltalehti kertoi tekijöiden olleen ulkomaalaistaustaisia.
  
  20. marraskuuta 2008 9:12:42

Nimi : Junkkari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Hänellä on omanlaisensa ajatusjuoksu ja hämmästyttävän johdonmukainen. Jos pintapuolisesti takertuu n.s. lillukanvarsiin, niihin kärkeviin lausahduksiin, se kauhistuttaa ja varsinainen villakoiran ydin jää ymmärtämättä."

Itse törmäsin Halla-ahon nimeen suoli24 sivustolla 2004-2005, jossa joskus tuli hengailtua kun en paremmasta tiennyt. Siitä lähtien on Scriptaa ja vieraskirjaa tullut luettua lähes päivittäin.

Minuun teki vaikutuksen Halla-ahon tapa kertoa ikävistäkin asioista turhia tunteilematta ja faktoihin nojaten. Harvoin saa lukea niin selväpäistä ja turhista illuusioista vapaata tekstiä kuin täällä. Vieläpä tärkeistä asioista. Sitä paitsi vaikka Jussi onkin tohtorismies, niin kuten olen ennenkin sanonut hänellä on myös ymmärrystä "tavallisen tallaajan" elämälle ja tutkijankammion ulkopuolella tapahtuville asioille. Tällaiselle nostan aina hattua :D
  
  20. marraskuuta 2008 9:19:46

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Saksan vihreät toivottavat Guantanamon vangit tervetulleiksi

Saksan vihreät vaativat puoluekokouksessaan, että Guantanamon vangeille annetaan turvapaikkoja Saksasta. Saksan hallituksen pitäisi puolueen mielestä vaikuttaa myös muihin EU-maihin, jotta ne ottaisivat vastaan vankeja.

www.vihrealanka.fi/uutiset/saksan-vihreat-toivottavat-guantanamon-vangit-tervetulleiksi

Arvatenkin jos näin tapahtuu kotimainen hörhöjengi haluaa ainakin puolet kyseisestä porukasta tänne.
  
  20. marraskuuta 2008 9:22:38

Nimi : Henri K.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : tuosta tyttöjengi uutisesta. Suora lainaus iltalehden sivuilta
Eilen Iltalehti kertoi Vuosaaressa tapahtuneesta pahoinpitelystä, jossa tekijöinä epäillään olleen viisi 11-vuotiasta ulkomaalaistaustaista tyttöä. Nyt tiedetään myös Kontulassa sattuneesta vastaavankaltaisesta iskusta.

Elikkä yllättävän rohkeasti iltalehti mainitsi jengin taustan.
  
  20. marraskuuta 2008 9:28:26

Nimi : JP
  
Viesti : Mitä teen: käyn 2 vastakkaisen maailmankatsomuksen välistä hävityssotaa

Tuo anusorjan jottei-totuus-unohtuisi -montaasi on loistava! Värikäs, brutaali, monipuolinen. Meinasin rykäistä kahvit näppikselle. Erinomaista, erinomaista propagandaa. Laittakaa tuota kaikille mahdollisille sivuille, linkittäkää se joka puolelle ympäri nettiä. Se jää mieleen. Vihreät on assosioitava turmellukseen, rappioon, väkivaltaan ja kaaokseen. Tämä on informaatio- ja propagandasotaa, ja tuo on erinomainen ase. Levittäkää, levittäkää, levittäkää.
  
  20. marraskuuta 2008 9:31:34

Nimi : Jarna
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : Hesarin kohusta.
Huvittaa Vihreiden naisten ry kaksinaismoralistinen toiminta liittyen kahden vuoden takaiseen blogikirjoitukseesi.

On "yllyttämistä raiskaukseen" (ketä tosiaan yllytetään?),
natsikorttia vilahtaa ja eilen uutisissa Vihreiden naisten edustaja esitti vanhan
kirjoituksen loukkaavan naisia yleisesti tai jotain...

Meriläinen, (joka siis pukeutui kansanedustaja-aikoinaan mauttomaan minihameeseen ja sonnustautui maahanmuuton puolesta puhuessaan sekä naisia kunnioittavaan että ilmeisesti myös raiskauksia ennaltaehkäisevään rintanappiin "V...ttu haisee hyvälle") on itse ollut ihan yhtä hyvä arvostelemaan ja haukkumaan muita kansanedustajia omassa blogissaan kuin olemaan myös suustaan törkeä.

Oma lausuntonsa huumekokeilustaan Image-lehdessä johti niinikään poliisitutkintaan ja jonka Vihreätkin tuomitsivat.

http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtm l/arkistot/kotimaa/2004/05/215699

Käräjillä puolustus sitten kiistikin koko käyttörikoksen, eikä Meriläistä voinut tuomita näytön puutteessa siitäkään huolimatta että oli ihan itse asiasta kertonut paperilehdessä kuin MTV3:n uutisissa eikä niitä tekstejä Meriläisellä ollut mahdollisuutta itse pois pyyhkiä.
Poliisikuulustelussakin vaikeneminen oli kultaa.
Noin sitä pyyhitään omia tekojaan pois joten enpä viitsisi sellaisen puolesta puhua joka ei itsekään mallikansalainen ei kaupunginhallitukseen, vaan eduskuntaan valitsemisestaan huolimatta ollut.

Siinä oli (kun Halmeeseen aina vedotaan) Vihreiden naispuolinen Tony Halme
  
  20. marraskuuta 2008 9:39:17

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Siltavouti:
Mielestäni yleensäkinottaen asiasta kuin asiasta on toivotonta yrittää kirjoittaa sellaisella tyylillä, että jokainen yksittäinen lause toimisi yksinään revittynä irti asiayhteydestään. Lopputuloksena tälläisestä totaalisestaomanperseensuojaamis-kirjoittamisesta on tyypillistä poliitikkojargonia jossa puhutaan pirusti mutta ei oikeastaan kokonaisuudessa sanota yhtään mitään, vähän kuin Renny Harlinin leffat.

Kieltämättä Halliksen tekstit vaatii lukijaltaankin aika paljon, ja ei ole yksi eikä kaksi kertaa kun olen tavannut raapustusta silmät soikeana ja etsinyt että mikä on homman johtolanka. Ihan normaalia sekin sinällään, koska ihmisten elämänkehykset ovat erilaisia ja jokainen kirjoittaa omansa puitteissa. Toivoa lienee kuitenkin on, koska tälläinen amisasentajakin tajuaa tohtorismiehen aivoituksia kun muutamaan kertaan ottaa uusiksi ja piirtää monitoriin tavuviivat suurinpiirtein oikeisiin paikkoihin.
Onneksi se hillitön yliopistoslangin viljely on jäänyt pois että voi lukea ilman sivistyssanakirjaa :-P
  
  20. marraskuuta 2008 9:41:59

Nimi : ihminen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Perussuomalaisten tulevan valtuutetun, Jussi Halla-ahon tukijat ovat esimerkiksi viime päivinä suunnitelleet Halla-ahon nettiblogissa häirikköpuheluita maahanmuuttoasioista kirjoittaville toimittajille. Halla-aho on itse pyytänyt vieraskirjansa kävijöitä lähettelemään roskapostia IS:n toimitukseen hänestä julkaistun uutisen jälkeen. "Spam and destroy", tuleva kaupunginvaltuutettu kirjoitti.

- Halla-ahon tukijoiden häirintätoiminta blogillani on koko kahden ja puolen vuoden ajan ollut niin jatkuvaa ja taukoamatonta, että se on todennäköisesti organisoitua. Muuten en kykene sitä selittämään, kertoo iirin kielen asiantuntija Panu Höglund.

www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1617915

Hämmentävää
  
  20. marraskuuta 2008 9:43:29

Nimi : JL
  
Viesti : ILTASANOMAT:
Blogissa tehtaillaan häirikköpuheluita

Maahanmuuttoasioista julkisuudessa puhuvat ihmiset kertovat joutuvansa jatkuvasti kohtaamaan häirintää ja uhkailuja.

- Olen saanut jopa tappouhkauksia, netissä levitellään kaikenlaista sontaa. Joka kerta kun puhun maahanmuutosta julkisuudessa, tulee raivoisa palauteryöppy, eräs tutkija kertoo.

Kaupunginvaltuutettu Osmo Soininvaara (vihr) kertoi joutuneensa nyt ensimmäistä kertaa moderoimaan blogiaan häiritsevien törkyviestien takia kirjoitettuaan maahanmuutosta. Runsaasti roskapostia on saanut myös professori J.P. Roos, joka on käsitellyt maahanmuuttoasioita blogissaan Uudessa Suomessa.

Perussuomalaisten tulevan valtuutetun, Jussi Halla-ahon tukijat ovat esimerkiksi viime päivinä suunnitelleet Halla-ahon nettiblogissa häirikköpuheluita maahanmuuttoasioista kirjoittaville toimittajille. Halla-aho on itse pyytänyt vieraskirjansa kävijöitä lähettelemään roskapostia IS:n toimitukseen hänestä julkaistun uutisen jälkeen. "Spam and destroy", tuleva kaupunginvaltuutettu kirjoitti.

- Halla-ahon tukijoiden häirintätoiminta blogillani on koko kahden ja puolen vuoden ajan ollut niin jatkuvaa ja taukoamatonta, että se on todennäköisesti organisoitua. Muuten en kykene sitä selittämään, kertoo iirin kielen asiantuntija Panu Höglund.
  
  20. marraskuuta 2008 9:44:19

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : yllättäen kirjoittajana SANNA UKKOLA
  
  20. marraskuuta 2008 9:46:59

Nimi : Lukija Vantaalta
  
Viesti : Aika uskomaton tuo IS:n ja Sanna Ukkolan hyökkäys. Ilmeisesti suoranaista valhetta ja panettelua? En ainakaan jaksa uskoa, että täällä olisi tuollaista toimintaa ollut ja Panun höpinät nyt voi jättää omaan arvoonsa.

Homma on todellakin nousussa.

Nyt ollaan siirrytty taistelussa entistä pidemmälle, seuraavaksi onkin voiton vuoro.
  
  20. marraskuuta 2008 9:48:31

Nimi : taivaansusi
Kotisivu : Miten vasaralla filosofoidaan
  
Viesti : [link]http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1617915[link]

Siis mitä hemmettiä? Meinasi lentää aamukahvit näppäimistölle. Ja Panu Höglund antaa asiantuntijalausunnon!
  
  20. marraskuuta 2008 9:49:04

Nimi : PT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "yllättäen kirjoittajana SANNA UKKOLA"

Yllättäen asiantuntijana Panu "Vi***v*ttu" Höglund :-D
  
  20. marraskuuta 2008 9:49:37

Nimi : Tuomas
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Siis mitäs vittua? En olisi oikeasti puoli vuotta sitten uskonut olevani sitä mieltä että valtamedia oikeasti osaa ja myös harjoittaa lokaamista, mustamaalaamista ja suorastaan törkeää toimintaa. Mutta nyt on pakko todeta että näin näkyy olevan näreet.

Mitähän kaikkea sitä onkaan vuosien aikana tullut nieltyä.
  
  20. marraskuuta 2008 9:54:44

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sanna Ukkolalle pitäisi myöntää ansioistaan jo pysti. Ehdotan Sannaa ala-arvoisesta mediasta huolimatta Vuoden pöntöimmäksi mokuttajaksi. (Kuvitteellisen) pimpsan anataminen Panulle oli piste iin päälle. Miten sanotaan iirinkielellä multa tulee nyt?
  
  20. marraskuuta 2008 9:56:52

Nimi : Alumiinitaivas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Helsinki harkitsee perustavansa turvapaikanhakijoille tilapäisen vastaanottokeskuksen Otaniemeen. Keskus kykenisi vastaanottamaan arviolta 150–300 turvapaikanhakijaa."

Jaaha.

Annas kun arvaan: kohta Aalto-yliopiston tietokoneiden ja muiden työvälineiden vaihtuvuus lisääntyy merkittästi (mikä tietysti on hyvä asia, kun tutkijat saavat uusia koneita useammin ja kulutus kasvaa), Lisäksi muutenkin hupenevasta rahoituksesta saadaan maksaa tämän solidaarisuusveron lisäksi toinen kehitysyhteistyövero, jonka kantaa Securitas, sekä enemmänkin kertaluonteinen maailmanparannusmaksu jolla tuetaan kansainvälistä sähkölukko-, valvontakamera-, ja kulunvalvontabisnestä näinä vaikeina aikoina.

Tiedeyhteisö kiittää tästä mahdollisuudesta osallistua globaaliin vastuunkantamiseen.

Osan tästä veroluonteisesta rasituksesta, esimerkiksi vartioinnin ja puutarhanhoidon osalta re: Otaniemen pusikot, toki maksaa ylioppilaskunta TKY. Eli oikeaan osoitteeseen menee, onhan TKY tähän mennessä johdonmukaisesti vastustanut esim. Ylioppilaskuntien liiton jäsenmaksuilla kerättyjen rahojen käyttämistä kehitysyhteistyötavoitteen (0,7%) vajeen paikkaamiseen. Maksakoot sitten vartioinnista, teknokraatti-vaskistit!

  
  20. marraskuuta 2008 9:56:52

Nimi : KoD
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Mites se oli pojat?

Spam & destroy!

Vois Ilta-Pravdan toimitukseen laittaa suht tiukkaa kommenttia ton suhteen, aivan uskomatonta kuraa.
  
  20. marraskuuta 2008 9:57:04

Nimi : jmk
  
Viesti : Ilmeisesti suoranaista valhetta ja panettelua?

Ilta-Sanomien mukaan:
Halla-aho on itse pyytänyt vieraskirjansa kävijöitä lähettelemään roskapostia IS:n toimitukseen hänestä julkaistun uutisen jälkeen. "Spam and destroy", tuleva kaupunginvaltuutettu kirjoitti.

Sanat "Spam and destroy" kyllä löytyvät. Ei toimittajalla ole halua eikä tarvetta käsittää asiaa huumoriksi.

12. marraskuuta 2008 19:32:38
(arkistossa 3781.html)

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Älykkyyskeskustelu seis! Seuraavaksi heiluu ylläpidon punakynä.

Ai niin: Mars Ilta-Sanomien kommenttilaatikkoon. Spam and destroy!1!


  
  20. marraskuuta 2008 9:57:51

Nimi : JK
  
Viesti : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1617915

Vaikuttaa että Halla-ahon syyksi väännetään tämäkin kutsukortti jupakka. Niin avointa valehtelua ja mustamaalausta kuin voi olla.
  
  20. marraskuuta 2008 9:58:41

Nimi : Anna palaute
  
Viesti : Ukkolan teksti taitaa ylittää kunnianloukkauksen rajan?
  
  20. marraskuuta 2008 9:59:30

Nimi : Mo
  
Viesti : Tutkintapyyntöä/rikosilmoitusta peliin vaan. Tuo on selvää valehtelua joka ylittänee kunnianloukkauskynnyksen
  
  20. marraskuuta 2008 10:01:36

Nimi : tapio
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sanna Ukkola tietysti kostaa sitäkin, kun häntä on täällä arvosteltu. Sehän on vanha ilmiö, että toimittajat kostavat, jos heitä arvostelee.
  
  20. marraskuuta 2008 10:01:44


guestbook © freebok.net