Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97751-97775

Nimi : skkl
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : kommenttini on perekeleen sotkunen viesti, mutta koska sananvapaus suo, niin en jaksa runkkia tästä parempaa tai sopivampaa.

Tulinpas paarista, ja voin sanoa että saksa on paska maa. Ne hävis pelin ja lähti sit kotio nukkumaan. Tällein suomalaisena ois tahtonut kiskoo ihan mukavasti lisää olutta, en oo vielä ees hulamassa. Saksalaiset halus kotio unimaan.

mutta asiaan: kotio kävellessä, kepankilan kohalla tuli juttua että saksassa on vitusti ulkomualaisia,ja noi tulevat maisterit (opiskelijoita) aikovat mahollisesti pudistella tomut jaloistaan ja vaihtaa parempiin maisemiin. Ei näemmä oma kohtainen kokemus ollu sitä mieltä että pullat ois hyvin uunissa.

Toisaalta oon yhen ruåtsalialaisen kaa jutellu, setä on malmöstä. Siellä asiat on ihan ok, göteborissa kuulemma pahemmin. Että joko göteporissa on pahasti pullat vinossa tai sitten suomalainen blogaaminen on heittänyt herjan väärään koloseen
  
  20. marraskuuta 2008 1:47:53

Nimi : jepjep
  
Viesti : Huvittava tämä "raiskauskohu". Kouluammuskelujen jälkeen näki netissä paljon kirjoituksia, joissa kirjoiteltiin, että ampuisivat ennemin ne kiusaajat/itsensä eikä syyttömiä koulutovereita. Onkohan nämä tyypit nyt syyllistyneet kouluammuskeluun/itsemurhaan yllyttämiseen ja kiihotuksen kiusaajien/kouluammuskelijoiden kansanryhmää vastaan.
  
  20. marraskuuta 2008 2:18:38

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : HaH
Mutta tseisus sentään... jos täältä "listalta" on kaksi vuorokautta poissa, niin homman lukemisen menee puoli vuorokautta. (Jussille: uusi formaatti on saatava, ja just ja nyt!)

Hei, hei, hei... haloo... !!!!

Uusi formaatti on jo olemassa, mutta tuntuu siltä, että siellä on Lintulan lisäksi vai allekirjoittanut keskustelemassa...

Mars, mukaan:
http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/forum/

(Vai oletteko ns.lampaantissejä? Häh? ) ;)
  
  20. marraskuuta 2008 2:47:39

Nimi : Soikkelimetsän haltija
  
Viesti : Otteita Jeja-Pekan tajunnanvirrasta viimeisessä US:n blogimerkinnässä:
”Meikäläiset yliopistointellektuellit ovat yleensä poliittisesti aika väärässä olevaa väkeä. Intellektuellit kannattavat yleensä niitä asioita ja liikkeitä, jotka jäävät tappiolle. He ovat mieluummin vähemmistön kanssa väärässä kuin enemmistön kanssa oikeassa.”
Tämä, kuten kaikki tiedämme, on sangen totta! Seuraavaksi J-P paheksuu halla-aholaisten "paskankirjoittelua", ja fantasioi loukatusta kunniastaan:
” Toisin kuin Halla-aholla tai Saija Jokelalla, minulla ei ole mitään suurempaa intohimoa sen suhteen, että kaikkea paskaa pitää saada kirjoittaa vapaasti kenestä tahansa. Eli voin ihan hyvin jopa nostaa kunnianloukkausjutunkin.”
jonka perään J-P kuitenkin ilmoittaa, ettei itse ole valmis luopumaan oman viiteryhmänsä, siis "professorien" oikeudesta kirjoittaa nettiavaruuteen mitä huvittaa:
”Me professorit voimme sentään kirjoittaa blogeissa mitä mieleen juolahtaa, mutta Osmolta odottaisi poliittista harkintaa.”
Lopuksi J-P paljastaa hylkäämistoiveen muodossa kadehtivansa tataarien ja Jussin etelähelsinkiläisiä osoitteita ja yläluokkaisen nasaalia puhetyyliä:
"toivoisin kyllä, että se tataari-isä jonka kanssa hän keskustelee sivistyneesti Tehtaanpuistossa, ymmärtäisi kääntää selkänsä hänelle."
Jeja-Pekka, minusta ja suomen kansasta olisi hyvin kiihottavaa kuulla enemmänkin näitä ”yliopistointellektuelleja” fantasioita.
  
  20. marraskuuta 2008 2:48:53

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jack:

Entäpä Jori Tervanto: "Elävät torpedot". Kirja on julkaistu heti sodan jälkeen. Pääkonnan nimi on sattumalta Hertta. Hän pyörittää salakuljetusrinkiä Helsingissä, ja pari lauttasaarelaispoikaa pääsee hänen jäljilleen, ja... no otsikko kertookin, miten pojille käy. Mutta ei kirja sentään niin onnettomasti lopu, vaan lopussa paha saa palkkansa.


Mullapa on toi... ja on myäs poiskottien seikkailut, eli Aaro Hongan poikakirjasarja...

Ja paljon muitakin helemiä.


Hei - kirjallisuus sikseen ja tekemään politiikkaa:
http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/forum/
  
  20. marraskuuta 2008 2:53:26

Nimi : Kaisa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Viitaten 15.11. kirjoitukseesi: Mars mars takaisin logiikan kurssille, Jussi-poika! Tarkoituksesihan ei varmastikaan[/] ollut millään muotoa vihjata, että jotkut maahanmuuttajaryhmät olisivat kuin krokotiileja, jotka syövät kun ovat nälkäisiä ja ruokaa näkevät - siis raiskaavat tyydyttääkseen himonsa milloin sattuu sopivaa riistaa nähdessään. Nyt korjauksesta tulee juurikin tämä näkökulma. Joo, eihän sitä tietysti eläimiltä voi etiikkaa edellyttääkään.

Näistä raiskausteksteistäsi, niin alkuperäisestä kuin uudemmastakin, tulee kyllä se kuva, että olet pikemminkin itse sortunut vihaamaasi maahanmuuttajien perusteettomaan suosimiseen. Oletko todella sitä mieltä, että maahanmuuttajien tekemät raiskaukset ovat vihreiden naisten syytä? Entä jos ne ovatkin, vaikka, hmm, [b]juuri niiden nimenomaisten raiskaukseen syyllistyneiden miesten
syytä, maahanmuuttajia tai ei?

Todella hämärää argumentointia.
  
  20. marraskuuta 2008 3:38:40

Nimi : Raatto
  
Viesti : Et uskaltautunut A-Talkiin. Luuletko että joskus rohkeus riittää? Olen monista asioista samaa mieltä kuin sinä, mutta mutta...
  
  20. marraskuuta 2008 3:38:46

Nimi : Kaisa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Viitaten äskeisen, en näköjän osannut käyttää lihavointia oikein. Ei siis ollut tarkoitus huutaa koko aikaa. Sori.
  
  20. marraskuuta 2008 3:39:42

Nimi : Edesvastuuton ruikuttaja
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "Oletko todella sitä mieltä, että maahanmuuttajien tekemät raiskaukset ovat vihreiden naisten syytä?"
Eivät ole. Se, että raiskaavat maahanmuuttajat ovat Suomessa on eräiden Vihreiden poliitikoiden ja heitä äänestävien syytä.

Syystä tai toisesta erityisesti Vihreät naiset haluavat olla samalla alueella kuin raiskaavat maahanmuuttajat. Tässä ei tietysti ole mitään ongelmaa, mutta mikseivät Vihreät naiset voi itse mennä vaikkapa Somaliaan nauttimaan näistä rikastajanuorista? Miksi kaikkien pitää joutua pelkäämään raiskaavia maahanmuuttajia?
  
  20. marraskuuta 2008 3:48:05

Nimi : Mika Mäntylä
Kotisivu : http://irc-galleria.net/blog.php?nick=MikaM
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Raatto lienee Ratto- tai Raato- niminen rölli entiseltä Jippii-foorumilta. Sinut toki voisi ottaa vakavasti, mutta mutta...
  
  20. marraskuuta 2008 7:08:24

Nimi : Tinden
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kullervo: Hei - kirjallisuus sikseen ja tekemään politiikkaa:
http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/forum/


Kävin sivuilla; pitääkö sinne kirjautua? Huoh.

Se miksi täällä viihdyn, on siksi, että tänne ei kirjautumisia tarvita ja tänne on helppo kirjottaa. Sananvapauden puolesta näytti jotenkin niin monimutkaiselta näin niin kun äkkiä katsoin.

Mutta onhan tälläisen netsin hyvä opetella myös uusia asioita eikä jämähtää paikoilleen.
  
  20. marraskuuta 2008 7:09:39

Nimi : AIP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvä Kaisa, huomasitko tekstissä kehotuksen rinnastaa kiva pikku krokodiili hallitsemattomaksi maahanmuutoksi, eikä hallitsemattomaksi maahanmuuttajaksi? Ethän vain tehnyt itse hätäistä johtopäätöstä?
  
  20. marraskuuta 2008 7:33:49

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Oletko todella sitä mieltä, että maahanmuuttajien tekemät raiskaukset ovat vihreiden naisten syytä? Entä jos ne ovatkin, vaikka, hmm, juuri niiden nimenomaisten raiskaukseen syyllistyneiden miesten syytä, maahanmuuttajia tai ei?"

Kuvio on toistunut kaikkialla. JOKAISESSA muslimeita maahansa päästäneissä länsimaissa on alkanut joukkoraiskausepidemia. Asiaa myös peitellään julkisuudessa jokaisessa maassa (Ranska, Englanti, Saksa, Hollanti, Ruotsi, Norja jne).

Siten voidaan puhua ilmiöstä, joka on lähes luonnonlakeja noudattava. Esim. jos poraat kattoon reikiä ja asunto kastuu on se poraajan vika , vaikka tekisi mieli syyttää sadetta. Toki sateellakin on osuus, mutta sateen aiheuttamia vahinkojen osalta porjaaja saa syyttää itseään.

(tänään 50-70% huomenna 90%, jos meno jatkuu).
  
  20. marraskuuta 2008 7:44:10

Nimi : Mika Mäntylä
Kotisivu : http://irc-galleria.net/blog.php?nick=MikaM
  
Viesti : Kaisa, niin kuin mainittiin, nälkäinen matelija oli maahanmuutto, ei maahanmuuttaja. Noin yleensäkin näissä nuivistipiireissä kritisoidaan mielipuolista maahanmuuttopolitiikkaa, ei maahanmuuttajia sinänsä, ainakaan noin summittaisesti kuin "maahanmuuttajiksi" määriteltynä porukkana.

Ainakaan useimpien meistä mielestä maahanmuuttaja ei ole nälkäinen eläin, vaan henkilökohtaisia valintoja ja niistä vastuussa oleva henkilö. Tämä huolimatta siitä, että eräs imaami on verrannut muslimimiesten raiskaamaksi tullutta naista lihanpalaksi, jota ei ole osattu laittaa suojaan käytökseensä syyttömiltä kissoilta.
  
  20. marraskuuta 2008 7:58:20

Nimi : rähmis
  
Viesti : Israel boikotoi YK:n rasismikokousta

Israelin ulkoministeri Tzipi Livni ilmoitti keskiviikkona, ettei Israel osallistu YK:n järjestämään, rasismin vastaiseen konferenssiin ensi keväänä. Israel kehottaa muitakin maita boikotoimaan tapaamista, jota ulkoministeri Livni nimitti "israelin vastaiseksi tribunaaliksi".

Myös Kanada on ilmoittanut jättäytyvänsä Geneven kokouksesta. Yhdysvallat, Britannia, Alankomaat ja Ranska harkitsevat jättäytymistä pois, jos Israelin ja palestiinalaisten konflikti uhkaa jättää muut kysymykset varjoonsa.
  
  20. marraskuuta 2008 8:04:44

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Meikäläiset yliopistointellektuellit

onko tuo uusi tapa kirjoittaa "yliopistopelle"
  
  20. marraskuuta 2008 8:25:36

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Kyllä minun kokemukseni mukaan vegaaneistakin suurimmalla osalla on järki päässä mitä lemmikkien ruokimiseen tulee.

Nyt kun vielä järki tulisi ihmisten ruokkimiseen, niin kaikki olisi hyvin.
  
  20. marraskuuta 2008 8:31:11

Nimi : Janne
  
Viesti : Astrid Thors: Suomi tarvitsee monikulttuuria, sillä se on rikkaus ja voimavara. Meidän tulee ymmärtää että Suomi ei ole enää eristäytynyt lintukoto


Somalia delivers <3
  
  20. marraskuuta 2008 8:31:53

Nimi : Tinden
  
Viesti : Iltalehti: Tyttöjengi pahoinpiteli 11-vuotiaan metroasemalla.

Tässä tapauksessa ei rikastusta taidettu maininta. Sehän ei merkitse sitä, etteikö sitä olisi ollut.
Oli nimittäin aivotärähdystä, polvivammaa...

Mutta eikös se niin ole, että nuorissa on tulevaisuus; nuorethan joutuvat tämän maahanmuutto on rikkaus-hokeman kokemaan niin kuin käytännössä. Tulevia rassisteja siis.
  
  20. marraskuuta 2008 8:34:30

Nimi : matti
  
Viesti : Tinden: Kyllä jomman kumman iltapäivälehden uutisessa mainittiin, että tyttöjengi oli "ulkomaalaistaustainen".
  
  20. marraskuuta 2008 8:49:07

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kuuntelin tuossa Radio Rockia kuten joka aamu kotoo-töihin, niin tuli mieleen että pitäisikö kerätä kolehti ja tilata Heikelälle postimyyntinainen että olisi vähän rennompi. Tai ainakin puhallettava lammas.
  
  20. marraskuuta 2008 8:49:26

Nimi : rähmis
  
Viesti : "Tässä tapauksessa ei rikastusta taidettu maininta."

Ei, mutta "jengi tuli samaan metrovaunuun ja alkoi sylkeä ja uhkailla" antaa syytä olettaa että kyseessä voi hyvinkin olla korkeakulttuuri.
  
  20. marraskuuta 2008 8:50:12

Nimi : Siltavouti
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Pahoin pelkään, että Halla-ahon kärkevä ja epäpoliitikkomainen kirjoitustyyli mahdollistaa sen, että hänet maalataan vaaralliseksi fanaatikoksi.. toki hänen toimintansa mahdollistaa sen, että muut poliitikot voivat nyt puhua maahanmuuttoasioista kriittisemmin, kun he tässä uudessa tilanteessa näyttäytyvät epäilyttävän, "äärioikeistolaisen" ja raiskauksia lietsovan Doktor Halla-kaustin rinnalla maltillisilta, tolkun miehiltä, jotka käsittelevät maahanmuuton kiistämättömiä ongelmia, mutta ilman "rasismin painolastia"..

En tiedä olisiko Jussi Halla-aho saavuttanut nykyistä suosiotaan kirjoittamalla vähemmän kärkevästi ja varovaisemmin.. varmaankaan ei.. mutta nyt kun hänestä on tullut valtakunnallista tunnettuutta omaava "johtava" maahanmuuttokriitikko, kirjoitusten tyyli on sopimaton.. tällä tarkoitan sitä, että niissä on yksinkertaisesti aivan liikaa sellaista mihin takertua.. kuten esimerkiksi JJJ Kasvi ja Vihreät Naiset ovat tehneet.

Vaikka Jussi olisi substanssipuolella oikeassakin, ei se auta, kun hän joutuu jatkossa selittelemään loputtomasti pikku yksityiskohtia joka suuntaan ja vaatimaan sanomistensa ymmärtämistä oikeassa asiayhteydessään.. ja luulen että on naiivia kuvitella että tavallisen kansalaisen keskittymiskyky tai kiinnostus riittäisi todellisten kantojen selvittämiseen lukemalla tekstit tarkkaan.

Jussin vaalimenestys on selvästi avannut (tai tulee avaamaan) keskustelua maahanmuuttoasioista, mutta pelkään ettei hän itse pääse koskaan vakavasti esittämään maahanmuuttokriittisiä kantojaan.. niitä esittää myöhemmin joku muu, poliitikontaitoisempi.. joka on ymmärtänyt kirjoittaa blogimerkintänsä ym. huomattavasti varovaisemmin.
  
  20. marraskuuta 2008 8:52:36

Nimi : Alumiinitaivas
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Presidentti Tarja Halonen:

"Halonen tähdensi, että kaikki mahdolliset tekijät otetaan ... turvallisuudessa ... huomioon: " "Yksikin sellainen henkilö, joka ei meidän pelisääntöjä, lainsäädäntöä ja elämisen ohjeita toteuta, saattaa olla riski."'

Näinhän se on.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Presidentti+ei+tiedä+kutsujen+väärentämisen+syytä/1135241238232


  
  20. marraskuuta 2008 8:58:58

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Huomauttaisin että Jussin teksti vaatii perehtymistä ennen kuin sen alkaa ymmärtää. Itseänikin hätkäytti aluksi että mitä tämä mies oikein kertoo. Piti lukea jotkut kirjoitukset pariin kolmeen kertaan ennen kuin oivalsin mitä hän ajaa takaa. Hänellä on omanlaisensa ajatusjuoksu ja hämmästyttävän johdonmukainen. Jos pintapuolisesti takertuu n.s. lillukanvarsiin, niihin kärkeviin lausahduksiin, se kauhistuttaa ja varsinainen villakoiran ydin jää ymmärtämättä. Tähän sortuu ne "itkijänaiset" jotka Jussille sähköpostilla viestittävät että hän on väkivaltainen mies muka. Ei Jussi mitään väkivaltaa lietso. Mutta konkreettisia toimenpiteitä kyllä ja ihan asiasta.
  
  20. marraskuuta 2008 9:01:08


guestbook © freebok.net