Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97726-97750

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Heh heh, jonkin verran Etelä-Afrikan tapahtumia seuranneena tulee väkisinkin mieleen, kuka on seuraava Andre Brink (respect) ja mistä hän kirjoittaa...
  
  19. marraskuuta 2008 23:40:21

Nimi : herra 4x
  
Viesti : Suomessa on käytännössä mielipidevaino. Ihmisiä viedään oikeuden eteen vaikkeivät he ole tehneet mitään laitonta, vaan olleet "väärää" mieltä tai tuoneet julki faktoja, joita ei "saisi" tuoda. Tällaisia poliittisia näytösoikeudenkäyntejä ja tuomioita on jo nähty. Oikeudenkäyttöön liittyvillä vaikutusvaltaisilla ja päättävillä paikoilla on ihmisiä, joiden toiminnassa käsitteet oikea ja väärä, Suomen laki ja perustuslaillinen sananvapaus ovat alisteisia poliittisen aatteen eteenpäin viemiselle.
  
  19. marraskuuta 2008 23:40:49

Nimi : Tinden
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "maahanmuuttajille sellaisista maista, joiden olosuhteet ja ilmasto hyvin huomattavasti poikkeavat omistamme, ei humanitäärisistä syistä myönnetä kansalaisuutta eikä pitkäaikaisia oleskelulupia."

Vähän sensuroin tekstiä ja tuo se jumittui näköhermoon. Ei ainakaan olisi noita somaleita pitämässä siellä Hellsingisssä niitä (assanvessan) seiniä pystyssä.

Ja potkuri voisi olla aika turvallinen kulkuväline ja saahan siinä liikuntaa samalla. Ja raitista ilmaan silleen soivasti. :)
  
  19. marraskuuta 2008 23:45:22

Nimi : HaH
  
Viesti : Hey hey hey, älkää livetkö itse aiheesta. Eli Hommasta.

Jussille ja muille sanoisin, että "ei tuumaakaan periksi"!

Älkää vahingossakaan olko sissejä, vaan olkaa kuin Ronald Reagan.

On olemassa Pimeyden Valtakunta, mutta sou wat, me emme anna tuumaakaan periksi. Me pysymme, me etenemme, ja me voitamme. Teki itse Pimeys mitä tahansa. Vapaus, ja ihmisten tahto vapauteen, on voittava.

Siksi me voitamme.

Ei tuumaakaan periksi, vaikka tulisi mitä syytteitä tai media-sikaa... Ei tuumaakaan periksi. Vaan vastahyökkäys. Täyslaidallinen takaisin. Täysiä takaisin. Täysiä! Reagan sen osasi, osatkaamme mekin.
  
  19. marraskuuta 2008 23:47:17

Nimi : HaH
  
Viesti : Mutta tseisus sentään... jos täältä "listalta" on kaksi vuorokautta poissa, niin homman lukemisen menee puoli vuorokautta. (Jussille: uusi formaatti on saatava, ja just ja nyt!)

Asia: Reagan on kunkku! (Ja nynnerövaaralaiset vinkukoot keskenään... sillä eihänny nynneröinnillä ikinä saatu Hommaa nousuun. Ja niinpä täyslaidallinen, ja jatkopaukutus, ovat se, miten se voitto ja lopullinen Nousu tapahtuu.)

Ronnie ai lav juu...
  
  20. marraskuuta 2008 0:00:46

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tinden: Tuo tavoiteohjelma näyttää ihan hyvältä, silloin kun vihreät vielä ajoivat oikeita vihreitä arvoja.

Vihreäthän sanoutuivat miltei yhtenä miehenä (silloisista vihreistä jopa enemmistö taisi olla miehiä) irti tuosta tavoiteohjelmasta. Tosin Soininvaara kävi kyllä sen tiimoilta Linkolan kanssa varsin asiallista kirjeenvaihtoa, joka julkaistiin kirjanakin (Kirjeitä Linkolan ohjelmasta, 1987). Kannattaa kaivaa tuo kirjanen esille ja lukea; ero Soininvaaran nykyiseen kirjoitteluun on melkoinen.
  
  20. marraskuuta 2008 0:00:53

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ruukinmatruuna: "Juttu [so. Vihreiden naisten tutkintapyyntö Halla-ahosta] pääsi tänään television iltauutisiin."

Sattuiko kukaan näkemään?
  
  20. marraskuuta 2008 0:09:33

Nimi : Rouge
Kotisivu : Mitä ruuaksi vegaanin lemmikille?
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Meidän kissat esimerkiksi tykkäävät keitetystä perunasta, ja ruohoa on aina tarjolla."

Röhöhöhö...
  
  20. marraskuuta 2008 0:11:12

Nimi : Toni H.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nyt on sitten jo Sisukin vedetty mukaan, kun Sotta-Sepin ilmeinen syyllisyys ei tunnu menevän kaaliin:

1. Kutsujen lähettämiseen ovat vaikuttaneet Suomen Sisu ja sitä lähellä olevat piirit.

2. Kutsujen lähettäminen on haluttu yhdistää Suomen Sisuun ja on ihan muun tahon provokaatio.

3. Jos asia ei selviä poliisin tutkimuksissa, niin ehkä syyllisistä pitää äänestää.
  
  20. marraskuuta 2008 0:13:18

Nimi : herra 4x
  
Viesti : Tämä maa tarvitsee tätä menoa enemmistövaltuutetun. Toimenkuvaan kuuluisi veronmaksajien ja isänmaan etujen valvominen, sananvapauspykälien noudattamisen ja perinteisen länsimaisen oikeuskäsityksen noudattamisen valvominen oikeuslaitoksessa sekä omaan kamiinaan kusijoiden hoitoonohjauksen koordinointi.
  
  20. marraskuuta 2008 0:15:49

Nimi : Villea
  
Viesti : Adelphi, http://www.nelonen.fi/videot/uutislahetykset/default.asp?video=6 . Sieltä työnnät eilisiä uutisia, ni johan näkyy.
  
  20. marraskuuta 2008 0:19:45

Nimi : TH
  
Viesti : Se Jussin juttu on ainakin videossa "Nelosen uutislähetys kello 19.30" kohdassa 6:30.
  
  20. marraskuuta 2008 0:24:05

Nimi : Kissapeto
  
Viesti : Ohjeita vegaanille:
"Huomioi, että kissa ei saa kasvisruuasta kaikkia tarvitsemiaan ravintoaineita. Jotkut uskovat, että tämä puute voidaan korvata synteettisillä valmisteilla."

Tässä summautuu hyvin tietyn tyyppinen maailmankatsomus, oireita näkyy näiden ihmisten muussakin toiminnassa, kuten politiikassa. Jos jokin asia on luonnotonta ja järjenvastaista tai kokemusperäisesti mahdotonta, se voidaan uskomalla uskoa mieleiseksi ja mahdolliseksi. Eläinparat...

  
  20. marraskuuta 2008 0:30:10

Nimi : Turvis
  
Viesti : Mä vielä ennen vaaleja puhuin kavereille, että ilman tätä mamu-teemaa äänestäisin tod. näk. Vihreitä.

Vihreitä en äänestä ikinä. Piste.
  
  20. marraskuuta 2008 0:37:15

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kiitos tiedosta, TH ja Villea!
  
  20. marraskuuta 2008 0:37:37

Nimi : Jack
Kotisivu : "Elävät torpedot"
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : MW: "Atomivene aave", "Kalliosaaren salakuljettajat"... you name it.

Entäpä Jori Tervanto: "Elävät torpedot". Kirja on julkaistu heti sodan jälkeen. Pääkonnan nimi on sattumalta Hertta. Hän pyörittää salakuljetusrinkiä Helsingissä, ja pari lauttasaarelaispoikaa pääsee hänen jäljilleen, ja... no otsikko kertookin, miten pojille käy. Mutta ei kirja sentään niin onnettomasti lopu, vaan lopussa paha saa palkkansa.

Nimitys "kommaripoika" oli huolimaton. Tarkoitin väärään yhteiskuntaluokkaan kuuluvaa ja muullakin tavalla epäilyttävää poikaa, joka tiukassa paikassa osoittautuikin kunnon isänmaanystäväksi.
  
  20. marraskuuta 2008 0:52:34

Nimi : fgh
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Aika näyttävä Scripta-mainos toi Nelosen uutislähetys (19.11.2008 klo 19.30).

Vieraskirjan osalta täytyy sanoa, että hauskimpia ovat nuo ihan alkuaikojen keskustelut (vuodelta 2005), kun sivuston isäntäkin vielä kirjoitti noin puolet vieraskirjan tekstimassasta. Esim: "Sitä vain ihmettelen, että miksi eurooppalaiset, ja suomalaiset erityisesti, ovat kupsahtamassa sukurutsaisuuteensa juuri nyt, aivan sattumalta samalla vuosisadalla, jolloin tänne on ennennäkemättömissä mitoissa työntymässä rodunjalostusta etelästä. Onnekasta sattumaa? Vaiko fiksulta kuulostava ad hoc perustelu jo valmiiksi ja muista syistä muodostetulle mielipiteelle? Sitä paitsi, kuten itse totesit, tänne on aikojen saatossa tullut väkeä jos mistäkin ilmansuunnasta. Näyttääkin siltä, että me olemme geneettisesti sekä homo- että heterogeenisiä, aina sen mukaan, mistä näkökulmasta afrojen maahantuontia pitää puolustaa."
  
  20. marraskuuta 2008 0:55:05

Nimi : terrakotta
  
Viesti : Onneksi ehdottomasti suurin osa vegaaneista ei yrittä pistää kissaansa tai koiraansa kasvisruokavaliolle vaan ymmärtävät, että vaikka he voivat elää ilman lihaa, kissalta tai koiralta se ei oikein luonnistu. Jos jollekin niistä on kovin tärkeää, että lemmikki ei syö lihaa, ne aika usein sitten ottavat kanin, marsun tai jonkun muun sellaisen elukan, joka ei oikeastikaan lihaa tarvitse. Kyllä minun kokemukseni mukaan vegaaneistakin suurimmalla osalla on järki päässä mitä lemmikkien ruokimiseen tulee.
  
  20. marraskuuta 2008 0:56:17

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Nyt kun Obama joka tapauksessa ensi vuoden alussa laittaa niille Somaliaa uhkaaville merirosvoilla paskat kurkkuun, niin ehdottaisin, että heidät tuotaisiin Suomeen.

Katselin usean kanavan uutiskuvista pienipäisiä, laihoja, rääsyihin pukeutuneita lapsia, joilla AK ylitti oman pituuden. (Sitä kyllä naureskelin, että mitä miehiä kaapatuissa siellä laivoissa on oikein miehistönä, olisiko jarkkotontteja koko porukka.)

Sääliä herättävät piraatit pitää saada tänne huippuosaamaan ja poistamaan työvoimapulaa.

Paikkoja kyllä riittää: Pudasjärvi, Kotka, Otaniemi, Vuosaari ja Kirkkonummi noin alkuun.

Otaniemeen sijoittaminen antaa vielä uuden ulottuvuuden Aalto-yliopistolle. Synergia merirosvojen ja taidekorkeakoulun välillä on mitä ilmeisin. Vapise Depp, vapise.
  
  20. marraskuuta 2008 0:57:07

Nimi : HaH
  
Viesti : Onko tämä "Linnan Kutsu" -jupakka nyt sitten se aiemmin uumoilemamme "false flag" opereissöni? Häh?
  
  20. marraskuuta 2008 1:11:45

Nimi : Maxwell Smart
  
Viesti : Octavius, unohdit Äetsän!

Nyt ulkomuistista: Seura-lehden "lasten suusta kuultua" (taijotain):
Äiti pikkutytön kanssa kaupan ulkopuolella ja ulos tulee säkkiin puettuja naisia.
Tyttö: Äiti katso, haamuja!

VHM:n syytä tämäkin.
  
  20. marraskuuta 2008 1:12:21

Nimi : tunkki
  
Viesti : HaH: HS:n keskusteluissa joku veikkasi väärien kutsujen olevan hyvällä todennäköisyydellä teekkarien tämänvuotisen jäynäkisan tuotosta. Jotain tiettyä "uhreihin" liittyvää yksityiskohtaa poliisi ei paljasta, ja kirjoittaja veikkasi kotipaikkaa: Hämeenlinna. Ko. kaupunki oli jäynäkisan kohde tänä vuonna.
  
  20. marraskuuta 2008 1:16:35

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : fgh: Vieraskirjan osalta täytyy sanoa, että hauskimpia ovat nuo ihan alkuaikojen keskustelut (vuodelta 2005), kun sivuston isäntäkin vielä kirjoitti noin puolet vieraskirjan tekstimassasta.

Olen samaa mieltä. Joukossa oli suoranaisia helmiä, jotka jaksavat naurattaa kerta toisensa jälkeen, kuten tämä jo ensimmäiseltä sivulta löytyvä:

Vähän arvelinkin, että sinä olet niitä, jotka jäävät roikkumaan kuin paska Junttilan tuvan seinään.

Ei se mitään. Kuta enemmän jurpot mölöttävät, sitä enemmän meillä on infomeishön sosaiöti.

Palautteesi on vastaanotettu. Onko jotain, mitä haluat lisätä?
  
  20. marraskuuta 2008 1:23:58

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : terrakotta:
Kyllä minun kokemukseni mukaan vegaaneistakin suurimmalla osalla on järki päässä mitä lemmikkien ruokimiseen tulee.

Hyvä niin! Huoleni kohdistuukin niihin huuhastelijoihin, joille tuollaisia ohjeita täytyy ylipäätään edes antaa.

Kaneistaan hyvin huolehtivan vegaaniäidin kanssa koetin turhaan viritellä keskustelua siitä, että joskohan ne tofupallot ja B12-vitamiinivalmisteet jne. nyt kuitenkaan ovat kasvavan lapsen ravinnon kulmakiviä...

Ja selvennykseksi, en millään tavalla halveksi veganismia elämäntapana. Ja tuntemistani vegaaneista ne, joille valinta on ollut järkeilyn tulos, ovat ihan fiksuja. Tunneperäisten vegaanien joukossa tuntuu tuo huuhastelu tiivistyvän.
  
  20. marraskuuta 2008 1:25:33

Nimi : HaH
  
Viesti : Tunkki... hyvä noin, mutta kyllä kait nyt Media ehtii vähän aikaa syyllistää Jussia, Sisua, ja PerSuja, ja niin edelleen... (Jos ei, olen pettynyt. Hyvin pettynyt.)
  
  20. marraskuuta 2008 1:27:44


guestbook © freebok.net