Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97701-97725

Nimi : PLA
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Ovatko muutkin huomanneet tämän. Että eihän YLEn annissa ole nykyään juuri muita dokumenttiohjelmia kuin ilmaston lämpenemistä ja natsihistoriaa."

Jeps. Aloin kiinnittää asiaan huomiota kymmenkunta vuotta sitten. Aloimme kaverini kanssa puhua "illan natsiannoksesta". Käytännössä joka ilta joltain suomalaiselta kanavalta (mukaanlukien muutkin kuin YLE) tulee natseja sivuava ohjelma.

Illan natsiannos:

FST5 22.35 Keskitysleirien perintö
  
  19. marraskuuta 2008 22:27:42

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : qwerty, hassua, ihmettelin samaa, en tosin ajatellut että Obamalle tässä petiä tehdään. No, Saudi-Mahdien armeija tuskin sarvea lakaisee. EU? Ei. Venäjä? Ehkä... ei. Intia sentään ampuu kovilla.

Aika hyvä esimerkki tämä Somalian talousihme on siitä, miten kädetön kansainvälinen yhteisö (ja makrotasolla yksittäinen yhteiskunta) on, kun joku vaan sanoo: "HV, tää on mun kulttuuria, me tehdään näin", ja vetäsee soolon.

No, Mustakiven pikkupiraatitkin sentään raportoitiin. Ehkäpä järjen valoa tunnelin päässä?
  
  19. marraskuuta 2008 22:38:09

Nimi : reino
  
Viesti : Heh. Kun oli puhetta niiden luonnonläheisten periaatteiden tuomisesta Persuihin, niin tuolta löytyi vihreän liikkeen linkolalainen tavoiteohjelma vuodelta 1986. Monia ihan hyviä pointteja, mutta enimmäkseen jylhää, hieman pitkäpiimäistä ja melkoisen totalitaarista tekstiä.

"Pääsääntönä on, että suomalainen yö on pimeä."

Loppupuolella mielenkiintoista vihreää maahanmuuttopolitiikkaa:

"Kansalaisoikeuksia myönnetään niinikään vastavuoroisuusperiaatteen mukaan samassa määrin kuin suomalaisia muuttaa ulkomaille. Pakolaisille tai muille maahanmuuttajille sellaisista maista, joiden olosuhteet ja ilmasto hyvin huomattavasti poikkeavat omistamme, ei humanitäärisistä syistä myönnetä kansalaisuutta eikä pitkäaikaisia oleskelulupia."
  
  19. marraskuuta 2008 22:44:19

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Minäkin olen pannut merkille nuo monet natsismia koskevat tv-ohjelmat.
Olisiko syytä välillä keskittyä muuhunkin kuin natsismiin?
Lainaus Ilkka Kylävaaran toimittamasta Taistolaisuuden mustasta kirjasta, John Lagerbohmin kirjoituksesta Raportti perusasioista (35 pointtia taistolaisuudesta): "16) Taistolaisuus oli bolshevismia,stalinismia. Yhden dogmaattisen oppijärjestelmän totalitaaristen liikkeiden kuten bolshevismin ja natsismin erot ovat vähäisiä, mutta jälkimaailman suhtautumiserot valtavia. Kauhistelemme liki yksinomaan natsismia, vaikka kommunismi loi mallin etujoukosta ja tuhatvuotisesta valtakunnasta, kommunismi on pitempiaikaisempi, levinneempi ja sen ihmisuhrien määrä - kansalaissodissa, organisoiduissa nälänhädissä, maatalouden kollektivisoinneissa, kskitysleireillä ja toisinajattelijoiden tuhoamisessa on moninkertainen natsismiin verrattuna. Aushcwitzin uunien sammuttua joukkotuhoaminen jatkui miljoonia ihmisiä käsittäneillä GULAG-vankijärjestelmän leireillä, Kolyman, Norilskin ja Vorkutan louhosten pakkasissa."
  
  19. marraskuuta 2008 22:45:22

Nimi : Tinden
  
Viesti : Tuo tavoiteohjelma näyttää ihan hyvältä, silloin kun vihreät vielä ajoivat oikeita vihreitä arvoja.

Vuonna -85, paljon on aikaa siis...
  
  19. marraskuuta 2008 22:47:12

Nimi : Tinden
  
Viesti : Siis tuo reinon lainaus siinä lopussa.

HS-Prvadan Hallis-keskustelussa on nyt huikeat 542 kommenttia!
  
  19. marraskuuta 2008 22:53:52

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Roos säälittää. Siellä se nylkyttää samaa lausetta kohta kolmatta viikkoa. Eikä kunnon stalinistina osaa olla valehtelematta.

Menneisyyden mies.
  
  19. marraskuuta 2008 22:54:44

Nimi : reino
  
Viesti : "Tuo tavoiteohjelma näyttää ihan hyvältä..."

Mä sanoisin tähän katjamarteliustyylisesti, että kuulostaa aika hurjalta! ;)

Haluaisitko Tinden oikeasti elää tuollaisessa yhteiskunnassa? Siis eihän siinä mitään, ei se juurikaan Reinolan arkipäivästä poikkea, mutta silti.

Pitikin juuri ottaa naapurien kanssa puheeksi, että hiekoitetaanko tuo paikallistie vai jäädytetäänkö. Meinaan että menenkö mä sitten kaljakauppaan potkukelkalla vai pappatunturilla.
  
  19. marraskuuta 2008 22:55:24

Nimi : H T
  
Viesti : JP Roos: ”Olemassaoleva tutkimustieto kertoo, että maahanmuuttajiin kielteisesti suhtautuvia on melko vähän ja että heitä on vähemmän kuin aikaisemmin.”

Minusta tuo on hyvä asia, jos se pitää paikkansa ja jos sillä tarkoitetaan jo täällä olevia maahanmuuttajia. Suhtautuminen maahanmuuttoon on sitten toinen juttu.Ehkä tuo ei ollut siteeraukseni olennaisin pointti, vaan se tummennettu kohta, jossa JPR kertoo piakkoin ilmaantuvasta paremmasta tiedosta.

Maahanmuutto - maahanmuuttaja -erosta lienee kaikilla tämän palstan vakikävijöillä jo selkeä käsitys, joten mahdollisesta väärästä muodosta siteerauksessa ei tarvinne joka kerta mainita.
  
  19. marraskuuta 2008 22:56:57

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mikähän siinä on kun alkoi naurattaa ihan sikana nelosen uutisten kosminen tragikomiikka. Ensin uutisoidaan miten jonkun maan asukkaiden toimesta sen rannikoilla on A.D. 2008 niinkin 'moderni' rikollisuus kuin merirosvous paisunut endeemiseksi ilmiöksi. Seuraavassa uutisessa vihertantta tekee tutkintapyyntöä ihmisestä jonka ainoa synti on vastustaa holtitonta maahanmuuttoa edellisen uutisen kaltaisista maista.

Kiitos viheriöille hyvistä nauruista ja hyvän asian ilmaisesta mainostamisesta valtakunnan uutisissa.
  
  19. marraskuuta 2008 22:57:28

Nimi : Lyyli
  
Viesti : vielä katkelma edellä mainitusta kirjoituksesta: "28) Taistolaisuus oli kurinalainen ja taitavasti rakennettu sensuurivirasto. Taistolaiset vaativat itsesensuurin virallistamista, valtakunnallisia lakeja, joilla Suomessa olisi kielletty kaikki kommunismin arvostelu vankeusrangaistuksen uhalla."
  
  19. marraskuuta 2008 23:01:00

Nimi : Lukija Vantaalta
  
Viesti : Tuli noista maahanmuuttajien koulujärjestelyistä mieleen sellainen asia, että joskus, kun tein opettajan sijaisuuksia, niin muistan elävästi odottaneeni sitä hetkeä, kun mamuoppilaat lähtevät opiskelemaan islamia. Se kun oli päivän ainoa oppitunti, jolloin ei luokassa kertaakaan tarvinnut korottaa ääntä tai ojentaa kurittomia nulikoita. Tästä voineekin nokkelimmat arvata, että 25 oppilaasta opin ensimmäisen tunnin aikana muistamaan jokaisen mamuoppilaan nimen, kun niitä joutui useamman kerran huutamaan jonkin kiellon tai käskyn ohessa.
  
  19. marraskuuta 2008 23:03:28

Nimi : reino
  
Viesti : Tuohon gerbiilien holokaustiin sen verran, että kyllä minun mielestäni Suomi kuuluu suomalaisille. (Ja tässä nyt lähdetään siitä, että täällä asuvat rantaruotsalaiset ja aslakit tuntevat itsensä ensisijaisesti suomalaisiksi, kuten tuntevatkin.)

Suomi kuuluu suomalaisille. Ja jos joku arvostaa Suomea ja haluaa, että Suomi kuuluu myös hänelle, hänen on tultava suomalaiseksi. Turistit ovat toki tervetulleita pällistelemään Suomea muutenkin. Eikä kukaan edes oleta, että jotain muutamaksi kuukaudeksi tai vuodeksi keikkahommiin tulevaa kiinnostaisi sen kummemmin suomalaistua.

Mutta jos ihminen haluaa, että Suomi kuuluu myös hänelle, hänen on haluttava tulla suomalaiseksi ja olla tämän yhteiskunnan hyödyllinen jäsen.

Se ei läheskään kaikilta vielä ensimmäisessä sukupolvessa onnistu, mutta jos ihminen tästä itsestään selvästä asiasta kitisee, hänellä on jo lähtökohtaisesti väärä asenne. Mutta useimmilta tämä onnistuu toisessa sukupolvessa, ja heille kaikille (ihonväristä jne. riippumatta) on annettava siihen mahdollisuus.

Sitten on niitä, jotka eivät edes halua olla suomalaisia, vaan mieluummin sinnittelevät jonain suomenkratzenialaisena vähemmistönä sukupolvesta toiseen. Jos joku ei edes halua olla suomalainen, niin turha siinä on suuttua "Suomi kuuluu suomalaisille" -puheista.
  
  19. marraskuuta 2008 23:07:52

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Aivan, kun saunasta on lamppu palanut siellä ei ole rusketuksen määrällä väliä. Kaikki on yhtä suomalaisia. Se on enemmäån asennekysymys.

Samoin voi kysyä onko joku vaikka Kanadasta muuttava kolmannen polven suomalainen "suomalainen" vai ei? Yhtä mamu se on menosta ihan sekaisin.
  
  19. marraskuuta 2008 23:11:04

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onkohan minulla mennyt Pravdassa uutiset ohi, vai eikö Aiman al-Zawahrin luonnehdinta Obamasta, eli "House Negro", ylitä uutiskynnystä? Muutenkin tuntuu siltä, etteivät nämä aidot muslimit olekaan niin värisokeita kuin mm. Hämis väittää. Muslimineekeri on toki arabimuslimillekin ookoo, mutta muuten niistä ei kuulu olevan edes kunnon orjiksi.
  
  19. marraskuuta 2008 23:14:46

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : JP Roos: ”Olemassaoleva tutkimustieto kertoo...

Luin kauan sitten tutkimuksesta, jossa todistettiin, että orava ei kuulu näädän ruokavalioon. Tutkimus oli tehty jossain Posion pohjoispuolella, jossa havumetsien puutteen takia ei ollut sitten niitä oraviakaan...

Ehkäpä olemassaoleva tieto on hankittu kyselemällä esim. Vääkiönvaaran ja Ahterin asukkailta monivalintakysymyksiä:
Onko maahanmuuttajista ollut kylillä vaivaa
a) no jonkin verran, kyllä
b) ei sanottavasti
c) vähänlaisesti
d) ei sitten minkäänlaista
  
  19. marraskuuta 2008 23:16:10

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : JP Roos on tilannut paremmat tutkimustulokset ilmeisesti Neuvostoliitosta. Tulevat jälkitoimituksena kahden viikon kuluttua.
  
  19. marraskuuta 2008 23:20:01

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : http://kuvaton.com/bshit/jottei_totuus_unohtuisi.jpg
  
  19. marraskuuta 2008 23:21:25

Nimi : Jack
Kotisivu : Onko tämä kirja tuttu?
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : MW: "Tuli mieleen lapsuuden lukemistosta Verneri Louhivuoren "Samppa ja me"

Luettu on - joskus useita valovuosia sitten (kertoiko ehkä kommaripojasta, joka salaa auttoi vastapuolta vuosisadan alkupuolen kähinöissä, hiihtoa yössä, asekätköjä, Viipuri ym... "muistan" luultavasti väärin).

Tietokilpailukysymys: Minkä mutkien kautta 2416 ääntä syksyn kunnallisvaaleissa voidaan yhdistää tähän kirjaan?

Toinen kysymys: Onko linkissä mainittu kirja tuttu? Kirjan pääkonna on juutalainen asemagnaatti Abrahamson, joka vakoilee Neuvostoliiton hyväksi, mutta jonka neuvokkaat suomalaiset nuoret järjestävät hirsipuuhun. Selvää juutalaisvastaisuutta tässä vuonna 1942 julkaistussa kirjassa.
  
  19. marraskuuta 2008 23:22:30

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Natsiohjelmia tulee tosiaan telkusta paljon, mutta mä jotenkin tykkään niistä, sillä olihan Hitler sentään värikkäämpi esiintyjä kuin Stalin.

Lisäksi natseissa viehättää täydellinen ja dramaattinen romahtaminen.

Tämän takia Ylekin varmaan niitä lähettää. Tänäkin iltana tuli dokumentti Himmlerin henkilääkäristä, virolaissyntyisestä Suomen kansalaisesta Felix Kerstenistä, joka onnistui pelastamaan suuren joukon ihmisiä kuolemanleireiltä. Kun Himmler kysyi hieronnan jälkeen, mitä maksaa, Kersten antoi listan henkilöistä, jotka pitäisi pelastaa.
  
  19. marraskuuta 2008 23:22:50

Nimi : Mikael
  
Viesti : Mitä teen:Kerron kuinka vähemmistöjä kohdellaan maailmalla

"Kloppers explained how rogue blacks broke into her farmhouse and tried to rape and rob her family, which includes four teenaged daughters. Many of the killings of white farmers include the torture, rape and mutilation of women, including small children, toddlers and even babies.

Kloppers said that she hired a martial arts teacher to work with her family on hand to hand combat and knife fighting. "Our daughters are beautiful yes, but they are tough too," Kloppers said. "You won't see the Afrikaner children in tattoos, gang clothes, riddled with diseases and their bodies filled with holes. We are Christians and we will fight for Christian civilization. We know who are enemies are in the mass media, those who would destroy the minds and bodies of our children. When the war finally comes in this country and through the Western world, the cultural elites will be the first to be confronted."

"One of the latest problems facing South Africa's farmers is that some of the farm killings appear to be drug related. South African police said that Pakistani's have bought up several farmers after the white owners were killed and began planting poppies of Central Asian origin.

"South Africa's dirty little secret, well, there are many dirty secrets here, is that we are the transit point for 25 percent of the world's drugs," South African policewoman Debbie Botha said."

Hurjaa on loppu tekstikin ja siellä ollaan todella todella vihaisia.

Elämää hiekkalaatikon ulkopuolella

Minun ruumis,minun valinta

Et semmoista harrastetaan mandelan perillisten toimesta jota suuresti vihervasemmistolaisissa piireissä myös ihaillaan ja jonkalaista värinää he tännekin kaipaavat kovasti.
Tulijat sieltä suunnalta ovat tottuneet juuri tuohon tapaan elää ja kohteleman valkoisia niin se homma täällä sitten jatkuu vihervasureiden suojeluksessa.
Olet enemmistönä tai vähemmistönä kunhan olet valkoinen olet vapaata riistaa.
  
  19. marraskuuta 2008 23:22:52

Nimi : PK
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=SnjuN5DUOD0
  
Viesti : "Apologies - this video is a bit of a rant, I get a little sweary, and I didn't have enough time to re-do it after I noticed the camera was mis-aligned!

However, I wanted to get it out there...

There are on people on left-wing forums threatening people on the list...not cool - I wasn't aware of any of this until I came home from an early shift to find an answering machine message from a very scared friend of the family. She is 74 and looking after her grandchildren, both under 10, and has had two threatening phone calls.

Now, I am not a member, I do not agree with all their views, but the BNP are a legitimate legal party.

All the people talking about "getting revenge" or (one one forum) "dusting off the knuckle dusters" should be ashamed. We fought a war to try and rid the world of fascists like you - and you have the cheek to pose as left wing. You're a rent-a-mob rabble whose toughness extends right up until phoning octogenarians and threatening them. I expect you must feel very proud.
[...]
"
  
  19. marraskuuta 2008 23:32:43

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jack, eipä ole ei. "Atomivene aave", "Kalliosaaren salakuljettajat"... you name it. Edellisten kirjoittajia en muista. Tietysti vielä H. Rider Haggart, "Kuningas Salomonin kaivokset", "Valkoinen metsästäjä" (sic), jne. Tuli poikavuosina luettua myös "Tuhannen ja yhden yön tarinat", norjalainen megapainos.

Jack: "kertoiko ehkä kommaripojasta". Nix, paljonpa oli kommaripoikia routavuosina?
  
  19. marraskuuta 2008 23:35:13

Nimi : Valkea
  
Viesti : Iskulauseista viis, etnisillä ryhmillä on hyvä olla omat alueensa. Sitä riskialttiimmaksi ja vaikeammaksi tilanne muuttuu, mitä monietnisemmäksi yhteiskunta muuttuu. Etnisten ryhmien intressit eivät koskaan ole yhteneväiset, riippumatta siitä mitä kukin uskoo /julistaa olevansa ja mihin kuuluvansa. Eurooppalaiset ovat erityisen alttiita monietnisten yhteiskuntien riskeille, koska meillä on muita paljon enemmän taipumusta universaalin altruismiin ja egalitarismiin. Ne ovat juuri niitä vipuja, joilla muut etniset ryhmät voivat manipuloida meitä, laajentaa vaikutustaan ja hyväksikäyttää meitä. Lisäksi lisääntyvä toisten etnisten ryhmien määrä rajoittaa meidän mahdollisuuksiamme laajentua ja lisätä resurssien käyttöä omalla alueellamme. Tämä on ongelmallista normaaleinakin aikoina, mutta se voi muuttua kohtalokkaaksi vaikeina aikoina.

Ensimmäinen mitä maahanmuutossa olisi suotavaa tehdä on luopua sentimentaalisista syistä. Kaikilla Suomen ulkopuolisilla, jotka haluavat Suomeen muuttaa, on varmasti koskettavia kertomuksia, syitä, pyyntöjä jne., oikeita tai keksittyjä, joiden perusteella he katsovat oikeudekseen päästä Suomeen. Maailman ongelmat eivät vähene sillä, että ne siirtyvät Suomeen, päinvastoin, ne vain laajentuvat Suomenkin alueelle.

Garrett Hardinin ongelmien rajoittaminen ja ratkaisu lokalisoimalla ne, toisin sanoen estämällä niiden universalisointi esim. maahanmuutolla (Tragedy of Commons) ja Frank Salterin universaali tasapainotettu nationalismi (On Genetic Interests) ovat parhaita ja turvallisimpia valtiollisia strategioita kaikille etnisille ryhmille.
  
  19. marraskuuta 2008 23:39:09

Nimi : Paul R
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mikael: "http://2.bp.blogspot.com/_1WaO1OGuwzI/SSInCO25dPI/AAAAAAAAGVY/fPLmgW9CrpQ/s400/Boeremeisie-noads2.jpg"

No!No! Asennetta!:)
  
  19. marraskuuta 2008 23:39:57


guestbook © freebok.net