Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97676-97700

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ulkoministerillä on homma varmasti hanskassa. Isä Stubb eilen, vastatessa kysymykseen, kuka olisi paras vahvistus NHLstä HIFKhon, heitti että Crosby, mutta Maltsev kelpaa myös. Ja tämä ei liittynyt yhtään mihinkään yhtään mitenkään. Tuli vain yhtäkkinen hinku sanoa tuo.

Aaaalexander the Great!
"My son ask for thyself another
Kingdom, for that which I leave
is too small for thee" - King Philip of Macedonia 339 jaa.

Liian monen tason ajattelua? Kyllä mulle suomalaisena riittää ihan suomikin... Meikäläisillä on sellainen sotilaallinen ylivoima naapuriin verrattuna, että voisimme valloittaa Ruotsin melkein sormia napsauttamalla. Ei tosin voisi vähempää kiinnostaa. Se että joukkomme ovat pitäneet sotaharjoituksia länsirajalla, ei viittaa yhtään mihinkään. Ehkä kenraalikuntamme on oivaltanut mistä tuulee. Ja hyvä niin.

Utopistinen idea, mutta kohdetta on edes vähän katsottu. Ainaisen itärajan vahtaamisen sijaan. Tokkopa meistä kukaan maiden väliseen sotaan silti joutuu. Ainakaan lähiaikoina. :wink:
  
  19. marraskuuta 2008 20:52:54

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Nikopol: "Finis Helsinkiae"

Tuli mieleen lapsuuden lukemistosta Verneri Louhivuoren "Samppa ja me (koululaiskertomuksia routavuosilta)" Finis Finlandiae.

Hassua miten jokin yksittäinen teos jää mieleen, vaikka Tolstoit sun muut tuppaa menemään toisesta silmästä sisään ja päälaelta ulos.
  
  19. marraskuuta 2008 20:56:39

Nimi : PaskaHesari
  
Viesti : http://lehti.samizdat.info/2008/11/17/2672/
  
  19. marraskuuta 2008 21:00:25

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kokoomuslaisten nousu valtuustoihin pohdituttaa monissa kunnissa

"Puheenjohtaja Jyrki Kataisen suosion vanavedessä valtuustoihin kuitenkin nousi monia edustajia, joiden näkemyksiä voi hyvällä syyllä luonnehtia yrittäjähenkisiksi tai jopa markkinamyönteisiksi."

Aika paha :)
  
  19. marraskuuta 2008 21:06:30

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minusta kyseisen koulun rehtori oli tehnyt hyvän ja harkitun päätöksen auttaakseen suomea opettelevien lasten integroitumista:

"Koska heille piti saada mahdollisimman hyvät lähtökohdat, eniten sitä tarvitsevat sijoitettiin luokkaan, jossa oli suomi toisena kielenä -opettaja."

Terveellä järjellä ei ole näköjään sijaa siellä, missä on pienikin mahdollisuus päästä syrjintäkorttia pelaamaan:
"Vähemmistövaltuutettu huomautti, että menetelmä voi olla syrjivä, oli toimeenpanija sitä tarkoittanut tai ei."

Ei olla kaukana mielivaltaisten sanktioiden jakamisesta.
Minkälainen rangaistus minulle kuuluisi, kun lainasin aikanaan piltilleni Sleepy Sleepersin levyn koululuokkansa levyraadissa kuunneltavaksi. Kuuntelin itse Sliippareita pentuna(kin) ja jälkikasvu ihastui kokoelmiani penkoessaan mukaansa tempaavaan ralliin nimeltä "Konkurssi".
Vasta lapsen lähdettyä kouluun muistui hyräillessä mieleen viimeinen säkeistö:
"No kivaa se on helvetissäkin, jos antavat asbestihaalarin. Korkealuokkainen yhteiskunta, neekerit pois ja paljon lunta"

Putkaalinnaavankilaa?

  
  19. marraskuuta 2008 21:09:50

Nimi : Elina
  
Viesti : Siis tietääkö täällä joku tästä valekutsujupakasta.. ?

Ketkä ovat saaneet kutsuja ja miten se maahanmuuttoon liittyy?

Onko Halla-aho saanut feikkikutsun?
  
  19. marraskuuta 2008 21:10:45

Nimi : Villea
  
Viesti : Putkaalinnaavankilaa?

Kaikkia ja paljon!!11
  
  19. marraskuuta 2008 21:11:32

Nimi : Henkipatto
Kotisivu : BNP ja jäsenlista
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Siis tietääkö täällä joku tästä valekutsujupakasta.. ?"

Vanhaa kunnon Sepiä veikattu, eipä juuri muuta.
  
  19. marraskuuta 2008 21:13:18

Nimi : Veturimies
  
Viesti : "Olipa kutsukorttijupakan takana kuka tahansa, minusta idea on ihan hupaisa. Vielä hupaisampaa on se, miten vakavasti esim. poliisi asiaan suhtautuu. Voisi kuvitella, että kyseessä olisi vähintään ilmi tullut suunitelma poliittisesta attentaatista."

Ei poliisi siihen suhtaudu sen vakavammin kuin muihinkaan häirikköjuttuihin. Mutta kun media kyselee, niin ei niille voi muuta sanoa kuin että suhtaudutaan vakavasti. Muutenhan siitä nousisi vielä isompi haloo.
  
  19. marraskuuta 2008 21:14:50

Nimi : svobo
Kotisivu : nelosen uutiset
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : tänään televisiosta kuului his master's voice. saman lähetyksen uutisannista voisi jo alkaa kuvitella, että kauppalaivojen kaappaaminen on kenties somalian nykykulttuurin ominaisppiirre.
  
  19. marraskuuta 2008 21:22:28

Nimi : Saarelainen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Vihreiden naisten suhtautuminen monikulttuuriseen tulevaisuuteen tuo aina mieleen muisteloksen parin vuosikymmenen takaa:

Tyttäreni oli tuolloin parivuotias ja meillä oli tapana käydä yhdessä kaikenlaisissa kivoissa paikoissa kuten K-Raudassa. Kerran tyttö kohottautui puhisten rattaista, osoitti tomerasti jotakin vekotinta ja ilmoitti tiukkaan sävyyn: "Mä haluun ton!" No minä tietenkin ihmettelemään, että tänkö?! Tiedät sä ees, mikä tää on? Johon tyttö, entistäkin päättäväisemmin: "En, mutta mä haluuuuun sen!"

  
  19. marraskuuta 2008 21:23:36

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuusilehto: "Anteeksi mitä? Voinko minäkin matkata Sudaniin ja vaatia, että nyt tämä maa kuuluu minulle?"

Etpä tietenkään. Ensin joudut asumaan siellä laillisesti vuosikausia syyllistymättä mihinkään rikoksiin, oppimaan paikallisen kielen ja hakemaan ja saaman kansalaisuuden. Vähän niin kuin se sudanilainen tyyppikin teki täällä.
  
  19. marraskuuta 2008 21:33:14

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ovatko muutkin huomanneet tämän. Että eihän YLEn annissa ole nykyään juuri muita dokumenttiohjelmia kuin ilmaston lämpenemistä ja natsihistoriaa.

Voi olla että nuo vaan pistävät silmään. Kai siellä muutakin lähetetään, toivottavasti.
  
  19. marraskuuta 2008 21:35:42

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Vera: "Etpä tietenkään[..]"

Anteeksi, mutta sudanilainen tyyppi sanoi, että maa ei kuulu suomalaisille ja saamelaisille. Siinä on tietty ero...
  
  19. marraskuuta 2008 21:46:00

Nimi : Catilina
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Luulenpa, että Setalehmä herätti monet kutsullaan "kipeistä ja vaietuista asioista" vuosilta -18 ja 41-45.

Kun valtion korkeimmasta virasta kaiken institutionaalisuuden voimalla esiinnytään korkeimpana virallisena kapinallisena ihqu aitoon kuuskytluvun tyyliin, niin aika moni repii Che-paidan päältään ja laittaa tilalle jotain oikeesti kapinallista ja vaarallista.

Eipä ole viime aikoina ollut kauheasti valtion sponssaamia pellemiljoonakonserttejakaan. Tyhminkin koululainen oivaltaa, mistä on kysymys kun ope käskee taputtaa nyt presidentin puheelle ja kysyttäessä vastata opetetun litanian mukaan. Yleisömenestykset taisivat olla lopuksi aika vaatimattomia.
  
  19. marraskuuta 2008 21:48:28

Nimi : H T
  
Viesti : J-P Roosin [link=http://jproos.blogit.uusisuomi.fi/2008/11/19/lupaukset-ovat-rikottaviksi-perussuomalaisten-linja/#more-33]päiväkirjamerkinnän[/link) kommenttiosastolta. En tiedä, onko tämä jo ollut täällä.


JP Roos: ”Olemassaoleva tutkimustieto kertoo, että maahanmuuttajiin kielteisesti suhtautuvia on melko vähän ja että heitä on vähemmän kuin aikaisemmin.”

(nimim. Johannes:) Herra professori ossa varmaankin osoittaa yhden tällaisen tutkimuksen? Viestimissä kun on toistaiseksi käsitelty sellaisia tuloksia, että asenteet ovat kovenemassa ja enemmistön mielestä Suomessa on jo tarpeeksi siirtolaisia.

JPR Jos jaksat odottaa vielä pari viikkoa, niin saat parempaa tietoa. Viestimet kertovat pintailmiöistä..Tieto pintailmiöstä oli siis se nelosen taannoinen uutisointi, jonka mukaan luokkaa puolet suomalaisista vastustaa nykyisenkaltaista maahanmuuttoa (vai miten olikaan muotoiltu).

JPR:llä kuitenkin näyttäisi olevan syvempää ja parempaa tietoa(..) asiasta. Hän tietää jo ennakkoon olevan tulossa pintailmiötiedosta poikkeavaa tietoa. Voisikin helposti vetää johtopäätöksen, että JPR itse on ollut vaikuttamassa tuon tiedon syntyyn.

Toisaalta, yllätyskö tuo, että JPR-alike älymystön tarjoamalla, usein tunkkaisia ja rasistisia mieliämme pöllyyttävä tiedolla jälleen olisi yhtäläisyyksiä tiettyjen mediatahojen tarjoaman tiedon kanssa..
  
  19. marraskuuta 2008 21:51:42

Nimi : H T
  
Viesti : Outs kun menee rumannäköiseks, kun laittaa hakasulkeen sijasta kaarisulkeen.
  
  19. marraskuuta 2008 21:56:43

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : JPR: Jos jaksat odottaa vielä pari viikkoa, niin saat parempaa tietoa. Viestimet kertovat pintailmiöistä.."

Jaha, venaas pari viikkoa, niin tekaisemme jotain (teille, joilta argumentit ovat loppu).

Viestimenä virheää lankaa foliopipoon kiedottuna? Omat taajuudet...

FIRKON-ORZON-REMU-ZULU-ADAMSKI

Joka tunnistaa, saa ilmaisen pekoninakin :)
  
  19. marraskuuta 2008 21:59:11

Nimi : Martti Suni
Kotisivu : Hotrod
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Jumalauta, nyt Stubb ja muut Juurooppa-nuoret kaatamaan pakkoruotsi! :)"

Jostain syystä tämä lausahdus tuo mieleen erään suomalaisen viihteen klassikon (linkki)
  
  19. marraskuuta 2008 22:07:32

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : MW: "Anteeksi, mutta sudanilainen tyyppi sanoi, että maa ei kuulu suomalaisille ja saamelaisille. Siinä on tietty ero..."

Se sanoi että se paheksuu kun ihmiset sanovat että Suomi kuuluu alkuperäisille suomalaisille ja saamelaisille. Minustakin tässä on hyvin selvä implikaatio että Suomi kuuluisi vain alkuperäisille (siis etnisislle) suomalaisille ja saamelaisille.

Jos tyyppi ihan oikeasti tarkoitti sitä että Suomi ei kuuluu suomalaisille yhtään se enempää kuin niille jotka vasta haluavat muuttaa tänne, niin tyyppi oli toki väärässä. Mutta jos se oli sitä mieltä että se kuuluu yhtä lailla esim. sudanilaiselle lääkärille joka on ollut täällä 30 vuotta ja saanut Suomen kansalaisuuden, niin se oli kyllä oikeassa.
  
  19. marraskuuta 2008 22:11:32

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Lukaisin nyt JP:n blogia pitkästä aikaa. Helkkari, sehän alkaa olla yleisölajina hulvattomampaa kuin vainoharhaisten olympiapistooli.
  
  19. marraskuuta 2008 22:12:55

Nimi : fi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kehittelin, mielestäni hyvän, vaalikampanja idean. Nyt kun Vinot ovat haukkuneet meidät pystyyn, niin emme toki vastaa heille ilkeästi, vaan lähetämme kauniin ruusun, jossa kiitoskortti Jussin vaalikampanjan avustamisesta. Moniko lähtisi mukaan?
  
  19. marraskuuta 2008 22:14:18

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Okey Vera, kellahdan ja myönnän: en tutustunut taustoihin. Enkä tutustu.

Omiakin läheisiä on sodissa mennyt, siksi tämä yleisasenne "Suomi kuuluu kaikille" hiukan särähtää.

Kunnon ihmiset ovat kunnon ihmisiä, syntyperästä riippumatta. Ja sama pätee toisinpäinkin.
  
  19. marraskuuta 2008 22:21:43

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : On tämä median valta mahtava. Noin viikon verran on raportoitu merirosvoiluista. Ihan niinkuin ne alkoivat kuin salaman iskusta. Hyvä jos ovat edes lisääntynyt viimeisen viiden vuoden aikana! Arvaan että tämä loppuu sillä hetkellä kun jenkkien kenialaisgeeninen presidentti pistää stopin koko touhulle. Kansaa pitää hieman pehmittää ensin. Eikä siinä mitään, tokkopa kovin moni härmäläinen panee hanttiin jos/kun somput saavat hieman kostoa...
  
  19. marraskuuta 2008 22:24:48

Nimi : fgh
  
Viesti : JP Roos: ”Olemassaoleva tutkimustieto kertoo, että maahanmuuttajiin kielteisesti suhtautuvia on melko vähän ja että heitä on vähemmän kuin aikaisemmin.”

Minusta tuo on hyvä asia, jos se pitää paikkansa ja jos sillä tarkoitetaan jo täällä olevia maahanmuuttajia. Suhtautuminen maahanmuuttoon on sitten toinen juttu.
  
  19. marraskuuta 2008 22:26:42


guestbook © freebok.net