Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97601-97625

Nimi : Villea
  
Viesti : Mineen henkilökohtaisesti ymmärrä tuota "älä sano että toi toinen on tyhmä, ku sit se alkaa käyttäytyy tyhmästi"-juttua. No, tää on tätä.

Toisaalta tuli mieleen, että jos kysymysmerkkikysymysmerkki on oikeassa, niin sehän tarkoittaa sitä että kaiken takana on Osmo. Nääs jos meidän ajatukset/puheet/kirjoitukset aiheuttavat sompuissa niiden realisoitumista, niin Osmon ajatukset/puheet/kirjoitukset aiheuttavat meissä niitä Osmon ajatuksien realisoitumista.

Näin ollen kaiken takana on Vihreät. Case closed.
  
  19. marraskuuta 2008 16:54:34

Nimi : VanDerVaart
  
Viesti : Vihreän Langan sivuilla itketään verta tällä hetkellä. Tästä ei sosiaaliporno pahemmin parane.
  
  19. marraskuuta 2008 16:55:35

Nimi : Freestyler
  
Viesti : Jos Halla-aho tuomitaan rikokseen yllyttämisestä, niin sitten kun mamujen raiskaukset lisääntyvät, niin voimme syyttää Halla-ahoa raiskauksista ja syytetyille mamuille voidaan antaa lievempiä tuomioita, koska heitä on yllytetty rikokseen!

Voisin kuvitella että säädettäisiin vaikka laki nimeltä Halla-ahon ulkomaalaisille raiskaajille annettu lievennetty tuomio raiskauksesta, koska Halla-aho kirjoitti blogiinsa yllytyksen. Siis kaikki tämä vain siinä tapauksessa että suosiollinen kommunistituomari tuomitsee Halla-ahon. Muuten toki jatkamme rasististen tuomarien syyttelyä, kun kaikkia oikeamielisten tekemiä tutkintapyyntöjä ei automaattisesti muuteta tuomioiksi.
  
  19. marraskuuta 2008 16:56:10

Nimi : Zngr
  
Viesti : Halla-aho syö kaikilta pään
Verisilmä purkahtaa
Mitä jäljelle jää
  
  19. marraskuuta 2008 16:56:35

Nimi : Lukija Vantaalta
  
Viesti : Toivon syvästi, että kukaan palstan kämyistä tai scenestä ylipäätään ei ole noiden väärennettyjen kutsujen takana. Se on pelkkää negatiivista mainetta koko porukalle.
  
  19. marraskuuta 2008 16:56:43

Nimi : Kanttori-urkuri
Kotisivu : YLEn Elävä arkisto tiedostaa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Elävässä arkistossa on nähtävästi julkaistu edistyksellisempi osio. Vilkaiskaa toki myös, mikä dokumentti vihamateriaalilistan lopussa on. (Juuri niin. Heti kun näin aiheen, aavistin mitä olisi varmasti joukossa.)
  
  19. marraskuuta 2008 16:58:42

Nimi : Dr. HATE
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Elävä arkisto kokosi ohjelman tueksi otteita siitä, miten viha on yhteiskunnassamme näyttäytynyt.

Tietenkin TOHTORI VIHA kuuluu itseoikeutetusti tähän joukkoon!
  
  19. marraskuuta 2008 17:07:34

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kasvi: Me todella näytämme lukevan suomea (pieni alkukirjain) eri tavoilla. Se, että Filatov & co. mainitaan samassa kirjoituksessa kuin raiskausten kohdentumista koskeva toiveeni, ei varsinaisesti tarkoita, että Filatov & co. mitenkään liittyisivät raiskausten kohdentumista koskevaa toiveeseeni.

Aion joka tapauksessa ryhtyä toimiin televisiolausuntosi osalta, kun pääsen kotiin. Katsotaan sitten, miten muut lukevat suomea. Minuun kohdistuva paskanheitto on tuudittanut Kasvin ja kumppanit siihen uskoon, että olen lainsuojaton ja ns. vapaata riistaa. Tälle on pantava loppu, ennen kuin homma karkaa kokonaan käsistä.
  
  19. marraskuuta 2008 17:12:39

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Toivon syvästi, että kukaan palstan kämyistä tai scenestä ylipäätään ei ole noiden väärennettyjen kutsujen takana.

Harvinaisen "siisti" temppu verrattuna tuollaiseen yleiseen Tamperelaiseen tapaan toimia. Olisin tosin odottanut että jokin hippikommuuni olisi kiusannut tuolla teollisuuspamppuja.


  
  19. marraskuuta 2008 17:23:18

Nimi : Kenkkis
  
Viesti : Salmenhaara Virhe Lankaan-lehdessä:

”Kun vastustetaan maahanmuuttoa, eivätkä argumentit riitä, otetaan käyttöön tällainen toiminta. Nämä tyypit käyttävät itsestään nimitystä maahanmuuttokriitikot. Jos kritiikki on tätä tasoa, voi sanoa, että he ovat uusnatseja.”

Me olemme kaikki todistetusti uusnatseja ja argumenttivarastomme on myös typötyhjä.
  
  19. marraskuuta 2008 17:26:43

Nimi : Junkkari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Minuun kohdistuva paskanheitto on tuudittanut Kasvin ja kumppanit siihen uskoon, että olen lainsuojaton ja ns. vapaata riistaa. Tälle on pantava loppu, ennen kuin homma karkaa kokonaan käsistä."

Hyvä, hyvä, tapu, tapu. Ja tämä ei ollut gewittungia.

Tietenkin sitten taas aletaan parkumaan, miten Halla-aho ei kestä kritiikkiä jne. mutta antaa tulla lunta tupaan. Tsemmpiä ja jaksamista Jussille. Sitä tarvitaan nyt, kun virheet ulostavat vihaansa "ajatusrikolliselle".
  
  19. marraskuuta 2008 17:31:13

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : "Väärennettyjä kutsuja Linnan juhliin maahanmuuttotutkijoille"

Odottaako Jiihaata kotona kutsu Linnaan?
  
  19. marraskuuta 2008 17:32:18

Nimi : Uskollisuus on Kunniamme
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Miten mahtaa tietyn ryhmien erikoisuimavuorojen suhteen tapahtua seuraavan esityksen läpimentyä??
##########################

http://www.talouselama.fi/docview.do?f_id=1445175

Näkemiin se pieni ero
[ 19.11.2008]
Tasa-arvolain muutosesitys lupaa meille arkijärjen ylittävää tulevaisuutta.
Eduskunta käsittelee parhaillaan muutosesitystä, joka ulottaa miesten ja naisten tasa-arvoon liittyvän syrjintäkiellon koskemaan tavaroiden ja palvelujen tarjoajia. Tällöin kiellon rikkomisesta joutuisi maksamaan loukatulle vähintään 3 000 euron hyvityksen riippumatta siitä, onko teko tahallinen vai ei.
Lain valmistelijat perustelevat muutosesitystä neljän vuoden takaisella EU:n tasa-arvodirektiivillä. Direktiivi ei kuitenkaan hyvitystä edellytä. Suomessa on jo voimassa vahingonkorvauslaki. Sen mukaan palvelun tarjoajan on korvattava asiakkaalle aiheutuneesta henkisestä kärsimyksestä, jos taustalla on rikoslaissa määritelty syrjintä.
Pohjimmiltaan tasa-arvolain muutosesitys tähtää rakenteellisen sukupuolierotteluun perustuvan hinnoittelun lopettamiseen. Epäilemättä nainen on kauniimpi kuin mies ja sen kauneuden hoitamisesta kannattaa enemmän maksaakin. Silti moni nainen ja vielä useampi mies on ällistellyt, miten naisten hiustenleikkuun hinta voi olla moninkertainen miesten tukan leikkuuseen verrattuna.
Uskaltaako miehille ja naisille enää järjestää eri kuntosalivuoron?
Jo nyt tasa-arvolaki edellyttää, että palvelusta tai muusta tuotteesta on perittävä sama hinta sukupuolesta riippumatta. Käytännössä sekä asiakkaat että yrittäjät päättävät esimerkiksi hiustenleikkuusta lähinnä osaamisen perusteella. Lain muutosesitykseen sisältyvä 3 000 euron hyvitys on kuitenkin varomattomalle kampaamoyrityksille iso kertamaksu.
Muilla aloilla totisten tasa-arvoajattelijoiden kehittelemä lakihanke ja hyvitysuhka luultavasti säikäyttävät luopumaan nykyisenlaisista markkinointikampanjoista. Moni pieni asia meneekin uusiksi, jos toinen sukupuoli alkaa vaatia hyvityksiä kampanjoista kärsimistään vahingoista. Näkymät ovat kiehtovia:
Uskaltaako miehille ja naisille enää järjestää eri kuntosalivuoron? Entä jos miehetkin haluavat alennuksen ladyristeilylle tai äitienpäivälounaalle? Entä miesten ja naisten erilliset uimavuorot?
Kohta se pieni ero ei ole pykälääkään.
  
  19. marraskuuta 2008 17:32:55

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Iran on Suurpään, Thorsin ja Hyvärisen (JSN) ihannemaa!

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/41608-iran-esti-paasyn-yli-viidelle-miljoonalle-internetsivustolle

"Iran esti pääsyn yli viidelle miljoonalle internetsivustolle

Iran on estänyt pääsyn yli viidelle miljoonalle internetsivustolle, joiden sisällön maan hallinto on määritellyt moraalittomaksi.

– Vihollisemme pyrkivät hyökkäämään uskonnollista identiteettiämme vastaan internetin avulla, Iranin pääsyyttäjän neuvonantaja Abdolsamad Khoram Abadi sanoo.

Kiellettyjen sivustojen listalle on viime vuosina joutunut muun muassa ihmisoikeuksia käsitteleviä sivuja. Myös Facebookia, YouTubea ja uutissivustoja on sensuroitu.

Abadin mukaan internet on jopa vahingollisempi väline kuin satelliitin välityksellä näkyvät televisiokanavat. Satelliittikanavat on Iranissa tiukasti kielletty, mutta siitä huolimatta yli neljäsosan iranilaisista uskotaan katsovan niitä. Internetiä käyttää Iranissa yli 20 miljoonaa ihmistä."

  
  19. marraskuuta 2008 17:34:19

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tiedoksi, että JSN ilmoitti ottavansa Ylen A-Talkia koskevan kanteluni käsittelyyn (uutinen sekin). Keskimääräinen käsittelyaika on tällä hetkellä 2kk.
  
  19. marraskuuta 2008 17:34:27

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Väärennettyjä kutsuja Linnan juhliin maahanmuuttotutkijoille"

Hesarin palstalla jo epäiltiin, että Perussuomalaiset ovat lähettääneet nämä väärennetyt kutsut. :D

...vaikka Linnan juhlia vastustaakin lähinnä nimenomaan se punavihreä anarkistiporukka. (Muistissa on vielä sekin, kun he polttivat muutama vuosi sitten Suomen lipun itsenäisyyspäivän anarkistimellakassaan.)
  
  19. marraskuuta 2008 17:34:31

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Halla-aho syö kaikilta pään
Verisilmä purkahtaa
Mitä jäljelle jää"


Tuomionpäivä... tuomionpäivä! ON MESTARIN NIMIPÄIVVÄÄÄÄ!
  
  19. marraskuuta 2008 17:36:38

Nimi : Kenkkis
  
Viesti : Jussi:
Tiedoksi, että JSN ilmoitti ottavansa Ylen A-Talkia koskevan kanteluni käsittelyyn (uutinen sekin). Keskimääräinen käsittelyaika on tällä hetkellä 2kk.

Ja todellakin vain ja ainoastaan asian saaman laajan julkisuuden takia.
  
  19. marraskuuta 2008 17:40:44

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Se on kyllä sangen epämiellyttävä ajatus että jossain päin Suomea päivystää koneillaan no-lifereita joiden hupia on lähetellä tutkijoille, virkamiehille ja poliitikoille uhkailuja ja typeriä prank maileja, ja nyt kutsuja.

Todistaa ainakin sen että netti on mahdollistanut hulluille ja häiriköille uusia kanavia purkaa pahaa oloaan. Maahanmuuttokritiikistä se ei kerro yhtään mitään.

Mutta on se vain hyvä leimasin. Liian hyvä jätettäväksi käyttämättä. Jos kritisoit maahanmuuttoa, olet epäilemättä myös lähettänyt paskaa kirjeessä Joksalle ja Tavjalle. Tietysti.
  
  19. marraskuuta 2008 17:45:06

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : "Korjaan itseäni: oikeastaan bias näkyy etenkin sitten, kun maahanmuuttajat alkavat toteuttamaan Halla-ahon rikos- ja raiskausfantasioita (enkä puhu vihreistä naisista). Luotte täällä sellaista vastakkainasettelua, ettei sekään liene mahdoton dystopia."

Älä viitsi puhua silkkaa paskaa. Ounasteluasi voisi kutsua rasismiksi ja siitä voisi tehdä tutkintapyynnön - siinä selkeästi määritellään mamut Pavlovin koiriksi.

(joo, loin vastakkainasettelua sävylläni välillemme. Kyynel.)

  
  19. marraskuuta 2008 17:46:21

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tasa-arvolain muutosesitys lupaa meille arkijärjen ylittävää tulevaisuutta.
Eduskunta käsittelee parhaillaan muutosesitystä, joka ulottaa miesten ja naisten tasa-arvoon liittyvän syrjintäkiellon koskemaan tavaroiden ja palvelujen tarjoajia. Tällöin kiellon rikkomisesta joutuisi maksamaan loukatulle vähintään 3 000 euron hyvityksen riippumatta siitä, onko teko tahallinen vai ei.


Laki toteutuessaan aiheuttanee syrjintäkorvausten kalastelua. Kolme tuhatta on iso raha. Se motivoi keksimään kaikenlaisia temppuja, jotta voisi esittää syrjinnän uhria.
  
  19. marraskuuta 2008 17:47:31

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Mä muuten loukkaannuin nyt justiinsa. En ole vielä päättänyt että mistä loukkaannuin ja kenelle, mutta eiköhän se piakkoin selviä. Pääasia on että hillot ovat tilillä ennen joulua. Kolme donaa, voi jufenaut! Suomi on oikeusvaltio!!!
  
  19. marraskuuta 2008 17:49:53

Nimi : reino
  
Viesti : Kaiken tämän hupisirkuksen keskellä olisi hyvä myös hiljentyä pohtimaan vakavampia asioita. Kuten esimerkiksi tutkivaa journalismia seuraavista aiheista:

- Kirkkonummen mönkään mennyt turvapaikkavauvojen lastenkoti. Olisi mielenkiintoista tietää, mikä on STTK:n omistaman Aktiivi-instituutin taloudellinen tila. Ei ilmeisesti kovin hyvä, jos osia rakennuksesta on jo jouduttu vuokraamaan koulu- ja päiväkotikäyttöön (jos oikein ymmärsin). Olisi myös mielenkiintoista tietää, millaisen hinnan Aktiivi-instituutti olisi noista vauvoille vuokraamistaan 50 hotellihuoneesta saanut. Veikkaisin, että normaalista hotellihinnasta ei ole tarvinnut antaa paljoakaan alennusta. Ja sehän on aivan loistava homma näin sesongin ulkopuolella ja laman lähestyessä. Tässäkin asiassa ihan pelkkien faktojen esiintuominen saisi varmasti monet tavalliset ihmiset haukkomaan henkeään: turvapaikkabisneshän on loistavaa bisnestä hyvin monille.

(Tässä yhteydessä en halua mitenkään väittää, että suomenruotsalaiset ovat rasisteja, koska he eivät halua hätääkärsiviä sotienraastamista maista tulevia uhreja omien lastensa lähelle. Kuten eivät halunneet siirtokarjalaisiakaan aikoinaan. Itse asiassa olen sitä mieltä, että jokaisella kunnalla tulisi olla oikeus kieltäytyä ottamasta vastaan sellaisia tulijoita, joista kunnan asukkaat epäilevät olevan pelkkää kulua ja harmia. Ja tämä sama oikeus pitäisi laajentaa koskemaan koko Suomen valtakuntaa.)

SPR:n taloudellinen tila olisi myös mielenkiintoinen. Pari vuotta sitten useita pakolaiskeskuksia jouduttiin sulkemaan, koska turvapaikanhakijat uhkasivat loppua Suomesta. Hirvittävä tilanne, mikä varmasti rasitti SPR:n taloutta. Onneksi siihen on nyt saatu korjaus. Vähän samaan tapaan kuin viimeksi, kun SPR:n talous oli 1980-luvun lopussa kuralla, mutta sitten pelastus saapui Moskovasta junalla. Onko tämä kuvio todellakin näin yksinkertainen? Aina kun lama uhkaa, niin SPR:n ja puolueita ja ay-liikettä lähellä olevien tahojen, kuten erilaisten kurssikeskusten, toiminta on turvattava houkuttelemalla maahan lisää elätettäviä.

Toinen tutkivaa journalismia huutava juttu olisi yhteyden saaminen noihin Mustakiven koulun vanhempiin. Tämä olisi aivan kullanarvoinen paikka. Pääkaupunkiseudun suuri koulurauhaprojekti, jota uudet kunnanvaltuutetut ajavat yhteistyötä: seis väkivalta, seis koulukiusaaminen, ehdoton nollatoleranssi jengipahoinpitelyjen suhteen. Samat säännöt kaikille kiusaajille etnisestä tausta riippumatta. Koulun on suojeltava kaikki kiusatuksi joutuneita. Jne.
  
  19. marraskuuta 2008 17:54:11

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Vastaan monen rintaman sodan haasteisiin spammaamalla Kasvin kommentteihin ja tänne saman tekstin.

"Vailla sarkasmin häivääkään: ilman
papereita ja/tai varmistamattomalla
henkilöllisyydellä maahan saapuvan eli
käytännössä turvapaikanhakijan DNA:n
tallettamiselle on roppakaupalla
perusteita. Tämä mm vapauttaisi hakijan
kiusallisilta vilppiepäilyiltä
perheenyhdistämisissä (hyvin tärkeä asia
laitonta maahantuloa ja ihmiskauppaa
torjuttaessa) ja etuisuuksien
nostamisessa useammasta maasta.
Tällaisella syyttelyllähän rasistit
levittävät maahanmuuttokielteisiä
mielikuvia.

Kun turvapaikka on myönnetty ja
uussuomalainen identiteetti viety
rekistereihin, DNA-tallenne voidaan
hävittää. Jos nyt käy niin ikävästi että
vilppiä ilmenee, voidaan tallenne joutua
säilyttämään kunnes yritteliäs
olosuhteiden uhri on palannut sinne
minne kuuluu. Ja pidempäänkin, koska
saattaahan vilunkimies yrittää
uudestaan. Ja jokainen maahan livahtanut
vilunkihan vie paikan joltain
hädänalaiselta.

Jos sitten joku jättää pakolaisparan
(tai viiden) DNA:ta esim raiskatun
naisen genitaaleihin
harhautustarkoituksessa, niin se on vain
ikävä yksittäistapaus. Tällaisen
rasistisen maskirovkan sattuessa
kohdalle voidaan sitten vääntää
tallennerekisterin
ihmisoikeusulottuvuudesta.

Tuija Brax voisi myös pikimmin
käynnistää aloitteen rekisteristä jonne
tallennetaan näyte kaikkien
netinkäyttäjien sarkasmista. Tämä
rekisteri takaisi kirjoitusten kohteiden
oikeusturvan, etteivät esim rasistien
vihapuheet menisi sekaisin
puhtaanvihreiden koepallojen kanssa.

Ehkä Suomi voisi liittyä kansainväliseen
sarkasminvastaiseen sopimukseen.
Sarkasmi on kauhea ase väärissä
käsissä."
  
  19. marraskuuta 2008 17:54:48

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Weekendsoldier poistuu verkosta. Huomenna taas kuuntelulla salaisella netsi taajuudella viestiliikenne taulukossa määriteltynä aikana:)

Ai niin. Kävin taas vääntämässä omaan blogiin murrepitoisen pakinan. Käykääpä katsomassa ja kommentoimassa. Ja Jussille voimia! Jos olisin uskovainen niin toivottaisin Herran siunausta!
  
  19. marraskuuta 2008 17:55:59


guestbook © freebok.net