Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97551-97575

Nimi : Tinden
  
Viesti : Videolla saadaan massat liikkelle, ja kyllä sitä tuntuu, että pitäisi myös niitä älymystöjä houkutella. Kun ei taida Jussin kirjoitukset oikein upota tähän älyporukkaan. :)
  
  19. marraskuuta 2008 15:31:34

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
  
Viesti : Maahanmuuttotutkija Perttu Salmenhaarakin on saanut valekutsun Linnaan.

"Kun vastustetaan maahanmuuttoa, eivätkä argumentit riitä, otetaan käyttöön tällainen toiminta. Nämä tyypit käyttävät itsestään nimitystä maahanmuuttokriitikot. Jos kritiikki on tätä tasoa, voi sanoa, että he ovat uusnatseja.”

http://www.vihrealanka.fi/uutiset/maahanmuuttotutkija-sai-valekutsujen-lisaksi-pornoa
  
  19. marraskuuta 2008 15:32:15

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mika Mäntylä,

"Itse asiassa siitähän ne mesosivat tässä viikko sitten."

Niinhän ne - ja sitten ilmeisesti tajusivat, että rikoslaissa ei itse asiassa olekaan mitään kohtaa, joka kriminalisoisi tämän Saatanallisen Pahuuden. Vänkäsivät sitten viikon siitä, mitä tässä oikein pitäisi tehdä, kun laillisia perusteita millekään ei ole, mutta jotain on tehtävä kun kerran mentiin asiasta ääntä pitämään. Päätyivät sitten tutkintapyyntöön, joka on paras tapa tappaa tämä surullinen pieni episodi vähin äänin.

Ne sähköpostiväittelyt olisivat varmaan olleet aika hillittömän hauskaa luettavaa. Melkein käy sääliksi.
  
  19. marraskuuta 2008 15:32:40

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Viimeaikaisesta uutisoinnista päätellen Jussia odottaa melkoinen urakka tämän aktuellin asian tiimoilta. Korjauskehotuksia on läheteltävä sinne ja tänne eri medioihin vääristelyn vuoksi.

Ja saas nähdä kun valtuustokausi avataan. Leikkivätköhän Vihernaiset että Jussi Halla-ahoa ei ole olemassa? Siinä leikissähän he ovat hyviä.
  
  19. marraskuuta 2008 15:34:49

Nimi : Zngr
  
Viesti : Wau, Briteissä pomppasi. Johan on järeät aseet käytössä. Siellä menee oikeasti kotirauha ja duunit alta jos äänestää väärin BPN:tä. Vihreät varmaan tarkkailee kateellisena ja toivoo hartaasti että Suomestakin tulisi pian oikeasti kansainvälinen, monikultturinen maa missä voi julkaita mm. PS:än äänestäjien listan ja sitten vainota niitä asianmukaisesti, natseja kun ovat.
  
  19. marraskuuta 2008 15:35:01

Nimi : Takap**u
  
Viesti : "Kun ei ole aina tullut luettua uutisia niin kritiikillä, niin täytyy kysyä: onko tämä hutiloidusti lainaaminen aina ollut ihan maan tapa?"

Olen seurannut kaikennäköistä uutisointia melko tarkasti viimeisen vuoden ajan ja päätynyt siihen lopputulokseen että hutiloidusti lainaaminen tai tulkinnanvarainen sanamuodon käyttö on melkeinpä sääntö tietyntyyppisessä uutisoinnissa. Homma toimii siten että ensin julkaistaan 'hutiloitu' uutinen ja korjataan se vasta sitten kun se on vaikkapa luettu radio- tai tv-uutislähetyksessä. Selvää on että ensimmäinen versio jää paremmin ihmisten mieliin.
  
  19. marraskuuta 2008 15:37:17

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämä loan heitto kamppanja on ollut aika massiivista vyörytystä ja loppua ei näy. Odotan mielenkiinnolla seuraavaa hyökkäyksen aihetta.

Tämä pskankirjoittaminen on toisaalta tehnyt mmahanmuuttajasta käsitteenä entistä enemmän pakolaisen/turvapaikanhakijan. Miten tämän jälkeen voidaan saada keskustelussa erotettua työhön oikeasti tulevat niistä jotka tulevat hakemaan elatusta. Tämänhetkinen kirjoittelun taso kertoo siitä että punvihreät poliitikot ja media eivät haluakkaan erottaa näitä asioita toisistaan.
  
  19. marraskuuta 2008 15:41:43

Nimi : Nyymi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kun vastustetaan maahanmuuttoa, eivätkä argumentit riitä, otetaan käyttöön tällainen toiminta. Nämä tyypit käyttävät itsestään nimitystä maahanmuuttokriitikot. Jos kritiikki on tätä tasoa, voi sanoa, että he ovat uusnatseja.”

Aikaisemmista kirjeistä: "Kirjeet tulivat vähemmistövaltuutetun kirjekuoressa."

Jaa-a, eikö Suurpäällä ollut varaa ostaa omia kirjekuoria? Surullista, että viherpopulistien taidokas operaatio kariutuu pihiyteen...


  
  19. marraskuuta 2008 15:44:38

Nimi : Jyrki J.J. Kasvi
Kotisivu : http://www.kasvi.org
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Valehtelua on myös se, että kansanedustaja Jyrki Kasvi kertoo televisio-ohjelmassa minun pitävän listaa kansanedustajista, joiden toivon tulevan raiskatuksi ensimmäisenä."

Luemme ilmeisesti Suomea eri tavalla, sillä minun mielestäni Monikulttuurisuus ja nainen -kirjoituksessa nimenomaan ensin listaat nimeltä mainiten kolme (neljäs oli jonkin aikaa täällä vieraskirjassa) henkilöä ja sen jälkeen vielä määrittelet kaksi ihmisryhmää, jotka olisivat oikeita naisia raiskattavaksi ensimmäiseksi. Mikä muu se on kuin lista?

Yleiseimmin, on ihmetelty, miksi kohu nousee vasta nyt. 3000 ääntä tekee kenestä tahansa valtakunnantason poliitikon, jonka sanoja ja tekoja ruoditaan julkisuudessa ja mediassa aivan eri otteella kuin aiemmin.
  
  19. marraskuuta 2008 15:45:09

Nimi : PimpeliPom
  
Viesti : (Lähde. Turun Sanomat 18.11 2008 s. 4)

"Turun käräjäoikeus on tuominnut 27-vuotiaan turkulaismiehen törkeästä
raiskauksesta, laittomasta uhkauksesta, vapaudenriistosta, törkeästä
petoksesta, törkeistä varkauksista ja kahdestatoista muusta rikoksesta
neljän ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen. Miehen maksettavaksi
kertyi erilaisia vahingonkorvauksia noin 25 000 euroa.

Suuri osa päätekijän syytteistä käsiteltiin salaisina ja uhrin suojelemiseksi
tuomiosta määrättiin huomattava osa, 60 vuoden ajaksi salassa pidettäväksi.

Mies syyllistyi Turun seudulla joulukuussa 2007 pahoinpitelyyn, törkeään
raiskaukseen, kahteen laittomaan uhkaukseen ja jouluaattona vapaudenriistoon,
pahoinpitelyyn ja varkauteen.

Lisäksi päätekijä anasti helsinkiläiseltä rakennustyömaalta syyskuussa noin
12 00 euron arvoiset rappauskoneen ja kaksi kompressoria katkaisemalla ketjut,
joilla laitteet olivat lukittu. Toiselta työmaalta mies vei 8 000 euron
rappauskoneen, Viikkoa myöhemmin mies tilasi rakennusyhtiön nimissä yli
10 000 euron arvosta keraamisia laattoja ja työkaluja ja vei veljensä kanssa
Turussa eräältä työmaalta 6 000 euron arvoiset rappauskoneen ja kompressorin.

Lähi-Idästä Suomeen muuttaneen miehen rötöstely jatkui muun muassa petoksina.
Mies on runsaan vuoden aikana tuomittu käräjillä kahdesti petoksista ja muusta.
viimeksi viime syyskuussa.

Samassa ryhmässä toimineista turkulainen 17-vuotias mies tuomittiin nuorena
henkilönä vuoden ehdolliseen muun muassa raiskauksen yrityksestä ja
vapaudenriistosta jouluna 2007. Helsinkiläinen 18-vuotias mies sai jouluna
nuorena henkilönä tehdystä pahoinpitelystä 30 päiväsakkoa. 180 euroa maksettavaa.
Turkulainen 36-vuotias mies sai törkeästä varkaudesta viisi kuukautta ehdollista."
  
  19. marraskuuta 2008 15:45:46

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : Ei ensimmäiseksi vaan <b>muiden sijasta<b>.
  
  19. marraskuuta 2008 15:46:05

Nimi : Paul R
  
Viesti : JJJK: "Yleiseimmin, on ihmetelty, miksi kohu nousee vasta nyt. 3000 ääntä tekee kenestä tahansa valtakunnantason poliitikon, jonka sanoja ja tekoja ruoditaan julkisuudessa ja mediassa aivan eri otteella kuin aiemmin."

Koskas Jyrki aloitetaan keskustelu maahanmuuton ongelmista?
  
  19. marraskuuta 2008 15:51:43

Nimi : Anu Sorja
Kotisivu : Vihreä hirttoköysi
  
Viesti :
"Kun vastustetaan maahanmuuttoa, eivätkä argumentit riitä, otetaan käyttöön tällainen toiminta. Nämä tyypit käyttävät itsestään nimitystä maahanmuuttokriitikot. Jos kritiikki on tätä tasoa, voi sanoa, että he ovat uusnatseja.”


Huomatkaapa - onko esimerkiksi Jussilta loppuneet argumentit? Hänhän on maahanmuuttokriittinen. "Nämä tyypit" niputetaan kätevästi sanalla maahanmuuttokriittiset - ja kappas nehän on sitten uusnatseja.

Yksi ynnä kaksi:
maahanmuuttokriittinen on uusnatsi, jolla ei ole argumentteja jäljellä.
  
  19. marraskuuta 2008 15:51:54

Nimi : Tosi
  
Viesti : Luemme ilmeisesti Suomea eri tavalla, sillä minun mielestäni Monikulttuurisuus ja nainen -kirjoituksessa nimenomaan ensin listaat nimeltä mainiten kolme (neljäs oli jonkin aikaa täällä vieraskirjassa) henkilöä ja sen jälkeen vielä määrittelet kaksi ihmisryhmää, jotka olisivat oikeita naisia raiskattavaksi ensimmäiseksi. Mikä muu se on kuin lista?

Joo meitä on joka lähtöön, mutta en silti ymmärrä, miten tämä pienemmän pahan valitseminen olisi jotenkin yllyttämistä tekoon?
  
  19. marraskuuta 2008 15:53:47

Nimi : Mikael
  
Viesti : "Wau, Briteissä pomppasi. Johan on järeät aseet käytössä. Siellä menee oikeasti kotirauha ja duunit alta jos äänestää väärin BPN:tä. Vihreät varmaan tarkkailee kateellisena ja toivoo hartaasti että Suomestakin tulisi pian oikeasti kansainvälinen, monikultturinen maa missä voi julkaita mm. PS:än äänestäjien listan ja sitten vainota niitä asianmukaisesti, natseja kun ovat."

Tätähän se on aina ollut Ylenannossa ja muissa vastaavissa medioissa mutta puolueet vain ovat vaihdelleet jota vainotaan.

Ja sitten iltapäivän toivotuihin erityisesti itkuraivareita saaville vihervasemmistolaisille naisille,medioille ja heitä hännysteleville Ukkoloille suunnatu kriittinen kipale.

"Hey baby, you´re a Parasite
You need my blood to stay alive
Ain´t gonna get it, that’s just right

Get back to mother and cry
You little Parasite
"

H^^
  
  19. marraskuuta 2008 15:53:52

Nimi : Mika
  
Viesti : "Totaalisen suhteetonta oli Seppo Lehdon 2.5 vuoden tuomiokin. Mutta silti se langetettiin. Ennen kaikkea se oli Illmanin voimannäyte. Miksi tuo ei voisi käyttää "voimaansa" myös Jussia vastaan?"

Ei Sepiä ja Jussia voi mitenkään verrata keskenään. Sepin kaikki teot huomioon ottaen tuomio on lähes ymmärrettävä, vaikka se melko kova onkin. Jos sakot ja varoitukset eivät auta, ja mies vain jatkaa törkysivujen tehtailua yms. toimintaansa, jotenkin siihen on puututtava.

Olipa kutsukorttijupakan takana kuka tahansa, minusta idea on ihan hupaisa. Vielä hupaisampaa on se, miten vakavasti esim. poliisi asiaan suhtautuu. Voisi kuvitella, että kyseessä olisi vähintään ilmi tullut suunitelma poliittisesta attentaatista.
  
  19. marraskuuta 2008 15:54:55

Nimi : viherkaihi
  
Viesti : kasvistakin aikoinaan saanut melko sivistyneen kuvan, mutta ihan oikeesti lue uudestaan "Miesten enemmistö olisi tehnyt tämän jo kauan sitten, ellei harhautunutta hoivaviettiään hyväilevä eurooppalainen nainen, à la Mervi Virtanen, Eva Biaudet ja Tarja Filatov, seisoisi järkähtämättä barbaarivalloittajan suojakilpenä."

ehkä tämä á la oli liian vaikea ilmaisu kasville?

toivottavasti kirjoituksen 'eurooppalainen nainen' haastaa halliksen oikeuteen
  
  19. marraskuuta 2008 15:55:30

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jyrki J. J. Kasvi: Suomen (sic) kielen taidossasi tuntuu tosiaan olevan parantamisen varaa, sillä televisio-ohjelmassa et väittänyt Halla-ahon kirjoittaneen blogiinsa mitä tahansa "listaa", vaan listaa kansanedustajista jotka pitäisi raiskata ensimmäisenä. Voisitko siteerata "Monikulttuurisuus ja nainen"-kirjoituksesta sen kohdan, jossa Halla-aho kirjoittaa, että Virtanen, Biaudet ja Filatov pitäisi raiskata ensimmäisenä?
  
  19. marraskuuta 2008 15:56:47

Nimi : Nyymi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Luemme ilmeisesti Suomea eri tavalla, sillä minun mielestäni Monikulttuurisuus ja nainen -kirjoituksessa nimenomaan ensin listaat nimeltä mainiten kolme (neljäs oli jonkin aikaa täällä vieraskirjassa) henkilöä ja sen jälkeen vielä määrittelet kaksi ihmisryhmää, jotka olisivat oikeita naisia raiskattavaksi ensimmäiseksi. Mikä muu se on kuin lista?"

Viittaat ilmeisesti tähän kappaleeseen:

"Yritän kuitenkin olla ajattelematta näin. Koska kaikki naiset eivät ole sellaisia kuin Virtanen, Biaudet ja Filatov. Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan."

Missä on lista kansanedustajista, jotka pitäisi raiskata ensimmäisinä?
  
  19. marraskuuta 2008 15:58:03

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Siis tuo raiskausjuttu on väännetty niin monta kertaa niin monessa paikassa rautalangasta, että ei sitä kannata tehdä enää uudestaan. Kasvi on älykäs mies, ja epäilemättä luki ennen tänne kirjoittamistaan Halla-ahon vastineen. Jos hän vielä senkin jälkeen on siinä uskossa, että Halla-aho toivoo kenenkään tulevan raiskatuksi, en oikeasti näe mitä asian toistuva selventäminen enää voisi auttaa.
  
  19. marraskuuta 2008 15:58:20

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Koskas Jyrki aloitetaan keskustelu maahanmuuton ongelmista?"

Hyvä huomio. Vihernaiset ovat saaneet ainakin käännettyä vaihteen sivuraiteelle jos muuta saaneet aikaiseksi. Silloin ei ihmiset keskustele alkuperäisestä aiheesta: maahanmuutosta ja sen ongelmista. Tarkoitushakuista poliittista peliä. Jussin on tartuttava kampeen ja käännettävä keskustelujuna alkuperäiselle raiteelle. Toivottavasti Vihernaiset jäävät sen alle.
  
  19. marraskuuta 2008 15:58:44

Nimi : Mika
  
Viesti : "Monikulttuurisuus ja nainen -kirjoituksessa nimenomaan ensin listaat nimeltä mainiten kolme (neljäs oli jonkin aikaa täällä vieraskirjassa) henkilöä ja sen jälkeen vielä määrittelet kaksi ihmisryhmää, jotka olisivat oikeita naisia raiskattavaksi ensimmäiseksi"

Kuten Jussikin omassa vastineessaan toteaa, olisi kerrassaan hupaisaa, jos neekeriraiskaajat ottaisivat Jussin kirjoituksen pohjalta uhreikseen fanaattisimmat puolustajansa.
  
  19. marraskuuta 2008 15:59:16

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Adelphi, lähetä tuo kysymys Jyrki.Kasvi@eduskunta.fi
  
  19. marraskuuta 2008 15:59:30

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei tämä paremmin enää voisi mennä. Jokainen lukutaitoinen ihminen ymmärtää, että Punavihreät ovat täysin vailla argumentteja ja nyt viimeinen keino on hyökätä henkilöä vastaan. Luulisin, että jos vaalit pidettäisiin nyt, kannatus helähtäisi yli 10 %:n.

Ainoa asia, mikä minua huolestuttaa, on Jussin ja perheen jaksaminen. Onhan tämä Stalinin perinteitä kunnioittava henkilöön kohdistuva ajojahti jo ainutlaatuista.

JJJK: eikö yhtään arveluta olla puolueen jäsen, jonka oikeusministeri vaatii vaaleissa valituilta edustajilta sananvapauden rajoittamista maassa, joka kutsuu itseään länsimaiseksi demokratiaksi? Eikö yhtään hävetä?
  
  19. marraskuuta 2008 15:59:44

Nimi : Georg Wilhelm Friedrich Hegel
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Atte Saarela kirjoitti: "Tuosta video-ideasta, voi tuossa olla ajatusta, mutta toisaalta Halla-ahon teksteissä on juuri se vahvuus, että on kuitenkin ensisijaisesti älyyn eikä tunteisiin vetoavia argumentteja. Maamme älymystö nyt kuitenkin on ehkä enemmän valistamisen tarpeessa..

Mutta en halua mitenkään sanoa että olisi huono ajatus.
"

Propagandan teho perustuu tunteisiin vetoavaan ja mielikuvia herättävään ilmaisuun.

Valistuksen teho perustuu yksinkertaisiin mutta totuudenmukaisiin kiteytyksiin, johdonmukaiseen ajatteluun ja vahvaan tieteelliseen perustaan.

Molempia sopii käyttää. Eikä tähän tarvita rahtustakaan dialektiikkaa.
  
  19. marraskuuta 2008 16:00:42


guestbook © freebok.net