Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97526-97550

Nimi : 103 000 euroa ja persu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Bruttotuloni olivat viime vuonna 103 000 euroa. Olen perussuomalainen mies ja äänestän perussuomalaisia. No Kokoomustakin olen äänestänyt, mutta viimeksi eduskuntavaaleissa perussuomalaista ehdokasta. Kuntavaaleissa minun oli pyrittävä lyömään kiilaa kunnassani vallitsevaan sosialismiin ja äänestin Kokoomuksen voittoon. Ensi eduskuntavaaleissa äänestän taas perussuomalaista.

En ymmärrä, mitä Vihreän langan viherpiipertäjä tarkoitti, että perussuomalaiset vastustavat homoja, maahanmuutajia ja aborttia.

Henkilkökohtaisesti minulla ei ole mitään homoja vastaan. En kuitenkaan ymmärrä, miksi homojen on päästävä kirkossa näkyville paikoille.

Maahanmuuttajia en vastusta: en kulje kilpi ojossa kadulla tönimässä maahanmuuttajia syrjään ;-) Vastustan järjettömän suurta siirtolaispolitiikkaa islamilaisista maista, mikä vääjäämättä johtaa ääriryhmittymien pesiytymiseen Suomeen.

Abortti: No kyllä pidän outona, että joku eläinsuojelija on valmis suojelemaan eläimiä, eikä syö edes vitamiinipilleriä, koska sen sisältämä vitamiini on tuotettu lampaan villasta (=lampaan riistoa). Silti sama hemmo on valmis tappamaan elämän alun äitinsä kohtuun, tai ampumaan vääräuskoisen kadulle (Pim Fortuyn)

Niin, enkä tarvitse vihreiden almuja, brottotulot yli 100 000 euroa vuodessa.
  
  19. marraskuuta 2008 14:46:14

Nimi : M.
  
Viesti : Harmi kun ei tullut ajatelleeksi ottaa talteen YLE:n uutista sillä alkuperäisellä sanamuodolla. Korjaus nimittäin todistaa, että myös YLE:n toimittaja oli sitä mieltä, että sananmuodoilla oli merkittävä ero.
  
  19. marraskuuta 2008 14:46:31

Nimi : KK
  
Viesti : Melko lapselliseksi on tämä tutkintapyyntökaruselli jo mennyt. Isot ihmiset..
  
  19. marraskuuta 2008 14:47:04

Nimi : JP
  
Viesti : Heh. Kahden vastakkaisen maailmankatsomuksen välinen tuhoamistaistelu.
http://www.vihrealanka.fi/blogit/rasistisen-vaalivoiton-myytti

Onkohan tuo Jehki muuten dragissa?
  
  19. marraskuuta 2008 14:47:52

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Hassan Osman Kepuli on tienannut vähintäänkin oman Huippuosaamista-kirjoituksen. Kunnallispolitiikan Mr Pryce.

Se on siis halpamaista masinointia jos Halla-ahon tahdottomat botit rushaavat jonkun komukan blogin. Mitäs se sitten on kun kaikki Hyvät yli puoluerajojen käynnistävät synkronoidun hyökkäyksen valtuustoon päässeiden persujen kimppuun? Imperiumin vastaisku?

Odottakaa vaan. Pian Illman/Puumis/Suurkäärme heittää hansikkaan Ylen ja Hesarin kautta. Viesti tulee olemaan se että vihakirjoittelu tullaan tutkimaan ja tuomitsemaan verorahoja säästelemättä, koska sivistyneessä yhteiskunnassa ei ole sijaa rotu- ja naisvihalle eikä väkivallan ihannoinnille.

Siitä ennusmerkistä tiedätte Harmagedonin alkaneen.
  
  19. marraskuuta 2008 14:50:46

Nimi : Saara
  
Viesti : ""Se nyt vaan on niin että "toivottavasti sut raiskataan" ylittää hyvän maun rajat, ja sen luulisi aikuisen täysijärkisen ihmisen ymmärtävän."

pitää paikkansa, mutta nyt on kyseessä se onko ihminen näin sanoessaan syyllistynyt rikokseen. Tällä huomion keskittämisellä ihmisten sanomisiin aiheutetaan se että mitään oikeaa keskustelua ei saada aikaiseksi, ja sekös tietyille puolueille sopii."

Tietääkseni en ole ketään oikeuteen vaatimassakaan, mutta mielipiteeni on yhä se, että ihminen joka päästää tällaisia mauttomuuksia suustaan ei kuulu minkäänlaiseen politiikkaan. Fiksu ihminen ei olisi vastannut typerään kysymykseen, eli siis kommentoinut sanallakaan sitä kenet pitäisi raiskata, sillä lienee ilmiselvää ettei niin pitäisi käydä yhtään kenellekään. Taas niitä käytöstapoja peräänkuulutan, mutta kenties Halla-Aho tästäkin oppii... ihan ilman mitään rikosilmoituksia tai oikeudenkäyntejä.
  
  19. marraskuuta 2008 14:53:54

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
  
Viesti : Säpsähdin hieman, kun luin IS:n otsikon: Kaupunginvaltuutettu syytteessä seksirikoksesta.

Mutta se oli Iisalmessa.
  
  19. marraskuuta 2008 14:55:09

Nimi : M.
  
Viesti : "ihminen joka päästää tällaisia mauttomuuksia suustaan ei kuulu minkäänlaiseen politiikkaan."

Mites on, kuuluuko Osmo Soininvaara politiikkaan? Hänhän ehti jo toivoa TEHY symppaajien omaisten kuolemaa - jos jonkun täytyy kuolla - samoilla sanankäänteillä kuin Halla-aho.
  
  19. marraskuuta 2008 14:55:48

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mitäs mieltä Saara on soininvaaran kommentista onko se sivistyneen ihmisen kommentti?

Soininvaara:

Sen sijaan olen ollut huolissani Tehyn symppareiden mielipiteistä. Jos joku kuoleekin, niin sehän on työnantajan vika. Tuli spontaani vihanpuuska, jonka aikana ajattelin, että jos jonkun on pakko kuolla, niin toivottavasti tämä on joku kirjoittajan omaisista. Samaa logiikkaa noudattavat panttivankien ottajat: ammumme yhden panttivangin tunnissa ja jokainen kuollut on hallituksen syytä, joka se ei suostu vaatimuksiimme.
  
  19. marraskuuta 2008 14:56:47

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Joo tää kannattaa kyllä kaikkien katsoa. Tossa videossahan näytetään miten USA:n väestönkasvu on kehittynyt viime vuosikymmenien aikana ja mitä sille tulee tapahtumaan, mikäli maahanmuuttopolitiikkaa ei muuteta.

Todellakin MUST SEE video kaikille."

- Kylmiä numeroita ja kylmää vettä niskaan maailmaa parantaville mokuttajille.
  
  19. marraskuuta 2008 14:56:48

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : Hei, Odella se oli vain koepallo.
  
  19. marraskuuta 2008 14:57:10

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Koepallona luoksesi pompin...
  
  19. marraskuuta 2008 14:57:53

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "mutta mielipiteeni on yhä se, että ihminen joka päästää tällaisia mauttomuuksia suustaan ei kuulu minkäänlaiseen politiikkaan."

- Odottelen tässä, että käyt ilmaisemassa tuon saman Osmo Soininvaaran blogissa. Hän käyttäyti samoin ja toivoi ihmisten KUOLEMAA! Onko se hyvää käytöstä? Soveltuuko Soininvaara politiikkaan?
  
  19. marraskuuta 2008 15:00:12

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jotkut ovat nyt tässä sitä mieltä, että syyte tulee, ja tuomiokin. Vihreät Naiset eivät kuitenkaan näytä tätä mieltä olevan. Jos olisivat, lafka olisi tehnyt rikosilmoituksen. Sen sijaan he jahkasivat päiväkaupalla ja lopulta jättivät sisään tutkintapyynnön, jolle poliisin ei todellakaan tarvitse tehdä yhtään mitään. Ei oikeasti vaikuta minusta miltään masinoidulta toiminnalta. Pikemminkin siltä, että maahanmuuttokriittisyyden läpilyönti vaaleissa tuli näille oikeasti yllätyksenä (aivan kuten kaikki muutkin muualla Euroopassa tapahtuneet laajamittaisen maahanmuuton seuraukset), he panikoivat ja reagoivat ajattelemattomalla tavalla.

Tässä ei ole kuin voitettavaa. Todennäköisesti poliisi tuhahtaa halveksuvasti ilmoitukselle ja kirjoittaa kohteliaasti takaisin, että mitään rikosta ei ole tapahtunut. Jos homma jostain syystä lähtee tutkintaan, se vain lisää homman nostetta, koska kyseessä olisi läpinäkyvän poliittinen ajojahti, josta ei todellakaan pitäisi moni sellainenkaan, joka sinällään katsoo Halla-ahoa pahasti kieroon.

Sitten on vielä tämä Soininvaaran taannoinen vastaava tehyläispurkaus, josta voi tosiaan tuossa tilanteessa sen tutkintapyynnön tehdä. Näin ollen, joko:

a) Halla-aho ja Soininvaara saavat molemmat tuomion, ja tilanne saa huimasti julkisuutta. H^^^ ja ViNa /facepalmittaa seuraavan vuoden.
b) Vain H-a saa tuomion ja valittaa eteenpäin, tarvittaessa eurooppalaiselle asteelle asti, samalla kun sovittelee hänelle ojennettua marttyyrin kruunua päähänsä. Tuomio purkaantuu ennemmin tai myöhemmin, ja fiksulla mediastrategialla antipatiat kohdistuvat pääosin oikeusjärjestelmän politisoitumiseen.

Ihan oikeasti, en näe tässä kuin ilmaista mainosta. Kyse on lähinnä siitä, kuinka isolla teräaseella vastapuoli haluaa lyödä omaan jalkaansa.
  
  19. marraskuuta 2008 15:00:27

Nimi : Janne H.
Kotisivu : Ylen tiivistelmä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tuossa tuo alkuperäinen muoto, olettaen linkin toimivan.

Ei se nykyinenkään hirveän hyvä ole, eikä taida olla suora lainaus? Jättää ainakin iloisesti auki, että miksi raiskauksien lisääntymisen ja "oikeiden ihmisten" yhteyden.

Mtv3:n ei ole paljon parempi:
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2008/11/751979
  
  19. marraskuuta 2008 15:08:35

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jos jotakuta kiinnostaa kuvakaappaus YLEn uutisen aiemmasta versiosta, niin sellainen löytyy täältä.
  
  19. marraskuuta 2008 15:11:09

Nimi : Kalle
  
Viesti : Edellisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä. Jusille ei tule tuosta edes syytettä. Sehän on vain hyvä kun poliisi ilmoittaa, että ei löytynyt syytä epäillä kunnanvaltuutettu Halla-aho rikoksesta. Rikoslaki on yllytyksen osalta aika selvä ja toistan vielä ettei tuossa ole mitään mahdollisuutta tuomioon.

Sen vuoksi mielestäni Jussin ei missään nimessä pitäisi nyt tehdä itse mitään tutkintapyyntöjä. Antaa toisten riehua ja tehdä itsensä naurettaviksi.
  
  19. marraskuuta 2008 15:12:07

Nimi : M.
  
Viesti : Pitäkää nuo kuvakaappaukset tallessa. Jos joku vielä väittää, että Halla-aho on yllyttänyt raiskauksiin, ei muuta kuin näytette tuota alkuperäistä ja nykyistä YLE:n uutista. Sitten vaan sanotte, että eipä näytä YLE:kään olevan sitä mieltä, kun ei pysynyt alkuperäisen uutisen takana.
  
  19. marraskuuta 2008 15:14:55

Nimi : Terveisiä Oulusta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ihminen: Täällä kaipaamasi linkki

http://www.soininvaara.fi/2007/10/14/liikaa-rummunparistysta/
  
  19. marraskuuta 2008 15:15:08

Nimi : Mika Mäntylä
Kotisivu : http://irc-galleria.net/blog.php?nick=MikaM
  
Viesti : LW:
"Jos olisivat, lafka olisi tehnyt rikosilmoituksen. "

Itse asiassa siitähän ne mesosivat tässä viikko sitten.
  
  19. marraskuuta 2008 15:16:06

Nimi : Marko Paananen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Arvopersidenttimme (sic!) avautui.

Presidentti Linnan feikkikutsuista: ”Osa olisi ansainnut oikean kutsun”

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/41595-presidentti-linnan-feikkikutsuista-%E2%80%9Dosa-olisi-ansainnut-oikean-kutsun%E2%80%9D
  
  19. marraskuuta 2008 15:18:56

Nimi : Terveisiä Oulusta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kaleva lyhensi lainauksen myös (klo 11:55). Viitteenä STT.

http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=765062
  
  19. marraskuuta 2008 15:22:32

Nimi : Janne H.
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kun ei ole aina tullut luettua uutisia niin kritiikillä, niin täytyy kysyä: onko tämä hutiloidusti lainaaminen aina ollut ihan maan tapa?
  
  19. marraskuuta 2008 15:25:15

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Tuosta video-ideasta, voi tuossa olla ajatusta, mutta toisaalta Halla-ahon teksteissä on juuri se vahvuus, että on kuitenkin ensisijaisesti älyyn eikä tunteisiin vetoavia argumentteja. Maamme älymystö nyt kuitenkin on ehkä enemmän valistamisen tarpeessa..

Mutta en halua mitenkään sanoa että olisi huono ajatus.
  
  19. marraskuuta 2008 15:27:46

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Äärioikeistopuolueen jäsenluettelo vuodettiin nettiin

EH, 19.11.2008

Yli 12 000 kansalaisen nimet sisältänyt äärioikeistopuolueen jäsenlista on julkaistu Enlannissa netissä. Right British National Party:n (BNP) jäsenissä on sotilaita, poliiseja, opettajia ja lääkäreitä, jotka pelkäävät nyt työuransa julkisella sektorilla olevan vaarassa.

Lista sisältää nimien lisäksi kotisoitteita, puhelinnumeroja ja meilitunnuksia. Siinä on myös perheiden koululaisten nimiä ja ikiä ja jäsenten harrastustietoja.

Joidenkin puolueen kannattajien nimeen on liitetty lisähuomautuksia kuten "vaaditaan hienotunteisuutta – työllistymistilanteen takia".

BNP pelkää jäsentensä joutuvan julkisuuden takia hyökkäyksien kohteeksi. Puolueen puheenjohtaja Nick Griffinin lausunnon mukaan jäsenlista oli "olennaisilta osiltaan aito". Lista oli vanha jäsenluettelo, jota oli hieman muuteltu.

Nyt arvellaan, että vuoto olisi tullut joko puolueen sisältä vihastuneelta jäseneltä tai joltain rasisminvastaiselta vuotajalta. BNP voitti huhtikuussa oikeusjutun entistä jäsentään vastaan estäen silloin jäsenluettelon käytön.

Opettajia, lääkäreitä tai hoitajia ei ole kielletty liittymästä BNP-puolueeseen, mutta sen rasistisen maineen katsotaan olevan ristiriidassa johtavassa asemassa olevien julkisen sektorin työntekijöiden roolin kanssa.

Sopivasti eurovaalien alla...

Puheenjohtaja Griffin vihjasi, että listan julkaiseminen oli tahallisesti ajoitettu Euroopan parlamentin vaalien alle.

BNP on ottanut yhteyttä webbisivun omistajaan: sivut ovat olleet esillä sunnuntaista lähtien. Puolue on vaatinut tiedot poistettavaksi.

BNP:tä on syytetty äärioikeistolaiseksi, koska siihen saavat kuulua vain valkoiset. Sillä on ollut viime aikoina menestystä Britannian paikallisvaaleissa.

Lähde: The Times

www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=138319
  
  19. marraskuuta 2008 15:30:05


guestbook © freebok.net