Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97426-97450

Nimi : Zngr
  
Viesti : Prkl stana, käytin 15 minuuttia parin hyvän vastauksen kirjoittamiseen HS:n palstalla mutta jonnekin ne hävisi (ja huonot meni läpi) enkä edes ottanut talteen.

#¤!)#%/&!#!#¤%#%!#

Mennyt sangen satunnaiseksi tuo sensuuri, aikamoista törkyä menee läpi ja välillä napataan täysin asiallisia, ajatuksella kirjoitettua vastauksia välistä poies.
  
  19. marraskuuta 2008 12:16:34

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
  
Viesti : Toivottavasti Ritva Viljanen menee yökävelylle Kaisaniemen puistoon ja saa siellä hivellä kontaktipintaa ja tutustua kaukaisten kulttuurien avioitumistapoihin.
  
  19. marraskuuta 2008 12:17:38

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Jorma:Poliittinen kiihotus linkittyy

kyl mää sen ymmärrä et joku kihottuu kauniist naisist, mut et joku politiikast kiihottu, sellast mää en kyl ymmärrä
  
  19. marraskuuta 2008 12:18:23

Nimi : Kiinnostunut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ilta=Sanomat kirjoittaa: "Halla-ahon tehtävänä on sanojensa mukaan "synnyttää, ylläpitää ja lisätä maahanmuuttovastaisia asenteita".

Pitääköhän paikkaansa? :D
  
  19. marraskuuta 2008 12:20:58

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hauska yhteensattuma: Ellilän kirjoitus "Yhteiskunta koostuu ihmisistä" julkaistiin 19. 12. 2006. Halla-ahon kirjoitus "Monikulttuurisuus ja nainen" taas 20. 12. 2006. Siispä...jos Jussikin saa tuomion tästä kirjoituksestaan (mitä en niin ikään nykyisen poliittisen ilmapiirin vallitessa pidä mahdottomuutena), niin kumpaa päivää tullaan joskus hamassa tulevaisuudessa viettämään Sananvapauden päivänä?
  
  19. marraskuuta 2008 12:21:15

Nimi : Kiinnostunut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ja vielä linkki edelliseen viestiini:
http://iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1617453
  
  19. marraskuuta 2008 12:21:51

Nimi : John Kustos
Kotisivu : http://http://fi.wikipedia.org/wiki/Kunnianloukkaus
  
Viesti : Kunnianloukkauksen suunnittelijan olisi syytä perehtyä Suomen rikoslakiin jossa todetaan seuraavasti:

”1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka
2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,
on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.
Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.
Kunnianloukkauksesta tuomitaan myös se, joka esittää kuolleesta henkilöstä valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan kärsimystä ihmiselle, jolle vainaja oli erityisen läheinen.” (Rikoslain 24. luku, 9 §)

ja törkeä kunnianloukkaus seuraavasti:

”Jos 9 §:n 1 momentissa tarkoitetussa kunnianloukkauksessa
1) rikos tehdään joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai muuten toimittamalla tieto tai vihjaus lukuisten ihmisten saataville taikka
2) aiheutetaan suurta tai pitkäaikaista kärsimystä taikka erityisen suurta tai tuntuvaa vahinkoa
ja kunnianloukkaus on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.” (Rikoslain 24. luku, 10 §)
  
  19. marraskuuta 2008 12:22:06

Nimi : Edesvastuuton ruikuttaja
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : Saara,

"Se on ihan tyypillistä ja odotettavaa, että kun joku onkin eri mieltä, onkin tämä "ymmärtänyt väärin", milloin tahallaan, milloin koska on vaan "niinq tyhmä". Se nyt vaan on niin että "toivottavasti sut raiskataan" ylittää hyvän maun rajat, ja sen luulisi aikuisen täysijärkisen ihmisen ymmärtävän. Vaan jos ei, niin entäpä jos joku kommentoisi SINUN perheestäsi että "toivottavasti vaimosi ja lapsesi raiskataan, sillä jos jonkun tulee tulla raiskatuksi, niin sitten mieluiten heidät". Noniin, voinkin nyt ristiä käteni ja odottaa koska "lause irrotetaan asiayhteydestä" ja voin itkeskellä sitä sitten vaikkapa täällä."

Kukaan ei ole sanonut "toivottavasti joku raiskataan".

Muistaakseni (tämä tapahtui vuosia sitten) kannanotto lähti liikkeelle niin, että joku vieraskirjassa kysyi olisiko Halla-ahon mielestä parempi että satunnainen suomalainen nainen vai Rosa Meriläinen raiskataan joka tapauksessa suomalaisia naisia raiskaavan jengin toimesta. Halla-aho vastasi että mieluummin Rosa Meriläinen kuin joku muu.

Jos et ymmärrä merkittävää eroa näillä kahdella mielipiteellä (toivon, että Meriläinen raiskataan / mieluummin Meriläinen raiskataan kuin joku muu), johtopäätös on että olet tunteillasi ajatteleva typerys. Valitettavasti aika moni äänestäjä on nykyään kaltaisesi.

Se, että tästä yritetään luoda skandaalia, kertoo lähinnä Halla-ahoa ideologiselta pohjalta vastustavien ihmisten epätoivoisuudesta. He ovat tottuneet, että jokainen joka nostaa esiin heidän ideologiansa (monikultturismi) vastaista empiirisesti havaittua faktaa voidaan marginalisoida leimaamalla hänet jollain tavalla epäkelvoksi käsittelemään asiaa (leimoja joilla on isketty ongelmasta puhuvia ovat matala älykkyys, kouluttamattomuus, vähävaraisuus, syrjäytyneisyys, sinkkuus ja sen tuoma puute suomalaisesta vaginasta, krooninen rikollisuus muistaako joku muita?). Nyt, kun mikään näistä leimoista ei sovikaan Halla-ahoon, monikulttuurisuus-ideologian vallassa olevat ihmiset koittavat saada häntä oudoksi rikolliseksi etsimällä kuumeisesti hänen kirjoituksistaan yllytyksiä väkivaltarikollisuuteen.

Jännä nähdä, että multikulti-ideologit ovat valmiita nyt keksimään omasta päästään Halla-ahon tekemiä rikoksia, kun he eivät niitä ole löytäneet. Rationaalinen ihminen lähtisi harkitsemaan, mitä Halla-aho on kirjoittanut.
  
  19. marraskuuta 2008 12:24:41

Nimi : Saana Jalava
  
Viesti : uomessa rikoslaki (1995/578)[1] määrittelee kiihottamisen kansanryhmää vastaan:

Joka yleisön keskuuteen levittää lausuntoja tai muita tiedonantoja, joissa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin kansallista, rodullista, etnistä tai uskonnollista ryhmää taikka niihin rinnastettavaa kansanryhmää, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Tampereen käräjäoikeus tuomitsi Seppo Lehdon kahdeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen useista törkeistä kunnianloukkauksista.
  
  19. marraskuuta 2008 12:25:10

Nimi : JP
  
Viesti : Jotkut toverit vaikuttaisivat hieman innostuneen trollailemaan hesarin keskustelussa. Nimierkkejä "suomalainen mies raiskaa" jne. Heh.
  
  19. marraskuuta 2008 12:25:15

Nimi : Maasamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tilanteen eskaloituminen pakottanee myös joitakin tähän asti äänettöminä pysytelleitä ns. älymystön edustajia (JPR:a on vaikea sijoittaa tämän nimikkeen alle) ottamaan julkisesti kantaa asiaan. Jos vainon kohteena olisi jonkun muun puolueen ja asian edustaja, adressit olisivat jo liikkeellä, PEN-klubi kokoontuisi huolestuneena ja Suomen Amnesty kutsuttaisiin hätäkokoukseen. Huomispäivän Pravdan etusivulla olisi lukuisten taiteilijoiden, kirjailijoiden, poliitikkojen ym. allekirjoittama vetoomus sananvapauden puolesta.
Älymystöhän on taipuvainen totalitääriseen ajatteluun, joten kovin paljon tukea sieltä tuskin löytyy. Yksittäisiä yllätystapauksia saattaa kyllä tulla esille, näin on käynyt muualla Euroopassakin.
  
  19. marraskuuta 2008 12:25:54

Nimi : Laki & Oikeus
  
Viesti : Näyttää siltä , että tänne on kokoontunut valtaisa seurue, jolle Laki & Oikeus on hepposen vieraita käsitteitä.
  
  19. marraskuuta 2008 12:27:27

Nimi : Harri
  
Viesti : Oliko tämä jo täällä:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1617631
  
  19. marraskuuta 2008 12:31:13

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Halla-ahon tehtävänä on sanojensa mukaan "synnyttää,

Jaa, mä kun luulin että se on vaan Ameriikassa kun koiraatkin poikii.
  
  19. marraskuuta 2008 12:31:26

Nimi : äbis
Kotisivu : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200811198614081_ul.shtml
  
Viesti : Sviddu! Hitler had half the balls compared to Mestari!

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200811198614081_ul.shtml
  
  19. marraskuuta 2008 12:32:12

Nimi : joeDoe
  
Viesti : Toveri S. Ukkola kirjoittaa:
"Halla-ahon tehtävänä on sanojensa mukaan "synnyttää, ylläpitää ja lisätä maahanmuuttovastaisia asenteita"."

Joku konteksti-irroittelu vai paskanheitto????????
Ukkola-Roos -linja heittäytyy entistä härskimmäksi. Punakone on nyt viritelty äärimmilleen.
  
  19. marraskuuta 2008 12:33:34

Nimi : äbis
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Näyttää siltä , että tänne on kokoontunut valtaisa seurue, jolle Laki & Oikeus on hepposen vieraita käsitteitä.

Laki on niinkuin se luetaan ja Oikeutta ei saa ellei sitä itse hanki.

"I'm law, he's justice"
  
  19. marraskuuta 2008 12:33:57

Nimi : ARNOLD
  
Viesti : Blogeissa Lehto esitti halventavia väitteitä loukkaamiensa asianomistajien seksuaalisesta käyttäytymisestä ja väitti heidän syyllistyneen erinäisiin rikoksiin.

Seuraako Jussi Seppoa kiven sisään.

Kansanliike kerää addressin ja vaatii Suomea kumoamaan rikoslain 24
  
  19. marraskuuta 2008 12:35:51

Nimi : Vieraileva tähti
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Pidän tutkintapyyntöä klassisena SLAPP -tapauksena, jossa yritetään tukahduttaa Vihreiden Naisten mielestä väärän mielipiteen ilmaisu puuttumalla muodollisuuksiin. En ala arvailemaan Vihreiden Naisten motiiveja, mutta jotain mätää tutkintapyynnön luonteessa ja ajoituksessa on.

“A Strategic Lawsuit Against Public Participation (”SLAPP”) is a lawsuit or a threat of lawsuit that is intended to intimidate and silence critics by burdening them with the cost of a legal defense until they abandon their criticism or opposition. Winning the lawsuit is not necessarily the intent of the person filing the SLAPP. The plaintiff’s goals are accomplished if the defendant succumbs to fear, intimidation, mounting legal costs or simple exhaustion and abandons the criticism. A SLAPP may also intimidate others from participating in the debate.” Wikipedia
  
  19. marraskuuta 2008 12:36:08

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Futuristi:

Jos käräjäoikeus antaisi tuollaisen tuomion, niin hovissa tai korkeimmassa ei taatusti menisi läpi. Tuo olisi aivan totaalisen suhteetonta.

Hovioikeuden päätökseen tuloon menee vähintään pari vuotta. Siihen asti Jussi on "rikostutkinnan alla oleva..." ;)

Noiden ideahan on käyttää oikeutta poliittisesti. Esimerkiksi Sisua vastaan tutkintapyynnön teki Sisäministeriön poliisiylijohtaja "oma-aloitteisesti". Edelleenkin, vaikka päätös oli jättää syyttämättä, Ilta-Sanomien mukaan Sisun vanha periaateohjelma löytyy keskusrikospoliisilta, josta Ilta-Sanomat käy sen aika ajoin lukemassa :)
  
  19. marraskuuta 2008 12:36:14

Nimi : Paul R
  
Viesti : Videosta "immigration by numebers - finnish edition".
Tämä oli hyvä ja silmiä avaava;
http://uk.youtube.com/watch?v=n7WJeqxuOfQ
Finn versio?

Omat materiaaliset tarpeeni on tyydytetty. Mitään en enää tarvitse. Mielelläni sponsoroin mitä kykenen. Aika antaakin jotain.

Kirkkonummelta olisi hienoa kuulla, kuinka pitkälle ankkurivauvojen sijoitusta oli viety kulisseissa, ennen kuin suunnitelmat vuotivat asukkaille.
  
  19. marraskuuta 2008 12:37:32

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Laki&Oikeus,
kommenttisi "Näyttää siltä , että tänne on kokoontunut valtaisa seurue, jolle Laki & Oikeus on hepposen vieraita käsitteitä." oli jostain syystä ohjautunut Halla-ahon vieraskirjaan.
Oletan, että tarkoittamasi osoite oli:
http://www.vihreatnaiset.fi/category/blogi/

Siellä on koti, siellä on peti, ja peikolla pehmoinen olo.
  
  19. marraskuuta 2008 12:38:30

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jaakko Ilkka:
"Ken vaivojansa vaikertaa, on vaivojensa vanki. Ei oikeutta maassa saa, ellei itse sitä hanki!"
  
  19. marraskuuta 2008 12:39:18

Nimi : Junakohtaus
Kotisivu : Junis-setä on nyt hyvin vihainen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Kuka saatanan tunari on ollut asialla:

"Väärennettyjä Linnan juhlien kutsuja ovat saaneet tutkijat, jotka ovat olleet esillä maahanmuuttajista käydyn keskustelun yhteydessä.
YLE Uutisten haastattelema tutkija kertoo nimettömästi saaneensa väärennetyn kutsun Linnan juhliin maanantaina. Hän alkoi epäillä kutsun aitoutta ja oli yhteydessä Presidentin kansliaan. Kanslia nouti kutsun välittömästi tutkimuksia varten.

Tutkija kertoo saaneensa aiemminkin kirjeitä, jotka on tekaistu näyttämään jonkin virallisen tahon lähettämältä. Yksi kirje sisälsi häiritsevää pornografista materiaalia. Tutkija kertoo lisäksi, että pornokuvaan yhdistetty teksti oli rasistinen. Tekaistusta kirjeestä sai sen vaikutelman, että sen lähettäjä on vähemmistövaltuutetun toimisto.

Toinen kutsun saanut tutkija työskentelee maahanmuuttaja- ja pakolaisasioiden parissa.

- Kun maahanmuuttoasioista puhuu julkisuudessa, seuraavana päivänä sähköpostiin tulee kymmeniä häirintäviestejä. Osa viesteistä sisältää uhkauksia, hän kertoo.

Väärennettyjä Linnan kutsuja saaneet tutkijat epäilivät heti kutsun saadessaan, että kyseessä on rasistinen häirintä, sillä häirintä on toistuvaa"
  
  19. marraskuuta 2008 12:41:57

Nimi : Del
  
Viesti : "Tällä logiikalla illmanistinen tuomioistuin voi hyvinkin lätkäistä Jussille vuoden pari ehdotonta."

Jos käräjäoikeus antaisi tuollaisen tuomion, niin hovissa tai korkeimmassa ei taatusti menisi läpi. Tuo olisi aivan totaalisen suhteetonta.


Totaalisen suhteetonta oli Seppo Lehdon 2.5 vuoden tuomiokin. Mutta silti se langetettiin. Ennen kaikkea se oli Illmanin voimannäyte. Miksi tuo ei voisi käyttää "voimaansa" myös Jussia vastaan?

Se, että tuomio aikanaan kaatuu ylemmissä oikeusasteissa, on toissijaista. Tärkeä signaali on annettu ja sensuuripolitiikka on saanut erävoiton.
  
  19. marraskuuta 2008 12:43:17


guestbook © freebok.net