Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97376-97400

Nimi : JP
  
Viesti : Mitä teen: Likvidoin opposition

Toverit P & kumpp tulisi suorittaa perusteellinen itsereflektio epäterveiden asenteidensa takia. Jussi ei missään tapauksessa hautautumaan Bryseliin keskinkertaisuuksien joukkoon.
Tosin Jussin olettaisi helposti pääsevän EU-parlamenttiin lypsämään kulukorvauksia ja päivärahoja, mutta Liike menettäisi nokkamiehen.
  
  19. marraskuuta 2008 10:54:42

Nimi : P
  
Viesti : "Joko oli täällä?

http://www.iltalehti.fi/helsinki/200811198612579_hi.shtml

"Alaikäisten tyttöjengi riehuu Itä-Helsingissä"

"Viiden noin 11-vuotiaan ulkomaalaistaustaisen tytön porukka oli tuolloin repimässä tukasta, lyömässä, potkimassa ja sylkemässä kahta ikäistään tyttöä, kun paikalle sattunut sivullinen nainen meni väliin.

Nainen otti pahoinpidellyt itkevät tytöt suojiinsa ja lähti viemään heitä autollaan kotiin tyttöjengin herjojen saattelemana.""

Menee ihan muualla Euroopassa jo tapahtuneen käsikirjoituksen mukaan. Toisen polven kultamunat(mol.fi)alkavat kuoriutua.

Syyllisiksi media löytää tähän rassismin ja kantasuomalaisten asenteet.

Oikeasti, kun sosiologit pääsevat astialle, selviää VHM ja VHN oli koko homman takana - VHM pahoinpiteli pikkutyttöjä by Proxy.

Sitten kun Vuosaari on monikulttuurisesti yhtä rikas kuin Rosengård, eipä kovin monta valkoista tyttöä ole pahoinpideltävänä. Silloin jengien pitää matkustaa metrolla keskustaan hakemaan nyrkeilleen kontaktipintaa - eli kohtaamaan paikallisia. ja kohtaaminen sitten lopulta teorian mukaan poistaa ennakkoluulot kovapäisimmältäkin.
Siinä vaiheessa sitten ei enää olekaan lääkettä tai ehkäisyä tähän uuteen ong..- eiku rikkauteen.  
  19. marraskuuta 2008 11:02:53

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Iltalehden keskustelupalstalla kommentoivat Vuosaaren Mustakiven koulun oppilaiden vanhemmat lastensa joutumisesta mamujengien pahoinpitelemäksi.

Siellä ei koulun rehtoria tai koulun tolkuttoman mamumyönteistä ilmapiiriä liiemmin kehuta.

"Tämä tyttöjengi (somali) on riehunut jo pitkään Mustakiven ala-asteen koulussa ja Vuosaaressa.Koulun rehtori on tietoinen tästä,mitään ei ole tapahtunut vaan tilanne on menossa todella vaaralliseksi. Täytyykö jonkun menettää henkensä ennen kuin koulu ja lastensuojelu puuttuu asiaan oikealla lailla.
Somalilasten vanhempien kanssa keskustelu ei johda mihinkään vaikka on tulkki mukana."

"Lapseni on Mustankiven ala-asteen koulussa ja saanut somaleilta turpiinsa viimeisen kolmen vuoden aikana kahdesti välitunnilla. Toisella kerralla tuli melkein poskihampaat poskesta läpi ja puoli päätä turvoksissa. Koululta soitettiin ja kerrottiin että pientä nahinaa oli ollut, ja että lapsesi on nyt tuolla vähän rauhoittumassa - ei mitään vakavaa. Menin paikalle ja lähtö lääkäriin tuli samantien. Tein rikosilmoituksen pahoinpitelijästä (somali), mutta en ole mitään kuullut asiasta nyt vuoteen."

"Koulun rehtori ei halunnut tavata minua asiaan liittyen, eikä vararehtorillakaan ollut aikaa. Lyhyen sähköpostiviestin sain, jossa todettiin että pahoinpitelijä saa välituntikieltoa loppuviikoksi. (!) Eikä muuta.
Itselle on jäänyt sellainen kuva kyseisestä koulusta, että ulkomaalaistaustaisten oppilaiden hyvinvointi on etusijalla - kotimaisten lasten kustannuksella. Ainakin lapsen kertoma jokapäiväisestä elämästä kyseisessä koulussa on aika karua kuulemaa.

Ymmärrän toki että haasteita on paljon, kun koulun oppilaista on varmaankin noin puolet muualta tulleita. Miksi näin on, on sitten jo toinen kysymys..."

"Heippa nimimerkki Vuosaari...

Meillä samoja kokoemuksia Mustakiven koulusta... Itse menen tekemään tänään rikosilmoituksen poliisille, onneksi on lääkärintodistukset vielä tallella. Olisi pitänyt tehdä se heti eikä toimia koulun toiveiden mukaan.
Kun kyselimme onko ko.oppilasta rangaistu mitenkään niin sitäkään ei rehtori heti tiennyt vaan lähti ottamaan selvää.... vastaus oli "ei olla vielä"..(lähes viikko oli kulunút). Loppujenlopuksi rangaistus oli välituntikielto päiväksi...

Edelleen sama somali-tyttöjengi harrastaa väkivaltaa Vuosaaressa vapaa-ajalla..."

"Moi yhden uhrin äiti!

Minullekin oltiin koulussa hyvin vihaisia siitä että tein rikosilmoituksen. Ei olisi kuulemma pitänyt tehdä. Ovat varmaan huolissaan koulun "maineesta". Varaudu rikosilmoituksen jälkeen siihen, että lastasi syyllistetään, ja laitetaan kuraattorin kuulusteltavaksi, joka yrittää hakea syytä lapsesi pahoinpitelyyn kotioloista. Koulun ongelmista ei keskusteluissa paljoa puhuttu. Jouduin lopettamaan oppilashuollolliset toimenpiteet lapseni koulunkäynnin tukemiseksi pahoinpitelyn jälkeen, koska lapsi tunsi keskustelut (lue kuulustelut) ahdistavaksi."

Nyt suurin osa tai ehkä peräti kaikki yllä olevat kommentit onkin deletoitu ko. keskustelupalstalta.
Liikaa mamutotuutta???

Mustakiven ala-asteen koulu
Kaupungin koulu
www.musta.edu.hel.fi
Pääkoulu
Käyntiosoite Pohjavedenkatu 3, Vuosaari
PL 3710, 00099 Helsingin kaupunki
Koulusihteeri, puh. 3108 2700, faksi 3108 2501
Kouluisäntä, puh. 050 401 3939

Havukujan puukoulu (luokat 1,3)
Havukuja 6, puh. 3108 4016

Rehtori Marianne Pohjonen
puh. 3108 2500
marianne.pohjonen(at)edu.hel.fi

Koulun johtokunta

Iltapäivätoiminta
Aluekoordinaattori Kaisa Soininen
puh. 3107 9638
kaisa.soininen(at)edu.hel.fi

Luokat 1–6, erityisluokkia ja valmistavaa opetusta maahanmuuttajataustaisille oppilaille.
  
  19. marraskuuta 2008 11:03:39

Nimi : Villea
  
Viesti : Jotenkin toi Roossin lupailu jostain ja sitten päinvastaisen tekeminen tuo mieleen nimenomaan vasemmiston (tai nämä "työ"-väen aatteet)

Tosin saattaa olla poliitikkojen erityispiirre, tiedä häntä.
  
  19. marraskuuta 2008 11:04:44

Nimi : Tosi
  
Viesti : Kirjoitin näin J P Roosin juttuun

”Lupaukset ovat rikottaviksi: perussuomalaisten linja

Kirjoitin etten enää palaa Halla-ahoon ja hänen hengenheimolaisiinsa. En voi mitään: pakko tämä lupaus on rikkoa.”

Aika lupaava/uskottava aloitus.

Sä et voi olla todellinen =)


Musta tuntuu, että "noi" on jotain käveleviä puppugeneraattoreita. Niin paljon tekstiä, niin vähän asiaa. Ajanhaaskausta.
  
  19. marraskuuta 2008 11:07:12

Nimi : Villea
  
Viesti : Jep, yleensä en lue noita tekstejä ollenkaan, odottelen vaan kommentteja.
  
  19. marraskuuta 2008 11:11:14

Nimi : reino
  
Viesti : Nikopol: "En väitä tietäväni paljoakaan lehti- ja julkaisualasta, mutta on aika helvetin omituista että maan suurin lehti korjaa jatkuvasti uutisointiaan sen mukaan mitä täällä sanotaan."

Huutonaurua. Homma on infernaalisessa nousussa.

Toimittajille tiedoksi, että pelottavat nettirasistit aikovat seuraavaksi alkaa penkoa tätä Evitskogin tapausta, jossa STTK:n alainen Aktiivi-instituutti toivoi saavansa hyvät rahat vuokraamalla 50 huoneen verran hukkakapasiteettia kovalla hinnalla valtiolle karvapersevauvojen hyysäämistä varten. Mutta RASISTISET SUOMENRUOTSALAISET torppasivat nerokkaan suunnitelman, koska he eivät halua - jostain kumman syystä - 16-25-vuotiaita vauvapakolaisia samaan rakennukseen omien lastensa kanssa. Joko Astrid Thors on ehtinyt perehtyä Kyrkslättin rassismikohuun, joka tuo ikävällä tavalla mieleen ne ajat, jolloin siirtokarjalalaisia ei voitu asuttaa ruotsinkielisille alueille. Kyllä nyt hävettää ihan Ameriikassa asti kun bättre folk on noin rassistista.
  
  19. marraskuuta 2008 11:20:43

Nimi : Tosi
  
Viesti : Kyllä mulla on ollut tapana lukea myös tekstit, koska en voisi pohjata kommentteja muuten.

Mun pointti oli se, että punavihreillä on tapana kertoa asiat todella pitkällä kaavalla plus että niistä puuttuu usein logiikka sekä koen ne myös epäoikeudenmukaisiksi usein.

Oikeesti niitä lukiessa tulee fiilis, että vittu mitä paskaa. Näin vähän rumasti sanottuna. Mulla ei ole tapana kiroilla.
  
  19. marraskuuta 2008 11:21:39

Nimi : Villea
  
Viesti : Älkääs nyt Reino ja muut! Astridilla on oma lehmä ojassa suomenruotsin pitämiseen suomenruotsina.

Minun arvioni: mitään ei tapahdu.
  
  19. marraskuuta 2008 11:22:52

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : "Holmsten on näköjään uusin (alapää)trolli ja saa Pirjonkin näyttämään tasokkaalta."

Kiihotinko mä kansanryhmää taas?
  
  19. marraskuuta 2008 11:22:58

Nimi : Roope
  
Viesti : - Oleellisinta olisi nyt puhua siitä, miten naisiin kohdistuva väkivalta – sekä maahanmuuttajien että suomalaisten miesten tekemä – saataisiin loppumaan. Tämä on todellinen ongelma, johon perussuomalaiset eivät ole osoittaneet kiinnostusta tai ratkaisuja, Vihreiden Naisten pääsihteeri Sirpa Hertell toteaa.

Sirpa Hertellille voisi kirjoittaa vielä yhden metakirjoituksen. Siihen olisi poimittu muista kirjoituksista niitä kohtia, joissa on osoitettu kiinnostusta ja ratkaisuja todelliseen ongelmaan.

Totta puhuen nyt ei kannata tehdä yhtään mitään. Julkinen kommentointi, puolustautuminen tai provosointi on turhaa, koska Vihreät Naiset, Roos, Soininvaara & co tekevät puolipäivätoimisesti itsestään pellejä. Kukaan ei ilmeisesti ole kertonut heille, että julkisuus toimii koko ajan heitä itseään vastaan.
  
  19. marraskuuta 2008 11:23:21

Nimi : Kenkkis
  
Viesti : reino:ikävällä tavalla mieleen ne ajat, jolloin siirtokarjalalaisia ei voitu asuttaa ruotsinkielisille alueille. Kyllä nyt hävettää ihan Ameriikassa asti kun bättre folk on noin rassistista.

Tätäkin faktaa voisi pitää täällä enemmän esillä.
  
  19. marraskuuta 2008 11:23:53

Nimi : Del
  
Viesti : Menee ihan muualla Euroopassa jo tapahtuneen käsikirjoituksen mukaan. Toisen polven kultamunat(mol.fi)alkavat kuoriutua.

Sitten kun Vuosaari on monikulttuurisesti yhtä rikas kuin Rosengård, eipä kovin monta valkoista tyttöä ole pahoinpideltävänä.


Kyllä niitä vielä sittenkin vaan on. Itse kävin katsomassa paritalonpuolikasta Vuosaaresta 2003 tai 2004, en muista enää tarkkaan. Kaupat oli lähellä.

Himpan helpottaapi nyt kun jäi kaupat tekemättä. Mokuhelvettilähiö ja lama olisi ollut paha yhdistelmä velkakierteessä elävälle keskiluokkaiselle. Milläs muutat pois kun talo on käytännössä arvoton?
  
  19. marraskuuta 2008 11:24:30

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Tiedän että idea ei ole uusi, mutta nyt kun pelin henki on se että totuus maahanmuuttajien rikollisuudesta aiotaan systemaattisesti pimittää sanktioimalla asiasta puhuminen... Netissä on potentiaalia saavuttaa ne joita aihe puhuttelee - ennen kaikkea suurten kaupunkien 18-50-vuotiaat äänestäjät - aika olisi kypsä Jussin sanoman popularisoinnille. Nettivideo jossa 10:ssä minuutissa esitetään "immigration by numbers, Finnish edition", eli mitä se on ja mitä se maksaa. Ilman kauhukuvia. Selkeinä kuvina ja graafeina. Numerot puhuvat puolestaan kun pannaan vastaanottokeskus ja homekoulu puntariin. Sitten kun asia on kiihkotta todettu kalliiksi mutta silti niinku Hyväksi, lyödään pöytään kylmät faktat rikollisuudesta - "epämiellyttävä totuus."

Raiskauksilla ei pidä ratsastaa. Niillä pitää murskata vastustajien humanitaarinen ininä kuin raskaan panssaroidun ratsuväen iskulla. Korsikaan ei saa jäädä pystyyn väräjämään.

Sanoivat vihreät feminatsit, nuo hullut lehmät ja miesvihaiset raadonsyöjät mitä tahansa, suomalainen mies vihaa ja halveksii naisenhakkaajia ja raiskaajia rystyset valkoisina, täynnä puhdasta leiskuvaa raivoa. Joka muuta väittää on mielisairas. Kultamunien yllätyssovittelu on paras ase hulluutta vastaan.

Sellainen helposti lähestyttävä nettitvideo-tietopaketti joka popularisoi Jussin serebraalisen sarkasmin takana piilevän yksinkertaisen viestin: maahanmuutto ei ole sitä mitä meille väitetään. Sellainen video jonka voi huoletta linkata työkavereille tai tutuille ja millä foorumilla tahansa. Written by: Jussi, starring: Jussi, produced by: Jussin puolustusrahasto.

Peli on nyt sellaista että Jussi tarvitsee pian laajan levikin ajanmukaiselle ja vääristelemättömälle puolustuspuheelle. Katsokaa, tästä minä puhun ja tästä minun halutaan vaikenevan.

Olen vakuuttunut Jussin kyvystä saada katsoja puolelleen visuaalisessa mediassa. Rauhallinen ja asiallinen esitys ilman faniyleisökontekstia - just the facts. Tieteilijätausta, perheellisyys jne ovat bonusta mutta kuitenkin vain taustaa.

Ammattimainen ohjaus, editointi, tarpeisto, makeuppi... Kaikki maksaa, mutta levitys on ilmainen ja arvo mielien muokkauksessa mittaamaton. Etenkin jos oikeuteen mennään. Koska jos käräjille mennään, tuomio on 90% varma. Nyt tai ensi kerralla.

Jos se rahasta on kiinni, täältä lähtee €100.

Keskustelua.


(Tohtori Viha-merchandise tulee sitten markkinoinnin toisessa aallossa. Läts.)
  
  19. marraskuuta 2008 11:25:55

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nyt suurin osa tai ehkä peräti kaikki yllä olevat kommentit onkin deletoitu ko. keskustelupalstalta.
Liikaa mamutotuutta???


Ilman muuta liikaa totuutta. Ei haluta tietää totuutta eikä toimia sen mukaan. Tarkoittaa, että ongelma on paha.

Neuvostoliiton aikana suomalaisten lehtien päätoimittajia ohjeistettiin ja se näkyi itsesensuurina. Tämä näyttää olevan suomalaisille tyypillinen toimintamalli vaikeiden asioiden edessä. Ilmeisesti mamu-rikastajat ovat samanlainen ylinvoimainen tekijä, jonka edessä ei voi muuta kuin alistua ja toivoa, etteivät he riehaannu kun heidän toimintaansa katsotaan läpi sormien.

Tapauksen koulukiusaajat tuskin muuttavat toimintaansa. Päinvastoin yhteiskunnan antamat signaalit voivat rohkaista heitä.

Päivystävien netsien kannattaa ottaa talteen näitä uutisia ja puheenvuoroja sekä myös ruutukaappauksia niistä.

Luultavasti lehdet siirtyvät itse-ennakko-sensuuriin, jottei vääriä ajatuksia tule julkisuuteen palstoilla.
  
  19. marraskuuta 2008 11:27:34

Nimi : saara
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mielenkiintoista että vieraskirjasi säännöissä kielletään herjaus ja törkeä kielenkäyttö, mutta sinulta itseltäsi ei löydy sen vertaa käytöstapoja että ymmärtäisit osoittaneesi suunnatonta mauttomuutta raiskauskommenteillasi nimetessäsi henkilöitä jotka "mieluiten" haluaisit raiskattavan. Kenties saat joululahjaksi Käytöksen Kultaisen Kirjan.
Yst terv Saara
  
  19. marraskuuta 2008 11:28:44

Nimi : Del
  
Viesti : Nikopolin ehdotus on erinomainen. Lupaan minäkin osallistua roposillani.

Onko palstalla ammattilaisia jotka osasisivat sanoa mitä tuollaisen videon tekeminen maksaisi?
  
  19. marraskuuta 2008 11:31:40

Nimi : etnis
  
Viesti : Nikopolin ehdotusta kannatettu. Hear hear!
  
  19. marraskuuta 2008 11:32:09

Nimi : Kenkkis
  
Viesti : Jos se rahasta on kiinni, täältä lähtee €100.

Minä olen budjetoinut tähän jo 200€. Mielellään voi laittaa paremmaksikin.
  
  19. marraskuuta 2008 11:36:29

Nimi : Tinden
  
Viesti : Jos se rahasta on kiinni, täältä lähtee €100.

Itselläni ei ole tuota teknistä osaamista, etten voi sillä lailla olla avuksi, mutta olen valmis myös osallistumaan sopivalla summalla, miksei siis tuo 100 euroa. Tulee ainakin hyvään tarkoitukseen.

nimimerkki - ei niin isot tulot, mutta ne pienent menot. Tai jotain.
  
  19. marraskuuta 2008 11:38:18

Nimi : Nyymi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mielenkiintoista että vieraskirjasi säännöissä kielletään herjaus ja törkeä kielenkäyttö, mutta sinulta itseltäsi ei löydy sen vertaa käytöstapoja että ymmärtäisit osoittaneesi suunnatonta mauttomuutta raiskauskommenteillasi nimetessäsi henkilöitä jotka "mieluiten" haluaisit raiskattavan."

Tarkoitatko "Exä niinqu häpee?". Ilmeisesti ei ole niin paksua rautalankaa, että saarakin ymmärtäisi, koska saara nimenomaan haluaa ymmärtää väärin.
  
  19. marraskuuta 2008 11:38:52

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Nikopolin ehdotus on JEES! Täältäkin tulee heti rahaa sen toteuttamiseen.
Saara: Käytöksen kultainen kirja on viihdyttävä teos, ainakin se versio,jossa Tuomi Hellgren-Heinonen sanoo mm.,ettei hieno nainen ota koskaan ravintolassa hattua pois päästään. Yritän löytää sen hyllystäni Jussille annettavaksi.
Kun minut raiskattiin, täytyy tunnustaa, että minäkin toivoin, että olisi raiskattu mieluummin joku, joka vastustaa näiden tyyppien palauttamista Somaliaan.
  
  19. marraskuuta 2008 11:42:28

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
Päivystävien netsien kannattaa ottaa talteen näitä uutisia ja puheenvuoroja sekä myös ruutukaappauksia niistä.

Jotta näistä olisi jotain hyötyä niitä tulee myös (lehdistön ohjeiden mukaisesti) levittää keskusteluihin ympäri pahaa ja pelottavaa internettiä.

Jeja pekka provoaa uudessa suomessa: Tämä porukka on vielä tosi kiivasta väkeä, mikä on huolestuttavaa. Tietysti voi olla niin, että kirjoittaminen on käänteisessä suhteessa toimintaan. Jos suutun jollekin (kuten vaikkapa Lasse Lehtiselle) niin saatan kirjoittaa kiivaastikin, mutta ei tulisi mieleenkään lyödä. Tosin on niin, että voisi olla hyvä jos helposti kiivastuville ei annettaisi aseenkantolupia. Ladattu ase itsensä äkkipikaiseksi kuvaavan käsissä ei ole hyvä yhdistelmä. Jos Halla-aho vaikkapa ilmoittaa julkisesti voivansa tappaa tuomarin joka tuomitsisi hänet hätävarjelun liioittelusta, niin se on minusta jo aika vakavaa.
  
  19. marraskuuta 2008 11:43:39

Nimi : moof
  
Viesti : Loistava idea, Nikopol.

Ilman muuta tulen satasella mukaan.
  
  19. marraskuuta 2008 11:43:44

Nimi : Jorma
  
Viesti : Kun maailmaa katsoo yhdestä tirkistysluukusta niin kaikki näyttää samalta ja vähältä.
Tääälläkin lietsotussa moku-vihassahan on kyse maailmanselityksestä ja joukkonarsistisesta itsesuggestiosta.

Poliittinen kiihotus linkittyy Suomen Sisun kautta kansainväliseen natsien organisaatioon.
  
  19. marraskuuta 2008 11:46:11


guestbook © freebok.net