Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97351-97375

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : " Jos tästä tulee oikeudenkäynti, niin voitaneen todeta, että se olisi poliittinen oikeudenkäynti, siis poliittinen tarkoituksenmukaisuus sivuuttaisi tiukat lakisidonnaiset näkökohdat."

Tietysti se olisi poliittinen oikeudenkäynti kuten Ellilän vastaava.

Olen taipuvainen uskomaan, että Vihreät naiset teki tutkintapyynnön, koska heidän oli pakko niin tehdä kasvonsa säilyttääkseen.

Jos juttu etenee syyteharkintaan, se menee varmasti vanhan tuttumme Mika Illmanin pöydälle. Ja Illman syyttää varmasti.

Tuomio käräjäoikeudessa on sitten lottoa. Aiempien arvontatulosten perusteella jutusta tulee tuomio, joka ei tosin välttämättä pidä ylemmissä oikeusasteissa.
  
  19. marraskuuta 2008 10:10:22

Nimi : fi
  
Viesti : "Tasa-arvohan on silkkaa jumalan pilkkaa." Kuten laulussakin sanotaan.
  
  19. marraskuuta 2008 10:10:37

Nimi : etnis
  
Viesti : Sirpa Hertell, jos oikeasti haluaisi tehdä jotain asialle vihreiden, ei Virheiden, aatteiden mukaisesti sen sijaan että harjottaisi aina vaan jatkettua koprolaliaa, voisi ruveta rajoittamaan vääränlaista maahanmuuttoa islamilaisista maista ja lopettaisi lapsellisen kiukuttelun maamiehilleen. Perkele.
  
  19. marraskuuta 2008 10:11:04

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tasa-arvohan on silkkaa jumalanpilkkaa."

Ko. lauluhan on entisen vihreiden valtuutetun eli Pekka Myllykosken käsialaa, kuten myös seuraavat säkeet:

"Se on toi terroristi rättipää kuka paasaa taas,
et pyhää maata ei laajentaa muka Gazaan saa,
musulmaanit mussuttaa, mitä sylki suuhun tuo,
eiköhän ne lakkaa kun meikäpoika hakkaa pari
murtumaa kylkiluuhun"

... päivän tutkintapyyntöteemaan lisätäkseni: vihreät eivät tietääkseni ole sanoutuneet irti valtuutettunsa lyriikoista, joten lienee tulkittava niin, että ovat samaa mieltä asiasta :)
  
  19. marraskuuta 2008 10:17:30

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Fuhreät naiset lietsovat kyllä hienoa tekstiä sivuillaan:

“Nyt tämä on saatava loppumaan!”
Kolumnit – 29. maaliskuuta 2008

Lähisuhdeväkivalta on tavallaan suomalaisten kotien kätketty kansansairaus. Sen olemassaolo nivoutuu kulttuurimme syvimpiin syövereihin.

Hanna-Kaisa Lähde
puheenjohtaja
Helsingin Vihreät Naiset ry

Rauhaa naisille ja lapsille!
Kolumnit – 5. maaliskuuta 2005

Ja entä kun mennään fyysiseen ja seksuaaliseen häirintään, jopa pahoinpitelyyn? Väkivaltaan joka tapahtuu tyypillisesti kodin seinien sisäpuolella. Väkivaltaan jota yleensä harjoittavat miehet. Väkivaltaan joka kohdistuessaan naisiin kohdistuu usein myös lapsiin.

Mitä tekee poliisi ja oikeuslaitos? Sovittelee. Kieltää lähestymästä. Antaa sakkoja pahoinpitelystä, jos uhri ei nyt aivan kuole käsiin. Sillä jos käyttää kaikkia mahdollisia pahoinpitelyn keinoja paljain käsin, pääsee lievällä pahoinpitelyllä. Ja siitä huvista ei tarvitse maksaa kuin sakkoja.

Sari Näre
www.vihreatnaiset.fi/helsinki/?cat=3

  
  19. marraskuuta 2008 10:30:10

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Voitaisiinhan me kieltää puistot ja haastaa kaikki miehet oikeuteen rikoksesista naisia vastaan tai ainakin tehdä tutkinta pyyntö.

No ei olisi uusi ajatus.
  
  19. marraskuuta 2008 10:31:41

Nimi : far angst
  
Viesti : Nimi : Nikopol
,,,,,,,
Ikävä kyllä nuo 50 nyt kumminkin sijoitetaan jonnekin. Ehkä juuri sinun naapuriisi.

Varmaa on, että nuo ankkuripiltit sijoitetaan rikastuttamaan jotakin suomenkielistä kuntaa. Tant Astrid kun ei ole huolissaan vaikkapa äetsäläisten äänistä.
  
  19. marraskuuta 2008 10:32:03

Nimi : JF
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vaikuttaa hieman todellisuudesta irtautuneelta tuo Heli Ruohonen. Hyi että.
  
  19. marraskuuta 2008 10:32:43

Nimi : jmk
  
Viesti : "Itseasiassa, mikä olisi "vallankumouksen" kannalta parempaa kuin tuomio? Netti ja media huutaisi kaikille näkeville ja kuuleville päin naamaa: Suomessa korruptoitunut eliitti, media ja oikeuslaitos voivat junailla ihmisille tuomioita mielipiteistä"

Höpöhöpö. Netti ehkä huutaisi noin, mutta että media rupeaisi mekkaloimaan oikeuslaitoksen korruptiosta?

Jos nettikirjoittelija saa tuomion, mediahan on vain tyytyväinen ja uutisoi tapauksen niin, että paha sai palkkansa.
  
  19. marraskuuta 2008 10:33:14

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Oikeusjutusta tulee kyllä mielenkiintoista seurattavaa.

Syväluotaavia keskusteluja siitä onko rasistista väittää, että nykyinen trendi raiskausten kasvussa johtuu nimenomaan maahanmuuttajista..

Vertailua muiden Euroopan maiden raiskaustilastoihin..

Onko rasistista olettaa, että nämä tilastot eivät ole pelkkää sattumaa..

hahahahaha

En usko, että tulee tuomiota, mutta jos tulee niin sakkokolehtiin osallistuminen luultavasti halpa hinta siitä viihteestä.
  
  19. marraskuuta 2008 10:36:24

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Epäusko ja epätoivo jäävät päällimmäisiksi tunteiksi Sisäasiainministeriön Pyykösen lausunnosta.

Meitä, ja Jussia, syytetään usein tuomiopäivän kuvien maalailusta, ja ihan syystäkin. Mutta eikö vastuullisen päätöksenteon perusteena pidä olla a) empirian osoittama todennäköisin seuraus päätöksestä, b) pahin mitä siitä voi seurata, ja ö) se mitä optimistisimmat toivovat tapahtuvan, vaikka se onkin epätodennäköistä.

Virkamiesten pitäisi määritelmällisesti olla aikuisia tolkun ihmisiä. Idealismi ei ole pahasta, kunhan se ei aja kokemuspohjaisen realismin yli.

Eikö kenellekään SM:ssä tule mieleen edes hetken miettiä mitä siitä voi seurata kun kulmille tuodaan 50 joutilasta, kovia kokenutta nuorta? Kirkkonummelaiset huomasivat miettiä tätä, nuivin seurauksin. Huono asenne, sanoo mannen från Inrikesministeriet.

Muodikkaasti harras toiveeni on että jos Pyykösen mahdolliset lapset pakotetaan imemään jotain, niin mieluummin isien rasistisia asenteita kuin ankkurivauvan rikastinta.
  
  19. marraskuuta 2008 10:36:35

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : "Netti ja media huutaisi kaikille näkeville ja kuuleville päin naamaa: Suomessa korruptoitunut eliitti, media ja oikeuslaitos voivat junailla ihmisille tuomioita mielipiteistä, ja että toiset todellakin ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.."

Ei ole vain näin. Isolle osalla suomalaisista tuo kertoisi sen, mitä vallanpitäjät tahtovatkin: valtiovalta ottaa rasismin vakavasti ja se hiippari siellä Helsingissä on kuin Tony Halme, mutta hullumpi.

Polarisoitumista on tiedossa. Jossain joku osuvasti sanoi, että käynnissä on maailmankatsomusten eikä asioiden välinen sota. Kansa on kyllä nuivaa. Kyllä vihreät (siis ne, jotka eivät ole syntymäkamoissa) ja eliitti sen hyvin tietävät. Nyt pitää estää kansan tahdon toteutuminen. Ei siinä mitään uutta tai ihmeellistä ole.
  
  19. marraskuuta 2008 10:38:21

Nimi : Marko Paananen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : sisäministeriö haluaa, mutta onhan miellä jo ilmianna! :D

Verkkobravdassa 19.11.2008, netin ilmiantopalvelu tulossa Suomeenkin.


"Se on helppo kontaktinappi. Kun havaitsee verkossa jonkin hyvän tavan vastaisen tai laittoman ilmiön, niin tämä on helppo tapa ottaa kontakti poliisiin ja tehdä ilmoitus. Norjan poliisin kokemus tästä on erittäin hyvä", sanoo kansliapäällikkö Ritva Viljanen sisäministeriöstä.
  
  19. marraskuuta 2008 10:44:52

Nimi : P
  
Viesti : "Viesti : Jussi voisi mittauttaa koko suomen kannatuksensa eurovaaleissa :)"

Ihan hyvä idea. Paljonkos ääniä tarvitaan läpipääsyyn ?

Jussihan olisi mitä oivin EU-edustaja. Asunut ulkomailla, matkaillut paljon, puhuu ja kirjoittaa monia kieliä, on korkein orkeakoulututkinto, ollut ulkoministeriön palkkalistoilla..

Palkkakin on ihan OK, ja EU-parlamentissa tuskin olisivat vihreät odottamassa asenteella - sun kanssa me ei leikitä. Luultavasti sinne valitaan muistakin maista sopivasti nuivia (Itävalta, Ranska, Belgia) - jopa nuivahko EU-parlamentiryhmä voi olla tulevaisuutta!

Minulta ainakin lähtisi ääni jussille. Ja jos läpi ei menisi, niin tulisi ainakin lisää näkyvyyttä eduskuntavaaleihin ja kannatus maakunissakin selviäisi.

Mitään kallista kampanjaa ei tarvitsisi pyöräyttää, vaan ihan netistä ponnistamalla, kuten tähän asti. Muutama lehtimainos tai TV-mainos viime eduskuntavaalien tyyliin?

Mitä enemmän vihervasemmisto ja media kouhkaavat, sen enemmän scriptan tirkistelijöistä tarttuu Jussin ääriharavaan.

Siis Jussihan ei kauppaa haihattelua, vaan inhorealistista skeptistä lähestymistä vakavaan asiaan ironian kera.

Osa ihmisistä, jotaka pitävät naminami-kivakiva-tyylistä eivät voi sitä sietää. Kuitenkin suomesta löytyy valtaisat joukot ihmisiä, joille esim. kolmannen maailman maahanmuuttoa sosiaalipuolen elätettäväksi ei saa perusteltua - monikulttuuri on rikkaus - Monikulttuuri on välttämätöntä -sloganeilla. Vaan veronmaksajina pysähtyvät miettimään, haluavatko maksaa siitä ilosta, että koulujen opetuksen taso uppoaa ja terveydenhoito kuormittuun ja romahtaa huoltosuhteen niiatessa.

Ja varsinkin kun maahanmuuttoa kehitysmaista monikultturismin kera on kenttätestattu monissa Euroopan maissa ja tulokset ovat karuja.

Kyllä Halla-ahon kannattaa harkita asiaa. Toki perhe ja muut henkilökohtaiset asiat kannattaa ottaa huomioon. Hän hän on pienten lasten isä. Ehkäpä Brysselin baabel on fiksumpi valinta, kun lapset ovat isompia?

  
  19. marraskuuta 2008 10:47:19

Nimi : Olli Ohvo
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti :

IS:n nettiversiossa Sanna Ukkola päättää juttunsa siteeraamalla suoraan Halla-ahoa:

Halla-ahon tehtävänä on sanojensa mukaan "synnyttää, ylläpitää ja lisätä maahanmuuttovastaisia asenteita".

Onko H-a jossain kirjoittanut näin? Tai edes sanonut?

Jos ei, olisi paikallaan pyytää lehteen oikaisua Ukkolan esimieheltä.


  
  19. marraskuuta 2008 10:48:22

Nimi : Junakohtaus
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Puhtaan itsekkäästi Suomea ajatellen soisin kyllä näkeväni Jussin mieluummin Arkadianmäellä kuin Brysselissä.
  
  19. marraskuuta 2008 10:48:39

Nimi : JT
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kalevan printtiversiossa kerrotaan, että "Kemin uuteen vastaanottokeskukseen saapui tiistaina ensimmäinen vajaan 50 hengen ryhmä turvapaikan hakijoita. Tulijat ovat pääkaupunkiseudulta, jossa tukkoiset vastaanottokeskukset ovat tupaten täynnä niin, että on ihmisiä jopa hätämajoitettu. Lisäksi majapaikkoja on hankittu majoitusliikkeistä."
(Onkohan Kalevassa jo joku kiintiömamu muotoilemassa uutisointia?)
(...) "Pudasjärvellä käynnistyy ilman huoltajaa tulleiden alaikäisten vastaanottokeskus Oulun keskuksen sivupisteenä. Rovaniemelläkin paikat ovat täynnä".
- Jokohan Pudasjärven kaupunginvaltuusto on miettinyt, mitä he vastaavat ensimmäisen "alaikäisen ja ilman huoltajaa" ulkoilevan, ja siksi raiskatuksi tulevan paikallisen koulutytön vanhemmille, kun he tulevat kysymään miksi Pudasjärvellä piti päästää piru irti. Sen vastauksen on parempi olla hyvä.
Tuija Brax, Ritva Viljanen ja Astrid Thors voisivat toimia kannustavina esimerkkeinä, ja majoittaa koteihinsa muutamia oleskeluluvan saaneita asunnottomia. Sen jälkeen voitaisiin katsoa sitä majoitusta maakunnista.
  
  19. marraskuuta 2008 10:49:42

Nimi : Junakohtaus
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olli,

joo on sanonut:

http://www.halla-aho.com/scripta/minne_menet_mikko.html

Muutenkin niin oikeasti kanzis jätkät vähän relata. Mun mielestä toi Ukkola kirjoittaa Jussista suunnilleen niin, miten poliitikoista nyt kirjoitetaan, eikä tässä kannata ruveta valittamaan kaikesta ja kyynel kyynel kun meitä ei ymmärretä.
  
  19. marraskuuta 2008 10:50:43

Nimi : Asko Saura
  
Viesti : Olli,

Jussi on kirjoittanut juurikin noin. Aivan tarkoituksella. Kas ajatukset eivät järkevässä maailmassa ole rikoksia.

http://www.halla-aho.com/scripta/minne_menet_mikko.html
  
  19. marraskuuta 2008 10:50:46

Nimi : reino
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Itsenäisyyspäivän kunniaksi lauantaina 6.12. klo 19 alkaen kaikille avoin nuivamiitti Tampereella. Ravintola Kahdet Kasvot, alakerta.

Normaalistihan Minna Sirnö ja Katariina Lillkvist olisivat samaan aikaan yläkerrassa, mutta eivät valitettavasti tällä kertaa pääse paikalle, koska ovat juuri silloin juhlimassa Stalinin 130-vuotissyntymäpäiviä Presidentin Linnassa.

Tumma puku, isot kunniamerkit ja vesuri. Ohjelmassa jouluista lapsensyöntiä ja muuta mukavaa.
  
  19. marraskuuta 2008 10:50:53

Nimi : Vesku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Itse ymmärrän mainiosti Jussi Halla-ahon rautalankaista kieltä, mutta epäilempä, että on valtavan suuri joukko, jonka ajattelu ei taivu niin hyvin kuin rautalanka. Itse olen tämän havainnon tehnyt, että ihan tavallisilla järkevillä ihmisillä tulee aika pian vastaan raja joko ymmärtämisessä tai halussa ymmärtää. Kun näitä törmäyksiä tulee tarpeeksi usein, kannattaa miettiä oman rautalankatyylin mielekkyyttä. Jos Halla-ahon blogien kohderyhmänä on kaikki kansalaiset, Halla-aho voisi ottaa huomioon, että harvoilla äly ja kapasiteetti riittää kovin syvälliseen rautalanka-analysointiin. Se on vain valitettava fakta!
  
  19. marraskuuta 2008 10:51:08

Nimi : P
  
Viesti : "Holmsten on näköjään uusin (alapää)trolli ja saa Pirjonkin näyttämään tasokkaalta."

Tähän hätään kannattaa kuunnella kansanedustaja "Veltto" Virtasen kappale- "Alapään nero" .

Suosittelen.
  
  19. marraskuuta 2008 10:51:26

Nimi : Pekko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Halla-ahon tehtävänä on sanojensa mukaan "synnyttää, ylläpitää ja lisätä maahanmuuttovastaisia asenteita"."

Noin muistaakseni luki ainakin joskus reinoblogissa. Perskärpästen herrana reino tietenkin vain kaikuna toistaa mestarin sanomisia, joten kai tuo ihan oikea lainaus on. Tai jotain.
  
  19. marraskuuta 2008 10:53:01

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : JP.Roos on vauhdimpana kuin koskaan Uudessa Suomessa!
  
  19. marraskuuta 2008 10:53:50

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Marko Paananen
Mitä teen : Ilmoitusasia

Viesti : sisäministeriö haluaa, mutta onhan miellä jo ilmianna! :D

Verkkobravdassa 19.11.2008, netin ilmiantopalvelu tulossa Suomeenkin.


"Se on helppo kontaktinappi. Kun havaitsee verkossa jonkin hyvän tavan vastaisen tai laittoman ilmiön, niin tämä on helppo tapa ottaa kontakti poliisiin ja tehdä ilmoitus. Norjan poliisin kokemus tästä on erittäin hyvä", sanoo kansliapäällikkö Ritva Viljanen sisäministeriöstä.

Tämä lupaa hyvää netin sanan vapaudelle.
  
  19. marraskuuta 2008 10:54:20


guestbook © freebok.net