Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97326-97350

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "En ymmärrä enkä ole ymmärtänyt pitkään aikaan miksi meillä on ihmisiä ja varsinkin paljon naisia, jotka jollain kumman tavalla paapovat ja hyssyttelevät tätä yhtälöä mamu-raiskaaja. Naisena en kykene sitä lainkaan ymmärtämään. Eivätkö nämä naiset lainkaan osaa asettua raiskatun naisen asemaan tai ajatella niitä asioita ilman, että se heidän omalle kohdalleen osuu? Itsekin olen edellä mainitusta yhtälöstä jotain kirjoitellut mm. Adressit.com:iin. Tästä asiasta täytyy keskustella ja tehdä jotain. Emme halua lisääntyviä raiskauksia ja emme kai halua, että alaikäisiä tyttäriämme, vaimojamme tai siskojamme raiskataan enenevässä määrin. Rikollisuutta meillä riittää ihan omasta takaa supisuomalaistenkin tahoilta, valitettavasti. Lisää emme kaipaa. Ja lopuksi, minut valittiin seuraavaksi neljäksi vuodeksi kaupunginvaltuustoon perussuomalaisten riveistä. Voimia sinulle Jussi. Jutelkaamme edelleen asiasta, vaikka muutama joku edelleen hyssyttää."

- Nämä vihervasemmistolaiset naiset ovat katsos niin sen oman ideologiansa läpitunkemia, etteivät he voi myöntää että mamu raiskaisi. Mamuhan on kaiken ihqun ja kivan lähde, eikä suinkaan voi aiheuttaa mitään ongelmia.

Aivan kuten viherpiipertäjät ovat vieraantuneet todellisesta luonnosta ja siitä, miten sitä pitäisi oikeasti suojella, he ovat myös vieraantuneet suomalaisen yhteiskunnan todellisuudesta ja siitä mitä siinä tapahtuu.
  
  19. marraskuuta 2008 9:29:04

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Niin tosiaan, onkohan Jeja-Pavlikin öyhötys parhaasta raiskausiästä istuttanut Kirkkonummen muumilaaksolaisten sydämiin rakenteellisen rasismin myrkkyliljan? Miksi he muuten sanoisivat "nej" suoraan kriisialueiden verihelvetistä tai leirin kauhuista pelastetuille salskeille uroille 0-13-vuotiaidensa naapurissa?

Montako testosteronipilttiä Astrid laittaisi lastenlastensa dagikseen?
  
  19. marraskuuta 2008 9:31:00

Nimi : far angst
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : jellona
Viesti : Nyt on paikka iskeä vihreitä... Pää kylmänä, ei provosoitumista, rauhallisessti. Oikein pelattuna tulee vihreät joutumaan naurunalaisiksi. Tähän syytteeseen huipentuu median ja politiikan Jussin metsästys. Kyse on myös yleisestä sanan- ja ilmaisunvapaudesta.
Totta, nyt on kysymys ilmaisuvapaudesta. Ja jo olemme nähneet, että Demla kävelee yli oikeusvaltion periaatteiden. Toivottavasti tässä asiassa oikeus (se perinteinen, länsimainen oikeus) voittaa.

Takeita siitä ei todellakaan ole.
  
  19. marraskuuta 2008 9:32:55

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "ViNa:n tutkintapyyntöön mainintana että veikkaisin että se johtaa kyllä syytteeseen sekä myös ainakaan tuomioon. Veikkaan nimittäin että taustalla häärävät vanhat tutut nimet, joista yhden tiedetään pitävän kärjäoikeutta näpeissään. En usko hetkeäkään että ViNa olisi tässä yksin asialla. Liian hyvin masinoitu koko juttu lehdistön ja tv:n kurakampanjaa myöden."

- joo, kyllä siitä oikeusmurha on taas odotettavissa. Niistähän meillä on jo esimerkkejä. Mutta kun niitä tapahtuu tarpeeksi paljon, niin josko alkaisi suomalaisilla silmät aukeamaan että mitä tässä maassa tapahtuu. Tällä menolla on eduskuntavaaleissa odotettavissa aivan veret seisauttava vaalivoitto. Kerätäänkö kolehti Jussin sakkojen maksamiseen, kun kansantuomioistuin sen oikeusmurhansa tekee?
  
  19. marraskuuta 2008 9:34:19

Nimi : Antti
Kotisivu : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1617453
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lainaus IS:n uutisesta (linkki yllä):

"- Oleellisinta olisi nyt puhua siitä, miten naisiin kohdistuva väkivalta - sekä maahanmuuttajien että suomalaisten miesten tekemä - saataisiin loppumaan. Tämä on todellinen ongelma, johon perussuomalaiset eivät ole osoittaneet kiinnostusta tai ratkaisuja, Vihreiden Naisten pääsihteeri Sirpa Hertell toteaa."

Kyllä nyt Jussinkin kannattaisi laittaa sivustolle edes yksi kirjoitus, jossa hän esittäisi kiinnostusta tai ratkaisuja edes maahanmuuttajien tekemän naisiin kohdistuvan väkivallan rajoittamiseksi.

Ai niin, maahanmuuton rajoittaminen ongelma-alueilta tai tiettyjen maahanmuutajien kulttuurin kritisoiminen ei ole Oikea Ratkaisu (tm).
  
  19. marraskuuta 2008 9:36:09

Nimi : Tinden
  
Viesti : Toivon veret seisauttavaa vaalivoittoa. Ja kolehtia keräämään mars mars.
  
  19. marraskuuta 2008 9:37:46

Nimi : Huuru-ukko
  
Viesti : "Viisi noin 11-vuotiasta tyttöä pahoinpiteli kaksi ikäistään tyttöä Helsingin Vuosaaressa perjantaina iltapäivällä, kertoo Iltalehti.

Ulkomaalaistaustaiset tytöt repivät uhrejaan tukasta, löivät, potkivat ja sylkivät heidän päälleen. Sivullinen nainen onnistui lopettamaan pahoinpitelyn ja kuljetti pahoinpidellyt tytöt autolla koteihinsa."

Kyseessä on siis Mustakiven ala-asteen somalilauma.

Koska tällaiset etnisten jengien tekemät pahoinpitelyt tulevat joka tapauksessa lisääntymään, toivon että kohteeksi edes joutuisivat monikulttuuria kannattaneiden vihervasemmistolaisten lapset, mieluummin kuin tilanteeseen täysin syyttömien normaalien ihmisten lapset.

  
  19. marraskuuta 2008 9:40:56

Nimi : etnis
  
Viesti : Muistan jo aikanaan jotain kolehtirahaa asian hyväksi laittaneeni, käytettiinkö ne jo jonkun sanavapauden marttyyrin sakkoihin vai ovatko ne edelleen ns. reservissä?
  
  19. marraskuuta 2008 9:41:58

Nimi : JP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Itseasiassa, mikä olisi "vallankumouksen" kannalta parempaa kuin tuomio? Netti ja media huutaisi kaikille näkeville ja kuuleville päin naamaa: Suomessa korruptoitunut eliitti, media ja oikeuslaitos voivat junailla ihmisille tuomioita mielipiteistä, ja että toiset todellakin ovat tasa-arvoisempia kuin toiset..
Sitä paitsi, Jussi ei joudu maksamaan latiakaan mitään sakkoja. Jo siitä syystä että nettinatsit keräävät sakkorahat kuitenkin hetkessä. Ja vapausrangaistus.. .. no sanotaan että aivan niin kovassa nousussa Homma ei vielä valitettavasti ole.
  
  19. marraskuuta 2008 9:42:14

Nimi : Del
  
Viesti : Itse en muuten pidä kiinteää kakkuakaan mahdottomana. Jos lähdeään sitä teoriasta liikkeelle, että tuomioistuin päättää Jussi syyllistyneen kansanryhmää vastaan kiihottamiseen niin tokihan hän on silloin on huomattavasti syyllisempi kuin vaikkapa Ellilä joka sai sakkoja. Onhan Jussin lukijakunta moninkertainen Ellilään verrattuna.

Rikos:

Kansanryhmää vastaan kiihottaminen

lukijoita kymmeniä = 20 päiväsakkoa
lukijoita satoja = ehdollista
lukijoita tuhansia/kymmeniä tuhansia = ehdotonta

Tällä logiikalla illmanistinen tuomioistuin voi hyvinkin lätkäistä Jussille vuoden pari ehdotonta.

Ellilän oikeudenkäynnin aikaanhan tätä jo veikkailtiin. Nyt se on sitten toteutumassa.
  
  19. marraskuuta 2008 9:43:11

Nimi : Mika Mäntylä
Kotisivu : http://irc-galleria.net/blog.php?nick=MikaM
  
Viesti : "Koska tällaiset etnisten jengien tekemät pahoinpitelyt tulevat joka tapauksessa lisääntymään, toivon että kohteeksi edes joutuisivat monikulttuuria kannattaneiden vihervasemmistolaisten lapset, mieluummin kuin tilanteeseen täysin syyttömien normaalien ihmisten lapset."

Tässä tilanteessa tuskin olisit voinut oivallisemmin asian muotoilla ;)
  
  19. marraskuuta 2008 9:43:38

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Kirkkonummen apokalypsista vielä: sisäministeriön mies pitää asenteita ikävinä ja valittaa että just näin pakolaisiin suhtaudutaan.

Vittujen vittujen vittu! Maalaiskylän raitille oli tyrkyllä VIISIKYMMENTÄ KIELITAIDOTONTA TRAUMATISOITUNUTTA TEINI-IKÄISTÄ PAKOLAISTA ja sisäministeriön mies harmittelee kun se oli asukkaiden mielestä huono idea. VIISIKYMMENTÄ!

Jumalauta.
  
  19. marraskuuta 2008 9:44:34

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Voisiko joku vähemmän "toisen kotimaisen" osalta haasteellinen referoida tuon Hbl:n artikkelin suomeksi?"

Yritetään lyhykäisesti:

"Vihamielinen l. nuiva suhtautuminen maahanmuuttokeskukseen Kirkkonummella on saanut sisäministerin panemaan suunnitelmat jäihin.
Osa asukkaista ei hyväksy maahanmuuttajia koulun ja päiväkodin naapuriin.
Vielä eilen aamulla oli suunnitelmia sijottaa maahanmuuttokeskus Aktiivi-instituutin tiloihin Evitskogissa Kirkkonummella. Iltapäivällä oli suunnitelmat vedetty pois listalta uudelleen valmisteltavaksi.
Ilmeni niin kielteinen ilmapiiri, että katsoimme ettei suunnitelma voi toimia. Lähtökohta tuli liian vaikeaksi. Tuli hyvin voimakkaita kannanottoja, jotka ovat mielestämme ikäviä. Me emme haluaisi saasda senkaltaista julkisuutta. Tässä näemme mikä on suhtautuminen maahanmuuttajiin sanoo ylitarkastaja Veikko Pyykkönen sisäasianministeriöstä."

Siinä erittäin pikainen "käännös" uutisen aluoasasta.
Ammattilaiset älkööt lukeko liian kriittisesti;)

Lopun referoin jotenkin:
"Nyt etsitään muuta ratkaisua mamuasuttamiseen Kirkkonummelle l. esimerkiksi kuinka saataisiin viisitoista 16-17-vuotiasta mamua sijoitettua sinne.
Uusien vastaanottopaikkojen tarve on suuri.
Aktiivin tiloissa Evitskogissa on tällä hetkellä Veikkolan suomenkielisen ala-asteen 1-6 luokat ja ruotsinkileinen päiväkoti. Koululla on vuokrasopimus vuoteen 2010 ja päiväkodilla toistainen sopimus.
Sivistystoimen(?) johtaja Hannele Kujala tuntee maahanmuuttokeskussuunnitelman, muttei tiedä miksi ne ovat ajautuneet karille.
-Käsittelyä on viety eteenpäin TE-keskuksen ja Aktiivi-instituutin omistajan kanssa, hän sanoo.

Kujala on kuullut vanhempien olevan huolissaan mamujen sijoittamisesta koulun ja päiväkodin välittömään läheisyyteen.

Eräs vanhemmista viittaa siihen, että Aktiivi sijaitsee n. 15 km Kirkkonummen keskustasta ja että siellä ei ole minkäänlaista joukkoliikennettä. Myös siksi mamujen sijoittaminen sinne on hölmöä.

Saman katon alla.
-Ensimmäisen kerran Suomella olisi mamuja, koulu ja päiväkoti niin sanotuna saman katon alla.
Me vanhemmat olemme huolissamme ja toivomme, että viranomaiset selvittävät asian paremmin seuraavalla kerralla.
Aktiivi-instituutin sivusiivessä on 15 yksiötä, kaikissa on WC ja suihku.

Astrid Thors ei ole ehtinyt saada infoa mamukeskuksen jäihinpistämisestä. Edellisellä viikolla hän sai tietoa, että sijoutuspaikkasuunnitelmat etenivät Kirkkonummella.
Hän painottaa, että mamujen sijoittaminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja hyvään yhteistyöhön kuntien kanssa.
-Luulen, että olisi hyva keskustella niiden kuntien kanssa, joita asia koskee.
Meillä on kapasiteetin tarve, mutta tilanne ei ole niin epätoivoinen että meidän tarvitsisi ajaa läpi määrättyä rakaisua. Se ei tapahdu ilman yhteistä sopimusta."


  
  19. marraskuuta 2008 9:46:57

Nimi : PP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ""Koska tällaiset etnisten jengien tekemät pahoinpitelyt tulevat joka tapauksessa lisääntymään, toivon että kohteeksi edes joutuisivat monikulttuuria kannattaneiden vihervasemmistolaisten lapset, mieluummin kuin tilanteeseen täysin syyttömien normaalien ihmisten lapset."

Tässä tilanteessa tuskin olisit voinut oivallisemmin asian muotoilla ;)"

Nyt mennään Soininvaaran logiikalla eli toivotaan osasyyllisten läheisille kovaa kohtaloa eikä itse osasyyllisille. En toivo tuota kohtaloa kenenkään lapsille.
  
  19. marraskuuta 2008 9:55:24

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Höh. 15 eikä 50. Luinko noin huolimattomasti. No, me rasistit aina liioitellaan.
  
  19. marraskuuta 2008 9:55:25

Nimi : Juha Kettunen
Kotisivu : Juha Kettunen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Toisin kuin yleinen mielipide näyttäisi olevan, minä ennustan, että Vihreät saavat kyllä tuomion Halla-aholle aikaiseksi.
  
  19. marraskuuta 2008 9:57:13

Nimi : etnis
  
Viesti : Nikopol: "I första hand skulle femtio asylsökande ungdomar i åldern 16-17 år ha placerats där."
  
  19. marraskuuta 2008 9:58:53

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ilmeni niin kielteinen ilmapiiri, että katsoimme ettei suunnitelma voi toimia. Lähtökohta tuli liian vaikeaksi. Tuli hyvin voimakkaita kannanottoja, jotka ovat mielestämme ikäviä. Me emme haluaisi saasda senkaltaista julkisuutta. Tässä näemme mikä on suhtautuminen maahanmuuttajiin sanoo ylitarkastaja Veikko Pyykkönen sisäasianministeriöstä."

- No voi hellan duudelis kun tuli ikäviä kannanottoja! Omalla törttöilyllänne saatte sen kaltaista julkisuutta! Aivan! Tämä on suomalaisten suhtautuminen mamuihin! Eikö ole valtaeliitille vielä auennut, etteivät suomalaiset halua loisia tänne?

Sitten koetetaan väkisin, vastoin kansan tahtoa, sijoittaa mamuja sinne minne heitä ei haluta, koska he vaarantavat suomalaisten lasten turvallisuuden.

Tällainen viranomaisten ja valtaeliitin täydellinen piittaamattomuus kansan tahdosta on se asia, joka jossain vaiheessa ajaa asiat tässä maassa siihen pisteeseen, jossa täällä oikeasti alkaa syntyä ääriliikkeitä ja alkaa polttopullot lentelemään.
  
  19. marraskuuta 2008 10:00:24

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nikopol: Kirkkonummelaiset ymmärtävät ettei karvapersevauvoja kannata säilöä saman katon alle kuin omat lapset. Kissat ja lihanpalat, anyone?

Eiks se ollut krokodiili? Paitsi kissalla taitaa olla karvasempi persaus.
  
  19. marraskuuta 2008 10:02:14

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Ei, kyllä siellä Höblässä luki femtio eli 50. Mutta väliotsikossakin luki "fonåringar", joten ehkä HBl:kin oikoluettaa nykyään netseillä.

Viisikymmentä. Parhaassa iässä. Astridin marketista edullisesti nyt.

Ikävä kyllä nuo 50 nyt kumminkin sijoitetaan jonnekin. Ehkä juuri sinun naapuriisi.
  
  19. marraskuuta 2008 10:03:45

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Viisikymmentähän niitä toden totta onkin l. vielä pahempaa!
Sellaista se on kun kiirussa liika yrittää - ursäkta mig!
  
  19. marraskuuta 2008 10:04:55

Nimi : etnis
  
Viesti : Ettet, Kolunsarka, epähuomiossa pyrkinyt ylläpitämään ja edistämään maahanmuuttomyönteistä asenneilmapiiriä??? >:(

:)
  
  19. marraskuuta 2008 10:06:25

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos tästä tulee oikeudenkäynti, niin voitaneen todeta, että se olisi poliittinen oikeudenkäynti, siis poliittinen tarkoituksenmukaisuus sivuuttaisi tiukat lakisidonnaiset näkökohdat.

Onko joku hiljattain lukenut poliittista historiaa? Minulle tulee äkkiä mieleen tietysti sotasyyllisyysoikeudenkäynti.

Lisäksi lapualaiset olivat 30-luvulla syytteessä kyydityksistä, mutta saivat pääsääntöisesti hyvin lieviä tuomioita, koska ajan hengen mukaan katsottiin, että heidän motiivinsa oli isänmaallinen, siis hyvä.

Nyt ajan hengen mukaan tietysti katsottaisiin, että maahanmuuton ja erityisesti islamin arvosteleminen olisi erittäin raskauttavaa.
  
  19. marraskuuta 2008 10:06:47

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : - Suomi on väkivaltainen maa, jossa erityisesti perheväkivalta on käsittämättömän yleistä ja häpeällisten tekojen salailu maan tapa. Uusien valtuustojen tulee toimia aktiivisesti ja määrätietoisesti naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseksi, vaatii Vihreät Naiset ry:n pääsihteeri Sirpa Hertell.

Valtuustoilla on monia mahdollisuuksia lisätä kuntalaisten turvallisuutta, esimerkiksi ennaltaehkäisevällä työllä perheneuvoloissa tai katujen ja puistojen valaistusta parantamalla.

www.vihreatnaiset.fi/2008/11/12/vihreat-naiset-valtuustojen-puututtava-naisiin-kohdistuvaan-vakivaltaan/

Voitaisiinhan me kieltää puistot ja haastaa kaikki miehet oikeuteen rikoksesista naisia vastaan tai ainakin tehdä tutkinta pyyntö.

Hitusen pelottaa miten tässä käy, toivottavasti Jussilla riittää jaksaminen näiden moraalin parantajien vihan keskellä.
  
  19. marraskuuta 2008 10:07:35

Nimi : Antti
Kotisivu : http://www.hs.fi/keskustelu/Vihre%E4t+Naiset+j%E4tt%E4%E4+tutkin
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nyt on paikka iskeä vihreitä... Pää kylmänä, ei provosoitumista, rauhallisessti. Oikein pelattuna tulee vihreät joutumaan naurunalaisiksi. Tähän syytteeseen huipentuu median ja politiikan Jussin metsästys. Kyse on myös yleisestä sanan- ja ilmaisunvapaudesta.
Totta, nyt on kysymys ilmaisuvapaudesta. Ja jo olemme nähneet, että Demla kävelee yli oikeusvaltion periaatteiden. Toivottavasti tässä asiassa oikeus (se perinteinen, länsimainen oikeus) voittaa."

Haluaisin jakaa optimistisen näkemyksesi, että sanan- ja mielipiteenvapaus olisi suomalaisille jotenkin tärkeä asia.

Valitettavan monet vain ovat sitä mieltä, että vain samaa mieltä olevien sananvapautta tulisi suvaita lailla, muut joutavat käräjille. Alla lainaus Hesarin aiheeseen liittyvästä kommenttiketjusta:

"Ihan asiallinen tutkintapyyntö. Eihän siitä välttämättä syytettä saati tuomiota tule, mutta minusta on vain asiallista, että ajattelemattomasta paskanpuhumisesta älähdetään. Suotavaa olisi, että älähdyksen kohdekin itse pysähtyisi hetkeksi miettimään, millaista tekstiä näppikseltään päästää."
  
  19. marraskuuta 2008 10:09:59


guestbook © freebok.net