Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97301-97325

Nimi : Mika Mäntylä
Kotisivu : http://irc-galleria.net/blog.php?nick=MikaM
  
Viesti : "Ei ollut enää otsikossa sanaa "rikosilmoitus". Ottiko kukaan päivystävistä netseistä kuvakaappausta HS:n uutisesta?

HS on otsikollaan ehkä voinut syyllistyä rikokseen ja tässä olisi tutkintapyynnön paikka."

Kun asia uutisoitiin Hesarissa 13.11, aiheena oli rikosilmoitus.

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Vihre%C3%A4t+naiset+harkitsee+rikosilmoitusta+Jussi+Halla-ahoa+vastaan/1135241059556

Kyllä tässä minusta on tutkintapyynnön paikka, tosin ei Hesaria, vaan Vihreitä Naisia kohtaan. Tosin ehkäpä Hesari on voinut syyllistyä avunantoon, mikäli kyseessä on kunnianloukkaus.
  
  19. marraskuuta 2008 8:28:20

Nimi : Sattuma
  
Viesti : Itse kirjoittaisin Vihreiden naisjärjestö.....etc
  
  19. marraskuuta 2008 8:29:57

Nimi : Saarelainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sattuma: "Miten tätä nykysuomea kirjoitetaan? Pitäisikö olla Vihreät Naiset jättäVÄT? Onko tässä taivutukset vinksinvonksin? "Vihreät Naisten jättää"

"Vihreät naiset jätttää..." on oikein. Jos monikkomuotoinen subjekti viittaa yhteen käsitteeseen kuten järjestöön, seuraan, yritykseen, sanomalehteen tms., tulee predikaatti yksikköön (vrt. Turun sanomat kirjoittaa, Jokerit voitti.. jne.). Se puolestaan, että Pravda kirjoittaa "Vihreät Naiset" (jälkimmäisen sana isolla) on feminismiä.

  
  19. marraskuuta 2008 8:31:43

Nimi : Martikainen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Voisiko joku vähemmän "toisen kotimaisen" osalta haasteellinen referoida tuon Hbl:n artikkelin suomeksi?
  
  19. marraskuuta 2008 8:35:17

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ilkka Matilainen
Viesti : Suomen maata puolustettiin, jotta ihmiset olisivat vapaita ja tasa-arvoisia. Uskokaa meita ketka sen kokimme. 60-luvulla tyo vei vaimon kanssa Amerikan maalle. Taalla ollaan vielakin. Nyt elakepaivan ehtoota rauhassa elaen. Taalla on nahnyt kuinka ihmiset ovat kaikki yhta. Erilaisia mutta samanlaisia. On ihmisia kaikkialta maailmasta, kaikista kansoista ja uskoista. Haluan sanoa teille, kunnioittakaa ihmisten erilaisuutta. Uutiset Suomesta ovat olleet hapea."

Jassoo!
Vanhempamme ja isovanhempamme todellakin puolustivat Suomen maata ja jälleenrakensivat sen suurin ponnistuksin.

Luulenpa, että suurin osa tai peräti kaikki niihin "talkoisiin" osallistuneet olisivat lyöneet hanskat tiskiin, jos heille olisi kerrottu mitä sontaa he saivat niskaansa 1960-70-luvuilla, kun veteraaneja ja lottia urakalla syytettiin ja herjattiin.

Puhumattakaan nykytilanteesta!

Alentuihan jopa presidentti Koivistokin Talvisodan 50-vuotisjuhlassa kyselemään, oliko sota ollut väistämätön tai kansakunnan tulevaisuutta ajatellen tarpeellinen!

Kun Suomen romuttamista mm. elintasopakolaisilla kauhistuneena seuraa, vaikuttaa Koiviston kommentti ihan relevantilta, muttei Manu ihan sitä tainnut tarkoittaa.
Kunhan nuoleskeli neukkuja.

Tervetuloa Suomeen takaisin katsomaan tätä touhua ja myös perehtymään rikos- ym. tilastoihin!

Ai niin: minkäslainen sosiaaliturva siellä Yhdysvalloissa onkaan?

Tarjottaisiinko minulle loppuelämäkseni vastikkeettomasti asunto kalustettuna & kaikki muukin, mitä jokapäiväinen toimeentulo edellyttää ja sekä tietenkin tarvittaessa sairaanhoito siellä Ameriikan kultamaassa?
  
  19. marraskuuta 2008 8:36:30

Nimi : etnis
  
Viesti : ...heh heh...

Ovat kyllä Virheet todella kauhuissaan. Ovat näemmä tajunneet ettei Jussin ja Homman (inf. nousussa jne.) suosio tule ikinä, siis ei ikinä tästä laskemaan venkoilevat he sitten kouristuksissaan miten pahasti tahansa.

"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you..."
  
  19. marraskuuta 2008 8:42:33

Nimi : trumanb
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.iltalehti.fi/helsinki/200811198612579_hi.shtml

Viisi ulkomaalaistaustaista 11-vuotiasta tyttöä ovat hakanneet pari ikäistään suomalaistyttöä. Tässä sitä taas nähdään, mitä liiallinen maahanmuutto aiheuttaa.
  
  19. marraskuuta 2008 8:46:24

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vihreät naiset nukkuivat monta yötä ennen kuin saivat päätetyksi, että jättävät tutkintapyynnön rikosilmoituksen tekemisen sijasta. Omassa tiedotteessaan he vielä puhuvat rikosilmoituksessa 12.11.
  
  19. marraskuuta 2008 8:49:24

Nimi : Tinden
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ala-astelaiset tytöt hakkasivat kaksi pikkutyttöä Helsingissä

Viisi noin 11-vuotiasta tyttöä pahoinpiteli kaksi ikäistään tyttöä Helsingin Vuosaaressa perjantaina iltapäivällä, kertoo Iltalehti.

Ulkomaalaistaustaiset tytöt repivät uhrejaan tukasta, löivät, potkivat ja sylkivät heidän päälleen. Sivullinen nainen onnistui lopettamaan pahoinpitelyn ja kuljetti pahoinpidellyt tytöt autolla koteihinsa.

Tytöt olivat joutuneet pakenemaan samaa jengiä jo pari viikkoa aikaisemmin. He tiesivät porukan käyneen myös kahden muun ystävänsä kimppuun.

Itäkeskuksen poliisista kerrotaan, että tapauksen tutkinta on aluillaan. Joitakin mahdollisten epäiltyjen nimiä on poliisin tiedossa

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1617542

Oliko somalitytöt asialla?
  
  19. marraskuuta 2008 8:52:42

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Pari huomiota tästä ViNa -kohusta.

Ensiksi tutkintapyynnöstä. Arvelen, että rikosnimikkeenä tulee olemaan "kiihotus kansanryhmää vastaan". Homman päätön logiikka on seuraava: "on rasistista väittää, että ulkomaalaisten määrän lisääntyessä raiskaukset lisääntyvät, koska ei ole rotuja!1!! Raiskaavathan han-suomalaisetkin!" Riippuu tietenkin aivan polliisista ja syyttäjästä, miten käy, mutta minä arvelen, että syyte tulee ja edelleen melkein lyön vetoa sakkotuomion puolesta. Perusteluni tälle on arvaus oikeusjärjestelmän aika pitkälle menneestä mädännäisyydestä. Poliisi vie asian eteenpäin mielestäni joka tapauksessa, koska poliisin ei tule ratkaista poliittisia juttuja.

Tämän ViNan tempauksen takana voi nähdä monenlaisia vaikuttimia. Ensiksi tietenkin ihan perustotalitaristinen vihreä meininki, johon kuuluu täydellinen komsilainen kyvyttömyys ymmärtää yhtään mitään yhtään mistään. Sitten toiseksi Jeja-Pekan (ja JKN:n ja kumppaneiden) harjoittama demonoisointi ja huuto. Nämä parsapäät ovat lopulta löytäneet rukkasekseen ViNan.

Perimmäisenä vaikuttimena ViNan aktiolle voisi kuitenkin nähdä Homman^^^. Hirveät näkevät ihan samat graafit kuin mekin ja laskevat, että "noilla markkinoilla me tahdomme olla mukana". He haluavat antifa-mielisten äänet. He laskevat, että SDP/SAK:ssa luovutaan nyt mokuilusta tai ainakin pannaan sordiinoa. Vasemmistoliittoa he eivät pelkää.
  
  19. marraskuuta 2008 8:54:25

Nimi : Uuno
  
Viesti : Loistavaa. Vihreät naiset eivät vaan tajua, että tämä tulee nostamaan Jussin suosiota entisestään.

Sekin on loistavaa, että vieraskirjaan kirjoittaa yhä useampi nainen.

ps. H^^^
  
  19. marraskuuta 2008 8:54:50

Nimi : ihminen
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : Jaahas, tohtori viha.

www.hs.fi/kuvat/pieni_webkuva/1135241224810.jpeg
  
  19. marraskuuta 2008 8:55:00

Nimi : JP
  
Viesti : Kuvittelenko vai onko tuo iltiksen juttu jo tasapainoisempi kuin edellinen?
  
  19. marraskuuta 2008 8:59:30

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : - Weekendsoldier on palannut verkkoon ja on taas kuuntelulla salaisella netsi kanavalla;)

"Q: Mitä nuo sic ja hic tarkoittavat?

A: Että sulta puuttuu klassillinen sivistys.

Totta tämäkin. Latina ei koulussa maistunut. Onneksi netsi auttaa netsiä mäessä."

- Missä koulussa nykyisin enää opetetaan latinaa?
  
  19. marraskuuta 2008 9:00:51

Nimi : Asko Saura
  
Viesti : Soldat,

Latinaa opetetaan ainakin norsseissa ja muutamissa muissa isoissa hyvissä lukioissa. Veikkaan, että esim. näiden puolesta kandee lyödä vetoa:

Sotungin lukio
SYK
Tapiolan lukio
  
  19. marraskuuta 2008 9:05:23

Nimi : acc
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti :

Ehkä nyt olisi aika nostaa esille julkisuuteen JPR:n mainitsema "paras raiskausikä". Termihän on Nuorisoa(TM) halventava. Tutkintapyynnön paikka?
  
  19. marraskuuta 2008 9:09:32

Nimi : Mika
  
Viesti : Onnittelut Jussille! Vihreät naiset olivat kuin olivatkin tarpeeksi tyhmiä...
  
  19. marraskuuta 2008 9:13:34

Nimi : George
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Onko kukaan muuten huomannut kysyä Jyrki Kasvilta pitääkö hänen mielestään Osmo Soininvaara listaa siitä keiden pitäisi kuolla ensimmäisenä?
  
  19. marraskuuta 2008 9:13:47

Nimi : Nikopol
  
Viesti : 16-17-vuotiaiden ankkurivauvojen sijoituspaikaksi suunniteltiin tiloja joiden yhteydessä on päiväkoti ja ala-aste. Esitys vedettiin pois yleisön vastustuksen vuoksi. Sisäministeriö on pahoillaan kielteisen julkisuuden vuoksi. Esitettyyn paikkaan ei ole julkisia liikenneyhteyksiä [joten viiksekkäät piltit joutuisivat viihtymään paikalla 24/7].

[Pienessä kunnassa pienen porukan sana painaa. Ei Helsingissä, missä juopposumput laitetaan asutuksen keskelle ihan vaan siks kun.]

Go Kyrkslätt! Jos se puhua ruotsi se ei olla rassismi!
  
  19. marraskuuta 2008 9:13:52

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Go Kyrkslätt! Jos se puhua ruotsi se ei olla rassismi!"

- Kan jag flytta till Kyrkslätt?
  
  19. marraskuuta 2008 9:17:33

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Nyt on paikka iskeä vihreitä... Pää kylmänä, ei provosoitumista, rauhallisessti. Oikein pelattuna tulee vihreät joutumaan naurunalaisiksi. Tähän syytteeseen huipentuu median ja politiikan Jussin metsästys. Kyse on myös yleisestä sanan- ja ilmaisunvapaudesta.

  
  19. marraskuuta 2008 9:21:53

Nimi : Junkkari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "16-17-vuotiaiden ankkurivauvojen sijoituspaikaksi suunniteltiin tiloja joiden yhteydessä on päiväkoti ja ala-aste"

Siinä olisikin kulttuurit kohdannut oikein kunnolla, kun viiksekkäät vauvelit tutustumisraiskailevat pikkulapsosia.

Hienoa, että ihmiset eivät sentään kaikkialla kaikkeen p**kaan suostu.
  
  19. marraskuuta 2008 9:22:20

Nimi : Uuno
  
Viesti : 'JP: Kuvittelenko vai onko tuo iltiksen juttu jo tasapainoisempi kuin edellinen?'

Oli joo. Minusta vaikutti jopa että toimittaja tajusi miten heikoilla vihreät akat jutussaan ovat.
  
  19. marraskuuta 2008 9:23:00

Nimi : jako
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Kiihotus kansanryhmää vastaan?!

Ainoat kiihottuneet ovat vihreät naiset! Jussi on komea mies!
  
  19. marraskuuta 2008 9:25:09

Nimi : Del
  
Viesti : Nimi :
ransu
Mitä teen :
Kommentoin
 
 
Viesti :
Vihreiden naisten tutkintapyyntö on naurettava, ja Soininvaarasta tehty tutkintapyyntö olisi myös sellainen. Ei ole Soininvaaran vika että vihreät naiset ovat pösilöitä, eikä tutkintapyynnön tekeminen Soininvaaran vastaavasta kommentista ole mielestäni järkevää. Soininvaara sitäpaitsi vastusti itsekin blogissaan vihreiden naisten tutkintapyyntöhanketta.


Olen ihan samaa mieltä. Hiukan kannattaisi nyt käyttää malttia ravan roiskimisessa sinne minne se nyt ei ainakaan ensisijaisesti kuulu.

***

ViNa:n tutkintapyyntöön mainintana että veikkaisin että se johtaa kyllä syytteeseen sekä myös ainakaan tuomioon. Veikkaan nimittäin että taustalla häärävät vanhat tutut nimet, joista yhden tiedetään pitävän kärjäoikeutta näpeissään. En usko hetkeäkään että ViNa olisi tässä yksin asialla. Liian hyvin masinoitu koko juttu lehdistön ja tv:n kurakampanjaa myöden.
  
  19. marraskuuta 2008 9:26:31


guestbook © freebok.net