Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97201-97225

Nimi : VMJ
  
Viesti : Mitä nuo sic ja hic tarkoittavat? Tämä on ihan oikea kysymys.
  
  18. marraskuuta 2008 22:52:38

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onko tuo "yllyttäminen kansanryhmää vastaan" nyt sitä uuskieltä ja vihreiden de röda haparointia? Olen kyllä kuullut kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, mutten yllyttämisestä.

"Suomessa rikoslaki (1995/578)[1] määrittelee kiihottamisen kansanryhmää vastaan:

Joka yleisön keskuuteen levittää lausuntoja tai muita tiedonantoja, joissa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin kansallista, rodullista, etnistä tai uskonnollista ryhmää taikka niihin rinnastettavaa kansanryhmää, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. "
  
  18. marraskuuta 2008 22:53:25

Nimi : reino
Kotisivu : http://reinoblog.blogspot.com/2006/12/jrkev-syy.html
  
Viesti : "Järkevä syy on järkevä vasta, jos se on järkevä Suomen ja suomalaisten kannalta."

Kyllä kyllä. Luetaanpas ne kaksi vuotta sitten moskeijan seinään sikapartikkeleilla liisteröidyt teesit vielä tuolta linkistä muistin virkistykseksi, ettei liikaa lipilarisoiduta. ;)

Vakavammin puhuen: pieniä askelia, pieniä askelia. Nythän meillä on tietenkin varaa ruveta pikku hiljaa kiristämään omaa linjaa, kun jopa Vihreiden kärkiälymystö esittää pakollisia DNA-testejä kaikille maahan tuleville ulkomaanpelleille. Meidän kannattaisi ehkä seuraavaksi esittää, että kaikille maahantulijoille, turistit mukaan lukien, löytäisiin raiskausten estämiseksi kettingillä jalkaan sellainen vähintään 12 kilon KOEPALLO.

Lähetin Mestarille telepaattisen viestin ViNan tutkintapyynnöstä. Hän oli tyyni ja seesteinen kuin siiseli.
  
  18. marraskuuta 2008 22:54:10

Nimi : Villea
  
Viesti : No hic on varmaan että jollain on hikka. Sic taas on latinaa ja tarkoittaa vapaasti suomennettuna, että "en tehnyt kirjoitusvirhettä, tarkoitan juuri sitä mitä kirjoitan"
  
  18. marraskuuta 2008 22:54:32

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Tulihan se tutkintapyyntökin viimeinen."

No ni, ViiNa on menettänyt järkensä valon. Ode sitten samaan leiriin vaan, tosin Ode "Vihreästi" toivoskeli vain sivullisten kuolemaa.

Seuraavat 20 vuotta sitten heitellään eipäs-juupas ja isäs on, ihan niinkuin sivistyneessä monikulttuurissa toimitaan. Lopulta kalifaatin suurmufti puhaltaa pelin poikki.
  
  18. marraskuuta 2008 22:57:27

Nimi : Kekke
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mitä nuo sic ja hic tarkoittavat? Tämä on ihan oikea kysymys."

Sic! = "Huomaa!" latinaksi.

Aika yleisesti käytössä.
  
  18. marraskuuta 2008 22:58:06

Nimi : H T
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : HT varmaan piti mielessä, että talven paukkupakkasilla, jolloin energiantarvetta eniten on, tuulivoima on vähän niin ja näin?


Eiköhän sen kakun voisi tuulivoimamyönteisessäkin tapauksessa laittaa edelleen koostumaan useammasta viipaleesta. Lisäksi kesän ja "muuten vaan tuulisten aikojen" ylituotantokapasiteetin hyödyntämisestä veden pumppaukseen vesialtaisiin (vesivoimaa varten) lienee löydettävissä ratkaisu tuulivoiman tunnettuihin ongelmakohtiin.

Ensisijaisesti satsaisin energiansäästöön. Jos ei vapaaehtoisesti, niin sitten kepin kanssa. Esimerkiksi niinkin yksittäisen asian kuin lämpimällä vedellä suihkuttelun osalta fiksummin toimimalla olisi hyvinkin saavutettavisa vuosittain 1 TWh:n säästö.
  
  18. marraskuuta 2008 22:58:25

Nimi : liisa
  
Viesti : "Jaa, mää kun juuri olin täsmentämäisilläni, että totta kai kaikki halukkaat (hic) ovat tervetulleita risteilylle."

Lehdistönedustajat myös mukaan!

  
  18. marraskuuta 2008 22:58:30

Nimi : reino
  
Viesti : Kekke: "Löytyi sosialidemokraatti jota voisi kunnioittaa."

Voisitko iltapuhteeksi ja yövuoron päivystävien netsien viihdyttämiseksi kuvailla yksityiskohtaisesti niitä palvontamenoja, jotka haluaisit Saija "Punainen Diiva" Jokelaan kohdistaa? Listaa myös tärkeimmät palvontamenoissa käytettävät apuvälineet.
  
  18. marraskuuta 2008 22:59:01

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : missäs vois pistää pystyyn semmosen äänestyksen että mitä mieltä kukin on tästä "tutkintapyynnöstä"

vastausvaihtoehdot:

Läpi menee että hujahtaa, rasisti linnaan.

Läpi menee mutta nihkeästi.

Tasapeli.

Mestari voittaa, mutta vihreät saavat hidastettua voitonparaatia.

Mestarin total ownage.

Mestari julistaa kuuntakaisen sala-armeijamme vapaaksi toimittamaan maapallolle hirvittävän hirmuvallan, jonka yksinvaltainen aurinkokuningas tunnettiin ennen nimellä Jussi.
  
  18. marraskuuta 2008 22:59:43

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Herja: "Joo, vastaavasta tapauksestahan on väännetty aiemminkin. Oliko se nyt niin, että jos henkilö häipyisi Ruotsiin (tai vastaavassa tapauksessa Ruotsista Suomeen) niin vanhempi jäisi maahan kyselemättä?"

Ei ihan kyselemättä, mutta EU-kansalainen saa tuoda hänen huolettavinaan olevia vanhempia ja aikuisia lapsia, ja alle 21-vuotiaita lapsia vaikka olisivatkin ihan riippumattomia, sekä myös aviopuolison lapsia ja vanhempia. Suomen kansalaisen perheenjäseniä sen sijaan ovat vain puoliso, alle 18-vuotias naimaton lapsi, ja lapsen tapauksessa huoltaja. Muu omainen saa luvan vain jos on "täysin riippuvainen" suomalaisesta perheenjäsenestä, huollettavana oleminen ei riitä.

EU-kansalaisen on tosin osoitettava riittävä toimentulo, joka on Suomessa 10800€/vuosi ensimmäiselle aikuiselle ja 7560€/vuosi jokaista muuta samaan talouteen kuuluvaa aikuista kohti. Mutta suomalainen ei voi tehdä sitäkään.
  
  18. marraskuuta 2008 22:59:45

Nimi : paavo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Haasteita satelee puolin ja toisin. Onpas melkoista saippuaa. No pääasiahan on että nimi on kirjoitettu oikein.
  
  18. marraskuuta 2008 23:00:06

Nimi : Aleksi
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Jipii!
Ne teki sen!!
Parasta mitä vihreät ovat koskaan tehneet.
Uskottavuuden rippeet, hei hei.
  
  18. marraskuuta 2008 23:01:57

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : HT, vesivoima olisi ihan jees, mutta täältä noita korkeuseroja ei oikein löydy, ja "Vihreä Valta" on kieltänyt vesivoiman enivei.

Ja olenpa vitun tyhmä, kun oletan saavani oikein lämmintä vettä peseytymiseen, sikseen "vähän" maksan noita verojakin.
  
  18. marraskuuta 2008 23:05:17

Nimi : P
  
Viesti : PC-henkinen värityskirja
  
  18. marraskuuta 2008 23:05:42

Nimi : Arkki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Äskettäin Venäjällä suljetun Exiled lehden nykyisessä nettiversiossa sotanörtti Gary Brecher anlysoi kärkkääseen tyyliinsä Somalian konflikteja. Etenkin kirja-arvio 70-luvun somalialaisesta kasvutarinasta on hyytävää luettavaa - vaikea uskoa moisia kulttuurikuiluja. http://exiledonline.com/?s=war+nerd
  
  18. marraskuuta 2008 23:06:55

Nimi : H T
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuulivoimasta aiheeseen toiseen, kuinka uskottavasti voi olla "aidosti ja tosiuskovaisen oikeesti" iloinen ja riemuissaan siitä, että Vihreät naiset menivät tekemään tuon tutkintapyynnön? Näin niinku seuraavaan tapaan:


Jipii!
Ne teki sen!!
Parasta mitä vihreät ovat koskaan tehneet.
Uskottavuuden rippeet, hei hei.Minusta tuo kuulostaa hiukan siltä, että joku on ottanut nyt hiukan liian tosissaan esitetyt arviot sen puolesta, että kyseinen tutkintapyyntö voisi olla Jussille pelkästään hyvä juttu.

Uskon toki itsekin, että asia tulee kääntymään Jussin eduksi. Eikä vähiten tuon Soininvaaran vuoden takaisen blogikirjoituksen vuoksi.
  
  18. marraskuuta 2008 23:11:29

Nimi : Leopold
  
Viesti : Joo, onhan niitä oikeusmurhia nähty ennenkin. Toivottavasti tästä ei tule sellaista. En kyllä uskokaan. :)
  
  18. marraskuuta 2008 23:13:41

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Voisitko iltapuhteeksi ja yövuoron päivystävien netsien viihdyttämiseksi kuvailla yksityiskohtaisesti niitä palvontamenoja, jotka haluaisit Saija "Punainen Diiva" Jokelaan kohdistaa? Listaa myös tärkeimmät palvontamenoissa käytettävät apuvälineet."

Reino hei, enhän minä nyt naimisissa olevaan perheenäitiin kehtaa kohdistaa palvontamenoja kuin korkeintaan viiteryhmänä ja käsitteenä.

Mutta mm. tuoksukynttilöillä, Bachilla, ruusun terälehdillä ja eteerisillä hierontaöljyillä päästäisiin aika lähelle sitä, mitä minä "menoilla" hakisin. Jos diskurssi koskisi sinkkunaista.

:P  
  18. marraskuuta 2008 23:15:04

Nimi : H T
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : HT, vesivoima olisi ihan jees, mutta täältä noita korkeuseroja ei oikein löydy, ja "Vihreä Valta" on kieltänyt vesivoiman enivei.

Ja olenpa vitun tyhmä, kun oletan saavani oikein lämmintä vettä peseytymiseen, sikseen "vähän" maksan noita verojakin.Vihreä valtahan on koko ajan murenemassa :)

Eiköhän jostain päin Suomea, esimerkiksi Lapista ole löydettävissä sopiva alue varastoaltaaksi, jonne ylikapasiteettitilanteessa tuulivoimalla voidaan vettä pumpata käytettäväksi myöhemmin säätövoimana. Vihreidenkin kannattanee suostua edes jonkinlaisen tekoaltaan rakentamiseen, jos tuulivoimaa aikovat vielä menestyksekkäästi promotoida.

Niin, kepillä sitten. "Jos minä olisin diktaattori, niin.." et tokikaan jäisi ilman lämmintä vettä, mutta käytetty määrä esim. suihkutteluisa vähenisi. Siitä oli kysymys.
  
  18. marraskuuta 2008 23:20:05

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "että kyseinen tutkintapyyntö voisi olla Jussille pelkästään hyvä juttu."

Sanoit sen itse. Jos JHa tuomitaan "raiskauksesta", Ode pitää tuomita "taposta". Tai sitten oikeusvaltiota ei ole, ja "JHA-JHA-JHA-JHA- (resitoiden monotonisesti Valhallassa, soihdut palaa ja kirveet kolisee vastakkain)" jne.

En ole ikinä ollut poliittisesti aktiivinen, mutta nyt tuntuu aika olevan käsillä. JHA. JiiHaa.
  
  18. marraskuuta 2008 23:21:18

Nimi : ...
  
Viesti : "Mitä nuo sic ja hic tarkoittavat? Tämä on ihan oikea kysymys."

Sic! = "Huomaa!" latinaksi.

Aika yleisesti käytössä.


Eikös tuota (sic!) tarkoiteta ilmaisemaan tarkoituksellista virhettä tekstissä?
  
  18. marraskuuta 2008 23:23:31

Nimi : MW
  
Viesti : Googlaamatta: sic = "niin"
  
  18. marraskuuta 2008 23:26:30

Nimi : H T
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "että kyseinen tutkintapyyntö voisi olla Jussille pelkästään hyvä juttu."

Sanoit sen itse.Siteeraamasi kohdan tosiaan kirjoitin. Ehkä pointti ei auennut ko. viestisä?
  
  18. marraskuuta 2008 23:26:46

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Legendaarista! Teemalla Hymyhuulet ja Billy Carsonin "kerro mulle Len"-sketsi. Sitä ennen Ville Virtanen Arja Saijonmaana puhumassa Somalian lihavasta neekerikuninkaasta. Sitten Soikhhapää ja Naima-Aslakki. Aika ennen poliittista korrektiutta. Oih.

Ai niin, se tutkintapyyntö. Vittu mikä farssi. En näe tilanteessa mitään positiivista. Poliisilla olisi muutakin tekemistä kuin tutkia koska "pakkohan tässä on jotain rikollista olla." Saatanan nartut.
  
  18. marraskuuta 2008 23:29:15


guestbook © freebok.net