Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97176-97200

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos tuo 'säilyttävä' monikulttuurisuus siis on se huono versio, joka ei enää ole enää edes yleinen, niin miksi se on se mitä Suomessa sitten nähtävästi käytetään?
  
  18. marraskuuta 2008 21:47:06

Nimi : P
  
Viesti : "Joko täällä oli Vesa Puurosen mielipidekirjoitus päivän Pravdassa? Epäonnistunut monikulttuurisuus on väärää monikulttuurisuutta, oikea monikulttuurisuus on aivan eri asia?

Monikulttuurisuudesta on olemassa kaksi pääversiota. Ensimmäistä voi kutsua säilyttäväksi monikulttuurisuudeksi. Sen lähtökohta on, että jokaisen kulttuurin tulee sallia noudattaa omia tapojaan, kuten Bahaaldin totesi. Tämä monikulttuurisuuden versio voi johtaa onnettomiin seurauksiin, kuten kunniamurhiin ja pahoinpitelyihin.

Säilyttävä monikulttuurisuus ei kuitenkaan ole monikulttuurisuuden ainoa eikä nykyään myöskään hallitseva tulkinta. Hallitseva tulkintaa on kansainvälisessä keskustelussa kutsuttu liberaaliksi monikulttuurisuudeksi. Suomeksi sen sisällön tavoittaa käsite "kehittävä monikulttuurisuus"."

Mainitsin tuosta alempana. selitys on yhtä freesi kuin väite kaatuneen sosialistisen NL:n ja koko itä-blogin harjoittaneen "vääränlaista" sosialismia.

"Joo kyllä se toimii, mutta sitä on herjoitettu väärin".

Aika surullisen ritarin hahmo tämä puuromies.
  
  18. marraskuuta 2008 21:47:43

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Hiljentävää Monikulttuurisuutta by Vihreät
  
  18. marraskuuta 2008 21:49:00

Nimi : Turvis
  
Viesti : Kakkosella näemmä "Kasvatusilta". Paljon paskanjauhamista elintärkeästä aiheesta. Prometheus-kaveri tuntuu puhuvan fiksuimpia. Muutama tyyppi aivan pihalla. Räsäsen tytsy on ihqu.
  
  18. marraskuuta 2008 21:49:39

Nimi : KML
  
Viesti : Joo menee Puurosella puurot ja vellit sekaisin Pravdan mielipidekirjoituksessa.
  
  18. marraskuuta 2008 21:50:11

Nimi : MW
  
Viesti : Mitä teen: viestitän "kryptisesti"

reino: "jahas, jahas, kaikenlaista kivaa aktiviteettia pukkaa vielä tässä ennen joulua"

VS tiedottaa?
  
  18. marraskuuta 2008 21:54:15

Nimi : Vierasse
  
Viesti : Eikös Lyyli ja Lissu ollut lähdössä Tallinnaan... taitaa reinolla olla tiedossa piparintuoksuinen pikkujouluristeily ;)
  
  18. marraskuuta 2008 21:54:58

Nimi : PiPa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : YLEn TV-uutisten mukaan yksi väärennetyn linnanjuhlakutsun saajista on akateeminen maahanmuuttoasioita tutkinut mieshenkilö. Kukahan kumma?
  
  18. marraskuuta 2008 22:01:03

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Eikös Lyyli ja Lissu ollut lähdössä Tallinnaan... taitaa reinolla olla tiedossa piparintuoksuinen pikkujouluristeily ;)"

Oletkos ajatellut tuota kaksimielistä sutkautustasi siinä kontekstissa, että Mestarin opetuslapset ovat sisaruksia. Ei ehkä mennä sinne. Jäänemme odottamaan Kansallishumoristisen Puolueen virallista tiedotetta sallitun humöörisubstanssin linjauksesta.
  
  18. marraskuuta 2008 22:01:16

Nimi : reino
Kotisivu : http://http://www.iltalehti.fi/uutiset/200811188609860_uu.shtml
  
Viesti : Eiköhän kaikki tilata tuollainen Syrjintävapaa alue -tarra (isommassa koossa, halk. 50 cm). Niitä on sitten kiva risteilyllä liimailla Georg Ots -laivan Kakadu-baarin miestenvessan seinään. Tai naistenvessan, jos Ellilä lähtee matkaan.

Linkissä turkistarhahyökkäys Pohjanmaalta. Lappajärven Karvalassa (sic) on tehty isku turkistarhalle. Erittäin harvinaisten turkissiiselien turkkeihin oli töhritty hennavärillä teksti: "Kuole saatanan natsi kuole!!1!"

Poliisi ihmettelee viherpiipertäjien äkillistä siiselivihaa.
  
  18. marraskuuta 2008 22:09:56

Nimi : rähmis
  
Viesti : "Hallitseva tulkintaa on kansainvälisessä keskustelussa kutsuttu liberaaliksi monikulttuurisuudeksi. Suomeksi sen sisällön tavoittaa käsite "kehittävä monikulttuurisuus".

Liberaalin monikulttuurisuuden sisällön tavoittava käsite kehittävä monikulttuurisuus näyttäisi asiantuntijoiden piirissä olevan arkipäivän sanastoa siinä missä akateemisessa keskustelussa alvariinsa viljelty termi aivovoittokin on, kuten Helsingin yliopistossa naisten maahanmuutosta Suomen ja Viron välillä väitöskirjaa valmisteleva Heli Hyvönen meitä Hesarissa taannoin valisti.
  
  18. marraskuuta 2008 22:16:56

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Venäläisestä mummosta:

Minusta on jotenkin väärin, että Suomen kansalainen ei saa tuotua vanehmpaansa Suomeen, eli siis että vanhempi ei ole lain mielestä perheenjäsen. Vanhempi on IMO samassa määrin perheenjäsen kuin puolisokin.

On kyllä tosi omituista että lähes kuka tahansa teistä, joka ei satu tällä hetkellä olemaan naimisissa, voisi järjestä sille mummolle oleskeluluvan menemällä sen kanssa naimisiin, mutta sen oma tytär ei voi. Jos kerran Suomen kansalaisella on täysi oikeus tuoda maahan esim. parin viikon ulkomaan matkalla tavattu mies omaksi puolisoksi, niin pitäisi olla oikeus tuoda oma äitikin.

Toinen asiaan liittyvä seikka on se, että nykyisen ulkomaalaislain mukaan minkä tahansa toisen EU-maan kansalainen saa tuoda vanhempansa Suomeen paljon helpommin kuin Suomen kansalainen.

Kolmas asia: kun sairaalat kuitenkin hoitavat kaikkia akuutteja tapauksia riippumatta siitä ovatko he suomalaisia, täällä asuvia ulkomaalaisia vai turisteja, oletan että jos se alkaa tarvita akuuttihoitoa se käy tyttärensä luona taas turistina ja hakeutuu sairaalaan, joten en usko että sen karkoittaminen auttaa tähän ongelmaan. Auttaahan se toki siihen että sille ei tarvitse maksaa kansaneläkettä yms.

Mikä tulee siihen että mummo on vääränvärinen, niin eipä Somaliastakaan tuoda paljon mummoja. (Suomessa asuvista Somaliassa syntyneistä 1.7% on yli 65, kun taas Somaliassa asuvista 2.5% on yli 65.) Mummon olisi selvästikin pitänyt olla kaiken lisäksi nuori mies. :)

Ja joo, totta kai vanhempien yms. elätettävien olemassaolo täytyy pitää mielessä kun puhutaan työperäisestä ja muustakin maahanmuutosta.
  
  18. marraskuuta 2008 22:17:11

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Nelosen runkkauskoulu alkoi, ja vieraskirja hiljeni. Ei sitten resitoida vieraita kappaleita siellä!

Meilläpäin tuo oppi oli nuorison (ei tm) hiljaisen alakulttuurin osa. Epädramatisoidussa, monikulttuurisessa maailmassa runkkaaminenkin opetetaan televisiossa.
  
  18. marraskuuta 2008 22:19:56

Nimi : jonne
Kotisivu : Ja rikosnimike oli?
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : On se hauskaa, kun vieläkään ei ole selvinny mikä rikosnimike olisi sopivin :D
  
  18. marraskuuta 2008 22:25:05

Nimi : PP
Kotisivu : http://uk.youtube.com/watch?v=rIVCpzSQTPc
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Maailman vahvin mies on muslimi.

Allah on siunannut egyptiläisen Sayyed 'Hulk' Muhammedin 30.000 miehen tai 260 hevosen voimalla. Hän käyttää voimiansa kuitenkin ainoastaan hyvään ja hänellä on uskollinen sekä vaatimaton sydän.

Kaveri on kieltämättä aika kova sälli:
- ei ole nukkunut syntymänsä jälkeen
- hän pystyy taivuttamaan kolikot kielellään tai silmäkuopissaan sekä repimään ne käsillään
- juo sulatettua voita ja syö raakaa lampaanlihaa
- lääkäri on kieltänyt häneltä kaiken työnteon, koska pomot eivät tulisi hänen kanssaan toimeen ja siitä voisi tulla pahaa jälkeä
- hänen ei myöskään saa mennä poliisiasemalle tai vankilaan samasta syystä
- hän urheasti jätti armeijaan väliin, jottei vahingoittaisi siellä ketään voimillaan ja joutui siksi vankilaan mutta presidentti armahti hänet
- lääkärin määräyksestä hänen pitää harrastaa seksiä 15 kertaa päivässä vaimojensa kanssa (Allah on suuri)
  
  18. marraskuuta 2008 22:29:27

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Puurosen kirjoituksesta:

Mieshän on oikeassa. :) Jos yritetään ottaa vain ihmisiä tarpeeksi samanlaisista kulttuureista, opetetaan niille kaikille suomea, ei anneta riehua, ei anneta periksi uskonnollisille vaatimuksille, niin että monikulttuurisuus näkyy vain etnisten ruokakauppojen, ravintoloiden ja kirjakauppojen määrässä, ja jossain julkisessa kiinalaisen uuden vuoden juhlimisessa tms., niin siinähän on toimiva monikultuurisuus. Sillä vain ei olisi paljon mitään tekemistä koko nykyisen monikulttuurisuus-käsitteen kanssa.

Samalla tavalla jos sosialismissa olisi kapitalismin tavoin suht. vapaat markkinat, suht. sananvapaus, demokratia jossa on useitakin puolueita, jne., se olisi toimivaa sosialismia. Ja jos tädillä olisi munat...höh, se olisikin setä.
  
  18. marraskuuta 2008 22:31:28

Nimi : liisa
  
Viesti : Kyllä se on lyylin, liisan ja reinon risteily. Toivottavasti edes joku meistä on oikeasti olemassa. Reino nyt ei ainaskaan ole.
  
  18. marraskuuta 2008 22:32:27

Nimi : Herja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Minusta on jotenkin väärin, että Suomen kansalainen ei saa tuotua vanehmpaansa Suomeen, eli siis että vanhempi ei ole lain mielestä perheenjäsen. Vanhempi on IMO samassa määrin perheenjäsen kuin puolisokin.

Joo, vastaavasta tapauksestahan on väännetty aiemminkin. Oliko se nyt niin, että jos henkilö häipyisi Ruotsiin (tai vastaavassa tapauksessa Ruotsista Suomeen) niin vanhempi jäisi maahan kyselemättä?
  
  18. marraskuuta 2008 22:33:24

Nimi : H T
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jukka:

...ja rannikon pilaamista tuulivoimalla


On tietenkin täysin subjektiivinen arvottamiskysymys, valitseeko mieluummin fossiilisia polttoaineita käyttävien voimaloiden pienhiukkas- ja CO2-päästöt, ydinvoimaloiden osalta vielä osin ratkaisemattoman ydinjäteongelman jne. vaiko tuulivoimaloiden mukanaan tuoman esteettisen haitan.

Joitain lukuja suunnitellusta tuulivoimakapasiteetista Tuulivoimayhdistyksen sivuilta.

Kyseisten hankkeiden yhteenlaskettu vuosittainen sähköntuotantokapasiteetti olisi noin 42 TWh. Mainittakoon, että sähkönkulutus viime vuonna taisi olla 90 TWh:n luokkaa.
  
  18. marraskuuta 2008 22:35:19

Nimi : reino
  
Viesti : Jaa, mää kun juuri olin täsmentämäisilläni, että totta kai kaikki halukkaat (hic) ovat tervetulleita risteilylle. Jos kerrankin on tilaisuus tavata monikulttuurisuuteen nuivasti suhtautuva nainen (ja vielä oikein kaksin kappalein), niin en kai minä sellaista ihmettä rupeaisi kokonaan itselleni pihtaamaan. :) Mutta täytyy nyt sitten vissiin vielä likkojen kanssa neuvotella.

P.S. Sayyed Muhammad Ahmad Abdallah on massan mies. Paljonkohan on penkki? Entä saliveto?
  
  18. marraskuuta 2008 22:39:49

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : HT varmaan piti mielessä, että talven paukkupakkasilla, jolloin energiantarvetta eniten on, tuulivoima on vähän niin ja näin?

Paitsi tietysti, jos masinoidaan VHM:t ruhjomaan hiilijaloillaan ilmastonmuutosta kehiin niin, että joulukuun keskilämpötila on +15.

With VHM, You can.
  
  18. marraskuuta 2008 22:39:57

Nimi : intternetnetsi
  
Viesti : Kaukana subjektiivisestä tuo tuulivoima, entä silloin kun ei tuule?
  
  18. marraskuuta 2008 22:40:21

Nimi : Rauski
  
Viesti : Tulihan se tutkintapyyntökin viimeinen.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1617453
  
  18. marraskuuta 2008 22:44:36

Nimi : Mikko69
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Useaan kertaan olemme valitettavasti saaneet kuulla "mokukriitikkojen" todistavan jotain tähän tyyliin:

"No eihän me tietysti työperäistä maahanmuuttoa vastusteta. Jos jollain on joku järkevä syy tulla Suomeen, niin tervetuloa."

Tällainen puhe on mielestäni väärin. "Järkevä syy" - kenen kannalta? "Työperäinen" - eikö me pärjätä jo näillä ziljoonalla (veronmaksajien varoilla tuetuilla) kebab-ravintolalla jotka meillä jo on?

Minun mielestäni:

- Työperäinen maahanmuutto ei automaattisesti ole ok. Aina ensisijaisesti on yritettävä palkata työtön suomalainen tai jo täällä lusmuileva MAMU.
- Järkevä syy on järkevä vasta, jos se on järkevä Suomen ja suomalaisten kannalta. Mamun kannalta järkevä ei
riitä.

Pidetään teesit selkeänä mielessä eikä ruveta liikaa liberalisoitumaan.
  
  18. marraskuuta 2008 22:47:21

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Löytyi sosialidemokraatti jota voisi kunnioittaa.

Sic!
  
  18. marraskuuta 2008 22:49:04


guestbook © freebok.net