Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97151-97175

Nimi : M
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : V H:sten:

"No, M tässä on sitten se kysymys, että jos k.o. tytär & perhe valitsee joko mummon tai Suomen, niin pitkässä juoksussa onko siitä hyötyä vai haittaa."

Voi kun osaisi sanoa. Lyhyellä ajalla ainakin täältä katsoen kestämätöntä haittaa. Somalien kohdalla puhutaan huonosta huoltosuhteesta. Venäläisten siirtolaisten mukanaan tuoma vanhus on aito rasite muutenkin tiukoilla olevalle sosiaali- ja terveyssektorille sekä sille elätettävien ja elättäjien väliselle jakolaskun lopputulokselle. Se hoitopaikka kun on oikeasti pois joltakulta suomalaiselta tarvitsevalta.
  
  18. marraskuuta 2008 19:29:25

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Venäläisten siirtolaisten mukanaan tuoma vanhus on aito rasite"

Ja venäläisen väestönosan (suuri) kasvu noin muutenkin uhka kansalliselle turvallisuudelle (jos nyt sitä ei suoralta kädeltä käydä kolonisaatioksi tituleeraamaan).
  
  18. marraskuuta 2008 19:34:59

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : M: aivan - tuossa onkin yksi tällainen kaksipiippuinen juttu kun tänne haalitaan näitä "työperäisiä" tai muita varsinaisia. Jos paikkakunnalle ei ole jäänyt ketään nuorempaa sukulaista niin jäävät mummot heitteille. Jää Suomeenkin - naapurissa oli yksi mummo jonka kaikki lapset oli Ruotsissa ja joku juoppo jossain keskisuomessa. Sentään täällä hommat toimi mutta niitä on mummoja tääläkin mökeissään. Sitten käy niinkuin tälle yhdelle mummolla Dubaissa. Ei ole rahkeita kellään auttaa.
  
  18. marraskuuta 2008 19:36:36

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Soinivaara Suomenkuvalehdessä: "Yksi vihreitä uhkaavista skenaaroista onkin rajautuminen naisten puolueeksi".

Soinivaara tosin unohtaa että vihreät on myös narsistien, homojen, maahanmuuttajien ja halpoja moraali pisteitä keräävien vapaamatkustajien suosikkipuolue.

Ja sellaisten luonnonsuojelijoiden puolue jotka eivät tajua, että vihreät kannattavat väestön kasvua, talouskasvua ja rannikon pilaamista tuulivoimalla. Ainoa mitä vihreät tekevät luonnon puolesta on se, että he kannattavat viljan polttamista autojen tankeissa sen sijaan että se annettaisiin köyhille - eräänlainen ratkaisu väestön kasvuun sekin !  
  18. marraskuuta 2008 19:51:44

Nimi : äänestäjä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Sanokaa nyt, oliko se az vai vihreä?
  
  18. marraskuuta 2008 19:56:35

Nimi : Tyyppi
  
Viesti : Vihreätkö homojen puolue? No, se on kyllä varsin kauheaa. Kuka ties mitä seuraavaksi, varmaan ateistien tai joidenkin muiden moraalisesti epäilyttävien ja pahojen ihmisryhmien.
  
  18. marraskuuta 2008 20:03:01

Nimi : Jukka
  
Viesti : En minä niin sanonut että siinä on pahaa että vihreät ovat homojen puolue. Tieto on muutenkin Vihreän Langan viimeisestä numerossa jossa todettiin että heteromiehet ovat lähtemässä vihreistä.
  
  18. marraskuuta 2008 20:08:19

Nimi : urogallus
  
Viesti : Jukka:"vihreät on myös narsistien, homojen, maahanmuuttajien ja halpoja moraali pisteitä keräävien vapaamatkustajien suosikkipuolue.
"

No jaa. Homomiehiä taitaa löytyä kaikkien puolueiden äänestäjistä KD:tä lukuunottamatta. Persujen äänestäjiäkin taitaa olla aika vähän. Lesbot ovat minun tuntemukseni mukaan selvästi vasureihin ja vihreisiin painottunut ryhmä.

Narsismi on muotisana. Mikäli ymmärrän oikein, niin tarkoitat arvonarsismia; sitä, että MAAILMAN velvollisuus on rahoittaa MINUN moraalini. Näitä on kaikissa puolueissa, painopisteen ollessa vasemmistopuolueissa, vihreissä - ja persuissa! Unohdettu kansa ja silleen...

Mamut taitavat niin meillä kuin muuallakin olla kantaväestöä passiivisempia poliittisesti. En osaa sanoa, missä mamujen äänten painopiste on. Persut tod.näk. saavat aika vähän heidän ääniään, kun taas vihreät, vasurit ja oikeistoliberaalit ovat hyvin edustettuina.

Tämä rutkutus siksi, että poliittisen vastustajan näkeminen vihertilhikukkahattupiipertäjän pilakuvana ei auta meitä. Vastapuoli on pitkään katsonut meitä vääristävän peilin kautta. Ei ihme, että he ovat nyt voimattomia.

Mekään emme ole immuuneja tällaiselle ylimielisyydelle, eikä meillä ole tässä vaiheessa siihen varaa.
  
  18. marraskuuta 2008 20:10:41

Nimi : Jukka
  
Viesti : Yleistin siis samalla lailla kuin JP Roos. Se että joku äänestää vihreitä korreloi positiivisesti sen kanssa että henkilö on nainen tai homo ja negatiivisesti sen kanssa että henkilö on heteromies.

Siis on kyseessä tilastollinen ilmiö.

Tieto oli tosiaan Vihreästä Langasta.
  
  18. marraskuuta 2008 20:15:02

Nimi : Lagopus
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Yhdyn Jukan arvioon siitä, että vihreillä on äänestäjinään paljon halpoja moraalipisteitä kerääviä vapaamatkustajia.

Siis näitä reettarätyjä, jotka lentävät thaimaahan vaikka tietävät sen olevan väärin. Mutta kun äänestää vihreitä, omatunto ei ihan niin pahasti kolkuta...
  
  18. marraskuuta 2008 20:20:46

Nimi : Jukka
  
Viesti : Olen todellakin sitä mieltä että moraalisia irtopisteitä saa helposti kun esiintyy vihreänä.

Itse luontoihmisenä olen täysin kysiintynyt siihen että vihreät tuovat tänne maahanmuuttajia ja tällä lailla pahentavat väestön kasvua esimerkiksi Afrikassa. Siitä huolimatta he esiintyvät luontoihmisinä.
  
  18. marraskuuta 2008 20:21:17

Nimi : MJ
Kotisivu : BNP membership list leaks online
  
Viesti : Jokos täällä oli maninintaa BNP:n jäsenlistojen vuotamisesta nettiin?

http://www.theregister.co.uk/2008/11/18/bnp_loses_list/

Sisun listoja venaillessa.
  
  18. marraskuuta 2008 20:22:16

Nimi : Jukka
  
Viesti : Myönnän, Urogallus, että tekstini vaikutti ylimieliseltä. Tuon narsistin olisi voinut jättää pois mutta se nyt liittyi tiettyyn henk.koht. kyrsiintymiseen.

Mutta muu mitä sanoin oli minusta mitattavissa olevaa faktaa.
  
  18. marraskuuta 2008 20:27:16

Nimi : rähmis
  
Viesti : Onneksi näin ei ole Suomessa.

Vai mitä, Ville Hoikkala?
  
  18. marraskuuta 2008 20:28:16

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Joku nuivisteista on mennyt mainostamaan Mestaria MR-sivustolle. Kuka tunnustaa?
  
  18. marraskuuta 2008 20:39:19

Nimi : Laphroaig
  
Viesti : "Itse olen vakaasti 16 vuotiaan Lagavulinin linjalla."

Mutta minne jäi Laphroaig 10 vuotias, maailman ryhdikkäin viski, siis koko maailman!? Ei Lagavulin 16-vuotiaskaan huonoa ole.

Laphroaig 10-vuotias vain on parempaa, ja jostain syystä myös halvempaa!
  
  18. marraskuuta 2008 20:48:08

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : " Joku nuivisteista on mennyt mainostamaan Mestaria MR-sivustolle."

Mikä ihmeen MR sivusto ?
Linkkiä peliin, ja onko siellä vielä lisää mainostilaa Mestarille ??
  
  18. marraskuuta 2008 21:18:42

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Joko täällä oli Vesa Puurosen mielipidekirjoitus päivän Pravdassa? Epäonnistunut monikulttuurisuus on väärää monikulttuurisuutta, oikea monikulttuurisuus on aivan eri asia?

Monikulttuurisuudesta on olemassa kaksi pääversiota. Ensimmäistä voi kutsua säilyttäväksi monikulttuurisuudeksi. Sen lähtökohta on, että jokaisen kulttuurin tulee sallia noudattaa omia tapojaan, kuten Bahaaldin totesi. Tämä monikulttuurisuuden versio voi johtaa onnettomiin seurauksiin, kuten kunniamurhiin ja pahoinpitelyihin.

Säilyttävä monikulttuurisuus ei kuitenkaan ole monikulttuurisuuden ainoa eikä nykyään myöskään hallitseva tulkinta. Hallitseva tulkintaa on kansainvälisessä keskustelussa kutsuttu liberaaliksi monikulttuurisuudeksi. Suomeksi sen sisällön tavoittaa käsite "kehittävä monikulttuurisuus".
  
  18. marraskuuta 2008 21:21:18

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mikä ihmeen MR sivusto ?"

Hän ken mainosti, tietää.

"Linkkiä peliin, ja onko siellä vielä lisää mainostilaa Mestarille ??"

Kyseessä on kansainvälisempi, lähinnä Anglo-Saksinen, väärien mielipiteiden palsta. Ei niinkään oikea paikka nostaa esiin suomalaista maahanmuuttokriitikkoa.
  
  18. marraskuuta 2008 21:24:55

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "kehittävä monikulttuurisuus"

Ei juma, ne keksii näitä selitteleviä orwellisismejä lennossa! Rikastavan monikulttuurisuuden aika meni jo... odotellaan "ylentävää" tai "kohottavaa" monikulttuurisuutta.

Standing by in co-ordinates ZULU-FOXTROT-SIERRA-KILO-ALFA. OVER.
  
  18. marraskuuta 2008 21:37:25

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Jaaha, huomasin juuri Wikipediaa selaillessa, että Suomen BKT asukasta kohti taitaa olla suurempi kuin perusteellisesti rikastetun Ruotsin: Luvut vuodelta 2006, onkohan uudempia lukemia jostakin saatavissa?

(Suomi Euroissa , Ruotsi USD, tietenkin tuolloin valuuttakurssien ero ei ollut niin suuri kuin nykyisin.)

Suomi :
BKT (2006)
per asukas 31 866 € (sijalla 12)Ruotsi:
BKT (2006)
– per asukas 34 735 USD

  
  18. marraskuuta 2008 21:39:50

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Vai että hyökkäyskoiria. Pilalle lellitty chihuahua täyttää määritelmän.
  
  18. marraskuuta 2008 21:42:44

Nimi : jeremies
  
Viesti : Tuosta Ruotsin ja Suomen taloustilanteesta kertoo myös työttömyysluvut.

Hesarinkin mukaan Ruotsin työttömyys kasvaa.

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Ruotsi+pelk%C3%A4%C3%A4+ty%C3%B6tt%C3%B6myyden+rev%C3%A4ht%C3%A4v%C3%A4n+l%C3%A4hivuosina/1135241181046

Ruotsin työttömyysaste on hyvinkin pian ellei ole jo ensimmäistä kertaa ilmeisesti koskaan suurempi kuin Suomen.

Nyt kävi näin.
  
  18. marraskuuta 2008 21:42:56

Nimi : Timo
  
Viesti : Väriviinaa phyi oksennus. Oikea suomalainen juo vain kirkasta viinaa, ja kaljaa.
  
  18. marraskuuta 2008 21:43:24

Nimi : reino
  
Viesti : jahas, jahas, kaikenlaista kivaa aktiviteettia pukkaa vielä tässä ennen joulua.

No olisiko se Tallinnan risteilyn päivämäärä esim. 13.12. tienoilla vai seuraava viikonloppu? Otetaanko oikein yö Tallinnassa ja jalalla koreasti, vai pistetäänkö aluksi varmuuden vuoksi vain päiväristeily keulaportti auki?

Ostoslistalla ainakin VAT69, Lagavullinia 16-kesäiselle ja kaikenlaisia siiselöityjä tuotteita. Yleisömenestys tulee olemaan valtaisa, koska likat uhosivat lähtevänsä. No niin, milloin mennään ja kuka on mukana?
  
  18. marraskuuta 2008 21:45:25


guestbook © freebok.net