Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97126-97150

Nimi : Patteri-Petteri
Kotisivu : Patteri-Petterin Pohdintoja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kaikki osapuolet vaativat kuumana käyvältä poliittiselta keskustelulta asiallisuutta. Monet keskustelijat astuvat kuitenkin jatkuvasti samaan kuoppaan, joka kerta toisensa jälkeen tuhoaa keskustelun mielekkyyden. Tässä omia ajatuksiani tästä eniten asiallista keskustelua tukahduttavasta ongelmasta.

http://patteri-petteri.blogspot.com/
  
  18. marraskuuta 2008 17:35:56

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hmm, kysymys on vähän laaja. Netissä on ihan sikana koira-asiaa, tietysti.

Tässä linkissä:
http://www.iltasanomat.fi/hauvakone/
ei niinkään kannata tuijottaa vastauksiin kuin siihen, millaisia kysymyksiä koiraa hankkivan kannattaa ajatella.

Tärkeintä on miettiä tarkkaan, millaisen koiran haluaa ja sitten ottaa selvää, minkä rotuinen koira olisi sopiva. Ja myös, mitä se sitten jokapäiväisessä elämässä merkitsee.

Mutta tämä ei ole mikään varsinainen koirapalsta, joten jos haluat rotusuosituksia multa, niin kerro vähän lisää sähköpostilla: lotta.roti@kolumbus.fi
  
  18. marraskuuta 2008 17:37:34

Nimi : M.
  
Viesti : Median vallasta:

http://www.howobamagotelected.com/

Lyhyesti: Obaman kannattajilta kysytään mitä mieltä he ovat eräistä tunnetuista amerikkalaisista demokraattipoliitikoista (Nancy Pelosi, Harry Reid). Kukaan ei osaa sanoa heistä mitään, ei edes heidän puoluettaan. Kaikki tietävät kuitenkin paljonko Sarah Palinin kampaus maksoi.

Tästä voi varmasti oppia jotain.
  
  18. marraskuuta 2008 17:40:59

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "- Tietäskö kukaan jotain somalialaista nettisivua, johon sen vois laittaa. Hillitsis niiden intoa tulla tänne sorrettaviksi;)"

Kukkahattujen ikuiset itkuvirret suomalaisten rasistisuudesta ja kaikinpuolisesta kauheudesta pitäisi kääntää somaliaksi ja painaa lehtolehdille ja levittää joka paikkaan Somaliassa.

Itse asiassa muuten Finnjetiä ei olisi kannattanut lähettää romutettavaksi jonnekin Intiaan tms. romutustelakalle, koska siitä olisi voinut päästä eroon ilmaiseksikin jättämällä se ajelehtimaan Somalian vesille. :) Jos ne suomalaisten kauheasta rasismista kertovat somaliankieliset tiedotteet olisi jätetty Finjetiin, niin siinähän olisi lyöty kaksi (pers)kärpästä yhdellä iskulla!
  
  18. marraskuuta 2008 17:47:53

Nimi : Paul R
  
Viesti : http://en.wikipedia.org/wiki/Fila_Brasileiro

"Few Filas will attack for no reason, but none will be friendly with strangers."

"Filas love and bond strongly with their immediate families with an extreme loyalty and protectiveness. They live to protect their loved ones, including children and other pets. They do not readily accept strangers and need an extended introduction period to warm up to others they do not know. Some will never warm up to any stranger. Some bloodlines have less temperament than others and might accept a stranger if introduced properly by the owner, but it should never be assumed that every Fila can be trained to accept strangers. They are known to play very well with children and take a great deal of "abuse" from them, as long as they are family."
  
  18. marraskuuta 2008 17:52:39

Nimi : Mo
  
Viesti : Hehe luulin tota fila brasileiroa joksikin brasilialaiseksi katujengiksi :) nimi tulee siitä että jengiläiset käyttävät filan urheiluvermeitä
  
  18. marraskuuta 2008 18:07:34

Nimi : Villea
  
Viesti : Lotta Roti, kiitos tuosta, taas hommat etenee. Saatan lähettääkin kysymyksiä, joten beware :)
  
  18. marraskuuta 2008 18:09:25

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kukas muuten tuntee Suuren Saatanan ympäristöliikettä? Kuka siellä edustaa asiallista, ei-hamppu-puunhalaus-vihreyttä?"

No ei niinkään liike kuin kahden hengen lanseeraama ekologinen näkökulma/lähestymistapa teollisuuteen:

Cradle to Cradle.

http://www.mcdonough.com/cradle_to_cradle.htm

Dokumentti:
http://video.google.com/videoplay?docid=-3058533428492266222&q=documentary&ei=3hGRSLitCY3gjAKT7YXKCA
  
  18. marraskuuta 2008 18:12:01

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : EU-parlamentaarikko Korhola toteaa Suomen Kuvalehdessä, että Suomi hätäilee EU:n energiapäätösten toteutuksessa. Suomi on mallioppilas (lue typerä mielistelijä).

"Suomi on varsinainen hosupelle... Siinä missä jäsenmaat heräävät hypen jälkeiseen krapulaan, Suomi jumittuu komission versioon ... Vihreiden ajama tuulivoiman 17-kertainen lisääminen on suuri virhe ja siitä tulee ... suuri rasite. ... Raha otetaan kotitalouksilta ja teollisuudelta. Bioenergian talousseuraukset ovat vielä vakavammat...

Tutkijat varoittavat [uusiutuvien energialähteiden 20 prosentin kasvutavoitteiden] johtavan metsien ylihakkuisiin ... Tuhoamme ainutlaatiisen rannikkoluontomme ... meluavalla ... tuulivoimalla."

Suomen hallitus haluaa siis olla EU:n perseennuolija jolle kaikki nauravat. Tämä ei ole varmasti ainoa asia jossa Suomi näin toimii. Myls maahanmuutossa, sensuurissa yms. hallitus haluaisi toteuttaa EU:n kyykytyssääntöjä.  
  18. marraskuuta 2008 18:15:08

Nimi : laiva on lastattu
  
Viesti : "...siitä olisi voinut päästä eroon ilmaiseksikin jättämällä se ajelehtimaan Somalian vesille"

Huhhuh.. Olisivat sitten voineetkin järjestää ns. "harvinaisen hyväkuntoisella romulla" työperäisiä elämysmatkoja eurooppaan. Liput vain yhteen suuntaan. Odotan innolla minne ensimmäinen öljytankkerillinen tätä mustaa kultaa oikein rantautuukaan.
  
  18. marraskuuta 2008 18:21:12

Nimi : far angst
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti :

Jotain mätää on Hölmölandian maassa; 80-vuotias sairas nainen kyllä saadaan häädettyä, vaikka on tullut omillaan toimeen. Samaan aikaan vieraita sosiaalipummeja ei saada karkotettua vaikka jo ovat moninkertaisia rikoksenuusijoita.
Taitaa olla väärän värinen inkeriläismummoparka?
  
  18. marraskuuta 2008 18:32:32

Nimi : Terveisiä Oulusta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sydämeni särkyy tämän venäläismummon karkotuspäätöksestä. Tuskin tuo mummo on tehnyt kenellekään mitään pahaa ja kulutkin oleskelusta on maksanut hänen sukulaisensa. Kirkko piilotteli taannoin jotain musliminaista suojissaan karkottamisen estämiseksi. Missä kirkon apu nyt viipyy?
  
  18. marraskuuta 2008 18:46:59

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei kirkolla ole mitään velvollisuuksia tai edes mahdollisuutta auttaa jokaista karkoitusuhan alla olevaa.Hyvä kuitenkin että edes osaa auttavat joten mikset itse majoita venäläismummoa kotiisi?
  
  18. marraskuuta 2008 18:58:37

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : No eikö mummon tytätr ole juuri häntä kotiinsa majoittanut? Eihän tuossa ole kysymyksessä että mummo olisi kadulla. Majoita itse Miina Äkkijyrkkä kotiisi. Se mummohan *on* kohta kadulla. Ehminensä.
  
  18. marraskuuta 2008 19:00:34

Nimi : Toni H.
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Sama rikkinäinen levy pyörii taas

Pakko vaihtaa aihetta, kun Virheet De Rödan rikosilmoitusuhkailut ja samalla naurunalaiseksi joutuminen alkaa olla jo käsitelty. NL:ssä oltiin sentään kekseliäitä, siellä ihmiset oikeasti saatiin kiintiöittäin tuomioille rikoksista, joita silloisten lakien mukaan ei edes ollut.

Johanna Korhonen taas uutisissa, tällä kertaa rasismipuheiden vuoksi, ja vielä sopeutumishaasteellisten ylimmän ystävän Suurpään kanssa. Mitä rasistista siinä on, että valkoinen suomalainen johtaja antaa kenkää valkoiselle suomalaiselle alaiselle epäpätevyyden vuoksi? Se ei mene minun kaaliin, mutta se menee, että Korhonen vain kaivaa omaa kuoppaansa. Miten rekrytoija voi uskaltaa enää palkata vähemmistöihin kuuluvia, päteviäkään sellaisia, jos mielessä kummittelee koko ajan ajatukset syrjintäkortin esille vetämisestä. On se vaan mukavaa, että rasismin käsite on taas saanut uuden merkityksen, edellinen Kauhajoen ampujahörhöön liittyvä alkaa jo unohtua ihmisten mielistä.

P.S. Tietääkö joku kuka on tuo mystinen "Ilkka Luoma" jonka elämäntehtävänä tuntuu olevan pitkien keskustelunavausten kirjoittaminen. On mahdotonta kuvitella että yksi ihminen voisi olla niin järkyttävän ison tekstimassan takana.
  
  18. marraskuuta 2008 19:01:30

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Avoimempaa maahanmuuttopolitiikkaa niin ketään ei karkoiteta,mutta itsehän ajatte rajat kiinni politiikkaa.Sitä saa mitä tilaa.
  
  18. marraskuuta 2008 19:02:44

Nimi : Uskollisuus on Kunniamme
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti :
En tiedä onko tämä liikkunut täälä jo mutta varoiksi uusiksi ja lukekaas tämä viimeiseen lauseeseen saakka... ;)

Kerrankin asiaa..

#########################
Mies villiintyi Suomessa
28.10.2008 8:11
KYSYMYS Olen ymmälläni muslimimiesten suhteen (omakin lehmä on ojassa). Kotimaassaan he ovat kilttejä, mutta Suomessa he villiintyvät. On useita suhteita yhtä aikaa tai peräjälkeen riippumatta siitä, ovatko he naimisissa vai eivät. Näissä tapauksissa siis suomalainen vaimo seuraa tilannetta. Heillä on myös naispuolisia ystäviä, vaikka sekään ei ole heidän kulttuurissaan oikein. Mihin häviää uskonto ja naisen kunnioitus? Kulttuurisokillakaan ei voi kaikkea selittää, vai voiko?
Bonta
Sofia: Kaikki muslimimiehet eivät käyttäydy kuvailemallasi tavalla villisti. Elämäntavat ovat yksilöllisiä. Useimmille nykyihmisille uskonto on enemmänkin kulttuuria kuin syvällistä uskomista korkeampiin voimiin. Kun ympäristö ja olosuhteet muuttuvat, alkaa sopeutuminen uuteen kulttuuriin. Miehelle, joka on tullut maasta, jossa naisia ei näe julkisesti paljaina eikä heidän kanssaan voi seurustella kahdenkesken, on aikamoinen kokemus nähdä skandinaavista menoa. Naiset eivät vain pukeudu niukasti vaan he myös tyrkyttävät itseään ja pyytävät seksiä eksoottisen näköisiltä miehiltä. Monille on taatusti vaikeaa pysytellä yksiavioisena, kun tarjontaa on kuin rokkistaralla. Onnellisinta olisikin asua muslimimiehen omassa kotimaassa.


http://www.iltalehti.fi/sofiansohva/200810288473305_ss.shtml
  
  18. marraskuuta 2008 19:03:08

Nimi : Mikael
  
Viesti : "Täällä varmaan tiedetään: olen ajatellut hankkia hyökkäyskoiran. Ongelmani on lähinnä se, että koska olen selkävammainen, en juurikaan voi juosta tai kävellä. Joten koiran pitäisi juosta yksikseen. Tai vaihtoehtoisesti luistella kanssani jäällä. (tai olla laiska liikkumaan :)"

Mitähän toi hyökkäyskoira tarkoittaa kenties ajavia koiria,bullterrieri tyyppisiä vai mitä ihmettä.

Koirat on aika huonoja luistelemaan,liukkaalla jäällä juostessa ja liukastuessa loukkaavat helposti raajansa,murtumat,venähdykset ja revähtymät ovat melko varmoja siinä hommassa joten siihen hommaan varovaisuutta sitten.
  
  18. marraskuuta 2008 19:06:27

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Se on kumma kun mies kirjoittaa asiaa, niin [link=http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Poliisi+kirjoitti+vetoomuksen+Suomen+romaneille/1135229616103]ämmät kuten Brax ja Viljanen ei kuuntele. vaan jatkaa baabatuubaa...
  
  18. marraskuuta 2008 19:08:48

Nimi : M
  
Viesti : Lasketaanpa. Tuo 80-kymppinen venäläisnainen sairastaa sellaisia sairauksia, jotka todennäköisesti tekevät hänestä 24h hoidettavan hyvin pian. Hoitopäivä esimerkiksi terveyskeskuksen vuodeosastolla maksaa yli satasen eli 36500 vuodessa. Vanha ihminen voi hyvinkin olla pari kolme vuotta vuoteenomana.

Täällä Kaakkois-Suomessa jotkin venäläiset matkustavat isovanhempiensa kanssa, ja "unohtavat" heidät sairastumistapauksissa täkäläisten viranomaisten huolehdittaviksi.

Arvatkaapa, kuka maksaa? Ei taatusti se vanhuksen omainen, joka kertoo medialle, että itse hoidan ja itse maksan ja oleskelulupa pitäisi saada. Lehdessä ei koskaan lue, että oleskeluluvan myötä syntyy kunnalle vastuu vanhuksen hoidosta.
  
  18. marraskuuta 2008 19:17:30

Nimi : Lukija Vantaalta
  
Viesti : Tuo Johanna Korhonen on julkisuudenkipeä katkera narttu, joka etsii jokaiselle vastoinkäymiselleen syitä syrjinnästä. Julistautuminen valtakunnansyrjityksi ja palstoilla keikkuminen työkkärireissuista uutisoimalla kertoo kaiken kyseisen henkilön luonteesta. Aivan oikein että sai kenkää ja varmasti Alman hallituksessa on huokaistu syvään ja todettu että päätös oli oikea, vaikka se hoidettiinkin huonosti pois päiväjärjestyksestä.

Miksi nuo kitkerimmät valittajat seksuaalivähemmistöjen kohdalla on aina lesboja? Miksi homot ei valita? Ai niin mutta trendihomothan ajelee katumaastureilla ja elää kulutushysterian huipulla eikä niitä kiinnosta valittaminen vaan elämästä nauttiminen. Mies on mies eikä kitise vaikka olisi homokin.

Mitä venäläiseen mummoon tulee, niin mummohan on tietysti vääränvärinen ja vääräuskoinenkin vielä. Muslimiksi kääntyminen ratkaisee karkotusuhan välittömästi, koska satutäti Mielikit ja Virheet De Rödä tykkää niistä.
  
  18. marraskuuta 2008 19:17:59

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Se on kumma kun mies kirjoittaa asiaa, niin ämmät kuten Brax ja Viljanen ei kuuntele. vaan jatkaa baabatuubaa...

2.otto
  
  18. marraskuuta 2008 19:18:22

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Pirjo klikkaappa tästä
  
  18. marraskuuta 2008 19:20:46

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : No, M tässä on sitten se kysymys, että jos k.o. tytär & perhe valitsee joko mummon tai Suomen, niin pitkässä juoksussa onko siitä hyötyä vai haittaa. Tietenkin EU:n sisällä voitaisiin alkaa ulkoistamaan... mummot vaikka Espanjaan, pakolaiskeskukset Kreikkaan ja vankilat... hrm.. olikos se Venäjä EU:ssa vielä...
  
  18. marraskuuta 2008 19:24:55

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "...sisäministeriössä, josta tulee vuodenvaihteessa syrjintäasioiden superministeriö"

Woah tähän on netsien vastattava vaihtamalla salaisen tukikohdan salainen koodinimi johonkin Super-alkuiseen! Ehdotuksia?
  
  18. marraskuuta 2008 19:25:05


guestbook © freebok.net