Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97026-97050

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Mutta eihän tämä tällainen pilailu ole rakentavaa vaan pikemminkin ilkeää.

Kusipäätoimittajille pitääkin olla niin ilkeä että ne älyävät vaihtaa alaa.
  
  18. marraskuuta 2008 14:13:48

Nimi : Villea
  
Viesti : Teille laulufanaatikoille löytyy tommonen: http://wiki.rihmasto.fi/index.php?title=Saunalaulut

Vaikkakin se on saunalaulut otsikolla, niin tunnistin lauluja omasta sitsi-historiasta.
  
  18. marraskuuta 2008 14:15:09

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Kansanhajanaisuus hajasijoitti mun aivot, otsalohko on perseessä.
  
  18. marraskuuta 2008 14:22:06

Nimi : ElinaElina
Kotisivu : nälkäkorpi
  
Viesti : Johannes Nälkäkorven parhain ???

"Iivana Hullu-Uho teki murhan. Kaksi ja puoli vuotta myöhemmin murha paljastui, ja poliisi tuli hakemaan Iivana Hullu-Uhon. Koska Iivana Hullu-Uho oli juuri päässyt Pershikiän kunnan terveyslautakunnan puheenjohtajaksi, hän oli tunnettu mies, ja Helsingin Sanomat teki asiasta jutun ja tiedusteli Iivana Hullu-Uhon omaa kantaa asiaan.

“Kyse on poliittisesta ajojahdista. Tein sen murhan jo kaksi ja puoli vuotta sitten, eikä kukaan välittänyt asiasta silloin. Kysykää mieluummin niiden motiiveja, jotka minut ilmiantoivat juuri kun olin päässyt Pershikiän terveyslautakuntaan. Herää tiettyjä ajatuksia, kun juuri nyt asia otetaan puheeksi.”
(Luonnollisesti tämä on vain fiktiivinen tarina, jolla ei ole mitään yhteyttä eikä yhtäläisyyttä todellisiin henkilöihin eikä tapahtumiin. Ja vaikka olisikin, kyseessä on yksittäistapaus, jota ei saa yleistää. Kenenkään mieleen ei tulisikaan, että monikulttuurikriitikot halveksisivat lakia tai haluaisivat omille sankareilleen erioikeuden rikkoa lakia. Tai että heidän mielestään olisi poliittista ajojahtia, kun heidän sankarinsa tekemät rikokset otetaan esille.)"
  
  18. marraskuuta 2008 14:22:22

Nimi : dothefake
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : En ole ehtinyt lukemaan kaikkia kirjoituksia, joten on mahdollista, että joku muukin on tullut saman tulokseen Vihreät naiset-jupakassa.

Voisiko olla mahdollista, ettei olekaan tapahtunut rikosta, kun nimikettä ei tunnu löytyvän. Toinen iloinen asia on se, että jos Vihreät ovat suurennuslasilla lukeneet kaikki Jussin kirjoitukset eivätkä ole löytäneet kuin rikoksen, jolla ei ole nimikettä, niin asiat ovat aika hyvin. Vihreät Naiset nettisivulla on Tiedote-osiossa kirjoituksia, joista yhtäkään ei ole kommentoitu. Mm. aiheesta löytyy tiedote, muttei kommentteja.
  
  18. marraskuuta 2008 14:22:26

Nimi : Mika
Kotisivu : http://tinyurl.com/65hmqv
  
Viesti : Ritva Viljasen ristiriitaisia lausuntoja Infopankin tiedotustilaisuudessa 14.11.2008:

”Suomi on joka päivä eilistä päivää monikulttuurisempi. Maahanmuutto monimuotoistuu. Kun meille aiemmin tultiin lähinnä humanitaarisista syistä ja perhesyistä, tullaan Suomeen nyt ennen kaikkea työhön ja opiskelemaan.”

”Maahanmuutto tuo uudenlaisia paineita palvelujärjestelmäämme. Millä tavoin maahanmuuttaja löytää etsimänsä ja tarvitsemansa tiedon tai palvelun, jos kielitaito ei riitä eikä tuttavaverkostoa ole?”
”Jos syrjäytyy tiedosta, syrjäytyy myös yhteiskunnasta. Suomi on ollut ylpeä korkeasta ihmisten tiedon tasosta ja koulutuksesta ja on kaikkien kannalta tärkeätä, että tieto suomalaisen yhteiskunnan keskeisistä kysymyksistä välittyy myös maahanmuuttajille. Kohdennetun tiedon avulla voidaan poistaa esteitä sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan.”

Mihinkähän työhon tai opiskelupaikkaan esim. ne viime kuussa maahan tulleet yli 300 somalia ovat tulleet? Jos Suomeen nykyään tullaan pääasiassa työhön tai opiskelemaan, niin miksi julkiset palvelut ovat mamuille niin tärkeitä? Uskomatonta paskaa...
  
  18. marraskuuta 2008 14:25:48

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ja vaikka olisikin, kyseessä on yksittäistapaus, jota ei saa yleistää. Kenenkään mieleen ei tulisikaan, että monikulttuurikriitikot halveksisivat lakia tai haluaisivat omille sankareilleen erioikeuden rikkoa lakia. Tai että heidän mielestään olisi poliittista ajojahtia, kun heidän sankarinsa tekemät rikokset otetaan esille.)"

- Tulihan se sieltä;) Eli Perustuslain takaama mielipiteensä ilmaiseminen on kirjoittajan mielestä rikos.
  
  18. marraskuuta 2008 14:27:56

Nimi : Mikael
  
Viesti : Viherhipit ovat keksineet jopa kidutta lehmiä kokeillaan jossa yrittävät tehdä lehmille kengurutyyppistä vatsaa koska lehmien pierut tuhoaa kuulemma maapallon ja ovat jopa kehitelleet pierunkerääjä tankit lehmien selkiin jotta "vaaralliset" lehmien pierut saadaa kerättyä talteen,et sellaisia tohtori Frankensteinejä ne on.

Koiria eikä näköjään muutakaan lihansyöjiä saisi antaa viherhipeille lemmikeiksi ollenkaan kidutettaksi koekaniineiksi stana.
Ehkä pandakarhut ja laiskiaiset olisivat viherhipeille sopivia lemmikkejä jos kanit eivät natsaa.

Jaa et Halla-aho ei muka syökään lapsia,epäilen hölynpölyksi kaikki netsit syö naapurien lapsia aamupaloiksi ja vihaa kaikkia muitakin ihmisiä,erityisesti viherhippejä joita halutaan itkettää pelkkää ilkeyttään päivästä toiseen,mitään inhimmillisyyden merkkejä ei netseistä löydy,niin pahoja olemme kun koirillekin halutaan lihaa tarjota.

Ja sit netsi laulu soimaan

"........Cause I´m a killer
I would love to make you cry
Bring Me Everyone I need to hurt someone......."
  
  18. marraskuuta 2008 14:28:40

Nimi : liisa
  
Viesti : Viherpiiperöpersujen luontosuhteessa voisi korostua se, että ihminen on osa luontoa. Tärkeä osa. Ihmistä ei saa jättää ja muuta luontoa pelastaa. Tämähän on kyllä sisäänrakennettuna siihen "pieni ihminen"-teemaan. Pappamopolla ajelu kylänraittia pitkin töhin on vanhan hyvä imago - mitäs sitä uusimaan, paitsi uudempi naama mopon päälle.

Koko kaupunkilaisvihreiden ympäristösuojelu "luonnonsäästämisineen" (voisi välillä säästää ihmistäkin) esimerkiksi haja-asutusalueiden fosforipäästöjen karsimisessa, pakottamalla böndet uusimaan viemäräeitään, on ihmisen kidutusta. Vaan eikun kaikki junaradan varsien sillipurkkeihin asumaan a la "vihreä" Vapaavuori.
  
  18. marraskuuta 2008 14:30:32

Nimi : f
  
Viesti : Käväisin tsekkaamassa "Kansanhajanaisuus"-blogin. Siis KUKA sinne kirjoittelee ja mistä mielisairaalasta????

Panu Höglundia (sisäisten ristiriitojen repimä egomaanikko) ja Niemeläähän on veikkailtu Kansanhajanaisuuden ja Nälkäkorven etc. ulostajiksi. Ainakin Panun sanoin hän on avustanut Niemelää jossain nettihankkeessa Hyvän puolesta Pahaa vastaan tai jotain sinnepäin.
  
  18. marraskuuta 2008 14:35:15

Nimi : reino
  
Viesti : Se on ihan tunnettu fakta, että Tohtori Viha syö lapsia.

Kirjoittihan Helsingin yliopiston professori Jeja-Pekka Rooskin Uuden Suomen blogissaan, että maahanmuuttokriitikot syövät lapsia busseissa. Ja bussissa syöminen on tietekin vakava rikos, joten nyt Suomi tarvitsee vähintään 1,8 miljoonaa huippuosaajaa Afrikasta heti.

Onko Kliinikko enää laudalla lainkaan? Hukkasin sun meiliosoitteen. Heitätkö meilillä.

Ja viinan hintakin taas nousee. Se on Tallinnan reissu edessä. :)
  
  18. marraskuuta 2008 14:46:30

Nimi : P
  
Viesti : Liian hapokasta Soininvaaralle kommentiksi uusimpaan. Totuus sattuu.“vaikka lukijoita onkin pari tuhatta vuorokaudessa. Tämän jälkeen blogilla on ollut noin 6000 vierailua ja sitä on siteerattu vaikka missä ja aika paljon on tullut kommentteja. Jos olisin tämän arvannut, olisin pysynyt tosikkomaisempana”

Hyvä Osmo Soininvaara. Teillä on vielä opittavaa internetjulkisuuden hankkimisessa. Jos teidän internetpeittonne on 2000 - 6000 henkeä vuorokaudessa, niin Vihreän puolueen aktiivisesti viimeaikoina mainostamalla Halla-ahon Scriptalla evästeelle yksilöityjä kävijöitä oli toissaviikolla n. 25 000 vuorokaudessa. Näin Halla-aho kertoi asiaa kysyneelle vieraskirjassaan, enkä näe syytä hänen valehdella asiassa. Hänhän nousi valtuuston ääriharavaksi ilman kallista kampanjaa tunemattomuudesta juuri internetin välityksellä.

Vihreän puolueen käynnistämä kamppanja - “Teemme rikosilmoituksen - emme tosin tiedä mistä, mutta etsimme sopivan rikkomuksen” on kasvattanut kävijämäärää aika mukavasti ainakin google trendsin mukaan.

Aikaisempi linja, jossa Halla-ahon olemassa olemisesta yritettiin vaieta oli mm. vihreiden kannalta järkevämpi. Nyt mitä enemmän hyökkäilette Halla-ahoa vastaan, sen enemmän ihmisiä käy hänen sivuillaan ja osa jää kiinni hänen ääriharavaansa.

Käytännössä olette nostaneet Halla-ahon valtakunnan julkisuuteen. Iltasanomien toimittaja Ukkola oli perustellut laajaa juttuaan viikonlopun lehteen Halla-ahosta perusteella - Halla-aho on “valtakunnan politiikassa mukana”. Minä kun vasta luulin hänen tulleen valituksi vasta Helsingin kaupungin valtuustoon? Hänen medianäkyvyytensä on tosiaan valtakunnallista luokkaa!

Eput aikoinaan lauloivat tästä ilmiöstä. “Mitä enemmän rienaatte minua, sitä enemmän lapsenne rakastaa minua” .

Internet on pistänyt mediakentän ja eräät perinteiset puolueet sekaisin. Ei ihme, että sitä halutaan sensuroida, kuten viime aikoina julkisuuteen annetuista lausunnoista ilmenee.

  
  18. marraskuuta 2008 14:49:36

Nimi : JP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Elekee hyvät immeiset kirjotelko vihreille tuollaisia juttuja kun P yllä. Meinaan, että hyvä jos perustetaan SA(Slavistin Avustajat) joukot, mutta vielä parempi jos voidaan olla kotona juomassa kahvia, ja vihreät riehuvat netissä kampanjoimassa Jussin eteen.
  
  18. marraskuuta 2008 14:54:35

Nimi : P
  
Viesti : Lukaisin tuossa päivän Pravdan yleisonosaston.

Ystävämme Puuronen Kuopiosta siellä sössötti "konservatiivisen ja liberaalisen monikulturismin eroista".

Oli vastaavinaan siihen taannoiseen mamun kirjoitukseen, joka arvosteli monikulturismia yksilön oikeuksien viemisestä vähemmistöiltä.

Aika höttöä oli mielestäni. Tuntui, että keksi koko monikultturismin metajaon ihan tuota kirjoitusta varten. Tyyliin Neuvostoliitossa harjoitettu ja sen kaatumiseeen johtanut sosialismi ei olut "oikeaa sosialismia"..

Joku jolla on sekä pravda, että skanneri voisi skannata tuotoksen näkyville. Kiinnostaisi varmaan muitakin?
  
  18. marraskuuta 2008 14:54:49

Nimi : P
  
Viesti : Havaintonne on oikea. "Johannes Nälkäkorpi" kaipaa lepoa Lapinlahden suljetulla osastolla. On teksti sen verran sekaisen ajatuksenjuoksun aikaansaamaa.
  
  18. marraskuuta 2008 15:00:26

Nimi : Anonyymi netsi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tästä tuli jo vähän kuin blogikirjoitus, mutta minkäs teen, kun en blogia omista. :/

---

Muutamia ideoita nuivasta ympäristöajattelusta

1. Vihreät ovat etääntyneet konkreettisesta ympäristönsuojelusta ja liihottelevat maailmanparannusutopistisissa stratosfääreissään. Siispä nuiva ekoliike voisi alleviivata kannattavansa konkreettisia toimia ympäristöasioissa, joihin voi oikeasti vaikuttaa.

2. Edellisen johdannaisena Vihreät ajavat kehitysmaiden väestön massamuuttoa länsimaihin. Ympäristöaatetta ei taustalla ole pätkääkään, lähinnä jonkinlaista utopistista sosialismia. Vastaisku: Netsien on alleviivattava, että maahanmuutto kolmannesta maailmasta kasvattaa entisestään länsimaiden ympäristötaakkaa (tai ekologista jalanjälkeä, sopivan termin voi valita vihreästä jargonista).

3. Lisävesivoiman vastustaminen on perinteinen vihreä elementti, ja nuivisteillekin käyttökelpoinen. Vesivoima toimii nykymerkityksessään säätövoimana, kun sähkönkulutuksen noustessa tai laskiessa on helpompaa availla voimaloiden luukkuja kuin alasajaa/käynnistää hiilivoimala. Hyötyä lisävesivoimasta tulisi lähinnä vesivoimayhtiölle. Eli nuivasti Lapin soiden puolesta.

4. Sähköntuotanto koostuu myös siitä perusvoimasta, jota jauhavat hiili- ja ydinvoimalat aivan eri kokoluokassa kuin vaikka vesivoima. Vihreät vastustavat perinteisesti molempia (ilmeisesti olisi parempi siirtyä sähköttömään aikaan kokonaan?). Nuiva ekoliike on kuitenkin ensimmäisen pykälänsä mukaisesti realistinen, ja olettaa, ettei perusvoimasta voida luopua. Siispä on valittava, ja valinta on helppo. Ydinvoiman kannatuksen voi markkinoida vaatimuksena *vastuullisesta* ydinvoimasta, johon kuuluu mm. ydinjätteen luotettava ja kotimainen loppusijoittaminen. Saasteettomuutta ja tehokkuutta ei voi alleviivata kylliksi.

5. Joukkoliikenteen kannattaminen on myös tyypillinen vihreä teesi, jota perinteisesti on ajettu vastustamalla yksityisautoilua. Nuivihreä ymmärtää, että vaatimus autoilun karsimisesta karkoittaa autoilijaäänestäjät. Sensijaan vaatimus joukkoliikenteen lisäämisestä ei tallaa autoilijan varpaille niin pahasti. Sanat "lisää" ja "enemmän" assosioituvat useimpien mielissä toivottavaan edistykseen. Siispä lisää kiskoliikennettä hyödyntävää kaavoitusta, raitiovaunut takaisin Turkuun ja ratikkaverkko muihinkin suuriin kaupunkeihin jne. Pikaraitiotie taisi olla se nykyinen iskusana.

---

Tiivistelmä: hahmotelmia nuivihreiksi iskulauseiksi

Ei utopistiselle maailmanparannukselle - konkreettisia ympäristötekoja asioissa, joihin on mahdollista vaikuttaa!

Maahanmuutto kehitysmaista kasvattaa ekologista jalanjälkeämme - haluatko sitä?

Ei turhalle lisävesivoimalle!

Ydinvoiman on oltava kotimaista, vastuullista ja luotettavaa - ydinjätteen loppusijoituksesta on huolehdittava!

Pikaraitiotiet suuriin kaupunkeihin - kestävää kehitystä kaavoitukseen!

---

Ja nuiva motiivimme lyhyesti:

Arbuusi on kuorittava!
  
  18. marraskuuta 2008 15:00:35

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Oliko tämä jo täällä?

Nainen löytyi hukkuneena vesisäiliöstä

ÄETSÄ. Yli 70-vuotias nainen löytyi hukkuneena omakotitalon vesisäiliöstä Äetsän Kiikassa Pirkanmaalla.

Nainen löydettiin maanantaina aamupäivällä vesisäiliöstä, joka sijaitsee omakotitalon alakerrassa. Poliisi ei tarkentanut, millainen kyseinen säiliö on.

Poliisi tutkii tapahtunutta. Mitään rikokseen viittaavaa ei asiassa ole tullut esiin.
STT


Hmmfh?

(Enää ei ehdi selaamaan kaikkeja viimeisen puolen tunnin aikana kirjoitettua. Täällä on nykyään aivan toisenlainen trafiikki kuin ennen vaaleja... ;) )
  
  18. marraskuuta 2008 15:02:25

Nimi : Oula Lintula
Kotisivu : Tilitystä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Sujuvaa liikennettä kaupunkikeskustojen ohi tukevat liikenneratkaisut ja turvalliset liikenneväylät (= moottoritiet) kaupunkikeskustojen välillä ovat myös nuivihreitä ratkaisuja:

1) vähemmän ruuhkia on vähemmän päästöjä;

2) vähemmän onnettomuuksia on vähemmän ympäristövahinkoja;

3) keskustojen viihtyvyys paranee, kun läpikulkuliikenne ohjataan niiden ohi.
  
  18. marraskuuta 2008 15:06:34

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tiivistelmä: hahmotelmia nuivihreiksi iskulauseiksi

Ei utopistiselle maailmanparannukselle - konkreettisia ympäristötekoja asioissa, joihin on mahdollista vaikuttaa!

Maahanmuutto kehitysmaista kasvattaa ekologista jalanjälkeämme - haluatko sitä?

Ei turhalle lisävesivoimalle!

Ydinvoiman on oltava kotimaista, vastuullista ja luotettavaa - ydinjätteen loppusijoituksesta on huolehdittava!

Pikaraitiotiet suuriin kaupunkeihin - kestävää kehitystä kaavoitukseen!"

- Toi nuivihreä oli hyvä uusiosana;) Mutta vakavasti puhuen kirjoitat asiaa. Virheet - De Röda, ovat kokonaan irtaantuneet oikeasta luonnonsuojelusta.
  
  18. marraskuuta 2008 15:07:18

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mukavampi on toki laiskanpulskean ukon olla kahvilla kuin meuhkata myrskyosastoissa, näillä keleillä varsinkin.
Pieniä tekoja, kahvipöydästä se alkaa. Olisiko näin toimiville hyvä nimi vaikka Arjen Sankarit...?

Tähän väliin voisi tarjoilla pienensisäpiiriviskin.
  
  18. marraskuuta 2008 15:12:25

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vitsi vitsinä, mutta persujen linja voisi olla: Hyvin hoidetut maatiaiskissat ja luomuhäkeissä pomppivat kanit kuuluvat Suomen luontoon.

Vihreitä vastaan voisi hyökätä linjalla: Vihreät kaasuttavat kaneja betonimetropoleissaan ;)
  
  18. marraskuuta 2008 15:13:09

Nimi : P
  
Viesti : Kun tässä laskeskelee, että yksilöityjä kävijöitä Scriptassa on pyörinyt viimeaikoina noin 25 000 /vrk. Riittää, että Jussin ääriharavaan tarttuu 10% kävijöistä.

Se tekee teoriassa 2500 halla-ahoistia lisää per päivä.

Todellisuudessa lie useampi yksilö käy perättäisinä päivinä täällä, jolloin luku tuskin on noin suuri, mutta oletettavsti äänestysuskollisuus vaan paranee.

Aika Pandoran-lippaan Vinat avasivat.

Jokos se rikosilmoitus on toimitettu poliisille?
  
  18. marraskuuta 2008 15:14:36

Nimi : M
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Homma on todellakin ja aikuisen oikeesti vahvassa nousussa :-)

http://www.google.com/trends?q=Halla-aho
  
  18. marraskuuta 2008 15:14:38

Nimi : P
  
Viesti : "

Tähän väliin voisi tarjoilla pienensisäpiiriviskin."

Varovaisuutta. Tiedät sitten ketä syyttää, kun Alkon hallintoneuvosto poistaa VAT69:n valikoimasta.

Jos Salmiakkikossu voitiin vetää pois poliittisista syistä, niin varmasti netsismiä edistävä viski lähtee ja heti.

Sen jälkeen nuivien on haettava joumansa Tallinnasta :(
  
  18. marraskuuta 2008 15:17:12

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Anonyymi netsi: hienoja pointteja ja ohjelmahan alkaa olla siinä. Saako tuon tekstin kopioida omaan blogiini talteen?

Sinne voisi lisätä vielä muutamia minun mielestäni oleellisia pointteja, esim:
Pakollinen luonnossa vietetty viikko yläasteen 8. luokalle.
Pienet vesivoimalaitokset alas ja taimenet takaisin koskeen.
Metsänomistajille kunnon korvaukset metsien vapaaehtoisesta suojelusta.
Vahinkoeläimien (en tarkoita siis missään tapauksessa Vihreiden jäseniä, vaan minkkejä ja supeja) tapporaha.
Jne…
  
  18. marraskuuta 2008 15:17:49


guestbook © freebok.net