Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 97001-97025

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Korppoossa osataan hyvät käytöstavat, ja tokan rivin poika nyökyttelee pipo päässä...

Maken yritys on aika luova. Tohtori Viha ei ole tarpeeksi venäläis- ja virolaisvastainen! Onko hän siis Ryssäläinen Taho (TM)! Uskottavuus -> murskattu!

Tohon oikeestaan mitään tarvitsisi kommentoida, mutta lue nyt tarkemmin. On siellä suura tai kaksi kaalisopan ja mahorkan maastakin. Vai etkö löydä ilman tutkintapyyntöharkintaa? ; )

Rajanaapurimaiden väestön liike on luonnollista ja työperäistä sanan todellisessa merkityksessä. Heitä ei ole tänne tunkemassa joukoittain tekaistuilla verukkeilla, eikä heitä varsinkaan olla hankkimassa tänne sukukunnittain vasiten elämään toisten kustannuksella, työllistymättömiksi diversiteetin toteemeiksi. Eikä heillä ole tukenaan natiivien hyysäysorganisaatiota joka ajaisi heidän etuaan vaikka viimeiseen veronmaksajaan. Itä- ja virolaisrikollisuuteen taas ei suhtauduta hyysäten ja selitellen. Virolainen rikollinen tai liiga on virolainen Hesarissakin - myös jos tekijät ovatkin itse asiassa etnisiä venäläisiä.

Virolaiset lentojätkät ovat sitäpaitsi jo pakanneet laukkunsa kun lama iski. Etkö ole seurannut uutisia? Ja heillä on samat oikeudet EU-kansalaisina kuin suomalaisillakin, oli EU sitten saatanasta tai ei.

Suomen ensimmäinen työperäinen mokumoka oli Mauno Koiviston Junailema "paluumuuttaja"-farssi. Ei tullut työvoimapulaa silloinkaan, mutta tuli toiskulttuurista ummikkoporukkaa leveämmän leivän perässä. Syrjäytyivät heroiinikoukkuun ennen kuin ehtivät sanoa vot, liebuska. Venäläiset isompana joukkona tulevat tarvitsemaan tulkkeja ja muita tukipalveluita aina, ja toisen polven integraatiomotivaatio on huono. Sikäli Make voi osua maaliin että tästä porukasta saatamme hyvinkin joutua lukemaan Johtajan päiväkäskyistä. Aika näyttää.

Ulkovenäläisten käyttö Kremlin lyömäaseena onkin jo selitetty.

Kaiken kaikkiaan laajamittainen työperäinenkin maahanmuutto yli kieli- ja kulttuurirajojen on aivan saatanan paska ajatus nykymaailmassa. Caveat: tähän ei sisälly asiantuntijoiden ja ammattilaisten vaihto eikä normaali, integroituneiden talouksien välinen liike. Kansainvälisyys ei ole monikulttuurin synonyymi.
  
  18. marraskuuta 2008 12:30:54

Nimi : Ojanperä
Kotisivu : Blogini
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kirjoitin pari kommenttia blogiini menneen viikonlopun iltapäivälehdistä. Voitte vain kuvitella hämmästystäni, kun MOLEMMISTA lehdistä löytyi nuivismia vastustavia artikkeleita.
  
  18. marraskuuta 2008 12:32:13

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : acc: ’Vihreät De grönä lienevät kaupunkilaistyttöjä, jotka yrittävät kasvattaa koiristaan vegaaneja. http://www.vihrealanka.fi/teemat/mita-ruuaksi-vegaanin-lemmikille’

Kyllä ihmiset ovat nyrjähtäneitä, voi taivas. Yritetään muuttaa sudesta vegaani. …toisen koiran vatsa ei sietänyt tärkeitä proteiininlähteitä, eli palkokasveja, ja toinen sai jatkuvan korvatulehduksen viljasta…

Tuohan on eläinrääkkäystä.

Tinden: ’Kannatan muuten sitä linjaa, jotta perussuomalaiset alkavat pitämään ääntä luonnosta. Eli jonkinlainen perussuomalaisten alajaosto. Ihan uutta kansallista (luonto)puoluetta tuskin kannattaisi perustaa.’

Komppaan tätä. Hommaa voisi vetää vaikka Erkki Lampenin tyyppinen henkilö. Minä voin tulla pitämään pöllönpönttöjen ja minkinloukkujen tekokursseja Kuusiluodolle.

Siihen siiseliin liittyen, minulla on vanha yritelmä asiasta: http://tinyurl.com/5pre9r.
  
  18. marraskuuta 2008 12:33:27

Nimi : P
  
Viesti : http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Vantaan+poliisi+ep%C3%A4ilee+hiv-tartuntansa+salannutta+rikoksista/1135241191962]Olisikos rikastus?

Uutisessa puhutaan vain "miehestä". Jos olisi normisuomijuntti, mainittaisiin vähän muutakin.

Vantaan poliisi epäilee hiv-tartuntansa salannutta rikoksista

Julkaistu: 8:51

helsingin sanomat

Vantaan poliisi epäilee hi-virusta kantavaa miestä törkeistä pahoinpitelyjen yrityksistä. Mies ei poliisin mukaan kertonut tartunnastaan naisystävilleen. Asiasta kertoi Iltalehti.

Tapaus tuli tutkintaan noin kuukausi sitten, kun kaksi miehen entistä naisystävää teki miehestä tutkintapyynnön poliisille. He olivat tuolloin saaneet tietää ex-kumppaninsa mahdollisesta hiv-tartunnasta.

Mies kiisti aluksi kuulusteluissa, että hän olisi hiv-positiivinen, mutta myönsi asian myöhemmin. Poliisin mukaan mies ei kertonut, miksi hän salasi tartuntansa naisilta. Hän oli saanut tietää hiv-tartunnastaan muutamia vuosia aiemmin.

Poliisin mukaan tutkintapyynnön tehneet naiset eivät ainakaan ensimmäisten tutkimustulosten mukaan ole saaneet tartuntaa. Poliisi epäilee, että miehellä on ollut tutkintapyynnön tehneiden naisten lisäksi kolmas naisystävä.

Tutkinnassa ei ole tullut ilmi, että mies olisi pyrkinyt tietoisesti tartuttamaan hi-viruksen kumppaneihinsa.

"Mistään sellaisesta ei ole kyse", rikoskomisario Juha Juurinen sanoi Iltalehdelle.
  
  18. marraskuuta 2008 12:33:53

Nimi : ocean
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Vihreät: ”Tiedän useita kasvissyöjäkoiria ja yhden vegaaninkin. Se onnistuu kyllä, mutta tarkkana pitää olla, ja antaa koiralle kuitenkin aitoja luita hampaiden kunnossa pysymisen ja koiran aktivoinnin takia.” (SICK, SICK ... SICK!!!)

Onko vihreät löytäneet jonkin koiraeläimien alalajin, joka on kehittynyt syömään kasviksia? Jos koiralle annetaan kaksi lautasta joissa toisessa on puuroa ja toisessa kylkifileetä, niin ei kukaan täysijärkinen ala väittämään että koiraeläimiin kuuluvan lajin edusta söisi mielummin puuron kun fileen. Tässä jälleen yksi esimerkki siitä miten vieraantuneita todellisuudesta jotkut voivat olla. Se että koiralle ei anneta muuta ravintoa kun puuroa ei tarkoita, että koira olisi vegaani!!!

Tässä tulee taas mieleen että joillekin vihreille on ilmeisesti ihan sama mitä seurauksia omalla vihreällä moraalisäteilyllä on ympäristölle.
  
  18. marraskuuta 2008 12:34:52

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nykyään Koivulan koirat saavat myös luita ja raakaa lihaa, eli ovat niin sanotulla BARF-raakaruokadieetillä. Kasvisravinnosta omistajien piti luopua, koska toisen koiran vatsa ei sietänyt tärkeitä proteiininlähteitä, eli palkokasveja, ja toinen sai jatkuvan korvatulehduksen viljasta. Moni koira on viljalle allerginen. Ilman näitä ongelmia kasvissyönti olisi toiminut."

- Ilman sitä pientä ongelmaa, että koira on luonnostaan lihansyöjä, kasvissyönti olisi onnistunut;)

JEESUS, mitä idiootteja!!!
  
  18. marraskuuta 2008 12:46:32

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Maamme tarvitsee kultamunaisia kiintiöhomoja

Niillähän on jo patsaat Tampereen hämeensillala...
  
  18. marraskuuta 2008 12:53:39

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Mitä teen: kalastelen tutkintapyyntöharkintaa

Harras toiveeni on että vegaanikoiran omistaja saa sairaskohtauksen lukitussa asunnossa ja joutuu rääkkäämänsä koiran syömäksi.
  
  18. marraskuuta 2008 12:58:10

Nimi : Kalle
  
Viesti : heh... jos on korrektiusfasistit vetäneet herneen nokkaansa tuosta sörnai gushasta, niin mitäköhän he sanovat ns. teekkarihymnistä, joka ainakin Otaniemen teekkareilla on tapana laulaa bileissä aina tasan keskiyöllä.

Teekkarihymni

Yö kuin sielu neekerin on pimiä,
takajoukko nukkuu vain, nukkuu vain.
Tarhapöllön ääni kimiä,
kuuluu pappilasta päin, kuuluu päin.
Ja taas ja siis ja
yks, kaks, kolme, neljä, viis.
  
  18. marraskuuta 2008 12:59:29

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pahinta on, että monet tampiot altistavat koirien lisäksi lapsensakin luonnottomalle ruokavaliolle, kerpele.

Vaikka koiraihminen olenkin, on silti mukava huomata kissojen tyypillinen tapa hoitaa asiat itselleen mieluisaan lopputulokseen.

Muslims 0-Lions6

  
  18. marraskuuta 2008 12:59:55

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : "BARF-raakaruokadieetillä"

I agree with the acronym.
  
  18. marraskuuta 2008 13:00:06

Nimi : Pekko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vihreät maailmansyleilijät voisivat antaa koiriensa ihan itse päättää haluavatko ne mielummin syödä epäeettisesti tuotettua lihaa kuin puuroa. Vai olivatko nuo sitä, mieltä, että koira on epäeettinen eläin kun syö lihaa. Naurettavaltahan se kuulostaa, mutta noiden vihreiden logiikan kanssa ei milloinkaan olla täysin varma.
  
  18. marraskuuta 2008 13:01:09

Nimi : reino
  
Viesti : Ilman sitä pientä ongelmaa, että koira on luonnostaan lihansyöjä, kasvissyönti olisi onnistunut;)

Mulle tulee jotenkin tosta mieleen tämä ihanan monikulttuurikokeilu, mutta en vain osaa muotoilla sanoiksi.

Vähän kuin vanha äetsäläinen vitsi mustalaisen hevosesta, että juuri kun se oppi olemaan syömättä niin se kuoli.

Mutta onneksi meillä on nyt Persujen viherpiipertäjäosasto (PS-piiperöt) perustettuna ja ensimmäisen kurssin aihekin on jo sovittuna. Saavun paikalle!

Tuo opettajien monikulttuuripöppö ei vaikuta mitenkään täysin järjettömältä, ainakaan noiden Annan referoimien esimerkkien pohjalta. Sehän on jo hyvä lähtökohta, että hyväksytään me-ajattelu, kunhan ihminen pystyy näkemään itsensä myös sen ryhmän ulkopuolisena (ja ymmärtämään, että kaikki muut eivät tähän pysty). Mutta toisaalta tuossa tuli esille juuri niitä syitä, joiden takia minun mielestäni kenenkään ei pitäisi tulla Suomeen muodostaakseen täällä vähemmistöjä tai kansanryhmiä, vaan ainoastaan yksilönä, joka on kiinnostunut suomalaisesta kulttuurista ja haluaa sopeutua ja sulautua siihen. Sitä omaa, upeaa kratzenialaista kulttuuria voi sitten ylläpitää vaikkapa siellä kotona Kratzeniassa.
  
  18. marraskuuta 2008 13:02:09

Nimi : P
  
Viesti : Kävi mielessä teekkarijäynä. Mitäspäs jos ottaisi jonkin Iltapulun toimittajaan yhteyttä ja esittäytyisi
syväkurkuksi kääntyneeksi "netsiksi".

Kertoilisi sitten münchausen-malliin anonyymisti tarinoita. Sitten vain odotettaisiin iltapulun "paljastuksia". ;) Voisi olla hillitöntä. Ukkolan esimerkki osoittaa, että kaikki menee läpi. Jos vuotaisi "tiedon", että Halla-aho "syö lapsia" - varmaan seuraavana päivänä olisi lööpissä.

hätä suvaitsevaistolla on hirmuinen.
  
  18. marraskuuta 2008 13:03:45

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Kertoilisi sitten münchausen-malliin anonyymisti tarinoita. Sitten vain odotettaisiin iltapulun "paljastuksia". ;) Voisi olla hillitöntä. Ukkolan esimerkki osoittaa, että kaikki menee läpi. Jos vuotaisi "tiedon", että Halla-aho "syö lapsia" - varmaan seuraavana päivänä olisi lööpissä."

- Netsien salaiset tukikohdat Antarktiksella ja Kuun pimeällä puolella täytyy muistaa mainita;)
  
  18. marraskuuta 2008 13:19:02

Nimi : VanDerVaart
Kotisivu : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1617307
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1617307

Joukkoraiskauksen tuomiot puolittuivat. Tahtooko tämä nyt sanoa, että se ensimmäinenkin suomalaisten tekemä joukkoraiskaus on nyt kumottu oikeuden päätöksellä?
  
  18. marraskuuta 2008 13:27:21

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Halla-aho "syö lapsia"

Boiled Baby: serves four
4oz plain flour, 2oz suet, lots of nutmeg, 1/4 tsp cinnamon, a handful of lexia raisins, enough milk to bind. Mix the lot and put it in a pudding bowl. Put a cloth over the top and tie it tightly with string around the lip of the bowl. Boil for two hours.
  
  18. marraskuuta 2008 13:32:30

Nimi : jmk
  
Viesti : Kertoilisi sitten münchausen-malliin anonyymisti tarinoita. Sitten vain odotettaisiin iltapulun "paljastuksia". ;)

"Haastattelu" kannattaa tietysti nauhoittaa itse ja julkaista. Juttu kannttaa suunnitella parhaiden pilapuheluperinteiden mukaisesti niin, että ensin heitetään kevyttä, melkein uskottavaa läppää, joka asteittain rankkenee, ja kuulija saa jännätä, missä (jos missään) vaiheessa iltsikan zurnalistilla alkaa leikata.

"Ööö... ei kai ne nyt sentään sellaista... hetkinen... onks tää nyt joku pila?"
  
  18. marraskuuta 2008 13:34:53

Nimi : tunkki
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : M-mmitä te meinaatte, niinku että Halla-ahoko ei oikeesti muka söiskään lapsia? Kai tuo jätkät on julmaa pilaa, tai sitten H-a:n uskottavuus murskautui! H^^
  
  18. marraskuuta 2008 13:43:53

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Haastattelu" kannattaa tietysti nauhoittaa itse ja julkaista. Juttu kannttaa suunnitella parhaiden pilapuheluperinteiden mukaisesti niin, että ensin heitetään kevyttä, melkein uskottavaa läppää, joka asteittain rankkenee, ja kuulija saa jännätä, missä (jos missään) vaiheessa iltsikan zurnalistilla alkaa leikata.

On kaksi vaihtoehtoa. Pilan voi äänittää tai jopa videoida ja sitten julkistaa netissä. Toinen vaihtoehto on, että pila on onnistunut vasta sitten, kun se on painettu lehteen. Pilan kohteeksi ei kannattane armeliaisuussyistä valita ihan rivitoimittajaa vaan joku supermokuttajatoimittaja, jonka uskottavuus murenisi pilan johdosta kertaheitolla.

Mutta eihän tämä tällainen pilailu ole rakentavaa vaan pikemminkin ilkeää. Eli kannattaisiko jättää tekemättä.
  
  18. marraskuuta 2008 13:51:38

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Ööö... ei kai ne nyt sentään sellaista... hetkinen... onks tää nyt joku pila?"

- Meinaaks sää tosissas et ne "Abend Scheissessa" tajuais ton pilaks? ;)
  
  18. marraskuuta 2008 13:52:44

Nimi : reino
  
Viesti : Rauhoittukaas nyt taas kaikki! Totta kai Tohtori Viha syö lapsia.

Tuo pesäpalloilevien han-suomalaisten oikeusjutussa tapahtunut rikosnimikkeen muutos tarkoittaa tosiaan sitä, että joukkoraiskaavat han-suomalaisetkin ovat edelleen myytti, jos sotien jälkeistä aikaa tarkastellaan. Toki meidän tulee silti kantaa syyllisyyttä hakkapeliittojen teoista.

Eli minun ymmärtääkseni:
- Aina jos panet alaikäistä, kyseessä on lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, vaikka se alaikäinen kuinka huutaisi, että pane nyt mua jo vihdoinkin.
- Jos käyt siellä aitassa panemassa alaikäistä, joka on juotettu niin tolkuttomaan humalaan, että se ei enää tiedä, haluaako antaa yhdelle, kahdelle vai ei kenellekään, kyseessä on törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

En tiedä, miten paljon tuohon vaikutti se, että Itä-Suomen hovioikeus on tunnettu lievästä linjastaan seksuaalirikoksissa.

Perseestähän tuollainen toiminta joka tapauksessa on.
  
  18. marraskuuta 2008 13:55:59

Nimi : tapio
  
Viesti : Kun vihreät naiset pohtivat rikosilmoituksen aihetta, niin eikö tuo olisi hyvä, että Halla-aho syö vihreitä lapsia.
  
  18. marraskuuta 2008 13:57:54

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Tuo pesäpalloilevien han-suomalaisten oikeusjutussa tapahtunut rikosnimikkeen muutos tarkoittaa tosiaan sitä, että joukkoraiskaavat han-suomalaisetkin ovat edelleen myytti, jos sotien jälkeistä aikaa tarkastellaan. Toki meidän tulee silti kantaa syyllisyyttä hakkapeliittojen teoista."

- Siis eix niiqu (joukko)raiskaa(han) suomalisetkin(kaan)?
  
  18. marraskuuta 2008 14:08:09

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Käväisin tsekkaamassa "Kansanhajanaisuus"-blogin. Siis KUKA sinne kirjoittelee ja mistä mielisairaalasta???? Ei taida olla lääkitys kohdallaan, kun on noin infernaalisessa raivotilassa.Olin opiskeluaikoina yhden kesän mielisairaalassa hoitajana (ns. vipparina). Tuli heti mieleen ne suljetun osaston potilaiden kirjoittamat "paljastus"kirjeet presidentille, arkkipiispalle, paaaville ym., jotka he olivat jättäneet osaston kansliaan postitettaviksi. Eihän niitä tietenkään koskaan postitettu vaan liitettiin potilaskertomukseen.
  
  18. marraskuuta 2008 14:13:25


guestbook © freebok.net