Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 96951-96975

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Nyt näyttäisi kyllä siltä, että ollaan siirtymässä uuteen vaiheeseen maahanmuuttokriittisessä keskustelussa (kiitos Jussin ja muiden)

Aletaan olla siinä pisteessä että maahanmuuttokriittisiä mielipiteitä voi esittää leimautumatta hulluksi, täytyy myöntää, että tiukka linja puree..

Kunhan ihmiset ymmärtävät että emme suhtaudu poliittiseen yhteistyöhön samalla tavalla vaan kyseessä on tietoinen valinta, monikulttuurisuudesta keskusteltaessa tiukka linja on välttämätön, koska sellainen on monilla maahanmuuton puolustajillakin.
  
  18. marraskuuta 2008 10:00:57

Nimi : PK
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Olen sitä mieltä, että Jussin on VÄLITTÖMÄSTI SANOUDUTTAVA IRTI erään rotukiihkoilijan ja islamofobin viesteistä, mitä hän on tänne oksentanut! On olemassa ihan kunnollisiakin muslimeita ja mahdollisesti jopa kristittyjäkin.

Vaikuttaa siltä, että Rasisti on tehnyt vihreistä äänestäjistä itselleen HYDYLLISIÄ IDIOTTEJA! Varmaan harrastaa lisäksi ampumista, tai jotain MUUTA TAPPAMISEN SIMULOINTIA???

Suosittelen että tämä internetissä kiihkoaan levittävät "vihreät" kuulapäät tutustuisivat joskus maahanmuuttajiin, tai vaikka kävisivät syömässä nepalilaisessa ravintolassa.
  
  18. marraskuuta 2008 10:03:52

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jotenkin tätä viimeaikaista mediassa "keskustelua" seuraillessa on tullut mieleen takavuosien hypetaudin itämisaika ja sen puhkeaminen.
http://dagobah.biz/flash/mad_cow.swf
  
  18. marraskuuta 2008 10:10:16

Nimi : reino
  
Viesti : Minun mielestäni tässä viimeaikaisessa kohinassa ovat tietyt asiat, kuten raiskaukset ja somalit, korostuneet vähän tarpeettomankin paljon. Tämä johtuu tietysti pitkälti Vihreiden älämölöstä, koska ne ei vaan tajua. Sinänsä tällä ei ole mitään merkitystä, koska varsinainen keskustelu alkaa vasta joskus ensi vuonna ja sitä käydään aina eduskuntavaaleihin asti.

Somaleissa tietysti pitkälti kiteytyy kaikki se, mikä mamu- ja mokupolitiikassa on vialla. Mutta sen ylenpalttinen korostaminen on vähän kuin lapsen lyömistä, koska somalien toimintaa kaikkialla missä heitä on voisi luonnehtia lähinnä sanomalla, että no, eihän se nyt niin kovin vahvasti mennyt. Voisi sitä tietysti luonnehtia vähän karkeamminkin sanakääntein.

Itse en halua, että Suomessa suositaan ja suvaitaan minkään värisiä raiskaajia tai muita rikollisia. Edes kotimaisia. Järkevä ulkomaalaispolitiikka on yksi keino parantaa tilannetta. Samalla pitää kuitenkin myös jaksaa miettiä, miten estetään syrjäytymistä ja rikoskierrettä suomalaisten parissa. Osittain nämä asiat limittyvät toisiinsa. Jokaisen tänne tuotetun ulkomaisen syrjäytyjän hyysäämiseen käytetyt rahat ja resurssit ovat hyvin konkreettisesti pois syrjäytymisvaarassa olevilta suomalaisilta. Jokainen tänne tuotettu raivohullu lapsisotilas vie katuväkivallan raakuuden aivan uudelle tasolle, koska jengissä toimitaan aina sen hulluimman ja väkivaltaisimman mukaan.

Itse en myöskään halua mitään suuria muutoksia Suomen väestörakenteeseen. Korkeintaan ehkä paluuta itsenäisen Suomen tilanteeseen ennen EU:ta. Eli (nykytilanteesta katsoen) en halua mitään joukkokarkotuksia (tietysti ihmisten paluuta kotimaihinsa voi rahallisesti tukea), en halua heittää esim. suomenruotsalaisia polttouuniin (no Astridin ehkä voisi sellaisena soininvaaralaisena koepallona nakata uuniin <-- IS JA HESARI HUOM!!! TÄÄLTÄ LÖYTYY!!!!!HEI!). Mutta en halua myöskään Suomeen yhtään uutta vähemmistöä vaatimaan vähemmistöoikeuksia ja erityiskohtelua. En halua Suomeen 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa mistään maasta. En edes sitä puolta miljoonaa uutta. Vaikka tulijat olisivat kuinka neroja ja kuinka ahkeria ja ihan minkä värisiä tahansa. En vain halua.

Se on aivan sama, ovatko ne 1 800 000 tai 500 000 tulijaa itäsaksalaisia uusnatseja, texasilaisia punaniskoja, sveitsiläisiä käkikelloja vai islantilaisia voimamiehiä. Sellaisen ihmismäärän sulauttaminen suomalaiseen yhteiskuntaan 15 vuodessa ei onnistu, joten tuloksena olisi etnisesti jakautunut yhteiskunta, mikä ei ole hyvä asia.
  
  18. marraskuuta 2008 10:16:03

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Onko Niemelä tosiaan vain ylioppilas?" Pentti Linkola on päivitetty nykyaikaan! Eri teesit, lisää sivistyssanoja ja uudet meriitit. Vain kannattajat tosin puuttuvat. Ja taisivat jäädä puuttumaan tämän jälkeen. Eihän edes vihreät voi hengailla entisen razzenazzen kanssa, ex-kommarit olisi vielä ookoo, mutta ei razzenazzet.
  
  18. marraskuuta 2008 10:21:08

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "(no Astridin ehkä voisi sellaisena soininvaaralaisena koepallona nakata uuniin <-- IS JA HESARI HUOM!!! TÄÄLTÄ LÖYTYY!!!!!HEI!)."

-AAPUUVA! APUVA! APUVA! HAPPI LOPPUU, HÄVETTÄÄ! Halla-aholaiset haluavat "uunittaa" Astrid Thorsin! ;) Kyllä nyt saadaan taas otsikot!
  
  18. marraskuuta 2008 10:22:03

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : JT: "Eihän edes vihreät voi hengailla entisen razzenazzen kanssa, ex-kommarit olisi vielä ookoo, mutta ei razzenazzet."

Vihreät ovat ex-(tai nyx-)kommareja.
  
  18. marraskuuta 2008 10:24:48

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Dan, the War of the Blogs on se näkyvin osa "kamppailua" mutta pohjimmiltaan kyse ei ole kahden leirin välisestä kisasta. Pikemminkin niin että "ne" pitävät tärkeimpänä tavoitteenaan "meidän" vaientamista, mustamaalaamista ja jopa tuomitsemista. "Meidän" tavoitteemme on että asioista puhutaan. "Niiden" toiminta pelaa "meidän" pussiimme. "Ne" joutuvat Jussin ja muiden nuivien valtuustoehdokkaiden menestyksen vuoksi tekemään sen mitä ovat tähän asti onnistuneet välttelemään: myöntämään että eriäviä mielipiteitä on, ja noteeraamaan niiden esittäjät. Alkanut keskustelu yllätti "ne" housut nilkoissa, ja ainoa mihin "ne" pystyvät on valehtelu ja pilkka. Pandoran lipasta ei saa enää kiinni.

"Niiden" puolelta ei ole mitään merkittävää tulossa blogi- ja mielipiderintamalla. Päteviä argumentteja emme tule näkemään koska tyhjästä on paha nyhjäistä. Sen sijaan "niiden" soluttama virka- ja oikeuskoneisto tulee iskemään kovaa, kuten täällä on jo moneen kertaan ennustettu. Se ei tule olemaan kaunista. Tuomioita voi tulla. Poliittista vaikuttamista tullaan häiritsemään. Korkean profiilin nuivat saattavat vetää puoleensa antifa-tyyppistä rikollisuutta.

Joten mediasota jatkuu. Rintaman levetessä ja syvetessä ei kannata tuhlata resursseja yksittäisten paskanheittäjien pesäkkeisiin - vaikka toki kaikkein äänekkäimmät ja räikeimmät kusetukset pitää käydä paljastamassa ja naurunalaistamassa. Kriittisyyden levittämisessä parhaat aseet ovat totuus ja avoimuus. Linkkiä munille!

Tämä kamppailu ihmisten/äänestäjien sieluista ja mielipiteistä on hyvin merkillinen. Enemmistö kansasta on jo nuivaa! Heille pitää osoittaa kuinka päätöksenteko- ja toimeenpanokoneisto toimii heidän etujaan ja halujaan vastaan. TÄMÄ on se Homma, ja Homma on ennen kaikkea Jussin mutta myös muiden nuivien bloggarien ja aktiivisten keskustelijoiden ansiosta nousussa.

Tarkkailtavien listalla: ViNa-tyypin lokakampanjat, Ode-mallinen kampitus yhteisten asioiden hoitamisessa plus tietysti "koepallot", ja kaiken yllä käärmeen lailla hymyilevä ja päätään huojuttava Johanna, joka hampaat myrkkyä tihkuen vakuuttaa että keskustelussa kaikki kukat saavat kukkia - ja vääränlaiset kukat kerätään pois... (Mao Zedong)
  
  18. marraskuuta 2008 10:26:59

Nimi : P
  
Viesti : "- Joo. Ainoa hyväksyttävä toiseus on sitä Afrikasta ja lähi-idästä tulevaa toiseutta;)

Luulisi muuten SETA:laisten olevan hiukan huolissaan kehityksestä. Siinä vaiheessa kun Hesan seudulla on se 200 000 muslimia, he alkavat olla todellinen voimatekijä. Ja siihen joukkoon mahtuu jo varmasti radikaaleja fundamentalisteja.

Siinä vaiheessa homot alkavat saada kyytiä. Eivät nimittäin ole kauheasti fundamentalisti muslimien suosiossa;) Ja silloin kukaan ei enää uskalla puuttua gaybashingiin.

Maltilliset muslimit eivät uskalla vastustaa radikaaleja, etteivät itse joutuisi näiden hampaisiin ja suomalaiset taas pelkäävät rasistin leimaa."


Jep Alankomaissa vaietaan lisääntyneiden homojen hakkaamisen olevan musliminuorukaisten heiniä.

Suvaitsevaisuuden puolesta järjestetyssä hyväntekeväisyys muotinäytöksessä keskellä Amsterdamia Rembrantpleinillä homomalli repäistiin kymmennen musliminuorukaisen toimesta catwalkilta ja pistettiin kimpassa turpaan, niin että nenä murtui.

Sellaista on suvaitsevaisuuden ja monimuotoisuuden juhliminen uudessa muslimivoittoisessa Euroopassa.

Asiasta vaiettiin kuolemanhiljaisuudella valtamediassa.

Tuolla tapauksesta lisää http://www.gaypatriot.net/2008/06/05/gay-bashing-in-amsterdam-goes-unnoticed-in-us/

"Gay man bashed.

UPDATE – On Rembrandt Square in Amsterdam about ten young guys of immigrant background assaulted a participant of a gay fashion show on Queen’s Day. The victim got a broken nose.

The model participated in a fashion show that was precisely organized to promote tolerance towards homosexuals. When model Mike du Pree made his second round, he got dragged from the catwalk, indecently palpated and threatened with violence.

A second model, who came to help, got hit several times. The organization considers to officially report the incident to the police. The police has started an investigation.


Eli kun setankin tukeman "monimuotoisen monikulttuurin " hankkimisen nimissä Helsingissä on 200 - 250 000 mualimiperäistä mamua vuonna 2025, niin voipi olla että turvallisuussyistä Helsinki Pridea ei enää järjestetä ja DTM:n kulmalla liikkuvat saavat aika kevyesti pataansa "nuorisojoukoilta".

Sitä saa mitä tilaa. Toimitusta vaan ei saa sitten peruttua. Tätä kannattaisi sateenkaariväenkin miettiä.

Tuolla suvaitsevainen toimittaja polttaa hihansa näihin ihkuihin katukuvaan värisä tuoviin nuoriin A`damissa.

http://www.nisnews.nl/public/071108_1.htm

"Black TV Presenter Prefers "White Racists to Moroccan Scum"


THE HAGUE, 07/11/08 - TV presenter Prem Radhakishun, himself black and a strong advocate of multiculturalism, now feels safer in the proximity of white racists than among Moroccan teenagers. In an interview on Radio 1 yesterday, he expressed his frustration in a tirade.
Radio 1, Radhakishun said yesterday he has become "sick to death" of "all these Moroccan m*therf*ckers" that he says push him around. "Today I feel a lot safer among white Lonsdale racists" than among Moroccan teenagers. "I may snap soon (...) but if I bash that scum back I will be tried as a racist in a show trial," he fumed.


Monikulttuuri on kivaa. Säpinää ei ainakaan puutu. Tästä Aku-liina(t) tykkäävät!

http://www.nisnews.nl/public/071108_1.htm
  
  18. marraskuuta 2008 10:28:57

Nimi : Lagopus
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vielä muutama sana valehtelusta.

Eilen tänne linkitetyssä Jussin tekstissä "Terveisiä Lahdesta" kerrotaan nimimerkki Arto Munan tapaus. Mies peukaloi Wikipediaa ja syytti sitten alkuperäistä tekstiä lähteenään käyttänyttä Jussia väärän tiedon levittämisestä.

Yhteistä Soininvaaran "liioitteluun" on se, että miekkoset myöntävät vilpistelynsä vasta kun jäävät siitä kiinni.

Jussi oma suhtautuminen valehtelemiseen selviää samasta blogimerkinnästä. Suosittelen.

http://www.halla-aho.com/scripta/terveisia_lahdesta.html
  
  18. marraskuuta 2008 10:32:10

Nimi : Tinden
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tunnustan: en ole lukenut JKN (vai mikä se oli) tai sen Panun tekstejä (ainakaan tietoisesti). En ollut edes kuullut herroista mitään, vasta täällä.
En ole nähnyt sitä yle-ohjelmaa, jossa JKN vaahtoaa.

Kannatan muuten sitä linjaa, jotta perussuomalaiset alkavat pitämään ääntä luonnosta. Eli jonkinlainen perusuomalaisten alajaosto. Ihan uutta kansallista (luonto)puoluetta tuskin kannattaisi perustaa. Liikaa hajontaa, ja me tarvitsemme massojen ääniä. Sdp:tä ja vihreitä äänestäneitä.

Miten se oikeasti onnistuisi?

Pitäisikö olla Oikea Luonto Puolue?
  
  18. marraskuuta 2008 10:35:37

Nimi : P
  
Viesti : "Halla-aholaisten vaakunassa siiseli tietenkin kusee punavihreiden kannabisviljelmään ja popsii samalla kädessään pitelemäänsä pekoninakkia.

Vanha kansa tietää kertoa, että ne hyväntahtoisen näköiset siiselit ne kaikkein vaarallisimpia onkin."

Jep yöllä näin unen (siis netsitkin nukkuvat - sellaista koiranunta), jossa urnetsin henki esitteli minulle halla-aholaisuuden vaakunan.

Vaakunassa on vain sympaattinen siiseli, joka katsoo söpösti kohti ja pitelee sulkakynää - tuota miekkaakin mahtavampaa. Taustalla näkyy kasa kirjoituksia pergamentteinä.

Mitään militaristista vaakuna ei tarvitse.

Näin minua puhutteli urnetsin henki Valhallasta. Operaatio Valkyrian (hys hys)jälkeen tulee tarve uudelle hallinnolle vaakunasta. Siksi olisi hyvä ryhtyä jo nyt toimeen. ;)
  
  18. marraskuuta 2008 10:35:43

Nimi : ??
  
Viesti : JHa:
"Mielestäni "kritiikki" on sitä, että arvioidaan kriittisesti toisten sanomisia ja tekemisiä. Tämä on laadullisesti eri asia kuin se, että väitetään toisten sanoneen tai tehneen sellaista, mitä he eivät ole sanoneet tai tehneet."

- Tämän kun vielä saisit mahdutettua "maahanmuuttokritiikkiisi".
  
  18. marraskuuta 2008 10:40:24

Nimi : M.
  
Viesti : "- Tämän kun vielä saisit mahdutettua "maahanmuuttokritiikkiisi"."

Yhden rivin erikoispelle ?? iskee jälleen. Sen sijaan, että vain puhuisit muilta kopioitua paskaa, voisit esimerkiksi osoittaa, missä artikkelissa Halla-aho ei toimi ohjeensa mukaisesti.
  
  18. marraskuuta 2008 10:48:34

Nimi : Jouko
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Osmo Soininvaara pelkää että Helsingin uudessa valtuustossa tulee olemaan vaikeaa. Sitä saattaa olla muissakin kaupungeissa. Nyt olisi valtuustojen suvaitsijoiden aika osoittaa suvaitsevaisuuta välillä maanmiehiään kohtaan, jotka ovat eri mieltä tärkeistä asioista. Ennakkoluulot pois ja yhteistyöhön. Nyt pelkäävät että heidän "linnarauhansa" rikkoutuu. Mutta konsensuksen aika on ohi. Jostain sen muutoksen on alettava.
  
  18. marraskuuta 2008 10:48:34

Nimi : Terveisiä Oulusta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos minusta riippumatta kotimaani alkaa poliitikkojen tahdosta tulvia vieraita uskontoja ja etenkin islamia, olen pyrkinyt ottamaan selvää tuosta uskonnosta enemmän kuin yleissivistykseen kuuluu. Teologisen Instituutin sivuilla on useita julkaisuja, joista löysin sattumalta tällaisen artikkelin, jonka nimi on "Miten muslimien kuuluu kohdella toisinuskovia?". Sen luettuani tulin lievästi ilmaistuna surulliseksi, koska tiedän kuuluvani niihin "toisinuskoviin".

http://www.teolinst.fi/julkaisut/iustitia15/15_7.pdf
  
  18. marraskuuta 2008 10:48:48

Nimi : Junakohtaus
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Terveisiä Oulusta,

pidetään sitten mielessä, että STI on aika helkkarin pahojen hurupompeleiden kerho.

Tämä ei tietenkään välttämättä tee sitä eikä tätä linkittämällesi paperille, mutta pidetään silti mielessä.
  
  18. marraskuuta 2008 10:53:52

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : oha se
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Myyttinen Urnetsi lienee vieläkin kauempana historian alkuhämärissä, sillä jo aikana ennen Mosaicista www:tä silloisessa BBS-maailmassa oli havaittavissa protonetseilyä. Tuolloin teknisenä sanomanlevittäjinä oli QWK ja tiedostojako.
  
  18. marraskuuta 2008 10:53:59

Nimi : P
  
Viesti : Tuolloin teknisenä sanomanlevittäjinä oli QWK ja tiedostojako.


Näin Mosaicilla ensimmäisen www-kokemuksen saaneena, totean selkeästi koko tiedonsiirron ja www:n olevan sarvipään keksintöä. Onhan se mahdollistanut netsiyden ja pyhien monikulturismitotuuksien kyseenalaistamisen.


Kyllä molemmat tulisi kieltää.
  
  18. marraskuuta 2008 11:01:02

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : -AAPUUVA! APUVA! APUVA! HAPPI LOPPUU, HÄVETTÄÄ! Halla-aholaiset haluavat "uunittaa" Astrid Thorsin! ;) Kyllä nyt saadaan taas otsikot!

Polttouunin luukut kolisee jo siellä
klonk klonk klonk kolisee jo siellä
Päivystäjä on niin iloisella miellä
Pendolinolla Äetsään
  
  18. marraskuuta 2008 11:03:23

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : PUUMIS is back!
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Pitkän hiljaiselon jälkeen PUUMIS on palannut (älä ota toista ännää tosta pois).
  
  18. marraskuuta 2008 11:11:16

Nimi : Oula Lintula
Kotisivu : Sananvapauden puolesta ry
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ilmoitetaan, että Sananvapauden puolesta ry:n foorumi on avattu. Suora osoite on

http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/forum/

Tarkoituksena on paikka, jolla voidaan käydä suhteellisen vapaata korkeatasoista ja jäsenneltyä keskustelua asioista, jotka ovat erinäisistä syistä hankalia monessa muussa paikassa.

Katsotaan, miten toimii.
  
  18. marraskuuta 2008 11:13:20

Nimi : Terveisiä Oulusta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Junakohtaus kirjoitti:
"pidetään sitten mielessä, että STI on aika helkkarin pahojen hurupompeleiden kerho."

Tiedän kyllä, mikä STI on ja että siihen kuuluu useita eri yhdistyksiä. En edusta mitään niistä. Vaikka heillä on omat aatteensa, heillä on myös uskomustensa lisäksi tietoa ja kokemusta. Useat teologit ovat kielitaitoisia ja pystyvät suomentamaan vieraita tekstejä tarkasti. He myös ovat kuulemassa vieraiden uskontojen edustajia, kun eri uskonnot yrittävät käydä vuoropuhelua. Ulkopuolella olevat ovat vain niitä, jotka "nauttivat" vuoropuhelun tuloksista.
  
  18. marraskuuta 2008 11:14:22

Nimi : Make
  
Viesti : Mielestäni on silti turha vähätellä venäläisten ja virolaisten maahanmuuttajien aiheuttamia ongelmia Afrikasta tulleiden kustannuksella. Itänaapurit pyörittävät kuitenkin suurinta osaa huumebisneksestä ja ovat yliedustettuina rikostilastoissa. Kumma kun Halla-Aho ei ole maininnut näistä mitään...
  
  18. marraskuuta 2008 11:24:47

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Niiden" puolelta ei ole mitään merkittävää tulossa blogi- ja mielipiderintamalla. Päteviä argumentteja emme tule näkemään koska tyhjästä on paha nyhjäistä.

- Niinpä. Mokuttajien argumentit ovat tyhjää sanahelinää, joka ei ole millään lailla kiinni todellisessa maailmassa, jossa me tavalliset ihmiset joudumme elämään.

Sen sijaan "niiden" soluttama virka- ja oikeuskoneisto tulee iskemään kovaa, kuten täällä on jo moneen kertaan ennustettu. Se ei tule olemaan kaunista. Tuomioita voi tulla. Poliittista vaikuttamista tullaan häiritsemään.

- Onneksi en pelkää syyttömänä vankilaan joutumista. On siellä parempiakin miehiä syyttöminä istunut, kuten esim. presidentti Ryti.

Korkean profiilin nuivat saattavat vetää puoleensa antifa-tyyppistä rikollisuutta.

- Olen vähän huolissani Jussin turvallisuudesta. Itse osaan kyllä pitää puoleni, jos jotkut antifa pellet PLO-räteissään koettavat tulla nenille, mutta Jussilla ei liene sellaista koulutusta, että hän pystyisi tehokkaasti puolustautumaan kun hänet koetetaan vaientaa pysyvästi.

Joten mediasota jatkuu. Rintaman levetessä ja syvetessä ei kannata tuhlata resursseja yksittäisten paskanheittäjien pesäkkeisiin - vaikka toki kaikkein äänekkäimmät ja räikeimmät kusetukset pitää käydä paljastamassa ja naurunalaistamassa. Kriittisyyden levittämisessä parhaat aseet ovat totuus ja avoimuus. Linkkiä munille!

- Tosi kuin vesi. Totuuden julkituomista ne mokupellet eniten pelkäävätkin ja siksi koettavat pelotella meitä hiljaisiksi uhkailemalla oikeusjutuilla.

Tarkkailtavien listalla: ViNa-tyypin lokakampanjat, Ode-mallinen kampitus yhteisten asioiden hoitamisessa plus tietysti "koepallot", ja kaiken yllä käärmeen lailla hymyilevä ja päätään huojuttava Johanna, joka hampaat myrkkyä tihkuen vakuuttaa että keskustelussa kaikki kukat saavat kukkia - ja vääränlaiset kukat kerätään pois... (Mao Zedong)

- Jep. Maon lause: "Antaa satojen kukkien kukkia." oli tarkoitettu saamaan toisinajattelijat paljastamaan itsensä, kun luulivat että Kiinassa saa lopultakin ilmaista mielipiteensä vapaasti. Sitten kun tiedettiin, ketkä olivat toisinajattelijoita, heidät olikin helppo toimittaa leireille:(
  
  18. marraskuuta 2008 11:30:29


guestbook © freebok.net