Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 96926-96950

Nimi : derevo
  
Viesti : lainaus:
____________________________________
onko asia siis niin, että venäläiset maahanmuuttajat ovat ok, mutta Afrikasta tulevat eivät? Eikös venäläiset ole kuitenkin ykkösenä aina Suomen ulkomaalaisten rikostilastoissa?
____________________________________
he tekevät paljon enemmän rikoksia, kuin länsimaalaiset, mutta paljon vähemmän, kuin mustaihoiset.
ja venäläiset tekevät erityyppisiä rikoksia, kuin mustaihoiset.
mustaihoisilla on alhainen älykkyysosamäärä ja korkea itsekkyys. he eivät tee monimutkaisia rikoksia, kuten esim. wincapita ja lokapojat tekivät.
venäjällä on hyvin erilaisia ihmisiä. osalla todella korkea älykkyysosamäärä, osalla keskitasoa ja osalla matala. mutta aika monilla on korkea itsekkyystaso.
korkean älykkyysosamäärän ja korkean itsekkyyden yhdistelmä on todella paha. esim. stalin. juuri tälläisten ihmisten takia venäjällä on niin matala elintaso. eli aika pieni ryhmä ihmisiä tekee todella pahaa koko yhteiskunnalle.
lokapoikien rikos on tyyppillinen venäläjällä tapahtuva rikos. neekerit eivät pysty siihen matalan älykkyysosamäärän takia. tietysti venäläiset tekevät myös muita rikoksia, jotka eivät vaadi korkeaa älykkyyttä, kuten pahoipitelyjä, mutta osa heistä osaa tehdä todella pahoja (wincapita tyyppisiä) rikoksia. sen takia ei saa tuoda suomeen venäläisiä tarkistamatta heitä. venäjällä on myös hyviä ihmisiä ja heidät voi tuoda suomeen.
täytyy vain tarkistaa jokaista ihmistä, mielellään myös hänen vanhempia.

lainaus:
_________________________________
Make uskaltaisin väittää näppituntumalta että venäläiset kuitenkin tuovat Suomeen rahaa enemmän kun mitä heihin sitä kuluu.
__________________________________
eivät tuo. osa tuo, mutta pieni osa yrittää tehdä todella pahoja rikoksia, kuten esim. wincapita.
juuri sen takia venäjällä on niin matala elintaso.

lainaus:
__________________________________
mutta he sopeutuvat ainakin kulttuurinsa puolesta Suomeen kohtuu hyvin
___________________________________
keskimäärin he tietysti ovat paljon parempia, kuin neekerit.
  
  18. marraskuuta 2008 7:20:03

Nimi : acc
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Toi vihreiden ja muiden humanistipiipertäjien sekoilu kuntavaaleista saakka on ollut tavallaan hauskaa seurattavaa. Surulliseksi tekee se, että näistä sekoilijoista osa päättää meidän kaikkien asioista.Toivottavasti vihreiden äänestäjät heräisivät, kuinka pihalla heidän puolueensa on.

Vihreät puolueena pitänee viimeiseen asti nykylinjastaan kiinni. Puolueen jäsenet päättävät linjan ja he tuskin muuttuvat.

Ainoa toivo on tosiaan äänestäjissä. Luulisin, että heistä melkoinen joukko on realisteja, jotka kuvittelevat äänestävänsä hyvin hoidetun ympäristön ja luonnon suojelun puolesta. Vihreät puolueena on etääntynyt tuosta aivan muita asioita ajavaksi. Esimerkiksi maahanmuuttoa suositaan, vaikka se rasittaisi luontoa entisestään.

Vihreiden etääntyminen luonnonsuojelusta avaa mahdollisuuden uudelle kansallismieliselle ympäristöpuolueelle. Eli nyt miettimään millainen sen tulisi olla.
  
  18. marraskuuta 2008 7:21:30

Nimi : Jukka Aakula
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Miehillä ei ole asiaa vihreisiin - paitsi homoilla ja narsisteilla:

http://www.vihrealanka.fi/blogit/viimeinen-vihrea-mies-sammuttaa-valot

  
  18. marraskuuta 2008 7:24:37

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tässä samalla, kun ihmettelee noita merirosvous tapauksia tulee väkisin mieleen, että kuinkahan kannattavaa olisi perustaa oma pikku turvallisuus agency (toisinsanoen palkka-armeija) jolta laivanvarustajat voisivat vuokrata suojelusta afrikan ympäristössä ajelun ajaksi.

Ei ehkä vielä ihan näillä kaappausmäärillä mutta parin vuoden päästä ehkä varsinkin jos Somalian juttu (merirosvous) on samassa nousukiidossa, kun meidän kotoinen juttu."

- Johan noita yksityisiä turvallisuus firmoja on. Ne esimerkiksi tekevät osan vartiointihommista Irakissa.
  
  18. marraskuuta 2008 7:36:52

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kysyisin näistä maahanmuuttajista... Halla-Aho, onko asia siis niin, että venäläiset maahanmuuttajat ovat ok, mutta Afrikasta tulevat eivät? Eikös venäläiset ole kuitenkin ykkösenä aina Suomen ulkomaalaisten rikostilastoissa? Kun et tunnu koskaan mainitsevan niitä maahanmuuttajakirjoituksissasi."

- En tietenkään pysty vastaamaan Jussin puolesta, mutta sanoisin omana näkemyksenäni että venäläiset eivät muodosta sellaista ongelmaa kuin muslimimaista tulevat. Venäläiset eivät tule tänne muka "pakolaisina" eivätkä lähetä aikamiespoikiaan esiintymään "alaikäisinä" ankkurilapsina, jotka saatuaan turvapaikan tai oleskeluluvan laittavat sitten perheenyhdistämishakemuksen vetämään, että saadaan koko suku tänne loisimaan.

Lisäksi venäläisten elintavat ja kulttuuri ovat kuitenkin suhkoht lähellä suomalaisia vastaavia (Valitettavasti niin hyvässä kuin pahassakin. esim. alkoholismi.), kun taas muslimien kulttuuri sisältää piirteitä jotka ovat, ei vain vieraita vaan myös suorastaan vaarallisia länsimaiselle yhteiskunnalle.
  
  18. marraskuuta 2008 7:45:21

Nimi : Netsinyymi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Olen samaa mieltä kanssasi, myös lingvistiikan FT! Haluaisin tehdä yhteistyötä. Onko minulle käyttöä?

Ohjelma on yksinkertainen. Sitä kutsutaan nimellä Netsin Tie:

a) alat kirjoitella nuivaa blogia

b) hankit lukija- ja kannattajakuntaa

c) saat Halla-ahon suosituksen

d) Tsädäm! olet valtuustossa ja iltapäivälehdissä

e) ryskyttelet jo eduskuntatalon portteja!

Tehtävä on vaikea, eikä siitä ole odotettavissa palkintoja, mutta silti se on suoritettava. Se on netsin tie...
  
  18. marraskuuta 2008 8:01:38

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Itse näin ruotsinpuhujana suorastaan toivoisin että whiteflight ilmiö suuntautuisi Ruotsista-Suomeen ja saataisiin Suomen infrenaaliselle nousulle nousu^2.

Jos Ruotsista tulis sverigedemokraatteja ja kukkahatutätejä SFP saisi sellaisen piristysruiskeen että kohta oltaisiin samassa jamassa.

  
  18. marraskuuta 2008 8:12:28

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Totisesti Mestarin Sana on väkevä!

Ilmestyskirjan Hallava Hevonen on täällä!
  
  18. marraskuuta 2008 8:15:04

Nimi : Del
  
Viesti : "Tässä maassa alkaa olla jo monta muutakin syytä palauttaa passit. Saman menon jatkuessa viiden vuoden sisällä voi jo hyvällä omalla tunnolla sanoa ettei tämä maa ole puolustamisen arvoinen."

Mitä sitten, jos tältä tuntuu? Ei Suomi ole ainoa maa jossa mokutetaan, vaan pikemminkin vielä kevyttä keskisarjaa. Kyllä sitä voi lähteä siirtolaiseksi vaikka minne - mokutus seuraa perästä. Eri asia tietenkin on, jos on ns. huippuosaaja ja pystyy elämään perheineen kulttuuriköyhällä alueella. Tähän vain harvalla on mahdollisuuksia.


Itse muotoilisin tuon hieman toisin. Niissä maissa joissa on länsimainen elintaso ja hyvinvointi mutta joissa ei mokuteta, ei niin vain muutetakaan, ymmärrettävistä syistä. Esimerkiksi Japaniin on turha tavallisen tallaajan kuvittelevan muuttavansa. Töitä ei anneta, sossuja ei tipu ja muutoinkin olet suomalaisena b-luokan kansalainen siellä.

Kyllä totuus on se että suurimmalle osalle suomalaisia Suomi on paras mahdollinen asuinmaa. Ja siksi tämän pläntin eteen kannattaa taistella.
  
  18. marraskuuta 2008 8:15:21

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tietyssä mielessä Ruotsin tai jonkun muun länsimaan täydellinen romahtaminen mahdollisimman nopeasti olisi Suomelle hyvä asia. Ehkä silloin täälläkin tajuttaisiin mihin nykyinen maahanmuutopolitiika johtaa ja asilla laitettaisiin piste.

Valitettavasti -- tässä mielessä -- romahtaminen taitaa olla liian pitkäkestoinen projekti."

- Libanonissahan se tapahtui 70-luvulla. (Vai oliko se jo 60-lukua? Muistaako joku?) Kun muslimien määrä ylitti kristittyjen määrän, he yrittivät ottaa vallan aseellisesti ja syttyi sisällissota.
  
  18. marraskuuta 2008 8:17:52

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Marko:"Tuo muistin pelaaminen voitaisiin varmistaa, jos tiedettäisiin missä lehdessä Hassi on noin sanonut. Arkistoista voisi sitten yrittää etsiä."

Eiköhän se ollut ihan HS, 12. tai 13.9.2001: arkistolukuoikeutta ei minulla ole mutta tuolla viite sanottuun:

http://www2.hs.fi/uutiset/juttu.asp?id=20010914UL27

P.S. "Seppo Lehto"

Tässäpä mainitun linkin uutinen:
"Suomen eduskunta varoitteli vihasta ja kostonkierteestä keskustelussaan

Kansanedustajat haluavat syylliset oikeuden eteen

Vihan ja kostonkierteen ehkäiseminen olivat pääasiana, kun Suomen eduskunta torstaina keskusteli puolentoista tunnin ajan Yhdysvaltojen terrori-iskuista.
Tahdit antoi ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd): "Meidän tulee toimia arvojemme (demokratian ja ihmisyyden) mukaan. Sotaisat puheet ja kostomielialan lietsominen eivät kuulu näihin. Ei myöskään uskontoon, kulttuuriin tai kansallisuuteen kohdistuva kollektiivinen syyllisyys."
Melkein jokainen puhuja yhtyi Tuomiojan ajatuksiin. Keskustelu oli otteeltaan lähinnä harras. Moni kansanedustaja korosti Tuomiojan tapaan, että syylliset pitää saattaa oikeudessa tuomittaviksi ja että rangaistuksen on kohdistuttava vain syyllisiin. On syytä toivoa, että Yhdysvalloilla olisi uskoa kansainväliseen oikeuteen, Jari Vilén (kok) tiivisti.

Huolta tunnettiin myös siitä, että tapaus jakaa maailman: rikkaat maat suojautuvat köyhiltä, syntyy islamin vastainen rintama, Yhdistyneet kansakunnat joutuu yhteistyöfoorumina sivummalle kapeampipohjaisten yhteisöjen kuten Naton tieltä.
Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan Liisa Jaakonsaaren (sd) mielestä terrori-isku muuttaa Suomen turvallisuuspoliittista ajattelua.
Miten YK:ta pitäisi kehittää? Kehittyykö Natosta maailmanlaajuinen terrorismin vastainen organisaatio? Miten aktiivinen liittoutumattomuuspolitiikka voi kehittyä kriisien hallitsemisessa? Jaakonsaari kyseli.
"Onko nyt jo nähtävissä, että tämän jälkeen on hyvin vaikea yhdistää tavoite olla EU:n niin sanotussa ytimessä ja kuitenkin Naton ulkopuolella?" Tuija Brax (vihr) säesti.
"Antaako avoliitto Naton kanssa samat turvallisuustakuut kuin täysjäsenyys antaisi?" pohti puolestaan Paula Kokkonen (kok).
Moni puhuja halusi, että terrorismin vastaisessa toiminnassa - mukaan lukien terrorismin perussyiden, kuten ihmisoikeusrikkomusten, poistamisessa - YK:n tulee olla keskeisessä asemassa.
Jaakko Laakso (vas) ehdotti, että presidentti Martti Ahtisaaren vanha ehdotus Yhdysvaltain, EU:n ja Venäjän huippukokouksesta uusittaisiin ja aiheeksi otettaisiin terrorismin vastustaminen.

Muutamien kansanedustajien hampaisiin joutui ympäristöministeri Satu Hassi (vihr), joka terrorismin syitä pohtiessaan oli keskiviikkona arvostellut Yhdysvaltojen politiikkaa ylimielisyydestä.
"Myönnän, että sananvalintani keskustelussa oli huono, ja varsinkin tilanteeseen nähden", Hassi vastasi. Hän halusi kuitenkin pitää kiinni siitä, että pohditaan, mikä terrorismille luo kasvualustaa.
Sisäministeri Ville Itälä (kok) selosti eduskunnalle Suomen viranomaisten toimia. Hän täsmensi, mitä Suomen avuntarjous tarkoittaa: täällä on valmius lähettää nopeasti raivauskalustoa, uhrien tunnistusasiantuntijoita, lääkkeitä ja verta. Apua lähtee, jos Yhdysvallat pyytää.
Maakuntamatkalla Pohjois-Karjalassa torstaina ollut presidentti Tarja Halonen ei halunnut ottaa kantaa siihen, millaisiin toimenpiteisiin Suomen pitäisi nyt varautua."
  
  18. marraskuuta 2008 8:19:26

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : " Muistakaa netsit käydä Toiseuden kohtaaminen -taidenäyttelyssä. Tosin vaikeuksia tuossa kohtaamisessa tuntuu olevan itse asianosaisillakin."


Ainakin kirkko on näköjään ottanut jossain määrin kantaa kun laitetaan vähemmistö vastaan vähemmistö asetelmat pöytään. Pitäisi vielä vihreille saada samanlainen asetelma jostain asiasta, siinä voisi jo kehitellä vedonlyöntiä mille puolelle kuollut oksa taipuu.

- Joo. Ainoa hyväksyttävä toiseus on sitä Afrikasta ja lähi-idästä tulevaa toiseutta;)

Luulisi muuten SETA:laisten olevan hiukan huolissaan kehityksestä. Siinä vaiheessa kun Hesan seudulla on se 200 000 muslimia, he alkavat olla todellinen voimatekijä. Ja siihen joukkoon mahtuu jo varmasti radikaaleja fundamentalisteja.

Siinä vaiheessa homot alkavat saada kyytiä. Eivät nimittäin ole kauheasti fundamentalisti muslimien suosiossa;) Ja silloin kukaan ei enää uskalla puuttua gaybashingiin.

Maltilliset muslimit eivät uskalla vastustaa radikaaleja, etteivät itse joutuisi näiden hampaisiin ja suomalaiset taas pelkäävät rasistin leimaa.
  
  18. marraskuuta 2008 8:34:10

Nimi : Dan
  
Viesti : Käynnissä olevaa Blogien välistä sotaa - vai mikä sille olisi paras nimitys - on mielenkiintoista seurata. Vastakkain ei ole ainoastaan kaksi blogia vaan kokonaiset blogiliittoutumat ottavat mittaa toisistaan. Välillä tulee osumia, välillä ammutaan ali tai yli.

Yksi osapuoli syyttää toista yllytyksistä raiskauksiin... vai minkä syytöksen neuvotteleva komitea on päättänyt esittää.. ja toinen osapuoli syyttää toista osapuolta valehtelusta.

Rajanveto siinä, mikä on rikoksiin yllyttämistä tai valehtelemista, ei ole aina helppoa. Syytöksiä esittävän osapuolen näkökulmasta yllyttämistä tai valehtelemista on se, mikä lukijasta näyttää ja tuntuu sellaiselta. Puolustavan osapuolen mielestä teksti ei voi olla yllyttämistä tai valehtelemista, jos sitä ei ole sellaiseksi tarkoitettu, olkoot sanamuodot mitä ovat. Erilaiset näkemykset perustuvat osittain siihen, miten täsmällisesti kirjoittaja on saanut esitettyä ajatuksensa, ja miten kirjoitettu viesti ymmärretään ja myöhemmin muistetaan. Kirjoittaja tietenkin ymmärtää, mitä hän on tarkoittanut, koska hän on tekstin kirjoittanut. Mutta lukija ei välttämättä ymmärrä sitä samalla tavalla tai muista sen jokaista ykstyiskohtaa siinä vaiheessa, kun hän laatii kiihkon vallassa vastahyökkäystä omaa blogiinsa tai ottaa asian esille jossakin julkisessa keskustelussa, jossa kirjallinen lähde ei ole nähtävillä.

Viime päivien kiistelyssä on mielestäni ainakin osittain kyse tästä. Osapuolet ovat sen verran älykkäitä ja sivistyneitä, että he tietävät, että tahallisista rikokseen yllyttämisistä tai ilmiselvien valheiden esittämisistä ei hyvää seuraa. Niinpä he eivät ainakaan omasta mielestään ole mitään tällaista tehneet.

Miten asia tulisi ratkaista? Pitäisikö antaa sadan satunnaisesti valitun henkilön lukea alkuperäinen lähde ja verrata sitä toisen osapuolen esittämään tulkintaan? Sen jälkeen kysyttäisiin, yllytetäänkö tässä mielestänne rikokseen? Ovatko vihreät naiset tulkinneet asian oikein? Syyllistytäänkö tässä tahalliseen valehtelemiseen, kun esitetään tällainen tulkinta tekstistä? Ratkaistasiinko asia enemmistöperiaatteella vai kaksi kolmasosaa periaatteella vai miten? Näistä asioista on kirjoitettu paljon erilaisilla foorumeilla, ja jo näitä kirjoituksia lukemalla näkee, etteivät ihmiset ole yksimielisiä.
  
  18. marraskuuta 2008 8:46:17

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Libanonissahan se tapahtui 70-luvulla. (Vai oliko se jo 60-lukua? Muistaako joku?) Kun muslimien määrä ylitti kristittyjen määrän, he yrittivät ottaa vallan aseellisesti ja syttyi sisällissota."

Libanonissa ongelmat alkoivat, kun Jordanian kuningas Hussein karkotti PLO:n porukat Mustan Syyskuun jälkeen. PLO yritti syrjäyttää Husseinin ja Hussein lahtasi palestiinalaisia ja heitti heidät pois vuonna 1971.

PLO siirtyi Libanoniin, josta käsin he alkoivat iskeä Israelia vastaan. PLO:n tulo oli se ratkaiseva tekijä, joka suisti Libanonin sisällissotaan.
  
  18. marraskuuta 2008 8:53:23

Nimi : Jukka Karén
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : - Libanonissahan se tapahtui 70-luvulla. (Vai oliko se jo 60-lukua? Muistaako joku?) Kun muslimien määrä ylitti kristittyjen määrän, he yrittivät ottaa vallan aseellisesti ja syttyi sisällissota.

Itse pelkään pahoin, että tällaiset ihan aikuisten oikeastikin jo todistetusti tapahtuneet kulttuurinrikastumiset eivät muuta oikealla asialla olevan, oikein ajattelevan mielipidettä.

Kerroin siitä täälläkin aiemmin, kun kinasin asiasta suvaitsevan ystäväni kanssa.

Hän sitten vaati todisteita esimerkin muodossa, että miten niin muka jotain ei-niin-fantsua voisi seurata, jos musulmaanien määrä ylittää, sanoisinko ympäristön sietokyvyn.

Tarjosin Libanonia ja Kosovoa.

Hänen vastauksensa oli, enkunpuhuja kun on: "Wow, two whole countries."

Silleen niinkö halveksivaan sävyyn.
Vissiin ainakin kokonaisen maanosan pitäisi valua islamilaiseen viemäriin, ennen kuin tällaiset ihmiset tarkistavat näkökantojaan, tai alkavat perustaa ajatuksiaan enempi reaalitodellisuuteen kuin siihen miten pitäisi olla ja ajatella.

Tosin jos nyt vaikka joku Eurooppa valuu islamilaiseen viemäriin, niin big deal, sehän on vasta yksi maanosa.
Ei sen perusteella voi mitään päätellä, Antarktiksella ei edelleenkään olla tehty terrori-iskuja.
  
  18. marraskuuta 2008 9:06:36

Nimi : reino
  
Viesti : Halla-aholaisten vaakunassa siiseli tietenkin kusee punavihreiden kannabisviljelmään ja popsii samalla kädessään pitelemäänsä pekoninakkia.

Vanha kansa tietää kertoa, että ne hyväntahtoisen näköiset siiselit ne kaikkein vaarallisimpia onkin.
  
  18. marraskuuta 2008 9:20:56

Nimi : Tulituki
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jos joku viitsii vastata tyhmälle, niin haluaisin tietää, että tekivätkö ne maapallon vihreät naiset Halla-ahosta sen paljon puhutun rikosilmoituksen?
  
  18. marraskuuta 2008 9:26:03

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "PLO siirtyi Libanoniin, josta käsin he alkoivat iskeä Israelia vastaan. PLO:n tulo oli se ratkaiseva tekijä, joka suisti Libanonin sisällissotaan."

- Juu, se oli se viimeinen niitti arkkuun, mutta oli se ollut siellä tekeillä jo jonkin aikaa. PLO:n tulo mahdollisti aseellisen toiminnan aloittamisen kristittyjä vastaan.
  
  18. marraskuuta 2008 9:33:47

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
  
Viesti : "Vissiin ainakin kokonaisen maanosan pitäisi valua islamilaiseen viemäriin, ennen kuin tällaiset ihmiset tarkistavat näkökantojaan, tai alkavat perustaa ajatuksiaan enempi reaalitodellisuuteen kuin siihen miten pitäisi olla ja ajatella."

- Sillä tiellähän tässä jo ollaan hyvän matkaa kuljettu:(
  
  18. marraskuuta 2008 9:39:18

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.thelocal.se/15748/20081118/
  
Viesti : Kammottavien viharikosten AALTO vaivaa Södertäljeä. Vastatulleet muslimimaahanmuuttajauhrimarttyyrit ovat uhreja!! Ja kuka onkaan vastuussa tästä viharikosHOLOKAUSTISTA?!! RÖHÖHÖHÖ!! Muut, aiemmin tulleet mamut! Siinä on teille todellista etnistä rikkautta.

Sitä en tiedä, mistä tuolla oikeasti on kysymys, mutta onko nyt esim. niin, että aiemmin Irakista paenneet kristityt eivät yhtään tykkää siitä, että rauhanuskontolaiset tulevat heidän perässään? Tai jotain. Rikkautta kuitenkin.

Britanniassa vain puolet väkivaltarikoksista pystytään ratkaisemaan. Eli vuosittain tommoset abouttiarallaa puoli miljoonaa väkivaltarikosta jää ratkaisematta. Ja samaan aikaan puolet briteistä on sitä mieltä, että Nuorisot on eläimiä. Rule Britannia!
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/1135241190458
  
  18. marraskuuta 2008 9:41:06

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Jos joku viitsii vastata tyhmälle, niin haluaisin tietää, että tekivätkö ne maapallon vihreät naiset Halla-ahosta sen paljon puhutun rikosilmoituksen?"

- Eipä ole käsittääkseni rikosilmoitusta vielä kuulunut. Lienevätkö tajunneet, että kusevat omaan kannabisviljelmäänsä, jos lähtevät sille tielle;)
  
  18. marraskuuta 2008 9:43:02

Nimi : Lagopus
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Dan pohdiskeli hetki sitten blogien välistä sotaa ja kirjoitti mm:

"Osapuolet ovat sen verran älykkäitä ja sivistyneitä, että he tietävät, että tahallisista rikokseen yllyttämisistä tai ilmiselvien valheiden esittämisistä ei hyvää seuraa. Niinpä he eivät ainakaan omasta mielestään ole mitään tällaista tehneet."

Soininvaara (joka on pitkin matkaa rakennellut olkiukkoja), syyllistyy provokaationsa selittelyblogin kommenteissa selvään valehteluun:

OS kirjoitti 17.11.2008 kello 12:20
Implisiittisesti varsin moni. Koko keskustelu lähti liikkeelle vaatimuksesta, että rajat on suljettava, koska ulkomailta tulee raiskaajia. Se oli Halla-ahon alkuperäisen kirjoituksen pääsisältö.(kursivointi minun)

Kun kaksi kommentoijaa huomautti asiasta, Ode veti takaisin:

OS kirjoitti 17.11.2008 kello 13:40
Hyvä, liioittelin. Halla-aho ei vaatinut “rajojen sulkemista maahanmuuttajilta” vaan maahanmuuton olennaista rajoittamista.

Ihan miehekäs teko sinänsä. Mutta jos asiasta ei olisi huomautettu, Oden väite olisi mennyt läpi sellaisenaan, täytenä totena. Luultavasti melko harva vihreiden kannattaja vaivautuu lukemaan Jussin tekstejä. Aihetta kyllä olisi.
  
  18. marraskuuta 2008 9:44:05

Nimi : PK
Kotisivu : ei liity
  
Viesti : Selailin noita vanhoja 2006 Vieraskirjan viestejä läpi ajalta ennen kuin itse pöllähdin paikalle puolustamaan afrikkalaista kulttuuria.

Aika suoraa puhetta oli islamista ja afrikkalaisesta geeniperimästä.

Ihmettelenkin erityisesti, millä raivolla uussuvaitsevat itse pillastuvat tekemään maltillisista kommentoijista, kuten Lotasta katkeruusblogeja. Onko tapahtunut jokin Seppo Lehdon riivahengen reinkarnaatio?

Piilevä skitsofrenia, kärpässienipsykoosi?

----
Tässä numerossa:
TOHTORI VIHA kohtaa vihaisen antiteistin, joka muuttuu KIRKUVAKSI SKEPSISMIEHEKSI apunaan TURKULAINEN PANU HÖGLUND!
  
  18. marraskuuta 2008 9:44:19

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Tämä kaikki pistää kyllä miettimään evoluutiopsykologiaa ja aika syvällisiä juttuja muutenkin..
  
  18. marraskuuta 2008 9:48:04

Nimi : Uuno
  
Viesti : Jopa minä tajusin mikä nimimerkki Niemelä on taannoin ollut.

Ei s-tana, voi kyllä sanoa että HIEMAN on näkökannat hänellä muuttuneet. Voisivat olla vihreissä ihmeissään jos tietäisivät kaverin taustan.

'Ihmisoikeuksien asiantuntija'...helvetti sentään.
  
  18. marraskuuta 2008 9:52:31


guestbook © freebok.net