Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 96901-96925

Nimi : P
  
Viesti : Lisää söpöistä pikkuotuksista: ellen väärin ole tajunnut niin tässä on siiseli:http://en.wikipedia.org/wiki/European_ground_squirrel

Söpöhän se on. Ja sen lisäksi Tohtori Vihan toteemieläin.

Ja nyt nukkumaan ja laskemaan siiseleitä.


Joku yövuoroon päivystämään saapuneista netseistä voisi photosoppailla siiseli-aiheisen heraldisen vaakunan halla-aholaisille?

Siinä voisi olla tosiaan siiseli, valtikka, tuliase ja joku vihervasemmiston symboli, jota esim. siiseli talloisi - vähän kuin Suomen vaakunassa jellona polkee idän käyrää sapelia suohon. Värit vaakunassa voisivat olla arvokkaita heraldisia värejä.

Olisi vinkeä esim. standardissa, joita voitaisiin jakaa ansioituneille halla-ahon tekstit ulkoa oppineille?
  
  18. marraskuuta 2008 0:12:08

Nimi : DuPont
  
Viesti : Octavius: "Toivottavasti olen täysin väärässä.
Toivottavasti, pahoin pelkään, ettet ole.
  
  18. marraskuuta 2008 0:15:30

Nimi : ...
  
Viesti : Joukkoa, johon kuulun sekä paikkaani siinä, en jätä missään tilanteessa, vaan niin kauan kuin minussa voimia on, suoritan saamani tehtävän loppuun.

Onhan tuo tullut vannottua. Eipä vaan näytä tämä maa olevan enää se joka se oli valaa vannottaessa. Sensuurilla ja sananvapauden rajoittamisella tämä maa ajetaan tilanteeseen, jollaisessa en halua asua.

Eipä kai silti pidä ajatelella liian hedonistisesti ja individualistisesti. Mitä sitä lapsillekkaan jäisi jos aina antaisi periksi.

Hyvä että homma on nousussa.

  
  18. marraskuuta 2008 0:16:54

Nimi : ocean
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : " Muistakaa netsit käydä Toiseuden kohtaaminen -taidenäyttelyssä. Tosin vaikeuksia tuossa kohtaamisessa tuntuu olevan itse asianosaisillakin."


Ainakin kirkko on näköjään ottanut jossain määrin kantaa kun laitetaan vähemmistö vastaan vähemmistö asetelmat pöytään. Pitäisi vielä vihreille saada samanlainen asetelma jostain asiasta, siinä voisi jo kehitellä vedonlyöntiä mille puolelle kuollut oksa taipuu.
  
  18. marraskuuta 2008 0:20:00

Nimi : Jussi Koiranen
Kotisivu : Kotisivuni
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Lueskelin hiukan tätä sinun blogiasi, hiukan sääli että itse juttuja ei pääse kommentoimaan. Olen tätä Osmo-skandaalia seurannut tänä iltana, joten piti tutustua uudestaan sinuunkin. En enää muista mitä kaikkea tähän piti kirjoittaa, mutta valitsin otsikoksi ilmoitusasian, koska haluan tässä virallisesti ilmoittaa että saattaisin hyvinkin äänestää Perussuomalaista, jos sieltä löytäisin henkilön joka täyttää kriteerini.
  
  18. marraskuuta 2008 0:20:29

Nimi : Mikael
  
Viesti : Perhana kun täällä käy kuhina kuin markkinoilla ja uusia kirjoittajia tulee kuin sieniä sateella.
Kirällien kirjoituksia ilmaantuu niin ettei kerkeä edes lukemaan kaikkea ja mestarikin veistelee siihen malliin että lastut lentää,H^^ vai miten se nyt oli.

Viherpunakat ja sensuurimedia sihisee ja kihissee siihen malliin päivittäin että eihän se voi kuin olla nousussa .
Netsien bunkkereita,suljettuja sivustuja ja päänahkoja metsästävät yhteistuumin,mut rakkikoirat räksyttää ja karavaani sen kuin klonksuen ja puksuttaen etenee diesel veturi lailla joten eivät ne onnistu.

"Hey baby, you´re a Parasite
You need my blood to stay alive
Ain´t gonna get it, that’s just right

Unpleasant flavour as you take a bite
The bitter truth, Parasite!
You´re gonna get it, that´s just right

Get back to mother and cry
You little
Parasite"

Sitten ihan viherpunakoiden kiusaksi peräkammareihin sellaisia terviisiä jot näistä ne on erityisen mustasukkasia eikä ihmekkään kyl sil on kauniit muodot,sulavalinjainen ja virtaviivainen kuin merenneito,voimaa ja vaaroja uhkuva kuin Lara CroftBurn baby!
  
  18. marraskuuta 2008 0:21:00

Nimi : VMJ
  
Viesti : Tietyssä mielessä Ruotsin tai jonkun muun länsimaan täydellinen romahtaminen mahdollisimman nopeasti olisi Suomelle hyvä asia. Ehkä silloin täälläkin tajuttaisiin mihin nykyinen maahanmuutopolitiika johtaa ja asilla laitettaisiin piste.

Valitettavasti -- tässä mielessä -- romahtaminen taitaa olla liian pitkäkestoinen projekti.
  
  18. marraskuuta 2008 0:26:27

Nimi : Make
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Kysyisin näistä maahanmuuttajista... Halla-Aho, onko asia siis niin, että venäläiset maahanmuuttajat ovat ok, mutta Afrikasta tulevat eivät? Eikös venäläiset ole kuitenkin ykkösenä aina Suomen ulkomaalaisten rikostilastoissa? Kun et tunnu koskaan mainitsevan niitä maahanmuuttajakirjoituksissasi.
  
  18. marraskuuta 2008 0:29:55

Nimi : ocean
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tässä samalla, kun ihmettelee noita merirosvous tapauksia tulee väkisin mieleen, että kuinkahan kannattavaa olisi perustaa oma pikku turvallisuus agency (toisinsanoen palkka-armeija) jolta laivanvarustajat voisivat vuokrata suojelusta afrikan ympäristössä ajelun ajaksi.

Ei ehkä vielä ihan näillä kaappausmäärillä mutta parin vuoden päästä ehkä varsinkin jos Somalian juttu (merirosvous) on samassa nousukiidossa, kun meidän kotoinen juttu.
  
  18. marraskuuta 2008 0:35:26

Nimi : HaH
  
Viesti : Tulipa mieleen, että varusmiehet voivat moraalisten ongelmiensa kanssa kääntyä varsusmiespapin, sotilaspastorin tai kenttärovastin puoleen, mutta kenen kanssa resaerviläinen pääsee jubaamaan tuntiessaan tarvetta selventää reserviläisyytensä eettistä pohjaa?

Tulipa myös mieleen, että sotilasvalassa sanotaan näin: Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.

No, jos joku on sitä mieltä, että itse viranomaiset ovat kumoamassa valtiojärjestystä (tasavaltalaisuutta) tai laillista esivaltaa (kansan tahtoon perustuvaa esivaltaa), niin mille viranomaiselle tästä pitäisi nyt sitten viipymättä ilmoittaa?
  
  18. marraskuuta 2008 0:38:49

Nimi : ocean
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Make uskaltaisin väittää näppituntumalta että venäläiset kuitenkin tuovat Suomeen rahaa enemmän kun mitä heihin sitä kuluu. Itselläni on hieman rajattu tuntemus venäläisistä (muutamissa projekteissa venäjälle ollut mukana ja työkaverina yksi venäläinen) mutta he sopeutuvat ainakin kulttuurinsa puolesta Suomeen kohtuu hyvin = vähemmän kotoutusta = nopeammin töihin = vähemmän yhteiskunnallisia ongelmia.

Tietenkin jos mielestäsi venäläisien tänne tuloa pitää erityisesti vastustaa, niin tee toki oma blogi ja esitä kantasi kattavemmin vaikkapa siellä.
  
  18. marraskuuta 2008 0:42:52

Nimi : Rauski
  
Viesti : Onko Niemelä tosiaan vain ylioppilas? Hänhän on kuitenkin julkaissut sellaista materiaalia, jota ei hevin uskoisi lukiopohjalla tehtävän.
  
  18. marraskuuta 2008 0:46:03

Nimi : VMJ
  
Viesti : Täydellisen off-topic ja mauton. Mutta tämä otsikko saa minut hymyilemään silti.

Syyttäjä: Kampaaja Mörön murha oli hirmuteko
  
  18. marraskuuta 2008 0:47:48

Nimi : Rauski
  
Viesti : Vai onko Niemelällä kentis jäänyt yliopisto kesken jostakin syystä? Sinänsä asialla nyt ei niin väliä ole, kiinnostaisi vain tietää.
  
  18. marraskuuta 2008 0:48:15

Nimi : VMJ
  
Viesti : Kyllä venäläisissä ja virolaisissa omat (suuretkin) ongelmat löytyvät, mutta huomattavasti paremmin he kuitenkin sopeutuvat kuin esimerkiksi somalit.

Tietysti aivan järisyttävä volyymi joka sieltä tulee on asia joka saa punttini tutisemaan.
  
  18. marraskuuta 2008 0:53:31

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Katsoin MTV3 sivuilta tuon "Syyttäjä: Kampaaja Mörön murha oli hirmuteko"
En kommentoi sitä. Kommentoin sitä, että syytetyt peittäytyvät alkeellisesti ja tyylittömästi. Joka oikeustalossa pitäisi olla huppuvarasto tähän tarkoitukseen.
  
  18. marraskuuta 2008 0:55:25

Nimi : jaakkeli
  
Viesti : Taitaapa mennä niin että venäläiset ovat melkoisesti yliedustettuina liikennerikkomuksissa ja varkauksissa, mutta eivät yliedustettuja raiskauksissa ja katuryöstöissä.

Pieni illuusio syntyy varmastikin siitä, että suomalainen media ei ole läheskään yhtä estoinen julkaisemaan ulkomaisen rikollisen nimeä jos se sattuu olemaan Mikhail eikä Muhammed (ihan nyt vain satunnaisena esimerkkinä).

  
  18. marraskuuta 2008 0:56:20

Nimi : urogallus
  
Viesti : Venäläisissä on tietenkin mukana ulkopoliittiset riskit. Iso karhu tuppaa käyttämään venäläisvähemmistöjä perusteina naapureiden asioihin puuttumiselle. Itse venäläissiirtolaisten mielipiteillä ei siinä taida juuri olla väliä.
  
  18. marraskuuta 2008 0:59:24

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : No, jos joku on sitä mieltä, että itse viranomaiset ovat kumoamassa valtiojärjestystä (tasavaltalaisuutta) tai laillista esivaltaa (kansan tahtoon perustuvaa esivaltaa), niin mille viranomaiselle tästä pitäisi nyt sitten viipymättä ilmoittaa?

Meillä on selvä perustuslaillinen ongelma tässä.

Missään tapauksessa mistään ei kuitenkaan missään tapauksessa pidä ilmoittaa luterilaiselle kansankirkollemme ;)
  
  18. marraskuuta 2008 0:59:35

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "15 ihmishenkeä ja 135 raiskattua naista ei merkitse teille yhtään mitään monikulttuurisuuden alttarilla. Ymmärtäisitte edes hävetä!" Näin kirjoitetaan mainiossa artikkelissa liittyen Sanna Ukkolan demonisoivaan propagandapläjäykseen Ilta-Sanomissa. [link]http://lapinleuku.wordpress.com/2008/11/15/sanna-ukkola-ja-argumentaation-jalo-taito/[link]

Jotta homma pysyisi siinä infernaalisessa nousussa mitä se on(kiitos mm. rutikalla olevan vihertilhipuolueen paniikin siitä että Totuutta vastaan on sanottu ja äänestetty), niin mielestäni jokaisen homman eteen työskentelevän olisi hyvä tosiaan tsekata tilastot, tehdä niistä selkeät yhteenvedot samoin kuin muista asiaan liittyvistä faktoista, ja antaa näitä faktoja ulos kylmän asiallisesti. Maailmaan mahtuu tolkuttomasti tyhjää lässytystä, kuten vihertiklien puheet, mutta raa'at faktat vakuuttavat suurinta osaa, siis sitä osaa kansasta joiden ajatustoiminta ei vielä ole jumittunut vihreiden haltijattarien tyyppisesti, viittaan esim. komsilainen dadaismi tai braxilaisuus.
  
  18. marraskuuta 2008 1:27:13

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : On tilastollinen tosiasia, että suuri osa ihmisistä pystyy loputtomiin sulkemaan silmänsä tilastollisilta tosiasioilta.
  
  18. marraskuuta 2008 2:00:29

Nimi : Harri
Kotisivu : http://www.saxontheweb.net
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Tsemppiä, Jussi:

Totuus ei pala tulessakaan,
  
  18. marraskuuta 2008 2:16:27

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Muistakaa, että näitä mokuasioita on kollektiivisesti pohdittu täällä varmaan useita vuosia, joten ei ole ihme, että siitä on kertynyt massiivisesti tietämystä.

Politiikassa täytyy kuitenkin muistaa, että on olemassa lukemattomasti eri tietämyksenaloja, joilla muut ihmiset ovat parempia, naiivit käsitykset maahanmuutosta eivät useinkaan tarkoita sitä, että ihminen olisi tyhmä, ehkä on vain käyttänyt aikansa muita asioita pohtimalla.
  
  18. marraskuuta 2008 3:45:24

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Muita asioita pohtiminen on sinänsä jo osoitus tietämättömyydestä. Jos monikluttuuri "onnistuu", niin siinä kaatuu sitten tulevaisuus kaikelta muultakin järkevältä ja kestävältä inhimilliseltä toiminnalta ja se merkitsisi tuhoamme. Eli ensin on moniklutttuuri estettevä ennen kuin mihinkään muuhun voi keskittyä.
  
  18. marraskuuta 2008 6:27:50

Nimi : Henkka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Terve Jussi
Toi vihreiden ja muiden humanistipiipertäjien sekoilu kuntavaaleista saakka on ollut tavallaan hauskaa seurattavaa.Surulliseksi tekee se,että näistä sekoilijoista osa päättää meidän kaikkien asioista.Toivottavasti vihreiden äänestäjät heräisivät,kuinka pihalla heidän puolueensa on.
Jos jostain käsittämättömästä syystä saisit sakkoja näistä vihreiden kanteluista (perusteita en voi edes kuvitella),niin laita tilinumero esille.Tässä ainakin yksi osamaksaja.
Ei muuta kuin voimia ja jaksamisia,teet erinomaista työtä
t:Henkka
  
  18. marraskuuta 2008 7:10:35


guestbook © freebok.net