Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 96826-96850

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Perustelkaa, miksi Lola Wallinkoski (ent. Odusoga) ei ole nigerialainen."

Koska hän on syntynyt Suomessa ja on Suomen kansalainen. Puhuu äidinkielenään suomea jne...

"Perustelkaa, miksi Lola Wallinkoski (ent. Odusoga) ei ole neekeri."

Perustelkoot tämän joku muu. Vanhassa lännessä olisi sanottu, että hän on puoliverinen, mutta nykyään se on varmaan loukkaavaa. Tex Willereissä se tuntui aikakaan kyllä vain jännältä.


Ja mua sitte väitetään rasistiksi. ;)
  
  17. marraskuuta 2008 21:19:17

Nimi : DuPont
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Vanhassa lännessä olisi sanottu, että hän (Lola) on puoliverinen".

Tex Willereissä puoliveriset olivat aina inkkarien ja valkoisten lapsia.
  
  17. marraskuuta 2008 21:24:58

Nimi : Kenkkis
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Del:Illan elokuva: Flight of The Phoenix(2004) - lentokone putoaa Mongoliaan Gobin autiomaahan aavikkorosvojen keskelle. Leffa pohjautuu saman nimiseen tai aiheiseen 1965 valmistuneeseen leffaan jossa pudottiin Saharaan aavikkorosvojen keskelle.

Niimpä.

1965 oli vielä mahdollisuus esittää arabeja aavikkorosvoina. 2000 luvun suvaitsevaisessa ilmapiirissä se ei enää ole mahdolllista, joten siirretään tapahtumat sinne missä vastaavaa rasismisuojaa ei ole. Vähät tietty siitä että Mongoliassa ei mitään aavikkorosvoja edes ole(Mongolia = yksi Aasian väkivallattomimmista ja rauhallisimmista maista ellei peräti väkivallattomin)

No, onhan siellä tietty aavikko.


Hassua, ajattelin ihan juuri muutama minuutti ihan samoin. Meillä netseillä lienee kollektiivinen tajunta.

Ja nythän pätkä jo pyärähtikin käyntiin...
  
  17. marraskuuta 2008 21:29:35

Nimi : Jack
Kotisivu : ei mitään uutta
  
Viesti : Seuraavassa ansiokkaassa kirjoituksessa on mielestäni tiivistettynä koko asia. Viime aikojen mediamylläkässä se vain on jäänyt hieman taka-alalle. Ensiksi lyhyt johdanto vieraskirjasta (4.6.2005):

"Tragedia on siinä, että länsimaalaiset siirtomaaherrat implantoivat kivikautiseen sivilisaatioon omat elämänlaatustandardinsa. Afrikkalainen kulttuuripiiri oli ennen tätä varmasti aivan hyvin sopusoinnussa itsensä ja ympäristönsä kanssa.

Länsimaisen elämänmenon myötä afrikkalaisille luotiin länsimaiset tarpeet, joita he ovat ilmeisen kyvyttömiä tyydyttämään omin nokkinensa. Tarpeiden ja paikallisen todellisuuden välille on revennyt ammottava kuilu, joka luo massasiirtolaisuuden ja sitä hillitsemään pyrkivän vastikkeettoman rahansyytämisen. Jälkimmäinen taas tekee afrikkalaisista entistäkin kyvyttömämpiä ratkaisemaan ongelmiaan.

Näitä asioita yritin käsitellä kirjoituksessa Mietteitä kansainvaelluksesta.

http://www.halla-aho.com/scripta/mietteita_kansainvaelluksesta.html
  
  17. marraskuuta 2008 21:32:23

Nimi : P
  
Viesti : Pohdiskelua Oden blogin uusimmassa ;))

"# Janne kirjoitti 17.11.2008 kello 19:05

Kummallista, että hyväntahtoisen siiselin näköisen entisen kirkkoslaavin opettajani fiksaatio mustien miesten raiskailuihin Kaisaniemen puistossa näyttää näinä päivinä määrittävän Suomen poliittisen diskurssin. Todella outoa."

  
  17. marraskuuta 2008 21:32:34

Nimi : Kekke
Kotisivu : Töhrimistä internetin sähkökaappiin
  
Viesti : "Muna-Antti veti paljon porukkaa Pakkikselta."

Kuulostaapa hmm... epämääräiseltä.

Itselläni ei ole mitään kronologista muistikuvaa että koska ilmaannuin vieraskirjaa sotkemaan. Muistan vain että minua luuli joku trolliksi ensialkuun.
Virkistäkää muistiani.
  
  17. marraskuuta 2008 21:35:20

Nimi : Kenkkis
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : On muuten äärettömän herkullista seurata noiden vanhojen miesten(jejaode) kompurointia netin ihmeellisessä maailmassa. Mahtaakohen ukot nytkin kuumeisesti haeskella salaista natsifoorumia ympäri nettiä? Siis sitä paikkaa, josta masinoidaan halla-aholaisten iskut vakavasti otettavien henkilöiden blogeihin. Toisaalta kyllä herää säälin tunteitakin noita herttaisia ukkeleita kohtaan. He yksinkertaisesti eivät vaan kykene enää.
  
  17. marraskuuta 2008 21:35:36

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Mikä on siiseli???
  
  17. marraskuuta 2008 21:36:31

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tex Willereissä puoliveriset olivat aina inkkarien ja valkoisten lapsia.

Totta. Mutta tuohan vain todistaa minun puolestani: Kiireessä menivät faktat sekaisin, koska en ollut kiinnostunut siitä geenijargonista.
  
  17. marraskuuta 2008 21:39:00

Nimi : urogallus
  
Viesti : Lyyli: siiseli on sellainen maaoravan tapainen söpö pikkuotus.
  
  17. marraskuuta 2008 21:40:43

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Ahaa!
Olen ihan heikkona söpöihin pikku otuksiin, kuten Jussiin!!
  
  17. marraskuuta 2008 21:44:03

Nimi : Kekke
  
Viesti : "
Olen ihan heikkona söpöihin pikku otuksiin, kuten Jussiin!!"

Jussi sattuu olemaan akanmies mutta minä olisin kyllä sinkku... ;)

T: Herra 167 senttiä hiusten kera.
  
  17. marraskuuta 2008 21:46:32

Nimi : P
  
Viesti : ""Muna-Antti veti paljon porukkaa Pakkikselta."

Kuulostaapa hmm... epämääräiseltä.

Itselläni ei ole mitään kronologista muistikuvaa että koska ilmaannuin vieraskirjaa sotkemaan. Muistan vain että minua luuli joku trolliksi ensialkuun.
Virkistäkää muistiani."

Siis ystävämme "Arto Muna" pisti lusikkansa rotukeskusteluun, jota Hlla-aho oli käsitellyt kirjoituksessaan ja viitannut en.wikipediaan. Kyse oli siitä, että enemmistö alan tiedemiehistä ei ollut sillä kannalla, että geneettisesti "rotuja ei ole".

Arto-muna fiksasi eli väärensi wikipedian lainauksen vastaiseksi, ja lähetti H-a.lle postia, jossa kertoi H-a:n siteeranneen väärin wikipediaa.

H-a korjasi "virheensä", mutta netsit (tuolloin nimitystä ei ollut) alkoivat tutkia wikipedian muokkaushistoriaa. selvisi, että suomalaisesta, muistaakseni Lahden koululaitoksen IP:stä oli käyty vääristelemässä ko. sivun tuota kohtaa. H-a selvitti tänne kirjoittaneen ja postia lähettäneen "Arto-munan " IP:n , joka oli sama , kuin se eikipediaa vituilleen muokannut.

Kun tämä paljastettiin Arto-muna syöksyi tänne vaatimaan anteeksipyyntöä ja haukkumaan vainoharhaiseksi.

Kun arto-munalle selvisi, että nalkissa oli, alkoi ruikutus, plees älkää paljastako.

Herra kun oli opettaja, ja tehnyt tietoliikenteenhäirintänsä koulun tietokoneelta.

Surkuhupaisa tyypillinen "suvaitsevaiston" edustajan tempaus.
Moraali uupui, kun "oli hyvän puolella", kun jäi kiinni, paljastui paskat housussa ruikuttavaksi rääpäleeksi.

Herran nimi oli helposti selvitettävissä, jos vieraskirjaa oli seurannut. Halla-aho kuitenkin antoi säälin käydä oikeudesta, eikä narauttanut paskiaista.

Toisinpäin suvaitsevaisten kanssa ei kyllä armoa anneta. kaksinaamaisia paskiasia suurin osa.
  
  17. marraskuuta 2008 21:47:53

Nimi : Kon
  
Viesti : Ei voi muuta kuin nauraa tuon Halla-ahon uusimman purkauksen jalkeen. Ensin herra Mestari selittaa selittaa selittaa, kuinka han EI MISSAAN TAPAUKSESSA sieda huonosti kritiikkia. Ei toki. Kaiken taman selostamisen jalkeen han antaa tayslaidallisen ja hyokkaa apinanraivolla kriitikoitaan vastaan ja kay mm. Jussi K. Niemelan kimppuun, joka on uskaltautunut kritisoimaan Halla-ahoa parissa haastattelussa. Niemelalla on siis Halla-ahon mukaan paisunut ego, han ei sieda kritiikkia (!!), han on narsistinen ja kaikille kateellinen opportunisti. Okei? Samalla Halla-aho yrittaa kaikin tavoin pelotella Niemelan hiljaiseksi "paljastamalla" hanesta "synkeita salaisuuksia". Hui kauhistus.

Samanlaisen kohtelun saa JP Roos, joka on siis Halla-ahon mukaan redusoitunut sihisevaksi plasmamoykyksi, kun on uskaltautunut kritisoida Mestaria taman rasistisista teksteista. Nauroin pitkaan, kun luin tuon Halla-ahon uusimman aivotuotoksen. Tervemenoa kaupunginvaltuustoon, Halla-aho, veikkaanpa, etta tiesi tulee olemaan raskas ja kivinen. Kirjoituksissasi esiinnyt rohkeana poikana, joten ota rohkeasti vastaan myos kritiikki, jota rasistiset tekstisi joissakuissa aiheuttavat.
  
  17. marraskuuta 2008 21:51:22

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Niin, olisi kiva päästä teidän salaisiin tapaamisiin, joissa vertaillaan, kenellä on hienoin. Kertokaa nyt luottamuksella ihan näin meidän kesken, missä niitä pidetään?
  
  17. marraskuuta 2008 21:51:34

Nimi : P
  
Viesti : "On muuten äärettömän herkullista seurata noiden vanhojen miesten(jejaode) kompurointia netin ihmeellisessä maailmassa. Mahtaakohen ukot nytkin kuumeisesti haeskella salaista natsifoorumia ympäri nettiä? Siis sitä paikkaa, josta masinoidaan halla-aholaisten iskut vakavasti otettavien henkilöiden blogeihin. Toisaalta kyllä herää säälin tunteitakin noita herttaisia ukkeleita kohtaan. He yksinkertaisesti eivät vaan kykene enää."

Toivottavasti kukaan petturi ei "paljasta" salaista netsi-intranettiä. Muuten operaatio Valkyriakin voi paljastua!

Pitäisi väänellä kasaan mukava alamaailma, ja pistää "syväkurkku" vuotamaan "paljastus" Jeja-Pekalle.
Se olisi Pryceless teekkarijäynä.
  
  17. marraskuuta 2008 21:51:40

Nimi : Terveisiä Oulusta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tahallista väärinymmärtämistäkö?

Soininvaara kirjoittaa: "--tarkoitukseni testata, kuinka merkittävänä kysymyksenä ihmiset oikeasti pitävät puskaraiskuksia, kun niiden perusteella halutaan muuttaa koko ulkomaalaispolitiikka."

Eihän tuo ole ainoa syy, miksi maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkaan halutaan muutosta. Tuo on vain yksi syy muiden joukossa, mihin on nyt takerruttu. Niiden muiden syiden käsittelyyn ei olla vielä mediassa päästykään. Keskustelu on vauhdikasta ja haittapuolen kokonaisuus unohtuu helposti. Sekä euroissa mitattavat haitat että ei-rahassa mitattavat haitat unohtuvat, kun keskitytään vain yhteen kohuun. Millaisen maan me jätämme lapsillemme?

http://www.soininvaara.fi/2008/11/17/anteeksi-en-enaa-koskaan-vitsaile/#comment-18419
  
  17. marraskuuta 2008 21:51:45

Nimi : Paul R
  
Viesti : Tossa on pakkiksen threadi. Alkaa sivun alareunasta;

http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showthread.php?t=50996&page=245
  
  17. marraskuuta 2008 21:51:50

Nimi : PP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo ElinaElinan laittama Lapin TE-keskuksen Yhdenvertaisuus ja tasa-arvosuunnitelma sisältää monia mielenkiintoisia kohtia.
Pitäisi lukea se kunnolla läpi mutta tässä muutamia poimintoja.

"Kaikki eriarvoinen kohtelu ei ole syrjintää. Samanlainen palvelu tai yhdenmukaiset työmenetelmät eivät välttämättä merkitse yhdenvertaisuuden toteutumista, vaan joidenkin yksilöiden tai ryhmien kohdalla tarvitaan tukimuotoja tai normaalipalveluja täydentäviä palveluita, jotka saattavat heidät samanarvoiseen asemaan muiden kanssa. Kiellettynä syrjintänä ei pidetä
sellaisten henkilöiden tai henkilöryhmien positiivista erityiskohtelua, joiden katsotaan olevan esimerkiksi alkuperänsä, ikänsä, työkyvyttömyytensä, perheenhuoltovelvollisuuksiensa tai sosiaalisen asemansa vuoksi erityisen suojelun tarpeessa."

Ketkä ovat Suomessa erityisen suojelun tarpeessa? Mikä vaara uhkaa täällä niin kovasti? Haluaisin tietää moisesta uhasta.
Toki tarvitaan tukimuotoja ja täydentäviä palveluita pelkästään alkuperän takia, jotta kaikki ovat tasa-arvoisia...

"Tarvittaessa TE-keskus huolehtii viran puolesta tulkin tilaamisesta ja tulkkauksesta johtuvat kustannukset suoritetaan valtion varoista."

Mitäköhän muita kustannuksia saadaan suorittaa valtion varoista eli avoimeen piikkiin ilman kustannuksia omasta budjetista?

"Suhtaudumme myönteisesti työyhteisöjen kehittymiseen monikulttuurisiksi. Otamme henkilöstöä rekrytoitaessa vahvuuksina huomioon kieli- ja kulttuurikompetenssiin liittyvän osaamisen sekä monikulttuurisuuden lisääntymisen mahdollisuuden työyhteisössä."

On aika hauska tuo viimeinen kriteeri.

Tässä on puolet rekritoinnin kriteereistä. Ei taida olla netseillä asiaa tähän paikkaan.

- Kiinnitämme rekrytoinnissa huomiota arvoihin ja asenteisiin työtaitojen ja muun pätevyyden ohella.
- Mikäli valinnan loppusuoralla on kaksi tasavertaista hakijaa, valitsemme hakijoista sen sukupuolen edustaja, joka Lapin TE-keskuksessa samantyyppisissä tehtävissä on aliedustettuna.
- Käytämme rekrytoinnissa mahdollisuuksien mukaan ns. positiivista erityiskohtelua.”

Voidaan todeta, että positiivinen syrjintä on tullut Suomeen virallisesti.
  
  17. marraskuuta 2008 21:52:07

Nimi : AnusTappi
  
Viesti : Halla Aho tietää parhaiten mikä on takinkääntäjä, olihan hän itse vihervasemmistolainen fuksi ennen kuin sai pakit kettutyttöfukseilta ja katkeroitui.

Siksi hän osaa dissektoida niin tarkkanäköisesti JKN:n takinkääntymisen anatomian. Onhan hän tehnyt saman aikaisemmin!

VIHERVASEMMISTOLAINEN - SIVARI - MAAHANMUUTTOKRIITIKKO

KUMMALLINEN JATKUMO, TOTTA TOSIAAN!
  
  17. marraskuuta 2008 21:55:04

Nimi : Alex W
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Kon, neiti on hyvä ja lukee uusiksi Mestarin kirjoituksia. Mestari EI saarnaa rasistisia ajatuksia sisältävää puppua vaan faktapitoista maahanmuuttopolitiikkaa kritisoivaa tekstiä. Siinä on vissi ero.
  
  17. marraskuuta 2008 21:55:20

Nimi : P
  
Viesti : "Niin, olisi kiva päästä teidän salaisiin tapaamisiin, joissa vertaillaan, kenellä on hienoin. Kertokaa nyt luottamuksella ihan näin meidän kesken, missä niitä pidetään?"

Eräässä kellarissa. Mukaan pääseminen vaatii kuitenkin vihkimyksen. Se on salainen, mutta annan vinkiksi, että Halla-ahon opetuksia pitää osata resitoida ulkoa kalevala tyyliin silmät sidottuina. Sitten pitää suorittaa muutama rituaali, jonka jälkeen saa halla-ahoismin suurmuftilta vihkimyksen.

Tarvitset vielä kaksi netsiä suosittelijoiksi, päästäksesi mukaan.
  
  17. marraskuuta 2008 21:55:55

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "AnusTappi"

Hei pikkusen omaperäisyyttä nuihin nimiin kiitos!
  
  17. marraskuuta 2008 21:56:25

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Mukavaa oloa siinä hommassasi!
  
  17. marraskuuta 2008 21:57:10

Nimi : Marko
Mitä teen : Aion mainita Tony Halmeen nimen
  
Viesti : Lämmään tämän nyt tännekin, koska oikeasti alkaa hieman potuttamaan vihreiden toiminta... ja vielä enemmän harmittaa että ennen tuota allaolevaa Hassin kommenttia olin jopa äänestänyt heitä pariinkin otteeseen. Se kannatus loppui kyllä kuin seinään tuolla yhdellä Hassin kommentilla.

--

Jos muisti pelaa, silloinen ympäristö- ja kehitysyhteistyöministerimme Satu Hassi (vihr.), totesi heti WTC-terrori-iskujen jälkeen yhdysvaltalaisiin viitaten (uhrien joukossa mm. WTC:n päiväkodissa olleet lapset):

"Sitä saa mitä tilaa."

--

PS. "Tony Halme"
  
  17. marraskuuta 2008 21:58:10


guestbook © freebok.net