Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 96801-96825

Nimi : JP
  
Viesti : JHA: "Ja huomautan, että asian paljastaminen tässä vieraskirjassa on kirjoituskiellon uhalla kielletty."

Teologinen ongelma koskien scriptan kirjaimellista tulkintaa: jos Johtaja kieltää asian paljastamisen _tässä_ vieraskirjassa, tarkoittaako se että asian voi halutessaan paljastaa muilla foorumeilla?

  
  17. marraskuuta 2008 20:16:34

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "...tarkoittaako se että asian voi halutessaan paljastaa muilla foorumeilla?"

Ei tietenkään, mutta linkata voi sydämensä kyllyydestä.
  
  17. marraskuuta 2008 20:19:44

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : " Erikoinen tapaus tosiaan tuo Niemelä. En tunne henk.koht., mutta hän on esittänyt sekä erittäin järkevää kritiikkiä islamia kohtaan, että puolustanut sekularismia ja rationalismia ansiokkaasti, kuten hänen blogistaan voi lukea."*

Tuorein Vapaa Ajattelija - lehti sisältää Niemelän haastattelun, missä maestro Vapaa-ajattelijoiden uunilämpimän puheenjohtajan ominaisuudessa esittää tasan samanlaista retoriikkaa monikulttuurisuusideologiasta ja islamista kuin ns. "oikeistopopulistit"
Kyllä tässä mättää joku ihan muu kuin asiakysymykset.
  
  17. marraskuuta 2008 20:21:19

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Afrikan tilanne ei parane, vaikka sinne kaadettaisiin kaikki maailman rahat, koska rahaa ei voi syödä. Ruoka tulee maasta. Lähdetään perusasioista."

Radiosta tuli taannoin hyvä ohjelma kehitysavusta. Eikös se mennyt niin, että kehitysmaa-asemasta on viimeisinä vuosikymmeninä päässyt eroon vain viitisen maata, eikä voida sanoa että se olisi yhdelläkään näistä tapahtunut kehitysavun turvin, vaan valtion omilla ponnistuksilla.

Päinvastoin, ne maat joihin kehitysapua eniten ollaan kaadettu, ovat aivan yhtä huonossa elleivät huonommassa jamassa nyt kuin kymmenen vuotta sitten.

Kehitysapu on rahalle pelkkä musta aukko. Itse hyväksyn ainoastaan syntyvyyden säännöstelyyn kohdistetun kehitysavun, sekä ekologisen ympäristöavun jota voisi olla esimerkiksi puiden istuttaminen. Valvontaa kohdemaissa on myös lisättävä, ettei yksikään kehitysapueuro pääse vääriin käsiin.
  
  17. marraskuuta 2008 20:21:33

Nimi : HaH
  
Viesti : Nikopol: Ei varsinkaan Ode, joka antaa PS:lle käteen patenttiselityksen kaikkiin epäonnistumisiin valtuustokaudella. Mitä voidaan saada aikaan kun Vihreä Vuoren Vanhus sanoo ettei Tohtori Vihan kanssa tanssita.

Totta, niin totta. :D

PerSut saivat Monopoli-pelissä nyt ihan ilmaisen "vapaudut poliittisesta vastuusta" -kortin, eli: "Kyllähän minä/me yritimme näitä kuntalaisten yhteisiä asioita hoitaa, mutta kun nuo Vihreät jo alkumetreillä itse Emeritus Vipusen jyrisevällä äänellä kieltäytyivät kaikenlaisesta yhteistyöstä, niin eihän siitä sitten heidän takiaan mitään tullut."

He olla tyhmät.
  
  17. marraskuuta 2008 20:25:41

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Turkulaine,

Minusta tuo kritisoimasi Eurooppalainen ei suinkaan yrittänyt komentaa Halla-ahoa muokkaantumaan "oikeaan" muotoon, kuten nämä tietyt kirjoittajat täällä. Hän nimenomaan puhui siitä, että pitäisi saada lisää korkean profiilin edustajia, jotka ovat samalla asialla, mutta erilaisia, kuin Halla-aho itse.

Nuivassa ja paremmanvärisessä mamussa olisi toki potentiaalia. Sitä pitäisinkin hyvin mielekkäänä, että järkeviin ihmisiin pidettäisiin keskusteluyhteyttä auki. Ei tosin pidä pettyä, jos avoimen tuen kanssa ollaan varovaisia. Meinaan, jos tältä liikkeeltä lähtee joskus synkässä tulevaisuudessa mopo käsistä, noille jampoille on tiedossa menolippu saunan taakse. Sekin olisi kuitenkin suuri plussa, jos tällainen fiksu tyyppi reagoisi kriitikoiden demonisointiin toteamalla, että "Meh, minä olen keskustellut heidän kanssaan, ja ihan järkevää porukkaa ne ovat, eivät mitään kryptofasisteja."
  
  17. marraskuuta 2008 20:25:55

Nimi : Leopold
  
Viesti : Wikipedian mukaan "valtio käyttää kehitysapuun saman verran rahaa kuin opintotukeen ja enemmän kuin poliisitoimeen tai työmarkkinatukeen".

Jokin tuossa mättää..
  
  17. marraskuuta 2008 20:26:28

Nimi : Eurooppalainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kyllä sekin saattaisi kelvata, että Halla-Aho kirjoittaisi Sabunin tapaiselle henkilölle puheita, mutta yleensä omin sanoin omalla tavalla argumentoitu toimii retorisesti paremmin. Etenkin kun kohdeyleisö ja tavoite on hieman erilainen kuin Halla-Aholla. Itsekritiikki omasta piiristä on eri asia kuin kritiikki piirin ulkopuolelta. Reaktiot ovat erilaiset ja vaikutukset erilaiset, vaikka substanssi olisi identtinen.

Siksi ollakseen tehokas, Halla-Aho tarvitsee jonkun joka on asiasta samaa mieltä, mutta edustaa maahanmuuttajaa vieraasta kulttuurista.
  
  17. marraskuuta 2008 20:27:04

Nimi : P
  
Viesti : "Luvattua maata näkyvissä:
"Puhujavieras katosi junamatkalla
Maata Näkyvissä-festareiden sambialainen puhujavieras katosi junamatkalla Helsingistä Turkuun, kertoo Kotimaa-verkkolehti."
http://www.iltalehti.fi/turku/200811178604418_tu.shtml
"

Piilorassismin krokodiili junan viemäristä iski jälleen?

"Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen lähetti Ville Auvinen matkusti miehen seurana junassa. Ennen Salon pysähdystä mies sanoi menevänsä vessaan, mutta ei tullut koskaan takaisin. "
  
  17. marraskuuta 2008 20:33:24

Nimi : Dr. Doctor
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Jussi, Teemu et all.

Minä ja kaverit äänestettiin teidät sinne valtuustoon siksi että tekisitte yhteistyötä vihreiden kanssa.

Nyt kun kuulin että yhteistyö voi olla vaikeaa niin olen todella pettynyt.
  
  17. marraskuuta 2008 20:34:43

Nimi : M. P.
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : "Kyllä Jussia on helppo puolustaa vähänkin rationaalisesti ajatteleville ihmisille", mietin luettuani viimeisimmän kirjoituksen viimeiset kappaleet. Toisaalta Niemelää koskevat kappaleet olivat arveluttavampia, koska niiden todentaminen on hankalaa ellei mahdotonta - skeptikko ei siis usko, jos ei tässä tapauksessa henkilökohtaisesti hirveän vahvasti epäilekään.

Silti on turhauttavaa huomata, kuinka syvässä korrekti hyysäysajattelu ja täydellinen nihilismi suomalaisten turvallisuuden ja perusoikeuksien suhteen istuu fiksuissakin tutuissa. Ikään kuin olisimme henkemmekin velkaa kaikille, jotka sattuvat olemaan meitä onnettomammassa asemassa, koska kolonialismi ja riistokapitalismi.

Mutta ei kun lisää pölkkyä pesään! Mitä useampi lukee, sen useampi kääntyy. Keskellä Suomea sijaitsevassa kotikylässänikin pistäytyessäni törmäsin jo pari vuotta sitten kapakkapöydässä fiksuun nuoreen maalaisisäntään, joka oli Halla-ahonsa lukenut ja itse asiasta oikeilla linjoilla.

Hän oli muuten verenperinnöltään romani, joten tiesi myös jotain vähemmistöihin kohdistuvasta syrjinnästä nuivimmassa Sisä-Suomessa. Silti vain kannatti tämän rassistin ajatuksia.
  
  17. marraskuuta 2008 20:35:38

Nimi : Del
  
Viesti : Illan elokuva: Flight of The Phoenix(2004) - lentokone putoaa Mongoliaan Gobin autiomaahan aavikkorosvojen keskelle. Leffa pohjautuu saman nimiseen tai aiheiseen 1965 valmistuneeseen leffaan jossa pudottiin Saharaan aavikkorosvojen keskelle.

Niimpä.

1965 oli vielä mahdollisuus esittää arabeja aavikkorosvoina. 2000 luvun suvaitsevaisessa ilmapiirissä se ei enää ole mahdolllista, joten siirretään tapahtumat sinne missä vastaavaa rasismisuojaa ei ole. Vähät tietty siitä että Mongoliassa ei mitään aavikkorosvoja edes ole(Mongolia = yksi Aasian väkivallattomimmista ja rauhallisimmista maista ellei peräti väkivallattomin)

No, onhan siellä tietty aavikko.

Pieni ärsyttävä huomio vain !
  
  17. marraskuuta 2008 20:36:49

Nimi : HaH
  
Viesti : Kekke: Tuorein Vapaa Ajattelija - lehti sisältää Niemelän haastattelun, missä maestro Vapaa-ajattelijoiden uunilämpimän puheenjohtajan ominaisuudessa esittää tasan samanlaista retoriikkaa monikulttuurisuusideologiasta ja islamista kuin ns. "oikeistopopulistit"

Kyllä tässä mättää joku ihan muu kuin asiakysymykset.


Oma veikkaukseni on (sen ilmeisen ego-kysymyksen lisäksi), että JKN kokee ongelmaksi sen, että JH-a on kirjoittanut positiivisesti esim helluntailaisista, kun taas JKN vastustaa kaikkia uskontoja tasapuolisesti, eikä näin ollen siedä valikoivaa, diskriminoivaa, uskontokritiikkiä. Kommunistimaterialisti JKN:n näkökulmasta JH-a on petturi, joka salaa diggaa kristillisiä arvoja.
  
  17. marraskuuta 2008 20:39:49

Nimi : ElinaElina
Kotisivu : Uusi Katekismus
  
Viesti : Kiellän lukemasta illalla ! yöunet menee.
Jotain hyvää. Tällainen katekismus tarvittaisiin. Otsikointi: "Mitä me teemme..." olisi hyvä. Samoin sanasto.
  
  17. marraskuuta 2008 20:42:32

Nimi : Leopold
  
Viesti : Uutisia lännestä (ehkä tosin jo vanhoja sellaisia):

http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id107708.html

"Sadomasokistit ja transvestiitit eivät enää saa sairausluokitusta Ruotsissa. -- Tarkoituksena on vähentää ennakkoluuloja."

Tarkoitus on vähentää ennakkoluuloja? Eli toisin sanoen kysymys ei ole siitä, että sadomasokisteja ja transvestiitteja ei enää pidettäisi sairaina, vaan siitä että niin ei enää ennakkoluulojen hälventämisen vuoksi saa sanoa.

Seuraavaksi kai HIV-positiivisetkaan eivät enää saa sairausluokitusta, sillä nythän he joutuvat kohtaamaan monenlaisia ennakkoluuloja.

(Ja ei, itse en pidä normaalista poikkeavaa seksuaalikäyttäytymistä sairautena, ihmetyttää vain tuo perustelu.)
  
  17. marraskuuta 2008 20:45:53

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.halla-aho.com/scripta/guestbook/vieraskirja248.html
  
Viesti : Ihan fiksujahan se JKN aikoinaan tänne nähtävästi kirjoitteli. Paitsi pari kertaa IDA joutu sille sanomaan, että haista nyt jo vittu.

Oletteko muuten varmoja, että mä en ole JKN:n uusi inkarnaatio, koska sen käyttämä nimimerkki hiipuu pois samoihin aikoihin kuin reino tekee entreensä, komeasti ja paatoksella. Ja takuuvarmasti hönössä. ;)

Hassua ajatella, että tuostakaan ei ole kuin kaksi vuotta. Aika tapahtumarikasta on ollut.

Linkki ei sisällä Niemelän käyttämää nimimerkkiä.
  
  17. marraskuuta 2008 20:47:18

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Toivottavasti tämä linkki pelittää:

www.yhdenvertaisuus.fi/mp/db/file_library/x/IMG/31927/file/LapinTE-keskus.pdf -

  
  17. marraskuuta 2008 20:48:15

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Linkki ei sisällä Niemelän käyttämää nimimerkkiä."

Nyt kyllä puijaat! Tunnistin tuolta sen verran kornia sivistyssanojen väärinkäyttöä, että joku kopiokissa siellä ainakin tuolloin hillui.
  
  17. marraskuuta 2008 20:53:27

Nimi : reino
Kotisivu : http://reinoblog.blogspot.com/2008/11/tohtori-viha.html
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Heh. Nytpä vasta naurattaakin. Vilkaisin uutta hommagraafia (joka siis kuvaa laudalla eli runkkupiiriin eli Vieraskirjaan tulleiden viestien määrää). Lokakuun 2006 kohdalla homma lähtee selvästikin pienen alkunytkähdyksen jälkeen kovaan nousuun. ;) Onnittelen itseäni poistumalla netistä loppuillaksi.
  
  17. marraskuuta 2008 20:55:55

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Lantalaistekstit

Ihan hyviä pointteja sielläkin oli.

"Sanotaan että syrjivä toiminta on kiellettyä vaikka sitä perusteltaisiin omilla uskonnollisilla vakaumuksilla."

Huvittais vaan olla kärpäsenä katossa miten ensimmäinen varsinainen maahanmuuttaja välttää hetero-olettamasta transsukupuolisen työtoverinsa kädenpuristusta muuksi kuin tervehdykseski.
  
  17. marraskuuta 2008 20:56:50

Nimi : Saarelainen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ruotsissa vain 26 vuotta maassa asuneella Iranin kurdilla näyttää riittävän rohkeutta sanoa suorat sanat halal-tyttöjen kättelyjihadista ja sen myötäilijöistä: "Var bor de här människorna, Tora Bora och Waziristan – eller Stockholm och Göteborg?"

"<...> Jag märker att jag håller på att bli långrandig, men jag bara tänker vilken ramaskri det inte skulle bli om jag vägrade skaka hand med min kollega från Namibia eller med min lesbiska granne på bostadsrättsföreningens möte och offentligt och uttryckligen förklara mitt agerande med att det ena är svart och den andra sexuellt avvikande! Det skulle vattnas i munnen på DO! Men inför en beslöjad Sharia-anhängare islamist förklaras det hela med att det råder religionsfrihet i Sverige och minoriteter måste komma till tals.

<...> Mitt konstruktiva förslag till programledarna på Halal-tv och framför allt till "ansvarig utgivare för Halal-tv och chef för allmän-tv i Umeå" Joakim Sandberg är: varför åker de inte till Saudiarabien (sunni-varianten) eller Islamiska Republiken Iran (shia-varianten) eller ännu trevligare Shariadomstolarnas land Somalia och försöker prova yttrande- och religionsfriheten där på plats. Jag föreslår vidare att Sandberg också tar sin hustru, sambo, flickvän eller sin tonåriga dotter (för någon av de här har han väl) med sig och sedan kan han beskriva sina upplevelser för oss islamofober. Nej! Varken Sandberg eller de tre beslöjade programledarna kommer att göra det, det vet jag väl.

Jag förstår till viss del – däremot inte sagt att jag har förståelse – att folk till exempel i Mellanöstern är anti-amerikaner och makthavarna behandlar dem som boskap, där analfabetismen i vissa länder är över 70 % och islam och Sharialagar reglerar människornas liv in i minsta detalj från vaggan till graven. Men för allt i världen! Jag blev tagen och chockad av att nära hundra tusen, de flesta unga deltog i demonstrationen den 15 februari 2003 mot USA och UK med irakiska flaggor, Che Guevara och…!

Läser de inte tidningar? tittar de inte på tv? (alltså jag menar inte Aftonbladet och SVT) Var bor de här människorna, Tora Bora och Waziristan – eller Stockholm och Göteborg?"

Koko juttu (pitkä) luettavissa täältä:
http://blogg.svd.se/ledarbloggen

PS DO=Ombudsmannen mot etnisk diskriminering

  
  17. marraskuuta 2008 20:59:49

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Silleen tämä on kyllä mielenkiintoista, että raiskauksista puhuminen näyttää olevan jonkinasteinen tabu, josta on vaikea keskustella avoimesti ilman että altistuu mustamaalaamiselle yms.
  
  17. marraskuuta 2008 21:06:41

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Silleen tämä on kyllä mielenkiintoista, että raiskauksista puhuminen näyttää olevan jonkinasteinen tabu, josta on vaikea keskustella avoimesti ilman että altistuu mustamaalaamiselle yms."

Tästähän jo joku aiemmin huomautti, ettei Vihreitä häiritse laisinkaan jos raiskataan, se häiritsee jos siitä puhutaan.

Soininvaara, joka kuitenkin lukee tätäkin palstaa voi oikaista...
  
  17. marraskuuta 2008 21:17:01

Nimi : Terveisiä Oulusta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vähän harmittaa uskovaisten puolesta, sillä he usein auttavat monien maiden köyhiä. Linkissä erään sambialaisen temppu.

http://www.kotimaa.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=6948&Itemid=38
  
  17. marraskuuta 2008 21:17:16

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Loka-marraskuussa -06 oli suuri Wikigate. Muna-Antti veti paljon porukkaa Pakkikselta.
  
  17. marraskuuta 2008 21:17:26


guestbook © freebok.net